GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Xριστόφιας και οι υπουργοί του μειώνουν 10% το μισθό τους...

Aπό το http://www.emea.gr/ Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ανακοίνωσε ότι ο ίδιος, οι υπουργοί, ο υφυπουργός παρά...

Aπό το http://www.emea.gr/

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ανακοίνωσε ότι ο ίδιος, οι υπουργοί, ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο προεδρικός επίτροπος και ο διευθυντής της Προεδρίας έχουν εθελοντικά αποδεχθεί να μειωθεί το συνολικό τους εισόδημα από την εργασία τους, δηλαδή μισθός και επίδομα παραστάσεων, κατά 10%.
Η ανακοίνωση έγινε σε συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της οποίας ο Κύπριος Πρόεδρος εξέφρασε την...

ελπίδα το παράδειγμα αυτό να ακολουθήσουν και άλλοι. Στη συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος Χριστόφιας, ο οποίος έκανε απολογισμό δύο χρόνων διακυβέρνησης, απέρριψε τις επικρίσεις ότι η κυβέρνησή του έχει υποτιμήσει τους κινδύνους και ότι δεν έχει λάβει μέτρα για αντιμετώπιση των συνεπειών της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Ο κ. Χριστόφιας τόνισε ότι η κυβέρνησή του εφάρμοσε έγκαιρα σειρά μέτρων για να μειώσει τις επιπτώσεις από την κρίση και βρίσκεται σε ετοιμότητα ώστε να λάβει και άλλα μέτρα.
Τα μέτρα αυτά, πρόσθεσε, ύψους 500 εκατ. ευρώ, στόχευαν στη διατήρηση της αναπτυξιακής πορείας της οικονομίας και αφορούσαν κυρίως τον κατασκευαστικό και τουριστικό τομέα, που επηρεάστηκαν περισσότερο.
Ο Πρόεδρος Χριστόφιας χαρακτήρισε "πραγματικά αξιόλογο" το έργο των δύο πρώτων χρόνων της κυβέρνησής του, ιδιαίτερα, όπως είπε, κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που προκάλεσε η παγκόσμια οικονομική κρίση.

3 σχόλια

  1. ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.
    ΟΣΟ ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PRESS.
    ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΘΩΟΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΕ.
    ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΠΙΘΑΝΕ ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ.
    ΣΟΥΠΕΡ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ, ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ...ΞΕΣΤΑΥΡI ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ
    ΥΠΟΘΕΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ;

    24 Μαρτίου 2010: Τουρκική κορβέτα κάνει νηοψία σε ελληνικό πλοίο μέσα στα εθνικά ύδατα !!!

    Χθες τα μεσάνυκτα (23:50) η τουρκική η τουρκική κορβέτα «Bafra» αφού είχε περιόδευσε επί 24 ώρες στα νησιά του Αιγαίου (Φολέγανδρο, Σαντορίνη, κλπ) πέρασε από το στενό ανάμεσα στην Κέα και την Κύθνο συνοδευόμενη από την τορπιλάκατο «Κρυσταλλίδης».

    Στις 02:10 η ελληνική τορπιλάκατος προειδοποίησε το τουρκικό πλοίο για παραβίαση της αβλαβούς διέλευσης ενώ βρισκόταν στο στενό Καφηρέα εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.

    Πέντε λεπτά αργότερα η «Bafra» εξέπεμψε μήνυμα στο παραπλέον εμπορικό πλοίο «Αρχάγγελος» ζητώντας στοιχεία δρομολογίου (λιμένα κατάπλου, απόπλου, όνομα).

    Δηλαδή, την παραμονή της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, τουρκικό πολεμικό σκάφος έκανε νηοψία σε ελληνικό εμπορικό πλοίο μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα

    Στις 02:30 η τουρκική κορβέτα εξήλθε των ελληνικών χωρικών υδάτων και ακολούθησε πορεία σε διεθνή ύδατα νοτιοδυτικά της Χίου, υπό παρακολούθηση πάντα από την ελληνική τορπιλάκατο.

    Σιγά να μην πει κανείς «Βυθίσατε το Bafra».

    Εδώ του είχαν στείλει και τορπιλάκατο να το προσέχει μην πάθει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου ρε Jeffrey με την εξωτερική πολιτική σου και της Ελληνοτουρκικής πισωκολλητής προσέγγισης.

    Άντε και τώρα που καταργήσατε αεροπλάνα και τανκς στις παρελάσεις…να καλύψουν το κενό τα μηχανοκίνητα της γείτονος.
    Πλάκα δεν θα είχε να δούμε τουρκικά F-16 πάνω από την Αθήνα.
    Ώπααααα

    - Καλά ρε γμτ ένα “fuck off” δεν μπορεί κάποιος να τους το πεί;

    Αλλα..Γιά να πεις ΚΑΙ να εννοείς KAI να εμμένεις sτο “fuck off” πρέπει να είσαι γεννημένος political “giver” NOT a “taker”!..

    - Θα ήθελα πολύ να ακούσω την “περήφανη άποψη” του Υπ. Εθ. Αμ. που τώρα τελευταία έχει πάλι βγει στο προσκήνιο μιλώντας στους γνωστούς “προσκηνημένους” δημοκόλακες του συστήματος των ΜΜΕ, δίνοντας την εικόνα του “αξιόλογου και σοβαρού πολιτικού” που μάλλον ξανακαλλιεργείται δειλά-δειλά για “κάποιο” λόγο, τα ακούς Jefrey, ρε μπας και ξεκίνησε κάποιο σχέδιο από τα γνωστά κέντρα;

    Μπα πάλι ο Καραμανλής θα φταίει και η διακυβέρνηση της ΝΔ την προηγούμενη πενταετία !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση