GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ερχόμενη εξέγερση θα τσούξει πολύ!..

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Τα μεγάλα ψυχοκοινωνικά φαινόμενα, αυτά που με την ολοκλήρωσή τους μορφοποιούν νέα σχήματα και δομές σε θεσμούς και...

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τα μεγάλα ψυχοκοινωνικά φαινόμενα, αυτά που με την ολοκλήρωσή τους μορφοποιούν νέα σχήματα και δομές σε θεσμούς και θεσμικά όργανα είναι δύσκολο, εάν όχι καθαρά ακατόρθωτο, να τα μελετήσει και να τα αξιολογήσεις κανείς με επιτυχία την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Εδώ στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να παραθέσω στατιστικά στοιχεία που αφορούν στο πόσα εκατομμύρια Έλληνες ζούνε ήδη κάτω από το όριο της φτώχειας, πόσες εκατοντάδες χιλιάδες είναι επίσημα γραμμένοι στις λίστες ανεργίας του ΟΑΕΔ και πόσοι είναι άνεργοι χωρίς να είναι…δηλωμένοι, ούτε ότι ενώ το 2009 ΕΞΙ στους ΔΕΚΑ δεν έκαναν καλοκαιρινές διακοπές λόγο…ανέχειας, το 2010 το νούμερο μπορεί να πλησιάσει το 10 στους 10!...
Διαλύθηκε πριν χρόνια η αγροτική μας υποδομής, θρυμματίστηκε η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας που ...

αποτελούσαν στον ευρύτερο Βόρειο-Ελλαδικό χώρο οι Μικρό –Μεσαίες – Επιχειρήσεις και στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο μεσαίου μεγέθους βιομηχανικές μονάδες που αφού είχαν μεταναστεύσει σε Βουλγαρία και FYROM τώρα παράγουν στην μακρινή Κίνα.
ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ξανά ΠΑΣΟΚ γιγάντωσαν δραματικά τα ελλείμματα του Εθνικού ισοζυγίου εισαγωγών – εξαγωγών, ενώ οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ παρείχαν στους αφελείς Έλληνες ως ΗΡΩΙΝΗ την ψευδαίσθηση της εφήμερης οικονομικής επάρκειας που στηρίχθηκε στα καταναλωτικά δάνεια που έγιναν τώρα θηλιά και πνίγουν τεράστιους αριθμούς ελληνικών οικογενειών.
Πόσες πινακίδες που αναγράφουν «επιδιορθώνονται ρούχα» ή «παπούτσια» και πόσοι τσαγκάρηδες και ράφτες αρσενικού ή θηλυκού γένους είχαν ξεπροβάλλει στη δική σας γειτονιά τα τελευταία χρόνια;
Μετά μετρήστε πόσες καφετέριες ξεφυτρώνουν από το πουθενά καθημερινά, εκεί όπου από το πρωί μέχρι το βράδυ οι νέοι μας, σκοτώνουν την ανία και κουβεντιάζουν τα πτυχία τους που δεν αξίζουν πλέον ΤΙΠΟΤΕ σε μια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ οικονομία πίνοντας …φραπέ, ενώ οι ενδεείς και άνεργοι γονείς, παππούδες και γιαγιάδες παρακολουθούν από τα χαράματα μέχρι το βράδυ ραδιοτηλεοπτικά «σκουπίδια» σε οθόνες 30 ιντσών που αγόρασαν με…δόσεις( ενώ οι παρουσιαστές τους ζούνε σε βίλες, οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα και κάνουν διακοπές σε Μύκονο και Πάρο παρέα με Βουλευτές και Υπουργούς!…
ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ με γοργούς ρυθμούς στην ανέχεια, κάλπαζε η ανεργία και θα φουντώσει πολύ περισσότερο στο εγγύς μέλλον στους πτυχιούχους νέους, στους νέους και τις νέες χωρίς πτυχία, στις ηλικίες εκείνων που δεν πρόλαβαν και δεν θα προλάβουν την συγκομιδή των απαραίτητων για συνταξιοδότηση ενσήμων…
ΤΥΛΙΧΘΗΚΑΜΕ σε συμβολικό «σάβανο» αναπτυξιακής απραξίας και αφαίμαξης εισοδημάτων κεντημένο με απελπισία και απόγνωση…
Και σε αυτό ακριβώς το σημείο αυξήθηκαν σε πανελλαδική κλίμακα τα δωρεάν συσσίτια Δήμων και Εκκλησιών!…
Και τώρα, καθώς μετά το ΨΕΜΑ (ή επρόκειτο για εγκληματική ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ;) της «δήθεν» θωρακισμένης ελληνικής οικονομίας της Κυβέρνησης Καραμανλή, περάσαμε στις ΑΦΕΛΕΙΣ ή (επρόκειτο για ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΨΕΥΔΕΙΣ;) υποσχέσεις με στόχο της κατάληψη του θώκου εξουσίας τύπου «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» της Κυβέρνησης Παπανδρέου ΕΧΟΥΜΕ μπροστά μας Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και πίσω μας…πτώχευση!…
Τι να πούμε;
Παναγιά μου, και μη χειρότερα!…
Γιατί, ειλικρινά δεν θα το κρύψω, φοβάμαι ότι η επόμενη ΕΞΕΓΕΡΣΗ των καταπιεσμένων και στερημένων λαϊκών μαζών θα κάνει εντός Ελλάδος τον Οκτώβρη του 2008, και εκτός Ελλάδος στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη Γαλλική και τη Ρωσική Επανάσταση να φαντάζουν ως «παιδικά πάρτι….»
Μεταξύ μας, πήγε ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ;;;

23 σχόλια

  1. Αλλαγές με στόχο την ουσία


    Η μονιμότητα στο Δημόσιο έχει μυθοποιηθεί, δηλώνει ο Γιάννης Ραγκούσης

    αλλα και η μονιμοτητα στο υπουργειο σου κ. Ραταπλαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία απίστευτη γκάφα του υπουργείου Οικονομικών αποκαλύπτει η εφημερίδα Veto της Κυριακής.
    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το υπουργείο παρέλειψε, από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στον Όλι Ρεν, 250.000.000 ευρώ κρατικά έσοδα από καύσιμα.
    Η Ελλάδα παρουσίασε δηλαδή στην Κομισιόν μείωση εσόδων για τον Φεβρουάριο, ενώ υπήρχε αύξηση 4%.
    Αποτέλεσμα της παρουσίασης των λανθασμένων στοιχείων για την πορεία των εσόδων ήταν πρακτικά να μηδενιστεί η διαπραγματευτική ισχύς του υπουργείου Οικονομικών έναντι των απαιτήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    αυτος ο πασοκικος θιασος δεν εχει ιστορικο προηγουμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε τι μοιάζει ο Γιωργάκης με τον Γεώργιο Ράλλη του 1981 ?
    Απάντηση
    Όταν επίκειται ήττα ή καταστροφή κάποιος μ*λ*κ*ς βρίσκεται για να του χρεώσουν την διακυβέρνηση της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 800.000 Έλληνες ζούν άμεσα ή έμμεσα από την οικοδομή (μπετατζήδες, κτίστες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, πλακάδες, μεσίτες, σοβατζήδες, έμποροι οικοδομικών υλικών, κουζινάδες, συμβολαιογράφοι, ελαιοχρωματιστές, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, είναι ατέλειωτη η λίστα).
    Όλοι αυτοί οι άνθρωποι (και οι οικογενειές τους) θα πεινάσουν με τα νέα φορολογικά μέτρα.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΑΝΑ;
    Όταν φτάνουμε στο σημείο να βάζουν τεκμήριο στην πρώτη κατοικία, έχουμε το εξής τραγελαφικό.
    Οι ανωτέρω άνεργοι ή υποαπασχολούμενοι επαγγελματίες (μαζί με εκατομμύρια άλλους Έλληνες που δεν έχουν πια εισοδήματα) να καλούνται να πληρώνουν από 5.000-10.000 ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ στην εφορία, μόνο και μόνο επειδή παλιότερα έκαναν το σκατό τους παξιμάδι για να αποκτήσουν ένα σπίτι, ακόμη και εάν είναι με δάνειο.
    Τους ρωτάει κανείς που θα τα βρούνε, τη στιγμή που δεν θα μπορούν ούτε την οικογένεια να θρέψουν;
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΥΧΘΗΤΩ!
    Έμπαινε Γιώργο, γκρέμισε την Ελλάδα, οδήγησέ μας όλους στην αυτοκτονία. Αφού τα παραμύθια σου έπιασαν τόπο, μην αφήνεις τίποτε όρθιο.
    Εμάς μας αξίζει να πεινάσουμε, να γονατίσουμε, να εξαθλιωθούμε μπάς και κάποια στογμή βάλουμε μυαλό και σε στείλουμε από εκεί που ήρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πότε θα σταματήσει να γράφει τις γραφικές γραφικότητές του ο υπεργραφικός Πιπερόπουλος; Γιατί νομίζει ότι πρέπει να μας ενδιαφέρουν οι κοινοτοπίες που αραδιάζει στην οθόνη του υπολογιστή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φοβερός ο Παπαρόπουλος. Ειδικά στις διαλέξεις του στην εκπομπή του Αυτιά. Συνάντηση γιγάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν Πιπερόπουλε,κατά αρχήν είναι ή πρώτη φορά,πού τό σχόλιο σου,""συνάδει"" καί μέ τό θέμα τής φωτογραφίας.
    Δεύτερον.
    Ακούμε συνέχεια,διά Έλληνες πού ζούν στά όρια τής φτώχειας,δι΄ ανέργους,Stagites τών 600/700 ευρώ κι όλα τά σχετικά.
    Κατοικώ στόν Πειραιά,στήν περιοχήν τής Πειραϊκής (παραλία-φάτσα ό Σαρωνκός),εδώ καί πάρα-πολλά χρόνια (από παππού).
    Ή συγκεκριμένη περιοχή,λόγω φυσικής ομορφιάς (βράχια,θάλασσα κ.λ.π),είναι γεμάτη από ψαροταβέρνες,πού θά έλεγα αρκετά ""τσουχτερές"" στίς τιμές.
    Σέ καθημερινή βάση λοιπόν,αλλά ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο κι ιδίως τίς ημέρες απεργιών ΑΔΕΔΥ/ΓΣΕΕ,από τίς 11 τό πρωί καί μετά,γίνεται ό ""χαμός"" από πελάτες/επισκέπτες,πού οί περισσότεροι είναι κάτω τών 40 χρόνων,μέ πανάκριβα αυτοκίνητα ή πανάκριβες μηχανές!
    Εδώ,τό κόστος ανά άτομο/πελάτη είναι απο 25 εως 40 ευρώ,τό ελάχιστον καί φυσικά επειδή οί συγκεκριμένες ψαροταβέρνες είναι διαχρονικά στό απυρόβλητο,όσον αφορά τούς ελέγχους παντός είδους (υγειονομικούς,ΣΔΟΕ κ.λ.π),όλα μπαίνουν στήν από ""μέσα"".
    Εκτός πού οί υπάλληλοι (γκαρσόνια,μάγειροι κ.λ.π είναι ανασφάλιστοι αλλοδαποί).
    Όμως πέραν αυτών,επανερχόμενος στό θέμα τού κεντρικού σχολίου,θά ήθελα νά ρωτήσω τόν συντάκτη καί κάθε άλλον πού έχει τήν ίδια μέ αυτόν άποψη,περί φτώχειας/ανεργίας καί ποσοστών.
    Από πού συνεπάγονται αυτά τά συμπεράσματα/ποσοστά κι απόψεις???
    Πώς είναι δυνατόν,έν μέσω οικονομικού πολέμου/τραγικής(???) οικονομικής κρίσης,ό ΦΤΩΧΟΣ/ΕΝΔΕΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΗ ΤΟ ""ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ"" ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΣΤΑΤΟΡΙΑ/ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ????
    Μήπως αυτό τό παραμύθι, επειδή δέν πείθει ούτε τούς ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ,
    μερικοί ""έξυπνοι-ευαίσθητοι"",
    προσπαθούν νά μάς περάσουν διά Αμερικανάκια τής 10ετίας τού
    '60,τής 10ετίας τών μπουρδέλων τής Νοταρά-Φίλωνος καί τών πληρωμάτων τού Αμερικανικού Στόλου,έξω από τόν Φαληρικόν όρμον καί νά μάς πείσουν περί μεγάλης φτώχειας/ανεργίας???.
    Αφήστε λοιπόν τίς παρλαπίππες,
    διότι ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕΝ ΚΙ ΑΛΛΗΛΟΓΝΩΡΙΖΟΜΕΘΑ.
    Τά μπουρδέλα τής Νοταρά-Φίλωνος,όπως θά γνωρίζεις,τά κατεδάφισε ό Σκυλίτσης τήν 10ετία τού ΄70.
    Επομένως δέν υπάρχουν αμερικανάκια τού στόλου,αλλά κι ούτε ΄Ελληνες....Αμερικανάκια!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Καθυστέρησε το αεροπλάνο επειδή περίμενε ..πολιτικούς"

    "ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΧΘΕΣ ,
    ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
    ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΗ BUSINESS CLASS....ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ (ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ )

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ...
    ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ 20 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ 3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ .... !!!"

    . τα τρια ΤΟΜΑΡΙΑ του πασοκ..θα ήθελες να πείς,
    αλλα είσαι ευγενικός ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΩΝΥΜΕ 21 Μαρ 2010 7:22:00 μ.μ.

    Δεν αναλαμβάνω το ρόλο του διαμεσολαβητή για τον Πιπερόπουλο αλλά επειδή αυτός κατά κανόνα δεν απαντά (δικαίωμά του) θα σου πω εγώ ως απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (τον είχα καθηγητή και τον πηγαίναμε πολύ) και ως κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Παν Πειραιά κάτι που σου διαφεύγει-
    Στην Πατρίδα μας πάντα υπήρχε και υπάρχει και ένα 10-15% (κάντο αυτό νούμερα στα 11 εκατομμύρια) που ενώ εκατομμύρια υποφέρουν αυτοί περνάνε "ζωή και κότα" (συγνώμη "παραλιακή, αστακομακαρονάδες και λαυράκια!!!"
    Στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας ενώ εκατομμύρια πεινούσαν κάποιοι αλλάζανε τα porsche τα mercedes και τα BMW κάθε 6 μήνες...
    Συνεπώς μη σε ξαφνιάζουν τα καλόπαιδα της παραλιακής και του Τσάκου...Αυτά και οι μπαμπάδες και οι παπούδες τους υπήρχαν και θα υπάρχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΤΟ " ΕΡΧΟΜΕΝΗ " ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΔΑΣΚΑΛΕ.

    ΑΣ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ .


    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΕΧΕΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΙΔΕΣ;

    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΡΑΣΙ, ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΘΑ ΠΕΘΑΑΑΝΩ.

    ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ "ΤΣΟΥΖΕΙ " ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ;

    ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΕΙΣ
    ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΠΟΝΑΝΕ ΔΑΣΚΑΛΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ-ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ-ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ-ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 21 Μαρ 2010 7:22:00 μ.μ.


    ΕΑΝ ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ , Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΡΩΣΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΜΕΤΡΑΤΑΙ ΜΕ 25 € ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ Η ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ ,ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ , Η ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάτι σας κρύβουμε από την φωτογραφία.

    Tι σας κρύβουμε από αυτή την φωτογραφία που είναι η υπουργός υγείας κ.Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου;

    Το πλακάτ που κρατάει η κυρία και λέει:
    "Πάρτο Μαρη- Λίζα (το πτυχίο) και κάντο κορνίζα".
    Τέλειο σύνθημα...

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:07 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παπαριές Παπαρόπουλε.

    Πάλι Παπαριές μέσα στην Παπαρολογία σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πασοκόζωα και συνεργάζομενα
    δείτε με τα γκαβά σας
    τι ωραία ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ
    ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ BRAVO GIORCIO....

    Οι δύο ...μαχαιριές όταν μπούμε στο ΔΝΤ
    Αν μπούμε στα ΔΝΤ πρέπει να σας πούμε πολύ απλά τι θα γίνει για να γνωρίζουμε όλοι μας.
    Κατά πρώτον θα κοπούν οι ίδιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και όχι οι μισθοί τους.
    Θα γίνουν απολύσεις στον δημόσιο τομέα και το άλλο μεγάλο θέμα είναι ότι θα αλλάξει το ασφαλιστικό και οι συντάξεις θα τιναχθούν στον αέρα.
    Τα όρια θα ανέβουν και άλλο.
    Ούτε νεκροί δεν θα παίρνουμε συντάξεις.
    Απλά πράγματα που μπορούν να σας πούνε οι Ούγγροι και οι Αργεντίνοι που τα έχουν περάσει...

    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    ΜΕ ΜΥΑΛΟΥ ΡΑΔΙΚΟΥ
    ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ
    ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...σίγουρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @@@@@ 21/07:57 μ.μ.

    Μήπως θεωρείς,ότι όλοι αυτοί οί πελάτες/επισκέπτες είναι καθημερινώς οί ίδιοι???
    Όμως ακόμη καί τά 25-40 ευρώ/άτομο,σέ περίοδο οικονομικής κρίσης,υποτίθεται,
    ότι κι αυτά,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ,διαφορετικά διατί διαμαρτυρόμεθα διά μειώσεις τών 7%-10% ή διά αυξήσεις προϊόντων τών 5%-8%,αφού δέν μάς θίγουν στούς προσωπικούς προϋπολογισμούς/ετήσιο εισόδημα μας??
    Τά πανάκριβα αυτοκίνητα-μηχανές???
    Φίλε,θεωρώ ότι ή οικονομική κατάσταση πολλών ΝεοΕλλήνων,δέν έχει σχέση,μέ τήν οικονομικήν κατάσταση,ώς περιγράφεται σήμερα.
    Κυκλοφορεί ΑΜΥΘΗΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ!
    Εξαιρώ τούς ιδωτικούς υπαλλήλους,από τούς οποίους ελάχιστοι,λόγω εργασιακών συνθηκών,επιδίδονται ή έχουν τήν δυνατότητα νά επιδίδονται σέ λαμογιές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αυτός ο ανθρωπός αυτός..
    αχ βρε γιωργάκη που επί ολιγαρχίας σου τα ριμάδια τα spread τραβάνε συνέχεια την ανηφόρα,και συ με την διγλωσσία (ίδια με του μπαμπάκα σου)μιά λες δεν θέλουμε βοήθεια από Ε.Ε. μιά απλώνεις το χέρι σαν τον επαίτη...πως να σου έχουμε εμπιστοσύνη και εμείς ο λαός και οι εταίροι...
    επομένως πως να σε πιστέψω όταν λες πως η Ελλαδίτσα μας δεν θα βαρέσει πτώχευση;;;(μήπως μας το φυλάς για τον άλλο μήνα;;;)
    Αφού ξεπούλησες το Αιγαίο μας με αποστρατικοποίηση, δεν μπορούσες να εξοικονομήσεις κανένα δάνειο της προκοπής;;;Άλλωστε μίντια, ΓΣΕΕ και Αμερικανοί είναι στο πλευρό σου!!!τι φοβάσαι;;;
    και δεν μπορείς να συννενοηθείς και με τα υπουργικά τσιράκια σου,τι κακό και αυτό
    Α!κάνε κάτι με τα blogs γιάτι βγάζουν στην φόρα κάτι ¨αναληθείες" για κολλητούς με μισθό άνω των 8 και 10 και 15 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως..κρίμα να διαδίδονται τέτοιες κακοήθειες αγαπημένε μου πρωθυπουργέ!!!
    Τέλος, όπως το έχεις εσύ πολύ καλά κανονίσει να μας στείλες στο ΔΝΤ να γίνουν κάτι χιλιάδες απολυσούλες αορίστου του Δημοσίου, ιδιωτικοποίησε και την ΔΕΗ να απολυθούν και από εκεί κάτι ψιλοχιλιάδες,έτσι να νιώσεις την παντοδυναμία σου και την αξιότητα της 20ετίας του κομματός σου πανσοφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 21 Μαρ 2010 8:49:00 μ.μ.



    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ

    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΝΕΟΕΛΛΗΝ".

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΘ'ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΧΙΛΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ,ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ,ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.


    Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ "ΝΕΟ..." ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΑ ΚΡΑΤΗ ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΟΠΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γνωρίζετε τί είπε ο Αγγλος Ευρωβουλευτής NIGEL FARAG απευθυνόμενος στον Χέρμαν Βαν Ρόμπουι στην Ευρωβουλή? Χέρμαν Βαν Ρόμπουι είναι ο ανθρωπος που δεν τον εξέλεξε κανείς αλλα τον διορίσανε να είναι ο πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαικής Ενωσης απο τον Νοέμβριο του 2009. Με λίγα λόγια τον έκανε ρόμπα! Για το CLIMATGATE τί γνωρίζετε? για περισσότερα στην ιστοσελίδα "κόκκινος ουρανός". Οι αχρηστοι ξεπουλημένοι δημοσιογράφοι μας {δημοσιογράφοι της πεντάρας} θα βγάλουν κανένα σοβαρό θέμα ή θα συνεχίζουν να πληρώνονται για να σιωπούν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η αντίστροφη μέτρηση για την κ. Μέρκελ και τον παγγερμανισμό της στην Ευρώπη έχει ήδη ξεκινήσει από σήμερα (ας της το μεταφέρει κάποιος).

    Μη ξεχνάμε ότι οι κεντρικοί ιδεολογικοί πυλώνες του ναζισμού ήσαν ο φυλετισμός, ο αντισημιτισμός κι ο παγγερμανισμός, τον οποίο τελευταίο φαίνεται, ματαίως θέλει να επιβάλλει δια του Γ΄ ( Οικονομικού Παγκοσμίου) Πολέμου σήμερα, η κ Μέρκελ.

    ΠΕΙΤΕ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @@@@@ 21/09:59 μ.μ.


    Μέ τήν αναφοράν μου ""ΝεοΈλληνες"" δέν θέλω,ούτε κάν υπονοούμενα,νά αφήσω νά πλανώνται,διά τήν χιλιάδων ετών ιστορία μας καί πολιτισμό μας.
    Όμως από τίς αρχές τού 19ου αιώνα,θέλοντας νά διακρίνουμε τίς ιστορικές περιόδους τής χώρας μας,τήν περίοδον αυτήν,τήν χαρακτηρίζουμε ώς ΝεοΕλληνικήν καί τούς Έλληνες,φυσικά ΝεοΈλληνες.
    Εξ ού κι ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,πού προσδιορίζει ιστορικά,όλην αυτήν τήν περίοδον.
    Θά ήμουν ό τελευταίος,πού θά αμφισβητούσα,τόν μακραίωνα πολιτισμόν μας καί τήν ιστορίαν μας,όπως καί τό ΕΘΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 22 Μαρ 2010 9:23:00 π.μ.


    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ,ΠΑΛΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.


    ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.


    ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ , ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.

    Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 22 Μαρ 2010 1:19:00 μ.μ


    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση