GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κάποιος να τους μαζέψει..."

Διασπάστηκε η ΔΑΠ στη Φλώρινα ενόψει των εκλογών στην ΟΝΝΕΔ! Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη . Έχουν φθάσει σε τέτοιο σημείο φόβου οι υποστηρικτ...

Διασπάστηκε η ΔΑΠ στη Φλώρινα ενόψει των εκλογών στην ΟΝΝΕΔ!

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
Έχουν φθάσει σε τέτοιο σημείο φόβου οι υποστηρικτές του κ. Παπαμιμίκου για την αρχηγία της ΟΝΝΕΔ, που θρασύτατα προβαίνουν σε κινήσεις που προσβάλλουν την ιστορία τόσο της ΟΝΝΕΔ, όσο και της ΔΑΠ. Σ' ένα, λοιπόν, από τα φρούρια του εν λόγω υποψηφίου, το Πανεπιστήμιο της Φλώρινας, βλέποντας ότι πολλοί από τους φοιτητές αλλαξοπίστησαν από την κεντρική γραμμή προς την υποψηφιότητα Χατζή, ίδρυσαν μέσα σε μία μέρα νέα φοιτητική, ανεξάρτητη παράταξη, με το όνομα Ν.Δ. "ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ" Δ.Α.Π.- Ν.Δ.Φ.Κ. ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=search&gid=371946783029).
Θα ήταν πιο ορθό νομίζω, οι νέοι που σκέφτηκαν τη δημιουργία αυτής της παράταξης να μην χρησιμοποιήσουν τα αρχικά ήδη υπαρχουσών οργανώσεων και...

αφής στιγμής τιτλοφορούνται ως "ανεξάρτητοι" δεν θα έπρεπε να δέχονται τυφλές εντολές από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα. Και κυρίως, από τον Πρόεδρο της τοπικής, ο οποίος ακόμα σκέφτεται κατά τ΄ άλλα ποιον θα στηρίξει..
Έχει ενδιαφέρον όμως να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά εξόδων και τις αποδείξεις για το πως μπόρεσε μια νεοσύστατη και χωρίς πόρους φοιτητική παράταξη να γεμίσει ολόκληρη τη πόλη της Φλώρινας με αφίσες για τον χορό που ετοιμάζουν την Παρασκευή, για το party εγκαινίων τους. Καλή επιτυχία στη νέα ΔΑΠ μέσα στη ΔΑΠ και καλά έσοδα για τον καθαρό αγώνα τους..!

13 σχόλια

  1. Στα αρχίδια μας!

    Ο κόσμος καίγεται με το 'ελάχιστο εισόδημα διαβίωσης' που θα πληρώνουν φόρο και οι απολυμένοι, πεθαμένοι κ.λ.π και η ΔΑΠ ξυρίζεται ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΤΟ ΓΙΟΥΦΤΟ ΜΑΡΙΟ..καλέ...

    Οι φίλοι που αγανακτούν με τους εξωφρενικούς εκτός πραγματικότας
    και νοημοσύνης πασόκους.
    Εκνευρίζονται και λέμε ..Μα πού σκατά ζούνε αυτοί οι πούστηδες ;

    Ακριβώς εκέι φίλοι ζούν.Στα ΣΚΑΤΑ των βόρθρων του ΠΑΣΟΚ-PRESS και μερικών άλλων μπλόκ.
    Πράσινα ανεγκέφαλα troktika,ερπετά της απάτης, της κονόμας, της απατεωνιάς στα σκοτάδια της ρεμούλας, του ψέματος.
    Χαμένα κορμιά σαν ΚΑΨΑΜΠΕΛρίδες,
    ΠΑΠΑΓΙΑΝοαρουραίοι. ΚΑΜΠΟΥΡΟσαύρες
    ΟΙΚΟΝΟΜΕΝοχίες και άλλα..
    ΠΑΡΑΣΙΤΑ των ΜΜΕ-ΠΑΣΟΚ.

    Και φυσικά δεν έχουν σχέση με τον πραγματικότητα. Αυτά τα σκουλίκια που μόνο μόλυνση προκαλούν.

    - ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟ.
    ΦΤΥΣΤΕ ΣΤΟΥΣ. ΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΡΕΖΙΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ με τον πραγματικό και αληθινό λόγο.

    ΑΛΛΑ ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΑΣΒΕΣΤΗ στους χολεριασμένους αυτούς άχρηστους του πασοκώλου...
    ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ======
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΜΑΡΙΕ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ...
    ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΙ
    ΑΠΟ ΤΟΒ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
    ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!!
    ( 2 αναρτήσεις στην σειρά )

    ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ
    ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΠΟΥΣΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ,λέμε τώρα,
    άν ο ΓΑΠ είχε την ικανότητα να χειρίζεται τα οικονομικά της χώρας ο πατέρας του ,
    που λογικά τον ήξερε καλύτερα απο εμάς,δεν θα τον αξιοιποιούσε ανάλογα ? .
    η ο κινέζος μετά ?,
    αλλά ουτε κάν τον αφήσανε να πλησιάσει σε κάποιο σχετικό υπουργείο.

    Τώρα ας μας εξηγήσει τουλάχιστον κάποιος από τους φωστήρες των παραθύρων και των πολύωρων συζητήσεων στα κανάλια ,
    πως ο ΚΏΣΤΑς με χάλια που είχε η οικονομία ,
    με μηδέν ταξίδια ,
    με άραγμα στην Ραφήνα ,
    με κόντρα τα ΜΜΕ και ΤΑ συνδικάτα με λαμόγια που κλέβανε,
    με βατοπαίδι,με κομπίνες ομόλογα,με,με,με….
    μπορούσε να ΔΑΝΊΖΕΤΑΙ ΜΕ 4%

    ΚΑΙ οι σημερινοί σωτήρες δανείζονται με 6.5%,
    Μήπως οι λάθος κινήσεις ανέβασαν τα επιτόκια κατά 2.5% και τώρα όλοι εμείς πληρώνουμε τις συνέπειες αυτής της διαφοράς απο τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ των μαθητευόμενων μάγων της οικονομίας.
    Μήπως τελικά προσπαθούν να μας πείσουν για κάτι που φταίνε αυτοί και όχι εμείς >
    Μήπως οι δανειστές τους βλέπουν για πολύ ΚΟΤΣΟΥΣ και λένε να η ευκαιρία να κονομίσουμε?

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΠΕΛΟ 2.5% ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OTAN TA ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΑΠ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΜΕ ΠΥΚΑΜΙΣΑ ΚΑΙ ΣΑΚΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΝΕΦ ΟΥΣΙΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΒΑΣΤΕ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΣ γιωργάκης.
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ...
    Ή ΑΠΛΑ βαλτός υπηρέτης _________

    Η πλέον αντιπροσωπευτική καταστροφή που προκάλεσαν οι συνεργάτες του ΔΝΤ σε μία χώρα είναι αυτή της Αργεντινής, στην οποία επέβαλλαν μία οικονομική και χρηματοπιστωτική πολιτική που εξυπηρετούσε αποκλειστικά τα συμφέροντα των ξένων τραπεζών (των αμερικανικών εν προκειμένω).

    Το ΔΝΤ εξανάγκασε την κυβέρνηση της χώρας να μειώσει μαζικά τις δαπάνες στην Παιδεία, στην Υγεία και στην κοινωνική περίθαλψη (συντάξεις κλπ), να απελευθερώσει τις εισαγωγές, να ιδιωτικοποιήσει όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις, να μειώσει κάθε είδους παροχές και τόσα πολλά άλλα, που είναι αμφίβολο εάν ποτέ μπορέσει η Αργεντινή να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα (άρθρο μας: Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ: Ιστορικά στοιχεία, παραλληλισμοί, οι αιτίες της κρίσης, η μεγάλη ύφεση, η υπερχρέωση, η στάση πληρωμών, τα καταναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης και τα αποτελέσματα τους 3/1/2010 ).

    Όπως συζητείται ευρύτερα, κάθε φορά που ένας υπουργός κάποιας χώρας πηγαίνει στην Ουάσινγκτον, για να ζητήσει «γονυπετής» την καθυστέρηση της πληρωμής κάποιας δόσης δανείου, οι «γύπες» του ΔΝΤ αποσπούν ακόμη ένα κομμάτι από τις σάρκες της χώρας του – κάποια βιομηχανία δηλαδή από τον ιδιωτικό ή από το δημόσιο τομέα της. Η μέθοδος είναι πάντοτε η ίδια:

    Το ΔΝΤ απαιτεί (και επιβάλλει) την πώληση μίας εταιρείας ενός κερδοφόρου τομέα της χώρας, σε μία πολυεθνική επιχείρηση (κατά προτίμηση αμερικανική) - αφήνοντας τελικά στο κράτος όλες τις ζημιογόνες, γεγονός που φυσικά το οδηγεί στην υποδούλωση και εξαθλίωση των Πολιτών του.

    Ένα δεύτερο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη ασιατική κρίση, όπου μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες έμειναν εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι - από τη Νότια Κορέα μέχρι την Ινδονησία.

    Το ΔΝΤ, όταν ζητήθηκε η βοήθεια του για να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση (η οποία διογκώθηκε μετά την γνωστή ανάμιξη των διεθνών κερδοσκόπων, όπως του G.Soros), επέβαλλε σε όλες τις χώρες αυστηρή δημοσιονομική/συναλλαγματική «πειθαρχία», δραστική μείωση των κοινωνικών δαπανών και περιορισμό των επιχειρηματικών πιστώσεων.

    Φυσικά ή ύφεση ήταν «εκρηκτική», η ανεργία εκτινάχθηκε στα ύψη, τα φάρμακα στα νοσοκομεία εξέλειψαν εντελώς, χιλιάδες άνθρωποι έμειναν στο δρόμο, ενώ η πείνα και ο υποσιτισμός κατέστρεψαν εντελώς μεγάλες κοινωνικές ομάδες.

    Ένας ολόκληρος τομέας της μεσαίας εισοδηματικής τάξης, η οποία είχε αναπτυχθεί κατά τη δεκαετία του 1980, σχεδόν εξαφανίσθηκε. Ως συνήθως, οι τάξεις που υπέφεραν περισσότερο ήταν οι χαμηλότερες εισοδηματικές, οι οποίες στην κυριολεξία έμειναν χωρίς καμία κρατική μέριμνα – πάντοτε με εντολές του ΔΝΤ.
    ......................βοήθειά μας +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ ΟΤΑΝ ΕΓΛΕΙΦΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΗ ΔΑΠ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ? ΜΩΡΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΡΑΒΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
    ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΧΩΡΙΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΡΙΕ ΠΑΠΑΡΟΓΙΩΤΗ
    εσύ ως Δαπίτης δε πρέπει να μιλας...μπήκες με γλύψιμο στο μεταπτυχιακό του ΔΕΣ και μάλιστα ήσουν τόσο σπουργίτι που σε έκοψαν...ας μην ήταν ο πρόεδρος των μεταπτυχιακών να παρέμβει και θα βλεπες τι πτυχίο έχεις πάρει...αλήθεια ΄...το πήρες?
    Και κλαιγόσουν στον Πασόκο το Ρουμελιώτη.....
    Μπορείς να συνεχίζεις τα πονήματά σου με τις ορθολογικές πολιτικές παρατηρήσεις..(όπως αυτή με τους Αγρινιώτες στο τραμ-αλήθεια..μήπως σε έφτυσε καμία από κάνα χωριό του Αιτωλικού-)
    Πέστο στη Σεμίνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δύο πράγματα:
    1:Άντε νά τελειώσεις τό Πανεπιστήμιο
    γιά νά ελαφρίνεις τήν μάνα σου,πού
    σέ πληρώνει επί 3 Ολυμπιάδες.
    2:Κάνε μιά ευρασιτεχνεία,νά μάς
    κάνεις υπερήφανους καί μή ψάχνεσαι
    στά πολιτικά γραφεία.
    Αυτά τά γράφω γιά όλες τίς
    νεολαίες,πού μέσω τού κομματισμού
    θά βρούν δουλειά.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ai gamitheite re zwa anegkefaloi malakes dapites k onnedites...edw vgazei eidhsh oti mesa sth parataksi ksekinaei o malakas o papamimikos pali alles lamogies k eseis sxoliazete to papagioti k to kathe papagioti..kala kanei k ta leei palio aderfares vgheite na ta peite k eseis re lamogia!!!!ai sto diaolo papamimikia arxidia pou tha milisete eseis gia antikeimenikothta\!zwaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. επειδη στην ελλαδα ολοι γνωριζομαστε
    εγω ως υποψηφιος διδακτορας του διεθνων ευρωπαϊκων του παντειου τον κυριο παπαγιωτη τον ξερω πολυ καλα
    μπηκε παρανομα στο μεταπτυχιακο του δες ενω δεν επιτρεποταν γιατι ουτετη βαθμολογια ειχε και ηταν αποφοιτος προπτυχιακου απο το τοπικης οικονομικης περιφερειακης αναπτυξης που δεν επιτρεπεται σε αποφοιτους του τμηματος αυτου να κανουν αιτηση για το μεταπτυχιακο του δες.
    και οταν ειχε κοπει στα μαθηματα του μεταπτυχιακου εγλειφε τους καθηγητες και τον Ρουμελιωτη για να τον περασουν. τετοιο λαμογιο ειναι. και τωρα ο κακομοιρης γραφει σε κατι παρακμιακα μπλοκ και γλειφει τους βουλευτες και τους υπουργους που ειναι αρεστοι στο θειο του που ειναι πολιτευτης της νδ στο νομο λαρισας. Κυριε Παπαγιωτη δεν πατε να ασχοληθειτε με τιποτα αλλο που το ξερετε καλυτερα, και αφηστε τον ηρακλειτο. ειναι για υποψηφιους διδακτορες που εγιναν υποψηφιοι με το σπαθι τους και οχι με τον κωλο τους,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε ΠΑΠΑ-ΡΟ- ΦΑΡΙΝΑ ΓΙΩΤΗ
    ΣΕ ΔΙΩΞΕ Η ΣΕΜΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕΣ ΣΤΟ pRESS GR ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ?
    ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOgs,.
    ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ

    ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ!!!!!!


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση