GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια με τον Αλογοσκούφη στο αεροδρόμιο Χίθροου‏...

Επεισόδια εξελίχθησαν στο αεροδρόμιο Χίθροου της Μεγάλης Βρετανίας μεταξύ ομάδας Eλλήνων φοιτητών και του πρώην Υπουργού Οικονομίας κ. Αλογ...

Επεισόδια εξελίχθησαν στο αεροδρόμιο Χίθροου της Μεγάλης Βρετανίας μεταξύ ομάδας Eλλήνων φοιτητών και του πρώην Υπουργού Οικονομίας κ. Αλογοσκούφη. Οι νεαροί, μαινόμενοι, καταφέρθηκαν λεκτικά κατά του κ. Αλογοσκούφη προτρέποντάς τον να παραιτηθεί από τις ακαδημαικές του υποχρεώσεις αφού τον θεωρούσαν κύριο υπεύθυνο για το παγκόσμιο διασυρμό που βιώνει η χώρα το τελευταίο διάστημα.
Προν στιγμήν η κατάσταση εκτραχύνθηκε με την ανταλλαγή ύβρεων (κάτι που προξένησε εντύπωση αφού ο πρώην υπουργός ήταν
...

παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες ιδιαίτερως ψύχραιμος).
Η κατάσταση εξομαλύνθηκε με τη παρέμβαση 2-3 συνοδών ασφαλείας με τους φοιτητές να φωνάζουν συνθήματα περί ελληνικών καταχραστών και λαμογιών. Έκπληκτοι οι τουρίστες και άλλοι, που περίμεναν να επιβιβαστούν στις πτήσεις τους, αναρωτιόντουσαν τι ακριβώς έχει γίνει.

Φοιτητής LSE
Δημήτρης

34 σχόλια

  1. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ+ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ +ΔΟΥΚΑΣ = ΕΝΑΣ ΕΣΜΟΣ ΑΧΡΕΙΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΗΦΑΓΩΝ…
    Απέτυχαν οικτρά. Καιρός να απολογηθούν ,να τιμωρηθούν και να αποβληθούν αιωνίως ,με την ελπίδα να γεννηθεί κάτι καινούργιο.
    Στην Ελλάδα που δεν υπάρχει πολιτικό φιλότιμο, για να αποχωρήσει έστω κι ένας από τους υπεύθυνους της εθνικής κατρακύλας , στην Ελλάδα που δεν υπάρχει ούτε ένας εισαγγελέας να αρπάξει τα λαμόγια (πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες, πολιτικάντηδες και παραπολιτικούς) και να τα μπουζουριάσει στη στενή ο λαός πρέπει να αντιδράσει.
    Ο λαός δεν θα αργήσει να ξεσηκωθεί και τότε…
    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ: ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ AXΡΕIΟΙ, ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ , Η ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο παραμένει αυτή η ηγετική κλίκα, το ΠΑΣΟΚ βουλιάζει συνέχεια.
    Ούτε οι δικοί τους δεν τους πιστεύουν. Έχουν καταντήσει τελείως αναξιόπιστοι.

    Η μόνη λύση συνεπώς που απομένει για το ΠΑΣΟΚ είναι η ανατροπή αυτής της κλίκας, η ριζική αλλαγή ηγεσίας και στρατηγικής, αν και δεν έχουμε πολλές ψευδαισθήσεις, δεδομένης και της παντελούς έλλειψης εσωκομματικής δημοκρατίας.

    Αν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε και πολύ πιο σύντομα απ’ ό,τι νομίζουν μερικοί, το ΠΑΣΟΚ θ’ αποτελέσει τελειωμένη υπόθεση κι ο λαός θα του επιφυλάξει μία μόνη θέση:
    το καλάθι των αχρήστων της ελληνικής ιστορίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ-ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ
    ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν το ΠΑΣΟΚ δεν εξαφανίσει το Γιώργο, ο Γιώργος θα εξαφανίσει το ΠΑΣΟΚ

    «Ο Αμερικάνικος και ο Δυτικός ιμπεριαλισμός, όπως και το μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, μπορεί βέβαια να είναι ναι εγκληματικοί μηχανισμοί και απατεώνες, αλλά κορόιδα και ηλίθιοι δεν είναι. Γνωρίζουν πολύ καλά ποιος μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα τους, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και στρατηγικά μακροπρόθεσμα. Ότι καλύτερο πολιτικό μηχανισμό απ’ το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να βρουν.

    Γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει δύο μεγάλα ατού που η κοινοβουλευτική δεξιά δεν τάχε: ακολουθεί μια φιλοδυτική και φιλοαμερικάνικη πολιτική υπακούοντας δουλικά στις επιταγές του ΔΝΤ και της ΕΕ, καλυπτόμενο πίσω απ’ το επιχείρημα ότι είναι αντιαμερικανικό, και δεύτερο προωθεί μία απ’ τις πιο άγριες επιθέσεις ενάντια στο βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων, αυξάνοντας έτσι τα περιθώρια κέρδους του μεγάλου κεφαλαίου, επίθεση που δικαιολογεί με το μεγαλειώδες επιχείρημα ότι την επέλεξε δημοκρατικά ο ίδιος ο λαός στις πρόσφατες εκλογές.

    Η πολιτική της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ δεν είναι απλά διαχείριση του καπιταλισμού, που είναι ο κλασικός ρόλος της ρεφορμιστικής σοσιαλδημοκρατίας. Επιπλέον, στις συγκεκριμένες ιστορικές συνθήκες των χωρών της εξαρτημένης περιφέρειας και σημερινής οικονομικής κρίσης, απ’ τη μια αναπαράγει τις σχέσεις εξάρτησης-υποτέλειας κι απ’ την άλλη διαιωνίζει τον καπιταλισμό μπανανίας με τα πελώρια σκάνδαλα και τις εκρηκτικές ταξικές αντιθέσεις.

    Είναι γνωστή η πάγια ταχτική του ΠΑΣΟΚ να βαφτίζει με άλλα ονόματα, όπως οι φραγκισκανοί καλόγεροι βάφτιζαν το κρέας ψάρι, τα διάφορα ζητήματα. Έτσι η διαγραφή βαφτίζεται «έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος», η προσφυγή στα δάνεια της ΕΕ κι η υποταγή στους όρους της «διαφύλαξη εθνικής ανεξαρτησίας».

    Ο ελληνικός λαός έχοντας συνείδηση των προβλημάτων, εμπιστεύτηκε στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ. Πίστεψε ότι θα έβγαζε τη χώρα απ’ τη κρίση αφού παρουσιάζονταν με πρόγραμμα που φιλοδοξούσε να χτυπήσει τις ρίζες των προβλημάτων. Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν μπόρεσε ν’ ανταποκριθεί σ’ αυτή την ιστορική πρόκληση κι ευκαιρία, αλλά επί πλέον κατακουρέλιασε αυτό το πρόγραμμα. Όχι βέβαια ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ αλλά η ηγετική κλίκα Παπανδρέου, με κύριο βέβαια υπεύθυνο τον Παπανδρέου. Με την έννοια, ότι έχουν απόλυτη συνείδηση ότι οι θεωρίες στις οποίες βασίζονται τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα δεν έχουν καμιά σχέση με τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και βρίσκονται στην υπηρεσία των συμφερόντων των Δυτικών Τραπεζών.. …»

    Αυτοί αποφάσισαν τα πρόσφατα αντιλαϊκά μέτρα. Τα μέτρα αυτά είναι τα ίδια που ζήτησε ο ΣΕΒ, η ΕΕ, το ΔΝΤ και οι δυτικές τράπεζες. Και αυτά που λένε ότι προσφεύγουμε στην ΕΕ και στις δυτικές τράπεζες για να διαφυλάξουμε την εθνική μας ανεξαρτησία, είναι αντάξια ενός Ιονέσκο.

    Πάντως, απ’ όσα κατά καιρούς έχει δηλώσει ο Παπανδρέου συμφωνούμε σ’ ένα. Την νύχτα των εκλογών, σε στιγμή αδυναμίας, μπροστά στα απρόσμενα γι’ αυτόν αποτελέσματα, άφησε να του ξεφύγει:
    αν δεν ανταποκριθούμε στις προσδοκίες αυτού του υπέροχου λαού, θα θέλουμε όλοι κρέμασμα.

    Ας ρωτήσει το λαό που κινητοποιείται παντού ενάντια στα οικονομικά του μέτρα. Σήμερα οι υγιείς λαϊκές δυνάμεις μέσα στο ΠΑΣΟΚ όλο και λιγοστεύουν, στον κομματικό και κρατικό μηχανισμό κυριαρχούν οι καριερίστες πασόκοι, τυφλά όργανα της κλίκας Παπανδρέου.

    Όσο παραμένει αυτή η ηγετική κλίκα, το ΠΑΣΟΚ βουλιάζει συνέχεια.
    Ούτε οι δικοί τους δεν τους πιστεύουν. Έχουν καταντήσει τελείως αναξιόπιστοι.

    Η μόνη λύση συνεπώς που απομένει για το ΠΑΣΟΚ είναι η ανατροπή αυτής της κλίκας, η ριζική αλλαγή ηγεσίας και στρατηγικής, αν και δεν έχουμε πολλές ψευδαισθήσεις, δεδομένης και της παντελούς έλλειψης εσωκομματικής δημοκρατίας.

    Αν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε και πολύ πιο σύντομα απ’ ό,τι νομίζουν μερικοί, το ΠΑΣΟΚ θ’ αποτελέσει τελειωμένη υπόθεση κι ο λαός θα του επιφυλάξει μία μόνη θέση: το καλάθι των αχρήστων της ελληνικής ιστορίας

    Τα παραπάνω, αν και εξόχως επίκαιρα, δεν τα έγραψε πρόσφατα κάποιος δεξιός προπαγανδιστής.

    Τα έγραψε η «ΕΟ 17Ν», τον Δεκέμβριο του 1985 και τον Απρίλιο του 1986.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AΛΟΓΟ-ΣΚΟΥΦΗΣ !!!
    ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ…

    O EΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ,Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.!!!

    Άλλος ένας αχρείος, ανίκανος και ΑΛΑΖΩΝ από τα πουλέν της αποτυχούσας ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που νομίζει πως το παρελθόν δεν τον άφορα.
    Λες και δεν ήταν κι αυτός ένας από τον εσμό των κενοκρανων που οδήγησαν την χωρά στην κατάρρευση και τον λαό στην εξαθλίωση.
    Τώρα θυμήθηκε ο Αλογοσκουφης να μας ενημερωσει , τόσα χρόνια που ήταν στην κυβέρνηση τι πρότεινε, τι διαμόρφωσε , τι εφάρμοσε.
    Αίσχος και ντροπή σε όσους αμνήμονες υποτιμούν τη μνήμη του λαού ,των μελών και των οπαδών του κόμματος.
    Ο Αλογοσκουφης για καθαρά ιδιοτελείς λογούς συντάχθηκε με τον νεποτισμό ,
    την πλουτοκρατία και την φαυλοκρατία που είχε επιβάλει η νέα ταξί
    στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ τα τελευταία είκοσι χρόνια.
    Ο Αλογοσκουφης είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των αχρηστων GOLDEN BOYS, επιδειξίας του νεοπλουτισμού της κομπορρημοσύνης ,και του φανφαρισμού. Στην πραγματικότητα είναι ένα πλουμιστό C-Throu (ση- θρου) πουκάμισο, χωρίς ευδιάκριτο περιεχόμενο, χωρίς πολίτικη ουσία , άλλα κυρίως χωρίς τσίπα …
    Αλογοσκουφη εσύ και η συντριπτική πλειοψηφία των υπουργών , των υφυπουργών, και των κολλητών της προσωπικής σου επιλογής , αποτύχατε οικτρά στον οικονομικό τομέα , οι δε οπαδοί ψηφοφόροι σας, σας έφτυσαν κατάμουτρα.

    ΑΙ ΣΥΧΤΙΡ ΑΧΡΕΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010
    "Έδειξε"επαφές με πολιτικούς
    Ρεπορτάζ: Γιώργος Πίκουλας (απο ΕΘΝΟΣ)

    Επισκέψεις του Μ. Χριστοφοράκου στα υπουργικά γραφεία της Ντόρας Μπακογιάννη και του Γ. Αλογοσκούφη (Εξωτερικών και Οικονομιας αντίστοιχα) αποκάλυψε χθες η γραμματέας του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens Ελλάς, Κατερίνα Τσακάλου, ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση. Η γραμματέας του Μ. Χριστοφοράκου επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος είχε επαφές με πολιτικούς, κατονομάζοντας τους Κων. Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, Γ. Βουλγαράκη, Γ. Αλογοσκούφη και Π. Δούκα,...
    Ειδικότερα υποστήριξε ότι ο Μ. Χριστοφοράκος συναντούσε την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γ. Αλογοσκούφη στα υπουργεία τους (Εξωτερικών και Οικονομικών) και τους Π. Δούκα και Γ. Βουλγαράκη ...
    Η Κατερίνα Τσακάλου ανέφερε ότι σε εκείνη ο Μ. Χριστοφοράκος είχε αναθέσει την «υπόθεση δώρα προς τρίτους» μεταξύ των οποίων και πολιτικά πρόσωπα, ενώ εντύπωση έκανε η αναφορά της ότι ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ είχε επικοινωνήσει μαζί της ρωτώντας τη κάποια τεχνικά θέματα για συσκευές της εταιρείας (!). .........
    ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΧΡΕΙΩΝ ,ΑΔΗΦΑΓΩΝ,ΑΧΟΡΤΑΓΩΝ....
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ακουστε ζωα ελληνες.
    ακουστε μια φορα στην αθλια ζωη σας.

    αυριο ο πασοκικος θιασος θα αναιρεσει ΑΛΛΗ ΜΙΑ υποσχεση.

    οτι δεν θα επαιρνε προσθετα μετρα.

    Πλεον τα ψεμματα τους ειναι αηδιαστικα και εχουμε χασει το μετρημα.

    Ψευδονται πια οχι σε σχεση με το τι λεγανε προεκλογικα αλλα και σε σχεση με καθε προηγουμενη εβδομαδα.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΙΑ

    Απαιτηστε οπου βρισκεστε
    ΔΕΚΑΔΕΣ ΙΣΟΒΙΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟΥΣ 50.

    ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!! ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Πορεία διαμαρτυρίας"


    "ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ 17 ΕΤΩΝ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΟΔΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ.Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...



    ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΕΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχει τεραστιο επιστημονικο ενδιαφέρον η μεθοδευμενη προπαγανδα για την χειραγωγηση του ελληνικου λαου..

    Οι ψυχολογικοι μηχανισμοι που εχουν τεθει σε λειτουργια για την αδρανοποιηση και την ναρκωση του μεχρι την τελικη του εκτελεση...

    Μεσα σε πεντε μηνες απο το ζενιθ μας πηγαν στο ναδιρ και δεν εχει ανοιξει μυτη...
    Εχομε γινει ζομπι!!
    Κοιταξτε τον διπλανο σας στα ματια κατα πάσα πιθανοτητα θα ειναι ανεκφραστα, εχομε γινει καρικατουρες..

    Μιλαω με ανθρωπους που κατα τεκμηριο θεωρουνται εξυπνοι και πεφτω απο τα συννεφα, με την αφασια τους..
    Τοσο ηρεμοι οτι δεν θα συμβει τιποτα!!......
    Η αιχμη της ψυχολογιας της μαζας δινει ρεσιταλ στην Ελλαδα σημερα.

    Ξερεις τι ειναι να σου λεει καποιος οτι βαδιζει προς το Συνταγμα την στιγμη που πηγαινει προς Ομονοια μερια;!
    Και να στο λεει με το πιο σοβαρο υφος του κοσμου και εσυ να τον πιστευεις διοτι στο λεει και ο ντελαλης που ειναι διπλα του.....
    Αμοιρη Ελλας,
    τετοιο τελος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε μαλακα το περιμενα οτι θα εγραφες ψευτιες,αλλωστε απο προχθες εχεις φαγωθει με τον ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.Εγω ξερω πολυ καλα οτι δεν εγινε απολυτως τιποτα,ειναι φανταστικα σεναρια αυτα που γραφεις και κατι ακομα ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΕΙΔΙΚΑ κ.Καψαμπελη.Το να το γραψω ειμαι σιγουρος οτι αΔΕΝ θα το αναρτησεις να το μαθουν οι αναγνωστεσ σου,γιατι μετα θα εξαφανιστεις απο προσωπου γης.Τελος παντων αν εχεις αρχιδια και φορας παντελονια δωσε μου την ευκαιρια.Και σταματα τις στημενες αναρτησεις παλιομαλακα,σε εχουν παρει χαμπαρι.Α...και για την ιστορια το αεροπλασνο του ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ GATWICK και οχι στο HITHROU.KALHNYXTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο στα παιδιά, επιτέλους και κάποιος τους συμπεριφέρεται όπως τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
    Μάθαμε, με επιστημονική ακρίβεια, πόσοι είναι οι πνευματικά καθυστερημένοι στην Ελλάδα.

    Το 10,7% του ελληνικού πληθυσμού!
    Τόσοι απάντησαν στη χθεσινή δημοσκόπηση του MEGA ότι

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάτι ξέρουν τα παιδιά:
    http://www.youtube.com/watch?v=KZI9Ko6w4Go

    Εδώ βέβαια γίνεται πιο ενδιαφέρον, γιατί δεν είναι στην κορυφή, τελικά, της Πυραμίδας τα "μέτρια" μυαλά της Λέσχης: http://english.pravda.ru/opinion/columnists/107607-0/

    Καπετάν Μακρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΟΥΓΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΕΤΟΥΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και είναι μόνο η αρχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΕΑ ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΑ28 Απρ 2010, 11:31:00 μ.μ.

    Ξεσκίστε τον, το λαμόγιο, τον απατεώνα που μας χρεοκόπησε μαζί με την άλλη την λουλού τον κουρασμένο.

    Έχει και το θράσος να διδάσκει οικονομικά στο πανεπιστήμιο, αυτός που χρεοκόπησε μια ολόκληρη χώρα.

    Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανελαβαν υπηρεσια τα νεα πρασινοφρουρακια. Το νεο αιμα του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. GIAOURTOMA KAI NTOMATES OXI MONO STON ALOGOSKOUFI ALA KAI STON KARIOLI TON KARAMANLI OLOUS TOUS YPOURGOUS TOU KAI BOULEFTES TOU OSO GIA TA KOUMOUNIA ANTE KAI PIDICHTITE PALIO XAMOURES ALA ETSI EXETE MATHEI OLOI PALIOKSEFTILES LOUMPINES APATEONES LAMOGIA GIA OLES TIS MALAKIES SAS FTEEI O PAPANDREOU? TORA POU THA SAS VALEI KOLODAKTYLO H GERMANIA THA GELASEI KAI TO PARDALO KATSIKI. SE OPION DEN ARESEI OTI GRAFO STA ARXIDIA MOU SE GRAFO!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΑΣ


    ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΙΟΥΝΙΟ......Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ..........
    Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.....ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ......ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.......


    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ;;;;;;

    ΤΟ 07ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΕΛΛΕΙΜΑ......Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ......ΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ;;;;;ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ;;;;
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.......ΔΕ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ;


    ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ .

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tην παραίτηση της υπέβαλε η γ.γ. περιφέρειας Ιονίων νήσων Βάσω Αλεξανδρίδου μετά την καταγγελία ότι πήρε έπιπλα αξίας 20.000 ευρω για το σπίτι της και τα τιμολόγησε στην περιφέρεια!

    Επισης προσπαθησε να παρει απο την περιφερεια τα υπερογκα εξοδα που εκανε απο ενα προσωπικο ταξιδι της στην Τουρκια προσφατα!

    Αν έγινε τέτοιο πράγμα τότε και πολύ...

    άργησε να τα μαζέψει και να φύγει όμως απομένει να πάει και στον εισαγγελέα η κυρία. Δεν μπορεί να περάσει έτσι αυτό το πράγμα. Άκου έπιπλα για το σπίτι της με τιμολόγια της περιφέρειας. Πολύ ξύπνια περνιέσαι κυρά Βάσω...


    ΠΑΣΟΚ μουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 29 Απρ 2010 1:45:00
    Μερικοί από εσάς πραγματικά μυαλό δεν βάζετε . Είμαστε άξιοι της μοίρας μας .Όλη η Ευρώπη μας βρίζει και εσείς ακόμα ψάχνετε πως να δικαιολογήσετε των Καραμανλή και πως να τα φορτώσετε σε κάποιων που κυβερνά 6 μήνες .
    Τουλάχιστον από το 2005 ήξερε, και μάλιστα με λεπτομέρειες, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής την τραγική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.
    Σήμερα, η «PRESS Time» φέρνει στο φως για πρώτη φορά τρεις επιστολές του τότε υφυπουργού Οικονομικών Πέτρου Δούκα (ήταν επιφορτισμένος με το ανάλογο χαρτοφυλάκιο), με τις οποίες προειδοποιούνταν ο πρωθυπουργός για τα δύσκολα που έρχονται, για την «γκρίνια» των Βρυξελλών και του ζητούνταν να κάνει ό,τι προσπαθεί η σημερινή κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΨΕΥΤΗ ΣΑΠΙΟ ΣΠΕΡΜΑ

    Όταν ο κ. Παπανδρέου έλεγε «λεφτά υπάρχουν», ήξερε τι έλεγε;

    α) Αν ήξερε και λεφτά υπήρχαν, τότε η ανεπάρκειά του είναι πρωτοφανής γιατί μέσα σε έξη μήνες διέλυσε τη χώρα!

    β) Αν ήξερε ότι λεφτά δεν υπήρχαν και έλεγε ότι υπάρχουν, τότε είναι ένας αδίστακτος δημαγωγός, ο οποίος υπέκλεψε την ψήφο του ελληνικού λαού και δεν νομιμοποιείται να κυβερνά διότι σφετερίστηκε την εξουσία.

    γ) Αν νόμιζε ότι λεφτά υπήρχαν, και κανένας δεν βρέθηκε να του πει ότι δεν υπήρχαν, τότε η αφέλεια του είναι απίστευτη και το επιτελείο του για τα πανηγύρια.

    δ) Αν ούτε νόμιζε, ούτε ήξερε, ούτε ενδιαφέρθηκε να μάθει, τι λεφτά υπήρχαν, τότε είναι εξαιρετικά επιπόλαιος και είναι επικίνδυνο να κρατάει στα χέρια του τις τύχες της πατρίδας μας .

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙ BRAVOYORGO

    Απάντηση των πιλότων της ΠΑ στις δηλώσεις του ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλου για την «λευκή» απεργία τους

    27-04-2010 17:10:46


    «Αυτή την "δουλειά" δεν ξεκινήσαμε να την κάνουμε για τα χρήματα...Δώσαμε εξετάσεις για να μπούμε στην Σχολή Ικάρων γνωρίζοντας ότι θα στερηθούμε 4 από τα καλύτερα χρόνια ενός εφήβου (τα φοιτητικά) κλεισμένοι μέσα σε ένα στρατόπεδο...το τίμημα του να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, αυτό που λατρεύουμε... να πετάξουμε μια μέρα πάνω από το Αιγαίο.

    Δεν περιμένουμε να γίνουμε πλούσιοι από αυτό. Το μόνο που ζητήσαμε είναι να υπάρχει ηρεμία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή μας ώστε να αφοσιωθούμε ψυχή τε και σώματι στην προσφορά στην πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο να αφοσιωθούμε στην
    λατρεία μας... στην "δουλειά" μας.

    Σε μια "δουλειά" που πριν φύγουμε το πρωί φιλάμε την οικογένεια και πάμε για απογείωση.

    Σε μια "δουλειά" που στο αεροδρόμιο αφήνουμε τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο για να μην χρειαστεί αργότερα να σπάσει κάποιος το παράθυρο του οδηγού για να το γυρίσει στα σπίτια μας.

    Σε μια δουλειά που ούτως ή αλλιώς τα λεφτά ΗΔΗ έφταναν οριακά για να συντηρήσω την οικογένεια μου με την γυναίκα μου να δουλεύει και εκείνη. Η "σπάταλη" ζωή μας; Ένα στεγαστικό δάνειο όλο κι όλο για να έχουμε το δικό μας σπίτι....

    Θα κάναμε ευχαρίστως κύριοι και δεύτερη δουλειά για να μην τους λείψει τίποτα. Δεν προλαβαίνομε όμως όταν 6 μήνες τον χρόνο λείπω για υπηρεσίες σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

    Το να βάλουμε όλοι το χέρι στην τσέπη φαντάζει δίκαιο. Δεν είναι όμως ρεαλιστικό και δυστυχώς δεν είναι εφαρμόσιμο για όλους. Εμείς θα συνεχίσουμε να πετάμε ακόμα και με 100% μείωση μισθού, ακόμα κι αν "κλείσουν" τα σπίτια μας. Ο λόγος; Η εξάρτηση της πτήσης, η υπερηφάνεια της προσφοράς όχι στο κράτος (αυτό το έχουμε σιχαθεί προ πολλού) μα στις πέτρες αυτού του τόπου» το "πανί" στο οποίο ορκιστήκαμε, και την ευγνωμοσύνη στα μάτια του πατέρα που σώθηκε το παιδί του ή του αγρότη που δεν κάηκε το σπίτι του...

    Μην φοβάστε κύριοι ακόμη και με την χθεσινή "λευκή απεργία" ("απεργία" στην οποία όλες οι ετοιμότητες ήταν όπως κάθε μέρα στο100%). Τα scramble ήταν στον αέρα σε λιγότερο από 2 λεπτά ,τα μεταγωγικά επιχειρούσαν σε αεροδιακομιδές και τα ελικόπτερα συνέχιζαν να σέρνονται πάνω από τα κύματα για να σώζουν ναυαγούς και λαθρομετανάστες με καιρούς που ούτε να τους περιγράψετε δεν μπορείτε.

    Μόνο μια χάρη από όλους εμάς... αύριο το πρωί , σπαταλήστε 2 μόνο λεπτά από τον χρόνο σας και φέρτε στο μυαλό σας κάποιους που δεν είναι πλέον μαζί μας... κάποιους που απογειώθηκαν χωρίς ποτέ να προσγειωθούν... κάποιους που το κράτος και οι κοινή γνώμη τους θυμήθηκε και τους ονόμασε ΉΡΩΕΣ μετά το θάνατό τους... αλλά πριν από αυτόν ήταν απλά.... ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ...

    Σπαταλήστε 2 λεπτά για να κοιταχτείτε στον καθρέφτη. Αν δεν καταλάβετε τίποτα.......χαλάλι σας! Έτσι κι αλλιώς από ψηλά δεν φαίνεστε καθόλου...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι πασόκοι μιλάνε. Περίεργο. Συνήθως είτε μασάνε τα κλεμμένα είτε έχουν την πούτσα στο στόμα. Τις περισσότερες δε φορές κάνουν και τα δύο ταυτόχρονα εμπνευσμένοι από τη μεγάλη ιέρεια της πίπας και της κλοπής (Σχολή καρριέρας) Μιμή Λιάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

    Μάθαμε, με επιστημονική ακρίβεια, πόσοι είναι οι πνευματικά καθυστερημένοι στην Ελλάδα.

    Το 10,7% του ελληνικού πληθυσμού!

    Τόσοι απάντησαν στη προχθεσινή δημοσκόπηση του MEGA ότι ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΤΗ ΠΟΙΑ ?!?!? ... ΤΕΣΠΑ)

    *** ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ, ΥΠΕΡ-ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ***

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΙΣΗ (!!!), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ?!?!), ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΟΥΓΚΑ ΣΥΣΣΩΜΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (!!!) ...........
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ....

    ΚΑΛΑ, ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΠΑ ??? ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟ ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ???
    ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΑ 2 ΕΥΡΩ ????

    ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΡΕΜΟΥΛΙΑΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ???
    ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ???
    ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΤΑΝ ???
    ΚΑΝΕΙΣ ???

    Ε, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ...

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ???
    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ???
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ??? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑ.Μ.Ε. ??? ...(ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΩΣΤΕ, "ΠΑΜΕ" ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ...!!!)

    ΜΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΜΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ, ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ???

    ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ???

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 5.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ LAPTOP ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!

    ΜΑΛΑΚΕΣ, ΞΥΠΝΑΤΕ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!

    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ."

    28 Απρ 2010 10:36:00 μ.μ.


    ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΝΑ" ΜΕ ΤΗ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟ U-TUBE ΚΑΙ ΣΤΑ BLOGS.

    ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

    ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ, Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΉ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ, ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΔΡΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ!!!

    28 Απρ 2010 10:57:00 μ.μ.


    ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. άντε μπράβο να βάλουμε όλοι ένα χεράκι να τους στείλουμε στο διάολο να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα. Να τους κάνουμε να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν. Αφού η δικαιοσύνη δεν κάνει τίποτα να κάνουμε εμείς. Μπράβο στα παιδιά είτε είναι γόνοι εφοπλιστών ή εργατών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;»

    Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω είναι η προκήρυξη της κατοχικής «κυβέρνησης» Τσολάκογλου, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της «κυβέρνησης», στις 29 Απρίλη του 1941.

    «Μετά την κατάληψιν των Αθηνών υπό του γερμανικού στρατού δε δύναται να γίνει ουδείς πλέον λόγος περί συνεχίσεως του αγώνος. Πρέπει να αναλάβωμεν την τύχη της χώρας σθεναρώς εις τα χέρια μας και να ατενίζωμεν κατάματα τη σκληράν πραγματικότητα. Διά να ανταποκριθώμεν εις αυτά αποφάσισα να σχηματίσω υπό την προεδρίαν μου κυβέρνησιν. Αυτή θα είναι η μόνη νόμιμος κυβέρνηση εν Ελλάδι και θα έχει ως εντολήν και μοναδικόν προορισμόν, τη συγκαταθέσει των δυνάμεων κατοχής, να αποκαταστήσει την ησυχίαν και την τάξιν εις τον δυστυχισμένον αυτόν τόπον και να χαρίσει στον ελληνικόν λαόν την ασφάλειαν διά μιας υπευθύνου και δραστηρίας ενεργείας, ώστε κανείς να μην αισθάνεται τον εαυτόν του (…) ως απροστάτευτον».

    69 χρόνια μετά ήρθε και πάλι επιτέλους η ώρα ώστε κανείς Έλληνας να μην αισθάνεται απροστάτευτος. Ο Έλλην πρωθυπουργός Γιώργος ΙΙ Παπανδρέου III έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα προστατεύσω τη χώρα μου». Υπάρχει πάντως μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των δύο ηγετών. Ο Τσολάκογλου δήλωσε τα παραπάνω ατιμάζοντας τη στρατιωτική του στολή και την ως τότε προσωπική διαδρομή προκειμένου να διοριστεί πρωθυπουργός από τους Γερμανούς προστάτες που είχαν καταλάβει τη χώρα. Ο κ. Παπανδρέου εξελέγη πρωθυπουργός από τον ελληνικό λαό βάσει ενός συγκεκριμένου προεκλογικού προγράμματος και κατόπιν προσκάλεσε τους Γερμανούς και Αμερικανούς προστάτες. Είναι πασιφανές λοιπόν ότι δεν ατίμασε τίποτα και κανέναν. Άλλωστε το παλιό ερώτημα «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;» έχει βρει ήδη την απάντησή του όταν παντού, στους δρόμους, τους τόπους εργασίας, τα σπίτια, τα λειβάδια, τα βουνά και τους λόγκους, όλοι οι Έλληνες τραγουδούν λυτρωμένοι, με δάκρυα χαράς, τον παντοτινό ύμνο του σοσιαλιστικού κινήματος:

    Ο ήλιος ο πράσινος, Ο ήλιος π’ ανατέλλει, Μας οδηγεί

    Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική

    Ελάτε μαζί μας και όλοι αδελφωμένοι να πάμε μπροστά

    Κι άμα σταθούν εμπόδιο σ’ αυτή μας τη πορεία, το δίκιο μας φωτιά

    Πυρωμένες ρομφαίες, Πυρωμένα σπαθιά

    Ο λαός των ελλήνων πήρε απόφαση πια

    Δε θ’ αφήσει ποτέ σκλάβο να τον κρατούν

    Λαϊκή Κυριαρχία Εθνική Ανεξαρτησία, Όλοι-όλοι ζητούν (ΔΙΣ)

    Μαζί οι εργάτες, μαζί οι αγρότες και οι φοιτητές

    Χιλιάδες υπάλληλοι καταπιεσμένοι και οι μαθητές

    Ένας λαός, μία ψυχή, Σε μια κοινωνία σοσιαλιστική (ΔΙΣ)

    Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί

    Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική

    Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί (ΤΡΙΣ)

    Και βέβαια οι διαχρονικά δεινοπαθούντες Άρχοντες ζητάνε ξανά από τον λαό να καταλάβει.

    «Όταν κάποιος κάνει κάποια παλιανθρωπιά σε κάποιον, έχει την αξίωση ο δεύτερος κάποιος να κατανοήσει την αδήριτη ανάγκη που ωθεί τον πρώτο στη διάπραξη της παλιανθρωπιάς»
    Μ. ΚΑΡΑΓΑΤΣΗΣ (στο «10»)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν ιδρώνει το αυτί του κου Bildiberg.
    Εξ άλλου τι έκανε. Το καθήκον του προς τους εργοδότες του.
    Για το παιδί.

    Ο γιός του ως γνωστόν δουλεύει όλως
    τυχαίως στην Goldman Shacs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Να εφαρμοσθεί ο Νόμος "Εσχάτης προδοσίας" για τους εθνοπροδότες εβραιομασώνους πολιτικούς μας.
    Με άλλα λόγια και πιο απλά ΓΟΥΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση