GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόρακας κοράκου, μάτι βγάζει;...

Aπό τον Νίκο Ποδαρά Σε τί χώρα ζούμε ρε παιδιά; Θέλησα σήμερα να καταγγείλω στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης έναν δικηγορίσκο και τις μεθ...

Aπό τον Νίκο Ποδαρά

Σε τί χώρα ζούμε ρε παιδιά;
Θέλησα σήμερα να καταγγείλω στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης έναν δικηγορίσκο και τις μεθοδεύσεις του, οι οποίες κατά την γνώμη μου, προσβάλλουν την νομική επιστήμη και τους (λίγους) καλούς και έντιμους συναδέλφους του. Δεν έχει σημασία αν έχω άδικο ή όχι, ήθελα να το κρίνει το ΔΣ του συλλογου των συναδέλφων του και γι αυτό παρουσιάστηκα αυτοπροσώπως και με το έγγραφο καταγγελίας στα χέρια μου.
Ο αγενέστατος διευθυντής (έχουν και τέτοιον οι δικηγόροι μας εκεί στον σύλλογό τους στον τέταρτο όροφο του δικαστικού μεγάρου), αρνήθηκε να το πρωτοκολλήσει και να το παραλάβει αν δεν κατέβαλα 50 ευρώ!!!
Καταλάβατε, άνθρωποι της καθημερινότητας, πολίτες μιας χώρας που βουλιάζει στο χρέος και ...

οι μισοί πολίτες της είναι άνεργοι! Οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης σου ζητούν 50 ευρώ για να δεχτούν να τους... αναφέρεις έναν συνάδελφό τους για παρανομίες ή ατασθαλίες του. Να τους πληρώσεις 17 χιλιάρικα σε παλιές δραχμούλες, εσύ ταλαίπωρε πολίτη, που ασχολήθηκες μαζί τους και προσπάθησες να συμβάλλεις στην εξυγίανση του άθλιου επαγγέλματός τους.
"Είναι απόφαση του ΔΣ, να εισπράττουμε 50 ευρώ από όποιον φέρνει τέτοια αναφορά" ήταν η ειρωνική απάντηση του διευθυντού όταν τον ρώτησα αν ντρέπεται καθόλου γι αυτό το νταβατζιλίκι και την φανερή απόπειρα αποθάρρυνσης τέτοιων προσπαθειών. Εμ φυσικά, κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;
Ντροπή ρε παιδιά, σε τί χώρα γεννήθηκα ρε γαμώτο;

13 σχόλια

  1. ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτες οι συμμοριες καταντησαν την χωρα ετσι,δικηγοροι,γιατροι,μελλοντικοι κατοικοι του κοινοβουλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O TZEΦΡΥ [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλεύτες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ[πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμένοι κττ] που ψήφισαν για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν θα ετελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι. Ή Ελλας ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και μηχανικοι, Χάρη
    και μηχανικοί.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και χωρίς απόδειξη βέβαια ε? Και κυνηγούνε τα μαγαζάκια σε χωριά με δέκα κατοίκους στα σύνορα φύλακες
    δικαιοσύνη των δικηγόρων
    Γκιλοτίνα του Ροβεσπιέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ?
    ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ
    ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι δικηγόρος και το γνωρίζω το θέμα. Το χαράτσι των €50 πρέπει να καταβάλεται και όταν ο αναφέρων είναι δικηγόρος. ο πολίτης που κατέθεσε το σχόλιο έχει δίκαιο και μόνο δίκαιο και δεν τα ξέρει όλα.
    Παρακαλώ να μην αναφερόμαστε στους δικηγόρους συνολικά, αλλά στους συνδικαλιστές των δικηγόρων οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τους δικηγόρους. Απο αυτούς πηγάζουν πάμπολλα προβλήματα σήμερα.
    Επέβαλαν ποσό €50 εύρων για κάθε αναφορά κατά δικηγόρων όταν δεν λειτουργούν τα πειθαρχικά συμβούλια ή είναι για να βρίσκεται κανείς σε δουλειά. Δηλαδή το ποσό των €50 είναι στην πράξη καθαρή κλοπή.
    Φίλε πολίτη σε συμβουλεύω να στείλεις την αναφορά σου για το οικονομικό ζήτημα και στο Ελεγκτικό Συνέδριο στην Αθήνα.
    Επιτέλους αυτούς τους τύπους πρέπει να τους βάλει κάποτε στο χέρι διότι οι Δικηγορικοί σύλλογοι είναι νομικά πρόσωπα δημόσιου δικαίου τα οποία τα υπερεκμεταλεύονται ανεξέλεγκτοι συνδικαλιστές και κάποτε κάποιος θα πρέπει να τους ελέγξει καν να λογοδοτήσουν. Γαμώτο τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολα καλα αλλά...γιατι"δικηγορισκο"??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 26 Μαρ 2010 10:12:00 μ.μ.

    Εσυ κοιτα να περνεις τα χαπακια σου στην ωρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΆΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
    Στις 23 Μαρτίου άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν βάρκα με 25 λαθρομετανάστες, από τη Νιγηρία.
    Θα μου πείτε ότι αυτό δεν είναι είδηση!
    Η είδηση είναι ότι από τους 25 λαθρομετανάστες, οι 20 ήταν γυναίκες και μάλιστα όλες …έγκυες!
    Ήρθαν να γεννήσουν τα μελλοντικά ελληνόπουλα!
    Το άκουσε κανείς σας από τα ΜΜΕ;
    Μούγκα…
    Βλέπετε ηλίθιοι πασόκοι τί συμβαίνει όταν ακόμη και τα πιό σοβαρά θέματα τα παίρνετε με ελαφρότητα;
    Σε λίγα χρόνια θα φυτρώσουν τζαμιά για τους νέους "Έλληνες" σε κάθε γειτονιά.
    Όλοι επίσημα προσκεκλημένοι από το σχετικό νόμο του Γιωργάκη, βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί οι δικηγορικοί σύλογοι καταλαμβάνουν αίθουσες γραφείων στους χώρους των δικαστηρίων? και πόσο ενοίκιο πληρώνουν για τους χώρους αυτούς? με ποια υπηρεσία διαπραγματεύονται το ενοίκειο?
    Σε τι τους εξυπηρετεί?

    Η μήπως είναι κεκτημένω δικαίωμά τους να χρησιμοποιούν τους χώρους χωρίς να πληρώνουν, όπως κάποτε οι υπάλληλοι της ΔΕΗ ΟΣΕ κτλ επιβαρύνοντας το δημόσιο, πέραν της διαπλοκής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΕ "ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ" ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΣΠΑΡΞΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 10 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΥΣΤΕΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η' ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολυ καλα κανουν και βαζουν παραβολο για την καταθεση καταγγελιας, ωστε να αποτρεπεται ο καθενας δικομανης ή ανθρωπος των δικαστηριων (δεν εννοω οτι τετοιος ειναι ο αναρτησας, ο οποιος μπορει να εχει απολυτο δικιο)να ταλαιπωρει τις επιτροπες με τις καθε λογης φαντασιωσεις του. Ετσι δυστυχως εχει φτασει να εχουμε 600.000 μηνυσεις καθε χρονο, επειδη το παραβολο καταθεσης μηνυσης ειναι μολις 10 ευρω. Οποιος εχει δικιο και θελει να το βρει, θα πληρωσει περισσοτερα ευχαριστως. Οποιος εχει αδικο και ερχεται στα δικαστηρια και στις αρχες για πλακα, ταλαιπωρωντας και προκαλωντας ετσι με την συμφορηση την καθυστερηση στην απονομη δικαιοσυνης στις υποθεσεις που πραγματι χρειαζεται, θα το ξανασκεφτει. Εχουμε την φτηνοτερη προσβαση στις αρχες και στην δικαιοσυνη απο οποιαδηποτε χωρα του κοσμου και καθε προβλεψη αυξησης δαπανης ειναι θεμιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση