GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση, στα κρυφά, Καραμανλή - Μπακογιάννη...

Συμφώνησαν να ... ξεχάσουν τα παλιά και να συμπήξουν "μέτωπο" κατά του Σαμαρά επειδή τους έχει θέσει στο περιθώριο... . Από την Ιω...

Συμφώνησαν να ... ξεχάσουν τα παλιά και να συμπήξουν "μέτωπο" κατά του Σαμαρά επειδή τους έχει θέσει στο περιθώριο...
.
Από την Ιωάννα Λορένη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Αλλάζουν τα δεδομένα στη ΝΔ; Πάντως ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη είπαν να ξεχάσουν όσα τους χωρίζουν και να προτάξουν όσα τους ενώνουν. Δηλαδή ο "κοινός εχθρός". Γι' αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες μου, βρέθηκαν τις προάλλες σε "ουδέτερο" έδαφος, μίλησαν για πολύ ώρα και αποκατέστησαν τις σχέσεις τους...
Οι σχέσεις αυτές είχαν διαταραχθεί από τον περασμένο Νοέμβριο όταν η κ. Μπακογιάννη χρέωσε την ήττα της στην "προδοσία" του κ. Καραμανλή που μέσω του περιβάλλοντος του στήριξε τον κ. Σαμαρά. Μάλιστα ο Γ. Πρετεντέρης έγραψε τις προάλλες ότι...

έξαλλη η Ντόρα μόλις έχασε την ηγεσία, είχε πει στο τηλέφωνο στον πρώην πρωθυπουργό τη φράση "αντε γ....", εκείνος δε φέρεται να της απάντησε σε ανάλογο ύφος. Μολονότι και οι δυο πλευρές διαψεύδουν έναν τέτοιο διάλογο, το γεγονός είναι ότι η μητσοτακική πλευρά έπνεε μένεα μέχρι τώρα για τον Κ. Καραμανλή.
Στο διάστημα που μεσολάβησε οι σχέσεις της κ. Μπακογιάννη με τον κ. Σαμαρά φάνηκε ότι κινούνται σε τεντωμένο σχοινί. Όμως και ο κ. Καρμαναλής άρχισε να δυσαρεστείται τον τελευταίο καιρό με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ διότι αφενός μεν δεν τον καλύπτει, όπως περίμενε, σθεναρά για την περίοδο που κυβερνούσε και αφετέρου διότι στις Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής δεν υπάρχει γραμμή συγκάλυψης για τα σκάνδαλα της καραμανλικής περιόδου. Ο Αντ. Σαμαράς κινείται έτσι σε μια προσπάθεια να "αποκοπεί" η ΝΔ από το αμαρτωλό παρελθόν της, μπας και μπορέσει να πάρει τα πάνω της. Προς το παρόν όμως παραμένει καθηλωμένη σε χαμηλά ποσοστά κι αυτό αυξάνει την εσωκομματική δυσαρέσκεια.
Ο Κ. Καραμανλής και η Ντ. Μπακογιάννη βλέποντας λοιπόν ότι ο Αντ. Σαμαράς τους θέτει στο περιθώριο συμφώνησαν κατά τις πληροφορίες να θέσουν τέρμα στη δική τους διαμάχη και να συμμαχήσουν δημιουργώντας άτυπο μέτωπο σε βάρος του νέου αρχηγού. Με ποιο στόχο; Σε πρώτη φάση -και εν όψει συνεδρίου- να τον αναγκάσουν να τους υπολογίζει: Να προσφέρει κάλυψη στον πρώτο και να δώσει το εσωκομματικό μερίδιο που "αναλογεί" στη δεύτερη.
Μένει να φανεί πώς θα αντιδράσει ο κ. Σαμαράς. Έχοντας μάθει για τη μυστική συνάντηση των δυο, πάντως, στις δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη -με αφορμή τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης- έστειλε τη δική του απάντηση λέγοντας με νόημα: "Η Νέα Δημοκρατία διέπραξε σφάλματα και τα πλήρωσε. Σήμερα, έχει γυρίσει σελίδα. Δεν απολογούμαι, λοιπόν, για κανένα. Κοιτάζω το μέλλον..."

18 σχόλια

  1. Γιατί ο κ. Χατζάρας που είναι πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και δεξί χέρι του Ανδρέα Παπανδρέου λέει οτι

    "Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ. Η Αλήθεια είναι ότι είναι ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ. Είναι όλος μια ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ «ΓΙΩΡΓΟΣ»."


    ΡΕ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΝΟΙΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ.
    ΑΝ ΦΥΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΟΝΗ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΩΡΑ.
    Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΑ , ΚΥΡΙΑ Η ΜΑΝΔΑΜ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΠΤΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ .


    ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ

    ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΚΟΒΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ;
    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ;
    ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΤΡΙΓΓΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΓΩ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΩ;
    ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΙΝΟΣ ΠΕΟΣ ΓΛΕΙΦΕΤΕ;
    ΡΕ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μού αρέσει,πού μετά από όσα αναφέρεις,έχεις τήν υποσημείωση ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ καί μετά......ΞΥΠΝΗΣΕΣ!

    Τό αυριανό όνειρό σου,ίσως είναι πιό πειστικό,εάν ""κοιμηθής"" χωρίς τήν βοήθεια ηρεμιστικών.
    Σέ συμβουλεύω λοιπόν,νά τά "κόψης" ή τούλάχιστον νά ελέγχης τήν ημερομηνία λήξεώς τους,πρίν νά τά χρησιμοποιής"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γινεται να κανουμε κατι και να μην γυρισει ο μαλακας μας πισω?

    ας μεινει εξω εκει που παει στην αμερικη οπου και γεννηθηκε και μεγαλωσε αλλωστε.

    μια χαρα γουσταρει εκει.

    ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αναρτήσασα Ιωάννα τής Λορένης,
    νομίζω ότι ονομάστηκε Αγία καί
    όχι προφήτης στήν Καθολική Εκκλησία
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ε ρε γλέντια
    και τί θα κάνουν.......θα φωνάζει ξανά η ντορουλα εγ'ω δεν έφυγα ποτέ δίπλα από τον καραμανλή

    πότε αυτό το μέτωπο δεν υπήρχε;;;
    γιατί μη μας δουλεύουν......ο καραμανλής ΄στήριξε τη ντορούλα καθαρά όταν της έβαλε τον σιούφα να την υποστηρίξει, όταν οι περισσότεροι της κ.ο πήγαν με την ντορούλα........


    όσο ο σαμαράς θα δείχνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την διακυβέρνηση εκείνης της περιόδου, τόσο ο σαμαράς θα κερδίζει στην κοινωνία.......σιγά μην τους φοβηθεί.......κόντρα σε αυτό το κατεστημένο πήγε και σάρωσε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγά μη πήξουν και το τυρί ρε αγράμματο τσόλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1. Θυμάται κανείς τους κουκουλοφόρους που τα έκαιγαν για πλάκα επί ΝΔ;
    2. Τους “Ρομπεν των σουπερμαρκετ” που πολεμούσαν την ακρίβεια”;
    3. Τη ΓΕΝΟΠ που έβγαζε κάθε βδομάδα σκληρά δελτια τύπου;

    Γιατί κρύφτηκαν όλοι αυτοί;

    Κρύφτηκαν, γιατί οι αρχηγοί τους ήταν τσιράκια του ΠΑΣΟΚ και σήμερα το ΠΑΣΟΚ κυβερνά (και παριστανει και τον ψευτοσωτήρα λες και βγηκε από παρθενογένεση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτοκτόνα με κωλοδάχτυλο, μωρή, γιατί σε έχει βαρέσει η αγαμία και δεν ξέρεις τί γράφεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Καραμανλής ο ελάχιστος και η κουβελου η τριχωτή έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και συσκέπτονται όχι γιαυτό αλλά για να μην τους βάλλουν σε κανένα ντουλάπι με κάγκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ,ΜΕΘΟΔΙΚΟ,ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ,ΕΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ."

    ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΜΠΑΡΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οταν στο τελος του μηνα θα πατε να παρετε τους μισθους σας, θα δουμε ποιος θα ενδιαφερεται για τον Παιδοβουβαλο και την Ντορα.Ηδη εβαλα βενζινη σημερα και βριζω απ το πρωί.Ο Καραμανλής με τη στάση του εχει πέσει στην χειρότερη ανυποληψία που θα μπορούσε και η άλλη με τη διαχρονική της στάση στηριξης του, μπήκε απο μόνη της στο χρονοντούλαπο.Τωρα ειναι αργά. Το μόνο που με εξοργίζει είναι οτι ακόμη αμοιβονται απ την Βουλή για τις υπηρεσίες που προσφεραν και προσφέρουν στην Πατρίδα και στην ΝΔ.Αει σιχτιρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΑ ΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ,Η ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΥΤΕΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΛΑΟ...ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΥΟ ΑΝΟΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ..
    Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ ,Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ,ΤΑ C4I ,KAI THN AΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΛΑ ΦΑΣΚΕΛΑ,
    Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ,ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΗΣΗ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΧΡΗΣΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΓΑΠ είναι 50% αμερικανός και 50% Έλληνας, άρα εργάζεται συστηματικά για το καλό και των δύο του πατρίδων.
    Απλό δεν είναι;
    Δ.Ν.Τ. και ξερό ψωμί!
    Ας απολυθούν και 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι βρε αδελφέ, δεν χάθηκε και ο κόσμος, του πρότεινε ο Σπέκχαρτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πίστευα ότι ο Μιχαλάκης ο Προποτζής είναι, μέχρι στιγμής, ο πιό αποτυχημένος υπουργός του Γιωργάκη.
    Μετά θυμήθηκα τον Παπακωνσταντίνου (με τον τιτανικό του), τη Λούκα (με τα απανωτά φιάσκα της-κινέζοι-τράπεζες-ΕΣΠΑ), την ανύπαρκτη Ξενογιαννακοπούλου (σε μόνιμη "διαβούλευση" με τους φαρμακοβιομήχανους), τη γραφική Μπιρμπίλω (που είναι από άλλο πλανήτη) και τον κλαψιάρη το Λοβέρδο (που νομίζει ότι ο ρόλος του είναι να μοιράζει λεφτά) και συνειδητοποίησα ότι Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ είναι πολύ σκληρός.
    Συγχαρητήρια Γιωργάκη, η ομάδα πετάει!
    Κατεδαφίστε τα πάντα παιδιά.
    Μην αφήσετε τίποτε όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Παπανδρέου πήγε Γαλλία εκεί που θα κυκλοφορούσε η τσόντα της Τζούλιας;

    ΠΑΛΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δείτε κάτι πολύ περίεργο:

    - Κυκλοφορεί η τσόντα της Τζούλιας την ημέρα που ανακοινώθηκαν τα σκληρά νέα μέτρα

    - Ο Παπανδρέου συναντιέται με τον Γάλλο πρωθυπουργό την ημέρα που βγαίνουν οι φήμες...πως η τσόντα της Τζούλιας είχε γυριστεί για να κυκλοφορήσει στην Γαλλία και τελικά αγόρασε τα δικαιώματα η "SIRINA" και την "έφεραν" στην Τζούλια για τα καλά.

    Ε.. μετά φταίνε οι συνωμοσιολόγοι
    πασοκολάγνοι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση