GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ για τον υφυπουργό Φιλ. Σαχινίδη...

Οργιάζουν οι φήμες για την υποβολή παραίτησης μετά τη σφοδρή επίθεση Παπουτσή. Ξεκαθαρίζει το θέμα με την επιστροφή του πρωθυπουργού Από τον...

Οργιάζουν οι φήμες για την υποβολή παραίτησης μετά τη σφοδρή επίθεση Παπουτσή. Ξεκαθαρίζει το θέμα με την επιστροφή του πρωθυπουργού

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα ενδοκυβερνητικό θρίλερ για την τύχη του υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη. Υστερα από την σφοδρότατη επίθεση που του εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής ("Στο μέλλον να μην επιχειρείτε να απαντάτε στις δικές μας αγωνίες με διάφορα ιδεολογήματα και με επιχειρήματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι Financial Times" - διαβάστε εδώ) δημιουργήθηκε θέμα για τη θέση του στην κυβέρνηση. Κυκλοφόρησαν πολλές-και αντικρουόμενες- φήμες για το αν υπέβαλε την παραίτησή του και αν (δεν) έγινε αποδεκτή. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα Σάββατο με την επιστροφή του Γ. Παπανδρέου από το Βερολίνο.

15 σχόλια

  1. τα κομματόσκυλα τρώγονται συναμετάξυ τους και το ένα δαγκώνει το άλλο στα κωλομέρια χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ο κολλητός της ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι, αυτός και κυρίως ο φίλος του ο Παπακωνσταντίνου, έχουν κάνει μέχρι σήμερα τις μεγαλύτερες μαλακιες...
    Καλά παιδιά και τα δύο αλλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παπουτσής ήταν ο εκλεκτός της Μιμής για τη θέση του Έλληνα επιτρόπου στην ΕΕ, όταν ο σιδερένιος ήταν στο Ωνάσειο.

    Και μετά έγινε φυσικά Σημιτικός, κι ύστερα Παπανδρεϊκός, και σήμερα υπερσπιστής των "λαϊκών συμφερόντων".

    Είναι ο ορισμός του καιροσκόπου και του λαϊκιστή.

    Βρε ούστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κόλπο της κρυφής ατζέντας και η ονομασία της FYROM

    O k.Παπανδρέου , με τις πράξεις του ,απέδειξε ότι δεν
    έχει την ικανότητα να διοικήσει την Ελλάδα .΄Εχει όμως την θέληση να την διαλύσει.
    Διότι , εις την οικονομική κρίσιν που περνά όλος ο κόσμος,,ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, αποποιείται των ευθυνών του
    και δίδει το δικαίωμα στον κάθε ξένο πολιτικό να ρεζιλε'υει την Ελλάδα και τους Έλληνες, εις ολόκληρον το κόσμο.
    -Πριν απο λίγο καιρό και συκγεκριμένα στίς 22-1-10,ο κ. Παπανδρέου κάλεσε τον Βούλγαρο Πρωθυπουργό να λύσει το
    αγροτικό πρόβλημα της Ελλάδος.
    -Τώρα, με την Γερμανίδα Πρωθυπουργό παίζουν με το όνομα της Ελλάδος .Σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός του Τορόντο Καναδά[CHTO 1690 AM] ,καλούσε τούς Έλληνες να βοηθήσουν την Έλλάδα ,..........ότι έχει ο καθ΄ένας.
    -Οι επίμαχες δηλώσεις του κ. Λοβέρδου έγιναν στο site www.newstime.gr όπου υποστήριξε: «H Ν.Δ. μετέτρεψε ένα θέμα διαφοράς με τη γείτονα για το θέμα του ονόματος σε ένα θέμα καθολικής αντίθεσης με τα Σκόπια. Αν γίνουμε κυβέρνηση, θα εξαφανίσουμε αυτή την αρνητική κατάσταση. Θα περιορίσουμε αυστηρά τις διαφορές μας στο θέμα του ονόματος και θα αναπτύξουμε σχέσεις με την πολιτική ηγεσία της χώρας. Δεν είναι π.χ. σωστό η κ. Μπακογιάννη να μην έχει ποτέ δει την ηγεσία των Σκοπίων ή να μην τηλεφωνιέται μαζί τους επειδή υπάρχει έξαρση στο θέμα του ονόματος». Ο κ. Λοβέρδος άφησε επιπλέον να εννοηθεί ότι το ΠΑΣΟΚ θα επιτρέψει την επάνοδο στην Ελλάδα των αυτοαποκαλούμενων «Σλαβομακεδόνων».
    Ποιους εξυπηρετεί; Ποιους ακούει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ;
    Η πόλωση, παραπληροφόρηση, προβοκάτσιες, η ηθελημένη ανικανότητα πολιτικής κρισης.Είναι ένα .......
    αγώνισμα που έχει καθιερωθεί με την εμφάνηση του Σοσιαλιστοκομμουνισμού.
    Εύχομαι ,όμως, να μην είναι άλήθεια η <>, που κατευθύνεται απο την εξωτερική πολιτική Του Γιωργάκη ,που
    είναι έτοιμος να φέρει το <> κατα της Ελλάδος. Το κόλπο είναι ,η Ελλάδα να αποβληθεί για ένα χρόνο ,απο την Ευρωπαϊκήν Ένωση καθ΄ότι δεν προσαρμόζεται στα οικονομικά καθήκοντα της Ευρώπης [με την μαρτυρία του Πρωθυπουργου της] . Έτσι , θα ημπορούν
    ανενόχλητοι να περάσουν, την ονομασίαν εις την Ε .Ε. και ότι άλλο συνεπάγεται
    Και ο Γιωργάκης ως και οι περί αυτού , θα νομίζουν ότι έκαναν Εξωτερική Πολιτική, γιατί οι 'Ελληνες χαφτουν, χάφτουν ,χάφτουν μυίγες.


    Διόσκουρος




    Y.Γ. Παπουτσή ,για πες αλεύρι για να μη σε χρουσουζεύουν οι....
    πνιγμένοι απο το Σάμινα σε καλούν και σε γηρεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ Τ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, Ο ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ, ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!!
    ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η συμπεριφορά και το ύφος του Χ.Παππουτσή,ήταν απαράδεκτα. Ξεχνά το ΣΑΜΙΝΑ ! Εάν ήταν ο αείμνηστος ΑΝΔΡΕΑΣ πρωθυπουργός , ο Παππουτσής δε θα ήταν τώρα εκπρόσωπός του.Να το θυμάται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ.Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ .Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ, ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΣΑΜΙΝΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ.ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ .ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ.ΠΑΛΙΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ .ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είχε σηκώσει πολύ υψηλά τόν αμανέ!!!
    Στά τσακίδια!!!
    Καλά τού τά ""χώσε"" ό Παντόφλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά αυτόν τον Παπουτσή γιατί τον βλέπουμε ακόμα στο προσκήνιο, μπορεί να μου πει κανείς?
    Ηρθε η ώρα για καμιά πρέφα μου φαίνεται μαζί με τον Τσοχατζόπουλο και τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΟΥΝΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΟΜΩΣ :

    1. Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ , ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

    2. ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΕΣ-ΜΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.

    3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ Η Ν.Δ.

    4. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ.

    5. Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.

    6. ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΡΕΥΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

    7. ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    8. ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ( ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ , ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΛΠ )

    9. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ( ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΡΤΕΛ - ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ - ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ *ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ - ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ - ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ) ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΦΕΣΗΣ.
    ...............................

    ΟΣΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΡΘΡΩΝΕΙ ΛΟΓΟ ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΑΝ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ..ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ- ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ - ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΒΑΜΠΙΡ.

    ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΙΛΕΡ
    ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟΥ
    ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά είναι κανείς που πείθεται από το για δεύτερη φορά στημένο σικέ παιχνιδάκι του Σαμινοπνίχτη Παπουτσή; Αφήστε Πασόκια τα κόλπα σαν καταλάβαμε, σας πήραμε χαμπάρι. Πες εσύ τα λαϊκίστικά σου δήθεν διαφωνείς με τα μέτρα και μετά τα μέτρα να περνάνε χωρίς καμμιά διαμαρτυρία. Αν ο Παπουτσής ήταν άνδρας και ειλικρινής και διαφωνούσε με το νομοσχέδιο θα το καταψήφιζε και όχι να βρίζει τον συναδελφό του για το θεαθήναι. Προς τί ο λόγος της διαφωνίας του με τον Σαχινίδη την σριγμή που αμέσως μετά ψήφισε αυτά που ισχυριζόταν ο Σαχινίδης Είναι να απορεί κανείς με τέτοιο ξεδιάτροπο θέατρο.Αλήτες Θεατρίνοι πολιτικοί μας δουλεύετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πόση δημοκρατία έμεινε τελικά στην χώρα;
    Ο Χρυσοχοΐδης στηρίζει τον αφελληνισμό και πολιορκεί την δημοκρατία.
    Ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια βγάζουν οι πολίτες.
    Εξελίξεις στον Άγιο Παντελεήμονα όπου οι κάτοικοι της περιοχής, κάθε πέντε λεπτά βγάζουν ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια και τις ανεμίζουν στο πλήθος των συγκεντρωμένων πολιτών.
    Η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη - Κοεμτζόγλου έχει παρατάξει 12 διμοιρίες των ΜΑΤ σε πλήρη παράταξη και έχει αποκλείσει την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Φαίνεται πως η διαμαρτυρία των ελλήνων πολιτών για την κυβέρνηση ενοχλεί τον ...κύριο Χρυσοχοΐδη.
    Φυσικά, οι ..."αντιρατσιστές" κουκουλοφόροι και αναρχικοί είναι ανύπαρκτοι και έχουν προτιμήσει να βρίσκονται στο υπό κατάληψη κτίριο της βίλας Αμαλίας.
    Οι διαμαρτυρόμενοι έλληνες πολίτες έχουν κινηθεί και έχουν αποκλείσει την οδό Αχαρνών, την οποία έχουν καταλάβει και από τις δύο πλευρές της. Ο φόβος του Χρυσοχοΐδη έχει σπρώξει στον αποκλεισμό δρόμων μέχρι και 2-3 στενά κάτω από τον Άγιο Παντελεήμονα, όπου με αυστηρότατα μέτρα ελέγχουν τους πάντες και απαγορεύουν την είσοδο στην περιοχή.
    Η "Δημοκρατία της τρομοκρατίας" του Γιώργου και του Μιχάλη βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη πίσω από τα γκλομπς και τις ασπίδες των ανδρών των ΜΑΤ. Οποιοσδήποτε διαμαρτύρεται, συλλαμβάνεται, αφού το δικαίωμα διαμαρτυρίας και δημοκρατικών αγώνων έχει διαγραφεί από τους δημοκράτες που κυβερνούν τη χώρα.
    Το πλήθος των πολιτών διαμαρτύρεται και φωνάζει συνεχώς "Κάτω η Χούντα του ΠΑΣΟΚ" και αξίζει να αναρωτηθούμε όλοι… πόση δημοκρατία έχουμε τελικά;
    Πόση δημοκρατία απέμεινε στον τόπο;
    Ο Χρυσοχοΐδης δείχνει αποφασισμένος να μετατρέψει την δημοκρατία σε προτεκτοράτο της προσωπικής του αντίληψης και δείχνει αποφασισμένος να συγκρουστεί με την λαϊκή βούληση…
    Πραγματικά τον λυπάμαι, αλλά δυστυχώς μόνος του αποφάσισε να βρεθεί αντιμέτωπος με τα δίκαια και τα συμφέροντα του τόπου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση