GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο χλιδάτο Χίλτον θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ...

Πρόκληση σε εποχές τέτοιας οικονομικής κρίσης! Από τον Αριστερό Είρωνα Σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της Αθήνας , το Χίλτον, θα γίνει...

Πρόκληση σε εποχές τέτοιας οικονομικής κρίσης!

Από τον Αριστερό Είρωνα

Σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της Αθήνας, το Χίλτον, θα γίνει την Κυριακή η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ. Δεν είναι ολίγον τι πρόκληση σε εποχές τέτοιας οικονομικής κρίσης να συνεδριάζει εκεί ένα κόμμα όπως η ΝΔ; Κι από τις χλιδάτες αίθουσες του πανάκριβου ξενοδοχείου θα εξαπολύσουν τα...

πυρά τους για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης; Δεν θα είναι ολίγον τι οξύμωρον και υποκριτικό κι αυτό;
Χάθηκαν άραγε πιο οικονομικοί και πιο "σεμνοί" χώροι, που να ταιριάζουν και στις περιστάσεις, για τις συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων; Αλλωστε, η Ρηγίλλης λέει ότι το κομματικό ταμείο που παρέλαβε η νέα ηγεσία ήταν μείον. Προς τι λοιπόν τα περιττά -και προκλητικά- έξοδα;
Αλήθεια, πόσο θα στοιχίσει όλο αυτό; Θα μας πουν;

16 σχόλια

  1. Η κρίση είναι για τους εργαζόμενους. Οι πολιτικοί και τα κόμματα γίνονται πλουσιότεροι (αφού μαζί με τους φίλους και εργοδότες τους διεθνείς και εγχώριους "επενδυτές" μαζεύουν τα χρήματα που αφαιρούν από τον μέσο Έλληνα επειδή "δεν αντέχει η οικονομία" και "αυτό θέλουν οι αγορές").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί όχι στο Hilton; Κάποιοι έκαναν γάμους στο Παρίσι, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΕΔΙΝΑΝ ΑΓΩΝΕΣ" ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις καμπάνες της Ελούντας όπου στεγαζόταν όλο το πασοκ και τους βατραχανθρώπους την ξέχασες σύντροφε.... και την πλήρωνες εσύ... ενώ το Hilton δε το πληρώνεις σύντροφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριστερό Είρωνα.

    Πώς λέμε τό αριστερό μου αρχ@@@@@@!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA ΒΑΝΚ. ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΑ. ΟΛΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΡΘΩΠΟΤΡΩΚΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΥΣΤ!!!! ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι πρασινάνθρωποι προσπαθούν μέσω των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης να μας επιβάλλουν την εικονική πραγματικότητα.
    Φαίνεται ότι έχουν διαβάσει και εμπεδώσει όλες τις πρακτικές του γκαίμπελς και προσπαθούν να κάνουν μονίμως το άσπρο-μαύρο.
    Έχουν την εντύπωση ότι μπορείς να κοροϊδέψεις τόσο εύκολα τον κόσμο, που όμως τελικά καταντούν γραφικοί.
    Όχι δεν είσαι άνεργος, νομίζεις ότι είσαι.
    Όχι δεν σου μειώθηκε ο μισθός, νομίζεις ότι σου μειώθηκε.
    Όχι δεν ακρίβηνε η βενζίνη, νομίζεις ότι ακρίβηνε.
    Ο Νίκος Παπανδρέου μάλιστα λέει ότι δεν πειράζει εάν φτωχύνουμε γιατί η φτώχεια φέρνει τους ανθρώπους πιό κοντά (είδες τί ωραία που τα λέει κάποιος που ξόδεψε τον περασμένο μήνα 95.000 ευρώ σε ένα τριήμερο στο Ντουμπάϊ;).
    Τί άλλο θα ακούσουμε, Θεέ μου;
    πχ. σήμερα πάλι το πρωί κάποιος ασυνάρτητος αλλά θρασύτατος Ηλίας Κικίλιας, που ο Γιωργάκης έχει βάλει διοικητή του ΟΑΕΔ, έλεγε στην κωμική εκπομπή των οικονομέα-καμπουράκη ότι "σύμφωνα με τα πιό πρόσφατα στοιχεία του ΟΑΕΔ, η ανεργία εμφανίζει πτωτικές τάσεις".
    Τόν πήραν, βέβαια, με τις πέτρες ακόμη και οι δικοί του, αλλά η όλη αυτή η ιστορία δείχνει ότι η διαστρέβλωση της πραγματικότητας αποτελεί για τους πρασινοφρουρούς την ύψιστη προτεραιότητα.
    Τί να πείς πιά;
    Διαγωνισμό ποιός θα λέει τα μεγαλύτερα ψέματα κάνουν εκεί στο πασόκ;
    Και όποιος κερδίσει το έπαθλο κάθε μήνα τί κερδίζει;
    Υποψηφιότητα για υπουργική θέση, στα χνάρια του ανεκδιήγητου Παπακωνσταντίνου;
    Κατά μάνα, κατά, κύρη . . . .
    Μπράβο παιδάκια, γράφετε ιστορία.
    Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο εθνικός μας πινόκιο και δάσκαλός σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΑΣΙΝΙΑΡΙΔΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ
    ΑΛΗΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ & ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΛΑΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ........

    Καραμανλής: “δεν παίζουμε με το μέλλον του τόπου” – 19/09/2009

    “Το ΠΑΣΟΚ θέλει να βάλει τον τόπο σε περιπέτεια”. Ο Κώστας Καραμανλής κατήγγειλε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι δεν τολμά να αποκαλύψει τα μέτρα που προτίθεται να πάρει για να αντιμετωπίσει η χώρα την κρίση.

    “Θέλουμε να γνωρίζουν οι πολίτες την αλήθεια και να ξέρουν που βαδίζουν”, ανέφερε στην συνέχεια ο πρωθυπουργός . Μάλιστα υπογράμμισε ότι οι έκτακτες περιστάσεις απαιτούν έκτακτες αποφάσεις, τώρα και όχι αύριο. Διότι όπως εξήγησε, «οι πολίτες δικαιούνται να πληροφορούνται άμεσα τί σκέφτονται και τί σχεδιάζουν οι πολιτικές δυνάμεις, δικαιούνται καθαρές απαντήσεις στα ερωτήματά τους, χωρίς μισόλογα και χωρίς ωραιοποιήσεις”.

    Ο Κώστας Καραμανλής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «οι αποφάσεις που θα πάρουμε, στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα κρίνουν την έκταση, την ένταση, αλλά και τη διάρκεια των επιπτώσεων της κρίσης.» Και πρόσθεσε: “Οι καιροί δεν αφήνουν περιθώρια για πειραματισμούς. Με το μέλλον του τόπου δεν παίζουμε. Με το αύριο των παιδιών μας, δεν παίζουμε”.

    Μάλιστα υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ κρατά κλειστά τα χαρτιά του και δεν τολμά να αποκαλύψει κανένα από τα δύσκολα μέτρα που θα έπαιρνε, αν ερχόταν στην εξουσία». Επίσης ο Κώστας Καραμανλής τόνισε ότι “το ΠΑΣΟΚ παραδέχεται ότι είναι ανάγκη να περιοριστεί το έλλειμμα, αλλά δεν λέει, πώς θα το μείωνε. αφού εκείνο που λέει, είναι πώς θα το αυξήσει”.
    Και συμπλήρωσε: “Ένα είναι βέβαιο.

    Οι επιταγές που μοιράζει είναι ακάλυπτες. Ο δρόμος που δείχνει είναι αδιέξοδος. Οι εξαγγελίες του οδηγούν σε περιπέτειες, που δεν αντέχει ο τόπος”.
    “Τώρα είναι ώρα ευθύνης για όλους, είναι ώρα συστράτευσης και συμμετοχής, γιατί είναι η ώρα που κρίνεται το μέλλον του τόπου”, υπογράμμμισε, ενώ κάλεσε τους συγκεντρωμένους, “να μην πάει καμιά ψήφος χαμένη, καμιά ψήφος χαρισμένη”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η βουλευτής-μαντάμ που δεν πήγε πενταήμερη εκδρομή και της βγήκε μετά είναι η...

    Πρέπει να είναι από τα ελάχιστα βουλευτικά πρόσωπα που δεν πήγαν σε πενταήμερη εκδρομή και γιαυτό εξηγούνται όλα!
    Δεν πήγε γιατί στο Γαλλικό σχολείο που πήγαινε η μαντάμ δεν είχαν τέτοια...καουμποιλίκια.

    Και τον καημό της....
    τον πληρώνει τώρα ο Ελληνικός λαός αφού η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έχει γυρίσει όλο τον κόσμο με δικά μας χρήματα.

    Η ΜΑΓΙΑ Η ΤΣΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποσο σαπισμένο απο σύφιλι αρχίδι μπορεί να είσαι ρε μπάσταρδε.

    Απο πέρυσι τέτοιο καιρό.
    Εχω χάσει τον μπούσουλα στο πόσες φορές συνεδριάζανε οι Πασόκοι κάθε τρεις και λίγο, σε ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ....ΑΠΕΙΡΕΣ !

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΡΓΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΑΝ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΑΘΩΣ ΠΑΛΛΑΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ *******

    ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ Η Κ.Ε. ΤΗΣ ΝΔ !!!!!

    Ε..ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝΜ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΟΛΟΙ
    ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ
    ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΥΣΤΑΡΑ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ..ΠΡΩΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΦΛΩΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχετε την εντυπωση οτι τα κομματα εκτος απο τις λεκτικες μαλακιες που λενε προσπαθωντας να καταβαλλουν την νοημοσυνη μας,εχουν την διαθεση να περιορισουν την χλιδη και τον πλουτο με τον οποιο εχουν μαθει να ζουν ολα τα τελευταια 35 χρονια?
    Εξ αλλου την επιδοτηση την εχουν παρει προκαταβολικα απο το ταμειο του κρατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο μοναδικός υπουργός στον κόσμο που παρέλαβε υποβρύχιο που γέρνει!

    Η κυβέρνηση πήρε υποβρύχιο που έγερνε ρε παιδιά και αντί να βγούμε με ντομάτες για τα χρήματα μας που ξοδεύονται σε αβέρτα σε....φέρετρα, καθόμαστε και τους κοιτάμε. Το Ελληνικό κράτος παρέλαβε το "Παπανικολής" που γέρνει και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε για...καφετέρια.

    Ποιος...είναι υπουργός της κυβέρνησης;
    Ο Β.Βενιζέλος και βέβαια έχει ευθύνη που το πήρε χωρίς να ζητήσουμε τα ρέστα και να χαλάσουμε τον κόσμο.

    Σαν να έρχεται μια εταιρεία και να σου παραδίδει ένα λάθος έργο και εσύ να το παραλαμβάνεις. Είναι ή όχι σκάνδαλο; Θα τρελαθούμε τελείως;

    Ο Μειμαράκης είπε ότι είναι ένα υποβρύχιο - φέρετρο!

    Ο μοναδικός στον κόσμο υπουργός που παρέλαβε υποβρύχιο που γέρνει!

    ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΤΑ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟ ...!!!
    ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ...ΓΟΥΡΟΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O JEEFREY [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλεύτες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλας ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντί, ρέ βλαμμένα πιθηκοειδή συμφεροντολόγα κομματόσκυλα, νά αλληλοβρίζεσθε, γιά τό ποιανού κόμματος τά ξενοδοχεία είναι τά ακριβώτερα,

    Δέν συντονίζεσθε, ενωμένοι, νά κάνετε μιά ΚΟΙΝΗ διαδήλωση γιά τήν κατάργηση τής επιδότησης τών κομμάτων, απ' τά λεφτά τών πανάκριβων δανεικών πού θά πληρώσουν τά παιδάκια σας,

    (άν επιζήσουν απ' τίς σφαγές τών ανεγκέφαλων χουλιγκάνων "εθνικιστών", τρομάρα τους, όπως προτρέπει ο αναγκέφαλος κομπλεξικός 09 Απρ 2010 1:34:00 μ.μ. ) ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι τον νοιάζει τον Σαμαρά η κρίση? Μήπως θα πεινάσει? Η μήπως έχει εργαστεί ποτέ του?Hilton κι ακόμα ακριβότερα θα πάρει, σιγά μη σκεφτεί το βλάκα τον έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Aν θέλεις καμιά βίζιτα στο σπίτι σου να πάρεις

    αν θέλεις το εμπόρευμα, να σου στείλουν, να γουστάρεις

    μπούτια, στήθος, κορμί, γραμμή, με ωραίο σέξυ κώλο

    κάτσε και συντονίσου στην TV,το πρόγραμμα δες όλο!

    Πρίν να τις βγάλουν στο κλαρί, εκεί τις δείχνουν όλες

    κάτσε και στην τηλεόραση θα ιδείς,πολλές καλές ’’καριόλες’’!

    θα τις διαφημίζουνε να κάνουνε κολπάκια

    με μπείμπυ ντόλ, με μπανιερά, στην άμμο, στα μπανάκια

    Στυλίστες θα τις ντύνουνε,όμορφα σαν μοντέλα

    μάνατζερ θα τις φέρνουνε ,για να παιρνούνε ’’τρέλλα’’

    θα λέει και ο παρουσιαστής, ’’δείτε αυτό το μανάρι’’

    και μάτι πάρτε του μωρού ,την καύλα και την χάρη

    Στο Promo video η μπουμπού ολόγυμνη θα βγαίνει

    μες στο αφροντούζ στο μπάνιο της,κορμί θα καταβρέχει

    θα στήνεται στην κάμερα θα τρώει και γλυκό

    και το βραδάκυ ρεζερβέ θα τρέχει για ’’κοκό’’!

    Κορίτσια στην τηλέοραση που κάνουν μαλακίες

    κι άν θα τα ψάξεις θα τα βρείς στις πορνοαγγελίες

    Aπ’το πρωί ώς το άπογευμα στα μεσημεριανάδικα

    και απο το βραδυ ώς το πρωί, ’’call girls’’ μες στα τσοντάδικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση