GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H λαίλαπα του αμοραλισμού...

Από τον Οδυσσέα Τηλιγάδα Αυτή είναι η κοινωνία γενικώς που δημιούργησε η πολιτική σκοπιμότης, η ρουσφετολογία, ο ατομικισμός, ο ωχαδερφισμός...

Από τον Οδυσσέα Τηλιγάδα

Αυτή είναι η κοινωνία γενικώς που δημιούργησε η πολιτική σκοπιμότης, η ρουσφετολογία, ο ατομικισμός, ο ωχαδερφισμός, η έλλειψης παιδείας, η ανευθυνότης και προπαντός η αλλοπρόσαλλη εκάστοτε διαχρονική κυβερνητική κοινωνική πολιτική που ενδιαφερόταν και ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για το τομάρι της εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και κατ’ επέκταση του Έθνους.
Δυστυχώς, μετά την δολοφονία του Καποδίστρια, ΟΥΔΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ήρθη στο ύψος των περιστάσεων. Έτσι σήμερα θερίζουμε ό, τι έχουν σπείρει οι μέχρι σήμερα «ηγέτες» αφού ο καθ’ ένας με την σειρά του ενδιαφέρθηκε μόνο για τον περίγυρό του, για τους ευνούχους του ή για τις παλλακίδες του. Σήμερα βιώνουμε, ως Έθνος, την λαίλαπα του αμοραλισμού που εγκαθίδρυσαν οι διάφοροι ταγοί και δικαίως έρχονται στο μυαλό μας τα...

λόγια του Ίωνα Δραγούμη ότι: «Μας επιβουλεύονται οι μοντέρνες ιδέες, ο σύγχρονος πολιτισμός με τον μασονισμό του, με τη φιλανθρωπία του, με τη αλληλοβοήθειά του, με τον κοινοβουλευτισμό του.» Και το ερώτημα είναι προς τους εαυτούς μας: «θα τους επιτρέψουμε να μας οδηγήσουν, ως Έθνος, στην καταστροφή;» ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!!

3 σχόλια

  1. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΊΣΜΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟ-ΦΑΛΑΓΓΗΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΔΕ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΎΜΕ ΠΛΕΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΓΑΣ,ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ.ΑΡΧΟΜΑΝΗΣ ,ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΘΗ .ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΡΙΖΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΣΤΑ.ΑΦΗΣΕ ΑΠΕΞΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΑΝ.ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΤΗΝΟΙΚΑΔΕ ΑΦΙΞΑΙ Ω ΚΡΙΤΩΝ..............
    ΕΛΛΗΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση