GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζένης μάρκετ‏...

H αγάπη και η δουλειά δεν είναι αμαρτία... Aπό τον ΑΝΤΙΜΟΝΙΟ Στη Νέα Σμύρνη, στην οδό Βυζαντίου, υπάρχει αυτό το μαγαζάκι με την επιγραφή ...

H αγάπη και η δουλειά δεν είναι αμαρτία...

Aπό τον ΑΝΤΙΜΟΝΙΟ

Στη Νέα Σμύρνη, στην οδό Βυζαντίου, υπάρχει αυτό το μαγαζάκι με την επιγραφή "Τζένης market" που στεγάζει βιοποριστικά μια από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού του 20ού αιώνα. Πρόκειται για το μίνι μάρκετ της Τζένης Βάνου, που άλλοτε το όνομά της βρισκόταν στη κορυφή της μαρκίζας των νυκτερινών κέντρων που τραγουδούσε.
Ο Μάνος Χατζιδάκις έλεγε πως αν αυτό το κορίτσι αφοσιωνόταν στο τραγούδι περισσότερο από ότι στην ιδιωτική-οικογενειακή του ζωή, θα μπορούσε να κατακτήσει με το μέταλλο και την αισθαντική του φωνή την υφήλιο. Δεν αφοσιώθηκε όμως, όπως η...

Νάνα Μούσχουρη, που έκανε διεθνή καριέρα. "Δεν έχουν το δικαίωμα να λένε πως η αγάπη είναι αμαρτία" τραγουδούσε με την ανεπανάληπτη φωνή της η Τζένη Βάνου και τώρα μετά σαράντα χρόνια, με μιά απλή ταμπελίτσα (αντί μιά φωτεινή μαρκίζα) επιμένει ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή...
Κύριε δήμαρχε και δημοτικό συμβούλιο της Νέας Σμύρνης, μιά πρόταση: Να δώσετε σε αυτό το δρόμο το όνομά της.

54 σχόλια

  1. Από τα χέρια ουκ ολίγων ανθρώπων πέρασαν χρήματα. Το θέμα είναι πως τα διαχειρίστηκαν. Η Βάνου αποτελεί ένα παράδειγμα κακού χειρισμού. Έφτασε να δουλεύει για τον Τζέτη και την Τσαγκράκου η άλλοτε ακριβοθώρητη καλλιτέχνης. Ενώ άλλοι επένδυσαν τα χρήματά τους και είναι μια χαρά. Το ίδιο συμβαίνει και με τη δημοσιογραφία την οποία (υποτίθεται) ότι διακονεί ο Δ. Λυμπερόπουλος. Πολλοί έβγαλαν λεφτά. Τους ξέρει ο Λυμπερόπουλος. Άλλοι τα έφαγαν στα ζάρια, άλλοι στα ποτά, άλλοι υπήρξαν (και παραμένουν) αλογομούρηδες, ενώ άλλοι τα επένδυσαν, έκαναν καλή διαχείριση και τώρα είναι με εταιρίες και οικονομική άνεση εδώ και στο εξωτερικό (ακόμη και στις ΗΠΑ). Άμα δεν έχεις μυαλό αυτά παθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας είναι κάποιοι πιο προσεκτικοί στα πρότυπα τα οποία προβάλλουν. Βαρεθήκαμε τους αποτυχημένους της δημοσιογραφίας να μας μιλάνε συνέχεια για τα ναυάγια της ζωής. Να προβληθεί η υγεία αντί για την παρακμή από τους διάφορους αλογοταϊστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί παριστάνει ο Λυμπερόπουλος; Πολύ κακή και φτηνή - συναισθηματικού, γλυκερού τύπου - η δημοσιογραφία που κάνει. Αυτό έκανε πάντα βέβαια και έτσι βιοποριζόταν. Οι καιροί, όμως, άλλαξαν και δεν σηκώνουν πια "Λυμπεροπουλισμούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά μας έφαγαν. Η δακρύβρεχτη δημοσιογραφία τύπου Λιμπερόπουλου. Στον προηγμένο κόσμο ασχολούνται με την υγιή επιχειρηματικότητα, τη δημιουργική τέχνη, την επιστήμη κλπ. κι εδώ έχουμε ακόμη Λιμπερόπουλους να κλαίνε τη μοίρα τους καλώντας μας να κάνουμε το ίδιο κι εμείς. Να μπει κάποτε ένα τέρμα στην φθηνή παραπλανητική δημοσιογραφία των Λιμπερόπουλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νας μας εξιστορήσει ο κ. Λιμπερόπουλος ένα παλαιό Πάσχα στον Σκορπιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια Πολλά στον άξιο ρεπόρτερ, τον Δάσκαλο Δημήτρη Λυμπερόπουλο. Κύριε Λυμπερόπουλε μας λείψατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, όποτε ο Λυμπερόπουλος βρισκόταν Πάσχα με τον Ωνάση, φρόντιζε να ραγίζει λιγάκι από πριν το αυγό του ώστε ο Τέλης να βγει νικητής στη μάχη της αυγομαχίας. Μεγάλη η δουλοπρέπεια ορισμένων προκειμένου να επιβιώσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια Πολλά κύριε Λιμπερόπουλε. Μας συγκίνησε το σημείωμά σας. Μας θύμισε τις παλιές καλές στιγμές της λαικής δημοσιογραφία, τα όμορφα ρεπορτάζ της Απογευματινής. Περιμένουμε και άλλα τέτοια.

    Χρόνια Πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να μας πει ο Δ. Λυμπερόπουλος για τα μεταπασχάλια γλέντια στη νυχτερινή Αθήνα, όταν τη γύριζε για ρεπορτάζ μαζί με τον συνάδελφό του Αντρέα Κουβελογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εύγε στον Λιμπερόπουλο. Πάντα τέτοια ωραία και εύπεπτα ρεπορτάζ Δάσκαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τί σαχλαμάρες γράφει πάλι αυτός; Ο Λυμπερόπουλος είναι; Καλά το κατάλαβα. Μόνο αυτός θα έγραφε έτσι και θα καλούσε τον Δήμο να δώσει σε δρόμο το όνομα της Βάνου. Αδιόρθωτος και προσανατολισμένος στις πρωταγωνίστριες της νύχτας ο ρεπόρτερ/κοσμικογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ αισθαντική η γραφή Λυμπερόπουλου. Και πολύ συγκινητικό το θέμα. Μπράβο στον μεγάλο Δάσκαλο του ρεπορτάζ. Δημήτρη, συνέχισε για πολλά πολλά ακόμη χρόνια στο ίδιο γνώριμό σου στυλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Δάσκαλος έδωσε πάλι δείγματα ανθρωπισμού. Συνέχισε έτσι Δημήτρη να μας συγκινείς όπως παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδιά, συγγνώμη κιόλας αλλά είναι δημοσιογραφία αυτό το πράγμα; Ποιος είναι αυτός ο Αντιμόνιος; Τί σαχλαμάρες γράφει; Τί έγινε δηλ. που η Βάνου άνοιξε μπακάλικο; Ας είχε μυαλό να κάνει καλύτερο κουμάντο στα (πολλά) λεφτά που πέρασαν από τα χέρια της. Όχι άλλα τόσο άστοχα άρθρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αφηστε τα σχολια ρε ρεμπεσκεδες και πηγαινετε να ψωνισετε στο μπακαλικο της αοιδου για να επιβιωσει η γυναικα.Ου να μου χαθειτε αχαιρευτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άκυρη η συγκεκριμένη ανάρτηση. Είχε λεφτά η Βάνου. Ας πρόσεχε λοιπόν πως τα κουμαντάριζε. Άκυρη η προσέγγιση του συγγραφέα της ανάρτησης. Και επιπόλαιη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδια λίγο σεβασμό στην Τζένη Βάνου. Την καλύτερη γυναικεία φωνή που πέρασε στην Ελλάδα. Έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θά κλείσω τά μάτια......
    θ΄ανοίξω ....
    αφιερομένο στίς παρθένες.
    Τζένη είσαι καταπληκτική.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ο ΚΑΛΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ακόμη και ανήμπορος σε ένα κρεβάτι, κάνει ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ο ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ βγάζει ΜΟΧΘΗΡΙΑ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αφου δεν αξίζει τίποτα γιατί ασχολείσαι μαζί του κύριε "ανώνυμε" συκοφάντη... Όλοι έχουν καταλάβει ποιός είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κυρία Τζένη Βάνου σε θαυμάζουμε και σε αγαπάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπάρχει μια πολύ καλή ραδιοφωνική εκπομπή του ποιητή Ιατρόπουλου με τίτλο ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ. Ποιός είναι λοιπόν ο λόγος που ένας δημοσιογράφος μισεί τόσο πολύ έναν άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ρδιοφωνική αυτή εκπομπή είναι η γραφική εκπομπή του "ποιητή της αμφισβήτησης" Δημήτρη Ιατρόπουλου, του γραφικού αυτού συνανθρώπου μας που προσωπικά τον έχω δει να τρώει στο όρθιο κεφτεδάκια και να σκουπίζει το στόμα του με το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τιμούμε τον κ. Λυμπερόπουλο που κάνει ρεπορτάζ έστω και από το κρεβάτι του πόνου. Το ίδιο το ρεπορτάζ του δεν τιμούμε που είναι δακρύβρεχτο και δημαγωγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι δουλειά έχει η (πράγματι θεσπέσια) φωνή της Τζένης Βάνου με την (πράγματι απαράδεκτη) διαχείριση των χρημάτων της και με το (πράγματι ανεκδιήγητο) γράψιμο του Δημήτρη Λιμπερόπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κακό, πραγματικά εξαιρετικά κακό, το ρεπορτάζ Λυμπερόπουλου. Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Λυμπερόπουλος χτενίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όποια συζήτηση και να ανοίξει, το μυαλό του στον Μαστοράκη το έχει ο Λυμπερόπουλος. Αμαν πια βρε Δημήτρη. Γκόσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σαν να μην έχει περάσει ούτε μια στιγμή από τα ένδοξα ρεπορτάζ της Απογευματινής πολλών δεκαετιών πίσω, όταν κάποιοι σαν τον Λιμπερόπουλο τάιζαν τον κόσμο με κουτόχορτο και με δήθεν συγκινητικές ιστορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο κ. Λυμπερόπουλος να μας μεταφέρει τις αναμνήσεις του και από γιορτές του Πάσχα στον Σκορπιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Eμένα από τον κύριο Λυμπερόπουλο περισσότερο μου έχουν λείψει οι ανταποκρίσεις του "Γιάννη-Τζών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι προτιμούσε ο Ωνάσης κύριε Λιμπερόπουλε; Αρνί ή κατσίκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δημήτρη και Νίκο πάψτε να θίγετε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Είστε εξαιρετικοί ο καθένας στην ειδικότητά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απαράδεκτη η ανάρτηση του Αντιμόνιου-Λυμπερόπουλου. Αντί να πει στα νέα παιδιά τι να προσέξουν (ξέρει εκείνος τι εννοώ) εξιδανικεύει μια θλιβερή ιστορία. Δεν είναι αυτό καλή δημοσιογραφία κ. Λυμπερόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αν και ξεκίνησα από το πολιτικό ρεπορτάζ και έκανα και δελτίο ειδήσεων σε κάπως μικρό κανάλι, η τύχη τα έφερε πριν μερικά χρόνια να μετάσχω σε εκπομπή ψυχαγωγικού/κοσμικού χαρακτήρα. Θα μου επιτρέψετε νας σας πω ότι ως πρότυπό μου είχα σε αυτή τη φάση της καριέρας μου τον Δημήτρη Λιμπερόπουλο. Κακά τα ψέματα, δεν πέρασε άλλος τέτοιος δημοσιογράφος στην Ελλάδα και κακώς κάποιοι (ή μήπως ΚΑΠΟΙΟΣ) προσπαθούν να τον ακυρώσουν. Αλλά και τώρα ακόμη, που επέστρεψα στην τηλεόραση και στην, ας το πούμε έτσι, ενημέρωση, πάντα, όταν ανάβουν οι προβολείς, στο μυαλό μου έχω τον έναν και μοναδικό Δημήτρη Λιμπερόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πάλι τα ίδια άρχισε ο Λυμπερόπουλος; Δεν δέχεται την κριτική από τον κόσμο και την αποδίδει δήθεν στον Νίμο Μαστοράκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πρόταση προς Δημήτρη Λυμπερόπουλο.

    Μόλις γίνει καλά ο ρεπόρτερ, να οργανώσει ομαδική επίσκεψη στο mini market της κ. Βάνου. Μπορεί να την ανακοινώσει από εδώ και όσοι αναγνώστες του Press-Gr επιθυμούμε, μπορούμε να πάμε με επικεφαλής τον κ. Λυμπερόπουλο να ψωνίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ωραίο το ρεπορτάζ. Ήταν ακόμη καλύτερο όταν το είχε κάνει η espresso πριν απο 2-3 εβδομάδες. Ας βάλουμε και καμιά αναφορά στην πηγή, όχι μόνο να παίρνουμε εύσημα για δουλειά άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πάλι μύγα τον τσίμπησε τον Λυμπερόπουλο με τον Μαστοράκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. μα τι γράφει πάλι αυτός ο Λυμπερόπουλος; Εδώ όλοι μας χρεοκοπούμε και θα ασχοληθούμε με μια τραγουδίστρια (όσο καλή και να είναι) που πέρασαν τόσα λεφτά από τα χέρια της και τα σπατάλησε; πάει, κουρκούτι του μυαλό του >Λυμπερόπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τί ακούμε και διαβάζουμε; Έκλεψε το θέμα από την Espresso o Δημήτρης Λυμπερόπουλος; Κάποιοι τον κατηγόρησαν και σε προηγούμενα σχόλια ότι το ίδιο έκανε και με τις συνεντεύξεις Ωνάση κλπ. Κακό πράγμα να παίρνεις τη δουλειά των άλλων και να την παρουσιάζεις για δική σου κύριε Λυμπερόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δεν τρώγεται τελικά με τίποτα αυτός ο Λυμπερόπουλος. Πάντως να του ευχηθούμε περαστικά και να σηκωθεί γρήγορα από το κρεβάτι του πόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. γιατί κόβετε τα σχόλια εναντίον του Λιμπερόπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΙ.....
    Πανελλήνια συγκίνηση για την ...αντιβίωση που παίρνει ο Λοβέρδος

    Εδώ διαβάστε γλύψιμο στην πρώτη σελίδα της "Αυριανής".
    Θα κάνει εμετό ακόμα και ο Ανδρέας Λοβέρδος όταν το διαβάσει.
    Σιγά την πανελλήνια συγκίνηση ρε συ Κουρή. Θέλεις κάτι από τον Λοβέρδο ζήτησε το αλλά μην ...το βάζεις στην πρώτη σελίδα λες και έκανε σοβαρή επέμβαση και κινδύνεψε η ζωή του. Ούτε καν επέμβαση δεν πήρε ο άνθρωπος!
    Ήμαρτον...ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ του ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Kάποιος διαχειριστής προστατεύει τον Λυμπερόπουλε. Μην λογοκρίνετε, κύριε, τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σιγά σιγά αποδεικνύεται πόσο καλύτερος δημοσιογράφος ήταν (και παραμένει ο Νίκος Μαστοράκης σε σύγκριση με τον Λυμπερόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Έχω γράψει δύο σχόλια επικριτικά για τον Λυμπερόπουλο και δεν τα έχω δει δημοσιευμένα. Μήπως ο ρεπόρτερ πιέζει για λογοκρισία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτή την στιγμή τον κόσμο πρέπει να απασχολεί το καθολικό εθνικό αδιέξοδο και όχι κοσμικές ειδησούλες τύπου Λυμπερόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μόνο τυφλός δεν μπορεί να δει την αξία ενός ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ. Πάψτε ρε αγύρτες να βγάζετε χολή εναντίον ενός ΔΑΣΚΑΛΟΥ του ρεπορτάζ. ΑΓΥΡΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ. ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δημήτρης Λυμπερόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ESPRESSO έχει γίνει το blog με κοσμικά δημοσιεύματα σαν αυτά του Δημήτρη Λιμπερόπουλου για τη Τζένη Βάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Aνάγωγοι και κωλόπαιδα όσοι επιτίθενται εναντίον του Δημήτρη/Αντιμόνιου για ένα (πράγματι άστοχο) δημοσίευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ποιό Πάσχα στόν Σκορπιό ρέ έκανε ό Λυμπερόπουλος,διότι εγώ ήμουν εκεί 18 χρόνια καί ποτέ δέν τόν συνάντησα.
    Όλες οί συνεντεύξεις καί τά παραμύθια του περί αυγών κι άλλες αηδίες,αποκυήματα τής φαντασίας του είναι.
    Οί περισσότερες φωτογραφίες δέ,είναι προϊόντα φωτομοντάζ.
    Τόν μόνον ρεπόρτερ,πού πραγματικά συμπαθούσε ό Ωνάσης,ήτο ό αείμνηστος Νικόλας Κουλούρης,τού οποίου ή κόρη δουλεύει,αυτήν τήν χρονικήν περίοδον,στήν ψηφιακή ΕΡΤ,ώς δημοσιογράφος-παρουσιάστρια κι είναι καί ΣΕΜΝΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΗ!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πόσο σκύλοι ερικοί συμπατριώτες απέναντι στη δυστυχία του άλλου: Aς πούμε ότι η γυναίκα αυτή που μας τραγούδησε με την υπέροχη φωνή της δεν διαχειρίστηκε σωστά τα λεφτά της, πρέπει σήμερα να την αφήσουμε να πεθάνει; To άλογο κατοικίδιό σας το ταϊζετε κάθε μέρα, το πάτε βόλτα καιτα στάζετε χοντρά στον κτηνίατρό σας όταν αρρωστήσει και δεν έχετε σπλάγχνα οικτιρμών για μια αναξιοπαθούσα συνελληνίδα Σας; Σήμερα που έκλεισε το μάρκετ της (λόγω της κρίσης) της παίρνουν και το σπίτι..... Κανείς δεν θα την βοηθήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση