GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ορισμός πολιτικού θράσους....

Εχουν γίνει το εύκολο θύμα οι δημόσιοι υπάλληλοι... Του Λουκά Σαλαπατάρα Μου είναι δυσνόητο και ακατανόητο το γεγονός του πως και από που μ...

Εχουν γίνει το εύκολο θύμα οι δημόσιοι υπάλληλοι...

Του Λουκά Σαλαπατάρα

Μου είναι δυσνόητο και ακατανόητο το γεγονός του πως και από που μερικοί «δημόσιοι άρχοντες» αντλούν το θράσος τους να κατακρίνουν και να απειλούν τους πάντες και τα πάντα, όπως ο κ. Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Όταν επί 30 και χρόνια μισθοδοτείσαι ανελλειπώς από το δημόσιο και με υπέρογκες αμοιβές, όταν συμμετέχεις ενεργά στη διακυβέρνηση της χώρας και στη λήψη αποφάσεων, δεν γίνεται να επιρρίπτεις ευθύνες σε όλους τους άλλους και να αφήνεις τον εαυτό σου στο απυρόβλητο. Ειδικά όταν φέρεις μαζί σου και αρκετές αποτυχίες ( Ίμια , Υπόθεση Οτσαλάν). Και ακόμα περισσότερο, όταν έχεις πάρει ευνοιοκρατικά τόσο υψηλή θέση χάρη στην προσωπική σου σχέση με τον Πρόεδρο του Κόμματος και στην φοβία του μην τον... στολίσεις με κοσμητικά επίθετα, αφού στην περιφέρεια σου εκλέχτηκες 3ος και καταϊδρωμένος .
Είναι επιεικώς απαράδεκτο να βγαίνει ένα τόσο υψηλόβαθμο στέλεχος της Κυβέρνησης να απειλεί ευθέως μισθωτούς με απολύσεις, ειδικότερα τις μέρες των γιορτών και όταν...

στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχε σχετική αναφορά. Η μονιμότητα θεσπίστηκε κ. Αντιπρόεδρε για να προφυλάσσει απλούς και αδύναμους υπαλλήλους από έξωθεν παρεμβάσεις και απειλές από τους πολιτικούς τους προϊστάμενους. Δεν θα μας γυρίσετε εσείς 100 χρόνια πίσω. Δεν σας εξουσιοδοτήσαμε για κάτι τέτοιο. Και πιστέψτε με το γνωρίζουν μέχρι και οι αδαείς ότι υπό ορισμένες προϋποθέσεις προβλέπεται από το Σύνταγμα. Εκ τούτου, δεν χρειαζόμαστε την δική σας ευφυή μετάφραση.
Εσείς λοιπόν οι πολιτικοί που σε όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης κυβερνήσατε και έχετε όλη την ευθύνη για την τραγική κατάσταση της χώρας, μην μετακινείται τις ευθύνες προς τους κατασυκοφαντημένους δημοσίους υπαλλήλους (το εύκολο θύμα). Κάντε μια προσπάθεια να μας πείσετε ότι θέλετε να λύσετε προβλήματα και δεν σας νοιάζει μόνο το να έχετε εξουσία ( αυτό δλδ που πιστεύουμε όλοι μας για το σύνολο του πολιτικού κόσμου).

53 σχόλια

  1. ουστ! ολα τα κοπροσκυλα Δ.Υ σαν τον συμαδουρα Πανγκαλο.

    Σας τσουζουν οι μειωσεις εεε, εμεις το και σας υποφερουμε χρονια...ολα εδω πληρωνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kanete kai sis ayto poy theloun
    oipolitikoi toys apaxionete
    anti na toys elenxete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aυτός ο χοντρός βρίζει ακόμη και τούς "συντρόφους" του του ΠΑΣΟΚ οταν κάτι δεν συμβαδίζει με τα βλακώδη πιστεύω του , ο ΑΝΟΗΤΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφόσον δεν μπορούν να μειώσουν τις δικές τους υπέρογκες αποδοχές και τις αποδοχές των συγγενών τους που έχουν διορίσει στη Βουλή και στους υψηλά μισθοδοτούμενους Οργανισμούς, και να σταματήσουν τις πολυετείς υπέρογκες μισθώσεις ιδιωτικών κτιρίων που μένουν αχρησιμοποίητα ενώ οι μισθώσεις καταβάλλονται ανελλειπώς, βρίσκουν εύκολο στόχο τους υπαλλήλους για να επιδείξουν στην πλάτη τους κυβερνητικό έργο.
    Στο τέλος θα γίνει και εδώ ότι έγινε στη Λετονία όπου κανένα κόμμα δεν συγκεντρώνει το απαιτούμενο ποσοστό εισόδου του στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το παχύδερμο-παχύσαρκο χοιρινό ( καμμιά πρόθεση προσβολής του νόστιμου θηλαστικού) πάσχει από οξύτατης μορφής καννιβαλισμό. Όταν τελειώσουν τα κοψίδια και τα βοδινά ψητά αρχίδια που καταβροχθίζει ΤΣΑΜΠΑ στις ταβέρνες της Μεσογαίας, προσφορά στο αδηφάγο κτήνος των πρασινορουφιάνων, ασχολείται με τις ανθρωποθυσίες.
    Δεν μας λένε όμως οι πάν-καλοι αλήτες πόσους από τους 16 μισθούς αφαίρεσαν από τους κολλητούς τους και συγγενείς τους που έχουν "βολέψει" στη Βουλή των Ελλήνων ή γιατί δεν περιορίζουν τον αριθμό των "βολευτών" διεφθαρμένων κομματόσκυλων από 300 σε 200 ώστε να μειωθούν τα έξοδα του κράτους!
    Όταν τους βολεύει ψηφίζουν νόμους για να τα "παίρνουν" από όλες τις μεριές. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΟΥΔΙ και ΓΟΥΔΟΧΕΡΙ ΜΑΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το παχύδερμο ειναι αυταρχικό και ηλίθιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ρε χοντρέ αθάνατε κομπλεξικέ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασε τον ρε φίλε στην ησυχία του.
    Τρώει τώρα !!!
    Σε τέσσερα χρόνια που θα έχει χορτάσει τα ξαναλέμε.
    Εκτός αν έχει σκάσει η κοιλάρα του από την μάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στις πασχαλινές ευχές ΑΝΤΕΥΧΟΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ των ΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ των ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ των ΔΗΜΩΝ, και ΧΩΡΑΝ ΛΑΒΕΙΝ η ΕΚΔΙΚΗΣΗ των ΟΝΕIΡΩΝ, ώστε να δικαιωθεί η προφητεία του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, του Δημιουργού Ποιητή, της σύνθλιψης προτομών των αυτοκρατόρων

    Σιγά και μη ασχοληθεί κι αυτός
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_10.html
    με επουλώσεις πληγών, διαπιστωμένες με το δάκτυλο επί των ήλων, σιγά και μην ασχοληθεί με τον Κιλλελερ-ιδικό κοτζαμπασησμό συνδικαλιστών της σχολής του ΠΑΣΟΚ στη Σκύρο
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/01/blog-post.html
    χωρίς την έγκριση του Μαυρίκου,
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/01/karapatisi-maurikeon.html
    στο κάτω κάτω γιατί να μην έχουμε να λέμε όπως πάντα ότι, κάποιος άλλος φταίει?
    Σιγά μην ασχοληθεί με απότοκες μαϊμού δικαστικές αποφάσεις υπέρ των καταχραστών της δημόσιας περιουσίας.
    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html
    Σιγά μην ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες θέσεις που κρατούν, ως ασφαλιστικές δικλείδες ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ εδώ και χρόνια οι διαπλεκόμενοι στη διαφθορά.
    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/05/blog-post_03.html
    Κι άλλα σχετικά
    http://skandalo-lavra-vatopedi-skyros.blogspot.com/

    ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
    «ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΣΚΥΡΟΥ» ΜΙΑΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ 1929-1933 Εν ΑΘΗΝΑΙΣ 1933
    «Ἄν τώρα μετά τούτο, παρατηρηθεισών ἀντιδράσεων τινών ἐκ τῶν ἰδιωτών μισθωτών, τάς ὀποίας ἐμπνέουν ἀπροκαλύπτως εἰς βάρος τοῦ συμφέροντος τῆς ὀλότητος, εὐάριθμοι τινές, δυστυχώς συμπολίται ἐν Σκύρω, τάξαντες ῶς μόνον τῆς ζωῆς καί τοῦ δημοσίου των βίου προορισμόν, τήν κακόβουλον ἀντίδρασιν εἰς κάθε κοινόν τοῦ τόπου καλόν,…»
    (http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_02.html)

    ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΠΟΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην κατηγορείτε το χοντρό, είναι ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ....ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 'Φτωχος και καταφρονεμένος'
    Ζουμε καθημερινά το Remake των
    ταινιών τού Ν.Ξανθοπουλου και
    της Μάρθας Βούρτση της Θρυλικής
    'ΑΧ ΒΑΧ FILMS' με πρωταγωνιστές
    αυτή τη φορά τους χιλιάδες
    (εκατοντάδες χιλιάδες; εκατομμύρια ; κανείς γνωρίζει με σιγουριά) δημόσιους επαγγελματίες τεμπέληδες που ωρύονται την αμφισβήτηση τού φετιχ τους:
    Μονιμότητα (= ρε ας γίνω εγώ μόνιμος και δεν πανα γαμηθείτε ολοι).
    Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η τραγωδία ενός λαού …

    Η πολιτική ιστορία της οικογένειας Παπανδρέου αποτελεί µια ελληνική τραγική φάρσα. Είναι η τραγωδία ενός λαού που πολέµησε ενάντια στους ναζί και τους συνεργάτες τους για να δεχτεί την επίθεση των νέων Αγγλο-αµερικανών κυρίαρχων. Είναι η τραγωδία του ηρωικού φοιτητικού αγώνα του Πολυτεχνείου το 1973 ενάντια στην αµερικανοστήριχτη στρατιωτική δικτατορία που κατέληξε µάρτυρας της ανόδου ενός ψευδολαϊκιστή δηµαγωγού, του Α. Παπανδρέου ο οποίος υποσχέθηκε δηµοκρατικό σοσιαλισµό και κατέληξε στην κοινωνικοποίηση των προσωπικών χρεών των καπιταλιστών κλεπτοκρατών. Και τώρα, ο τελευταίος, ας ελπίσουµε, στη σειρά των κολάκων των ιµπεριαλιστών, ο Γ. Παπανδρέου, που υποσχέθηκε προοδευτικές αλλαγές αλλά εφάρµοσε οπισθοδροµικές πολιτικές, παρέδωσε τα κλειδιά της εξουσίας στους υπερατλαντικούς ιµπεριαλιστές επιτηρητές του.

    Πέρα από την πολιτική ιδιοσυγκρασία της Ελλάδας η ιστορία των ελληνικών σοσιαλδηµοκρατικών κυβερνήσεων περιγράφει τον ιστορικό τους ρόλο ως σωτήρων του καπιταλισµού σε περιόδους κρίσης του. [ ... ] Η πιο ελπιδοφόρα αλλαγή σήµερα είναι πως έχει εξαφανιστεί η µυστηριακή αύρα του Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ. [ ... ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντε μπράβο !!!
    Αρχισαν και συνέρχονται ορισμένοι κι εύχονται και καλά μυαλά.
    Επιτέλους.
    ΠΑΣΟΚ - ΤΕΛΟΣ __________________
    Ποτέ δεν είναι αργά.

    Φαίνεται πως το αρχαίον ρητόν ‘μία φάπα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα’,είναι περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!

    ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΛΙΓΩΡΙΑ,ΤΕΜΠΕΛΙΑ,ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ¨"ΑΡΠΑΧΤΗ" ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΠΑΓΚΑΛΟΥ).
    ΚΑΙ "ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ,ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΑΛΛΟΙΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε συυγραφέα του άρθρου, σου είναι και "δυσνόητο" και "ακατανόητο"; Και τα δύο μαζί;

    Μάθετε να γράφετε βρε καραγκιόζηδες πριν αποφασίσετε να πείτε τη μαλακία σας...

    Όλοι θέλετε να πειτε μια μαλακισμένη άποψη. Αγράμματοι και ανόητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η τραγωδία ενός λαού …
    Η πολιτική ιστορία της οικογένειας Παπανδρέου αποτελεί µια ελληνική τραγική φάρσα.

    Είναι η τραγωδία ενός λαού που πολέµησε ενάντια στους ναζί και τους συνεργάτες τους για να δεχτεί την επίθεση των νέων Αγγλο-αµερικανών κυρίαρχων.

    Είναι η τραγωδία του ηρωικού φοιτητικού αγώνα του Πολυτεχνείου το 1973 ενάντια στην αµερικανοστήριχτη στρατιωτική δικτατορία που κατέληξε µάρτυρας της ανόδου ενός ψευδολαϊκιστή δηµαγωγού, του Α. Παπανδρέου ο οποίος υποσχέθηκε δηµοκρατικό σοσιαλισµό και κατέληξε στην κοινωνικοποίηση των προσωπικών χρεών των καπιταλιστών κλεπτοκρατών.

    Και τώρα, ο τελευταίος, ας ελπίσουµε, στη σειρά των κολάκων των ιµπεριαλιστών, ο Γ. Παπανδρέου, που υποσχέθηκε προοδευτικές αλλαγές αλλά εφάρµοσε οπισθοδροµικές πολιτικές, παρέδωσε τα κλειδιά της εξουσίας στους υπερατλαντικούς ιµπεριαλιστές επιτηρητές του.

    Πέρα από την πολιτική ιδιοσυγκρασία της Ελλάδας η ιστορία των ελληνικών σοσιαλδηµοκρατικών κυβερνήσεων περιγράφει τον ιστορικό τους ρόλο ως σωτήρων του καπιταλισµού σε περιόδους κρίσης του.

    [ ... ] Η πιο ελπιδοφόρα αλλαγή σήµερα είναι πως έχει εξαφανιστεί η µυστηριακή αύρα του Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ. [ ... ].

    ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναί,
    αλλά στά νιάτα του (-70 kg),ήταν
    Τροτσκιστής.
    Ο Λέων σάν νά τό είχε προβλέψει,
    κατέφυγε στήν Αργεντινή.
    Εκεί τόν "αυτοκτόνησαν" οί ορθόδοξοι
    Στό ΠΑΣΟΚ,άν ψάξεις τά νιάτα τους,
    θά προβληματιστείς.
    Η κωλοτούμπα Αριστερά κυβερνά?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι γνωστό ότι ο πρωθυπουργός έχει απαιτήσει από τους υπουργούς να τηρούν πιστά τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και ισότητας σε όλες τις βαθμίδες του κράτους. Αξίζει, μάλιστα, να τονιστεί αντιθέσει με τον κ. Κασιδόκωστα που υπηρετεί στο γραφείο του αρχηγού ΓΕΝ κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη, ο γιος του σημερινού πρωθυπουργού, Ανδρέας Παπανδρέου, υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις και δεν έτυχε καμίας ιδιαίτερης μεταχείρισης, όπως συνέβη με τον γιο της κυρίας Μαριάννας Λάτση, ο οποίος υπηρετεί από τις 22 Μαρτίου στην ακριτική Καραϊβική.
    OΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ
    -ΛΕΝΕ Ο ΠΑΡΙΣ ΥΠΗΤΕΤΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ Η ΝΗΣΙΑ
    -ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ 17ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΙΔΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ 5 ΗΜΕΡΩΝ
    -ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΨΩΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
    -ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΕΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
    το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό και η υποκρησία και το πολιτικο θράσος είναι απίστευτο ΚΑΙ παράλληλα προκλητικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αυτος ο χοντρος που τον βριζετε
    για να ξεδοστε ειναι αν δεν το
    εχετε καταλαβει ο αντιπροεδροσ
    της κυβερνησης και θα ειναι και
    αυριο οσο εμεις απο το καναπε
    μας τον βριζουμε.
    προτασεις κυριοι εχετε να κανετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ταράχθηκαν οι δημοσιοϋπαλληλικοί "κοπρίτες",που έχουν κάνει δοβλέτι τους το κράτος και βγάζουν όλα τους τα απωθημένα στον άτυχο πολίτη που θα πέσει στα νύχια τους! Δεν φτάνουν η αγραμματοσύνη,η ανικανότητα και η τεμπελιά που τους διακρίνει - ποιός ικανός κι άξιος άνθρωπος θα καταδεχόταν να φιλάει τις κατουρημένες ποδιές του κάθε Πάγκαλου γιά μιά θεσούλα των 3,60;
    - αλλά βγάζουν και γλώσσα,ζητώντας μας τα ρέστα! Βρε ούστ,διαχρονικά γλειφτρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μεγάλος καραγκιόζης ο λαϊκιστής ψευτοαρθρογράφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι φταιει αυτος ρε παιδια, αυτος που τον εκανε αντιπρόεδρο φταιει και του έδωσε την εξουσια να ξεστομίζει αυτες τις βλακίες, άλλοστε ειναι και κουμπάρος του Κόκκαλη και παίρνει γραμμη από αυτους που θελουν τους Δημόσιους υπαλληλους φτωχούς και αδύνατους επιρρεπείς στις ορέξεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΑΛΑΠΑΤΑΡΑΣ

    μεγάλος αρθρογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κύριοι όταν ο Πάγκαλος και οι συν αυτώ κατέβαζαν την σημαία απο τα Ιμια, παρέδιδαν τον Οτσαλάν και ευχαριστούσαν τους Αμερικάνους, αν είχε απομείνει σε αυτόν τον τόπο φιλότιμο δεν θα έπρεπε να ξαναεκλεγούν και αυτό είναι το ελάχιστο.
    Οταν όμως κάποιοι το μόνο "ρήμα" πόυ ξέρουν να κλίνουν είναι το "τρώω" και οταν οι ίδιοι πιστεύουν ότι ο "Ανδρέας" -γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα- τους έδωσε να "φάνε", όταν δηλαδή θεωρούν τους εαυτούς τους ζητιάνους και επαίτες και όχι εργαζόμενους, έχουν νοοοτροπία δούλου, ψηφίζουν τους Πάγκαλους και δικαίως λούζονται και όσα το απύλωτο στόμα τους λέει.
    Ξυπνήστε και διορθώστε την πορεία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΑΛΑΠΑΤΑΡΑΣ ΡΕ. ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΜΑ. ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΠΑΤΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να πάρει θέση ο Σαλαπατάρας και για την οικονομική κρίση. Μεγάλος εγκέφαλος. Θέλουμε να ακούσουμε την άποψή του Σαλαπατάρα. Ένας Σαλαπατάρας πρέπει να έχει πολλά και ουσιαστικά να πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΑΛΑΠΑΤΑΡΑΣ και ξερό ψωμί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Σαλαπατάρας είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Λυμπερόπουλου (που έχεις εξαφανιστεί Δημητράκη;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΑΛΑΠΑΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θεέ μου! Τί αρθρογράφος αυτός ο Σαλαπατάρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μην αδικείται τον Σαλαπατάρα. Έχει μπόλικη ουσία η άποψή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Διάβαζα βαριεστημένα και έλεγα να πάω για ύπνο. Διαβάζοντας, όμως, το άρθρο του Σαλαπατάρα αφυπνίστηκα. Γροθιά στο μαχαίρι ο λόγος του.Φωτοδότης φάρος ο αρθρογράφος Σαλαπατάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σαλαπατάρα, άνοιξέ μας τα μάτια με την αρθρογραφία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σπουδαία πένα η πένα του Σαλαπατάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτός ο Σαλαπατάρας τα λέει έξω από τα δόντια. Δείχνει αρθρογράφος που δεν πρέπει να αστειεύεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μην τα βάζετε με τον Σαλαπατάρα. Δεν ξέρετε για τι σκληρό καρύδι πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όταν κάποιος μπει στο στόχαστρο του Σαλαπατάρα, δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πάει και τελείωσε. Ο Σαλαπατάρας αποτελεί την κορωνίδα της αρθρογραφίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Σαλαπατάρας τα λέει έξω από τα δόντια. Είναι σκληροτράχηλος αρθρογράφος που δεν αστειεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σκληρό το άρθρο του Σαλαπατάρα. Μα και δίκαιο. Ο Πάγκαλος πρέπει να έχει κρυφτεί κάτω απ' το κρεβάτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Με τον Σαλαπατάρα η πολιτική αρθρογραφία έφτασε στο απόγειό της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Υπάρχουν τόσο σκληροί αρθρογράφοι σήμερα στην Ελλάδα; Ο τολμητίας Σαλαπατάρας ξέκανε την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τελείωσε πολιτικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με το άρθρο του κ. Σαλαπατάρα. Τώρα έρχεται και η σειρά του Προέδρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Από τις 11:50 έως τις 12:23 μαλακιζότανε ο ΠΑΣΟΚΟΣ με τα 1000 σχόλια....

    Δουλειά άλλη δεν είχε!

    Μόνο να βρίζει τον άνθρωπο που τόλμησε να γράψει κάτι ενάντια του αφεντικού του.... του Πάγκαλου! (Ίσως ο πιο μισητός άνθρωπος στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή)

    Ζώο ΠΑΣΟΚΕ με τα 1000 σου σχόλια....

    Ανέκαθεν το χόμπι σου ήταν οι προσωπικές επιθέσεις.
    Το κάνατε με τον Μητσοτάκη που τον βγάλατε γκαντέμη….
    Το κάνατε με τον Καραμανλή που τον βγάλατε playstation…
    Το κάνατε με όλους τους πολιτικούς σας αντιπάλους!

    Επιθέσεις πάντα με ονοματεπώνυμο.
    Ανώνυμες επιθέσεις φυσικά…. Άνανδρες και βρώμικες!

    Δάχτυλο χωρίς κουκούλα δε γίνεται!


    Τώρα όμως βάλε το δάχτυλο εκεί που σου αρέσει.

    Ο κόσμος ξέρει καλά ποιος είναι ο Πάγκαλος και ποιος ο βρώμικος ρόλος του.

    Δεν περιμένει από εσένα να μάθει….
    Ούτε από τον αρθρογράφο.
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μη βρίζετε το Ριρή. Θα συγχιστεί και δε θα ξαναγράψει ποίημα για το τριχωτό μουνί της γυναίκας του, τη λόχμη της Χριστίνας.


    (Μπορεί όμως να γράψει ποίημα για το μουνί της μάνας των πασόκων ΔΥ το οποίο το γαμεί ανελλιπώς με τα νέα μέτρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε αγράμματοι, όπως λέει και φίλος συναγνώστης, κάτω τα χέρια από τον γίγαντα. Ο άνθρωπος πάντα έχει να πει κάτι και τις περισσότερες φορές το λέει με χιούμορ που δεν γίνεται αντιληπτό (ακατονόητο και δυσνόητο) από τον όχλο.
    ΧΠΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. O προδότης του κινήματος του Κουρδικού λαού στο πρόσωπο ενός ηγέτη του,ο μειοδότης στα όρια του εγκλήματος της προδοσίας του Ελληνικού λαού σε καίριας σημασίας εθνικές υποθέσεις ΙΜΙΑ,ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,έχει άποψη και βρίσκεται σε κυβερνητική θέση δίπλα από τον πρωθυπουργό της χώρας,αν αυτό δεν είναι πρόκληση και ξεπεσμός της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα τί άλλο μπορεί να είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΑΓΚΑΛΟΣ =ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. + Είμαι άσπρος,μικρός και στρογγυλός,αλλά δεν είμαι ασπιρίνη.
    + Είμαι μακρύς,κίτρινος,με σπαγγάκι και λεπτός, αλλά κερί δεν είμαι.
    + Είμαι μαύρος κα καυτός,αλλά κάρβουνο δεν είμαι.

    Τι είμαι;;;;
    Απάντηση στο κουίζ:(Multiple choise):
    α)Είμαι Πασόκος κοψοχέρης;
    Β)Είμαι Πασόκος,αλλά ντρέπομαι να το πώ;
    γ)Είμαι ανεμοδούρα;ή μήπως
    δ)είμαι απλώς……;

    Σημ:Η σωστή απάντηση,κερδίζει μιά νταμιντζάνα βατραχόζουμο και ένα κουπόνι συμμετοχής στην εβδομάδα της ρόζ καλτσοδέτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Το πρόβλημα με την κριτική που ασκείται στον Πάγκαλο είναι ότι συνήθως αναφέρεται όχι στα πραγματικά του προβλήματα (ναρκισσισμός, ανάγκη να τραβάει την προσοχή, οκνηρία), αλλά στα φαντασιακά - αυτά που βρίσκονται στο μυαλό κάθε ελληνοκεντρικού μαλάκα που τον κατηγορεί για έλλειψη φιλοπατρίας και τα ρέστα. Οι μικρόνοες, μανιοκαταθλιπτικοί και ανασφαλείς ελληνορθόδοξοι και διάφοροι ντούροι παλαιομοδίτες ψευδοσοσιαλιστές κατηγορούν τον Πάγκαλο για όλα όσα εν τέλει έχει στα υπέρ του, χωρίς να καταλαβαίνουν γρι το ποια ακριβώς είναι τα μειονεκτήματά του. Στούρνοι, αγράμματοι και ιδεοληπτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ...

    ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΑ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ελα μωρέ με τον Παγκαλο θα ασχολούμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση