GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους διώχνουν για τα συνθήματα στην παρέλαση...

Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχος Θανάσης Μπούσιος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τα "...

Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχος Θανάσης Μπούσιος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τα "ακραία ρατσιστικά συνθήματα" -όπως και χαρακτήρισε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδης, που φώναζαν άνδρες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και έθεσε σε διαθεσιμότητα τον αξιωματικό που ήταν επικεφαλής του αγήματος των 36 βατραχανθρώπων.
Κατά τον υπουργό, "τέτοιες συμπεριφορές δεν...

αρμόζουν σε κανέναν ένστολο που έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους. Κανείς ανεγκέφαλος δεν έχει το δικαίωμα να αμαυρώνει την υπηρεσία του και τον εορτασμό μιας ιστορικής ημέρας μνήμης με ρατσιστικά συνθήματα μίσους και ξενοφοβίας. Προφανώς και εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για το επίπεδο της εκπαίδευσης, για τα επικίνδυνα στερεότυπα που εκκολάπτονται ή ενθαρρύνονται σε κάθε Σώμα που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια της χώρας. Είναι ανάγκη όμως να διαχωριστεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα από την ακρότητα, το μίσος και το ρατσισμό σε κάθε έκφρασή τους.Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα".
Οι άνδρες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών φώναζαν συνθήματα όπως "Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ".

27 σχόλια

  1. Ηλίθιος γεννιέσαι
    δεν γίνεσαι ποτέ,
    εκτός και αν ψηφίσεις
    τον πούστη τον μπινέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάνε σπίτι τους οι Ελληνάρες.

    Οι χρυσαυγίτες της δεκάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν θα χρειασθεί κάποιος να πολεμήσει γι αυτή τη ρημάδα τη χώρα θα στείλει ο Υπουργός τον Γλέζο, γιατί σε λίγο μόνο αυτός θα μείνει κοντά του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ........ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΟΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

    Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΟΜΑΤΟΙ ΓΡΑΣΟΦΟΡΟΙ !!!!!!!

    ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ?

    ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΠΙ ?

    ΜΑΛΑΚΙΑ Ε ΜΑΛΑΚΙΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα που θα μείνουν άνεργοι, στην καλύτερη περίπτωση θα πάνε μπράβοι σε κανένα νυχτερινό μαγαζί. Το πιο πιθανό είναι να πάνε σε καμιά συμμορία με αλβανούς ή προστατες σε κανένα έμπορο ναρκωτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΟΤΑΝ [ΚΑΙ ΑΝ] ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΔ.ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ''ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΄΄΄ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ'' !!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΑΒΕΡΩΦ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ'' ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΕΟΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί τον περάσατε τον στρατό? Κολλέγιο με δημοκρατικές αρχές? Πόσο μάλλον τα ΟΥΚ. Τα τμήματα αυτά του στρατού σε όλες τις χώρες με στρατό και Ιστορία,είναι γαλουχημένα σε εθνικιστικές βάσεις.Όταν σταματήσει αυτό να γίνεται,θα πάψουν να υπάρχουν και τα τμήματα ειδικών αποστολών.Άλλωστε τρελαμένος δημοκράτης και απλά πατριώτης είναι σπάνια περίπτωση για να μην πώ απίθανη.Εάν εκλέιψουν τέτοια ''φαινόμενα'' τότε θα εκλείψουν και οι λόγοι να βγούν Ι5 και όλοι οι φλώροι εκείνοι διάσημοι ή μή που δεν θέλουν να υπηρετήσουν.
    Το ερώτημα όμως είναι όταν έρθει ή κούφια η ώρα να υπερασπιστούμε κάτι απο την Χώρα μας ,τότε θα λέμε στους γείτονες παιδιά καθίστε να το συζητήσουμε με δημοκρατικές διαδικασίες? Και τα εγγόνια μας θα λένε όταν πια η χώρα μας θα έχει μικρύνει και άλλο, ότι οι Παπούδες μας ήταν δημοκράτες άνθρωποι, αλλά πέσαμε δυστυχώς σε εθνικιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΡΟ.ΠΟ, ΚΥΡΙΕ ΚΟΕΜΤΖΟΓΛΟΥ 'Η ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ 'Η ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΓΕΣΑΙ ''μαζεψου'', ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ. ΟΥΚΑΔΕΣ ΜΗ ΠΤΟΕΙΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας
    Κ. Πρωθυπουργέ
    Κ.Κ Βουλευτές

    Σχετικά με την διαφήμιση για τον Εθνικό λογαριασμό με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνο να συνεισφέρουμε για να σώσουμε την Ελλάδα. Ωστόσο πρέπει να δημιουργηθεί και μια άλλη διαφήμιση για εμάς: Να σωθούν οι Έλληνες.

    Είμαι 40 χρονών και έχω εδώ και 10 χρόνια μια μικρή επιχείρηση. Αυτή τη στιγμή όμως αντιμετωπίζω τεράστιες ...
    δυσκολίες όχι μόνο στα έσοδα της εταιρίας μου, αλλά στο να βγάλουμε τα προς το ζην εμείς και οι εργαζόμενοι μας. Οι λιγοστοί πελάτες που έρχονται πλέον δεν αρκούν και ακόμη και αυτοί, περιμένουν απο αλλού να πληρωθούν απο την αγορά για να πληρώσουν τις υπηρεσίες μας. Αυτό έχει γεννήσει ένα φαύλο κύκλο με αποτέλεσμα να εργαζόμαστε μήνες κυριολεκτικά αμισθί, η αγορά να είναι στεγνή και εμείς να βλέπουμε τα χρέη μας να διογκώνονται. Απο την Αρχή του χρόνου οι 3 υπάλληλοι που μου μείνανε έχουν λάβει μόλις 500 ευρώ ενώ εγώ, έχω να πληρώσω τον εαυτό μου απο το 2009. Οι τράπεζες μας ζητούν επαναδιαπραγμάτευση των δανείων και αυτή τη στιγμή ζούμε για να πληρώνουμε το πανάκριβο ΙΚΑ και τους τόκους τραπέζης.

    Η δουλειά μου εδώ και 10 χρόνια μπορούσε να μας θρέψει, χωρίς σπατάλες και άσκοπα ανοίγματα. Σήμερα δεν μπορεί να μου προσφέρει ούτε τα είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά μου και τις οικογένειες των εργαζομένων μου. Επομένως κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κ. Πρωθυπουργέ και βουλευτές, να δώσω, να δώσουμε όλοι για την Ελλάδα, αλλά δεν έχω να δώσω ούτε για το παιδί μου πλέον, ούτε το ενοίκιο να πληρώσω για να μη μείνω στο δρόμο. Δεν έχω κλέψει την εφορία, δεν έχω μαύρα βιβλία πληρώνω τις εισφορές μου, ΓΙΑΤΙ η Ελλάδα μου φέρεται έτσι; Πως θα αντέξω βλέποντας τα σκάνδαλα και τις υπερ προμήθειες, τους παχυλούς μισθούς των golden Boys που πληρώνονται ενώ βάζουν τους οργανισμούς και τα ταμεία "μέσα" ; Πόσο θα αντέξουμε ακόμη βλέποντας τα βολέματα των συγγενών στη βουλή με 16 παχυλούς μισθούς, πόσο θα αντέξουμε να μην κάνουμε ΟΝΕΙΡΑ και σχέδια για το αύριο; Πως να αντικρίσω το παιδί μου που έρχεται με μήνυμα από τη δασκάλα "να τακτοποιήσουμε τα δίδακτρα αγγλικών"; Δεν με πειράζει να ζήσω με λιγότερα. Με πειράζει να ζώ χωρίς σχέδια για το μέλλον και ΕΣΕΙΣ που τόσα χρόνια κυβερνάτε σε ομάδες και σχήματα που αλλάζουν, καταφέρατε να μου το στερήσετε αυτό και πλέον να μην έχω ελπίδα για την κάθε αυριανή μέρα που ξημερώνει.

    Όπου και να πάω η Ελλάδα με πληγώνει... "

    Ένας πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
    μάλλον παρουσιάζονται τάσεις εκφασισμού της ζωής και όχι μόνο
    όπως κάποια κυρία στο www.alfavita.gr στρέφεται κατά των συνδικάτων με αρθρίδιο απείρου κάλους με τίτλο «Η ηγεσία των συνδικάτων και ο πάτος του πηγαδιού, της Ελένης Παπαδοπούλου (26/03/10)» και σε άλλο μπλοκ κατά των κομμάτων ως ΕΛΕΝΗ, και αλλού …. και αλλού …..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΟΧΕΣ , ΑΝΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΤΕ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 114

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ, ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΤΟΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΚΚΑΛΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @26 Μαρ 2010 9:34:00 μ.μ.

    Μελιγαλάς is calling.

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα παιδιά των λαθρομεταναστών που θα πάρουν την Ελληνική ιθαγένεια θα υπηρετήσουν και αυτά στον ελληνικό στρατό ? Δηλαδή μπορεί να γίνουν και αυτά ΟΥΚ ? Τότε τι συνθήματα θα φωνάζουν ? Μπορεί να μας απαντήσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντε να γίνουν Ελληνες και οι Αλβανοί και να παρελάζουν με την Αλβανική σημαία , ετσι να χαίρονται και να νοιώθουν Εθνική επαρση κάτι Δραγώνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσύ ρε Χρυσοχοίδη νομίζεις οτι εχεις θέσει στο Ελληνικό "σώμα"; αντε να χαθείς καραγκιόζη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 26 Μαρ 2010 8:48:00 μ.μ

    Για την κονόμα τους κάνεις Ελληνες; αν δεν εισαι εργολάβος για να τούς εκμεταλεύεσαι , ξανασκέψου το!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. BLOOP, BLOOP ακούστηκε από την όχθη του Ειρηνικού Ωκεανού (Seattle, WA)

    Μετά εκείνη κατάπιε, σκουπίστηκε, ρώτησε τα παιδιά της αν κατάλαβαν πως γίνεται η δουλειά και στη συνέχεια τα αμόλησε στο Internet, αφού τα σπούδασε με τον "ιδρώτα" του πάτου της στο διάσημο Καναδέζικο Πανεπιστήμιο SaSkat-achewan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΥΑΚΑΔΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΙΚΙ ΤΑΚΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατι μεταξωτοι αριστερουληδες επαγγελματιες αντιρατσιστες,δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμιζουν τους χοχλιους τση Κρητης.

    Πριν να μπουν στο τηγανι, τους βαζουν στο βαρελι με το αλευρι για να καθαρισει το στομαχι τους.
    Μασουλανε αμιλητοι,βγαζουν κερατα,και νομιζουν οτι ολοι ειναι σαλιαρηδες.
    Στο τηγανι βγαζουν φωνουλες σαν αυτες που βγαζουν μερικοι εναντιων των ανδρων των Ο.Υ.Κ.

    SOROτηγανα αφηστε την ελληνικη παιδεια ησυχη.

    * Αν δεχθούμε ότι το βίντεο είναι γνήσιο, γιατί δεν μιλάει κανείς για τον κόσμο που χειροκροτούσε ;
    Αλλά αυτό είναι που “τσούζει”,
    το ότι ο κόσμος χειροκροτούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΧΙ ΕΔΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ό αξιωματικός πού έχει τήν ευθύνη,
    νά τήν πάρει στόν ώμο καί νά πα-
    ραιτηθεί.
    Τά στοιχάκια είναι ρατσιστικά.
    Χωρίς τήν έγκριση του καί πιθανόν
    τήν προτροπή-διαταγή(?)του, νά μή
    συνέβαινε τίποτα.
    Δέν έχουμε τήν πολυτέλεια νά διω-
    χθούν όλοι οί καλοεκπαιδευμένοι
    άνδρες,γιά πράγματα πού συμβαίνουν
    σέ όλες τίς χώρες....κρυφά.
    Στή παρέλαση δέν ακούγονται.
    Άντε γιατί διυλίζετε τό κουνούπι
    καί καταπίνετε τήν καμήλα.
    Τήν μεγάλη Βακτριανή,υποκριτάκια.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είς μνήμην Μαρίνου Ζαμπάτη..


    Ο χρόνος , ξημερώματα μεγάλου Σαββάτου 1996, ο τόπος ανοιχτά του Κόλπου της Παναγιάς, Θεσπρωτία. Οι πάνοπλοι Λιμενικοί επιβαίνοντας στο φουσκωτό τους περιπολούν μαζί με το πλωτό "118" ανοιχτά της Κέρκυρας..Πρίν απο μερικές μέρες (Μ.Τετάρτη) είχαν καταδιώξει ένα ακόμα αλβανικό ταχύπλοο και σύμφωνα με το σήμα της Ιντερπόλ μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών θα πέρναγε αυτές τις μέρες απο την Αλβανία στις Ελληνικές ακτές.Ενέδρα λοιπόν,αναμονή και το βλέμα καρφωμένο στο ραντάρ , το σκηνικό γνωστό το ίδιο και απαράλαχτο. Δεν άργησε να φανεί το....

    ύποπτο σκάφος ,χωρίς φώτα ναυσιπλοίας και με 5 επιβαίνοντες ,να πλησιάζει την θέση των Ελλήνων Λιμενικών..Κίνηση προς το άγνωστο πλεούμενο,προβολέας και κλήση να σβήσει τις μηχανές..Η απάντηση ήρθε άμεσα με έναν καταιγισμό πυρών απο αυτόματα όπλα που γαζώνουν τα ελληνικά περιπολικά. Οι Λιμενικοί ανταποδίδουν τραυματίζοντας έναν απο τους λαθρέμπορους ,η καταδίωξη τελικά λήγει χωρίς την σύλληψη των Αλβανών κακοποιών ..όχι όμως χωρίς απώλειες . Ο 25χρονος Μαρίνος Ζαμπάτης ,παλικάρι απο το Μεγανήσι και ένας απο τους καλύτερους άνδρες Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος κείτεται νεκρός χτυπημένος θανάσιμα από τα πυρά των Αλβανών κακοποιών.

    Το παραπάνω περιστατικό ήταν η σταγόνα που ξεχύλησε το ποτήρι. Από το καλοκαίρι του 1996 μέχρι και το 1997 η Αλβανική Μαφία είχε επιδοθεί σε ένα ολοένα και αυξανόμενο αριθμό ληστρικών επιδρομών στα παράλια της Κέρκυρας και η κατάσταση είχε αρχίσει να επηρεάζει τον τουρισμό του νησιού αλλά όπως είναι και φυσικό είχε δημιουργήσει κλίμα ανησυχίας στην κοινωνία της Κέρκυρας..Η ιδιαίτερη επιμονή των Αλβανών , ορισμένα χαρακτηριστικά της δράσης τους (ριπές κατά ξενοδοχείων,δολοφονίες τουριστών) καθώς και η έλλειψη κάποιου ορατού οφελους ,είχε δημιουργήσει πολλές εύλογες απορίες στις Ελληνικές αρχές..Η έντονη τουρκική παρουσία στο νησί απο το 1994 ,-χρονιά κατα την οποία άρχισε να καταγράφεται δυσανάλογία στον αριθμό εισερχομένων και εξερχομένων Τούρκων υπηκοων στο νησί- είχε προβληματίσει τις αρχές - η προσπάθεια δημιουργίας δικτύου όχι σε κάποιο ακριτικό νησί του Αν.Αιγαίου αλλά την Κέρκυρα δεν ήταν κάτι που είχε παρατηρηθεί στο παρελθόν- ..όπως μας πληροφορεί ο Μ.Ηλιάδης στο πασίγνωστο πλέον βιβλίο του για της τουρκικές μυστικές υπηρεσίες αποκαλύφθηκε ότι οι Αλβανοί συμμορίτες χρηματοδοτούνταν απο την Άγκυρα και μάλιστα ότι ο αρχηγός του ιδιότυπου καρτέλ είχε εκπαιδευτεί στην Τουρκία (Τουρκικές Μυστικές υπηρεσίες και η ΜΙΤ σελ425)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΛΗΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΟ ΕΙΣΑΙ
    Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ.

    Ένας νεκρός σε ένοπλη ληστεία στην Αθήνα.
    Αιματηρή ένοπλη ληστεία με έναν νεκρό και μια γυναίκα τραυματισμένη έγινε στις 3.30 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου στην οδό Παρασκευοπούλου 125 στην Αθήνα.
    Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού και...
    πιθανόν με τσεκούρι, τραυμάτισαν θανάσιμα τον άνδρα,ο οποίος ήταν απόστρατος του Στρατού, 60 ετών και ελαφρά τη γυναίκα του στο κεφάλι, άρπαξαν άγνωστα αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΛΗΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΟ ΕΙΣΑΙ
    Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ.

    Ένας νεκρός σε ένοπλη ληστεία στην Αθήνα.
    Αιματηρή ένοπλη ληστεία με έναν νεκρό και μια γυναίκα τραυματισμένη έγινε στις 3.30 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου στην οδό Παρασκευοπούλου 125 στην Αθήνα.
    Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού και...
    πιθανόν με τσεκούρι, τραυμάτισαν θανάσιμα τον άνδρα,ο οποίος ήταν απόστρατος του Στρατού, 60 ετών και ελαφρά τη γυναίκα του στο κεφάλι, άρπαξαν άγνωστα αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λαϊκά Ορθόδοξα Ακρωνύμια


    * Κ.Ο.Λ.Ο.Σ. (Κλιμάκιο Ομογένειας Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Φ.Ε.Λ.Ο.Σ. (Φοιτητική Ένωση Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Σ.ΤΟ.Κ.Ο.Σ. (Σπουδαστικός ΤΟμέας Κόμματος Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Μ.ΟΥ.Ν.ΑΡ.Ο.Σ. (Μαθητικό ΟΥρσουλίνων Ντηρί ΑΡσακείου Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΠΑ.Τ.Ο.Σ. (ΠΑνεπιστημιακός Τομέας Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΑΓ.ΟΡ.Α.Ι.Ο.Σ (ΑΓωνιστική ΟΡγάνωση Αλλοδαπών Ιερόδουλων Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Π.Ε.Ο.Σ (Περιβαλλοντική Ένωση Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Μ.Π.Α.Φ.Ο.Σ. (Μαζική Πρωτοβουλία Αθεράπευτα Φυσιολατρών Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Σ.Κ.Ο.Τ.Ο.Σ. (Συνταξιούχοι Καταδότες και Ομόφρονοι Ταγματασφαλίτες Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Ο.Χ.Ε.Τ.Ο.Σ.(Οργανισμός Χειραγώγησης της Ενημέρωσης και του Τύπου Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΘΕ.Ο.Σ. (ΘΕεολόγοι Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Χ.ΑΡ.Ο.Σ. (Χειρουργοί ΑΡεταίειου Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Π.ΟΡ.Δ.Ο.Σ. (Πανελλήνια ΟΡγάνωση Δικαστών Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΦΑΛ.Ο.Σ. (ΦΑΛαγγίτες Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΙΣΤ.Ο.Σ. (ΙΣΤολόγοι Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Τ.ΑΦ.Ο.Σ (Τομέας ΑΦροδισιολόγων Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΟΡ.Γ.ΑΣ.Μ.Ο.Σ. (ΟΡγάνωση Γυναικών ΑΣτυνομικών Μονάδων Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο. (Λαϊκός Ορθόδοξος Σύνδεσμος Νεοναζί Ομοφυλόφιλων)
    * Π.Ο.Υ.Τ.Σ.Ο.Σ. (Πανελλήνιος Όμιλος Υπανάπτυκτων Τηλευαγγελιστών & Σοφιστών Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Ε.Κ.ΛΑ.Σ.Α (Εναλλακτικό Κίνημα Λαϊκορθόδοξων Σωματείων Αμερικής)
    * ΜΠ.Ο.Υ.Φ.Ο.Σ. (ΜΠλογκοσύναξη Ομορφων Υποψηφίων Φερέφωνων Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Π.Α.Ν.Τ.Ο.Φ.Λ.Α. (Παρακρατικοί Απολογητές Ναζιστικής Τιμής Ορθοφρονούντων Φανατικών Λεμονοπαραγωγών Αρτης)
    * Σ.Α.Π.Ι.Ο.Σ.: (Σύλλογος Ανέραστων Πατριδοκάπηλων Ιερέων Ορθοδόξου Συναγερμού)
    * Δ.Η.ΛΗ.Τ.Η.ΡΙ.Ο. (Διαρκές Ηρωικό Λησταρχείο Τιμίων Ηλιθίων Ριψάσπιδων Ορθοδοξίας)
    * ΧΑΛ.Β.Α.Σ. (ΧΑΛασμένα Βιολογικά Απόβλητα Συνταξιούχων)
    * Β.Υ.Ζ.Ι. (Βαπτισμένοι Υστερικοί Ζοχαδιασμένοι Ιστορικοί)
    * ΑΥ.ΝΑ.ΝΙ.Σ.Μ.Ο.Σ (Αυτιστικά ΝΑζιστικά ΝΙάτα - Στρατόκαβλοι Μπαμπουίνοι Ορθόδοξου Συναγερμού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. στην χώρα της διαφάνειας και την ώρα της ξεφτίλας που μεταθέτουν τον διοικητή τον ΟΥΚ επειδή έκανε αυτό που του…ζητάει το στράτευμα τόσα χρόνια να αφήνουν στην θέση του τον διοικητή που έδωσε άδεια στον Πάρι Κασιδόκωστα να πάει στην Καραιβική να κάνει διακοπές την ώρα που πέρασαν 40 ημέρες από την ορκωμοσία του. Τον μετέφεραν στο αρχηγείο του ΓΕΝ και από εκεί στην …

    Καραιβική. Έτσι είναι ο Ελληνικός στρατός κ.Βενιζέλε; Φλωριά και Κολωνάκι; Μήπως να του πάμε και την Πάρις Χίλτον να του ανυψώσει το ηθικό; Είστε περήφανος για το στράτευμα μας;

    Είναι δυνατόν να προσκυνάτε το χρήμα; Το λέμε για τον κόσμο που δεν ξεχνάει και πρέπει να θυμάται. Ντροπή ρε , την ώρα που άλλοι φυλάνε σκοπιά το πλουσιόπαιδο να είναι στην Καραιβική.
    (Το θέμα είναι από το αυριανό ‘Πρώτο Θέμα’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση