GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρηγίλλης γιατί ανέχεται το θράσος του Αλογοσκούφη;...

Aπό τον ΧΡΗΣΤΟ ΖΕΣΤΟ Καλά, εκεί στη Ρηγίλλης πρέπει να κοιμούνται δίοτι δεν εξηγείται να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις ο κ. Αλογοσκούφης κα...

Aπό τον ΧΡΗΣΤΟ ΖΕΣΤΟ

Καλά, εκεί στη Ρηγίλλης πρέπει να κοιμούνται δίοτι δεν εξηγείται να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις ο κ. Αλογοσκούφης και με περίσσιο θράσος να αναφέρει ότι δεν φταίει για τη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.
Για να δούμε όμως αν είχε ένας (από τους κορυφαίους οικονομολόγους της χώρας) επιλέξει τους καταλληλότερους ανθρώπους για τους ζωτικούς τομείς των ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και άλλες επιλογές σου αλλά αυτές είναι οι πλέον χτυπητές.
Ο κύριος καθηγητής (αποτυχημένος ή επιτυχημένος υπουργός το έκρινε ο λαός της ΄Α Αθήνας και δεν θα το κρίνουμε εμείς) είχε τοποθετήσει...

επικεφαλής της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ (ΥΠΕΕ- πρώην ΣΔΟΕ) έναν 32-χρόνο Χημικό (ναι σωστά διαβάσατε ΧΗΜΙΚΟ) με σημαντικότατη και αξιοσημείωτη εμπειρία-δράση στην ΟΝΝΕΔ. Για να γίνει δηλαδή ποιο κατανοητό την ευθύνη για τη πάταξη τη φοροδιαφυγής την είχε ο παραπάνω κύριος άριστα καταρτισμένος επί των οικονομικών θεμάτων(;).
Στη Γενική Γραμματεία Επενδύσεων είχε τοποθετήσει ένα 34-χρονο στέλεχος (με αξιοσημείωτη πορεία-δράση στην ΟΝΝΕΔ) που με βάση το βιογραφικό του σημείωμα ουδεμία σχέση είχε με την διαχείριση ευρωπαικών προγραμμάτων. Δηλαδή για να γίνει ποιο κατανοητό η χώρα ευελπιστούσε στην μέγιστη απορρόφηση ευρωπαικών κονδυλίων από ένα άτομο που δεν είχε την συγκεκριμένη εμπειρία.
Τα σχόλια στο λαό.
Κ. Αλογοσκούφη, εδώ είμαστε για να μας διαψεύσεις σε περίπτωση που κάνουμε λάθος (αλλά δεν το νομίζουμε).

12 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚ

    ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ

    ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ!!

    ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 6 ΜΗΝΕΣ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ "ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ".

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΤΥΦΛΑ!!

    ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    Y.G.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ

    Υπάρχει μια πληροφορία ότι οι Χριστιανοδημοκράτες στην Γερμανία θα ζητήσουν επαναδιαπραγμάτευση του Ελληνικού χρέους κάτι που σημαίνει ότι θέλουν να μας οδηγήσουν πιο κοντά στην...

    πτώχευση. Γιαυτό και παρατηρείται η μεγάλη πτώση στο χρηματιστήριο -6.29%. Μιλάμε για κραχ και τα spreas στο 654,9.


    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι 300 ποτε θα μειωθουν?

    ειναι υπεραριθμοι, αχρηστοι και πολυδαπανοι.

    ολος ο λαος περιμενει αυτην την περικοπη πρωτα απο τον δειλο και ανικανο γιωργακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ?? ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ Ο ΓΑΠ, ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΄'Η ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΠΟΜΠΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΜΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΛΑΟΣ ΦΕΡΕΙΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΙΜΑ ΤΩΡΑ !

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι η Ρηγιλλης που ηταν οταν υπουργευε ο Φοραδοτραγιασκας?
    Συναδελφος υπουργος στην διπλανη καρεκλα δεν ηταν το Σαμαρι που κανει λες και ηρθε απο αλλη χωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα τρία πολιτικά γουρούνια ,οι τρεις αλήτες της πολιτικής πραγματικότητας των σκατοκυβερνήσεων που έλαβαν μέρος ,συνεντευξιάστηκαν από το ΣΚΑΙ και τον Παπαχελά ενώ θα έπρεπε ή να έχουν φύγει ήδη από τη χώρα ή να βρίσκονται στο Κορυδαλλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακολουθεί πιστά την εντολή του μπαμπά του:
    ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΑ.

    Κάποιος είχε πει ότι η ηρωίνη τα θέλει όλα δικά της.
    Η εξουσία είναι όμως χειρότερο ναρκωτικό.

    Άλλοι αμάρτησαν για μια τυρόπιτα. Αυτός τουλάχιστον ξεφτίλισε πάσα έννοια αξιοπρέπειας,
    όχι μόνο εθνικής και κοινωνικής, αλλά και την προσωπική του,
    για μια πρωθυπουργική καρέκλα,
    που μετέτρεψε σε θρόνο επιστασίας σε χωματερή.

    Δεν πειράζει, θα του πεί η μαμά μπράβο στο τέλος,
    επειδή έκανε μπάζα το σπίτι των κακών Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oλα μοιαζουν να υποτιμουν την νοημοσυνη...εχουμε ομως; γιατι αν ειχαμε και δεν θεοποιουσαμε αλλοτε τον χριστοδουλο(μην ξεχνιομαστε) αλλοτε την ομαδαρα μας κιαλλοτε το κομμα μας θα βλεπαμε "τα τειχη" του Καβαφη να μας περικυκλωνουν σιγα σιγα. Θα ακουγαμε εστω τους "ηχους των κτιστων". Αλλα που να μας αφησουνε τα βογγητα της τζουλιας, τα τζιπ και τα σαββατοκυριακα στην μυκονο. Και κατι αλλο, γιατι δεν βαζει καποιος θεμα πολιτικου συστηματος, πιστευει οτι με τον ενα η τον αλλο τροπο θα διασωθει; Αυριο δεν θαναι τα πραγματα ιδια; χρεοκοπημενα.Τι μας εμποδιζει δηλαδη να σκεφτουμε αλλη κοινωνια, πραγματικα διαφορετικη...το κουστουμακι της σοσιαδημοκρατιας του πασοκ ξεφτισε και ξευτιλιστικε.Το μονο που σκεφτομαι ειναι τι κακο εχουμε κανει στους νεους, σαυτους που παραδινουμε τετοιο βαρος και τους υποθηκευουμε την ιδια την ζωη.κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα βασικό επικοινωνιακό πιασάρικο επιχείρημα για την προσφυγή στο ΔΝΤ – το οποίο ακούγεται όλο και συχνότερα- είναι ότι στο πάρτυ συμμετείχαμε όλοι και άρα όλοι πρέπει να πληρώσουμε.

    Ας πούμε λοιπόν ότι δυνητικά καλεσμένοι στο πάρτυ ήταν 1000.

    Οι 100 πήραν λεφτά από τους 900 για να μπουν μέσα και να φωνάξουν σε λίγο και τους υπόλοιπους. Οι 30 έκατσαν πρώτο τραπέζι πίστα. Οι υπόλοιποι 70 στριμώχτηκαν στο μπαρ. Κάθε λίγο κάποιος από τους 70 έβγαινε έξω και έλεγε στους 900: «Παιδιά σε λίγο θα μπείτε, δώστε κανά φράγκο και θα τα κανονίσουμε όλα».

    Με διάφορα τεχνάσματα, υποσχέσεις και απειλές οι 100 είχαν σε διαρκή αφαίμαξη τους 900.

    Όταν οι 900 αγρίευαν έβαζαν έναν μέσα για ένα ποτάκι στο όρθιο, να δει τι ωραία που είναι, να το μεταφέρει στους υπόλοιπους να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα.

    Τα χρόνια πέρασαν, οι 100 πέρασαν υπέροχα, οι 900 ζούσαν με την προσμονή. Οι 30 αγχώθηκαν. Ο λογαριασμός ήταν πολύ μεγάλος. Μπουκάλια, σφηνάκια, λουλούδια, παρελκόμενα. Είπαν στους 70 να βγουν για μια ακόμη φορά έξω, να μαζέψουν λεφτά. «Δεν θα μας δώσουν πάλι, άσε που μπορεί και να μας πλακώσουν» αντέτειναν.

    Και τότε οι 30 μεγάλοι συνεννοήθηκαν με το μαγαζί και αποφάσισαν να στείλουν τους μπράβους, να πάρουν από τους πολλούς ότι έχουν και δεν έχουν.

    Ελπίζω να περάσατε καλά κύριοι. Τύφλα στο μεθύσι είστε ..κυρίες του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚ – Δύναμη Αλλαγής !

    Πράγματι, άλλαξε ο κατεστημένος παλαιοδεξιός όρος “Ψωροκώσταινα”.

    Έγινε “Ψωρογιώργαινα”.
    άλλαααααααααααααα
    ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ του πασοκ !!!!

    Σε δυσθεώρητα ύψη σκαρφάλωσε σήμερα το spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών, ξεπερνώντας τις 1.000 μονάδες βάσης για πρώτη φορά στην ιστορία, μία μέρα μετά την υποβάθμιση της...

    ΕΕΕ...ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΟΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!! ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση