GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να συγκληθεί αμέσως συνέδριο του ΠΑΣΟΚ...

Aπό την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΝΩΣΤΗ Η χώρα βρίσκεται υπό διεθνή οικονομικό και πολιτικό έλεγχο. Η δεξιά του Κ. Κ...

Aπό την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΝΩΣΤΗ
Η χώρα βρίσκεται υπό διεθνή οικονομικό και πολιτικό έλεγχο. Η δεξιά του Κ. Καραμανλή παρέδωσε ένα υπέρογκο εθνικό χρέος και η παρούσα κυβέρνηση με επώδυνο και “αφελές” τρόπο επισφράγισε την προσφυγή στο ΔΝΤ και το μηχανισμό στήριξης.
Καθυστερήσεις, παλινωδίες και ανακολουθίες εκ μέρους του κυβερνητικού οικονομικού επιτελείου γύρισαν την χώρα ανάποδα.
Το πρόβλημα της Ελλάδας ήταν πολιτικό και οι “υπεύθυνοι” κυβερνητικοί παράγοντες το αντιμετώπισαν ως καθαρά οικονομικό με αποτέλεσμα το Διεθνές Τραπεζικό Σύστημα να πλουτίζει και...

ο Ελληνικός Λαός να φορτώνεται τα επαχθέστατα βάρη εξαιτίας της αστοχίας των διαπραγματεύσεων.
Οι κυβερνητικοί διαπραγματευτές, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Πρωθυπουργού Γ. Α. Παπανδρέου, φαίνεται πλέον ότι ήταν απλοί κομιστές και διεκπεραιωτές εντολών και αποφάσεων άλλων κέντρων.
Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι ΤΙ θα κοστίσει ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος πέρα απ' το γεγονός ότι σήμανε πένθιμα την καμπάνα για το τραγικό επίλογο της μεταπολίτευσης και την συντριπτική ήττα του πολιτικού συστήματος, η ελληνική κοινωνία κινδυνεύει άμεσα να αποδιαρθρωθεί τελείως.
Η διεθνή επιτήρηση απαιτεί:
• Μείωση μισθών στον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα τόσο το 2011 όσο και το 2012.
• Άμεση απελευθέρωση της αγοράς εργασίας, ήτοι απολύσεις εδώ και τώρα.
• Αλλαγή του Ασφαλιστικού ώστε να υπάρξει σημαντική μείωση των συντάξεων και να χαθούν τα ώριμα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.
• Τέλος περαιτέρω μείωση των δημοσίων δαπανών με ταυτόχρονη αύξηση της φοροδοτικής ικανότητας των εργαζομένων και των μισθωτών.

Το αποτέλεσμα θα είναι διεύρυνση των ανισοτήτων και εγκαθίδρυση της φτώχειας.
Η χώρα λοιπόν εισήλθε σε τροχιά υλοποίησης νεοφιλελεύθερων συνταγών και αναγκαστικά θα φτωχύνει κατά 25% - 30%.
Επειδή λοιπόν ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος ήταν η χειρότερη δυνατή εξέλιξη.
Επειδή η κρίση του χρέους και του ελλείμματος εξελίχθηκε σε αμφισβήτηση της πολιτικής αξιοπιστίας της χώρας.
Επειδή η κρίση των οικονομικά ισχυρών μεταφέρθηκε στους αδύνατους.
Επειδή η φτώχεια, η ανέχεια και η μιζέρια δεν είναι το πεπρωμένο του ελληνικού λαού.
Επειδή ο εθνικός αυτοχειριασμός δεν είναι η προοπτική μας.
Επειδή η κρίση για να ξεπεραστεί απαιτεί συναίνεση και συλλογική προσπάθεια και όχι προφήτες και μεσσίες.
Επειδή δεν πιστεύουμε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ πρέπει να μεταβληθεί σε νεοφιλελεύθερο μόρφωμα που θα χειραγωγείται οικονομικά και πολιτικά από τους διεθνείς επιτηρητές.
Επειδή η «κατοχή» πρέπει σύντομα να λάβει τέλος.
Επειδή ο Ελληνικός Λαός έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τις δυσκολίες όπως έδειξε στο παρελθόν το '85 και '93.


Επειδή τέλος πρέπει ο λαός να συμμετέχει στην λήψη των αποφάσεων και όχι να τις αποδέχεται εκ των υστέρων.
Και επειδή τέλος η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα και μονόδρομους.
Η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑ.ΣΟ.Κ ζητά την άμεση σύγκλιση Συνεδρίου για να επαναπροσδιοριστούν και να εγκριθούν οι πολιτικές του σοσιαλιστικού κινήματός μας.
Οι έκτακτες πολιτικές απαιτούν και γενναίες αποφάσεις.
Οι πολιτικές δεν επιβάλλονται από τα πάνω, αντίθετα υποβάλλονται και εγκρίνονται από συλλογικά σώματα για να είναι δυνατές.
Αδιέξοδα υπάρχουν μόνο στο κεφάλι των μη νομιμοποιημένων που νομίζουν ότι η πατρίδα είναι ιδιοκτησία τους.
Οι πατριωτικές και κοινωνικές συντεταγμένες του ΠΑ.ΣΟ.Κ μπορούν όντως να καθορίσουν τους όρους εξόδου από την κρίση, να διαμορφώσουν τους κοινωνικούς συσχετισμούς δράσης, να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους και να δώσουν διέξοδο στην ελληνική κοινωνία.
Επιλογές υπάρχουν αλλά δεν μπορούν να εκπονηθούν από το υφιστάμενο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης που είναι κατώτερο των περιστάσεων.
Εκείνο που χρειάζεται, σύντροφε Πρόεδρε, η πατρίδα είναι κοινωνική συναίνεση και αποφασιστικότητα του λαού για αγωνιστική πορεία και αυτό μόνο ένα Συνέδριο μπορεί να το εξασφαλίσει.
Εκείνο που προέχει είναι η εκπόνηση σοβαρών αναπτυξιακών πολιτικών και η επιλογή σοβαρών πολιτικών προσώπων που θα τις υλοποιήσουν.
Οι επικοινωνιακές φαμφάρες που κυματίζουν στον αέρα της αγοράς λύσεις δεν προσφέρουν.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν βολεύονται με ολιγωρίες.
Ούτε η χώρα, ούτε το ΠΑ.ΣΟ.Κ αξίζει τις σημερινές πολιτικές που θέλουν να τους φορτώσουν.

29 σχόλια

  1. Νεοέλληνα ξύπνα επιτέλους από τον λήθαργο και την αποχαύνωση, η χοληστερίνη τα τριγλικερήδια και το ζάχαρο σου έχουν προξενήσει βλάβη τον εγκέφαλο σου .
    Σου μείωσαν τον μισθό σου , 30% κόβουν τα δώρα ,
    Σε λίγο πτωχεύουμε , οι τράπεζες κατεβάζουν ρολά , χάνεις τα χρήματα σου και εσύ τι κάνεις ;;; ;;;;;;;;;;;;
    ΟΛΟΙ οι Έλληνες πρέπει να κατεβούμε στο Σύνταγμα και στα
    γραφεία του ΠΑΣΟΚ , και να απατήσουμε την ΠΤΩΣΗ της κυβέρνησης και του Γ.Παπανδρέου μαζί με το ΠΑΣΟΚ .
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    (να μπούμε και μέσα στην βουλή στου Μαξίμου και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και να τους τα κάνουμε όλα λίμπα )
    Έχουν ποντάρει στα παράγωγα ( στοίχημα ), την χρεοκοπία στις Ελλάδος
    Που ισοδυναμεί πολλά, αστρονομικά κέρδη , για την μαφία του ΠΑΣΟΚ ,την Γκόλτμαν Ζάκς και τον Σόρος .
    Γι αυτό τον λόγο ΔΕΝ δέχεται ο Παπανδρέου την μεγάλη οικονομική βοήθεια της Ρωσίας και της Κίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ.... ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ι ΑΛΛΟΣΜ Ο ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΡΑΓΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ???? ΕΕΕΕΕ Κ. ΠΑΝ?????( ΟΧΙ Ο ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ)ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ?????? ΘΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ???? ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Ε Ι Τ Ε Η ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Η ΣΤΟ Κ.Κ.Ε. ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γραμμενους σας εχει και εσας και ολους τους Ελληνες,απο αλλου παιρνει γραμμη ο διαχειριστης μας.
    Πειτε και αντιδραστε οσο και οπως θελετε,ας εχουν τυψεις οσοι τον στηριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε κακομοιροι,μιζεροι,λαϊκιστες, δεν εχετε καταλαβει ακομη οτι εσας καταψηφισε ο λαος το 2004 και τωρα ψηφισε το καινουργιο ΠΑΣΟΚ,μακρια απο μικροπολιτικες και συνδικαλιστικες φανφαρες. Το είπε και ο συντροφος Α Παπαδοπουλος.Αφηστε μας να αναπνευσουμε,να μορφωθουμε,να παμε μπροστα. Δεν θελουμε πια τα ρουσφετια σας και την ασχετοσυνη σας.ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχετε δίκιο οι εγκάθετοι της ρεζίλλης να θέλετε να ξεχάσουμε τα σκατά σας και ότι τώρα τα πληρώνουμε. Παρέα με το ΚουΚουΜπλέ κάθεστε και κάνετε αντιπολίτευση στον εαυτό σας και όχι στην κυβέρνηση γιατί ο κόσμος ξέρει τι σκατά παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ και έπρεπε να τα διαχειριστεί. Θα έπρεπε να το ευγνωμονούνε που μαζί με τον Παπανδρέου που κάποιος ανέλαβε να κυβερνήσει αυτό που παράτησε η χοντρή κοιμωμένη της Ραφήνας και έτρεξε να φύγει με τα δισεκατομμύρια που έκλεψε αφήνοντας την Ελλάδα μέσα στην καταστροφή. Για 6 χρόνια που υποτίθεται ότι έπρεπε να κυβερνήσετε δεν κάνατε τίποτα άλλο από το να κλέβετε, ληστεύετε, πλιατσικολογείτε, να έχετε Σκάνδαλα Κουμπάρων, ΟΤΕ και το Real Estate της Αλογοσκούφαινας που πήρε τζάμπα την περιουσία του ΟΤΕ, Ομολόγων, Ολυμπιακής που φορτώσατε τους υπαλλήλους της στο κράτος, Παυλίδη, Βατοπεδίου, Ζαχόπουλου και της ΜΚΟ Ανέμη της γιατρού Νατάσας, της Νατάσας νηπιαγωγού που την μετατρέψατε σε χειρουργό με κρατική θέση στο Λαϊκό Νοσοκομείο ελέω υφυπουργού Γιαννόπουλου, Βαρθολομαίου, του Νέρωνα της Αθήνας των Δεκεμβριανών 2008 Πάκη του «Ευχαριστώ τους μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας», Άγονων αεροπορικών γραμμών, Πακιστανών, Υποκλοπών και vodaphone, της Γερμανός Α.Ε. και της Τυποεκδοτικής που την κάνατε μονοπώλιο και τους χαρίσατε το ιστορικό κτίριο της Μπουμπουλίνας για να εξασφαλίζετε τη σιωπή του ΚΚΕ, της Κτηματολόγιο Α.Ε. του Σουφλιά, τις Off shore του φοροφυγάδα Βουλγαράκη, τις ιερές μπίζνες της εθνικής συμβολαιογράφου Κατερίνας Πελέκη-Βουλγαράκη, της ΜΚΟ ΟΝΝΕΔ Α.Ε. που κάνατε τον Παπαμιμίκο της τότε ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, με 4 κρατικές δουλειές επί εξαετίας Καραμανλή, σημερινό σας αρχηγό γιατί σας εκβίαζε με ντοκουμέντα που σας καίγανε και τον χρήσατε αρχηγό σας τον ρεμαλοπαρτάκια σας που είναι το αρχιλαμόγιο της ΜΚΟ ΟΝΝΕΔ Α.Ε.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσεις ειστε ΠΑΣΟΚ? προφανως ειστε τα καταλοιπα εκεινου του φαιδρου ΠΑΣΟΚ της δεκαετιας του 1980, που ουσιαστικα δημιουργησε την σημερινη κατασταση. Τι εγινε παιδια, δεν μπορειτε πια να κανετε ρουσφετακια και εξυπηρετησεις επειδη εχουμε τωρα μια υπευθυνη κυβερνηση? Οι καιροι αλλαξαν, λυπαμαι. Συνελθετε. "Αριστερες πρωτοβουλιες" αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει λέμε αυτός ο άνθρωπος…
    Έχουμε πρωθυπουργό επιπέδου τρίτης δημοτικού γαμώ την τρέλλα μου…
    Θεέ μου…νομίζω αρχίζω να μουδιάζω…
    εγκεφαλικό έρχ…

    ‘Εξω το ΔΝΤ και Ε.Ε είπε ο επαναστάτης – αναρχικός – σοσιαλιστης και στοχαστής Παπανδρέου!!!

    ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου
    (Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003)

    2) Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι... ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8) Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν; Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο...
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )

    10) Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!
    ( Γιωργάκης Κάτμαν Παπανδρεου 16-5-2007 )

    Που διαψεύστηκε από το:
    «Εγώ τα χρήματα της SIEMENS τα έδωσα στο ΠΑΣΟΚ.»
    Θόδωρος Τσουκάτος 19 Ιουνίου 2008

    «Τα στελέχη μας, στην πλειονότητά τους, συνωστίζονται και δουλεύουν για να έχουν απολαβές από την επικείμενη κατάκτηση της εξουσίας.»
    Γιώργος Παναγιωτακόπουλος 23 Δεκεμβρίου 2008


    Μαντέλης 10 μύρια, Τσουκάτος 1 μύριο, Άκης 1 λεμονοστίφητς ΣΥΝ τη μίζα από τα υποβρύχια που μπατάρουν, Λαλιώτης (αεροδρόμιο, μετρό κλπ), grazie Κοσκώτα, Κουλούρης, Λιβάνης-Ζιάγκας-Κατσιφάρας-George Halag = κωλόσπιτο, Παπαντωνίου, Χρηματιστήριο κλπ


    κι εσύ μαλάκα έλληνα ακόμα χειροκροτάς το πουστογιώργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sintrofia kathe parataksis sas xaireto.Pragmatika anatrixiasa sto video tou Genimata
    Thelo na po ta eksis oti einai krima na min blepoume meta apo auton ton xamo kai tin kseftila pou me tosi eukolia mas ebevalan oute mia ELLINIKI simaia stis sigkentroseis diamartirias einai krima,to zitima einai ETHNIKO !!!1
    Otan akouo Aristeri ptotovoulia tou PASOK anatrixiazo mirizomai komma-remoula-bathi kratos-simferonta ktlp....
    Akoma den valate mialo meta apo tosa pou exoume traviksei san laos apo auti ti nootropia,den vgainei tipota me to na leo ego o aristeros ,dexios ktlp..giati o laos mas prokopse kai peige mprosta mono san idiotis
    Exoume parakmi edo kai 2000 xronia
    pou tha diarkesei poli akoma an den valoume mialo kai an den mporoume monoi mas as koitaksoume allous laous na antigrpsoume na paroume ta kala tous mpas kai doume mia aspri mera.Kai proteino:

    -Amesa prepei na apolithoun 500000 omiroi dimosioi argomisthoi ipalliloi pou ipoferoun sto katathliptiko orario kai tin eksartisi,xoris na paragoun tipota
    -Na figoun amesa 3000000 kosmos apo ti bromeri Athina kai na pane sta omorfa xoria tous pou erimosan kai na ksanarxisoun me tis periousies ton papoudon tous kai me nea anakatanomi tis gis
    -Oles ma oles oi ergasies tou dimosiou na ginontai ilektronika,kai osoi den mporoun -na boithountai apo ta KEP
    Na kleisoun amesa ta misa ekpaideutika idrimata kai osa meinoun na pistopoiithoun simfona me ta diethni stantar kai na sindethoun me tous topous paragogis ereunis kai texnologias
    (exoume ftasei na ta eisagoume ola sto telos ta paidia kai ta egkonia mas den tha gnorizoun na ftiaxnoun tipota kai moiraia tha eksafanistoun-aporofithoun apo allous laous pou tha erthoun sti gi mas,tha figoun metanastes)
    -Na figoun ola ta ipourgia apo to kentro kai na pane sti periferia
    -Na dothei oli i periousia tis ekklisias stous polites autis tis xoras apo opou kai proerxetai
    -Na dothei emfasi stis deksiotites tou Ellina ana perioxi kai na dothoun proteraiotites anaptiksis p.x Nautilia(oi progonoi mas didaksan ti nautilia kai tora kindineume na mi bgazoume nautikous pleon)tourismos,dinamikes
    agrotikes kaliergies xoris epidotiseis
    -Paidia dimosia me aksiologisi ana takta xronika diastimata gia olous
    -APE se olous kai soli ti xora xoris epidotiseis
    -I dimosia periousia stous idiotes
    -Igia stous idiotes
    -Asfalisi stous idiotes,oti simferei ston kathena(plirono kathe mina 2300 E sto NAT kai den ksero an tha paro kati sto telos xoris na exo ti prepousa farmakeutiki perithalpsi)
    -Ta esoda tou kratous tha proerxontai apo ena mikro foro pou tha plironoume OLOI mas timia analoga me ta isodimata mas
    -Katargisei tou FPA
    -Energia-orikto ploutos-stous idiotes gia na anaptixthei o antagonismos kai na pesoun oi times
    (se ligo tha pame sti boulgaria na zisoume)
    -Katargisi ton sintexneion-ton kleiston epaggelmaton ktlp

    Auta kai alla pola....
    Me lipi blepo tis diloseis ton simpatrioton mou autes tis meres kai tis asximies pou grafontai

    me timi - enas ksenitemenos ELLINAS
    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ, ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΟΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΨΕΥΤΕΣ, ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ.

    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΠΗΓΑΝ ΑΠΑΤΑ ΑΠΟ 43% ΣΤΟ 19%. ΓΑΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ 19%. ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΟ,ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΖΗΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ!!!!ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδω ο κοσμος καιγεται και
    το βαθυ ΠΑΣΟΚ το χαβα του!
    Συντροφοι συνελθετε δεν ειμαστε στο
    80.
    Ηρθε η ωρα του συμμαζέματος
    αν συμμαζευεται αυτο που αφησε
    ο ΚΚ(κυριως) και προηγουμενοι
    Αν δεν μπορειτε να το αντιληφθειτε
    ο Αλεξης -πεταω πετρες- Τσιπρας
    σας περιμενει με ανοικτες αγκαλες.
    Και μεταξύ μας : Να πάτε στο καλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον ΚΡΕΤΙΝΟ G.A.P. παντως,
    μονον κρετίνοι δεν είναι αυτοί
    ΠΟΥ τον χρησιμοποιουν.

    Είναι πιό επικίνδυνος μαζί μέ τά παραφερνάλιά του ακόμα και απο τον Μητσοτακη..
    Η Νέα Κατοχή πού έφερε στην Χώρα
    ήταν εντελώς στημένη.

    Εξαπάτησαν πλήρως τον ελληνικό λαό μέ τις προεκλογικές διακηρύξεις του και αποδεικνύεται αδίστακτος καθώς έχει πλήρως αποδεχτεί να μετατρέψει την χώρα σε πείραμα καταστολής και περιστολής κάθε εργασιακού δικαιώματος και φυσικά νά εξαλείψει κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας.

    Η θά υπάρξει αντίσταση στην Νέα Κατοχή ή θα γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω..
    Και ειχε ο άνθρωπος και το θράσος να δηλώνει στην Κρεμαστή Ροδου,όπου τού χάριζαν εικόνες τού Αη-Γιώργη(περαστικά και τού Αη-γιώργη αλλά και αυτών πού τις χάριζαν):’Oλοι μαζί να νικήσουμε τούς δράκους και να φυγουμε μπροστά΄…
    Για γέλια και για κλάματα.

    Η Σοσιαλδημοκρατία τής πλάκας,υποταγμένη πλήρως στά αφεντικά και οι πολίτες μέ σπασμένη ραχοκοκκαλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΜΠΕΣ: "ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ;

    Ρόμπες είμαστε στα μάτια των ξένων και ότι λένε οι δημοσιογραφάρες στην Ελλάδα είναι για... λαϊκή κατανάλωση! Ρώτησαν τον υπουργό οικονομικών της Ελλάδας να πει τη γνώμη τους για το πως νιώθει που η Ελλάδα είναι το πρώτο μέλος της ευρωζώνης που...πάει στο ΔΝΤ
    και ο υπουργός απάντησε ότι η Ελλάδα έδωσε τη δυνατότητα στην Ε.Ε να δει τα προβλήματά της και να δημιουργήσει μηχανισμό για την αντιμετώπιση τέτοιο προβλημάτων!

    Αυτά λένε και θα μας έβαλαν το επιτόκιο στο μηχανισμό στήριξης 5%.

    ΕΧΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΧΡΗΣΤΙΛΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ.
    ΜΟΝΟ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πω πω! Ρεζίλι γίναμε!

    ΕΡΩΤΗΣΗ: "ΕΊΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;"

    Σε μία ερώτηση στον Παπακωνσταντίνου, όλη η αλήθεια για την πραγματικότητα με την οποία βλέπουν την Ελλάδα στο εξωτερικό.

    Είναι, ρώτησε δημοσιογράφος τον Έλληνα υπουργό η σημερινή μέρα, μέρα ντροπής για την Ελλάδα;

    Και όχι για κανένα άλλο λόγο, γιατί το είχε πει το ΔΝΤ όταν έσωσε τη Χιλη για τη Χιλή...

    ΟΧΙ, λέει ο Παπακωνσταντίνου...

    ΌΧΙ για σας!

    Για μας, για όλους τους Έλληνες είναι ημέρα ντροπής!
    ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΜΙΖΟΜΕΝΟ ΜΙΑ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΕΚΣΥΧΓΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ!
    ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

    ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΘΑ ΠΑΡΕIΣ ΕΝΑ GOODYS....και θα κολυμπάς μέχρι την Τουρκία.
    ΒΛΑΜΕΝΕ...

    Εξαφανίστηκαν οι Σοσιαλιστές στην Ουγγαρία!

    ΤΟΥΣ "ΕΦΑΓΕ" ΤΟ... ΔΝΤ

    Το κόμμα της δεξιάς αντιπολίτευσης στην Ουγγαρία πήρε την αναμενόμενη πλειοψηφία μετά την καταμέτρηση του 82% των ψήφων από το δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών.

    Το κόμμα της δεξιάς πήρε 263 έδρες ενώ το σοσιαλιστικό κόμμα πήρε 58 έδρες λίγες περισσότερες...
    ...από το κόμμα της ακροδεξιάς που πήρε 48 έδρες.

    Τέταρτο κόμμα, το κόμμα της οικολογικής αριστεράς, λαμβάνοντας 16 έδρες.

    Κάντε το ένα prt sc αυτό, θα το χρειαστείτε στο μέλλον...

    Μάλλον Παπανδρέου δημιούργησε και Παπανδρέου θα τελειώσει το κόμμα του ΠαΣοΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το διαρκές έγκλημα της «εσχάτης προδοσίας», πιθανώς είναι υπό διερεύνηση....
    Αν η «δήθεν πτώχευση» είναι «στημένο παιγνίδι» εναντίον των συμφερόντων του κράτους, με συνεργάτες ντόπιους και ξένους, τότε να γνωρίζουν οι υπεύθυνοι της δημιουργίας και της συγκάλυψης του μεγάλου αυτού σκανδάλου, ότι δεν καλύπτονται από το νόμο «περί ευθύνης υπουργών (που δήθεν αθωώνονται), αλλά από το έγκλημα της «εσχάτης προδοσίας», που ούτε διαγράφεται ούτε παραγράφεται»!!

    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑΜΑΚΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΙ ΨΩΜΙ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟ 80 ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΝΑΤΕ ΤΟ 1/10 ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΚΟΒΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ
    ΜΑΚΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δε μας χέζετε εσείς και η πρωτοβουλία σας λαμόγια του παλιού ΠΑΣΟΚ. Αφού δε σας έχει διώξει με τις κλοτσιές ακόμα ο Γιώργος τυχεροί είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ 7:52

    ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΕΡΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 11:17

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ!!
    ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ26 Απρ 2010, 2:41:00 π.μ.

    Τι λέτε ρε σύντροφοι, για κουνήστε το κεφάλι σας να δείτε άμα έχει μείνει ακόμα τίποτα μέσα.

    'Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά πολιτικό'. Το 14% έλλειμμα του προϋπολογισμού πολιτικό είναι? Τα 300 Δις Ευρώ Δημόσιο χρέος και αυτό πολιτικό είναι? Το ότι το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να δανειστεί για να αναχρηματοδοτήσει το χρέος του και κατ'επέκταση να πληρώσει μισθούς και συντάξεις και αυτό πολιτικό είναι?

    Λοιπόν για ΒΟΥΛΏΣΤΕ το λέω εγώ και στρώστε τον κώλο σαν να βοηθήσουμε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση μας να μας ξελασπώσει ή μαζέψτε τα και δρόμο από εδώ.

    Κάτι τέτοιοι με τέτοιες λαϊκίστικες προσεγγίσεις του κώλου που το μόνο που έκαναν ήταν να εκθρέψουν μια σειρά συντεχνιών εις βάρος της πλειοψηφίας και της χώρας και μας οδήγησαν τα τελευταία 30 χρόνια στην χρεωκοπία.

    Οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ τελειώνουν εδώ.

    Εσείς και οι όμοιοι σας σε όλα τα άλλα κόμματα είστε το ΚΑΡΚΊΝΩΜΑ που κατάφαγε τις σάρκες του κράτους, της χώρας και του ελληνικού λαού.

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΑ26 Απρ 2010, 2:59:00 π.μ.

    ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ. ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!!! ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΌΠΗΣΑΝ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.

    8Α ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΜΗΝ ΦΑΤΕ ΕΧΟΥΜΑ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ. ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΙΤΟ ΣΑΣ.

    ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚ 8Α ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΩΛΟΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ, ΦΑΓΑΤΕ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άντε και γαμηθείτε ρε θρασίμια ρουφιάνοι των κλαδικών, που καταστρέψατε την Ελλάδα για 35 ολόκληρα χρόνια και τώρα σας έπιασε ο πόνος του πατριώτη. Όταν ο γκόμενος της Μίμης (με βαθμό στην «Υπηρεσία» ανώτερο του διαβόητου Καραμεσίνη) δήωνε και λεηλατούσε εσείς που είσαστε ρε μουνόπανα της Μιμής. Έχετε τελειώσει, κωλοτρυπίδες, τόσο εσείς όσο και τα γαλάζια ξαδερφάκια σας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. “ΘΑ ΗΤΑΝ αδιανόητο το ταυτόχρονο παζάρι με το ΔΝΤ και την Τουρκία”

    - ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ.....
    Είναι αδιανόητο και παράλογο να διαπραγματεύεσαι με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το παρόν και το μέλλον της οικονομίας στην Καραγεώργη Σερβίας και την ίδια ώρα, 300 μέτρα ανατολικότερα, στη Βασιλίσσης Σοφίας να διαπραγματεύεσαι με την Άγκυρα για κρίσιμα εθνικά ζητήματα, ενώ ταυτόχρονα οδηγείς τη Διπλωματική σου Υπηρεσία σε παραλυτική υποβάθμιση....

    ... εκτος και σε οδηγησαν αλλοι
    σε “διαπραγματευση” κι εσυ hiw masters voice… στο κατω κατω σου λεει ο εμπνευστης ποιος θα νοιαζεται για τετοια τωρα ..
    ε μη λεμε και μεγαλες κουβεντες τωρα…
    ποιος μιλησε για διαπραγματευση????
    ε στο κατω κατω το Δρουτσα δεν φημιζεται και για φανατικος ελληνας..
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΗΣ να δεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό πάλι να βγάζετε απ' έξω από τις ευθύνες τον ΓΑΠ δεν το καταλαβαίνω. Είναι καθαρά δική του απόφαση κι αν δεν θέλετε να συγκρουστείτε μαζί του καλύτερα να μην βγάζετε ανακοινώσεις. Αν δεν θέλετε να ξεβολευτείτε μην μιλάτε! Έτσι έκαναν και οι Νδημοκράτες με τον Καραμανλή, τον προστάτευαν από όλα τα σκάνδαλα, ομόλογα, Βατοπαίδι και άλλα. Καταλάβετέ το, ο πρωθυπουργός έχει τον πρώτο λόγο σε κάθε κυβέρνηση! Κι αν δεν ήθελε να φτάσουμε στο ΔΝΤ θα έπρεπε όταν του έδιναν τα 25δις με χαμηλό επιτόκιο οι αγορές, παραπάνω δηλαδή απ' ότι ζητούσε, να τα πάρει. Η ευθύνη είναι καθαρά δική του! Όσο για τον Παπακωνσταντίνου δεν έχει ιδέα ούτε από διοίκηση ούτε από οικονομικά, κάνει ότι του λέει ο παπανδρέου. Τον ξέρουμε καλά από τη Διαχειριστική της ΚτΠ επί Σημίτη. Εγώ και αρκετοί άλλοι έχουμε καθαρή κρίση και γι΄αυτό δεν του δώσαμε την ψήφο μας! Και δεν πιστέψαμε λέξη απ' όσα έλεγε γιατί δεν εθελοτυφλούμε. Γνωρίζαμε, βλέπαμε πολύ καλά σε ποιά κατάσταση ήταν η οικονομία μας κι ότι όλα αυτά τα έλεγε γιατί έπρεπε με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο να ανέβει στην εξουσία! Το αμερικανικό κεφάλαιο του είχε δώσει ξεκάθαρη εντολή και ως γνήσιο αμερικανάκι, γιατί ποτέ δεν θεώρησε την Ελλάδα πρώτη πατρίδα του, έκανε το καθήκον του! Να μου το θυμηθείτε κάποτε θα δικαστεί και θα απολογηθεί για τα εγκλήματα που διαπράτει σε βάρος της χώρας μας.
    Όσο για τον Παπακωνσταντίνου δεν έχει ιδέα ούτε από διοίκηση ούτε από οικονομικά, κάνει ότι του λέει ο παπανδρέου. Τον ξέρουμε καλά από τη Διαχειριστική της ΚτΠ επί Σημίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. TORA GIORGOS NA AKOLOYUHSEI TON KARAMANLH KAI NA PARAITHUEI

    UA KANEI KALO KAI STON IDION KAI STH XVRA
    APETYXE MONOS TOY KAI LOGO THS AYLHS TOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση