GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

70.000 ευρώ η λυχνία στη Βέροια...

Επισκευάζουν τώρα τον τομογράφο μετά τον ντόρο που έγινε... Από το http://laikoyra.blogspot.com/ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ. Τώρα επ...

Επισκευάζουν τώρα τον τομογράφο μετά τον ντόρο που έγινε...

Από το http://laikoyra.blogspot.com/


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.
Τώρα επισκευάζουν την λυχνία από τον αξονικό τομογράφο στην Βέροια...
Βλέπετε το μηχάνημα ανοιχτό μετά τον ΝΤΟΡΟ που έγινε...

23 σχόλια

  1. ΗΜΙΥΠΑΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!
    ΝΑ ΠΩΣ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2010.
    ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΕΤΣΙ;
    (ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ Η ΛΕΞΗ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΑΚΟΓΙΩΡΓΗΔΕΣ
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ !!!!
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
    ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ;

    Στα ύψη το spread του 10ετούς ομολόγου
    Στα υψηλότερα επίπεδα από τις 8 Φεβρουαρίου αναρριχήθηκε τo κόστος ασφάλισης για τα ελληνικά κρατικά ομόλογα έναντι αθέτησης πληρωμών, καθώς το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα επιθυμεί να τροποποιήσει τη συμφωνία που...
    επιτεύχθηκε στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ τον προηγούμενο μήνα, αναζωπύρωσε τις ανησυχίες των επενδυτών.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του Reuters, το πριμ που ζητούσαν οι επενδυτές για τη διακράτηση του 10ετούς ελληνικού ομολόγου έναντι του αντίστοιχου γερμανικού bund διευρύνθηκε νωρίτερα έως τις
    370 μονάδες βάσης ____________
    από 349 μονάδες βάσης !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδή και ο λαικισμός έχει τα όρια του η βλάβη εμφανίστηκε την Μ. Πέμπτη, ελέγθηκε αυθημερόν από την εταιρία και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΕ για ΄σημερα η επιδίορθωση μόλις κατέφτανε το ανταλλακτικό.
    Αν οι Δημοσιογράφαροι που κόπτονται για τα δικαιώμτα των εργαζομένων ήθελαν να στείλουν κάποιον δύσμοιρο Πασχαλιάτικα στο εξωτερικό για να έχουν ταχύτερα αναταλλακτικό ας βγουν αντρίκια να το πουν. Έτσι και αλλιώς ο κόσμος τους έχει για τα σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη χώρα των Σουρεάλ, ένας γκριζομάλλης Υπουργός, που παίζει και κιθάρα, και στα νιάτα του λέει κουβαλούσε τελάρα στην λαχαναγορά για να σπουδάσει, πήγε στο χωριό της γυναίκας του στην Επαρχία, για να εορτάση την Ανάσταση του Αμνού του Θεού, και να καταναλώσει τους πατροπαράδοτους αμνούς, ερίφια, και εντόσθια στη σούβλα.

    Και εκεί του πόνεσε η κοιλίτσα. Τι του πόνεσε δηλαδή, τον αφαλόκοψε, ανάθεμα τα κοκορέτσια, και ανήσυχος, πήγε σε ημέρα αργίας στο Επαρχιακό Νοσοκομείο.

    Οι χειρουργοί στο νοσοκομείο, κατάλαβαν κατά 90% τι είχε, αλλά επειδή ήταν μόνο 90% και πλεον κανείς δε βάζει το χέρι του στη φωτιά, πόσο μάλλον για Υπουργό των Σουρεάλ, ζήτησαν αξονική για να μάθουν κατα 100% τι έχει, και να μην τον βάλουν τυφλά χειρουργείο.

    Ο Αξονικός όμως δεν δούλευε, η λυχνία είχε καεί. Η λυχνία αυτή έχει ορισμένο χρόνο ζωής και σε άλλα μηχανήματα έχει σένσορα που αναβοσβήνει όταν φτάνει η ώρα της λήξης, αλλά με 4 γιατρούς όλους και όλους και λιγότερους τεχνικούς ποιος να το δει, ειδικά αν το μηχάνημα δεν είναι δικό σου και δεν βγάζεις το ψωμί σου από αυτό. Αυτές τις λυχνίες τις αλλάζουν οι εταιρείες που σου προμηθεύσαν τον αξονικό, αλλά η η συγκεγκριμένη εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη από την σύμβαση να έχει στοκ στις αποθηκες στην Ελλάδα. Έτσι ενώ αν το μαγαζί ηταν ιδιωτικό, θα είχε αλλαχθεί η λυχνία σε δύο ώρες, με κόστος 7000 ευρά, γιατί βγάζεις το ψωμάκι σου από κει, στο κρατικό νοσοκομείο των Σουρεάλ θα πρέπει να έρθει από την Σαρκοζιλάνδη, από εκεί που έχει μπριος και φρεγάτες, με κόστος 70000 ευρώ, σε ΔΕΚΑ ημέρες.

    Δεν πειράζει όμως, σκέφτηκε ο συνηθισμένος στα δύσκολα στη χώρα των Σουρεάλ χειρουργός, θα πάει στο διπλανό κρατικό Νοσοκομείο, 22 χλμ στο βουνό μεν, αλλά κοντά σχετικά.

    Ήταν όμως βράδυ, και το νοσοκομείο της Επαρχίας δεν έχει πλήρωμα για το ασθενοφόρο διακομιδών για την νυχτερινή βάρδια, το δε ΕΚΑΒ με απόφαση του συνδικαλιστικού σωματείου δεν διακομίζει από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για εξετάσεις, το μοναδικό ασθενοφόρο βάρδια του Επαρχιακού νομού ασχολείται μόνο με επείγοντα, δηλαδή τροχαία ή κλήσεις από τα χωριά, αν το επείγον είναι στο νοσοκομείο, ας περιμένει το πρωί, δεν θα πάθει τίποτα.

    Ο ασθενής όμως ήταν ο γκριζομάλλης Υπουργός, και όχι κάποιος άλλος επισκέπτης στην Επαρχία. Έτσι κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία, ο ίδιος ο Διευθυντής των χειρουργων τον πήγε με το αμάξι του 22 χλμ στο βουνό, για να κάνει αξονική, με άγνοια κινδύνου, αν συνέβαινε κάτι. Και αυτός φυσικά τον γύρισε.

    Ο γκριζομάλλης Υπουργός όμως ήθελε να αντιμετωπισθεί από τον ιατρό που εμπιστευόταν ο ίδιος στην πρωτεύουσα, ένα δικαίωμα που το έχουν όλοι οι ασθενείς στον κόσμο, πόσο μάλλον οι Υπουργοί, έστω και Σουρεάλ.

    Έτσι ο Υπουργός διακομίσθηκε νύχτα με ασθενοφόρο του Νοσοκομείου, με γιατρό του Νοσοκομείου και προσωπικό του νοσοκομείου, 555 χιλιόμετρα προς τον Νότο, στην πρωτεύουσα. Αυτοί οι άνθρωποι μπήκαν σε αγγαρεία και χωρις να πληρωθούν υπερωρία, μια που το ΕΚΑΒ ως γνωστόν δεν διακομίζει από νοσοκομείο σε νοσοκομείο.

    Επειδή δε ήταν ο γκριζομάλλης Υπουργός, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να κάνει το αυτονόητο, να του ζητήσει να υπογράψει ότι με δική του ευθύνη φεύγει από το νοσοκομείο, αφου θεωρητικά και πρακτικά το Νοσοκομείο της Επαρχίας τον κάλυπτε ιατρικά για το πρόβλημα του, αυτός δεν ήθελε να κάτσει εκεί. Ετσι φυσικά αν γινόταν κάτι στα 555 χιλιόμετρα της Σουρεάλ διαδρομής οι γιατροί, το προσωπικό, οι διευθυντες θα πηγαίνα φυλακή, μια που δεν φαινόταν πουθενά οτι ο ασθενής, έστω και αν ήταν υπουργός, έφυγε νόμιμα.

    Ευτυχώς όμως, προς δόξα του κινηματικού Σοσιαλισμού, στον οποίο πίστευε ο γκριζομάλλης υπουργός, όλα πήγαν καλά. Και ο Υπουργός ήταν στο κρεβάτι του πόνου, στο νοσοκομείο που ήθελε, με τον γιατρό που ήθελε, με συντηρητική αγωγή, χωρις να τον βάλει χειρουργείο ο κάθε άσχετος και να κοβει ότι βρει, αν δεν χρειάζεται.

    Αυτά όμως γίνονται μόνο στην χώρα των Σουρεάλ..
    Ούτε καν στον πλανήτη Άρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκανδαλα υγειας

    το κολπο ειναο παλιο δεν επισκευαζουμε τα μηχανηματα του δημοσιου επιτηδες και στελνουμε τους αρρωστους στα "συμβαλομενα" με τους γιατρους ιδιωτικα για αξωνικο μαγτικη κλπ...απόπου οι του δημοσιου περναουν αναλογη μιζα

    Ασθενοφορα

    αραζουν απο 6-7 σε καθε νοσοκομειο και πηγαινοερχονται μεσα εξω ενω δεν κανουν τιποτα...στην συνεχεια

    αφου καποιος θελει ασθενοφορο οι ιδιοι οδηγοι και νοσοκομοι δινουν καρτουλες ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ασθενοφορων και αν θελουν π.χ. να πανε σε νησι η ΜΙΖΑ ειναι μεγαλη....
    Φαρμακα

    Απο τις αποθηκες και τις κλινικες φυγαδευονται καθε μερα απο γιατρους νοσοκομες υπαλληλους φυλακες σημαντικες ποσοτητες φαρμακων που ειτε καταληγουν σε ιδιωτικα ιαρεια ειτε σε φαρμακεια ειτε στη μαυρη αγορα...

    Ετσι το ΕΣΥ εχει τεραστιο ελλειμμα!!

    θελετε και αλλα??

    Ας αρχισετε απο αυτα....

    Δημοκρατικοι Γιατροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ πληρης απελευθερωση του επαγγελματος του φαρμακοποιου
    (ή αλλιως μπακαλης με στολή που παιρνω προμηθεια 30% για να στο δινω απ'το ραφι),

    ζηταει ο λαος για να πεσουν οι υπερογκες τιμες στα φαρμακα.

    δεν παει αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαντασθείτε να έλεγε το ΠΑΣΟΚ την αλήθεια ΟΤΙ ΤΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΗΤΑΝΕ 14,2 % !!Αυτό για τα κομματόσκυλα της Ν.Δ.
    Μερικοί από εσάς όπως ο 06 Απρ 2010 1:42:00 μ.μ., ως ανθέλληνες , χαίρεστε ότι περνάμε δύσκολες στιγμές !!
    Είναι η κλασική συνταγή του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ ,, όσο χειρότερα τόσο καλύτερα για εμάς ,, Θα ήθελα να τους πω ότι τους εύχομαι να τους βγει και να καταρρεύσει η ΕΛΛΑΔΑ και να έχουμε επιτέλους μια κομουνιστική κυβέρνηση που θα τα πάρει όλα από τους πλουσίους και θα τα δώσει σε εμάς τους φτωχούς . Φοβάμαι όμως πολύ ότι όταν έρθει αυτή η ώρα οι αριστερές δυνάμεις αυτού του τόπου θα την κάνουνε με ελαφρά πήδηματακια .Όπως είπε ο Αλαβανος ,,δεν είμαστε χαζοί όπως στην ΙΤΑΛΙΑ που οι αριστερές δυνάμεις κυβέρνησαν και μετά εξαφανίστηκαν !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκανδαλα

    Εφημερευω απο το σπιτι....

    ειμαι διευθυντης επιμελητης??
    δεν παω στο νοσοκομειο ολη τη βαρδια...

    αλλα αραζω σπιτι

    και αφηνω στον ειδικευομενο σκλαβογιατρο αν συμβει κατι...να με παρει τηλεφωνο...

    Εφημερευω απο το σπιτι μου οπου μπορει να εχω και το ιατρειο μου και να δεχομαι τους ασθενεις τουδημοσιου νοσοκομειου

    πολλα λεφτα...

    ιατρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκανδαλα

    Νεκρος πολλα λεφτα

    Δεν προφτανει να πεθανει και οι γιατροι που τον αφησαν επιτηδες να πεθανει γιατι ΔΕΝ πηραν ΜΙΖΑ του εχουν ετοιμο το γραφειο κηδειων...

    τουλαχιστον θα τα παρουν απο το γραφειο κηδειων...

    εξω απο τα χειρουργεεια τα "κορακια" περιμενουν τον ετοιμαθανατο ταζοντας μεγαλη μιζα αναλογα το ποιον του νεκρου την αποσταση απο Αθηνα κλπ...

    Και νεκροι ειναι καλοι για μιζα

    Ιατρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγα μην πιστέψουμε ότι χάλασε την Μ. Πέμπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να τιμωρηθούν οι γιατροί που είχαν αφήσει "χαλασμένο" τον αξονικό τομογράφο για να παίρνουν μίζες από ιδιωτικά εξεταστικά κέντρα.
    Πότε επιτέλους θα αρχίσουν να τιμωρούνται τα λαμόγια στην Ελλάδα ?
    Οι γιατροί ας μας πούν ποιοί ασθενείς είχαν κάνει αξονική τομογραφία πρίν "χαλάσει" το μηχάνημα και σε ποιές ημερομηνίες. Θα αποδειχθεί ότι το μηχάνημα ήταν "χαλασμένο" για πολύ καιρό και όχι από την Μ. Πέμπτη όπως ισχυρίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το μηχάνημα ήταν δήθεν "χαλασμένο" εδώ και καιρό για να παίρνουν μίζες οι γιατροί από ιδιωτικά εξεταστικά κέντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ??

    ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ "ΑΛΕΞΗ"

    ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

    Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ?
    ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ??

    ΑΝΤΕ ΒΕΡΟΙΑ ΞΥΠΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ, ΚΥΡΙΕ.
    Ωραίο "σχέδιο" είχες για τους Έλληνες, Γιώργο Παπανδρέου.
    Αλλοίμονο στους νέους και στους άνω των 50 που ψάχνουν για δουλειά, σε κάθε νέα θέση εργασίας αντιστοιχούν 400 βιογραφικά υποψηφίων.
    Αλλοίμονο στους ιδιωτικούς υπαλλήλους, στην καλύτερη περίπτωση κάνουν το σκατό τους παξιμάδι μόνο για να συνεχίσουν να αναπνέουν.
    Αλλοίμονο στους ελεύθερους επαγγελματίες, δεν υπάρχει κλάδος που να μην είναι προβληματικός, στα όρια της κατάρρευσης είναι όλοι.
    Αλλοίμονο στους δημόσιους υπαλλήλους, ειδικά τους νεότερους, το ψωμί-ψωμάκι λένε και αγκομαχάνε για να βγάλουν το μήνα.
    Αλλοίμονο στους συνταξιούχους, κόβονται τα περισσότερα φάρμακα και από τη σύνταξη δεν μένει σάλιο κάθε μήνα.
    Ο Παπανδρέου νέκρωσε την οικοδομή, νέκρωσε το εμπόριο, νέκρωσε τη βιοτεχνία, νέκρωσε τον τουρισμό, νέκρωσε την αγροτική οικονομία.
    Ωραίο "σχέδιο" είχες ετοιμάσει για μας, κύριε πρωθυπουργέ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΕΚΡΩΣΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ, ΤΩΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
    Μεθαύριο έρχεται και το Δ.Ν.Τ. για το ράψιμο του νέου κουστουμιού που θα μας ανακοινώσεις τέλος Μαίου.
    Φαίνεται σαν να μην έχει τέλος αυτός ο πράσινος Γολγοθάς.
    Μπράβο μας, τα βγάλαμε μόνοι μας τα ματάκια μας τον περασμένο Οκτώβρη.
    Tο 44% του Γιώργου πρέπει να γίνει μάθημα για τις επόμενες γενιές. Λέω να του στήσουμε και ένα "μνημείο πολιτικής υποκρισίας" για να μείνει στην ιστορία ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 06 Απρ 2010 1:42:00 μ.μ.
    Πες μας πόσους ασθενείς εξέτασε ο αξονικός τις ημέρες κοντά στην Μ. Πέμπτη.
    Θα αποδειχθεί ότι ο αξονικός "χάλασε" πολύ νωρίτερα από την Μ. Πέμπτη.
    Αλλά πως θα πάρετε τις μίζες από τους ιδιωτικούς αξονικούς εσείς τα κοράκια οι γιατροί.
    Το θράσος σου δεν έχει όρια.
    Ο εισαγγελέας της Βέροιας ας διατάξει μια προκαταρτική εξέταση επιτέλους και ας μην φοβηθεί ότι θα προσβάλλει την Ξενογιαννακοπούλου για τα χάλια της υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;;;;;;


    Η ΛΥΧΝΙΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ
    ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ
    ΠΣΟΚΟΙ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ...ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου, δεν μπορεί πλέον να σηκώσει το βάρος, για δύο λόγους.

    Πρώτον, διότι την οικονομική πολιτική, όπως και κάθε άλλη, δεν την ασκεί ο Υπουργός, αλλά ο ΓΑΠ αυτοπροσώπως, με Παμπούκηδες και λοιπούς συμβούλους.
    Ο Παπακωνσταντίνου είναι εκτελεστικό όργανο των αποφάσεων του Οβάλ Γραφείου. Γι’ αυτό και τόσες αστοχίες στα φορολογικά κλπ., επειδή έχουν αποκλειστεί σε μεγάλο βαθμο από τη νομοπαραγωγή οι υπηρεσιακοί παράγοντες.

    Δεύτερον, διότι ο ΓΑΠ ως κομπλεξικός που είναι, ουδέποτε θα ανεχθεί καποιον καλύτερό του που να τον υποσκελίσει. Και να τον φέρει τον Παπαδήμο, θα τον φέρει ως μπιμπελό, ως βιτρίνα, προκειμένου να κερδίσει λίγο (ελάχιστο) χρόνο στην αντιμετώπιση από τους απ’ έξω, μέχρι να πάρουν χαμπάρι όλοι σε εβδομάδες; ημέρες; ότι τίποτα δεν άλλαξε και ότι κουμάντο κάνει ο ένας και μοναδικος,
    Μεγάλος Ποδηλάτης,
    Μεγάλος Ταξιδευτής,
    Μεγάλος Μπλοφατζής
    και Μεγάλος Κωπηλάτης,
    ο Τιτάνας της διεθνούς διπλωματίας, ο ΓΑΠ.

    Το καλό που του θέλω του Παπαδήμου, αν θέλει να κρατήσει λίγο κύρος που έχει φτιάξει με την προσωπική του πορεία, να καθήσει εκεί που βρίσκεται.
    Αν μας διαβάζει κανένας δικός του άνθρωπος, ας του το σφυρίξει. Αν πάει με το ΓΑΠ, απλώς θα καεί για πάντα.
    ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ
    ...ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πατέρας συμμαθητή μου,ήτο επί χρόνια πολλά,ύπεύθυνος φαρμακείου τού δημόσιου νοσοκομείου ""Τζάννειο"" Πειραιώς.
    Όλα αυτά τά πολλά χρόνια,αφαιρούσε
    μεγάλες ποσότητες φαρμάκων,από τήν αποθήκη τού νοσοκομείου καί τά πουλούσε,διά μέσου φαρμακαποθήκης,
    πού είχε δημιουργήσει διά τόν γιό του,σέ κεντρικό δρόμο στήν Αθήνα.
    Μέ αυτήν τήν ""κομπίνα"",πού μάλλον διαρκούσε πολλά χρόνια,είχε κατορθώσει νά δημιουργήση μεγάλη περιουσία καί νά ζή σχεδόν ""βασιλική"" ζωή.
    Όλα αυτά όμως μέχρι τό 1968,διότι τότε είχε τήν ατυχία,νά έχη τοποθετηθή στό νοσοκομείο,στρατιωτικός επίτροπος.
    Ετσι μία ωραία πρωία τού 1968,τρείς ""ασφαλίτες υποδέχθησαν"" τόν ΑΠΗΘΗΚΑΡΙΟ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗΣ,
    στήν κεντρική πύλη τού νοσοκομείου.
    Συνελήφθη,αφού μετέφερε μέσα σέ τρείς τσάντες,μεγάλη ποσότητα,μέ προϊόντα τού ""εγκλήματος"" δηλαδή κλεμμένα φάρμακα.
    Νά μήν μακρυγορώ.
    Μέσα σέ τρείς ημέρες,εδικάσθη,
    εκαταδικάσθη σέ 12 χρόνια φυλακή καί τού εδήμευσαν όλην του τήν περιουσίαν!!!.
    Πέθανε μέσα στήν φυλακή από καρκίνο.
    ""Τυχαία"" δέ,ήτο καί κομμουνιστής,
    ""ιδεολόγος"" όμως!!!.
    Φυσικά ακόμη καί μετά τό 1975,δέν τού απεδόθη ή περιουσία του πίσω.
    Τά σχόλια ανήκουν σέ κάθε καλόπιστο blogger/αναγνώστη καί δικαιούται φυσικά νά κάνη τούς όποιους συνειρμούς/συγκρίσεις του,τού χθές δηλαδή μέ τό σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @@@@@@@@ 06/03:55 μ.μ.

    Ή είσαι πολύ άρρωστος ψυχικά ή είσαι ό........ Τράγκας!!!!!
    Απ΄ ό,τι όμως καί νά πασχης,ένα είναι σίγουρο.
    ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. “Δύο υπουργοί … «ύποπτοι» για την διαρροή του βαθμολογίου”
    Καρφώθηκαν και μόνοι τους δηλαδή, ποιοι ήταν, μην τυχόν και μάθει ο κόσμος πώς τους βαθμολόγησε ο… Πάγκαλος!

    Τί θλιβερή εικόνα κυβέρνησης! Αντί να εργάζονται ασχολούνται με βαθμούς κι ενώ η χώρα, εξαιτίας της ανικανότητάς τους, οδεύει στη χρεωκοπία και την εξαθλίωση.
    Μπράβο νούμερα!

    Τον αποκρουστικό μέσα κι έξω, βλάσφημο, γλειώδη, και λόγω μέθης μονίμως καθεύδοντα στις συνεδριάσεις Θόδωρο Πάγκαλο, Πότε και Ποιός επιτέλους θα βαθμολογήσει με το απόλυτο
    F = Failure = Πλήρης Αποτυχία??

    ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΖΩΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ.....
    Πανελλήνια συγκίνηση για την ...αντιβίωση που παίρνει ο Λοβέρδος

    Εδώ διαβάστε γλύψιμο στην πρώτη σελίδα της "Αυριανής". Θα κάνει εμετό ακόμα και ο Ανδρέας Λοβέρδος όταν το διαβάσει. Σιγά την πανελλήνια συγκίνηση ρε συ Κουρή. Θέλεις κάτι από τον Λοβέρδο ζήτησε το αλλά μην ...το βάζεις στην πρώτη σελίδα λες και έκανε σοβαρή επέμβαση και κινδύνεψε η ζωή του. Ούτε καν επέμβαση δεν πήρε ο άνθρωπος!
    Ήμαρτον...ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @@@ Bloopers 07/07:10 π.μ.
    ΄
    Πρωινό σέ βλέπω.
    Μάλλον ό #@$$ τού ΣΚΑΙ,νομίζει ότι ό αξονικός τομογράφος (Χ-RΑΥ),
    είναι RADAR ARPA (X-BAND) καί οί εξετάσεις μέ αυτό στούς ασθενείς,επιτυγχάνεται λαμβάνοντας διοπτεύσεις,διά τόν καθορισμόν συντεταγμένων (γεωγραφικού στίγματος) τών καρκινογόνων ή μή κυττάρων.
    Πρός τούτο μάλλον κι οί αναφορές του σέ λυχνίες magnetron,klystron.
    Ρέ Blooper,έχουμε καί μαλάκες τί νά κάνουμε τώρα.
    Επί εποχής,τού ηγέτη μου Αδόλφου,θά τούς είχαμε μεταλλάξη σέ ποτάσα (σαπούνι),αλλά άς όψεται ή D-Day (κι οί εμπνευστές της!!).


    ό βιο-μπαμπάς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση