GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται η ευρωδραχμή;...

Από το http://www.sofokleous10.gr/ Αλλαγή νομίσματος από ευρώ σε ευρωδραχμή. Θέσπιση ισοτιμίας 2 ευρωδραχμές προς 1 ευρώ, με υποχρεωτική ανα...

Από το http://www.sofokleous10.gr/

Αλλαγή νομίσματος από ευρώ σε ευρωδραχμή. Θέσπιση ισοτιμίας 2 ευρωδραχμές προς 1 ευρώ, με υποχρεωτική αναγραφή σε αγαθά και αξίες και των δυο τιμών. Εν συνεχεία υποτίμηση του νομίσματος για να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. Λειτουργία της αγοράς με τους παραπάνω όρους για ένα χρονικό διάστημα 2 έως 3 ετών και έπειτα, εάν οι συνθήκες είναι τέτοιες και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας το επιτρέψουν, επιστροφή της χώρας μας στην Ευρωζώνη και υιοθέτηση εκ νέου του ευρώ ως εθνικού νομίσματος.
Μερικούς μήνες νωρίτερα το παραπάνω ενδεχόμενο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, σήμερα όμως...

συγκεντρώνει εξαιρετικά καλές πιθανότητες για να γίνει πραγματικότητα. Τo S10 αποκαλύπτει την ύπαρξη μιας σχετικής αναφοράς αμερικανικού think tank, το οποίο συνδέεται στενά με το Eurogroup και οι εισηγήσεις του γίνονται στην πλειονότητά τους δεκτές από διεθνούς οικονομικούς οργανισμούς και μεγάλους χρηματοπιστωτικούς οίκους. Πρόκειται για το International Political Economy, το οποίο σε αναφορά του, που υπογράφεται από τον καθηγητή Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο Ρόμπερτ Άλιμπερ και φέρει τον εύγλωττο τίτλο «Η υποτίμηση του ελληνικού ευρώ», περιγράφει με ζοφερά χρώματα το νομισματικό μέλλον όχι μόνο της χώρας μας, αλλά και των υπόλοιπων μεσογειακών κρατών της Ζώνης του Ευρώ. Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά στο έγγραφο, σε ενδεχόμενο που η Ελλάδα δεν μπορέσει να μειώσει μισθούς και ημερομίσθια, τότε θα πρέπει να φύγει από το ευρώ για ένα ή δυο χρόνια, παρά το γεγονός ότι «αρκετοί παρατηρητές πιστεύουν ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί, γιατί δεν υπάρχουν τέτοιες προβλέψει στη Συνθήκη του Μάαστριχτ για διαζύγιο ή διάσταση».
Οι συνθήκες αγοράς
Όμως, συνεχίζει η αναφορά, «αυτά είναι ανοησίες. Οι διεθνείς νομισματικές συνθήκες είναι καλές για 15 ή για 20 χρόνια και, όταν οι συνθήκες της αγοράς αλλάζουν, οι χώρες κάνουν αυτό που πιστεύουν ότι πρέπει να κάνουν». Εν συνεχεία, η αναφορά, αφού προηγουμένως επιχειρηματολογεί γιατί είναι αναγκαίο να φύγει η χώρα μας από τη Ζώνη του Ευρώ, σημειώνει ότι τώρα κουμάντο στο παιχνίδι που έχει στηθεί γύρω από της ελληνική οικονομία κάνουν «οι δυνάμεις της αγοράς». Ως εκ τούτου πλέον, σύμφωνα με το έγγραφο, «κανείς ή σχεδόν κανείς, παρά μόνο οι ελεγχόμενες οντότητες από την κυβέρνηση, δεν πρόκειται να αγοράσει το ελληνικό χρέος». Παράλληλα, γίνεται λόγος αφενός στο ενδεχόμενο αδυναμίας του ελληνικού κράτους να πληρώσει κάποια στιγμή ακόμη και τους δημοσίους υπαλλήλους, αφετέρου στην «εξυπνάδα» των πλουσίων Ελλήνων, οι οποίοι θα είναι οι πρώτοι που θα σπεύσουν να βγάλουν στο εξωτερικό τα χρήματά τους, όπως άλλωστε έχουν ήδη κάνει πάρα πολλοί από αυτούς.
Όπως χαρακτηριστικά επισημάνεται, «η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να χρηματοδοτήσει ένα έλλειμμα σχεδόν 15% του ΑΕΠ, διαφορετικά οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα μπορέσουν να πληρωθούν. Για λίγο καιρό η ελληνική οικονομία μπορεί να δανειστεί από τις ελληνικές τράπεζες. Όμως οι πλούσιοι Έλληνες είναι αρκετά έξυπνοι για να κρατήσουν το μεγαλύτερο μέρος του ρευστού τους πλούτου στις τράπεζες στην Ελλάδα. Το επόμενο βήμα θα είναι ένας γύρος στις καταθέσεις των τραπεζών της Αθήνας, συμπεριλαμβανομένων και των υποκαταστημάτων των ξένων τραπεζών στην Ελλάδα. Οι ιδιοκτήτες αυτών των καταθέσεων θα μεταφέρουν τα χρήματά τους σε τράπεζες της Γερμανίας, της Γαλλίας ή της Ιταλίας». Εμμέσως πλην σαφώς, δηλαδή, γίνεται επισήμανση στο ενδεχόμενο κάποια στιγμή οι ελληνικές τράπεζες να αντιμετωπίσουν πρόβλημα ρευστότητας, εξαιτίας της φυγής και τοποθέτησης μεγάλων ελληνικών κεφαλαίων σε τράπεζες του εξωτερικού. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η ελληνική κυβέρνηση δεν θα έχει πλέον από πουθενά αλλού να αντλήσει χρήματα για να χρηματοδοτήσει το χρέος της, αντιμετωπίζοντας για τα καλά πλέον το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας.
Υποτίμηση ευρωδραχμής
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όμως τα όσα αναφέρει το έγγραφο για τον τρόπο με τον οποίο θα μεθοδευθεί τόσο η εναλλαγή του νομίσματος από ευρώ σε ευρωδραχμή, όσο και η εν συνεχεία υποτίμησή του. Πρόκειται για κάτι που τεχνικά εμφανίζεται ως απλό και σχετικά εύκολο να γίνει. Όπως τονίζει η αναφορά, « τα τεχνικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με μια υποτίμηση από την Αθήνα είναι ασήμαντα. Η κυβέρνηση κλείνει τις τράπεζες για αρκετές ημέρες και τους δίνει οδηγίες για να ονομάσουν όλες τις καταθέσεις και δάνεια, καθώς και κάθε άλλο συμβόλαιο, σε ευρωδραχμές. Οι τράπεζες ξανανοίγουν και μια νέα αγορά συναλλάγματος αναπτύσσεται καθώς οι άνθρωποι αγοράζουν και πωλούν το ευρώ με όρους ευρωδραχμής. Τότε πολλά αγαθά και αξίες θα έχουν δυο τιμές. Μία σε όρους ευρώ και μια άλλη σε όρους δραχμής».
Εν συνεχεία, ο συντάκτης του εγγράφου παραδέχεται ότι εξαιτίας αυτής της κατάστασης θα δημιουργηθεί αναταραχή στην αγορά συναλλάγματος, σπεύδει όμως να προσθέσει ότι μετά από κάποιες εβδομάδες οι τιμές θα σταθεροποιηθούν και, σε 8 με 10 μήνες, η ευρωδραχμή θα προσδεθεί στο ευρώ, έως ότου με την παρέλευση δύο ή τριών χρόνων, όπως έχει ήδη προαναφέρει, μετατραπεί και πάλι σε ευρώ. στο πλαίσιο της έκθεσης σημειώνεται ότι εάν τελικά ληφθούν όλα τα παραπάνω, τότε θα δημιουργηθούν μια σειρά από προϋποθέσεις στο τρίγωνο Φρανκφούρτης – Βρυξελλών – Αθήνας, οι οποίες θα βοηθήσουν την Ελλάδα να ξεπεράσει το πρόβλημα της χρηματοδότησης του χρέους της. Πως θα γίνει αυτό; Η αναφορά είναι ξεκάθαρη: «Μηνιαία τσεκ από Βερολίνο και Παρίσι θα διευκολύνουν την ελληνική κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει τα ελλείμματά της. Μείωση στα κόστη και στις τιμές στην Ελλάδα που θα οδηγήσει σε μείωση του τρέχοντος ελλείμματος και σε αύξηση των δημοσίων εισοδημάτων. Υποτίμηση της ευρωδραχμής. Στο τέλος και τα τρία θα περάσουν», καταλήγει η αναφορά.
Ένα επιπλέον στοιχείο είναι ότι το συγκεκριμένο σενάριο τρόμου, σύμφωνα με την αναφορά, είναι πολύ πιθανό να λάβει χαρακτήρα ντόμινο το οποίο θα συμπαρασύρει και τις υπόλοιπες μεσογειακές χώρες του ευρώ. οι χώρες αυτές θα ακολουθήσουν το ελληνικό παράδειγμα προκειμένου να αντεπεξέλθουν και αυτές στο δικό τους, ανάλογο, οικονομικό πρόβλημα. Πρόκειται για τις χώρες του Νότου της Ε.Ε., Πορτογαλία, Ιταλία και Ισπανία, στις οποίες, μαζί με την Ελλάδα, τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν δώσει την επαίσχυντη συντομογραφία PIGS(«γουρούνια»), από το πρώτο γράμμα των ονομασιών των χωρών στη λατινική γραφή τους. Σύμφωνα με την αναφορά, κάτι ανάλογο θα πρέπει να ισχύσει και για το νόμισμα αυτών των κρατών, το οποίο θα μετονομαστεί σε ευρωεσκούδο, ευρωλιρέτα και ευρωπεσέτα, αντίστοιχα. Ενδεικτικά να επισημάνουμε ότι τα spreads τόσο για τα πορτογαλικά, όσο και τα ισπανικά 5ετή ομόλογα έχουν εκτοξευθεί σε ιστορικό υψηλό.

32 σχόλια

  1. ΤΟ...ΞΕΣΤΑΥΡI ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ
    ΥΠΟΘΕΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ;

    24 Μαρτίου 2010: Τουρκική κορβέτα κάνει νηοψία σε ελληνικό πλοίο μέσα στα εθνικά ύδατα !!!

    Χθες τα μεσάνυκτα (23:50) η τουρκική η τουρκική κορβέτα «Bafra» αφού είχε περιόδευσε επί 24 ώρες στα νησιά του Αιγαίου (Φολέγανδρο, Σαντορίνη, κλπ) πέρασε από το στενό ανάμεσα στην Κέα και την Κύθνο συνοδευόμενη από την τορπιλάκατο «Κρυσταλλίδης».

    Στις 02:10 η ελληνική τορπιλάκατος προειδοποίησε το τουρκικό πλοίο για παραβίαση της αβλαβούς διέλευσης ενώ βρισκόταν στο στενό Καφηρέα εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.

    Πέντε λεπτά αργότερα η «Bafra» εξέπεμψε μήνυμα στο παραπλέον εμπορικό πλοίο «Αρχάγγελος» ζητώντας στοιχεία δρομολογίου (λιμένα κατάπλου, απόπλου, όνομα).

    Δηλαδή, την παραμονή της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, τουρκικό πολεμικό σκάφος έκανε νηοψία σε ελληνικό εμπορικό πλοίο μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα

    Στις 02:30 η τουρκική κορβέτα εξήλθε των ελληνικών χωρικών υδάτων και ακολούθησε πορεία σε διεθνή ύδατα νοτιοδυτικά της Χίου, υπό παρακολούθηση πάντα από την ελληνική τορπιλάκατο.

    Σιγά να μην πει κανείς «Βυθίσατε το Bafra».

    Εδώ του είχαν στείλει και τορπιλάκατο να το προσέχει μην πάθει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TA ΕΥΡΩΑΓΓΟΥΡΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ?

    ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ .ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΙΛΟΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ελλάδα κι αν σε πουν κλέφτη, ψεύτη η φονιά δεν έχεις πρόβλημα. Αν σε πάρουν στην πλάκα σ’ έχουν ξεκάνει. Απολαύστε το:

    http://www.youtube.com/watch?v=IA8kDuy2AN8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.
    ΟΣΟ ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PRESS.
    ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΘΩΟΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΕ.
    ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΠΙΘΑΝΕ ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ.
    ΣΟΥΠΕΡ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ, ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΑΝΟΥΝΕ ΤΟΠΟ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ NIKOS...τι θαυμάσια !!!!
    Και ο αδελφός Νίκος μετά φωτογράφου στα Εμιράτα.

    Πολύ συζήτηση έχει γίνει για το περιβόητο ταξίδι στο Αμπου Ντάμπι. Χθες ο κ. Χάρης Παμπούκης την φιλοτιμίαν ανἀγκη ποιούμενος απάντησε ότι πλην του ιδίου και της κυρίας Λούκας Κατσέλη στην αποστολή συμμετείχαν δύο συνοδοί ασφαλείας, ο συνεργάτης της υπουργού Οικονομίας κ. Σπ. Παγκράτης, η συνεργάτις του υπουργού Επικρατείας κυρία Παναγιώτα Παυλοπούλου, ο αδελφός του Πρωθυπουργού κ. Ν. Παπανδρέου και η φωτογράφος κυρία Σιμέλα Παντζαρτζή .

    Το ταξίδι κόστισε οπως δήλωσε ο ίδιος Υπουργός στα ταμεία 85.935,38 ευρώ. ______________

    Δηλαδή μες της κρίσης τον καιρό η κυβέρνησή μας προσέλαβε και φωτογρἀφο για να αποθανατίσει τους εμίρηδες και τους κακομοίρηδες που πήγαν στο Αμπου Ντάμπι. Εκείνο που δεν έχουμε ακόμα καταλάβει είναι, με ποιά ιδιότητα ταξιδεύει ο αδελφός Νίκος .
    Μάλλον για να δείξουμε στους εμίρηδες ότι και στην Ελλάδα κυβερνάει μια οικογένεια...
    Χάρη θέλουμε μια χάρη. Να μας δώσεις φωτογραφία του Νίκου με τον Εμίρη αφού την πληρώνουμε που την πληρώνουμε τη φωτογράφο να βλέπουμε και τι γίνεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ; Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ;
    ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΟΙΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ;
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν συμβει αυτο ας σκεφτουμε τι αξια θα εχει η υποτιθεμενη ευρωδραχμη απεναντι σΤΟ ΕΥΡΩ,ΚΑΙ κυριως με τι αξια θα γινει η μετατροπη της παλι σε ευρω,πεινα που ερχεταιαιαιαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θα ήθελα σήμερα να είμαι στη θέση του μέσου πασόκου.
    Πριν από καμιά δεκαπενταριά χρόνια κάποιος μελαμψός μου πούλησε μια κάμερα στο ένα δέκατο της αξίας που έκανε στα μαγαζιά (μετά από πολύ παζάρι). Το κουτί είχε μέσα χαρτί εγγύησης, φορτιστή μπαταριών και όλα τα συναφή.
    Όταν πήγα σπίτι και την έβαλα να παίξει συνειδητοποίησα ότι ήταν μόνο το κέλυφος, δηλαδή ένα άδειο όμορφο κουτί, κάτι σαν παιδικό παιγνίδι.
    Ένιωσα τόσο-μα-τόσο μακάκας που ακόμη δεν μπορώ να το ξεχάσω μετά από τόσα χρόνια.
    Αυτό συμβαίνει και σήμερα με τους (πρώην) πασόκουςαλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα.
    Μαζική παράκρουση.
    Πήγαν οι κακόμοιροι να γλυτώσουν το πάγωμα των αποδοχών που έλεγε ο Κ.Κ. και βρέθηκαν στο βόθρο με τις πράσινες ακαθαρσίες από τον οποίο δεν μπορούν να ξεφύγουν με τίποτε. Τρώνε στη μάπα μείωση αποδοχών, σημαντικότατη αύξηση του κόστους διαβίωσης, δεκάδες χιλιάδες χάνουν ακόμη και τη δουλειά τους, συνταξιοδότηση στα 67 και όλα αυτά γιατί;
    Γιατί πίστεψαν.
    Ήθελε πολύ μυαλό, βρε παιδιά, για να καταλάβεις ότι ο τύπος είναι αρχηγός γραβατωμένης συμμορίας και μας δουλεύει;
    Και όμως αυτοί τον πίστεψαν.
    Τώρα δεν μπορούν να κάνουν τίποτε.
    Ας πρόσεχαν, όμως το κακό είναι ότι πήραν στο λαιμό τους και όσους είχαν καταλάβει τί εστί Παπαντρέου και φώναζαν.
    Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.
    Τώρα, όλοι μαζί τα κεφάλια μέσα τώρα και καλή δύναμη συντρόφια, θα πληρώσουμε όλοι πχ. τα ταξιδάκια του Νίκου Παπαντρέου με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο με κόστος 86000 ευρώ τη στιγμή που με το αεροπλάνο της γραμμής το κ΄σοτος θα ήταν 2000 ευρώ.
    Σκάμε και πληρώνουμε.
    Έτσι και αλλιώς ότι και να πούμε τώρα, "μηδέν εις το πηλίκιον".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ήθελε πολύ μυαλό, βρε παιδιά, για να καταλάβεις ότι ο τύπος είναι αρχηγός γραβατωμένης συμμορίας και μας δουλεύει;
    ================================
    ΕΝΩ Ο ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ......
    ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ...
    ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΞΕΣΧΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΨΗ ΕΤΣΙ Ε;
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΚΡΕΤΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου ρε Jeffrey με την εξωτερική πολιτική σου και της Ελληνοτουρκικής πισωκολλητής προσέγγισης.

    Άντε και τώρα που καταργήσατε αεροπλάνα και τανκς στις παρελάσεις…να καλύψουν το κενό τα μηχανοκίνητα της γείτονος.
    Πλάκα δεν θα είχε να δούμε τουρκικά F-16 πάνω από την Αθήνα.
    Ώπααααα

    - Καλά ρε γμτ ένα “fuck off” δεν μπορεί κάποιος να τους το πεί;

    Αλλα..Γιά να πεις ΚΑΙ να εννοείς KAI να εμμένεις sτο “fuck off” πρέπει να είσαι γεννημένος political “giver” NOT a “taker”!..

    - Θα ήθελα πολύ να ακούσω την “περήφανη άποψη” του Υπ. Εθ. Αμ. που τώρα τελευταία έχει πάλι βγει στο προσκήνιο μιλώντας στους γνωστούς “προσκηνημένους” δημοκόλακες του συστήματος των ΜΜΕ, δίνοντας την εικόνα του “αξιόλογου και σοβαρού πολιτικού” που μάλλον ξανακαλλιεργείται δειλά-δειλά για “κάποιο” λόγο, τα ακούς Jefrey, ρε μπας και ξεκίνησε κάποιο σχέδιο από τα γνωστά κέντρα;

    Μπα πάλι ο Καραμανλής θα φταίει και η διακυβέρνηση της ΝΔ την προηγούμενη πενταετία !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚ

    Επιβαβαιωνεται για αλλη μια φορα ο Δρ Κουτσουκος...αν δεν δανειστουμε εως 25 Μαρτη τοτε ζητω που καηκαμε....στην φωτια της γερμανικης Ευρωπης!!

    Μονοι μας θα σωθουμε..
    Κανεις Ευρωπαιος δεν θα βοηθησει απλα μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩς ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ και κερδιζουν χρονι σε βαρος μας!!

    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΖΙΩΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ....

    ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥς "ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ"

    ΑΜΕΣΟΣ ΑΝΑΣΧΜΑΤΙΣΜΟΣ...ΕΞΩ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥΔΕΣ...ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    Προσεχτε γιατι μπορει να υπαρξει νεο Γουδι! Φυγετε με το καλο....το παρι τελειωσε...

    ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

    Ειναι αυτοι που γκρεμισαν τη δεξια αλλα μετα οι τσιμπουκο-φλωροι τους αφησαν "απεξω"! Ολα εδω πληρωνονται....


    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΕ... ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κλονίζει το ευρώ η σκληρή στάση του Βερολίνου.

    Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., το Βερολίνο εξακολουθεί να στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε ένα ευρωπαϊκό σχέδιο στήριξης της Ελλάδας.

    Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας, Ράινερ Μπρίντερλε ΦΛΩΡΟ, «ενδεχόμενη βοήθεια προς την Ελλάδα θα έστελνε το λάθος μήνυμα». Την ίδια ώρα το ευρώ σημείωνε νέα πτώση στις διεθνείς αγορές.

    «Η εμπλοκή του ΔΝΤ θα είναι καταστροφική για το ευρώ» προειδοποιεί το Βερολίνο ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

    ΑΠΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΑΡΚΟ-ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!
    Ο ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Να επιστρεψει ο Πρωθυπουργος στην Ελλαδα, δεν εχει να κανει κατι στις Βρυξελες...απλα θα τουν εμπαιζουν....
    οπως τον εμπαιζουν οι παμπουκηδες και ολοι οι αλλοι

    Ζητω η Ελληνικη Επανασταση 1821 2010
    ΝΙΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΣΟΚ

    Επιβαβαιωνεται για αλλη μια φορα ο Δρ Κουτσουκος...αν δεν δανειστουμε εως 25 Μαρτη τοτε ζητω που καηκαμε....στην φωτια της γερμανικης Ευρωπης!!

    Μονοι μας θα σωθουμε..
    Κανεις Ευρωπαιος δεν θα βοηθησει απλα μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩς ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ και κερδιζουν χρονο σε βαρος μας!!

    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΖΙΩΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ....

    ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥς "ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ"

    ΑΜΕΣΟΣ ΑΝΑΣΧΜΑΤΙΣΜΟΣ...ΕΞΩ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥΔΕΣ...ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    Προσεχτε γιατι μπορει να υπαρξει νεο Γουδι! Φυγετε με το καλο....το παρτι τελειωσε...

    ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

    Ειναι αυτοι που γκρεμισαν τη δεξια αλλα μετα οι τσιμπουκο-φλωροι τους αφησαν "απεξω"! Ολα εδω πληρωνονται....


    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΕ... ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κλονίζει το ευρώ η σκληρή στάση του Βερολίνου.

    Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., το Βερολίνο εξακολουθεί να στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε ένα ευρωπαϊκό σχέδιο στήριξης της Ελλάδας.

    Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας, Ράινερ Μπρίντερλε ΦΛΩΡΟ, «ενδεχόμενη βοήθεια προς την Ελλάδα θα έστελνε το λάθος μήνυμα». Την ίδια ώρα το ευρώ σημείωνε νέα πτώση στις διεθνείς αγορές.

    «Η εμπλοκή του ΔΝΤ θα είναι καταστροφική για το ευρώ» προειδοποιεί το Βερολίνο ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

    ΑΠΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΑΡΚΟ-ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!
    Ο ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Να επιστρεψει ο Πρωθυπουργος στην Ελλαδα, δεν εχει να κανει κατι στις Βρυξελες...απλα θα τον εμπαιζουν....
    οπως τον εμπαιζουν οι παμπουκηδες και ολοι οι αλλοι

    Ζητω η Ελληνικη Επανασταση 1821 2010

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ ΕΠΙΔΗ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΑΒΛΑΒΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ.
    ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς ολους όσους βριζουν το Πασοκ. Σοβαρα υποστηρίζετε οτι για την τωρινή κατασταση φταιει μονο το Πασοκ και ο ΓΑΠ και οτι αν κερδιζε τις εκλογές ο "κουρασμένος" και ο θιασος της συμφορας (ΝΔ) τα πράγματα θα ήταν καλύτερα; Κούνια που σας κούναγε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπα πάλι ο Καραμανλής θα φταίει και η διακυβέρνηση της ΝΔ την προηγούμενη πενταετία !!!!
    ----------------------------
    ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ 100 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ, ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΗΔΗΔΕΣ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ Ε ΤΙ ΝΑΚΑΝΟΥΜΕ...
    ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ. ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΣΟΚ

    Επιβαβαιωνεται για αλλη μια φορα ο Δρ Κουτσουκος...αν δεν δανειστουμε εως 25 Μαρτη τοτε ζητω που καηκαμε....στην φωτια της γερμανικης Ευρωπης!!

    Μονοι μας θα σωθουμε..
    Κανεις Ευρωπαιος δεν θα βοηθησει απλα μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩς ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ και κερδιζουν χρονο σε βαρος μας!!

    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΖΙΩΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ....

    ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥς "ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ"

    ΑΜΕΣΟΣ ΑΝΑΣΧΜΑΤΙΣΜΟΣ...ΕΞΩ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥΔΕΣ...ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    Προσεχτε γιατι μπορει να υπαρξει νεο Γουδι! Φυγετε με το καλο....το παρτι τελειωσε...

    ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

    Ειναι αυτοι που γκρεμισαν τη δεξια αλλα μετα οι τσιμπουκο-φλωροι τους αφησαν "απεξω"! Ολα εδω πληρωνονται....


    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΕ... ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κλονίζει το ευρώ η σκληρή στάση του Βερολίνου.

    Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., το Βερολίνο εξακολουθεί να στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε ένα ευρωπαϊκό σχέδιο στήριξης της Ελλάδας.

    Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας, Ράινερ Μπρίντερλε ΦΛΩΡΟ, «ενδεχόμενη βοήθεια προς την Ελλάδα θα έστελνε το λάθος μήνυμα». Την ίδια ώρα το ευρώ σημείωνε νέα πτώση στις διεθνείς αγορές.

    «Η εμπλοκή του ΔΝΤ θα είναι καταστροφική για το ευρώ» προειδοποιεί το Βερολίνο ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

    ΑΠΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΑΡΚΟ-ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!
    Ο ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Να επιστρεψει ο Πρωθυπουργος στην Ελλαδα, δεν εχει να κανει κατι στις Βρυξελες...απλα θα τον εμπαιζουν....
    οπως τον εμπαιζουν οι παμπουκηδες και ολοι οι αλλοι

    Ζητω η Ελληνικη Επανασταση 1821 2010

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριοι συναναγνώστες, αν στην Ελλάδα δεν δείτε την πραγματικότητα κατάματα και αν δεν αλλάξετε τα πάντα. Εννοώ, τα ΠΑΝΤΑ. Και μετά από χίλια χρόνια τα ίδια προβλήματα θα έχετε. Φέρνω παραδείγματα: Δεν είναι δυνατόν να λέτε ότι έχετε δωρεάν παιδεία και να ξοδεύετε χιλιάδες ευρώ σε φρονστήρια. Δεν είναι δυνατόν να λέτε ότι έχετε δωρεάν υγεία και να πληρώνετε φακελλάκια. Δεν είναι δυνατόν να μην πληρώνετε φόρους αλλά να περιμένετε την αρωγή του κράτους. Και ερωτώ μιας και μιλάμε για ρεαλισμούς. Ξέρετε πόσα μπορούσε να εισπράξει το κράτος από την πώληση βραχονηησίδων; Ξέρετε τι χαμός από κοσμοσυρροή που γινόταν αν πουλάτε την Ακρόπολη στους Αμερικάνουσ , πχ. Οι άνθρωποι δεν ζουν στην εποχή του Κίτσου Τζαβέλα, ξέρουν πως να προωθήσουν κάτι.
    Αυτά.
    Υ.Γ.
    Χρησιμοποιώ πρώτο πληθυντικό καθότι αναγκάστηκα από τις συνθήκες να γίνω μετανάστης στα 17 μου, πριν 40 έτη.
    Περαστικά σας.
    Με αγάπη
    Χ. Σαρδέλης
    Μελβούρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ FRITSΙΔΕΣ ΠΟΛΕΜO ΘΕΛΟΥΝ. DEUTSCHLAND UBER ALLES.? ΘA TON EXOYN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΞΙΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΝΑ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΑΝΕ ΑΝΑΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θάθελα νάξερα, πώς γίνεται ο Γιωργάκης να ζεί τόσα χρόνια στην Ελλάδα και ακόμη να μιλάει τη γλώσσα σαν Αλβανός.
    Ντίπ στόκος είναι αυτό το άτομο;
    Χθες πάλι απεφάνθη ότι «είναι ένας δύσκολος μαραθώνας και γολγοθάς τον οποίο ακολουθούμε»...
    Να μπερδέψει τον μαραθώνα με τον μαραθώνιο - πάει καλά, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά από το τούβλο, το καταλαβαίνω.
    Αλλά να «ακολουθεί» γολγοθά;
    Τί είναι ο γολγοθάς, το βρακί της τζούλιας;
    Ο φάντης με το ρετσινόλαδο, δηλαδή.
    Πόσο μπερδεμένη είναι τελικά η κούτρα του;
    ..........................................
    Μπροστά πηγαίνει ο γολγοθάς και πίσω του ο Σουρεαλισμός με το ποδήλατο...

    πηγή: του Στάθη στο Ναυτίλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΔΡΑΧΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ειδική αφιέρωση για τον 1¨56.

    Κορόϊδο πασόκε, σου αρέσει το παστέλι;

    Άντε κοίτα εδώ να θυμηθείς ποιόν ψήφισες, που σε βάζει να δουλεύεις μέχρι τα 67, να πληρώνεις τη βενζίνη 50% επάνω και να μην έχεις να ταίσεις τα παιδιά σου.

    http://www.youtube.com/watch?v=CVuDfMc9AxQ&feature=player_embedded

    Τώρα είναι αργά για δάκρυα, άς πρόσεχες, ρε χαμένο κορμί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ!!

    οταν πριν καποια χρονια διατυπωνονταν αντιρησεις απο καποιους για ευρω και αλλες τετοιες μα@#@@@ς, ολοι τους λοιδωρουσαν..
    οπως και με τους ολυμπιακους της γιαννας_τρομαρα μας..

    τωρα ..θα γινουμε κανονικοι ευρωλιγουρηδες..

    δεν σας αρεσε η δραχμουλα..3000 χρονια στο κουρμπετι κι ακομα αντεχε..
    φατε τωρα ΔΝΤ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς το υπουργείο οικονομικών

    Να φορολογήσετε όλες την Μασονικές Στοές στην Ελλάδα ,
    τα Τζαμιά που είναι στην Ελλάδα και είναι πάρα πολλά ,
    το Ισραηλιτικό συμβούλιο , και τις εκκλησίες των ιεχωβάδων.
    Και ΜΗΝ φορολογείται μόνο την Ελληνική εκκλησία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να τους χαιρόμαστε.
    Δεν αντέχω άλλες επιτυχίες.
    Επιτυχίες παντού.
    Στην οικονομία,
    στο ασφαλιστικό,
    στα Εθνικά θέματα…
    Και το κυριότερο.
    Ότι είπε ο ΓΑΠ στην προεκλογική περίοδο το τήρησε κατά …γράμμα.
    Η προσωποποίηση της συνέπειας.

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ.
    Τι;
    Δεν βγήκε στο τουρκολίμανο;
    Πάλι καλά.
    Ανέπνευσε ο ΓΑΠ.
    Λίγο το έχεις να κατεβαίνεις στο λιμάνι για να τους προαπαντήσεις;
    ---------------------------------
    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ
    Ο ΚΟΥΤΟΥΤΣΙΚΟΣ !
    ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΖΩΟ ΜΟΥ ;
    ΛΑΜΠΡΑ ;
    ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ;

    ΕΕΕΕ...ΦΑΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ. ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. RE SEIS ASTE TIS MALAKIES ME TIS EBRODRAXMES KAI SKATA.

    EDO TA TOYRKAKIA KANOYN BOLTES EKSO APO TON PEIRAIA KAI ESEIS MALAKIZESTE ME TIS MALAKIES TON KOMATON ?

    EAN O KHFHSOS HTAN PLOTOS 8A EFTANAN MEXRI TO TATOI TA TOYRKIKA PLOIA KAI EMEIS EDO TON XABA MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ti na pei kaneis me ta xalia pou mas kantadise idiaitera o Papandreou pou t ksepoula ola les k paizei Monopolh!!! Prepei na mas perna gia polu hli8ious!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ.ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ.Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πρέπει να είναι πολυ μεγάλος μαλάκας αυτός που έβγαλε το σενάριο της ευρωδραχμής απο το σκατοκέφαλο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΚΡΕΤΙΝΕ.

    24 Μαρ 2010 1:56:00 μ.μ.

    ΤΩΡΑ ΧΥΝΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΛΟΚΑΡΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση