GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νύχτα με ένταση στα Εξάρχεια...

Επεισόδια, μολότωφ και προσαγωγές... Σε δεκάδες προσαγωγές στη ΓΑΔΑ προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας η αστυνομία ύστερα από επιχείρηση διαρκ...

Επεισόδια, μολότωφ και προσαγωγές...

Σε δεκάδες προσαγωγές στη ΓΑΔΑ προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας η αστυνομία ύστερα από επιχείρηση διαρκείας στην περιοχή των Εξαρχείων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της Δευτέρας ξεκίνησε συντονισμένη επιχείρηση με συνέπεια να γίνουν προσαγωγές. Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι...

είχε προηγηθεί επίθεση με βόμβα μολότωφ από ομάδα νεαρών.
Διμοιρίες αστυνομικών κύκλωσαν το οικοδομικό τετράγωνο γύρω από το πάρκο Ναυαρίνου όπου και πέταξαν δυο χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Ακολούθησε διακοπή ρεύματος στην περιοχή ενώ συγκέντρωσαν περίπου 30 άτομα που βρισκόντουσαν στα περίχωρα και τους μετέφεραν σταδιακά με περιπολικά στη ΓΑΔΑ.
Όταν οι αστυνομικοί αποχώρησαν εμφανίστηκαν, εκατοντάδες νεαροί στο σημείο, ενώ από την ΓΑΔΑ αργά το βράδυ, επιβεβαίωναν 70 προσαγωγές. (Πηγή: http://www.enet.gr/)

6 σχόλια

  1. έχει ακόμα να γίνει...
    αφου ο κόσμος θα πεινάσει, θα εξαθλιωθεί.

    Προπόνηση γινόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΕΣ! ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα "σενάρια" του Χρυσοχοίδη και των Γιωργοκάναλων για τους τρομοκράτες μπάζουν από παντού.

    ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ (πιό απλή δεν γίνεται):

    Αφού τους παρακολουθούσαν τα σαίνια του Χρυσοχοίδη γιατί δεν ξέρουν που είναι η γιάφκες και ο οπλισμός;

    ΑΕΙ ΣΑΠΕΡΑ ΡΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΨΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσόλια, χερόβολα, εγκληματίες, τσογλάνια, σαπρόφυτα, αλήτες, ξενόδουλα ρεμάλια, ηλίθια βρωμιάρικα μυαλά, σάπια ανήθικα καθίκια, θρεμμένα μέσα στην αριστεράντζα που κυριάρχησε ως "ηττημένη" τάχα και εξέθρεψε την βία, ερήμωσε και εξαθλίωσε την χώρα, της φόρτωσε βάρη δυσανάλογα με τις αντοχές και τις δυνατότητές της, την μαγάρισε και της "χάρισε"
    την κατάθλιψη και τον φόβο!

    Αν δεν γίνει μια πανελλήνια κίνηση να ξεμαγαριστεί πρώτα πρώτα από τα πλοκάμια του φόβου και μετά από την φόβο της αλήθειας αυτός ο τόπος, κανένας δρόμος δεν θα ανοιγεί στην ανάπτυξη του και την ευημερία των Ελλήνων, ιθαγενών και υπηκόων!
    Οι "καουμπόυδες" και τα σπιρούνια τους, θα ματώνουν τα κορμιά τους!
    Ντυμένοι μασκαράδες σε μια διαρκή ολέθρια Αποκριά!
    Φορώντας την κουκούλα και κρατώντας τα ...ανακυκλώσιμα μπουκάλια μπύρας ή κοκα κόλας που συλλέγουν!
    Mε τις βαριοπούλες τους, με την βενζίνα για τις εντριβές τους, με τις σπουδές τους στην ...Ανωτάτη Μακελλευτική!

    Απαντήστε στους αλήτες, βγάλτε τους πρώτα απ΄ όλα την προβιά που οι λέξεις και οι έννοιες τους χάρισαν!

    Όλοι αυτοί που τους "γέννησαν" και τους "έθρεψαν στο κόρφο τους", πιστεύοντας ότι ήταν ...αυγά τους και όχι φιδογενιά, ας βγουν πρώτοι να πουν τί είναι επαναστάτης, τί είναι αγώνας, τί είναι ελευθερία, τί είναι ηρωισμός και ΠΡΠΠΑΝΤΩΝ
    τί δουλεία και χειραγώγηση!

    Αλλά ΠΟΥ!!!!
    Στην Εκάλη και στα βόρεια ή νότια Προάστια που είναι αραγμένοι, σιγά μη τους νοιάζει πια!
    Τα φιδάκια τους μεγάλωσαν, γίναν οχιές και γεμίσαν το τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ
    ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν οι «τρομοκράτες» δεν είναι μόνο άσχετοι, αλλά και μύωπες

    Στην υπόθεση εξάρθρωσης του “Επαναστατικού Αγώνα” κάτι δεν “κολλάει”, τουλάχιστον μέχρι στιγμής:

    1) Ζούμε στην εποχή του GoogleEarth . . . Αυτού του είδους τα σχεδιαγράμματα που βλέπουμε ως “πειστήρια” στα κανάλια, πέρα του ότι πλέον είναι εν πολλοίς άχρηστα, οφείλουν να είναι περισσότερο . . . πειστικά. Στο σχεδιάγραμμα οι τρομοκράτες φαίνεται να μην έχουν δει ΔΥΟ μεγάλους δρόμους, ο ένας εκ των οποίων διαχωρίζει το κτήριο του ΟΠΑΠ από τα άλλα δύο κτήρια. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι τρομοκράτες ήταν απελπιστικά ΜΥΩΠΕΣ.

    2)Οι κάλυκες είναι εμφανώς διαφορετικού διαμετρήματος. Δεν έχουν βληθεί από τον ίδιο τύπο όπλου. Επιπλέον είναι οξειδωμένοι. Τέτοιοι κάλυκες δεν χρησιμοποιούνται για βολή γιατί μπορούν να σκάσουν ανεξέλεγκτα τραυματίζοντας το σκοπευτή. Προφανώς η οξείδωση προήλθε από την παραμονή τους στο έδαφος. Και η οξείδωση αυτή είναι αδύνατο να έχει συμβεί μέσα σε λίγες μέρες.

    3) Οι αστυνομικοί υποτίθεται ότι παρακολουθούσαν ύποπτο που πήγε στις 4:00 τα ξημερώματα (!!!) της Παρασκευής στον Υμηττό (!!!) για . . . βολή (μόνος του ή μαζί με άλλους). H Πεντέλη με τα φουρνέλα προφανώς δεν άρεσε στους τρομοκράτες για πεδίο βολής. Θα έκανε πολύ θόρυβο και οι πυροβολισμοί από Καλάσνικοφ δε θα ακούγονταν σε αρκούντως μακρινή απόσταση. . . Για κάποιο μυστηριώδη πάντως λόγο οι αστυνομικοί παρακολούθησαν μεν τον ύποπτο αλλά δεν παρακολούθησαν τη διαδρομή των όπλων . . .

    4) Το βράδυ της Κυριακής στο δελτίο του MEGA έλεγαν ότι μόνο το 10% των ευρεθέντων στοιχείων είχε ερευνηθεί ως τότε. Σε όλα τα χτεσινοβραδινά δελτία ειδήσεων το ποσοστό των ευρεθέντων στοιχείων που είχαν ερευνηθεί ως εκείνη τη στιγμή παρέμεινε στο 10%. Τσαγκαροδευτέρα για την ΕΛ.ΑΣ. να υποθέσω;

    5) Βρέθηκε “χειρόγραφο” από απόσπασμα προκήρυξης που μιλούσε για νεκρό αστυνομικό και που μετά όμως άλλαξε γιατί ο αστυνομικός τελικά δεν σκοτώθηκε αλλά τραυματίστηκε. Το χειρόγραφο πάντως “αρχειοθετήθηκε”, για τους τύπους, από την οργάνωση. Σημασία στην λεπτομέρεια. Για το “χτύπημα” που επρόκειτο να γίνει στο αμέσως προσεχές διάστημα και προκάλεσε την εσπευσμένη παρέμβαση της Αστυνομίας δεν βρέθηκε τίποτα. Λεπτομέρεια: H προκήρυξη εκείνη είχε σταλεί με CD.

    6) Οι τρομοκράτες είχαν κάνει DELETE στα αρχεία, είχαν αδειάσει τον κάδο ανακύκλωσης του σκληρού αλλά δεν γνώριζαν ότι υπάρχουν προγράμματα επανάκτησης των στοιχείων αυτών. Όπως για παράδειγμα έχει κάνει η αστυνομία σε όλες τις περιπτώσεις παιδοφιλίας στο Internet. Οι τρομοκράτες μάλιστα που ήταν τόσο προσεκτικοί όσον αφορά τον οπλισμό τους και σε επαγρύπνηση μετά τις έρευνες γύρω από τον Λάμπρο Φούντα, δεν έκρυψαν τον υπολογιστή (λαμπρή η επιλογή υπολογιστή “κουτιού” και όχι laptop) αλλά τον κράτησαν φόρα παρτίδα στην οικία τους.
    Τη στιγμή που ο Μαζιώτης γνώριζε ότι επαρακολουθείτο και προ ημερών είχε πάει στην ασφάλεια να διαμαρτυρηθεί.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι τρομοκράτες εκτός από ΜΥΩΠΕΣ όπως αποδείχτηκε με το “σχεδιάγραμμα”, ήταν και παντελώς ΗΛΙΘΙΟΙ.

    7) Αφήνω για το τέλος το άκρον άωτο της γελοιότητας για τα ΜΜΕ που νόμιζα ότι το είχα δει επί εποχής Σημίτη. Κάποιοι έκαναν ολόκληρη επιχείρηση για να τοποθετήσουν μια βόμβα σε ένα κτήριο και έκαναν απλά πλάκα βλέποντας κάποιους κακόμοιρους Αφγανούς να τους χαλάνε τη δουλειά.

    Προφανώς ο Χρυσοχοϊδης έχει καταλάβει σε τι στόκους απευθύνεται....
    ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση