GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είχε "payroll" ο Αλογοσκούφης!...»

Συνταρακτικές καταγγελίες του πρών υφυπουργού Αδάμ Ρεγκούζα κατά του πρώην "τσάρου". Τον συνέδεσε με τους λαθρέμπορους καυσίμων. ...

Συνταρακτικές καταγγελίες του πρών υφυπουργού Αδάμ Ρεγκούζα κατά του πρώην "τσάρου". Τον συνέδεσε με τους λαθρέμπορους καυσίμων. Τι αποκάλυψε για τον "πόλεμο" που δεχόταν...
.
Αποκαλυπτικότατος ήταν χθες το βράδυ στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" στο Extra ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών της ΝΔ Αδάμ Ρεγκούζας. Τον "έκαψε" κυριολεκτικά τον πρώην προϊστάμενό του υπουργό Γιώργο Αλογοσκούφης, οποίος μάλλον θα πρέπει να δώσει κάποιες απαντήσεις.
Είπε λοιπόν χωρίς περιστροφές ο κ. Ρεγκούζας, ότι...

του έκανε εσωτερικό πόλεμο ο τότε υπουργός, αποκάλυψε ότι -αν και αυτός ήταν ο αρμόδιος υφυπουργός- ο κ. Αλογοσκούφης δεν τον συμπεριέλαβε στην επιτροπή για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος που συγκροτήθηκε μετά τις εκλογές του 2004 και κυρίως κατήγγειλε ότι ο κ. Αλογοσκούφης αξιοποίησε το γεγονός της παρουσίας του σε εκδήλωση τοπικού καναλιού, αμφιλεγόμενου καναλάρχη, της Θεσσαλονίκης, για να μην τον καλύψει και να πετύχει την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση. Ο κ. Ρεγκούζας είπε ότι δέκα ημέρες πριν υποχρεωθεί σε παραίτηση, είχε ολοκληρώσει το σχέδιο για το "μαρκάρισμα" των καυσίμων που θα αντιμετώπιζε το πρόβλημα του λαθρεμπορίου - το σχέδιο αυτό, κατά τον ίδιον, το είχε παρουσιάσει ενώπιον του έτερου τότε υφυπουργού Πέτρου Δούκα (ο οποίος ήταν παρών στην εκπομπή και το επιβεβαίωσε), του Γ. Αλογοσκούφη και του τότε υπουργού Ανάπτυξης Δημ. Σιούφα, αλλά μετά την απομάκρυσνή του από την κυβέρνηση δεν υλοποιήθηκε.
Είπε κι άλλα ο πρώην υφυπουργός. Οτι δηλαδή "γνωστοί δημοσιογράφοι" που ανήκαν σε "payroll" (όχι όμως με την έννοια της οικονομικής συναλλαγής, όπως διευκρίνησε) του κ. Αλογοσκούφη, είχαν πάει και του είχαν πει ότι "οι μέρες σου στην κυβέρνηση είναι μετρημένες...".
Όπως είπε τέλος, όλα αυτά δεν τα είχε αποκαλύψει μέχρι τώρα για να μην κάνει κακό στη ΝΔ και την μέχρι πρότινος κυβέρνηση, αλλά αναλαμβάνει την ευθύνη για τη μέχρι σήμερα σιωπή του...
Ο κ. Αλογοσκούφης τι λέει;

13 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ:

    Η σημερινή απεργία δεν έχει την έγκριση του Πορτοσάλτε και της Ακριβοπούλου.

    Για τον λόγο αυτό, ενδέχεται να ζητήσουν την επέμβαση των ΜΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού το brvoyorgo έστησε κώλο (εκτός από τη Μέρκελ, το Σαρκοζί και τον συμπατριώτη του τον Ομπάμα) στους εργαζόμενους στο Εθνικό Τυπογραφείο, το έχασε το παιχνίδι. Τώρα θα τον κωλομπαρέψουν όλοι όσοι κατεβαίνουν σε απεργίες και κλείνουν δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τότε που ανέλαβε τούτος ο φτερωτός χασομέρης κάθε μέρα είναι χειρότερη από τη χθεσινή.
    Κάθε μέρα μια κρίση, κάθε μέρα ένα πρόβλημα, κάθε μέρα μιά μουντάδα, κάθε μέρα μια μιζέρια, κάθε μέρα ένα μούδιασμα στην καρδιά.
    Μια μόνιμη ανασφάλεια και η πίεση στο 20.
    Λόγια, λόγια, κουβέντες, δράματα, σχέδια, καινούργια σχέδια, οράματα, φόροι, περικοπές μισθών, δουλειά μέχρι τα 67, σκατά στα μούτρα τους.
    Πάμε για εγκεφαλικά όλος ο λαός.
    Δεν την αντέχω πιά αυτή την κατάσταση, είναι εντελώς για κλωτσές αυτό το παλιόπαιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε, ο κόσμος πεινάει και εσείς μας λέτε συνεχώς για βίζες και για βίζιτες;
    Υπερασπίζεστε τον πρωθυπουργό που προεκλογικά έλεγε:
    ότι δεν χρειάζονται άλλα εισπρακτικά μέτρα,
    ότι τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα,
    ότι δεν θα μειωθούν τα όρια συνταξιοδότησης,
    ότι δεν θα αυξήσει τις εισφορές,
    ότι δεν θα βάλει φόρους στα καύσιμα,
    ότι θα βελτιώσει τους όρους της απόσυρσης,
    ότι δεν θα αυξήσει το ΦΠΑ,
    ότι δεν θα παγώσει τους μισθούς,
    ότι θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς,
    ότι έχουμε 31 δισ. ανείσπρακτους φόρους,
    ότι θα φέρει την αξιοκρατία,
    ότι θα χαρίσει τα τραπεζικά δάνεια των φτωχών,
    ότι δεν θα απολύσει συμβασιούχους
    και ότι θα μειώσει την ανεργία
    αυτόν τον πρωθυπουργό
    ΕΓΩ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ, ΨΕΥΤΗ, ΥΠΟΚΡΙΤΗ, ΕΜΠΟΡΟ ΕΛΠΙΔΩΝ, ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗ, ΦΑΦΛΑΤΑ, ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    Ο χειρότερος πολιτικάντης, που είχαμε ποτέ.
    Όποιος διαφωνεί και είναι περήφανος για τον πρωθυπουργό μας, να τον χαίρεται και περαστικά.
    Ο υπόλοιπος λαός όμως δεν ξεχνά γι΄αυτό και θα αντιδράσει μέχρις εσχάτων.
    Θα αντιδράσουμε μέχρι να σταματήσει να ξεζουμίζει τον απλό λαό αυτός ο κύριος και όσοι κρύβονται πίσω του.
    Δεν πάει άλλο!
    Ας έλθει όποιος άλλος νάναι αλλά τούτος εδώ πρέπει να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    Ποιός το είπε αυτό;
    Ο Λοβέρδος το είπε στον Καρατζαφέρη, σύμφωνα με τον ίδιο, χθές το πρωί (9¨20) στους Καμπουράκη-Οικονομέα.
    Φαίνεται ότι, σε λίγο, το πασόκ θα τους κόψει και την περίθαλψη, έτσι ώστε να ελαφρυνθούν ακόμη περισσότερο τα έξοδα του κράτους, που έχει πιό σημαντικές ανάγκες, όπως να πηγαίνει ο Παμπούκης ταξίδια στο εξωτερικό με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο με κόστος 50.000 ευρώ κάθε φορά, τη στιγμή που με το κανονικό αεροπλάνο θα κόστιζε 600 ευρώ, ακόμη και με εισιτήριο πρώτης θέσης.
    Το κόμμα το λαού στην εξουσία!!!
    Και φαντάσου ότι ο Ελληνικός λαός τους έδωσε ΜΟΝΟ 44%.
    Επιπολαιότητα ή μαζοχισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΑΜ.
    -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ.
    -ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θυμάσαι αγαθέ Έλληνα το ψηφοδέλτιο που έβαλες στο φάκελο;
    Αν ναι, τότε δεν πρόκειται να το ξεχάσεις ποτέ, ούτε εσύ, ούτε η οικογένειά σου.
    Από σήμερα η ζωή σου αλλάζει για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΣΤΑΣΗ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΣΜΟ.
    Σύμφωνα με το Βήμα και τα Νέα, το 30% των Ελλήνων που επίσημα βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας δεν μπορούν να ελέγξουν τη χαρά τους για το δώρο που φέρνει ο Γιωργάκης από την Αμερική.
    Μπορεί οι Έλληνες να μήν έχουν λεφτά για σουπερμάρκετ, για βενζίνη, για θέρμανση και για το ενοίκιο, μπορεί να μην περισσεύουν λεφτά για φάρμακα, για ρούχα και για το φοντιστήριο των παιδιών αλλά δεν πειράζει.
    Τώρα πιά μπορούμε να πάμε, χωρίς βίζα, στην Αμερική, το κανόνισε ο Γιωργάκης.
    Τρέμε Bloomingdales, τρέμε Rockefellers, τρέμε Macy's, έρχονται οι Έλληνες.
    Ευτυχώς που ψηφίσαμε πασόκ και βρήκαμε διέξοδο στα προβλήματά μας, ρε γαμώτη μου.
    Άξιζε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ....Όπως είπε τέλος, όλα αυτά δεν τα είχε αποκαλύψει μέχρι τώρα για να μην κάνει κακό στη ΝΔ και την μέχρι πρότινος κυβέρνηση, αλλά αναλαμβάνει την ευθύνη για τη μέχρι σήμερα σιωπή του...


    Δέν τήν παρηκολούθησα τήν συγκεκριμένην εκπομπή,αλλά εάν πράγματι ανέφερε όλα όσα είναι στό σχόλιο καί ιδίως τήν τελευταία παράγραφο,τότε πρόκειται διά ελεεινό υποκείμενο κι επικίνδυνον εθνικά πολίτη/πολιτικό.
    Έάν ή διαφωνία σου ρέ λαμόγιο/ανίκανε Ρεγκούζα,μέ τόν όποιον Αλογοσκούφη,έχει νά κάνει μέ τό ΕΘΝΙΚΟ/ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΌ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ/ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΣ ΚΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΙΣ
    ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ.
    Όχι νά εμφανίζεσαι τώρα καί νά μάς αραδιάζεις μύριες χίλιες μαλακίες ΔΗΘΕΝ,όπως έκαναν καί οί άλλοι ΑΝΙΚΑΝΟΙ Μανώλης,Τατούλης,
    Γιαννόπουλος κι άλλοι ηλίθιοι/μαλάκες/ερπετά σάν κι έσένα,πού εάν ήτο ό ΕΘΝΑΡΧΗΣ,δέν θά σάς είχε ούτε νά τού κτενίζετε τά αρχίδια.
    ΛΑΜΟΓΙΑ/ΑΝΙΚΑΝΟΙ/ΔΕΙΛΟΙ/
    ΕΡΠΕΤΑ/ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ/ΠΡΟΔΟΤΕΣ/
    ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ
    ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΕΊΛΛΗ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ
    ΣΑΝ ΚΙ ΄ΣΕΝΑ,ΤΟΝ ΜΑΝΏΛΗ,ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ,ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΛΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΎΙΑ.

    ΣΕΡΒΙΕΤΑ/ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7.53
    Φιλε μου εχεις δικιο ως προς τις προεκλογικες κορωνες του Παπανδρεου.Ασφαλως και τα ειπε διεκδικωντας την εξουσια, το ερωτημα ειναι που βασιζομενος? εδω θα πρεπει να σου θυμισω οτι ο κ. Παπαθανασιου μολις τον μηνα Σεπτεμβριο μας μιλουσε για 6% ελειμμα μηδενικη δανειοδοτηση ως τον Δεκεμβριο και καλυψη του προυπολογισμου με βαση την τροποποιηση (τρεις μεσα στο χρονο) του στο θερινο τμημα της βουλης.
    Μηπως μπορεις να μου πεις ποιος ειναι μεγαλυτερος ψευτης οταν ο τοτε προθυπουργος τον αφησε παντελως ακαλυπτο στις προεκλογικες του ομιλιες οταν ελεγε οτι η οικονομια ειναι στο χειλος του γκρεμου και θα χρειασθουν σκληρα μετρα στην περιπτωση που επανεκλεγει? Βέβαια αυτος κοιταξε το τομαρι του και την υστεροφημια του κανωντας την με ελαφρα πηδηματακια αφηνωντας πισω του ερειπια και διεθνη ξεφτιλα λεγοντας την μιση αληθεια την αλλη μιση την δειχνει σημερα με την σιωπη του και την συμπεριφορα του.
    Σιγουρα δεν συμφωνω με τα μετρα που πληττουν ανθρωπους που δεν συμμετειχαν στο οργιο κλεψιας και απατης των τελευταιων 30 ετων απο τους πολιτικους, στην κατασταση που ειμαστε ομως εκτος απο την οργη και την αγανακτηση που με πνιγει μικρα ψηγματα υπομονης εχω και προσμενω κατι που θα μας βγαλει απο αυτη την κολαση που ζουμε σημερα με την ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ του χρεους πανω απο το κεφαλι μας και μιλω οχι μονο σε δημοσιονομικο επιπεδο αλλα και ατομικο.
    Στις μερες μας οι ιδεολογιες κρεμαστηκαν στα μανταλακια δειχνωντας την γυμνια των θεωριων εναντι της παγκοσμιας οικονομιας ο παραδεισος του ακρατου καπιταλισμου μετατραπηκε σε κολαστηριο για πολλες χωρες στον πλανητη αποδεικνυωντας οτι ηταν φουμαρα. Οι σοσιαλιστικες ιδεες και θεωριες ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ και ο παλαι ποτε κομμουνισμος διελυθει στα εξ ων συνετεθει.
    Η μονη ιδεολογια που υπαρχει ειναι ο μονεταρισμος και οι μεγαλοι του πλανητη στρεφουν ολες τις χωρες προς αυτο που στον αντιποδα εχει το κεφαλαιο και υποχειριο την εργασια και την δουλικοτητα.
    Σιγουρα η Ελλαδα που ξεραμε πεθανε και εγινε αφιλοξενη για τους Ελληνες. Το μεταναστευτικο κυμα στην Ευρωπη εχει αλλοιωσει ως ενα σημειο την συνοχη του καθε κρατους σε κοινωνικο και οικονομικο επιπεδο.
    Φοβαμαι πως βρισκομαστε στα προεορτια μεγαλων συρραξεων μεταξυ των κρατων για τον ελεγχο των πρωτων υλων και ασφαλως της παγκοσμιας οικονομιας με βαση τα ισχυρα νομισματα την επικυριαρχια,τον φεουδαρχισμο,την βια και οτι αλλο απαιτει ο ισχυρος-ισχυροι αυτου του πλανητη που εχουν συνασπιστει σε ομαδες με μυστηριακα ονοματα προκαλωντας δεος και εντυπωση.
    Δεν ξερω αν συμφωνεις μαζι μου αλλα σαν φιλος σου συνιστω να πεταξεις την κομματικη ταυτοτητα και να δεις την πραγματικοτητα με θαρρος και σκεπτικισμο για το μελλον σου το μελλον ολων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σταματήστε ρε αλήτες με τα κωλοκάναλά σας αυτή τη γελοία προπαγάνδα για τον τρομερό κερδοσκοποφάγο το Γιωργάκη, που νίκησε τους κερδοσκόπους με τις ομιλίες του.
    Τα ψέματα θα τα βρείτε μπροστά σας, δεν σας νοιάζει καθόλου η αξιοπιστία σας;
    Spread ελληνικού 10ετούς ομολόγου: +310.5 18:03, 10 Μαρτίου 2010
    Πάνε να μας τρελάνουν στο ψέμα.
    Οι Τσίμες, οι Πρετεντέρηδες, οι Τρέμες και οι Χατζηλαλάκηδες λένε ότι οι ανησυχίες για την Ελλάδα ελαττώνονται.
    Τότε, πώς γίνεται βρε αρχιψεύτες να ανεβαίνουν τα spreads 200 μονάδες βάσης πάνω από την Πορτογαλία;
    Είμαστε σε τεντωμένο σχοινί και εσείς παίζετε επικοινωνιακά παιγνίδια.
    Η αγορά δεν πιστεύει ότι θα πετύχουν τα μέτρα.
    Η αγορά προεξοφλεί ότι όσο και να θέλουν όλοι να διαλύσουν την Ελληνική Ψυχή δεν θα τα καταφέρουν, οι απεργίες δεν θα σταματήσουν.
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ.
    Πού θα τα βρείτε τα έσοδα να πληρώσετε τους Δ.Υ. χωρίς ανάπτυξη της οικονομίας, βρε ρεμπεσκέδες;
    Πάλι με δανεικά και μάλιστα πανάκριβα;
    Ή δουλέψτε ή παραιτηθείτε.
    Με καθημερινή παρουσία στα κανάλια που στον κόρακα βρίσκετε καιρό να δουλέψετε;
    Εάν εσείς θεωρείτε δουλειά να δουλεύετε το λαό, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει.
    Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση