GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας blogger αναστατώνει το ιταλικό πολιτικό σύστημα...

Μισό εκατομμύριο Ιταλοί πολίτες ψήφισαν το κίνημα του Beppe Grillo. Κι είναι μόνον η αρχή... Του Νίκου Κλειτσίκα http://www.nikosklitsikas...

Μισό εκατομμύριο Ιταλοί πολίτες ψήφισαν το κίνημα του Beppe Grillo. Κι είναι μόνον η αρχή...
Του Νίκου Κλειτσίκαhttp://www.nikosklitsikas.gr/

Οι προχθεσινές εκλογές Περιφερειών στην Ιταλία δεν αποτέλεσαν μια ακόμη αναμέτρηση των δύο πολιτικών πόλων που κυβερνούν την τελευταία 20ετία την Ιταλία. Η δεξιά κυριάρχησε για μια ακόμη φορά του “Δημοκρατικού Κόμματος”. Μια «κυριαρχία» που δεν βασίστηκε σε διαφορετικές πολιτικές θέσεις, αλλά σε ζητήματα σωστής, καλύτερης διαχείρισης της εξουσίας. Ένας ανταγωνισμός που δεν σηματοδοτεί διαφορετικές ιδεολογικές, πολιτικές, ταξικές διαφορές και προτάσεις. Ένας ανταγωνισμός που επικεντρώνεται στην καλύτερη τεχνοκρατική αντίληψη διακυβέρνησης. Μια εκλογική μάχη χωρίς δομική οριοθέτηση του πολιτικού πεδίου και με κύρια αιχμή του πολιτικού λόγου την καλύτερη διαχείριση. Ένας αγώνας δρόμου για την ανάδειξη του καλύτερου διαχειριστή.
Όλα εμφανιζόταν εύκολα, μια ρουτίνα για τα δύο κόμματα εξουσίας, μιας και στο ιταλικό κοινοβούλιο των εκλογών του 2009, για πρώτη φορά από το 1946, η αριστερά (σοσιαλιστές, κομμουνιστές) δεν εκπροσωπείται.
Όμως, ένας blogger ανέτρεψε την πολιτική «τάξη» και...

δυναμίτισε το «σύστημα»!
Μισό εκατομμύριο Ιταλοί πολίτες επέλεξαν να ψηφίσουν το κίνημα ενός blogger (Κίνημα 5 Αστεριών, http://www.beppegrillo.it/movimento), του Beppe Grillo. Ένα νέο κίνημα που συμμετείχε σε μόνον πέντε Περιφέρειες, από τις 14 που διεξήχθησαν εκλογές. Κι είναι μόνον η αρχή...
514.815 ελεύθεροι πολίτες, ή σωστότερα πολίτες που “αποτοξινώθηκαν” από τα παραδοσιακούς ιταλικούς πολιτικούς σχηματισμούς, το δικομματισμό.
Στην Emilia Romagna, 3.15% (164.056 ψήφοι), στην Lombardia 3% (144.078 ψήφοι), στο Piemonte 4% (90.096 ψήφοι), στο Veneto 7% (80.246 ψήφοι), στην Campania 1.34% (39.349 ψήφοι).
Beppe Grillo, ο blogger που σήμερα είναι ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός, τόσο της δεξιάς όσο του ιταλικού “Δημοκρατικού Κόμματος”, αφού του επιρρίπτουν ευθύνες για την ήττα τους.
Τώρα σε πέντε (5) Περιφερειακά Κοινοβούλια, με την τεράστια πολιτική και οικονομική εξουσία που διαθέτει η Αυτοδιοίκηση στην Ιταλία, θα συμμετέχουν 34 βουλευτές Περιφερειών του Κινήματος 5 Αστεριών! 34 φενταγίν, ένας εφιάλτης για τον Berlusconi και τον νέο ηγέτη του “Δημοκρατικού Κόμματος” Bersani.
Πως μπορεί ν’ αντιμετωπιστεί ένα τέτοιο κίνημα από bloggers, με πολιτικές θέσεις και προτάσεις που αγγίζουν τους πολίτες, αλλά προκαλούν «απέχθεια» στο πολιτικό κατεστημένο;
Δεν υπάρχει πλέον «δικαιολογία» ώστε να τους απομονώσουν από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, όπως έκαναν στην προεκλογική περίοδο, αφού με σαφήνεια επιβάλει το Σύνταγμα την ισότιμη προβολή των απόψεων τους. Κι ο εφιάλτης μόλις ξεκίνησε
(Στον χάρτη Περιφερειών, φαίνονται οι 5 Περιφέρειες που κατέβηκε το Κίνημα του Beppe Grillo)

16 σχόλια

  1. STIN ELLADA NA TA VLEPETE.
    OI ARISTEROI EKSO....KLEFTOKOTADES MALAKES KATASTREPSATE TON KOSMO KOLOKOUMOUNES.MPRAVO STOUS ITALOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκέφτεστε τι θα γίνει αν στην Ελλάδα το 1% των κλικ στα μπλογκς μετουσιωθούν σε ψήφους ενόψει δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών του Οκτωβρίου και έστω σε έναν ή δύο, ή… δήμους;
    Φίδι που τους έφαγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ".... για πρώτη φορά από το 1946, η αριστερά (σοσιαλιστές, κομμουνιστές) δεν εκπροσωπείται....."

    Άντε, καί στά δικά μας.....

    Μπάς καί γλυτώσουμε τίς συντάξεις μας καί αποφύγουμε τά συσσίτια στίς εκκλησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρέ σύ, Κε Καψαμπέλη,

    Σοβαρός άνθρωπος φαίνεσαι, εκεί στό EXTRA 3, πού, σέ βλέπω ...

    Όμως, εδώ στό Press-Gr, τάχεις κάνει .... μούτι....

    Πρόσλαβε έναν σοβαρό άνθρωπο νά ξεσκαρτάρει 5 - 6 βλάκώδη σχόλια ανά ανάρτηση, καί θά δής, τό Press-Gr θά ξαναπάρει πάνω του.....
    Διότι βλέπω, ότι, όπως καί εγώ,
    καί άλλοι σοβαροί άνθρωποι εξακολουθούν νά μπαίνουν εδώ μέσα, ίσως λόγω αδρανείας απ' τίς παλιές καλές εποχές, όπου ήταν Η πρωτοπορεία...

    Λυπήσου μας, εξ' άλλου, τόσο κόπο κάνεις νά τό συντηρής αξιοπρεπές τό ρημάδι,
    μόνο μερικά σχόλια είναι εμετικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
    Χαλαράααααα. . .
    Ο Γιωργάκης σας πρόλαβε.
    ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΔΩ
    Επίσημα στιοιχεία της αστυνομίας:
    Δεκαέξι ληστείες την ημέρα σημειώνονται κατά μέσο όρο στην επικράτεια τις τελευταίες μέρες, με το μεγαλύτερο ποσοστό να καταγράφεται στην Αττική, όπου οι ληστείες φτάνουν μερικές φορές και τις 15 ημερησίως.
    Ο μεγαλύτερος αριθμός ληστειών καταγράφεται στους δρόμους, με θύματα κυρίως γυναίκες, ηλικιωμένα άτομα, μεταφορείς χρημάτων και ανήλικους, ενώ ακολουθούν οι ληστείες σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα κάθε είδους και τράπεζες.
    Μεγάλος είναι επίσης ο αριθμός ληστειών που γίνεται σε σπίτια, ύστερα από εισβολές ένοπλων κακοποιών, συνήθως κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ σε υψηλή θέση στην κατηγορία των θυμάτων ληστειών εξακολουθούν να βρίσκονται οι οδηγοί ταξί, οι υπάλληλοι πρατηρίων υγρών καυσίμων και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ψιλικών.
    Ο κατάλογος των στόχων των ληστρικών συμμοριών συνεχώς διευρύνεται, με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα και άτομα που δεν το περίμεναν ποτέ. Τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκε το φαινόμενο της εισβολής ενόπλων σε ταβέρνες, όπου οι δράστες ληστεύουν ιδιοκτήτες και πελάτες.
    (Ψίτ μαζόχες . . . μην ξεχάσετε να τον ξαναψηφίσετε, άν ζείτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προεκλογικά ο πανύβλακας μας είπε οτι υπάρχουν τα λεφτά
    μετεκλογικά ξαφνικά τάχασε
    μετά πήρε σβαρνα τους μαχαλάδες και έλεγε οτι είμαστε απατεώνες και χρεωκοπιμένοι και περίμενε οι άλλοι να τον θεωρήσουν σοβαρό που έθαβε το ίδιο του το σπίτι………….
    για 6 μήνες μαλώνανε οι δικοί του για τα μέτρα
    τον Φεβρουάριο χωρίς μέτρα για 5ετες του προσφέραν με 6.2% επιτόκιο , 20δισ και πήραν μόνο τα 6.5 δις
    τώρα μετά τα δυσβάσταχτα μέτρα ,την υποτιθέμενη επιτυχία στην πρόσφατη σύσκεψη της ΕΕ και το όπλο που του δόσανε να τόχει στο τραπέζι έτοιμο αν χρειαστεί γιά 7ετες ή και χειρότερα ακόμη για 10 ετες παίρνει το ίδιο επιτόκιο και χειρότερο.
    340 μονάδες βάσης σήμερα.
    Ουάου!
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΥ
    Ο ΓΑΠ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ
    Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ
    ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΛΟΓΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΣΤΟ 2010 ΦΠΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΗΔΕΝ
    ΦΤΩΧΙΑ
    Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕς ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    Πέστε μου άνθρωποι που καταλαβαίνετε αυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω ,πως οι άλλοι οι νεοδημοκράτες,οι αποτυχημένοι ,τα λαμόγια ,που κάνανε χοντράδες ,που κλέβανε ,που….που…..,που τους μαυρίσαμε……
    ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝΕ ΟΣΑ ΘΕΛΑΝΕ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΑΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ 4 – 5 % ?
    Ο βλακογιώργος μας δουλεύει ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εφιάλτη στό κεφάλι σου έχεις συντάκτη,μετά τήν συντριπτικήν νίκη τού Ιππότη καί τήν οποίαν προσπαθείς νά μειώσης.
    Τό ποσοστό τού blog σου (αριστερό),
    έλαβε λιγότερο από τό 3% ήτοι ουσιαστικά μηδέν (λιγότεροι από ένα εκατ.ψήφοι,σέ ένα εκλογικό σώμα,πάνω από 25 εκατ.),πού εσύ μέ λεκτικές ακροβασίες,προσπαθείς νά μάς τό παρουσιάσης,ώς ΚΙΝΗΜΑ καί νά αξιολογήσης τά ανύπαρκτα εκλογικά ποσοστά του,ώς ποσοστά ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ.
    Είσθε συνολικά ΘΛΙΒΕΡΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόσους (500 χιλ.) μαλάκες (ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ)έχουμε κι εμείς εδώ στήν Ελλάδα,σύν έναν.
    Τόν συντάκτη δηλαδή!!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε και στα δικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εξαφανίστηκαν από προσώπου γης οι «φωστήρες» του οικονομικού επιτελείου, δηλαδή ο Παπακωνσταντίνου και ο Σαχινίδης, με τον πρώτο να δηλώνει χθες το βράδυ στην κρατική τηλεόραση ότι το spread θα πέσει και σήμερα το spread του δεκαετούς εκτοξεύτηκε στις 334 μονάδες βάσης.

    Σαν να μην έφτανε αυτό, οι … φωστήρες βγήκαν για νέο δάνειο, ύψους 1 δις ευρώ , σήμερα αλλά η έκδοση δεν καλύφθηκε!
    Άναψαν τα τηλέφωνα αμέσως σε ΜΜΕ και δημοσιογραφικά κυκλώματα για να παρουσιαστεί μόνο ειδησεογραφικά το πρωτοφανές αυτό φιάσκο.

    Και λέμε φιάσκο γιατί ο ΟΔΗΧΧ έκανε δημοπρασία στο 20ετές ομόλογο και από το 1 δις ευρώ που ζήτησε , πήρε μόλις 390 εκατ. ευρώ με επιτόκιο 5,9% , όσο είχε πάρει δηλαδή χθες το 7ετές των 5 δις ευρώ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ
    ΤΟΥ ΔΕΡΝΟΥΜΕ.
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟ..ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΠ.

    ± ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΟ-ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ
    ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "O Καρχιμάκης ζητάει να του πληρώνουμε και τον καφέ που πίνει στο αεροδρόμιο!!!
    - ΕΛΕΟΣ!"

    "Φαντάζεστε έναν υπουργό να ζητάει από το κράτος να πληρώσει και τον καφέ που πίνει στο αεροδρόμιο, περιμένοντας το αεροπλάνο;
    Φαντάζεστε μια ολόκληρη διοίκηση να ασχολείται για την έκδοση υπουργικής απόφασης, ώστε να εισπράξει ο υπουργός τα λεφτά που πλήρωσε για τον καφέ του; Μη βιαστείτε να πείτε «έλα, ρε, αυτά δε γίνονται». Γιατί γίνονται και παραγίνονται....

    Στρογγυλοκάθεται, δηλαδή, το κυβερνητικό στέλεχος με την παρέα του στην αίθουσα VIΡ, παραγγέλλουν καφέδες, χυμούς, ποτά και φαγητό και ο λογαριασμός πηγαίνει στα… κορόιδα. Στο φορολογούμενο λαουτζίκο. Την παράδοση αυτή συνεχίζουν κανονικότατα και οι «πράσινες» πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων, όπως αποκαλύπτεται από έγγραφα που έχουμε στη διάθεση μας και αφορούν ταξίδια του υφυπουργού Αγροτικης Ανάπτυξης Καρχιμάκη.

    Το διαβιβαστικό αναφέρει: «Σας αποστέλλουμε συνημμένα δικαιολογητικά της δαπάνης που προέκυψε από την παράθεση καφέ, χυμών κΛπ. στον Υφυπουργό ΑΑΤ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου…». Εχουμε, επίσης, στη διάθεση μας δυο υπουργικές αποφάσεις της Κ. Μπατζελή, που εγκρίνουν την καταβολή στον Μ. Καρχιμάκη ποσών 69,92 ευρώ και 29,15 ευρώ, αντίστοιχα για «καφέ, αναψυκτικά και βρώσιμα από την Olympic Catering ΑΕ».

    Κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του υπουργείου, ασχολήθηκαν υπάλληλοι (εισηγητής, προϊστάμενος), γράφτηκαν έγγραφα και εκδόθηκαν υπουργικές αποφάσεις για να εισπράξει ο υφυπουργός τα λεφτά για καφέδες και σάντουιτς (μιλάμε για 100 ευρώ συνολικά, που αφορούν 7 ταξίδια)!

    Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Την καρμιριά του υφυπουργού (είναι και από τη Σητεία, τρομάρα του!), που παίρνει τόσα λεφτά (ως βουλευτής και υφυπουργός), αλλά χρεώνει τους καφέδες του στο κράτος;

    ΥΓ: Πέραν όλων των άλλων, εμείς ρωτάμε. Οταν ταξιδεύουν υπουργοί, υφυπουργοί και υπηρεσιακοί παράγοντες παίρνουν έξοδα μετακίνησης για διαμονή, διατροφή κ.λπ. Δεν θα έπρεπε απ’ αυτά να πληρώνουν και τους καφέδες τους; Γιατί κόβεται έξτρα κονδύλι;"

    EINAI NA MHN ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ..........
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΒ ΠΟΠΟΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΛΒΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΡΦΩΜΑ

    ΗΤΑΝ ΕΝΑς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟς
    ΜΠΛΟΓΕΡ

    ΟΧΙ ΕΝΑς ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟς ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ!!

    ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ!!

    ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ

    Δ . Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περισσότερες από πέντε φορές έχουν συναντηθεί Ο OFF SHORE Παμπούκης
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ του ΠΑΣΟΚ - Μπόμπολας $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Με τον εργολάβο - εκδότη Γιώργο Μπόμπολα συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης.

    Η συνάντηση έγινε...στο Παλαιό Ψυχικό στο σπίτι του Γ. Μπόμπολα και σε αυτή συζητήθηκαν όλα από την οικονομική κρίση, μέχρι τα πρόβλήματα με τα Τέμπη, τα νέα διόδια και το Πρώτο Θέμα.

    Η συνάντηση Παμπούκη με τον Μπόμπολα κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχει προκαλέσει την.... μήνιν του Γιώργου Παπανδρέου, κάποιοι άλλοι όμως λένε ότι ο πρωθυπουργός ήταν γνώστης και μάλιστα ότι το ραντεβού στο Π. Ψυχικό έγινε με τις ευλογίες του…
    Το γεγονός πάντως είναι ότι ο Χάρης Παμπούκης έχει συναντηθεί και άλλες φορές με τον βαρώνο των media.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο υπουργός Επικρατείας έχει συναντηθεί ακόμη μία ή δύο φορές με τον Γ. Μπόμπολα στο σπίτι του εργολάβου στο Π. Ψυχικό ενώ άλλες τρεις φορές έχει μεταβεί στα γραφεία του Εθνους στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου.

    ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΒΡΙΣΟΥΜΕ ?
    - TON ΥΠΟΥΡΓΟ..ΛΑΚΕ !!
    - ΤΟΝ ΠΡΥΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟ 1 ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ !!!!

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ... ΟΧΙ.
    ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
    ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ...................ΑΜΗΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑ
    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    http://protimoellinika.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 31 Μαρ 2010 1:43:00 μ.μ. 12:26:00 μ.μ. 11:09:00 π.μ.9:42:00 π.μ 9:28:00 π.μ. 9:25:00 π.μ.
    Κοιτάξατε τον εμετικό μαλακα με τα έξι άρθρα του που μας τα σερβιρει εδώ και δυο εβδομαδες . Τα κολλάει σε όλα τα blogs τα ίδια και τα ίδια . Ρε εμετικό υπόθετο ,ρε βρομιάρικο κομματοσκύλο ,ξεκουμπίσου επιτέλους από εδώ !!! Το μόνο που καταφέρνεις είναι να διώχνεις κόσμο .Κανένας δεν σου δίνει σημασία διότι όλοι σε κατάλαβαν ότι είσαι απλά άρρωστος η πληρωμένος . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση