GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα στηρίζει, όπως το σχοινι στηρίζει τον κρεμασμένο...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη Προσωπικες απόψεις μου ακολουθουν. Όταν πήγε στη Μόσχα ο Γ. Α. Παπανδρέου τον συμβούλεψαν οι μεγάλοι σκακιστες της π...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη

Προσωπικες απόψεις μου ακολουθουν. Όταν πήγε στη Μόσχα ο Γ. Α. Παπανδρέου τον συμβούλεψαν οι μεγάλοι σκακιστες της παγκόσμιας πολιτικης, ο πρόεδρος Μεντβέντεφ και ο πρωθυπουργος Πούτιν να πάει η Ελλάδα στο ΔΝΤ και στην ΠΤ.
Αυτο κάνει ο Γ.Α.Π., πειθαρχει στη λήψη των γνωστων υπεραντιδραστικων νεοφιλελεύθερων μέτρων (πειθαρχει σ'αυτα τα μέτρα, τα στηρίζει, όπως το σχοινι στηρίζει τον κρεμασμένο και συμβάλλει στην μαζικη άνοδο του αντιευρωισμου και αντιΕΕισμου) για να μπορει πιο εύκολα και...

δικαιολογημένα να δηλώσει μη ικανοποιημένος απο την ΕΕ και να πάει στο ΔΝΤ και την ΠΤ και μετα επειδη τα προβλήματα δεν θα 'χουν λυθει να πάρει δάνεια και απο την Κίνα.
Είναι ο πιο επιστημονικος τρόπος να βγάλεις την Ελλάδα απο το ευρω, να διαλύσεις το ευρω και τη ΕΕ,χωρις να σε πάρουν χαμπάρι. Και βέβαια όλα αυτα τα συσκέφτηκε καλα στη Μόσχα. Δεν τα λέω όλ'αυτα επικριτικα, αλλα με συμφωνία και θαυμασμο.
Θα μου πει κάποιος γιατι τα μαρτυρας όλ' αυτα και συμβάλλεις στην αφύπνιση των κουτόφραγκων και των αμερικανακιων. Μα, για να ανεβάσω το ηθικο και να επουλώσω τις πληγες απο τα μέτρα.
Οι μεν ρίζες της διάλυσης του ευρω και της ΕΕ πικραι,οι δε καρποι γλυκεις...

18 σχόλια

  1. Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, αυτός που γιαούρτωσε τον Παναγόπουλο της ΓΣΕΕ είναι ο τύπος που είχε δώσει προχθές στο μισθό του στο Γιωργάκη.
    Μετά τις χθεσινές $#$@κίες που άκουσε πάλι από τον απίθανο πρωθυπουργό μας, ο άνθρωπος απηύδησε και άλλαξε γνώμη.
    Όταν πήγε να ζητήσει πίσω το μισθό του, ο Παπακωνσταντίνου του είπε το γνωστό "μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται".
    Τη συνέχεια την καταλαβαίνετε.
    Την πλήρωσε ο ζάπλουτος εργατοπατέρας (300.000+ εισόδημα), που είναι και το δεξί χέρι του Γιωργάκη στον έλεγχο των εργαζόμενων.
    Δεν πειράζει, φτιάχνει και το δερματάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ

    ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!

    Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010
    Μετά από την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων - Η Άγκυρα απειλεί με περαιτέρω
    Η Τουρκία ανακάλεσε τον πρέσβη της στην Ουάσινγκτον



    Τον πρεσβευτή της στην Ουάσιγκτον ανακάλεσε το βράδυ της Πέμπτης η Τουρκία μετά την αναγνώριση, σε πρώτη φάση, της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την αμερικανική Βουλή. Λίγο νωρίτερα, η Επιτροπή Εξωτερικών του Σώματος είχε εγκρίνει....


    οριακά μη δεσμευτικό ψήφισμα που αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Αρμενίων, στέλοντάς το Ολομέλεια -όπου το μέλλον του είναι αβέβαιο. Τα μέλη της Επιτροπής ενέκριναν το ψήφισμα με 23 ψήφους υπέρ και 22 κατά, ενώ ο Λευκός Οίκος και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχαν ζητήσει από τους βουλευτές να το καταψηφίσουν. Το ψήφισμα ζήτα επίσης από την αμερικανική κυβέρνηση να χρησιμοποιεί τον όρο «Γενοκτονία» στις διμερείς σχέσεις. Η αντίδραση της Αγκυρας ήταν άμεση, με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να δηλώνει «εξαιρετικά ανήσυχος» από το ψήφισμα. Την απόφαση επικρότησε η Αρμενία, χαρακτηρίζοντάς την «απόδειξη της αφοσίωσης του αμερικανικού λαού στις παγκόσμιες ανθρώπινες αξίες». Η Τουρκία είχε προειδοποίησε πως η έγκριση του ψηφίσματος θα έθετε σε κίνυδνο την αμερικανοτουρκική συνεργασία και θα δημιουργούσε προβλήματα στις διαπραγματεύσεις Αγκυρας και Γερεβάν για άνοιγμα των συνόρων τους. Η αρμενική κοινότητα στις ΗΠΑ προωθούσε επί δεκαετίες την επίσημη αναγνώριση της Γενοκτονίας από το αμερικανικό Κογκρέσσο. Υπερασπιζόμενος την απόφαση της Επιτροπής της Βουλής, ο πρόεδρός της Χάουαρντ Μπερμαν είχε δηλώσει: «Η Τουρκία προειδοποιεί ότι το ψήφισμα θα επιδεινώσει τις διμερείς σχέσεις, και ίσως όντως υπάρξουν κάποιες συνέπειες, αλλά πιστεύουμε ότι η Τουρκία εκτιμά τις σχέσεις της με τις ΗΠΑ όσο εμείς με τις σχέσεις μας με εκείνη».

    05 Μαρ 2010 1:33:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μαλακισμενη η ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ την ωρα που ο ελληνικος λαος σφαζοταν στο γονατο με αυτα τα αθλια μετρα του μαλακα,

    πηγε στα μουλωχτα να περασει ενα νομο που ακυρωνε τις μειωσεις των φαρμακων!!.

    Πηγε δηλαδη να καλυψει τις φαρμακευτικες που πινουν το αιμα μας στην κυριολεξια ολα αυτα τα χρονια με το λαδωμα των γιατρων ωστε να γραφουν αχρηστα φαρμακα.

    αν δεν υπηρχε η σπαταλη στα φαρμακα, ο μαλακας θα μπορουσε να μας δωσει ακομη και αυξησεις! για να καταλαβετε το μεγεθος της κλεψιας που γινεται.

    Και η γαμημενη η κωλοχοντρη
    ΚΑΤΣΕΛΗ που φαινεται της τα σκασανε χοντρα, πηγε να τους καλυψει!!.

    Εφαγε μετα τρελο κραξιμο απο το μισο σχεδον ΠΑΣΟΚ, μολις την πηραν χαμπαρι.

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ?

    Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Η ΨΩΛΑ?



    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΣΑΝΕ ΠΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που είπε ο Παπουτσής ότι “έτσι όπως πάμε θα διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ”, ισχύει, διότι αυτά δεν τα κάνει ένας κάποιος Σημίτης, αλλά ο γιος του Ανδρέα, το “παιδί της αλλαγής”, η ελπίδα όλων τους!

    Αυτό εδώ είναι το πραγματικό ΠΑΣΟΚ, ξεγυμνωμένο πια από οποιαδήποτε ικανότητα διακυβέρνησης με ξένα λεφτά (το 1981-89) ή ξένη πολιτική (το 1996-2004).

    Στο δίλημμα “σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα” ο Γιωργάκης ήδη απάντησε “βαρβαρότητα”, προφανώς γιατί το περίφημο "σχέδιό" του για την οικονομία ήταν να σκορπίσει λεφτά, έστω δανεικά.

    Οι μάσκες όμως έπεσαν, επιτέλους.

    ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ ΧΑΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η στιγμή της επίθεσης στον Μανώλη Γλέζο

    ΦΡΙΚΤΟ

    Οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν την απαράδεκτη στιγμή που ο Μανώλης Γλέζος δέχεται απο τον αστυνομικό στο πρόσωπό του δακρυγόνο. Ειναι ΝΤΡΟΠΗ αυτές οι εικόνες

    TO ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΜΠΑΤΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!!!3:54 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν έτσι:

    1. Δανείζουμε εμείς (οι Έλληνες) την Ελλάδα άμεσα. Έχουμε αρκετές καταθέσεις για να καλύψουμε αρκετούς μήνες. Ταυτόχρονα, δίδοντας εξωφρενικά προνόμια
    στους Κινέζους (λιμάνι και ζώνη ελευθέρου εμπορίου για ίδρυση μονάδων συναρμολόγησης και "εξευρωπαϊσμού" των προϊόντων τους) τους πουλάμε 40 με 50
    δις ευρώ ομολόγα. Ένα μεγάλο μέρος των Ευρώ που μαζεύει η Κυβέρνηση από τα παραπάνω το μετατρέπει σε δολλάρια (δείτε το γιατί στο 4)

    2. Καλούμε το ΔΝΤ για τα υπόλοιπα. Θα πληρώσουμε κατιτίς παραπάνω αλλά θα απολαύσουμε τα μούτρα των "Εταίρων" όταν καταλάβουν ότι η Ευρωπαϊκή τους Ένωση είναι ένα μάτσο κουρελόχαρτα. Θα απολαύσουμε επίσης μιά άνευ προηγουμένου ξεφτίλα της Κομισιόν και των καρεκλοκενταύρων της.

    3. Αναθεωρούμε τις παραγγελίες οπλικών συστημάτων από...τους φίλους Ευρωπαίους

    4. Καλούμε την Κομισιόν να δει το θέμα εξόδου μιάς χώρας από τη Ζώνη του Ευρώ, μια και αυτό δεν προβλέπεται πουθενά. Με το που θα κυκλοφορήσει η είδηση το Ευρώ θα χάσει το 30% της αξίας του ως προς το δολλάριο. Στο σημείο αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση πουλάει τα δολλάρια και αγοράζει Ευρώ. Το κέρδος είναι 25% (με τις προμήθειες) και οι Γερμαναράδες το φυσάνε και δεν κρυώνουν.

    5. Εν τω μεταξύ σοβαρευόμαστε και δουλεύουμε και πληρώνουμε φόρους

    6. συνάπτουμε συνθήκη με την Τουρκία σύμφωνα με την οποία δίνουμε Ελληνική (άρα και Ευρωπαϊκή) υπηκοότητα σε όποιον Τούρκο πολίτη έχει συγγένεια μέχρι
    β' βαθμού με Τουρκους που εκτοπίστηκαν κατά την ανταλλαγή πληθυσμών. ¨ολοι αυτοί την επόμενη μέρα παίρνουν το αεροπλάνο για τη Γερμανία... Ταυτόχρονα θεσπίζουμε ακόμα πιό εύκολα κριτήρια ελληνοποίησης (με παράβολο 3.000 Ευρώ) των παράνομων προσφύγων. Και αυτοί παίρνουν την επόμενη μέρα το τραίνο για τη Γερμανία και Γαλλία. Με τρόμο βλέπουν οι Εταίροι εισρροή 15.000 χιλιάδων μουσουλμάνων την εβδομάδα με Ελληνικά διαβατήρια.

    7. Η Κομισιόν απελπισμένη καλεί τους Εταίρους να αναθεωρήσουν τη στάση τους για την Ελλάδα, όλοι όμως βλέπουν ότι είναι αργά.

    8. Η Ελλάδα αιτείται αποχώρησής της από το Ευρώ. Ακολουθούν και η Ιταλία και Ισπανία που υποφέρουν χρόνια από το σκληρό Ευρώ και την κηδεμονία των Γερμανών. Το Ευρώ καταρρέει. Η Κομισιόν παραιτείται σύσσωμη. Οι Αγγλοι κατηγορούν Γερμανία και Γαλλία ότι τα έκαναν μούσκεμα και ζητούν επειγόντως
    αναθεώρηση των Συνθηκών.

    9. Έχουμε φτάσει το Δεκέμβριο του 2012. Οι Γερμανοί κατάλαβαν ότι τα έβαλαν με λάθος Mother fucker. Μερικές μέρες αργότερα φτάνει το τέλος του κόσμου. Όχι για όλους όμως, οι Έλληνες (και τα 15 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο)
    έχουν μεταφερθεί με τα διαστημόπλοια των Ελ στον Αλφα του Κενταύρου. Μαζί τους σώθηκαν και μερικές ξέμπαρκες Γερμανίδες που είχαν παντρευτεί κάτι γκαρσόνια από την Μύκονο.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΩΜΑΚΟ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ,
    ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ
    ΑΚΡΑΙΦΝΟΥΣ ΜΑΟΪΚΗΣ
    ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΟΑΚΚΕ,
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ,
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ
    ΠΟΛΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ,ΒΟΥΛΗΣΗ,
    ΓΡΑΜΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΘΩΜΑΚΟ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ,
    ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ
    ΑΚΡΑΙΦΝΟΥΣ ΜΑΟΪΚΗΣ
    ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΟΑΚΚΕ,
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ,
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ
    ΠΟΛΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ,ΒΟΥΛΗΣΗ,
    ΓΡΑΜΜΗ.". (Αυτά έγραψε ο
    σχολιαστής "06 Μαρ 2010 8:37:00 π.μ".).

    Μα οι ακραιφνείς συνεχιστές του
    Χαρίλαου Φλωράκη κάνουν ακριβώς
    αυτό.

    Δηλαδή κάνουν τις ίδιες διαπιστώσεις
    και αναλύσεις (χωρίς να τις διατυμπανίζουν)
    με τους ακραιφνείς μαοϊκούς της ομαδούλας
    ΟΑΚΚΕ,αλλά με διαφορετική,επακριβώς
    αντίθετη πολιτική στάση,βούληση και γραμμή
    (δηλαδή ο κυριότερος εχθρός της ΟΑΚΚΕ είναι
    γι' αυτούς φίλος, και η αξιοποιήσιμη δύναμη για
    την ΟΑΚΚΕ είναι γι' αυτούς ο κυριότερος εχθρός).

    Δηλαδή ο Θωμάκος πρέπει να 'ναι
    ένας ακραιφνής συνεχιστής του
    Χαρίλαου Φλωράκη,ίσως όμως
    λιγάκι ιδιόρρυθμος,διότι μιλάει πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να και ένα σχετικό άρθρο της
    ΟΑΚΚΕ :

    http://oakke.gr/na453_4/pina453.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σχετικά με την ΟΑΚΚΕ :

    ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ,ΜΕΝΟΥΝ,
    ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ,ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ,
    ...ΑΛΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ... !!!

    ΔΗΛΑΔΗ,ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΣΧΟΛΕΙΟ' ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΝ
    ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ,ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ
    ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H OAKKE σου ανεβάζει το
    πληροφοριακό και πολιτικό
    επίπεδο (σε πείθει για τις
    πληροφορίες της,τις
    διαπιστώσεις της και τις
    αναλύσεις της),αλλά
    στη συνέχεια αντικειμενικά
    ευνοεί την αποδοχή,
    όχι των (απαίσιων)
    πολιτικών επιδιώξεών της,
    αλλά των ακριβώς
    αντίστροφων πολιτικών
    επιδιώξεων
    (μάλιστα με οποιονδήποτε
    άλλον τρόπο, αυτό θα
    ήταν πιο δύσκολο). Συμβαίνει
    λόγω της δράσης της αρχής
    της ανάστροφης ψυχολογίας.

    Δηλαδή η ΟΑΚΚΕ είναι κάτι
    σαν απόκρυφο σχολειό της
    Κα-Γκε-Μπε,"ανάστροφα"
    καμουφλαρισμένο (sic !).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θέλω να συμπληρώσω τους σχολιαστές
    του 8ου,10ου και 11ου σχολίου και
    να πω ότι γι'αυτο και...

    ...μερικοί ακραιφνείς συνεχιστές του Χαρ.Φλωράκη πριμοδοτούν εκλογικά (ψηφίζουν) την ομαδούλα ΟΑΚΚΕ
    (!!!) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ιδού ένα καλό άκυρο ψηφοδέλτιο
    για τις εθνικές βουλευτικές εκλογές:
    |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΟΑΚΚΕ
    ( www.oakke.gr ).

    Η ΙΔΙΑ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ' ,
    ΑΛΛΑ' ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ
    ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ...!!!
    (ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ,ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΩΝ,ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ,ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΗΣ
    ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ).
    -----------------------------------------------
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΕΑΝ Η ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ,ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ,ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, Ή ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ένα καλύτερο και πιο σύντομο
    άκυρο,ακύρωση του ψηφοδέλτιου
    της ΟΑΚΚΕ,θα ήταν να γραφεί
    πάνω του :

    Η ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ
    ΤΗΣ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ,ΑΛΛΑ
    ΜΕ ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ.
    .................................................
    ΕΤΣΙ,ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ
    (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ).
    .................................................
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ
    ΠΡΟΩΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ
    (www.oakke.gr) ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΓΙΑ
    ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ
    ΤΗΣ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ
    ΑΠΑΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ
    ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ,
    ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ
    .....................................................
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.
    ......................................................
    ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ
    ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.
    ......................................................
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ
    ΠΡΟΩΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΩΝ.
    .........................................................
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΟΑΚΚΕ ΤΑ ΚΑΝΕΙ
    ΕΠΙΤΗΔΕΣ,ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ
    ...........................................................
    Η ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ,
    ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ
    ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΟΑΚΚΕ (www.oakke.gr)
    ΕΙΝΑΙ :

    Ή
    ΕΝΑ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ
    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΙΑ

    Ή
    ΕΝΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ
    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ

    10% ΤΟ ΠΡΩΤΟ---90% ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ,ΓΙΑ ΑΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ,
    ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΕ
    ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ,
    ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ
    ΠΡΟΩΡΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ
    _______________________________________________

    Η ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟ ΩΦΕΛΙΜΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
    ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΟΑΚΚΕ (www.oakke.gr).
    ΒΕΒΑΙΑ,Η ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΔΙΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΟΑΚΚΕ (www.oakke.gr) ΕΙΝΑΙ
    Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ,
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΗ ΑΠΑΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ
    ==>
    Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ
    ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ,
    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ,
    ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΡΑΜΜΗ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ
    ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ !!!!
    ______________________________________________

    Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ
    ΑΞΙΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση