GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργούν οι εργαζόμενοι στον ΕΛΓΑ...

Από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛ.Γ.Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Οι εργαζόμενοι του ΕΛΓΑ καταγγέλλουν στους αγρότες της χώρας τη συνεχι...

Από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛ.Γ.Α


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Οι εργαζόμενοι του ΕΛΓΑ καταγγέλλουν στους αγρότες της χώρας τη συνεχιζόμενη οργανωμένη προσπάθεια κατασυκοφάντησης του έργου συνολικά του Οργανισμού εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ με αποκορύφωμα τις πρόσφατες δηλώσεις της Υπουργού στις εφημερίδες Βήμα (26/02/10) και VETO(28/02/10).
Ξεπερνώντας την «ουσία» των δήθεν «σκανδάλων» γιατί μόνο ειρωνικά σχόλια θα μπορούσαν να γραφούν για τους πληροφοριοδότες της Υπουργού, η οποία...

χωρίς καμία διερεύνηση και τεκμηρίωση υιοθέτησε τις πληροφορίες αυτές και επέλεξε να συνεργαστεί με ανεπαρκείς και φαύλους ανθρώπους, ζητούμε επιτακτικά να σταματήσει εδώ και τώρα αυτή την κακόβουλη φαρσοκωμωδία.
Ας αντιληφθεί η Υπουργός τα καθήκοντά της και τις ευθύνες της και ας ασχοληθεί, επιτέλους, με αυτά στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού για αναμόρφωση του γεωργοασφαλιστικού συστήματος της χώρας σύμφωνα και με τις προτάσεις των εργαζομένων.
Επειδή, όμως, γίνεται πλέον αντιληπτό ότι η αναμόρφωση εξελίσσεται σε ουσιαστικό ξήλωμα του ισχύοντος γεωργοασφαλιστικού συστήματος και σε κοινωνικό κανιβαλισμό, δεν χρειάζεται πια η Υπουργός να προσπαθεί να διεγείρει τον κοινωνικό αυτοματισμό εναντίον του ΕΛΓΑ και των εργαζομένων του γιατί οι πρακτικές αυτές δεν θα περάσουν.
Εκείνο που χρειάζεται είναι να αναλάβει τις ευθύνες της, να καταγράψει το σχεδιασμό της θεσμικά και τότε θα αντιληφθεί από τις αντιδράσεις των αγροτών και των εργαζομένων το μέγεθος της εξωπραγματικής εικόνας που κάποιοι προσπαθούν να της δώσουν για τη γεωργική πραγματικότητα της χώρας μας.
Απέναντι σε όλη αυτή την εκστρατεία κατασυκοφάντησης του έργου του ΕΛΓΑ και τις προσβλητικές συμπεριφορές σε βάρος των στελεχών του εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ, οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να προστατεύσουν την αξιοπιστία του Οργανισμού, την αξιοπρέπεια των εργαζομένων και τη συνέχιση ύπαρξης ενός γεωργοασφαλιστικού συστήματος στη χώρα μας στη βάση της υποχρεωτικότητας και του κοινωνικού χαρακτήρα.
Κηρύσσουμε 24ωρη προειδοποιητική απεργία για την Τρίτη 9 Μαρτίου 2010.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση και συμμετοχή με συγκεντρώσεις στους χώρους εργασίας.
Καλούμε τους αγρότες όλης της χώρας να συμπαραταχθούν στο δίκαιο αγώνα μας που πρέπει να γίνει και αγώνας δικός τους.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κ. Τσιτουρίδης Κ. Σούλιου

8 σχόλια

  1. Το μεγάλο πρόβλημα με τους ξένους ηγέτες είναι ότι, ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά ένα πρωθυπουργό που ο ίδιος ουσιαστικά προκάλεσε (με τις δηλώσεις του) το πρόβλημα που έχει σήμερα η χώρα του.
    Αυτά δεν γίνονται πουθενά.
    Ούτε οι πιό ερασιτέχνες ηγέτες δεν βγάζουν μόνοι τους τα ματάκια τους, τόσο εξώφθαλμα.
    Φοβάμαι ότι ο ίδιος ο ΓΑΠ δεν μπορεί να δεί τον εαυτό του μέσα από τα μάτια των ηγετών της Ε.Ε.
    Τον θεωρούν, επιεικώς, ηλίθιο.
    Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα μας βοηθήσουν οι Ευρωπαίοι.
    Πάμε κατευθείαν για Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοπροσκύλα κομματόσκυλα είσαστε συνυπεύθυνη μαζί με τους κλέφτες πολίτικους σας δια τα χάλια του ελληνικού κράτους.
    Κοπροσκύλα κομματόσκυλα, Άλυτες του κέρατα. Βγαίνετε στης εφημερίδες στης τηλεόρασης και στα μπλοκ και διαστρέφετε την πραγματικότητα εις βάρος του Ελληνικού λαού με τα ψέματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνω από 15 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει πλέον μόνο για τα διόδια ο οδηγός ενός Ι.Χ. από την Αθήνα ως τη Θεσσαλονίκη.
    Παρά το γεγονός ότι ο δρόμος είναι διαρκώς υπό κατασκευή σε πολλά σημεία, παρά το ότι δεν ... υπάρχουν Τέμπη, η κοινοπραξία που έχει αναλάβει πλέον τα διόδια τήρησε κατά γράμμα τη σύμβαση που είχε από το 2007 και αύξησε την τιμή κατά 20% στο τμήμα του Μαλιακού.

    Οι νέες τιμές

    Μηχανές: Πελασγία 1,60-Μοσχοχώρι 1,60 (μείωση)- Λεπτοκαρυά 1,60 (σταθερή).
    Ι.Χ.-Μικρά φορτηγά: Πελασγία 2,30-Μοσχοχώρι 2,30 (μείωση)- Λεπτοκαρυά 2,30 (σταθερή)
    Φορτηγά-Λεωφορεία: Πελασγία 5,80- Μοσχοχώρι 5,70 (μείωση)- Λεπτοκαρυά 5,80 (σταθερή)
    Νταλίκες: Πελασγία 8,20 – Μοσχοχώρι8 (μείωση)-Λεπτοκαρυά 8,10 (σταθερή)

    Πλέον και με δύο σταθμούς εκτός λειτουργίας λόγω της κατολίσθησης στα Τέμπη η διαδρομή από την Αθήνα ως τη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα για ένα Ι.Χ. Στοιχίζει 15,20 ευρώ. Αυτά βέβαια μέχρι τις 15 Μαρτίου οπότε και θα μπει νέα αύξηση στα διόδια όλης της χώρας καθώς αυξάνεται και ο Φ.Π.Α.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΤΖΕΛΗ.

    ΛΑΔΟΜΠΟΥΚΑΛΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΗ
    ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ
    ΦΑΝΗΚΕ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΚΑΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ,
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΓΑΠ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΟ;
    ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ;
    ΣΑΜΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΑΞΕΣ; ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΞΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.
    Π.Χ. Ηκυρια θαλεια ιωαννιδου στην ΕΡΤ 3 , συνεχίζει να εισπράττει τις δεκάδες χιλιάδες μισθό το μήνα;
    Ναι αμέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ

    ΟΥΣΤΟΥ!!! ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΗΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!!!

    ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!!

    ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΥΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλλάξτε επειγόντως τον τίτλο του κόμματος:

    1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΟΠΗΣ, όπως πετυχημένα ανέφερε κάποιος αναγνώστης ή

    2. ΠΑ.Κ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΙΝΗΜΑ, έτσι γενικά και αόριστα, αφού πια δεν πρεσβεύει καμιά ιδεολογία ή

    3. Π.Α.Κ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, αφού δεν έχει νόημα σε μια δημοκρατία ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος να μη μπορεί ελεύθερα να εκφράσει την άποψή του, να αναγκάζεται στο τέλος να ζητήσει συγγνώμη από τον άρχοντα του κόμματος, και να υποχρεώνεται να ψηφίσει είτε διαφωνεί είτε όχι τον οποιοδήποτε νόμο φέρνει η κυβέρνησή του στη βουλή.

    Είστε μόνο χειροκροτητές του πρωθυπουργού και των υπουργών.
    Ο λαός σας ψήφισε να τον εκπροσωπείτε και όχι να τον δυναστεύετε.

    Δεν είναι δυνατόν 160 βουλευτές να μην έχουν την παραμικρή αντίδραση στα αντιλαϊκά και άδικα πρόσφατα μέτρα, να μην ακουστεί ούτε ένας ψίθυρος, ούτε μια φωνούλα διαφωνίας.
    Είστε κατά τη λαϊκή ρήση ΚΟΤΕΣ.

    Θα καταλάβετε την αντίδραση του κόσμου το Πάσχα όταν επισκεφθείτε τις εκλογικές περιφέρειές σας. Είστε βέβαια ικανοί επειδή δεν υπάρχει ευθιξία στις τάξεις σας να περιφέρεστε και πάλι στα τραπεζώματα ΤΖΑΜΠΑ,
    αντί να κάνετε το τραπέζι σε κανένα κακόμοιρο,
    εκτός βέβαια αν προτιμήσετε το ΓΚΝΤΑΝΣK ή το ST MORITZ.

    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση