GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kλείστε τους αρχαιολογικούς χώρους να τελειώνουμε...

Aπό το http://www.filosofia.gr/ Μπες στο μυαλό μου με τη μία που λέει και το άσμα: Είσαι Ιάπωνας, έχεις έρθει από την άλλη άκρη της γης για...

Aπό το http://www.filosofia.gr/

Μπες στο μυαλό μου με τη μία που λέει και το άσμα: Είσαι Ιάπωνας, έχεις έρθει από την άλλη άκρη της γης για να επισκεφθείς την Ελλάδα που σου περιγράφουν στα πανεπιστήμιά σου. Την Ελλάδα της φιλοσοφίας και της επιστήμης, της αττικής τραγωδίας και της απαράμιλλης πρώιμης τέχνης. Κανονίζεις να βρίσκεσαι στην Αθήνα 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου.
Θεωρείς αυτονόητο ότι αυτό το μνημείο που θαυμάζεις από μικρός και που όλος ο κόσμος θαυμάζει, θα είναι ανοιχτό και προσβάσιμο να σε υποδεχτεί. Έρχεσαι με τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου στις 24 Δεκεμβρίου το μεσημέρι. Ξεκουράζεσαι λίγο, τρως μεσημεριανό και ξεκινάς για τον ιερό βράχο. Φτάνεις στις 3:30 το μεσημέρι. Τρως πόρτα και...

απορείς: Τι έκανα λάθος; Εντάξει λες, παράξενο ωράριο έχουν στην Ελλάδα. Ας έρθω αύριο στις 9 το πρωί. Πας, όλα κλειστά. Και βλέπεις και άλλους απέξω να απορούν καθώς είναι ημέρες που όλοι αποζητούν τα αξιοθέατα. Έχει μεγάλη κίνηση. Φεύγεις και πάλι απογοητευμένος. Τελευταία μέρα αύριο, η τρίτη μέρα. Και πάλι τρως πόρτα. Τρεις ημέρες στην Αθήνα, η μοναδική σου ευκαιρία να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και ήρθες από την Ιαπωνία. Δεν κατάφερες απλά να δεις την Ακρόπολη από κοντά, ακόμα και αν ήθελες να πληρώσεις το δεκαπλάσιο αντίτιμο του εισιτηρίου.
(Και αυτές τις ημέρες του Πάσχα οι πόρτες της Ακρόπολης θα είναι κλειστές).

20 σχόλια

  1. Πάλι σχεδόν στις 345 μονάδες βάσης πάνω από το γερμανικά τα ελληνικά σπρέντς.
    Όσο παραμένει στο τιμόνι της οικονομίας ο άνθρωπος που είπε ότι η Ελλάδα είναι σαν τον τιτανικό, τα σπρέντς δεν πρόκειται να πέσουν.
    Μην νομίζετε ότι οι traders δεν έχουν χιούμορ.
    Πλάκα μας κάνουν, μόνο εμείς παίρνουμε τον εαυτό μας στα σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ!!!
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ !!!
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ !!!
    ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!! ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΡΙΣ ΡΟΔΑΚΙΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "O Καρχιμάκης ζητάει να του πληρώνουμε και τον καφέ που πίνει στο αεροδρόμιο!!!
    - ΕΛΕΟΣ!"

    "Φαντάζεστε έναν υπουργό να ζητάει από το κράτος να πληρώσει και τον καφέ που πίνει στο αεροδρόμιο, περιμένοντας το αεροπλάνο;
    Φαντάζεστε μια ολόκληρη διοίκηση να ασχολείται για την έκδοση υπουργικής απόφασης, ώστε να εισπράξει ο υπουργός τα λεφτά που πλήρωσε για τον καφέ του; Μη βιαστείτε να πείτε «έλα, ρε, αυτά δε γίνονται». Γιατί γίνονται και παραγίνονται....

    Στρογγυλοκάθεται, δηλαδή, το κυβερνητικό στέλεχος με την παρέα του στην αίθουσα VIΡ, παραγγέλλουν καφέδες, χυμούς, ποτά και φαγητό και ο λογαριασμός πηγαίνει στα… κορόιδα. Στο φορολογούμενο λαουτζίκο. Την παράδοση αυτή συνεχίζουν κανονικότατα και οι «πράσινες» πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων, όπως αποκαλύπτεται από έγγραφα που έχουμε στη διάθεση μας και αφορούν ταξίδια του υφυπουργού Αγροτικης Ανάπτυξης Καρχιμάκη.

    Το διαβιβαστικό αναφέρει: «Σας αποστέλλουμε συνημμένα δικαιολογητικά της δαπάνης που προέκυψε από την παράθεση καφέ, χυμών κΛπ. στον Υφυπουργό ΑΑΤ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου…». Εχουμε, επίσης, στη διάθεση μας δυο υπουργικές αποφάσεις της Κ. Μπατζελή, που εγκρίνουν την καταβολή στον Μ. Καρχιμάκη ποσών 69,92 ευρώ και 29,15 ευρώ, αντίστοιχα για «καφέ, αναψυκτικά και βρώσιμα από την Olympic Catering ΑΕ».

    Κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του υπουργείου, ασχολήθηκαν υπάλληλοι (εισηγητής, προϊστάμενος), γράφτηκαν έγγραφα και εκδόθηκαν υπουργικές αποφάσεις για να εισπράξει ο υφυπουργός τα λεφτά για καφέδες και σάντουιτς (μιλάμε για 100 ευρώ συνολικά, που αφορούν 7 ταξίδια)!

    Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Την καρμιριά του υφυπουργού (είναι και από τη Σητεία, τρομάρα του!), που παίρνει τόσα λεφτά (ως βουλευτής και υφυπουργός), αλλά χρεώνει τους καφέδες του στο κράτος;

    ΥΓ: Πέραν όλων των άλλων, εμείς ρωτάμε. Οταν ταξιδεύουν υπουργοί, υφυπουργοί και υπηρεσιακοί παράγοντες παίρνουν έξοδα μετακίνησης για διαμονή, διατροφή κ.λπ. Δεν θα έπρεπε απ’ αυτά να πληρώνουν και τους καφέδες τους; Γιατί κόβεται έξτρα κονδύλι;"

    EINAI NA MHN ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ..........
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι δυνατόν να είναι οι πολιτικοί του πασόκ τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα;
    Πιστεύουν ότι η παρουσία αντιπαθητικών, άσχετων, αμόρφωτων, σοσιαληστών όπως ο Γιωργάκης, ο Παπακωνσταντίνου, ο Χρυσοχοίδης, ο Βενιζέλος, ο Ρέππας, ο Πάγκαλος, Καστανόδης, η Μπιρμπίλω, η Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα-μπούκα και το λοιπό κακό συναπάντημα θα πείσουν ποτέ τους πρώην πασόκους να τους επιλέξουν για να μας ξαναεκπροσωπήσουν;
    Όσο πιο πολύ τους βλέπω τόσο πιο πολύ τους σιχαίνομαι.
    Αλαζονεία, έλλειψη οράματος, ανικανότητα, ακραίες κοινωνικές αντιλήψεις.
    Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους.
    Οι πασόκοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν το σάπιο σύστημα που πληρώνει το ενοίκιο τους.
    Μην τους αφήσετε.
    Μην τους αφήσετε ξανά.
    (Όχι μόνο δεν θα τους αφήσουμε, αλλά θα τους πηγαίνουμε γαμιόντας μέχρι να ξεκουμπιστούν, για να ξανάρθει η ευημερία και η ειρήνη στην Ελλάδα.
    6 Μήνες κυβερνάνε και ο λαός έχει πάθει ψυχοπλάκωμα.
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!

    ΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2010.

    ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙΣ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

    ΕΤΣΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ, ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΕΤΣΙ;

    ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ Η ΛΕΞΗ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ.

    Πολύ θα ήθελα να ξέρω πόσο-μα-πόσο μαλάκες αισθάνονται όσοι ψήφισαν πασόκ τον περασμένο Οκτώβρη.

    Φαίνεται ότι αυτός είναι ο λόγος που βλέπω τόσους ανθρώπους να περπατάνε με σκυμένο το κεφάλι τελευταία.

    Κοψοχέρηδες πασόκοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τούς, λέμε ηλίθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ, οι σύγχρονοι Ελληνες και οι κλεφταράδες πολιτικοί τους απασχολούν τους ξένους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να και ένα σάιτ σοβαρό περί φιλοσοφίας που φιλοσοφεί περί τους αφιλοσόφιτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ
    H φιλοσοφία έχει την ιστορία της, δηλαδή έχει αρχή και πορεία εν χρόνω. Στο μακρύ αυτό διάστημα από τους Προσωκρατικούς μέχρι σήμερα διάφοροι τρόποι και μέθοδοι του φιλοσοφείν εχρησιμοποιήθησαν, που όλοι μαζί συγκροτούν την έννοια και το περιεχόμενο της φιλοσοφίας. Έτσι το φιλοσοφείν δεν παραμένει στατικό. Προς τούτοις υπάρχουν διαφοροποιήσεις μεταξύ των διανοητών, των διάφορων λαών και εθνών, δηλαδή διαφοροποιήσεις ως προς την ουσία, την υφή, το έργο και το σκοπό του φιλοσοφείν. Στον ελληνικό πολιτισμό η φιλοσοφία, εκτός των άλλων, εθεωρήθη ως αίρεσις βίου, δηλαδή ως απόφαση που λαμβάνει ο φιλοσοφών να ακολουθήσει ένα σύστοιχο προς την αλήθεια των φιλοσοφικών του πίστεων και αντιλήψεων βίο. H φιλοσοφία δεν νοείται απλώς ως κάποια ψιλή δραστηριότητα, που είναι ξεκομμένη από τη ζωή και τα πράγματα της πολιτικής κοινωνίας, αλλά ως κάτι που έχει άμεση σχέση με τη ζωή των ανθρώπων. H φιλοσοφία και το φιλοσοφείν που έχει την αφετηρία του στο θαυμάζειν είναι κάτι το αναγκαίο και αποτελεί εν ταυτώ το κατ' εξοχήν ποιοτικό στοιχείο του κάθε πολιτισμού. Tο αναγκαίο της φιλοσοφίας φανερώνει η ακόλουθη βραχυλογική γνώμη του Aριστοτέλη: «είτε φιλοσοφητέον, είτε μη φιλοσοφητέον, φιλοσοφητέον? αλλά μην ή φιλοσοφητέον ή ου φιλοσοφητέον? πάντως άρα φιλοσοφητέον» (δηλαδή είτε πρέπει να φιλοσοφείς είτε δεν πρέπει να φιλοσοφείς? αλλά για να δεχτείς την άποψη ότι δεν πρέπει να φιλοσοφείς, πρέπει να φιλοσοφήσεις? γι' αυτό πρέπει να φιλοσοφείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 31-3-10

    πρέπει να βγει ένας νόμος που να εξαιρούνται από απεργίες οι αρχαίοι χώροι, αρκετά μας έχουν ταλαιπωρήσει,και εκθεσει ορισμένοι άθλιοι και τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γερμανοί μπινέδες, σας έχουμε μάθει!

    Τα ληστρικά σας ένστικτα είναι γνωστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ...τίποτε παρακάτω ----

    Περισσότερες από πέντε φορές έχουν συναντηθεί Ο OFF SHORE Παμπούκης
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ του ΠΑΣΟΚ - Μπόμπολας $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Με τον εργολάβο - εκδότη Γιώργο Μπόμπολα συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης.

    Η συνάντηση έγινε...στο Παλαιό Ψυχικό στο σπίτι του Γ. Μπόμπολα και σε αυτή συζητήθηκαν όλα από την οικονομική κρίση, μέχρι τα πρόβλήματα με τα Τέμπη, τα νέα διόδια και το Πρώτο Θέμα.

    Η συνάντηση Παμπούκη με τον Μπόμπολα κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχει προκαλέσει την.... μήνιν του Γιώργου Παπανδρέου, κάποιοι άλλοι όμως λένε ότι ο πρωθυπουργός ήταν γνώστης και μάλιστα ότι το ραντεβού στο Π. Ψυχικό έγινε με τις ευλογίες του…
    Το γεγονός πάντως είναι ότι ο Χάρης Παμπούκης έχει συναντηθεί και άλλες φορές με τον βαρώνο των media.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο υπουργός Επικρατείας έχει συναντηθεί ακόμη μία ή δύο φορές με τον Γ. Μπόμπολα στο σπίτι του εργολάβου στο Π. Ψυχικό ενώ άλλες τρεις φορές έχει μεταβεί στα γραφεία του Εθνους στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου.

    ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΒΡΙΣΟΥΜΕ ?
    - TON ΥΠΟΥΡΓΟ..ΛΑΚΕ !!
    ΤΟΝ ΠΡΥΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟ 1 ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ !!!!

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ... ΟΧΙ.
    ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
    ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ...................ΑΜΗΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να είσαι Υπουργός Προστασίας του Πολίτη πρέπει να υπάρχει Προστασία και πρέπει να υπάρχει και Πολίτης.
    Προφανώς καμμιά Προστασία δεν υπάρχει, είμαστε στο έλεος των αλλοδαπών εγκληματιών.
    Ο Χρυσοχοίδης, τί περιμένει για να παραιτηθεί;
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;
    Φύγε αποτυχημένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ήταν και ο Λεωνίδας Μπόμπολας παρών στην συνάντηση με τον Παμπούκη..

    Σιγά σιγά όλα βγαίνουν στην φόρα.

    Στο ραντεβού του Χάρη Παμπούκη
    - off shore ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΗΤΕΙΑΣ
    του Πασοκ -
    με τον Γιώργο Μπόμπολα ήταν και ο Λεωνίδας που είναι ο υπεύθυνος στην εταιρεία των εργολάβων.

    Το δεξί χέρι του πρωθυπουργού πέρασε το κατώφλι της κατοικίας στο Ψυχικό και συζήτησαν παρουσία και του Λεωνίδα Μπόμπολα.

    Άραγε ο Παμπούκης γνωρίζει ότι ο Μπόμπολας θέλει...να πάρει την ΕΥΔΑΠ με κοινοπραξία(θα πούμε το νερό - νεράκι), έχει σχέσεις με τα έργα, την ενέργεια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς;

    Πως πήγε ρε παιδιά ένας υπουργός επικρατείας και συζήτησε στο σπίτι(παρακαλώ) των επιχειρηματιών.
    Το έχει ξανακάνει και με άλλους ή είναι η πρώτη φορά που το κάνει;

    $$$$$$$$$$$$$$$$$.....η ΔΙΑΠΛΟΠΗ
    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ......
    .................$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οποιος κανει τον κοπο να ριξει μια ματια στα Μουσεια της Ευρωπης θα δει οτι στις εθνικες τους αργιες και εκει κλεινουν τα Μουσεια.
    Για παραδειγμα παραθετω

    ΛΟΥΒΡΟ
    http://www.louvre.fr/llv/pratique/horaires.jsp?bmLocale=en

    The museum is open every day except Tuesday and the following French holidays: December 25, January 1, May 1, and August 15.

    Opening hours
    - Monday, Thursday, Saturday, Sunday: from 9 a.m. to 6 p.m.
    - Wednesday, Friday: from 9 a.m. to 10 p.m.

    Rooms begin closing 30 minutes before museum closing time.

    DEUTSCHES MUSEUM
    http://www.deutsches-museum.de/en/information/preislisten/admission-charges-museumsinsel/

    Opening Hours
    The Deutsches Museum and the branch museums Flugwerft Schleissheim and Verkehrszentrum are open daily from 09:00 to 17:00.

    They are closed on

    01. 01. 2010 New Year
    16. 02. 2010 Shrove Tuesday
    02. 04. 2010 Good Friday
    01. 05. 2010 May Holiday
    30. 06. 2010 till 11:00
    01. 11. 2010 Allhallows
    08. 12. 2010 after 12:00
    24. 12. 2010 Christmas Eve
    25. 12. 2010 Christmas Day
    31. 12. 2010 New Year's Eve


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΝΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΛΑΚΩΝ31 Μαρ 2010, 9:38:00 μ.μ.

    ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ !!!!!!!

    ΚΡΑΤΟΣ .... ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ.

    ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.


    ΕΝΑ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΒΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ , κανουν οτι θελουν.

    ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΓΕΝΟΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ !!!

    Ανάλγητοι,
    συντηρητικών αντιλήψεων,την καταβρίσκουν να καταταλαιπωρούν το κοσμάκη με το έτσι θέλω.

    Μεταφερω εικόνα της 5 ης ΕΠΚΑ Σπάρτης.

    Μια ανεκδιήγητη προισταμένη η κυρία Αδαμαντία , ζεί για να ταλαιπωρεί το πολίτη.

    Κλεισμένη στο .... κοτέτσι της αρνείται να δεχθεί τον ταλαίπωρο που θα πέσει στα χέρια της. Δεν μιλάει με κανένα.
    Για να σε δεχθεί στο γραφείο της υποβάλλεις εγγραφο αίτημα
    και περιμένεις πότε θα ειναι σε καλή διαθεση..... αν εισαι τυχέρος !!!!!

    Οικόπεδα δεσμεύμενα μέχρι και 10 χρόνια !!!!

    Δεν δίνει βεβαιώσεις για νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων όταν ολοι οι αλλοι νόμοι το επιτρέπουν !!!!!

    Για να παρεις αδεια να σκάψεις ενα οικόπεδο πρέπει πρώτα να ταλαιπωρηθείς σε έρευνα με τομες που τις επιβαρύνεσαι και οικονομικά και μετά σου δινει αλλο χαρτί για εγκριση. Χρονος καθυστέρησης για ολα αυτα τουλάχιστον 5 μήνες.

    Γιατι το θελει η κυρια !!!!

    εχει κυρήξει σχεδόν ολη τη Λακωνια με το ετσι θέλω αρχαιολογικό χώρο.

    Γράφει στα παλαιότερα των υποδηματων της - τοπικη κοινωνια , νομαρχη , βουλευτες , δημαρχους - πολιτες που ταλαιπωρούνται !!!!!

    Δοξαστε την αναλγητη κυρία.

    να την χαιρετε ο υπουργος , η κυρια Μενδωνη και αυτοι που μας την πασαραν στη λακωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Α ! η Αδαμαντία της 5ης Εφορειας Αρχαιοτήτων ... μεγαλης ορνιθας αυγο !!!!!


    Μονον αυτα νομίζεις οτι κανει ????

    Αυτη ειναι κομπλεξαρα ρε φιλε !

    μια .... στερημενη του ερωτα !!!!

    Τι να σου κανει μετα ?

    που θα ξεσπασει ?

    ....στα οικοπεδα , στα φωτοβολταικα , στα αιολικα , στα χαντακια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στηριζουμε τον τοπο μας, στηριζουμε τα ελληνικα προιοντα.. χανομαστε συμπατριωτες , μποικοταζ
    σ οτιδηποτε ξενο , η ζητηση ενισχυει την προσφορα..... αφου το κρατος αρνειται να μας στηριξει ας παρουμε τα μετρα μονοι μας...ολοι οι ελληνες να αγοραζουν ελληνικα προιοντα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αντέστε στον γκρεμό βρωμο-δεξιοί,που τολμάτε και μιλάτε,καταστροφείς.Ναι,ρε,ΠΑΣΟΚ και πάλι ΠΑΣΟΚ,όσο ανασαίνετε εσείς,ψευταράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κόψτε τις επιχορηγήσεις από τα ινστιτούτα και κλείστε τα

    Καλά έκανε και έγινε αντιπρόεδρος στο ΙΣΤΑΜΕ ο αδερφός του πρωθυπουργού, ο Νίκος Παπανδρέου. Μόνο επιχορηγήσεις να μην παίρνουν από το κράτος τα ιδρύματα.

    Το...πιο σημαντικό στην παρούσα φάση είναι να μην εκμεταλλευθεί κάποιος την σχέση που υπάρχει και μοιράζει αβέρτα τα χρήματα στο Ινστιτούτο.
    Ουδείς ασχολείται με αυτά εκτός από τους ίδιους.

    Άκου εδώ, το ΙΣΤΑΜΕ του Ανδρέα Παπανδρέου λειτουργεί ως σύγχρονο κέντρο προβληματισμού.. $$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$

    Μας δουλεύουν δηλαδή οι άνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση