GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κτηνίατρος, διοικητής στο Νοσοκομείο Κέρκυρας...

Στο δελτιο Tύπου του υπουργείου Υγείας σχετικά με την τοποθέτηση Διοικητών σε Νοσοκομεία της περιφέρειας διαπιστώνουμε οτι στο Νοσοκομείο ...

Στο δελτιο Tύπου του υπουργείου Υγείας σχετικά με την τοποθέτηση Διοικητών σε Νοσοκομεία της περιφέρειας διαπιστώνουμε οτι στο Νοσοκομείο Κέρκυρας τοποθετήθηκε ένας κύριος που επαγγέλλεται "ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ". Ναι, σωστά διαβάσατε. Η "Ανοιχτή Διακυβέρνηση" αποφάσισε σε ένα νοσοκομείο να προϊσταται ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ...
Η.Κ.

24 σχόλια

  1. Ορθά επελέγη ο εν λόγω κύριος, διότι το συγκεκριμένο Νοσοκομείο κάνει μόνο για στάβλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.
    ΟΣΟ ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PRESS.
    ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΘΩΟΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΕ.
    ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΠΙΘΑΝΕ ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ.
    ΣΟΥΠΕΡ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ, ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοια ζώα που είναι οι πασόκοι, κτηνίατρος τους ταιριάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τοποθετήθηκε επειδή δεν είναι εθισμένος στο φακελάκι
    βλέπετε, τα γελάδια δεν δίνουν φακελάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ

    ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ

    ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θελουμε και την Τζουλια διοικητη του ΙΚΑ,εξυπηρετηση δεν εχουμε τουλαχιστον να μας κερναει καμια σαμπανια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ
    Η. Κ.
    Απο οτι φαινεται εισαι πολυ βαθεια νυχτωμενος σε θεματα ιατρικης θεωρωντας οτι η κτηνιατρικη και οι κτηνιατροι ειναι υποδιαιστεροι των αντιστοιχων συναδελφων τους που εχουν άλλες ειδικοτητες.
    Καλο θα ειναι πριν γραψεις απαξιωτικα αρθρα να γνωριζεις και απο οτι φαινεται δεν ξερεις τι σου γινεται.
    Καλο ειναι λοιπον να σου γνωστοποιησουμε ορισμενα πραγματα σχετικα με την υγεια των ανθρωπων και τους κινδυνους που διατρεχει η υγεια απο ιους και ασθενεις που προερχονται απο τα ζωα.
    Ενα πολυ μεγαλο μερος ασθενειων προερχονται απο τα ζωα πχ σαλμονελα τοξοπλασμωση, λοιμωξεις αναπνευστικου, αλλεργιες ,λομωξεις του ηπατος κλπ. η κτηνιατρικη ειναι απο τις βασικοτερες και σημαντικοτερες επιστημονικες εδρες σε ολο τον κοσμο με την αναλογη βαρυτητα που την διακρινει.
    Τωρα αν για εσενα ειναι απαξιωτικο να αναλαμβανει ενας επιστημονας κτηνιατρος την διοικηση του νοσοκομειου το προβλημα το εχεις εσυ και κανενας αλλος.
    Σε παρα πολλα νοσοκομεια ανα τον κοσμο διοικητες ειναι ιατροι και σε πολλες περιπτωσεις κτηνιατροι που ειναι περιζητοι σε ολο τον κοσμο λογω της εξαπλωσης των ζωικων ασθενειων στον ανθρωπο.
    Στην δικη μας αθλια χωρα ειναι απαξιωτικο για κατι τυπους σαν και σενα να ειναι διοικητες νοσοκομειων κτηνιατροι.
    Δεν ειναι παραλογο τιποτε σε αυτη την χωρα που εχουν ισοπεδωθει τα παντα και εχουν απαξιωθει τα παντα.
    Κατα την γνωμη σου σιγουρα θα επρεπε να ειναι κανενα golden boy για να κανει τις λαμογιες του και να το παιζει manager στοιχιζωντας στον Ελληνικο Λαο καμια 500000 ετησιως.
    Καλο θα ητανε να μας αναφερες και την ιδιοτητα σου μια και με το αρθρο σου υποτιμας και απαξιωνεις ενα επιστημονικο κλαδο και εκπροσωπους του που εχει προσφερει και προσφερει τα μεγιστα στην δημοσια υγεια και στην μεταδοση λοιμωδων νοσων στους ανθρωπους.
    Να σου θυμισω σε ιδιαιτερως επικινδυνους ιους προερχομενοι απο τα ζωα και λοιμωδη συμπεριφορα οι κτηνιατροι καλουνται να αντιμετωπισουν την κατασταση δεν ειδα κανενα γιατρο αλλης ειδικοτητας να ασχολειται με την σπογγωδη εγκεφαλοπαθεια και την νοσο των πουλερικων.
    Καλο θα ειναι πριν απαξιωσεις ανθρωπους και κλαδους να βουτας λιγο την γλωσσα στο μυαλο σου και να αξιολογεις σωστα αυτα που γραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 24 Μαρ 2010 10:39:00 π.μ.


    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΠΕΣ ΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά δεν ντρέπονται? Η Άντζελα είναι καθώς πρέπει ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Τι είναι αυτά τα πράγματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ? ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΕ ΖΏΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΗ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν αισθάνομαι καλά, μπεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο συγκεκριμένος ήταν και παλιότερα διοικητής αλλά και πολλά χρόνια διευθυντής του νοσοκομείου οπότε μπορεί να διοικήσει πολύ καλύτερα από άλλα κολεγιόπαιδα του χάρβαντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ...ΞΕΣΤΑΥΡI ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ
    ΥΠΟΘΕΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ;

    24 Μαρτίου 2010: Τουρκική κορβέτα κάνει νηοψία σε ελληνικό πλοίο μέσα στα εθνικά ύδατα !!!

    Χθες τα μεσάνυκτα (23:50) η τουρκική η τουρκική κορβέτα «Bafra» αφού είχε περιόδευσε επί 24 ώρες στα νησιά του Αιγαίου (Φολέγανδρο, Σαντορίνη, κλπ) πέρασε από το στενό ανάμεσα στην Κέα και την Κύθνο συνοδευόμενη από την τορπιλάκατο «Κρυσταλλίδης».

    Στις 02:10 η ελληνική τορπιλάκατος προειδοποίησε το τουρκικό πλοίο για παραβίαση της αβλαβούς διέλευσης ενώ βρισκόταν στο στενό Καφηρέα εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.

    Πέντε λεπτά αργότερα η «Bafra» εξέπεμψε μήνυμα στο παραπλέον εμπορικό πλοίο «Αρχάγγελος» ζητώντας στοιχεία δρομολογίου (λιμένα κατάπλου, απόπλου, όνομα).

    Δηλαδή, την παραμονή της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, τουρκικό πολεμικό σκάφος έκανε νηοψία σε ελληνικό εμπορικό πλοίο μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα

    Στις 02:30 η τουρκική κορβέτα εξήλθε των ελληνικών χωρικών υδάτων και ακολούθησε πορεία σε διεθνή ύδατα νοτιοδυτικά της Χίου, υπό παρακολούθηση πάντα από την ελληνική τορπιλάκατο.

    Σιγά να μην πει κανείς «Βυθίσατε το Bafra».

    Εδώ του είχαν στείλει και τορπιλάκατο να το προσέχει μην πάθει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣΟΚ

    Επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα ο Δρ Κουτσουκος...αν δεν δανειστουμε εως 25 Μαρτη τοτε ζητω που καηκαμε....στην φωτια της γερμανικης Ευρωπης!!

    Μονοι μας θα σωθουμε..
    Κανεις Ευρωπαιος δεν θα βοηθησει απλα μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩς ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ και κερδιζουν χρονο σε βαρος μας!!

    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΖΙΩΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ....

    ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥς "ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ"

    ΑΜΕΣΟΣ ΑΝΑΣΧΜΑΤΙΣΜΟΣ...ΕΞΩ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥΔΕΣ...ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    Προσεχτε γιατι μπορει να υπαρξει νεο Γουδι! Φυγετε με το καλο....το παρτι τελειωσε...

    ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

    Ειναι αυτοι που γκρεμισαν τη δεξια αλλα μετα οι τσιμπουκο-φλωροι τους αφησαν "απεξω"! Νομιζαν οι ανικανοι τσιμπουκο-φλωροι οτι θα μπορεσουν να κυβερνησουν...Ολα εδω πληρωνονται....


    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΕ... ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κλονίζει το ευρώ η σκληρή στάση του Βερολίνου.

    Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., το Βερολίνο εξακολουθεί να στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε ένα ευρωπαϊκό σχέδιο στήριξης της Ελλάδας.

    Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας, Ράινερ Μπρίντερλε ΦΛΩΡΟ, «ενδεχόμενη βοήθεια προς την Ελλάδα θα έστελνε το λάθος μήνυμα». Την ίδια ώρα το ευρώ σημείωνε νέα πτώση στις διεθνείς αγορές.

    «Η εμπλοκή του ΔΝΤ θα είναι καταστροφική για το ευρώ» προειδοποιεί το Βερολίνο ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

    ΑΠΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΑΡΚΟ-ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!
    Ο ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Να επιστρεψει ο Πρωθυπουργος στην Ελλαδα, δεν εχει να κανει κατι στις Βρυξελες...απλα θα τον εμπαιζουν....
    οπως τον εμπαιζουν οι παμπουκηδες και ολοι οι αλλοι

    Ζητω η Ελληνικη Επανασταση 1821 2010

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί σας κάνει εντύπωση? Το Ασκληπιείο της Βούλας είχε οδοντίατρο.... επί Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και τα αρχίδια μου αχηγός στην Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και ο Σαμαράς αρχηγός της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΝΔ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΡΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΠΑΣΟΚΤΗΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όλα τα δίποδα ζώα του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής υπερθεματίζουν με την τοποθέτηση του κτηνίατρου. Δίνουν στίγμα. θέλει η πασόκα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει.

    Τελικά, αυτά τα δίποδα πασοκόζωα ούτε ψυχίατρος δεν θα τα κάνει καλά. Πρωκτολόγος ίσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ-ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ,Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ. Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ-ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ,Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ. Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το Ασκληπιείο Βούλας είχε οδοντίατρο αλλά μακράν ο καλύτερος διοικητής που έχει περάσει ποτέ από νοσοκομείο!!!
    Τώρα πήγαν ναυπηγό λόγω του ότι είναι δίπλα η θάλασσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση