GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλη η δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη...

"ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΟΡΩΝ" Από το http://resaltomag.blogspot.com/ Με τον κοινό νου που διαθέτω, δεν μπορώ να εξηγήσω και ακόμα π...

"ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΟΡΩΝ"

Από το http://resaltomag.blogspot.com/

Με τον κοινό νου που διαθέτω, δεν μπορώ να εξηγήσω και ακόμα περισσότερο να δικαιολογήσω την ταχύτητα με την οποία κατρακύλησε η χώρα μας από τα επίπεδα του 2009 σε τέτοιο σημείο, ώστε με το ΔΝΤ να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας.
Και είναι περίεργο ότι κανείς έως τώρα δεν ασχολήθηκε με το πιο απλό, δηλαδή την οικονομική μας διαδρομή με αριθμούς και στοιχεία από τότε έως τώρα, ώστε να καταλάβουμε κι εμείς οι αδαείς τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση.
Ακούω για το χρέος των 360 δισεκατομμυρίων, όμως συγχρόνως βλέπω ότι
...

τα ίδια και μεγαλύτερα χρέη έχουν πολλές άλλες χώρες. Άρα δεν μπορεί να είναι αυτή η βασική αιτία της κακοδαιμονίας. Επίσης με προβληματίζει το στοιχείο της υπερβολής στα διεθνή χτυπήματα με στόχο την χώρα μας, μαζί με ένα τόσο καλά εναρμονισμένο συντονισμό εναντίον μιας ασήμαντης οικονομικά χώρας, που καταντά ύποπτος. Έτσι οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι κάποιοι μας ντρόπιασαν και μας φόβισαν, για να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ, που αποτελεί βασικό παράγοντα της επεκτατικής πολιτικής των ΗΠΑ και όλα τα άλλα περί ευρωπαϊκής αλληλεγγύης ήταν στάχτη στα μάτια μας, για να μη φανεί ότι πρόκειται για μια καθαρά αμερικανική πρωτοβουλία, για να μας ρίξει σε μια εν πολλοίς τεχνητή οικονομική κρίση, ώστε να φοβηθεί ο λαός μας, να φτωχύνει, να χάσει πολύτιμες κατακτήσεις και τέλος να γονατίσει, έχοντας δεχθεί να τον κυβερνούν ξένοι. Όμως γιατί; Για να εξυπηρετηθούν ποια σχέδια και ποιοι στόχοι;
Παρ’ ό,τι υπήρξα και παραμένω οπαδός της ελληνοτουρκικής φιλίας, εν τούτοις πρέπει να πω ότι με φοβίζει αυτή η αιφνίδια σύσφιξη των κυβερνητικών σχέσεων, οι επαφές υπουργών και άλλων παραγόντων, οι επισκέψεις στην Κύπρο και η έλευση του Ερντογκάν. Υποψιάζομαι ότι πίσω απ’ αυτά κρύβεται η αμερικανική πολιτική με τα ύποπτα σχέδιά της, που αφορούν τον γεωγραφικό μας χώρο, την ύπαρξη υποθαλάσσιων κοιτασμάτων, το καθεστώς της Κύπρου, το Αιγαίο, τους βόρειους γείτονές μας και την αλαζονική στάση της Τουρκίας, με μόνο εμπόδιο την καχυποψία και την εναντίωση του ελληνικού λαού.
Όλοι γύρω μας, ποιος λίγο ποιος πολύ, είναι δεμένοι στο άρμα των ΗΠΑ. Η μόνη παραφωνία εμείς, που από την επιβολή της Χούντας και την απώλεια του 40% της Κύπρου ως τους εναγκαλισμούς με τα Σκόπια και τους υπερεθνικιστές Αλβανούς, δεχόμαστε συνεχώς χτυπήματα δίχως να βάλουμε μυαλό.
Θα έπρεπε λοιπόν να καταργηθούμε ως λαός και αυτό ακριβώς γίνεται σήμερα. Καλώ τους οικονομολόγους, πολιτικούς, αναλυτές να με διαψεύσουν. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη λογικοφανής εξήγηση παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια διεθνής συνωμοσία, στην οποία συμμετείχαν και οι Ευρωπαίοι φιλοαμερικανοί τύπου Μέρκελ, η ευρωπαϊκή Τράπεζα, ο διεθνής αντιδραστικός τύπος, που όλοι μαζί συνωμότησαν για το «μεγάλο κόλπο» της υποβάθμισης ενός ελεύθερου Λαού σε υποτελή. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δώσω καμμία άλλη εξήγηση. Παραδέχομαι όμως ότι δεν διαθέτω ειδικές γνώσεις αλλά μιλώ βασισμένος στον κοινό νου. Ίσως και πολλοί άλλοι να σκέφτονται όπως εγώ κι αυτό ίσως το δούμε στις μέρες που θα ‘ρθουν.
Πάντως θα ήθελα να προετοιμάσω την κοινή γνώμη και να τονίσω ότι εάν η ανάλυσή μου είναι ορθή, τότε η οικονομική κρίση (που όπως είπα μας επεβλήθη) δεν είναι παρά μόνο το πρώτο πικρό ποτήρι στο λουκούλειο γεύμα που θα ακολουθήσει και που αυτή τη φορά θα αφορά ζωτικά και κρίσιμα εθνικά μας θέματα, που δεν θα ήθελα ούτε να φανταστώ πού θα μας οδηγήσουν.
Μακάρι να έχω άδικο.
Μίκης Θεοδωράκης
Αθήνα 27-4-2010

31 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚ – Δύναμη Αλλαγής !

    Πράγματι, άλλαξε ο κατεστημένος παλαιοδεξιός όρος “Ψωροκώσταινα”.

    Έγινε “Ψωρογιώργαινα”.
    άλλαααααααααααααα
    ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ του πασοκ !!!!

    Σε δυσθεώρητα ύψη σκαρφάλωσε σήμερα το spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών, ξεπερνώντας τις 1.000 μονάδες βάσης για πρώτη φορά στην ιστορία, μία μέρα μετά την υποβάθμιση της...

    ΕΕΕ...ΓΟΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστος ο Μικης.
    Λεει αυτα που λεει η σκεφτεται ο μεσος Ελληνας πολιτης..

    Κατα την γνωμη μου προκειται για καλα επεξεργασμενο σχεδιο.

    Η αρχη εγινε με τον διορισμο του ανεκδιηγητου φιογκου βλακογιοργο η μπραβογιοργο η βλημα γιοργο ως "prime minister of Greece"..

    Ακολουθησαν οι δηλωσεις του οτι ειμαστε στα προθυρα της πτωχευσης παμε για χρεωκοπια κλπ κλπ ..
    Θελοντας το βλημα να πληξει την Ν.Δ ,διαβασε αυτα που του εγραψαν οι αμερικανοι επικοινωνιολογοι/προπαγανδιστες.
    Ειμαι σιγουρος οτι αυτο το βλημα νομιζε οτι "χτυπαει" την Ν.Δ ,τοσο του εκοβε τοσα ελεγε.
    Αν και υπαρχει και το ενδεχομενο να μην καταλαβαινε τι διαβαζε..

    Και ιδου:
    Πηραν αμπαριζα οι δανειστες μας και μας καναν γης μαδιαμ..
    Φοβουμενοι προφανως μην χασουν τα λεφτα τους αφ ενος,αφ ετερου τους ανοιξε η ορεξη να κονομησουν πιο πολλα ,βλεποντας οτι εχουν απεναντι τους ενα διανοητικα καθυστερημενο ..πρωθυπουργο.

    Και φτασαμε εδω που φτασαμε .
    Τα χειροτερα επονται.

    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ αναγκη αυτο το βλημα και η αλητοσυμμορια της οποιας υποτιθεται ειναι προεδρος να εξαφανισθουν..

    Να μην υπαρχουν καθολου.
    Και δεν εννοω ΜΟΝΟΝ πολιτικα,ουτως η αλλως αλητες ειναι ,εννοω ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ και πως δα και πως μας εξέλιπαν οι ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΙΑΡΗΔΕΣ.

    Το 1892 συντελείται μια συμβολαιογαφική πράξη δωρεάς εν ζωή του συμβολαιογραφούνρως Ειρηνοδικειακού γραμματέα Γεωργίου Σκανδούλη παρά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, προς τον ΝΙΚΟΛΑΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.

    Το 2006 έκανα καταγγελία στο τμήμα ελέγχου των συμβολαιογράφων, του Υπουργείο Δικαιοσύνης, να ελεγχθεί συμβολαιογράφος για τη συνδρομή του το 1989 στη σύνταξη των προσαυξανωμένα επεκτεινόμενων ορίων συμβολαίου χορτονομής, ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ του ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΤΟΣ Δημοτικού βοσκοτόπου (χορτονομής), άλλοτε του Δημοσίου (ο Δήμος δεν έχει κάνει πράξη αποδοχής) και νυν του Δήμου Σκύρου, προελθούσης εκ της δωρεάς του συμβολαιογραφούνρως το 1892 Ειρηνοδικειακού γραμματέα Γεωργίου Σκανδούλη, παρά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ προς τον ΝΙΚΟΛΑΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.

    Η καταγγελεία αυτή εστάλη από τον προιστάμενο του τμήματος, ελέγχου των συμβολαιογράφων ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ στον εν λόγω συμβολαιογράφο, για τις δικές του ενέργειες λόγω αρμοδιότητάς του, χωρίς την υποχρέωση προς αυτόν να επεξηγήσει την ανωμαλία της σχέσεις των πραγμάτων κατά την συνδρομή του στη σύνταξη του συμβολαίου, λόγω μη αρμοδιότητας? ελέγχου των συμβολαιογράφων από το τμήμα ελέγχου αυτών? του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

    Υ.Γ. Προς αποκλεισμό προκαταλήψεων! κάθε διαχρονική συνωνυμία δεν έχει να κάνει με ασφαλιστικές δικλείδες προστασίας των διαπλεκόμενων, στους χώρους της δημόσιας διοίκησης. Ούτε με διαχρονικές μεθόδους διαπλεκόμενων στην κατάχρηση της Δημόσιας περιουσίας, ούτε με της μεθοδολογίες σύνταξης πλασματικών συμβολαίων εκ των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο με τη Μονή Μεγίστης Λαύρας και 7,5 δισεκατομμύρια, για το οποίο υπάρχει εισαγγελική έρευνα, ούτε και με την αιτία προσφυγής στο ΔΝΤ.

    Η καταγγελεία έχει ως εξής..

    Παρακαλώ όπως ελέγξετε ως προς τα του έννομου της μεταφοράς και μεταγραφής των αναγραφόμενων ορίων της Εν Σκύρω 21-12-1989 αριθμ.3564 λαβούσα χώρα Συμβολαιογραφικής πράξης εξ αδιαιρέτου «χορτονομής », και προτρέψετε, τον πρώην συμβολαιογράφο και δικηγόρο, κ. Βαθάκο Γρηγόριο, νυν υποθηκοφύλακα, υποθηκοφυλακείου Σκύρου να επαναφέρει στην τάξη τους κληρονόμους αυτής...

    η συνέχεια στο.. http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2 ... st_03.html

    Έκτοτε μας πρόλαβε η κατάσταση πολιορκίας του χρέους, και η διέξοδος προς επετεία επιβάρυνσης επιπλέον χρέους.

    Σε έξη μήνες κλείνου τρία χρόνια, πολιτικοδικονομικοί διαπλεκόμεοι παράγωντες του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Σκύρου, εκπρωσοπούμενου δια του δημάρχου παρά την πιστωποιημένα ενημέρωση τους

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/ ... ikeon.html

    πασχίζουν συνδράμοντας και καλύπτωντας πολιτικά τους καταπατητές να οικιοποιηθούν τα καταπατημένα του άλλοτε Δημόσιου βσκότοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεκινώντας με μια πρόταση συμετοχής προς οικονομική και νομική αλληλέγγυα στύριξη στον αγώνα κατά της διαφθοράς, στη κατ΄επίκληση προσδοκία του Προέδρου της Δημοκρατίας, και των αρχηγών όλων των κομμάτων.

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/ ... er-gr.html

    για την εγρήγορση των θεματοφύλακων του Συντάγματος.
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/ ... st_10.html
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/ ... -post.html

    τη συνειδητοποίηση της ευθύνης ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ στο νομοθετικό τους έργου axiologisibouleytwn.wordpress.com/μαυρίκος-γιώργος/

    Διότι πέρα από τα μεγάλα λόγια περί του άβατου των παρεμβάσεων της δικαιοσύνης
    (…! Και βεβαίως στη δικαιοσύνη δεν είναι επιτρεπτές οι παρεμβάσεις, αλλά η δικαιοσύνη πρέπει να ελέγχεται και να κρίνεται, όταν με τις πράξεις της δημιουργεί δικαιολογημένες σκέψεις ότι δεν συμβάλλει στη διερεύνηση υποθέσεων, που ενδιαφέρουν κυρίαρχα το δημόσιο συμφέρον και την προστασία των πολιτών”.)
    axiologisibouleytwn.wordpress.com/παπαγεωργίου-γεώργιος-πασοκ/ -

    Η εγγύηση του ΔΙΚΑΙΟΥ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ είναι στο έλεος του συνοθυλεύματος αιρετών πολιτικών της πρωτοκαθεδρίας στη διαφθορά των διαπλεκόμενων στους ΟΤΑ.
    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2 ... _2145.html

    Που σε συνδιασμό με επισφαλή εφαρμογή της αντίληψης της έννοιας περί δικαίου, από λειτουργούς της δικαιοσύνης, και την ανάλογη απόφανση απότοκων αποφασεών της http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2 ... st_28.html

    (βλ. και ανάλογη αιτιολόγηση για το υπό εξέταση σκάνδαλο της Μ. Μ. Λαύρας στη Σκύρο
    "..Ο κ. Σανιδάς αιτιολογεί την εισαγγελική έρευνα, χαρακτηρίζοντας τις αποφάσεις που έδωσαν τη μισή Σκύρο στους μοναχούς «απότοκες παραπλανήσεως των δικαστηρίων διά της προσαγωγής ψευδών και εικονικών στοιχείων» ...». )
    http://roides.wordpress.com/2009/06/30/30june09/

    κατέστησαν την Ελλάδα υποτελή του ΔΝΤ.

    Μια εικόνα χίλιες αλήθειες
    http://www.panoramio.com/user/4246029

    που το αδιαφανές της αλήθειας των, που απεικονίζουν, αποπνίγεται στα συρτάρια του σκότους πίσω απί τις κερκόπορτες ασφαλιστικών δικλείδων ελέγχου νομημότητας της δημόσιας διοίκησης και της δικαιοσύνης
    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2 ... st_03.html

    ΚΑΠΟΤΕ λοιπόν, θα πρεπει ΕΜΠΡΑΚΤΑ να προκαταλάβη την έδρα, ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ “ανεξάρτητα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη ζωή του” για ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ (ακόμα και διαδικτυακά, http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/), πάνω στον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, και όχι μόνον εσωκομματικά, βάζοντας φραγμό στο πρωτογενές στάδιο των διαπλεκόμενων στους ΟΓΑ, και να παραδώση τη σκυτάλη, διαπαιδαγώγησης και παιδείας πολιτικών αξιών και ΕΥΘΥΝΗΣ, στον ελεύθερο ενεργό πολίτη.

    ΚΑΠΟΤΕ λοιπόν επίσης, θα πρεπει ΕΜΠΡΑΚΤΑ να προκαταλάβη την έδρα, ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ “ανεξάρτητα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη ζωή του” για ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ (ακόμα και διαδικτυακά, http://diaploki-diafthora.blogspot.com/ ... er-gr.html και γιατί όχι?),
    πάνω στο συνταγματικό δικαίωμα του πολίτη να εξασκεί ο ίδιος το δικηγορίν στο Ειρηνιδικείο και στο πρωτοδικείο βάζοντας φραγμό στο πρωτογενές στάδιο των κατά τόπους παραδικαστικών κυκλωμάτων, και να παραδώση τη σκυτάλη, διαπαιδαγώγησης και παιδείας πολιτικών αξιών και ΕΥΘΥΝΗΣ, στον ελεύθερο ενεργό πολίτη,
    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/

    Στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου ΠΟΛΙΤΙΚΑ, δημιουργικής φαντασίας.

    Αθανασιάδης Κωνσταντίνος
    a_konstantin@live.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο στόχος είναι διπλός. Ο ελληνισμός απο την μία μεριά κι απο την άλλη κυρίως το ευρώ που είχε γίνει ενοχλητικό στους αμερικάνους γιατί πήγαινε σιγά σιγά να καθιερωθεί σαν διεθνές νόμισμα λόγω της (προηγούμενης) σταθερότητάς του.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΓΝΩΘΕΙ Σ' ΕΥΑΤΟΝ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ.

    ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Σ' ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ.

    ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ , ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ
    ΗΡΩΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den mas gam.... re thodoraki kita nagrapsis kanena stixo m
    ke ase tin politiki ke ta sxolia giati ise asxetos ke apo KKEmou egines komasi deksio makaka,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΚΟΛΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΑΣΤΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ.
    ΟΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΝΗΤΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΙ ΜΑΖΩΞΕΙΣ, ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΤΙΣ ΛΕΤΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΦΟΥΡΝΟΞΥΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΑΠΑΪΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.
    ΑΪ ΣΥΧΤΗΡ ΧΑΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στις 1000 μοναδες το spread!!!!


    ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μιλάνε όλοι, μιλάν κι΄οι ..κώλοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
    Μάθαμε, με επιστημονική ακρίβεια, πόσοι είναι οι πνευματικά καθυστερημένοι στην Ελλάδα.

    Το 10,7% του ελληνικού πληθυσμού!

    Τόσοι απάντησαν στη χθεσινή δημοσκόπηση του MEGA ότι
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ!!!

    ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    μπραβο vlaka.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ακομα ενασ
    ο γνωστοσ θεοδωρακησ
    αν και ανεμοδουρασ
    ερχεται να [ροστεθει σε αυτα που εγραφε στο πρεσσ ο δρ κουτσουκοσ
    ενταξει μηκη
    ηρθε η ωρα αφου προλογισεσ ολουσ τουσ πρωθυπουργος να προλογισεις και τιν φιλο σου Σαμαρα απο τοτε που εισασταν μαζι κυβερνηση και εσυ ανευ χαρτοφυλακιου

    Δεν μας χεζεις ρε νταλαραινα?

    τωρα ολοι ανακαλυψατε τι δεν πανε καλα τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ακομα ενασ
    ο γνωστοσ θεοδωρακησ
    αν και ανεμοδουρασ
    ερχεται να [ροστεθει σε αυτα που εγραφε στο πρεσσ ο δρ κουτσουκοσ
    ενταξει μηκη
    ηρθε η ωρα αφου προλογισεσ ολουσ τουσ πρωθυπουργος να προλογισεις και τιν φιλο σου Σαμαρα απο τοτε που εισασταν μαζι κυβερνηση και εσυ ανευ χαρτοφυλακιου

    Δεν μας χεζεις ρε νταλαραινα?

    τωρα ολοι ανακαλυψατε τι δεν πανε καλα τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΑΧΟΛΟ 28 Απρ. 2010 1.40

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΣΟΥ.

    ΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΤΑΤΟΡΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΛΟΙΩΣΕΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΡΕΥΣΤΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΑΤΟΜΑ ΛΕΒΑΝΤΙΝΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΙΟΝΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΜΠΟΥΦΟΙ.

    ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ.

    ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΣΤΩ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΘΑ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΝΟΙΖΕ ΜΙΑ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΧΑΝΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ

    ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΦΕΣ?

    ΑΥΤΑ ΑΠΑΣΧΟΟΥΝ ΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ????????ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ....ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή σας ημέρα κύριοι αναγνώστες. Σεβόμενος της ψυχολογικής υποστήριξης που έλαβαν εχθές βράδυ οι Ιπτάμενοι Αξιωματικοί της Πολεμ. Αεροπορίας, μέσω της εκπομπής του κυρίου Χαρδαβέλλα.....θα ήθελα να υπενθυμίσω, να τονίσω, να ΦΩΝΑΞΩ, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν αποτελούνται μόνο από το εκλεκτό σώμα των χειριστών των μαχητικών και μεταγωγικών αεροσκαφών αλλά και από Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, Πολεμικού Ναυτικού και οι οποίοι νοιώθουν εντονότατα στο πορτοφόλι τους την φορολογική επιδρομή. ΔΕΝ θα πρέπει όμως κανείς να ξεχνά την μόνιμα ταλαιπωρημένη τάξη Υπαξιωματικών, η οποία με τη σωρεία υπηρεσιών που μηνιαίως έχει, με τις διαταγές που κάθε λεπτό καλείται να εκτελέσει, ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανείς δεν αναφέρεται σε αυτήν την τάξη. Θα ήθελα να ρωτήσετε κάθε έναν από τους Ιπταμένους της Πολεμικής Αεροπορίας......Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός να επιθεωρήσει το αεροπλάνο, πώς είναι δυνατόν να πετάξει για να αναχαιτίσει??? Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός, να βάλει την υπογραφή του, ότι το αεροσκάφος είναι έτοιμο για απογείωση, ποιός από τους εκλεκτούς αγωνιστές των αιθέρων μας, θα ανέβει στο πιλοτήριο, χωρίς αυτήν την υπογραφή του ταπεινού Υπαξιωματικού??? Για αυτούς τους λόγους λοιπόν καλό είναι όταν γίνεται η όποια αναφορά στο λεπτό θέμα των Ενόπλων Δυνάμεων, να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στο οργανόγραμμα του κάθε σώματος και να μην γίνεται επιλεκτική αντιμετώπιση. Άλλωστε από τις 3000-4000 ευρώ που παίρνουν μηνιαίως οι Ιπτάμενοι, από τα 22 χρόνια της ζωής τους, καλό είναι και αυτοί να προσφέρουν κάτι από τον οβολό τους στο κράτος, ΟΠΩΣ αδιαμαρτύρητα προσφέρουν οι Υπαξιωματικοί των 1300 ευρώ στα 35 χρόνια της ζωής τους καρτερώντας και ανυπομονώντας να βρεθεί κάποιος να μιλήσει κάποτε και για αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΚΑΙ ... ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΞΕΧΝΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ (ΣΗΜΙΤΗΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ. ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΗ.ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΓΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ-ΔΕΞΙΑ ΓΗ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΥΡΙΩΣ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ!!!
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ(ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ)!!!
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΥΠΟΛΟΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
    ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ!!!
    ΑΛΛΑ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΟ Η ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΑΠΑΪΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.
    ΑΪ ΣΥΧΤΗΡ ΧΑΜΕΝΑ.

    28 Απρ 2010 1:40:00 μ.μ.


    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΊΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ...

    ΡΕ ΒΛΙΤΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΘΑ ΣΤΑΞΕΤΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ....

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ αναγκη αυτο το βλημα και η αλητοσυμμορια της οποιας υποτιθεται ειναι προεδρος να εξαφανισθουν..
    ================================
    ΜΑΛΙΣΤΑ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΚΑΛΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΑ ΣΥΝΉΘΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ θΕΟΔΩΡΆΚΗ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΟ 120% ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 20 Η 30% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ - ΟΠΩς Η ΙΑΠΩΝΙΑ - ΧΡΩΤΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΕΠ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ. ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΡΟΛΟ ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ - ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ - ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ - ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ. ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 3 -5%. ΚΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 14%. ΕΞ' ΟΥ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ, Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΟ. ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ (ΣΗΜΙΤΗΣ, ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Κ.Λ.) ΞΑΦΝΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΚΛΛΥΨΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΤΗΝ ΗΕΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΙΝΤΑΝΙ??? ΒΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΩΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4/10/09 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΑΙΟ ΜΑΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΟ-ΑΛΑΒΑΝΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ?? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ!!! Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΜΕΤ'ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ ΤΣΙΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΙΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?? ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μίκη,είσαι μεταξύ τών δήθεν ταγών,ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΣΚΥΒΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ -ΠΛΗΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΦΙΛΕ
    ΜΙΚΗ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΟΙΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ-
    Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΛΩΝ ,ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΟΥ ΒΑΖΑΜΕ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ..
    ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σ ΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΣΑΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ .ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΟΥ ΜΙΚΗ.ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 28 Απρ 2010 4:18:00 μ.μ.
    ==
    Υπαρχει και η λυση (μακαριτης) Παπαδοπουλος η καποιος σωσιας του.

    Αλλα και παλι οι προηγουμενοι ,συγκρινομενοι με τουτους τους αλητες φανταζουν αγγελουδια!!!

    Εγω τουλαχιστον πληρωνα 19% ΦΠΑ,0,80 την βενζινα,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑ ΛΑΦΚΑ,αντιθετα τα δωσε πισω,δεν μου βαλανε τεκμηριο την ..βαρκα,δεν μου ζητησαν να τους κανω το χαμαλι και να μαζευω αποδειξεις!!, ηξερα οτι το αφορολογητο ηταν 12.000 ευρω και οσες αποδειξεις μαζευα απο γιατρους κλπ ΠΡΟΣΤΙΘΟΝΤΑΝ!!!

    Θες και αλλα??

    Μπορω να σου αναφερω καμποσα ακομα αλλα βαριεμαι...
    Ξερω οτι επεσα σε πασοκοσκυλαιικο σκυλι ,που τουχουν γαμησει τον εγκεφαλο οι πασοκοσκυλαιοι με την ανηλεητη προπαγανδα τους εν αγαστη συνεργασια με τα πληρωμενα και πληρως εναρμονισμενα με την πασοκοσκυλια Μεσα Μαζικης Εξαπατησης..

    Κανω λαθος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. MIKI NA SOU PO EGO TI SINEBEI AFOU DEN TO KATALABENEIS TO POS FTASAME OS EDO ..
    TO PSEMA TIS ARISTERAS FTEEI KAI O ANAXRONISMOS TIS AKOMA DEN MPORITE NA XONEPSETE TO OTI DEN PARADOSATE TI XWRA STI MOSXA ..XASATE MIKI KAI OMOS EPIMENETE ME ENA A8LIO TROPO NA MAS KANETE GNOSTI TI PAROUSIA SAS
    OLO AYTO TWRA MIKI TO EXETE BABTISEI AGWNES GIA TI DHMOKRATIA ..KAI SE ERWTW O KOUMOUNISMOS EINAI DHMOKRATIA ?? O MPELOGIANIS GIA TI DHMOKRATIA AGWNIZOTAN ??..O GLEZOS GIA XARI TIS DHMOKRATIAS KAI AYTOS??..
    LOIPON MIKI ISTE PSEFTES ..AYTO FTEEI I PSEFTIASAS KAI OTI DEN AFINETE TPT NA ALAKSEI SE AYTH TI XWRA XRONIA TWRA
    ANTI LOIPON MIKI E8NIKE BARDE KAI MEGALI PROSOPIKOTITA NA TA XOSEIS STON IDEOLOGIKO SOU XWRO NA MAZEPSEIS OLA AYTA TA APERIGRAPTA GROUPOUSKOULA POU EPIMENOUN SE OUTOPIES VGENEIS EDO KAI KANIS TO KINEZO OTI PSAXNEIS KAI ESY NA DEIS TI EGINE ...NTROPI
    KSERO OTI ISTE MONO TO 10% TOU ELLINIKOU LAOU ...XASATE NTOUMPEKIASTITE TWRA KAI AFISTE TI XWRA NA EFARMOSEI AYTO POU THELEI TO YPOLIPO 90% AFOU DIALALITE OTI ISTE DHMOKRATES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ειναι απιστευτο το επιπεδο πολλων απο αυτων που γραφουν και απαντουν, το βρισιδι, ο φανατισμος , η συκοφαντια παει συννεφο..καλα δεν μιλω για τα ελληνικα τους και την συνταξη, τελειως νηπιαγωγειο. Μεμιας καταλαβαινει καποιος με τι καφριλικι εχει να κανει και ποιοι ειναι το υποκειμενο πανω στο οποιο γραφουν ιστορια οι κλεφτες. Ολοι αυτοι οι ξυπνιοι ελληναραδες που βριζουν τον Θεοδωρακη ειναι οι ιδιοι, με τον τροπο που σκεφτονται και διαμαρτυρονται, συνυπευθηνοι των οσων γινονται εδω στην χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γράφει εύστοχα ο Pitsirikos (καλός μαμάκας κι αυτός, αλλά εδώ έχει δίκιο):

    Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη για τη χρεοκοπία της χώρας μας. Ο κ. Θεοδωράκης παραδέχεται πως δεν διαθέτει ειδικές γνώσεις για το θέμα και -επειδή βαριέται να διαβάσει- κατέληξε στο συμπέρασμα πως υπάρχει διεθνής συνωμοσία εναντίον της χώρας μας.



    Το χρέος των 360 δισεκατομμυρίων ευρώ δεν θεωρείται αρκετό από τον κ. Θεοδωράκη για να πτωχεύσει η χώρα μας – του φαίνονται λίγα. Προφανώς, αυτό συμβαίνει επειδή ο ίδιος είναι πολύ πλούσιος.

    Στη δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη δεν υπάρχει καμία αναφορά για τους πολιτικούς που κυβέρνησαν τη χώρα, αλλά ούτε και για τους Έλληνες πολίτες που ψηφίζουν επί δεκαετίες αυτούς τους πολιτικούς. Για όλα ευθύνονται οι ΗΠΑ, φιλοαμερικανοί τύπου Μέρκελ, ο διεθνής αντιδραστικός Τύπος και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα.

    Επίσης, ο Μίκης Θεοδωράκης εκφράζει τις αμφιβολίες του για τον αιφνίδιο θάνατο της Άννας Καλουτά στην τρυφερή ηλικία των 93 ετών. Σύμφωνα με τον Μίκη Θεοδωράκη, πίσω από τον θάνατο της Άννας Καλουτά πρέπει να βρίσκονται ξένες μυστικές υπηρεσίες, αφού την τελευταία φορά που την είδε ήταν μια χαρά στην υγεία της και έπαιζε και κουτσό.

    Αναρωτιούνται πολλοί γιατί δεν παίρνει θέση στα πράγματα ο «πνευματικός κόσμος». «Πού είναι ο πνευματικός κόσμος;» ακούς κάθε φορά που συμβαίνει κάτι άσχημο στη χώρα – βέβαια, επί δυο δεκαετίες που την περνούσαμε τζάμι και ζούσαμε με δανεικά τον είχαμε χεσμένο τον πνευματικό κόσμο.

    Ε λοιπόν παιδιά, σας έχω άσχημα νέα: δεν υπάρχει πια πνευματικός κόσμος. Υπάρχει μόνο υλικός κόσμος. Τους πνευματικούς ανθρώπους τους εξαγόρασαν, όπως μας εξαγόρασαν όλους.

    Και παραδεχτείτε πως αναρωτιέστε «πού είναι ο πνευματικός κόσμος;», αλλά, αν σας ζητήσουν να πείτε ποιους εννοείτε και να κατονομάσετε μερικούς ανθρώπους του πνεύματος, θα δυσκολευτείτε πάρα πολύ. Ο Μίκης Θεοδωράκης και πολύς μας είναι.

    Ναι, η πτώχευση είναι συνωμοσία εναντίον του ελεύθερου λαού μας. Και την κοπελιά μου την λένε Αλτσχάιμερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 29 Απρ 2010 1:09:00 π.μ.

    Μη το λες φίλε. Βασικά δεν είναι όλοι Έλληνες εδώ μέσα. Αρκετοί είναι έμυσθοι και προσπαθούν βλέπεις να κάνουν την Ελλάδα σαν την χώρα τους... Εκεί που βομβαρδίζουν σχολεία με τους μαθητές μέσα.

    Ποιά να'νε αυτή η χώρα θα μου πεις...........

    τεσπα!

    Μίκη σε αγαπάμε. Μακάρι να ήταν άνθρωποι σαν κι εσένα στο τιμόνι της χώρας!
    .
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. GRAFO ETSI VRE APERIGRAPTE SXOLIASTH GIATI MEGALOSA SE ENA EKPEDEFTIKO SISTIMA POU TO MONO POU TO ENDIAFEREI EINAI I ANAPARAGOGI ASISTEROKOUMONISTWN KAI DASKALWN ME KOTSIDES KAI SINDIKALISMO .
    EMATHA MONO OTI TO POLITEXNIO EIXE NEKROUS XILIADES KAI OTI PREPEI NA TOUS TIMOUME KAI OTI I AGWNES TWN ARISTERWN AKOMA KAI STON EMFILIO EIXAN SKOPO TI KATAKTISI TIS DHMOKRATIAS KAI MONO KAI OXI TI METATROPI TIS XWRAS SE LAIKI DHMOKRATIA TIS ELLADAS
    EPISHS EMATHA KAI SINITHISA NA MOU DIDASKOUN DHMOKRATIA I PRWIN 8AYMASTES TOU MAO KAI TOU STALIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Α Μ Ε Σ Ω Σ !

    ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Η Λ Α Ι Κ Η ΟΡΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΑΡΑΤΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ. ΜΙΑΣΜΑΤΑ!

    ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

    Ε Ρ Χ Ο Ν Τ Α Ι Κ Ρ Ε Μ Α Λ Ε Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση