GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόμβα! "Καίει" τον Ρουσόπουλο ο Δούκας για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου...

. Για πρώτη φορά δεν αρνείται, δημοσίως, ότι του τηλεφωνούσε για να προωθήσει τις ανταλλαγές εκτάσεων για χάρη του Εφραίμ! Από τον Στάθη Π...

.
Για πρώτη φορά δεν αρνείται, δημοσίως, ότι του τηλεφωνούσε για να προωθήσει τις ανταλλαγές εκτάσεων για χάρη του Εφραίμ!


Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Στην αποψινή εκπομπή (Δευτέρα βράδυ) "Νέοι Φάκελοι" του Αλέξη Παπαχελά στον Σκάι για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου μιλάει και ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας ο οποίος (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΔΗΜΟΣΙΩΣ!) δεν αρνείται ότι δεχόταν τηλεφωνήματα από το Μέγαρο Μαξίμου για να ικανοποιήσει τα αιτήματα του Εφραίμ και των υπολοίπων, σχετικά με τις ανταλλαγές εκτάσεων!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Δούκας στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν τον έπαιρναν τηλέφωνο από το Μέγαρο Μαξίμου για το σκοπό αυτό, απαντά: "μ' έπαιρναν, δεν μ' έπαιρναν, την ευθύνη των πράξεων μου την έχω εγώ...".
Ο Π. Δούκας δεν διαψεύδει επίσης και σε ένα άλλο σημείο ότι...

δεχόταν τηλεφωνήματα. Όταν ερωτάται συγκεκριμένα αν του είχε τηλεφωνήσει ο Θ. Ρουσόπουλος. "Δεν έχει σημασία αν μου είχε τηλεφωνήσει ή όχι..." λέει ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών και επαναλαμβάνει ότι ο ίδιος κινήθηκε στα πλαίσια της νομιμότητας και της ηθικής. Εξηγεί ακόμη ότι όταν πήγαν οι μοναχοί και του έθεσαν το θέμα των ανταλλαγών, αυτός αρνήθηκε να συναινέσει κι έτσι εκείνοι απευθύνθηκαν σε άλλες κατευθύνσεις...
Ενώ μέχρι τώρα λοιπόν, ο κ. Δούκας έλεγε απλώς ότι το Μέγαρο Μαξίμου γνώριζε τις αποφάσεις που ο ίδιος είχε λάβει για το θέμα, σήμερα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Και για πρώτη φορά ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ -αντιθέτως, εμμέσως πλην σαφώς το επιβεβαιώνει- ότι δεχόταν τηλεφωνήματα από το Μαξίμου και συγκεκριμένα τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο Θ. Ρουσόπουλο...
Ποια θα είναι η συνέχεια;...
Τι έχει να πει ο κ. Ρουσόπουλος;

26 σχόλια

  1. To επαναλαμβάνω για να γίνει πλήρως κατανοητό:

    Το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τώρα ο Γιωργάκης Παπανδρέου την ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

    "Εκσυγχρονιστής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΙΣ 18 ΦΕΒ.

    12 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ. ΤΡΑΧΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ

    ...Ως προς το χρονοδιάγραμμα της μεταρρύθμισης του Ασφαλιστικού ο κ. Λοβέρδος επανέλαβε ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα της επιτροπής διαλόγου, ενώ κατά τα μέσα Μαρτίου αναμένεται το σχετικό Νομοσχέδιο.

    Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο περικοπής του 14ου μισθού απάντησε ότι τέτοιο μέτρο δεν είναι μέσα στη σκέψη της κυβέρνησης.

    Ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα κινηθεί με προσήλωση στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης, αν και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πρόσθετων μέτρων, μόνο όμως αν αποδειχθεί ότι αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί δεν αποδίδουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"

    μεγάλος διαγωνισμός,
    πολλά δώρα και μίζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμέσως μετά την άνοδό του στην εξουσία το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου θέλησε να εδραιώσει την παραμονή του ίδιου και του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία για πάρα πολλά χρόνια, βάζοντας τη Δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως αρεσκόταν να λέει. Όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος τα κατάφερε πολύ καλά. Για να το επιτύχει αυτό έπρεπε να ελέγξει τους δύο κύριους παράγοντες που καθόριζαν και καθορίζουν πάντα τα πολιτικά πράγματα: Την άρχουσα τάξη και το εκλογικό σώμα. Κινήθηκε λοιπόν προς δύο κατευθύνσεις.
    ΠΡΩΤΟΝ, διέλυσε την παλιά άρχουσα τάξη με συνεχείς κρατικοποιήσεις (την οποία άρχουσα τάξη, για να λέμε την αλήθεια είχε αρχίσει ήδη να την διαλύει ο εθνάρχης Κ. Καραμανλής, κρατικοποιώντας μεγάλες επιχειρήσεις, βλ. Ολυμπιακή, Ηλεκτρικά Τραίνα κ.λ.π.) και αυτή την παλιά άρχουσα τάξη την αντικατέστησε με τα «Νέα Τζάκια», δηλαδή με νέα και άγνωστα μέχρι τη στιγμή εκείνη επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία ανέπτυξαν ως κύριο επιχειρηματικό έργο τους τις κρατικές προμήθειες, τα Δημόσια έργα και την ενημέρωση μέσω των εφημερίδων, δεδομένου ότι τότε δεν υπήρχαν ιδιωτικοί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, αλλά μόνο κρατικοί, τους οποίους έλεγχε φυσικά απόλυτα το ΠΑΣΟΚ.
    Ταυτόχρονα την τάξη αυτή πλαισίωσε μια ψευτοκουλτουριάρικη αριστερίστικη πνευματική ελίτ, με κύριο στόχο τις δημόσιες απολαβές.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ, εδραίωσε σταθερή εκλογική βάση κομματικοποιώντας το κράτος και μετατρέποντας ένα μεγάλο κομμάτι του λαού σε δημοσίους υπαλλήλους, με μόνο εφόδιο το «πράσινο» χαρτί των κομματικών και κλαδικών (διάβαζε συνδικαλιστικών) οργανώσεων. Για να το επιτύχει αυτό κρατικοποίησε χιλιάδες επιχειρήσεις, ακόμα μέχρι και επιχείρηση που έφτιαχνε κάλτσες. Δεν φτάνει ότι κρατικοποιήθηκαν χιλιάδες επιχειρήσεις, αλλά ταυτόχρονα επανδρώθηκαν με υπεράριθμο προσωπικό, κοστίζοντας στον έλληνα φορολογούμενο εξωφρενικά ποσά. Εννοείται φυσικά ότι όλες αυτές οι επιχειρήσεις έγιναν ελλειμματικές και προβληματικές, με τεράστιο κόστος συντήρησης, από το Δημόσιο Χρήμα φυσικά. Την ίδια στιγμή έδωσε μέχρι και αντιστασιακές συντάξεις, ικανοποιώντας το αριστερό ακροατήριο, ενώ θέσπισε και την ΑΤΑ, οδηγώντας την οικονομία σε ένα φαύλο κύκλο ανατιμήσεων. Πέραν δε αυτών και προκειμένου να εξασφαλίζει σταθερή εκλογική πελατεία, δεν δίστασε να χωρίσει το λαό σε δύο τμήματα με τη θεωρία των διαχωριστικών γραμμών (ΠΑΣΟΚ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις από το ένα μέρος και Επάρατη Δεξιά από το άλλο), με το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά», καθώς και με τη μέθοδο των «μπλε» και «πράσσινων» καφενείων για να ελέγχει κυρίως τις κλειστές κοινωνίες στην ύπαιθρο, όπου η επικοινωνία μεταξύ των πολιτών είναι ευχερέστερη, απ’ ότι στις μεγάλες πόλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. πως θα το αποδείξει;
    2. με ποιον τρόπο διαφοροποίησε τη θέση του;
    3. τι έκανε στην ψηφοφορία για εξεταστική;

    4. Αϊ και γαμήδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ.
    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΙΑΤΗ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ
    ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΡΤ Ο ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΚΑΨΗΔΙΑ ΤΑ ΒΟΛΕΨΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ.
    ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχαχαχα..
    Ο πρωθυπουργός της χώρας ανακοινώνει την κατάργηση του 14ου μισθού και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ τον υμνούν!!!

    πέρσι ο Καραμανλής ανακοίνωνε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα πάρουν αύξηση στα επιδόματά τους (σιγά τα αυγά δηλαδή) και είχαν πέσει οι πράσινοι διαπλεκόμενοι πρασινοφρουροί να τον φάνε….

    Αντί να βάλει να πληρώσουν οι “έχοντες και κατέχοντες”, ο ΓΑΠ φορτώνει το βάρος στα μεσαία στρώματα…..

    Εσύ δεν δήλωνες ΓΑΠ ότι την κρίση θα την πληρώσουν οι πλούσιοι και αυτοί που φοροδιαφεύγουν;;; Εννοούσες τους δημοσίους υπαλλήλους των 1.000 ευρώ;;;;

    Την ίδια ωρα το ελληνικό δημόσιο αναλαμβάνει να πληρώσει τις αγωγές των πολιτών κατά του Μπόμπολα για το επί 5μηνο κλείσιμο της Ε.Ο.
    Για να ξέρουμε που θα πάει ο 14ος μισθός μας και γιατί απόψε στις ειδήσεις των 8 θα πέσει η γνωστή αγιοποίηση του ΓΑΠ…

    ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ-ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 08:03:00

    Βεβαίως και τα παιδιά του Ρουσόπουλου θα νιώθουν υπερήφανα για τον πατέρα τους. Ποιο παιδί δεν νιώθει υπερηφάνεια όταν ο πατέρας τους μετακομίσει από μία λαϊκή γειτονιά στα παλάτια της Μυκόνου, στα κότερα, στις αυτοκινητάρες, να πάνε στα καλύτερα σχολεία και φυσικά να ξεκοκαλίζουν τα δικά μας λεφτά, ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗ ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΟΧΟΥΝΤΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "μ' έπαιρναν, δεν μ' έπαιρναν, την ευθύνη των πράξεων μου την έχω εγώ...".

    Καί διατί ρέ δημοσιοκάφρε,νά ισχύει τό ""....μ΄έπαιρναν..." κι όχι τό ""....δέν μ΄έπαιρναν..."".
    Πού είναι ή σαφής θετική απάντηση τού Δούκα????

    Εσείς σέ λίγο θά προσπαθήσετε νά μάς πείσετε,ότι ό ήλιος δύει στήν...Ανατολή!!!

    Τόοοοοοσο κάφροι!!!!
    Μά τόοοοοοοοοοοσο κάφροι,είσθε τελικά εσείς οί δημοσιοκάφροι!!!

    Τό ""...έμμέσως πλήν σαφώς...." μού άρεσε.

    Άντε γαμ..... σερβιέτα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή αποκλείεται να έπαιρνε ο Καραμανλής ? Ή δεν ήξερε τον αριθμό του Δούκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ti deksia malakia kykloforei sto diadyktio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μας κούρασες με τα Copy-paste σε όλα τα blogs της Ελλάδας !!! Εντάξει καταλάβαμε ,ο καθένας μας πρέπει να βγάλει κανένα μεροκάματο !! Μην το παραχέζεις όμως .ΕΛΕΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε πουστόσκυλα ,γιατί και τα κοματοσκυλα έχουνε κάποιο επίπεδο ,θα σταματήσετε να τρέχετε από μια σελίδα σε άλλη με τις επαναλήψεις σας !! Δεν ξέρετε να γράψετε άλλο άρθρο η σας πληρώνουνε τόσο λίγο που δεν θέλετε να κουράζεστε ??? Με τέτοιο κόλλημα το μόνο που κάνετε είναι να σας φτύνουν και να πάνε αλλού ,που υπάρχουνε ελεύθεροι άνθρωποι με ελεύθερες ιδέες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Που ήσασταν ρε φασιστόμουτρα ,όλοι εσείς που στάζετε δηλητήριο ,τα προηγούμενα 6 χρόνια με την φιλεργατική κυβέρνηση του άχρηστου ,και όχι κουρασμένου όπως λάθος λέγεται ,που μας έφερε σε αυτά τα χάλια .Οι μισοί τον γλύφατε (Ν.Δ)και οι υπόλοιποι ξεχάσανε τη θα πει απεργία (ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ).Τώρα ξυπνήσατε ρεμάλια από τα ξενύχτια ??? τώρα πλέων είναι αργά και ήρθε η ώρα να πληρώσουμε όλοι μας τα σπασμένα του άχρηστου !!! Και να καταλάβουμε την απέραντη εξυπνάδα σας ,να ακούσουμε και καμία πρόταση πως θα ξεφύγουμε από αυτή τη κρίση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι πορωμένοι Μητσοτακικοί, σαν το Δούκα, δεν μπορoύν να χωνέψουν ότι είναι καμμένα χαρτιά της πολιτικής και κάνουν ότι μπορούν για να υποσκάψουν, όσο μπορούν, τη Νέα Δημοκρατία.
    Απελπισμένες κινήσεις απελπισμένων ανθρώπων.
    Προσοχή μόνο μην αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια οι οικονομικές τους σχέσεις με κάποιους μεγαλοαπατεώνες μεγαλοασφαλιστές (που είναι τώρα στην επικαιρότητα) που έχουν καταστρέψει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.
    Αρκετά!
    Τα κανάλια δεν μπορούν να τα κρύβουν επ' άπειρο, πολύς κόσμος ξέρει . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ...ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!

    Από την κωμωδία στο δράμα, δεν μας αφήνει παραπονεμένους αυτή η κυβέρνηση.
    Μετά τα αστεία του Γ. Παπανδρέου που βρίσκει πατριώτες στο δρόμο οι οποίοι θα του δώσουν ένα μισθό για να σωθεί η πατρίδα, περνάμε στο άλλο στάδιο του έργου.
    Αύριο, Τρίτη, συνεδριάζει εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ για να εξηγήσει ο πρωθυπουργός στους βουλευτές του για τα μέτρα που έχει λάβει και θα λάβει.
    Θα προσπαθήσει να βάλει σιωπητήριο στις όποιες φωνές αντίδρασης που σίγουρα θα υπάρξουν.

    Αλλωστε, τι να πουν οι βουλευτές στους ψηφοφόρους τους το Πάσχα που θα πάνε στις εκλογικές τους περιφέρειες; Πώς θα τους εξηγήσουν το σοκ που τους περιμένει;

    Εν πάσει περιπτώσει, ο πρωθυπουργός θα δώσει δραματικό τόνο μιλώντας για τελευταία ευκαιρία και για επικείμενη καταστροφή, αν δε ληφθούν τα μέτρα και άλλα τέτοια παραμύθια.

    Την Τετάρτη θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο (για θέματα Παιδείας επισήμως) όπου και θα επικυρωθούν οι ανακοινώσεις που θα κάνει ο Γ. Παπανδρέου αμέσως μετά με διάγγελμα. Και εκεί, πάλι, θα προσπαθήσει να εξηγήσει τα ανεξήγητα, παίζοντας με το φιλότιμο του Ελληνα.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί μαζί με τα μέτρα – σοκ να ανακοινώσει και κάποιες αποφάσεις τους για να ρίξει στάχτη στα μάτια, όπως περικοπές στους μισθούς πολιτικών κ.λπ.

    Το δράμα θα είναι ξανά σε πρώτο πλάνο, έτσι για να μας έλθει το κοστούμι καλύτερο.

    Μιλάμε για πραγματικό θίασο με εξαιρετικούς ηθοποιούς και καλό σκηνοθέτη.

    Μήπως πρέπει να προταθεί και για Όσκαρ ο κ. Παπανδρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεε!!!!!!!! Διαβάστε εκφράσεις "φασιστόμουτρα" και "αναρχοκουμούνια". Σε ποια δεκαετία νομίζετε ότι ζείτε? Αντί να υπερασπίζεστε τον κάθε πολιτικό που το μόνο που κάνει είναι να κοιτάει την τσέπη του, καιρός είναι να αρχίσετε να ασχολείστε και με σοβαρότερα θέματα από το εάν τα παιδιά του Ρουσσόπουλου θα είναι περήφανα για τον πατέρα τους. Τα παιδιά του Ρουσσόπουλου και του κάθε Ρουσσόπουλου δεν έχουν ανάγκη. Για τα δικά σας τα παιδιά να αγχώνεστε, γιατί έτσι που τα κάναμε τα πράγματα σε αυτή τη χώρα σε λίγο δε θα έχουμε χρήματα ούτε για γάλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 8:26
    ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑΧΟΥΝ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΔΕΞΙΟΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .
    ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
    ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΝΑ ΓΕΜΙΖΑΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΑΣ.
    ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.
    Ε ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΣΤΕ ΑΛΛΟ .
    ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΑΜΑΝ ΠΙΑ............
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΠΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ένας μαλάκας είναι που του τα γράφουν από τη Ρηγίλλης και κάνει καθημερινά όλα τα blogs και τα θέματα μπουρδέλο.

    Αλλά δεν φταίει αυτός. Φταίνε οι bloggers που δεν τα διαγράφουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 6.53 ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗ
    Ξεχασες ενδιαμεσα να βαλεις τον δρακουλα που αφησε αδεια ταμεια το 89-94 και τον χαρισματικο μπουχεσα που τα γαμησε ολα την μανα καταβροχθιζοντας σουβλακια και γαρδουμπες.
    Τι κομματοσκυλο μπορει να εισαι ρε Αζωρ? με επωνυμο λουρακι....ασφαλως αλλα αναχρονιστικο γρασο στα ματια.
    Αξιος ο μισθος σου τουλαχιστον στον δινουν η και αυτος ειναι κουβεντιαστος σεμνα και ταπεινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11,92 ΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒLOOPRE ΣΚΑΤΑ
    ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΚΟΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 7.38
    Συμφωνω απολυτα μαζι σου με το αρθρο σου. Ετσι ακριβως έγιναν τα πραγματα απο το 1981 εως ασφαλως τον θανατο του Ανδρεα.
    Όμως αγαπητε φιλε μου η νεωτερη Ελλαδα δεν δημιουργηθηκε το 1981 και ασφαλως δεν σταματησε στο 1995.Κουβεντα δεν ειδα για το παπλωμα,μηπως θυμασαι τι παρεδωσε η ΝΔ το 1981? ΕΝΑ (1) αγροτικο ιατρειο ανα 6 χωρια ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ που πγαινε τρεις μερες την εβδομαδα,μηπως θυμασαι αν σε ολη την χωρα ειχαμε φως , ρευμα η υπηρχαν και χωρια με γκαζολαμπες?μηπως θυμασαι τις συνταξεις που εδινε η ΝΔ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ? μηπως θυμασαι ποιοι ηταν τα παλια τζακια (εφοπλιστες) και ποιους στηριζαν? μηπως θυμασαι το σκανδαλο Ανδρεαδη με την εμπορικη τραπεζα? μηπως θυμασαι ο μεγαλος αντιστασιακος Τριανταφυλλιδης σε ποιους παρεδωσε την εξουσια στην Ελλαδα? μηπως θυμασαι αν ψηφισανε τα δεντρα (παγκοσμια πρωτοτυπια) στην Ελλαδα? μηπως θυμασαι ποιος ητανε ο γεφυροποιος με την χουντα? μηπως θυμασαι τα βουλευματα που εξεδιδε η ΕΡΕ και μοιραζε την γη(οχι οποια και οποια) στα μελη της οικογενειας Καραμανλη? μηπως ξερεις ποσο πληρωσε για το οικοπεδο στην Εκαλη ο συγχωρεμενος Καραμανλης 2000δρχ!!!!!!!!!χαρτοσημα!!!!!!!! μηπως θυμασαι ποιος συνεχισε το θεαρεστο εργο της χουντας με την αντιπαροχη μετατρεποντας τις πολεις σε εξαμβλωματα, πλουτιζοντας ημετερες τσεπες μεγαλοκτηματιων και αρχοντοτσιφλικαδων?
    Μηπως θυμασαι απο ποια σπλαχνα κομματος ξεπηδησαν οι χουντικοι? σου θυμιζει τιποτε το ονομα καρφιτσα?
    Μηπως θυμασαι τους κοτζαμανηδες? το ονομα Λαμπρακης σου λεει κατι?Μηπως σου θυμιζει τιποτε το ονομα Δοξουλα Μακρη και Μαξ Μερτεν? Μηπως θυμασαι τους φακελλους εθνικοφροσυνης των δημοσιων υπαλληλων ποιανου κομματος εργο ητανε?
    Για να μην αναφερθω στις πολιτικες διωξεις γιατι εκει υπαρχει πολυ πικρα.
    Καλο ειναι να εχουμε μνημη, οχι ομως επιλεκτικη και προπαντων κομματικη.Κουβαλαει πολλη αρρωστεια αυτη η παραταξη που λεγεται δεξια και δεν μπηκε στην κολυμπιθρα του Σιλοαμ και εξαγνιστηκε.
    Αυτο δυστυχως κατεστρεψε την Ελλαδα η μονοφθαλμη οπτικη της πολιτικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 8.26
    Σιγα μην σκισεις κανενα καλτσον!!!!Ελληναρα.
    Να πληρωσεις ρε τα γαμησιατικα των ινδαλματων σου Ρουσσοπουλου,Αλογοσκουφη,μπουχεσα και να αφησεις τις κορωνες περι εθνικοφροσυνης και αρχιδιες λες και εισαι ο μονος πατριωτης σε αυτο τον τοπο η νομιζεις οτι το κομμα σου οι yes men δεν ξεπουλησαν την Ελλαδα εδω και δεκαδες χρονια.
    Αιντε παρε τα κουβαδακια σου και τραβα σε καμμια αλλη παραλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. giati i...aristeri iper-malakia ine kalli :(pros anonimo)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λοιπόν Στάθη,
    περίμενα πολλές ώρες,μήπως απαντήσεις
    σ΄αυτά πού σού προσάπτουν.
    Τίποτες,πού λέει ο Μητρούσης.
    Είσαι ο ΛΟΚατζής τού ΠΑΣΟΚ,εκτελείς
    διατεταγμένη αποστολή αποπροσαναταλισμού.
    Πεθαίνουμε καί μού τσαμπουνάς πάλι
    τό Βατοπέδι.
    Ρέ άνθρωπε,γιατί δέν γράφεις γιά
    πράγματα γιά τό οποία θά σκύλιαζες
    παλαιότερα?
    Η κομματική σου ταυτότητα είναι
    καί βηματοδότης?
    Αφού ΚΑΙ ΤΑ 2 γάβγάβΚΟΜΑΤΑ ΤΑ
    ΕΚΑΝΑΝ.(Σκατά).
    Τό ΠΑΣΟΚ είναι άμωμη παρθένος
    καί ο κρίνος καθυστέρησε?
    Άντε...τώρα μή τό παίξω Κρακατόα.
    Αιδοιογαβγάβ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση