GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα 43 χρόνια μετά...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ . Σαν σήμερα πριν 43 χρόνια η πατρίδα μας έμπαινε στο ''γύψο'' της αμερικανοκ...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
.
Σαν σήμερα πριν 43 χρόνια η πατρίδα μας έμπαινε στο ''γύψο'' της αμερικανοκίνητης χούντας των συνταγματαρχών.
Ακολούθησε η γνωστή επταετία...
Σήμερα 43 χρόνια μετά η πατρίδα μας μπαίνει στο "γύψο" του αμερικανικού ΔΝΤ...
43 χρόνια αγώνων... και πάλι απ' την αρχή...

65 σχόλια

  1. Ελληνας Ειναι ,Αυτος που θεωρει το συμφερον της Πατριδας του σημαντικοτερο απο το συμφερον του συνολου τον κρατον της γης.
    Και δεν εινε Το κοροϊδο των πολιτικων ουτε και το εργαλειο των κουμουνιστων …..

    Ζητω ο εθναρχης Γεωργιος Παπαδοπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζητω η 21 Απριλιου 1967!
    Ζητω ο εθναρχης Γεωργιος Παπαδοπουλος!
    Ζητω ο Εθνοσωτηρας Γεωργιος Παπαδοπουλος!
    Ζητω ο χρυσους αιων του Παπαδοπουλου, 1967 1972!
    Ζητω το Ελληνικων εθνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Ελληνικέ Λαέ,
    Από μακρού παριστάμεθα μάρτυρες ενός εγκλήματος, το όποιον διεπράττετο εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και του Εθνους μας.
    Η αδίστακτος και αθλία κομματική συναλλαγή, ο εκτραχηλισμός μεγάλης μερίδος του Τύπου, η μεθοδική επίθεσις εναντίον όλων των θεσμών, η διάβρωσίς των, ο κατεξευτελισμός του Κοινοβουλίου, ή κατασυκοφάντησις των πάντων, η παράλυσης της κρατικής μηχανής, η πλήρης ελλειψις κατανοήσεως προς τα φλέγοντα προβλήματα της νεολαίας μας , η κακομεταχείρησις των φοιτητών και σπουδαστών μας, η ηθική κάμψις, η σύγχυσις και η θολότης, η μυστική και φανερά συνεργασία με τους ανατροπείς και τέλος τα συνεχή εμπρηστικά κηρύγματα ασυνειδήτων δημοκόπων κατέστρεψαν την γαλήνην του τόπου, δημιούργησαν κλίμα αναρχίας και χάους, έκαλλιέργησαν συνθήκας μίσους και διχασμού και μας ωδήγησαν εις το χείλος της εθνικής καταστροφής. Δεν απέμεινεν πλέον άλλος τρόπος σωτηρίας από την έπέμβασιν του Στρατού μας.
    Η επέμβασης αυτή βεβαίως αποτελεί εκτροπή εκ του Συντάγματος, άλλα ή εκτροπή αυτή ήτο επιβεβλημένη διό την σωτηρίαν της Πατρίδος!
    Ή σωτηρία της Πατρίδος είναι ο υπέρτατος Νόμος.
    Εθναρχης Γεωργιος Παπαδοπουλος!
    Ζητω ο εθναρχης Γεωργιος Παπαδοπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 21 Απριλίου. Η δική μας στιγμή...‏
    Ζητω ο εθναρχης Γεωργιος Παπαδοπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και λίγοι μπορούν να κάνοuν πολιτική είμαστε όλοι σε θέση να την κρίνουμε" - Περικλής, Θουκιδίδης "Περικλέους επιτάφιος"
    Ού καταισχυνώ όπλα τά ιερά, ούδ' εγκαταλείψω τόν παραστάτην, ότω άν στοιχήσω. Αμυνώ δέ καί υπέρ ιερών καί οσίων, καί μόνος καί μετά πολλών. Τήν πατρίδα δέ ούκ ελάσσω παραδώσω, πλείω δέ καί αρείω όσης άν παραδέξωμαι...
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
    Θα υπερασπιστώ το έθνος και την υπόθεσή του γιατί είναι δίκαιη και ιερή.
    Κάτω το κολοκρατος τον κλεφταραδον Πολιτηκον.
    Ζητώ το Εθνος το Ελληνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζήτω το ΕΘΝΟΣ

    Ζήτω ή ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.

    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι αλλά για την επταετία κάποιοι μπήκαν και πέθαναν στη φυλακή. Στη δημοκρατία επιτρέπετε το κλέψιμο διαφορετικά θα έπρεπε να καθίσουν στο σκαμνί όσοι κυβέρνησαν και συνεχίζουν να κυβερνούν. Τ ο τραγελαφικό είναι ότι θεωρούν τιμωρία το γεγονός ότι δεν βρίσκονται στην κυβέρνηση αλλά στην αντιπολίτευση για μικρή ανάπαυλα. Γιατί οι κύριοι δημοσιογράφοι δεν μας παραθέτουν καποια συγκριτικά οικονομικά στοιχεία της τότε περιοδου με τα σημερινά καιυπερβροβάλλουν μόνο τη στέρηση της ελευθερίας που σίγουρα έχει τεράστια σημασία καικανείς δεν επικροτείτη στέρησή της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με την δικτατορια συνεβαιναν τα εξης
    φοβερα...
    1. Εγκληματικοτητα περιπου στο μηδεν (αν ειναι δυνατον)
    2. Εμπρησμοι δασων μηδεν!
    3. Ηλεκτροδοτηθηκε ολη η επαρχια και τα χωρια
    4. Γιναν δρομοι με συνοπτικες διαδικασιες
    5. Χαριστηκαν τα χρεη των αγροτων!
    6. Πετυχε κινεζικους ρυθμους αναπτυξης!
    7. Ανεργια μηδεν!
    8. Ορθωσε αναστηνα στο αμερικανοσιωνιστικο μπλοκ!
    9. Δημοσιο χρεος μηδεν!
    10. Τα κομπλεξικα των εξαρχειων ανυπαρκτα.
    11. Οι τρομοκρατες του κωλου ανυπαρκτοι
    12. Η λαθρομεταναστευση αγνωστη!
    Συμπερασμα: Σας γαμω την δημοκρατια κωλογυφτοι κουρελαριες, γαμω τον σοσιαλισμο σας..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αδερφια την κυπρο την προδωσα η οικογενια καραμανλη και παπανδρεου γιαυτο δεν ανογει ο φακελος οχι οι στρατιωτικοι περισσοτερα μετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΓΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 43 χρόνια μετά καί ή νοσταλγία διά αυτά τά χρόνια τής δημιουργίας,ανάπτυξης κι ευημερίας είναι ακόμη παρούσα στήν ψυχήν τών γνησίων Ελλήνων.
    ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967!.
    ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ!.
    ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!.

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΟΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ,ΔΕΚΑ ΓΕΝΕΕΣ.
    ΚΑΡΙΟΛΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαν σήμερα πριν 43 χρόνια η Κλεφτες Ελληνες Πολιτικη μας έμπαιναν στο ''γύψο'' από την Επανασταση των Πατριωτων Ελλήνων συνταγματαρχών.

    Ζητω η 21 Απριλιου 1967!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΣΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από μαλακίες.... πήξαμε.

    Κανείς δεν μας βάζει με το ζόρι στο ΔΝΤ. Εμείς ζητάμε να μπούμε προκειμένου να πληρωθούν οι συνταξιούχοι στο τέλος του μήνα.

    Στο κάτω-κάτω, επί 35 χρόνια που οι πολιτικοί λεηλατούσαν το τόπο, κανείς μαλάκας δεν μίλαγε.
    Το αντίθετο μάλιστα, όλοι μαζί οι Ελληνάρες επιβράβευαν τα πολιτικά γουρούνια με την ψήφο τους.

    Εγώ θα έλεγα ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ στο ΔΝΤ. Να καταστραφεί πλήρως η χώρα μήπως βάλουν μυαλό οι πολίτες και δεν ξαναψηφίσουν.

    Τα σούργελα του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κ.λ.π πρέπει να καταλάβουν ότι τελείωσαν πια.

    Τόσα χρόνια συγκάλυπταν και έτρωγαν.
    Αν δεν μπουν όλοι φυλακή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΓΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καταραμένε Παπαδόπουλε 40 χρόνια μετά και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης ,τόσο που κάθε μέρα μας βάζουν και ένα άρθρο για σένα μήπως και αναστηθείς η ’ακόμα χειρότερα μήπως κάποιος άλλος αρχίσει να σκέπτεται σαν και σένα και τους βάλει σε μπελάδες
    Κάνεις πια δεν θυμάται ότι μας άφησες με άδεια κασόνια από όπλα να πολεμήσουμε τους τούρκους και πήγες και πηρές ,χωρίς ντροπή , Phantom f4 , υποβρύχια ,Corsair AMX30 και πυραυλακατους γιατί βρε άθλιε ?
    Κάνεις δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου ,που τόσο αγαπούσα ,και μου έφερες ηλεκτρικό ,άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου που μου έδωσες 20 ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι με μόνο ορό να έχει την τουαλέτα μέσα. Άθλιε εγώ την αγαπούσα την καλυβουλα μου και όταν βλέπω στον Sky σκηνές από την Αφρική όλο κλαίω γιατί μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα αλλά νόμιζες ότι μπορούσες να μιμηθείς και τον Σόλωνα και εφάρμοσες και σεισάχθεια διαγράφοντας τα αγροτικά χρέη του μπαμπά μου βέβαια εσύ ποτέ δεν έμαθες ότι ο διευθυντής της Αγροτικής , κ. Δρακουμελ ,έπαθε καρδιακό μετά αυτό αλλά εγώ το έμαθα μετά όταν είδα το όνομα του στους νεκρούς του πολυτεχνείου ,αλήθεια ρε Σάββα για πες μας πως γίνεται αυτό?
    Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρεζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους κινέζους με του βορειοβιετναμεζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε ο μπαμπάς και δεν το έδινες στον δημοκράτη τον Λουλη να ζήσει και αυτός .Τι κατάφερες άτιμε ?τώρα όμως είμαι ευτυχισμένος και το δίνω σε δυο μόνο (δημοκρατικές ) εταιρίες και ξεσκίζομαι στο φράγκο τόσο που κάθε Χριστούγεννα δίνω δωράκια στην εθνική , καταραμένε βλάκα με την κακία σου έμεινες.
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη και το λέω για να δείξω στους νεώτερους ποσό αντιδημοκρατικός ήσουν και το θυμήθηκα το 2002 όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει .
    Αχρείε Παπαδόπουλε αφού έφαγες έφαγες ,μας φλόμωσες στο ψέμα στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο ,την στολή σου ,στο κράτος ,αφού σκάφτομαι να σε ξεθάψω και να την δώσω στον λαμπρό Πετσαλνικο υπέρ πατρίδας.
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον πρίνο ?σίγουρα σκόπευες στην μόλυνση της ατμόσφαιρας μιας και ήσουν αμερικανοκίνητος .Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες στην Πτολεμαΐδα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους φιλίππους με τους ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες ,άθλιο υποκείμενο .Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί , ενώ σημερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία ,νάνε καλά ο εθνάρχης μαςκαι ο λαμπρός του ανιψιός.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του γιομ κιπουρ πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες και την βρήκες από τον θεό (τον ιδιωτικό τους θεό ,ναι υπάρχει και τέτοιος!!).
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια ,να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα
    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χρονια πολλα σε ολους τους πραγματικους ελληνεςσαν σημερα πριν απο 43 χρονια λευτερωθηκε η χωρα, σωθηκε απο εναν ακομη εμφυλιο, πλουτισε, δεν ξεπουληθηκε, δεν χρεωκοπησε.......
    εν αντιθεσει με σημερα μετα απο 43 χρονια που.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ Ο ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ !!!! ΓΙΑ .."ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ".

    “O Βγενόπουλος “ΕΚΤΕΛΕΣΕ" Σηφουνάκη”
    - Πότε φεύγει ο Σηφουνάκης ;
    Απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί ;

    - Θα στόλιζα το Σηφουνάκη με κάποια κοσμητικά επίθετα αλλά θα με κόψουν, οπότε αρκούμαι να πω ότι τον θεωρώ διαχρονικά αναξιόπιστο.

    - Άντε πάρε το κουβαδάκι σου Σηφουνή μου και χαιρέτα μας…
    Και άλλη φορά κοίτα να κουνηθείς σε κανέναν που είναι στα κυβικά σου…

    - Σιγά μην χάσει η Βενετιά βελόνι,απ’την απουσία του κυρίου.Παρ’ολ’αυτά,χαμένος δεν θα πάει.Διότι και ‘κολλητός’ είναι,αλλά και ως παιδί φρονίμων, ‘μαγείρεψε’ από πολύ καιρό πρίν φθάσει στο σημείο να πεινάσει.

    - Το λυπηρό είναι ότι έτρεξε ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ σήμερα το πρωί να καλύψει τον ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ,πίστευα ότι αυτή η κυβέρνηση σε τέτοια θέματα ήταν τίμια ,στο διάλο όλοι τους .

    - Σιγα μην ιδρωσει κανενα ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΤΙ!!! τι ηταν 50.000.000 τοτε για εναν ΠΑΣΟΚΟ? Στραγαλια…!!

    - Μην ξεχνας βγηκε το ξανθο αυτιστικο εκπρόσωπος τυπου και βιαστηκε να υπερασπιστει τον Σηφουνακη….!! συνπεως σιγα μην τον ξαποστειλουν.!!!…μπορει να του ειπαν και λιγα εφαγες..!!

    - Τώρα τα 50; Πάνε! Πέρασε ο πράσινος Σήφουνας, που τα κάνει αόρατα.

    ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ
    ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ.
    ΠΑΓΚΑΛΟΣ-ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ
    ΙΔΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΡΕ 'ΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΧΗΓΟ
    ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΠΙΖΩ.
    ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ
    ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ
    ΜΙΖΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ,ΜΙΖΑ ΑΦΗΝΕΙΣ
    ΓΙ' ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΔΕ ΔΙΝΕΙΣ!
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ
    ΦΟΝΟΥΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!!!
    ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΙΗ
    Μ' ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Μ' ΑΥΤΟΥΣ.
    ΒΑΛΤΕ ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
    ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΙ
    ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΙΟ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟ
    ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ.

    ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ

    Ο ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ηρθε το ΔΝΤ για να κάνει φιλανθρωπία για την Ελλάδα.
    Τι καλοί άνθρωποι αυτοί του ΔΝΤ λυπήθηκαν την Ελλάδα και ήρθαν να την βοηθήσουν. Μάλιστα τόσο πολύ βιάζονταν για να μας κάνουν φιλανθρωπία που λόγω του ηφαιστιακού νέφους ήρθαν μέσω Αφρικής.
    χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αχ κακια χουντα εσυ φταις για ολα, εσεις κακοι χουντικοι φαγατε τα λεφτα, εσεις ξευτιλησατε τη χωρα ως τα περατα της γης εσεις κακοι χουντικοι καταληστεψατε το τοπο και ζειτε εως σημερα εσεις και οι απο=γονοι σας μεσα στην απολυτη χλιδη, εσεις κακοι χουντικοι κανατε τα πλουτο της χωρας δικας κοτερα και σκαφη!!!!! εσυ κακια χουντα ξελουπησες τα παντα, λιμανια αεροδρομια δρομους μεκαδονια ιμια, εσυ κακια χουντα δεν χαρισες τα δανεια στο κοσμο, εσυ κακια χουντα δεν εσωσες τη χωρα απο τον εμφυλιο εσυ κακια χουντα δεν εβαλες ρευμα στο τελευταιο χωριο, εσυ κακια χουντα δεν εβαλες βρυση στη καθε κουζινα ως την ακρη της ελλαδας εσυ κακια χουντα γεμισες την ελλαδα με τους ξυπολητους πιθηκους, εσυ κακια χουντα δεν μπουσε να κυκλοφορησει ο κοσμος τοτε, στη δικη σου εφταετια κακια χουντα ερημωσαν τα χωρια στη δικη σου εποχη κακια χουντα οργιασαν οι ληστες, εσυ κακια χουντα ρημαξες την αγορα, ερημωσαν τα εμπορικα, αδειασναν οι ταβερνες τα θεατρα, στη δικη σου εποχη καναμε τα σπιτια μας φρουρια μην μας σκοτωσουν..........και τωρα προσπαθουν αυτοι οι εντιμοι πολιτικοι μας μαζι με τους εντιμοτατους φιλους τους δημοσιογραφους να....σωσουν τη χωρα απο τη....καταστροφη!!!
    Υ.Σ. ασε που εδειρες και τον ....αγωνιστη μακη τριανταευρωπουλο....κακια χουντα ε κακια χουντα.....που κανενας σημερα δεν σε αναζητα....!!! ολοι σημερα λεμε ..."ποσο κακια χουντα ησουνα".....ολοι εμεις η πλειοψηφεια του....5 τοις εκατο...δεν σε θελουμε κακια χουντα....εμεις ειμαστε αριστεροι...ολοι μας!!! και ο πρετεντερης και ο τζημας και η τρεμη και ο κουναλακης και η δαμανακη και ο μπιστης και ο ανδρουλακης και ο φλωριδης και ο τσοχατζοπουλος και ο λαλιωτης και ο σημιτης και ο τσουκατος και ολοι μα ολοι οι "δημοσιογραφοι'....
    καληνυχτα ελλαδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΕΕΙ,
    ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕ ΚΑΤΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ..ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΝΙΚΑ,
    ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΟ-ΒΑΣΙΛΟ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ.

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΛΙΑΔΗ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ , ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΒΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΜΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΓΓΟΥ.
    ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΟΧΙΑ ΖΑΝΝΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΙΟΤΑΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΛΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ, ΤΟΥΣΠΑΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.
    ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΩΛΟΧΕΡ.
    ΖΙΓΚ
    ΧΑΙΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ Η ΧΟΥΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.Κ.ΤΣΑΤΣΟΣ ΠΡΟΣ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ:<>ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΜΕΙΝΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ Ο "0 σχόλια" ???

    χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έτσι είναι οι σοσιαλιστές.
    Πάντα ψέματα.
    Από την εποχή του Χίτλερ.

    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010.
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΟΝ Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΓΥΨΟΝ…..
    ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΣ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ…..ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΩ

    ΖΗΤΩ Ο ΤΣΕΦΡΕΥ ΤΣΑΝΤ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΝΤ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ...................βοήθειά μας +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΛΛΑΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ
    ΕΛΛΑΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΕΛΛΑΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

    ΩΣ ΠΟΤΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ 21-67 ΕΩΣ 8-10-73 ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΙΧΝΟΣ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 4-2-74 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΗΙΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ (ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΥΠΟΥΡΓΑΚΙΑ) ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΠΑΠΑΔΟΛΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΤΑΝ!!!!! ΕΞΥΠΝΟ ΜΕΝ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΔΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ζητω οι αντιστασιακοι...σιμητης, τσουκατος, λαλιωτης παπαντωνιου, τσοχατζοπουλος δαμανακη μπιστης ανδρουλακης οι αγωνιστες της....αριστερας μακης τριανταευρωπουλος πρετεντερης τζημας ελλη σταη, ευαγγελατος και τοσοι αλλοι....αγωνιστες του πολυτεσνειου....οπως επισης και οι..."δεξιοι" κωσταντινος καραμανλης ο σκατοψυχος, ο αφιλος, ο ...αμολυντος, ο αθεος, ο εθναρχης της πλακας ο ανδρεας παπανδρεου ο ..."ελληνας" που ...εδιωξε τις βασεις!!!! και ολα τα αλλα ρεμαλια της....μεταπολιτευσης που σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμους να ηταν θα ειχαν σαποισει στη φυλακη.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ;;;
    "Δυστυχώς έφτασε η ώρα"....

    ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
    απο το ΠΑΣΟΚ Giorgo and frend's!!!

    Πρόκειται για το νέο colpo grosso του ΠΑΣΟΚ μετά το χρηματιστήριο!!!
    Όπως και την πρώτη φορά έτσι και τώρα, το «κορόιδο» είναι ο ελληνικός λαός, που καλείται …να προσέλθει στο ταμείο.

    Το «στήσιμο» αυτών των παιχνιδιών δεν έχει γίνει από Έλληνες. Κάποιοι δικοί μας (όπως γίνεται πάντα) απλά συμμετέχουν στο πλιάτσικο.
    Το στήσιμο (είναι ολοφάνερο) έχει γίνει απ’έξω, από τα ίδια τσακάλια που έχουν προκαλέσει την διεθνή οικονομική κρίση.
    Αυτοί είναι που κυνήγησαν λυσσαλέα τον «ρομαντικό» ΚΚ Β’ και αναχαίτισαν την ανεξέλεγκτη επέλαση του Μπένη.
    Πάρτε το χαμπάρι…
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ!!!
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πασοκ

    Από τους πρωτους που μιλησαν για την ακυβερνησια και τον κινδυνο του ΔΝΤ και τον κινδυνο καταρρευσης

    την "κομπινα" με τα "επιτοκια", οτι καποιοι "δικοι μας" κερδοσκοπουν,
    ηταν ο δρ Κουτσουκος και παλι τον βριζατε

    τωρα μετα 6 μηνες ανακαλυψατε τον κ. Παπ. οχι τον χουντικο ευτυχως!!

    Υπαρχει ενα ψυχολογικο προβλημα στους Ελληνες δεν μπορουν να ξεπερασουν τα στερεοτυπα του παρελθοντος και να τραβηξουν μπροστα...

    Ειτε το θελουμε ειτε οχι η χωρα δεν θα παει μπροστα με τους πολιτικους του παρελθοντος γιατι ο καθε Βγενοπουλος θα τους "εκτελεσει" με τις αποδειξεις απο τις "μιζες"...

    η Ελλαδα θα παει μποροστα με νεα εντιμα και ικανα προσωπα, οπως ο δρ κουτσουκος και ΕΣΕΙΣ
    (blepete sthn Agglia o tritos neos ypochfios saronei)

    πολιτες διεκδικηστε την συμμετοχη σας στη Δημοκρατια
    Αντισταθειτε ψυχολογικα!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 1967!!!! ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ!!

    ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!!!
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ!!!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ !!
    ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΝΙΩΘΑΜΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΣΜΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Λοιπον φιλοι...ας δουμε ποιοι ελληνες ιστορια εχουν μπει φυλακη και ποιοι δεν εχουν μπει....Θεοδωρος Κολοκοτρονης ως ....προδοτης και δολοφονος του πασιγνωστου πεον Νενεκου!!! ο Αδμαντιος Κοραης, ο Καποδιστριας ο Γεωργιος Παπαδοπουλος για...εσχατη προδοσια ο Στυλανιος Παττακος ο Νικολαος Μακαρεζος ι Νικολαος Ντερτιλης και δεκαδες αλλων ολοι τους για...εσχατη προδοσια!!!και καποιοι ακομα που μου διαφευγουν....ας δουμε τωρα ποιοι ΔΕΝ μπηκαν ποτε στη φυλακη ουτε μια μερα....Ρουσοπουλος, τσουκατος, λαλιωτης, σουφλιας, σιφουνακης, σιμητης, τσοχατζοπουλος, βουλγαρακης νεονακης αλογοσκουφης και αλλοι πολλοι...τωρα ας αναλυσει ο καθενας μονος του τι σημαινει εσχατη προδοσια και ποιοι θα επρεπε να καταδικαστουν ως εσχατη προδοτες, κλεφτες δημοσιου χρηματος ως υπευθυνοι του σημερινου καναντηματος του τοπου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. α ρε καημενη ελλαδιτσα τι τραβας απο μια χουφτα....."αγωνιστες του πολυτεσνιου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αχ κακια χουντα εσυ φταις για ολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. προς τον "δημοκρατη" φιλο 21 Απρ 2010 9:58:00 π.μ.
    φιλε τωρα μπορεις να περασεις απο το ταμειο να πληρωθεις, τον εβγαλες και σημερα τον επιουσιο....ευγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αφού οι καραγκιόζηδες του ΠΑΣΟΚ έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εξαγριώσουν τους έλληνες, τους ελεύθερους επαγγλεματίες, τους κατόχους παλιών αυτοκινήτων , τους οικολόγους, τους ιδιοκτήτες παραθεριστικών σπιτιών σε νησιά, τους μικρο υπαλλήλους, τους κάπως πλούσιους, τους φτωχούς, τους άνεργους.

    Μόνο με τους αποχαυνωμένους τα πάνε καλά.

    Και κατι διορισμενοι τους απεμειναν.
    Για αυτους ολη η ζωη περνα μεσα απο τη ονομα Παπανδρεου.
    Η μαγικη λεξη.
    Η αλλη μαγικη τους λεξη ειναι μιζα και δωροληψια στο γραφειο.

    Ε..ΛΟΙΠΟΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ
    ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ
    ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 21 Απρ 2010 9:58:00 π.μ.
    ρε μεγαλε αυτα μονο σου τα εγραψες η σε εβαλαν απο το κομμα να τα γραψεις?????????
    για σου ρε....σοσιαλιστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. φιλε εσυ που λες καταραμενο το παπαδοπουλο πες μας τι γνωμη σου για τους ουκαδες και αυτα που φωναζαν στη παρελαση σε παρακαλω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΝΕΝΕΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΔΕ ΣΤΥΛΑΝΙΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 99 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΗΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΖΕΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ.....ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΥΚΝΗΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!! ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ.... ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ας παει να δει καποιος που και πως ζει ο παττακος σημερα και πως ζουνε ολα αυτα τα ρεμαλια που κατεστρεψαν το τοπο!!!! "σεμνοι τα ταπεινοι" και "σοσια-ληστες"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΚΗΡΩΝΟΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕ ΕΘΝΑΡΧΗ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!! ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΝΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ....ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΑΣΤΑΚΟΥΣ (ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ) ΟΣΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ...ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΙ (ΑΚΟΥ ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΙ) ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ..."ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ" ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΣΑΜΠΑΝΙΑ!!!!!
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΓΑ ΕΘΝΑΡΧΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!!! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ο παγκαλος δηλωσε προχτες οτι σε ενα μικρο καφε των παρισιων εκανε τη....διατριβη του!!!!
    της απατης και της κομπινας θα εννοουσε μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. γιατι βρε κακε γεωργιε παπαδοπουλε ξεπουλησες τη μακεδονια τα ιμια τους δρομους τα λιμανια τα αεροδρομια τον οτε την ολυμπιακη και τοσα αλλα...γιατι βρε κακε παπαδοπουλε εκανες τοσα σκανδαλα χρηματηστηριο ομολογα οτε υποβρυχια και τοσα αλλα!!!! κακε παπαδοπουλε που εδειρες και τον τρανταφυλλοπουλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. αυτος που γραφει για τα σκατα στο ταφο του παπαδοπουλο να φαει σκατα αυτος και μαλιστα τα αποσκατα που αφηνουν τα πουστρακια που τον χαιδευουν και οι ξυπολητοι πιθηκοι που του γαμουνε την οικογενεια ηδη και μαλιστα του αρεσει, μαλακ ακληρε, φτυε ρε πατσαβουρη να βγουν τα φλοκια των πακιστανων που σε γαμανε βρωμισκυλο ε βρωμιαρη που δεν ντρεπεσαι....βρε τσογλανακι επειδη ο πατερας σου σε παρατησε και η μανα σου ειναι η ...χαρα των γειτωνων μαλακα κομπλεξικε μαθε να ζεις μα αυτο νουμερο ε νουμερο που απο τον παπαδοπουλο σημερα υπαρχεις μαλακα αλλιως θα σε ειχανε τελειωσει προ πολλου....και πηρες παραταση μεχρι σημερα, κατσε τωρα να σε γαμησουν οι μασωνοι και οι ξυπολητοι πιθηκοι που εαω τωρα σε χιαδευαν τωρα να δεις τη πουτσα του αραπη στο στομα σου τωρα θα δεις τι θα σου κανουν οι αραπαδες που σκοτωναν εγκυες και ξεριζωναν τις καρδιες απο τα νεογεννητα απειδη ...ανηκαν σε αλλη ....φυλη!!!!μαλακα πατσαβουρη, που νομιζες οτι ηρθαν για καλο εδω αυτα τα τερατα κατσε βρε σιχαμενε να δεις κανα ντοκυμαντερ πουστρακι ε πουστρακι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Παπαδοπουλε μοναδικε εθναρχη, τουλαχιστον τα περηφανα ουκ και οι μοναδες υποβρυχιων καταστροφων και ολοι οι νουμωνες ελληνες σε τιμουμε σε καθε μας κινηση και παντα θα σε εχουμε στις καρδιες μας
    Εμεις οι λιγοστοι Ελληνες θα σε λησμονουμε παντα.
    Να ειναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει.
    Σ ευχαριστουμε για οτι εκανες και για οτι σκοπευες να κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ας μας πουνε λοιπον οι "δημοσιογραφοι" τι ακριβως παρεδωσε η καθε κυβερνηση με χαρτι και καλαμαρι και ας μην μας πουνε τα.....ονοματα αφου λενε οτι δεν εχουν στοιχεια!!!!! μονο ας μας πουνε τι παρεδωσε η καθε κυβερνηση αρχιζωντας απο το 1974 αφου τοτε αρχισε η...."δημοκρατια" στη χωρα και οχι απο το 1981...!!!! τοσο δυσκολο ειναι αυτο???? (λεμε τωρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ....
    ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ζητω οι ..."αγωνιστες του πολυτεχνειου".....ζητω το indymidia και τα αφεντικα τους ζητω ο μακης ζητω ο λακης ζητω ο βαλιανατος ζητω ο τριανταευρωπουλος ζητω η δαμανακη ζητω ολα τα πουλημενα τομαρια που λεηλατησαν το τοπο και πουλανε παραμυθι στο κοσμακη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΘΕΛΩ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, κ.λ.π. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΠΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ- ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ "ΕΠΑΙΡΝΑΝ" ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ "ΚΑΘΕΣΤΩΣ" ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.....ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 9.08
    Αφου σε χαλαει ρε μαγκα μην το πινεις το γαμημενο !!! ριξτο στα ελαφρα μπας και ξελαμπικαρεις τραβα και καμμια μαλακια να φυγουν τα χοντραδια απο το μυαλο σου.
    Πολυ χαλια εισαι ρε μεγαλε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 9.21 & 9.35
    Μαλλον θα σας ταισε πολλα σαπια κρεατα ο Μπαλοπουλος και σας αφησε κουσουρι.
    Ρε δεν πατε να γαμηθειτε παλιοφασισταρια γαμω τον πατο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εφθασε και η αποφραδα επετειος μιας μαυρης περιοδου για την Ελλαδα οπου την βυθισε στο σκοταδι και στο γυψο.
    Σαν σημερα ωρα 6.15 ακουγουνταν οι ερπυστριες των αρματων απο το στρατοπεδο στο Γουδι με πρωτο και καλυτερο τον Παττακο και μετεπειτα το πρωτοπαλληκαρο φονια τον Ντερτιλη το παλληκαρι της πορδης με το 45αρι. Επρεπε να παταχθει ο εσωτερικος εχθρος δηλαδη ο Ελληνικος Λαος απο τον κινδυνο εκτροχιασμου του στον κομμουνισμο λογω της πολιτικης ασταθειας που επικρατουσε την περίοδο εκείνη και ασφαλως έπρεπε να τοποθετηθει "εις το αμα εις γυψον".
    Στιγμες τραγικες ο στρατός με τα αρματα στον δρομο,αστυνομικοι ενστολοι και με πολιτικα, ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ να κτυπουν αδιακριτως και να συλλαμβανουν αμεριμνους ανθρωπους στην διαδρομη έως το συνταγμα και την κρατική ραδιοτηλεοραση.
    Κεφαλια σπασμενα επι δικαιω και αδικω ματωμενα πουκαμισα σφαίρες αδεσποτες ,σειρηνες πολεμου ηχουσαν και απο τον κρατικο ραδιοσταθμο ακουγουνταν εμβατηρια και μαρς καθως επίσης και εγκωμια για τους "επαναστατες του κόλου" τα πληρωμενα καθαρματα του ΙΔΕΑ που εκπαιδευτηκαν και εκτελουσαν με αψογο τροπο την εκπονηση του σχεδιου της cia για την επιβολη στρατιωτικης δικτακτοριας στην Ελλαδα και την διχοτομηση της Κυπρου έτσι ωστε το αεροπλανοφορο ΚΥΠΡΟΣ να χρησιμευσει στον ανεφοδιασμο των Ισραηλιτων και των επεκτατικων πολεμων που ειχε ξεκινησει.
    Δεν ειναι τυχαιο που πρεσβυς της αμερικανικης πρεσβειας στην Ελλαδα ζητησε συγνωμη απο τον Ελληνικο Λαο για την δικτακτορια και το απεχθες σχεδιο τους.
    Το παρανοικο ειναι οτι αυτοι αναγνωρισαν το λαθος η ακομα και υποκρινομενοι ζητησαν συγνωμη αυτοι που σημερα φωναζουν υπερ αυτων των καθαρματων ζητησαν ποτε συγνωμη;
    Σιγουρα πολλοι απο τους σχολιαστες των blogs που σημερα επευφημουν και φωναζουν υπερ των στυγνων δικτακτορων δεν ζησανε αυτη την εποχη.
    Μαθητης του Γυμνασιου τοτε και η "διαπαιδαγωγηση" ξυλοδαρμος συννεφο γιατι ειχαν την ατυχια οι γονεις ή οι παπουδες τους να ειναι αριστεροι.
    Να συλλαμβανουν παιδια 15,16,17 χρονων επειδη παιζαμε μπαλλα στην πλατεια και φωναζαμε. ξυλοφορτωμα για να μην το ξανακανουμε αυτο το έγκλημα.
    Να παιρνουν νυχτα απο τα σπιτια πατεραδες,μαναδες,αδερφια,φιλους για να τους συνετισουν στο ΕΑΤ ΕΣΑ και στο Μπογιατι. Να εξαναγκαζονται με την βια να υπογραφουν δηλωσεις μεταμελειας στις ακρες απο τις ταρατσες και οσοι δεν υπεγραφαν να σπρωχνονται στο κενο ή να εξαφανιζονται και αλλοι πιο επωνυμοι που θα ειχε αντικτυπο η εξαφανιση τους στην διεθνη κοινοτητα να φορτωνονται σαν σακκια για τα νησια της εξοριας.
    Απλα για ενημερωση το λεω γιατι σιγουρα πολλοι δεν το γνωριζουν το υποκοριστικο ΜΠΑΤΣΟΙ βγηκε εκεινη την περιοδο. Ο λογος προφανης αρκει να κοιτουσες τον αστυνομικο ή τον χωροφυλακα (αλλα μπουμπουκια)στα ματια και αστραφταν χαστουκια σκαμπιλια και μπατσοι εν ριπη οφθαλμου για ασεβεια και αντισταση κατα της αρχης !!!!!!!!!
    Με την παροδο του χρονου τα πραγματα εξυγχρονιστικαν οι αριστεροι ειδαν οτι δεν παιζει το εργο πλεον των επαναστατικων κινηματων και οι δεξιοι οτι χορτασαμε απο αιμοσταγεις δικτακτοριες που επεβαλλαν την δημοκρατια των αρπαχτικων.
    Ασφαλως ως φοβητρο έπρεπε να επινοηθει και ενας αορατος εχθρος ο οποιος θα ελεγχεται και θα κατευθυνεται απο αυτους και δεν ειναι αλλος απο την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Σιγουρα δεν μιλω για καποιους ιδεολογικους αγωνιστες που οντως σηκωσαν οπλα εναντια σε αυτη την εξουσια, αλλα αυτοι αποτελεσαν αλλοθι να εκπονηθουν εγκληματα και προβοκατορικες ενεργειες για ενοχοποιηθουν χωρες προσωπα πραγματα που ηταν αντιθετα στα συμφεροντα του μεγαλου κεφαλαιου.
    Αυτο που συμβαινει σημερα στην χωρα μας θα συμβει και σε αλλες με ιδια τρωτα σημεια και την ιδια ξεφτιλα. Υπόλογοι και υπαιτιοι θα ειναι οι αργυρονητοι πολιτικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 5.51 μ.μ. ψεύδεσαι ασυστόλως. Θα σου πώ μια αλήθεια και απαιτώ να την πιστέψεις. Δεν είμαι φιλοχουντικός αλλά ούτε και ψευτοπροοδευτικός.Το 1967 ήμουν 10 ετών. Ο πατέρας μου ήταν αριστερός. Κλήθηκε στην ασφάλεια και όντως υπέγραψε την γνωστή δήλωση. Δεν τον πείραξε ΚΑΝΕΙΣ. Δεν υπήρξε ούτε δοσίλογος ούτε προδότης. Μέχρι το τέλος της ζωής του ψήφιζε ΚΚΕ. Αλλά με τρία μικρά παιδιά δεν τον έπαιρνε να το "παίξει" επαναστάτης εκείνη την εποχή και να μας καταδικάσει στην πείνα. Δούλευε σκληρά και το 1969 ξεκίνησε να χτίζει (με δόσεις) το σπίτι μας. Το 1969 έγινε ο δρόμος μας (ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ) άσφαλτος. Μέχρι τότε παίζαμε μπάλα στο χώμα και καρφώναμε ξύλα για δοκάρια. Επί χούντας σίγουρα αδικήθηκαν πολλοί γνήσιοι πατριώτες. Αλλά και πολλά λαμόγια πολιτικοί πήραν τον ΠΟΥΛΟ. Οι ψευτοαριστεροί συνδικαΛΗΣΤΕΣ, οι κομματάρχες, αυτοί που πίνουν το αίμα του λαού με ξύλινο λόγο, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, αυτοί που στη συνέχεια πλούτισαν σε βάρος του Ελληνικού λαού είτε πουλώντας του "εθνικοφροσύνη" πραγματικοί εθνοκάπηλοι, είτε πουλώντας του "επανάσταση" πραγματικοί μειοδότες, είχαν πάρει τον Πούλο( ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ) . Ο Εθνάρχης που οικειοποιήθηκε όλη την Φιλοθέη είχε φύγει νωρίτερα. Ο Ανδρέας Παπανδρέου που κατέδωσε τους συντρόφους του στον Μανιαδάκη επί Μεταξά "πέταξε" για Αμερική. Τα κουμάσια οι πολιτικοί τύπου Μητσοτάκη την έκαναν για Γαλλία και αλλαχού. Ξέρεις πόσα σπίτια έχουν όλοι αυτοί φίλε στο εξωτερικό; Πόση περιουσία έκαναν οι Ταγματάρχες; Επί της ουσίας η ερώτηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Κατάγομαι από ένα χωριό , που την περίοδο του εμφυλίου πολέμου γίνανε τέρατα και σημεία και φοβερές βαρβαρότητες και από τις δύο πλευρές . Και από τις συζητήσεις που είχα κάνει όσων επέζησαν ( τώρα είναι όλοι μακαρίτες) έχω συμπεράνει ότι βασικά δεν γνώριζαν τι εστι κομμουνισμός-αριστερός και εθνικόφρονας-δεξιός .Πολλοί δεν γνώριζαν ανάγνωση και γραφή και έμπλεξαν από προσωπικά μίση.
    Στη περίοδο της δικτατορίας , δεν εμπόδισαν κανένα από τους αριστερούς να πάει μετανάστης στην Γερμανία ή το Βέλγιο και δεν διώχτηκε κανένας για ιδεολογίες .
    Επίσης το ~1970 ήλθε το ηλεκτρικό στο χωριό μου . Επίσης σε όσους είχανε πάρει αγροτικό δάνειο , τους χαρίστηκαν 100.000 δραχμές ( ~60.000 € σημερινά ).
    Το 1971 όμως μας έκλεισε και το δημοτικό σχολείο , γιατί είμαστε 11 παιδιά και όχι 12 που ήταν το ελάχιστο. Περπατούσαμε δε 10 χιλιόμετρα ( 5 + 5) χωματόδρομο ημερησίως , για να πηγαινοερχόμαστε στο δημοτικό. Δυο παιδιά κατορθώσαμε να πάρουμε πτυχίο ΑΕΙ και χωρίς φροντιστήρια .
    Την περίοδο εκείνη άνοιξαν πολλά εργοστάσια και έφυγε και η οικογένεια μου από το χωριό .
    Στο λύκειο (ήταν μεταπολίτευση πλέον) είχα μία καθηγήτρια Γαλλικών , αριστερή , που μας είχε πει ότι ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο , αλλά δεν μας είχε πει και τίποτα ιδιαίτερο για ιδεολογίες και οράματα . Μάλιστα μπορώ να πω ότι μας συμβούλευε γενικώς να είμαστε ρεαλιστές και προσγειωμένοι στη πραγματικότητα .
    Εχω διαβάσει και έχω ακούσει πολλά και από τις δύο πλευρές . Ο καθένας τα βλέπει από τη σκοπιά του .

    Την πραγματικότητα όμως ίσως δεν θα τη μάθουμε ποτέ , αν δεν βρεθεί ένας ιστορικός σαν τον Παπαρηγόπουλο.

    Σήμερα , τόσα χρόνια μετά την μεταπολίτευση , δεν νομίζω να είμαστε ευχαριστημένοι με τα κατορθώματα των πολιτικών μας. Με ιδεολογίες δεν χορταίνεις . Τα έργα μετράνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Παρέμβαση εισαγγελέα για τα spread

    "Το πρωί μόλις καλούσαμε την εισαγγελική αρχή να παρέμβει για την εγκληματική εκτόξευση των spread’s τις τελευταίες ημέρες και αυτό έγινε λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, έδωσε σήμερα εντολή έρευνας στον μηχανισμό εκκαθάρισης συναλλαγών των ομολόγων του Δημοσίου στη δευτερογενή αγορά, μετά και τις καταγγελίες του προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Κώστα Μίχαλου...

    Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Μίχαλος στο σορτάρισμα των ομολόγων η Τράπεζα της Ελλάδος χρησιμοποιούσαν έναν τύπο που ρυθμίζει την εκκαθάριση και ήταν μέχρι πριν τρεις μήνες Τ+3.

    Ξαφνικά όμως και με απόφαση διευθυντή, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τη θέση του ο τύπος έγινε Τ+10, δηλαδή αντί να διεξαχθεί η εκκαθάριση κάθε τρεις ημέρες γινόταν κάθε δέκα, αφήνοντας έτσι μεγάλο χρονικό για τους κερδοσκόπους παιχνίδι με αγοραπωλησίες ομολόγων τα οποία στην ουσία δεν κατείχαν.

    Η υπόθεση θα διερευνηθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών για να διαπιστωθεί εάν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις."
    -------------------------------
    ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ;
    Εξεταστική επιτροπή άμεσα να δούμε ποιοι αγόρασαν CDS και ποιος ο ρόλος όσο μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία και δίνουν συμβουλές, ισχύει ότι η goldman sachs έχει συμβουλευτικό ρόλο στην διαχείριση του χρέους;
    Γιατί ένας πρώην εργαζόμενος της Goldman. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ.ΗΠΑ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΠΛ
    να είναι επικεφαλής στον ΟΔΔΗΧ;

    Ξυπνάτε στην ΝΔ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 6.38
    Αγαπητε φιλε πρωτα απο ολα δεν ψευδομαι ασυστολως γιατι σε οτι αφορα την αναφορα στον πατερα σου επιβεβαιωνεις με τον καλυτερο τροπο τα λεγομενα μου.
    Στην ταρατσα της οδου Μερλιν ανεβαζαν αυτους που αρνουνταν να υπογραψουν την δηλωση.
    Στην περιπτωση του πατερα σου την υπεγραψε οικειοθελως αφου τον καλεσανε στο τμημα και ασφαλως δικαιολογεις το γιατι και δεν εχω κανενα λογο να σε αμφισβητω.
    Τωρα σε οτι αφορα τους πολιτικους δεν θα αντιδικισω μαζι σου γιατι εχω ακριβως την ιδια γνωμη και δεν βλεπω που ψευδομαι σε αυτα που εγραψα. Αν δεν κανω λαθος δεν αναφερομαι σε κανενα πολιτικο και δεν εγκωμιαζω κανενα, το σχολιο μου περιγραφει τα γεγονοτα οπως τα βιωσα την εποχη εκεινη.
    Τωρα για τις περιουσιες των δικτακτορων ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ.
    Τα καλοπαιδα αυτα οπως θα γνωριζεις και πιστευω να σου ειπε και ο πατερας σου, εντεταλμενη και ελεγχομενη υπηρεσια παρειχαν στους πατρονες τους που ασφαλως γνωριζεις και ποιοι ητανε αλλωστε το ομολογησαν οι ιδιοι δια στοματος του πρεσβυ τους.
    Η παραβιαση του συνταγματος μιας χωρας ισουται με εσχατη προδοσια και αυτο το γνωριζαν καλα οι πραξικοπηματιες οπως γνωριζαν καλα και μεχρι τι τους επιτρεποτανε να κανουν.
    Γνωριζανε οτι εχουν περιορισμενο μελλον και δεν εξαρτοταν απο αυτους η παραμονη τους στην εξουσια.
    Κοιτουσαν λοιπον να περνουν καλα και να διασφαλιζουν τις επομενες γενεες τους.
    Σε οσους βρεθηκαν περιουσιες η παρανομα εσοδα κατα την διαρκεια της εξουσιας τους μετα την αποφαση του δικαστηριου με προεδρο τον Ντεγιάννη δημευθηκαν και τα εσοδα καταργηθηκαν για αυτους και οποιους αλλους κληρονομικω δικαιωματι ειχαν οφελη.
    Τα γεγονοτα τα ζησαμε στο πετσι μας και στην Γουβα στο Παγκρατι ερχομασταν και παιζαμε μπαλλα αρα νασαι σιγουρος οτι γνωριζω πολυ καλα ποιοι δρομοι ητανε χωματοδρομοι και ποιοι ασφαλτος στην τοτε Αθηνα.
    Εγω δεν εμενα στο Παγκρατι αλλα στον Αγιο Παντελεημονα που ητανε στις δοξες του εκεινη την εποχη, στην διπλανη πολυκατοικια έμενε ο τοτε υπουργος της Χουντας Λασκαρης και τον φυλουσαν νυχτα μερα οι μπατσοι.Ακομα νοιωθω τα δακτυλα του σκατοβλαχου μπατσου στο προσωπο μου γιατι επαιζα με το γαλα στα χερια μου πηγαινοντας για το σπιτι μου.
    Τωρα σε οτι αφορα τις ππολιτικες πεποιθησεις μου δεν ειμαι ουτε ψευτοπροοδευτικος ουτε φασισταριο ειμαι βαθεια δημοκρατης και λεω τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη χωρις παραμορφωτικα κομματικα πατομπουκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @@@@@@ 21/05:39 μ.μ.

    Εσένα ρέ πουσταριό τού 1967,τί σέ ταίζουνε σήμερα,από τό κόμμα σου??
    Ψωλόγλωσσες,διά ΄σενα καί τήν οικογένειά σου???
    ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΕΔΩ . ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. οι πασόκοι και οι προοδευτικοί και δημοκράτες του κώλου για να μιλήσουν βγάλανε την ψωλή από το στόμα τους και την βάλανε στον πάτο τους.

    Αφού ρε λαμόγια προδότες είπατε τη μαλακία σας βάλτε πάλι την ψωλή στο στόμα και συνεχίστε τα τσιμπούκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΙ
    Εξεταστική επιτροπή άμεσα.

    Να δούμε ποιοι αγόρασαν CDS και ποιος ο ρόλος όσο μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία και δίνουν συμβουλές, ισχύει ότι η goldman sachs έχει συμβουλευτικό ρόλο στην διαχείριση του χρέους;
    Γιατί ένας πρώην εργαζόμενος της Goldman να είναι επικεφαλής στον ΟΔΔΗΧ;

    Με βάση την κοινή λογική οι πρωταγωνιστές των σπρεντς, που πυροδοτούσαν με “ανεξήγητες” δηλώσεις την άνοδό τους, τζόγαραν κιόλας. Θα πάει κανείς φυλακή; Κανείς..

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ
    .....ΑΟΡΑΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΕ "ΕΛΙΕΣ"
    ΣΑΝ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟ...

    ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΑΦΙΑ
    ΣΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Σήμερα και κάθε μέρα γίνομαι φτωχότερος. Σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε. Να μας πει όποιος ξέρει τι έγιναν τα λεφτά που υπήρχαν πριν από τις εκλογές.
    ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ ΗΜΟΥΝ ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΕΙΟ.......ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση