GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσυνέδριο-φιάσκο της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη...

Mε φόντο την ...Τζούλια, μιλούσαν για "πολιτικό πολιτισμό"! Του Δεξιού Είρωνα Ένα προσυνέδριο που για τον ντόπιο καρντάση θύμιζε ...

Mε φόντο την ...Τζούλια, μιλούσαν για "πολιτικό πολιτισμό"!

Του Δεξιού Είρωνα

Ένα προσυνέδριο που για τον ντόπιο καρντάση θύμιζε φιάσκο. Ο υποψήφιος Παπαμιμίκος κατάφερε να μαζέψει γύρω στα 800 άτομα εκ των οποιων οι 500 δεν ηξεραν για ποιό λόγο είχαν παρευρεθεί εκεί σήμερα. Κλασική περίπτωση ανθρωποβοειδών που κοίταζαν σα χαμένοι και δεν συμμετείχαν στη διαδικασία, ούτε καν με χειροκροτήματα.
Ο κ. Παπαμιμίκος είπε πως σήμερα η Θεσσαλονίκη "διδάσκει πολιτικό πολιτισμό", ενώ την ίδια ώρα...

οι "ούγκου ούγκου" διέκοπταν τον ίδιο την ώρα που μιλούσε για συνθήματα υπέρ του με φόντο τη Τζούλια.
Μετά από μισή ώρα, αφού κατάφεραν να τους ηρεμήσουν, συνεχίστηκε η διαδικασία για να μιλήσουν και οι άλλοι υποψήφιοι. Ο Χατζής είπε "πως δεν διαχωρίζουμε βόρειους-νότιους" (αγαπημένο σίριαλ που έβλεπα με τη γιαγιά μου) και ότι "οι νέοι έχουν κοινά προβλήματα, γι' αυτό και η ΟΝΝΕΔ θα πρέπει να ειναι ομόφωνη σ' όλη την Ελλάδα". Μίλησε για αναγκαιότητα στη λύση του Σκοπιανού και παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στο "κάστρο" του βασικού του αντιπάλου, κέρδισε αρκετά χειροκροτήματα.
Οι άλλοι δύο φερόμενοι υποψήφιοι έπαιξαν με επιτυχία το ρόλο τους. Αυτό του cartoon...

12 σχόλια

  1. περα απο τα αθλια μετρα κατα του λαου,

    ο ενας προσπαθει να δικαιολογησει! γιατι θελουμε τα νησια μας.

    ο αλλος ζηταει συγνωμη για τον γλεζο μεσα απο το twitter!!

    η αλλη προσπαθει με καθε τροπο να περασει νομο για να μην μειωθουν και πολυ οι τιμες στα φαρμακα και χασουν λεφτα οι πολυεθνικες!

    ΑΝΑΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΣΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

    Το Προεδρείο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, απευθύνει κάλεσμα προς τους Απανταχού Έλληνες, να ενισχύσουν την εκστρατεία για το «Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας» που δημιουργήθηκε για την μείωση του δημόσιου χρέους της χώρας.


    ΚΑΙ ΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ

    Η συνεχιζόμενη απάτη, με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, πρέπει κάποτε να σταματήσει...
    Ανίκανοι και επιζήμιοι: Συντονιστή ΣΑΕ ΗΠΑ Θεόδωρε Σπυρόπουλε και μέλη του Περιφερειακού Συμβούλιου (Ανδρέου Αλίκη, Οικονομίδη Κων/νε, Γαλανάκη Μιχάλη, Γαρυφάλλη Σπύρο, Καραλέκα Κων/νε, Καραβίτη Παναγιώτη, Κατός Εφθαλία, Κοκόλη Στέλλα, π. Κυρίτση Νικόλαε, Λαλιώτη Θεόδωρε), ο ελληνικός λαός σας πληρώνει 500.000 δολ. κάθε χρόνο, γιά αχρείαστα γραφεία με ακροβοπληρωμένους υπαλλήλους, τις χωρίς ουσία ''φιέστες'', τις δικές σας συνευρέσεις (αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, φαγητά) κ.ά, με το γνωστό μηδενικό αποτέλεσμα γιά τους Ομογενείς. Πότε, επιτέλους, θα σταματήσετε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη της Ομογένειας και να σπαταλάτε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, γιά τις προσωπικές σας τυχοδιωκτικές ''φιλοδοξίες'', την καλοπέρασή σας και το βόλεμα των ''ημετέρων'' σας; (Νομίζετε ότι οι Ομογενείς είναι κάφροι και δεν έχουν καταλάβει, τόσα χρόνια, τι γίνεται; Αποδείξατε -επιεικά- όλοι σας, πόσο ανίκανοι, αλλά κι επιζήμιοι είστε)...

    ΤΑ ΣΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    «Η αποκάλυψη των “New York Times” για τη συμμετοχή της Goldman Sachs (πολυεθνικής εταιρείας εβραϊκών συμφερόντων) στην προσπάθεια της κυβέρνησης Σημίτη να κρύψει το 2001 ελλείμματα και χρέη, λένε ότι «ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό στην Ελλάδα»…

    …Οι λογιστικές αλχημείες, τα μαγειρέματα δηλαδή στα μεγέθη του κρατικού προϋπολογισμού, ήταν ένα από τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε το οικονομικό επιτελείο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Το 2001, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης μέσω ενός ομολόγου που βασιζόταν σε πολύπλοκες συναλλαγματικές εξισώσεις έκρυψε από τα λογιστικά βιβλία του κράτους το 2,5% του ΑΕΠ. Αυτό έγινε γνωστό στα μέσα του 2004, όταν θα ξεκινούσαν οι πληρωμές των δόσεων στον αμερικανικό χρηματοπιστωτικό κολοσσό και έγινε επαναδιαπραγμάτευση των όρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @07 Μαρ 2010 4:57:00 μ.μ.

    τις ίδιες μαλακίες έγραφες και την άλλη φορά για τον Σόρος. Και σε πηδήξαμε. Να σου ρίξω ακόμα ένα στα όρθια;

    Ρε μαλάκα, με σένα θα ασχολούμαστε;
    Ηλίθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΜΟΥΛΙΚΟΙ; ΜΠΛΟΥΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΗΦΗΝΕΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Δημοσίευμα του 1998 της Διεύθυνσης Μακροοικονομικής Ανάλυσης του Υπουργείου Οικονομικών (Υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου), σχετικά με την εξέλιξη του Δημοσίου Χρέους, από το 1960 και έπειτα, τα οποία είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά.

    Το 1960, λοιπόν, το Δημόσιο χρέος (σε δραχμές και συνάλλαγμα) ήταν μόλις 10 δισ. δραχμές, δηλαδή το 8,7% του ΑΕΠ. Τότε η "ψοροκώστενα" πρακτικά δεν χρωστούσε, ήταν φτωχή αλλά τίμια και πάλευε για την αποκατάσταση της πολιτικής της αξιοπρέπειας, μια προσπάθεια που είχε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων ακόμα και του "διεθνούς παράγοντα" (;).

    Το 1970, το Δημόσιο χρέος ανέβηκε στο 18,9% του ΑΕΠ.

    Το 1980, πήγε στο 22,9% του ΑΕΠ, αλλά δεν είχε δημιουργήσε, μείζον πρόβλημα, πρώτον γιατί ......
    παρέμενε σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με το ΑΕΠ και δεύτερον γιατί η δαπάνη για τόκους ανέρχοταν μόλις στο 2,8% του ΑΕΠ!

    Όμως, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1981-1990 (ΠΑΣΟΚ με τον λαό στην εξουσία), το Δημόσιο χρέος είχε αρχίσει να καλπάζει και το 1990 είχε ξεπεταχτεί πλέον στο 71,4% του ΑΕΠ. Το 1991-1993 (Ν.Δ. ή αλλιώς η καταραμένη Δεξιά) το πάει στο 110,9% και το 1995 (ΠΑΣΟΚ τώρα με την Δήμητρα στην εξουσία), πιάνει το 119% ενώ οι τόκοι εξυπηρέτησης του χρέους φθάνουν το 13,2% του ΑΕΠ (έναντι 2,1% το 1980). Μας έχει πάρει ο κατήφορος δηλαδή.

    Και τότε είναι που ξυπνάει, ο πρωθυπουργός Α.Παπανδρέου, για δεύτερη φορά, (η πρώτη ήταν το 1985), από τον "λήθαργο" των δικών του πλέον ”ακόμα καλύτερων ημερών” και αναφωνεί: ”ή η χώρα (δηλαδή πάλι εμείς) θα εξαλείψει το χρέος ή το χρέος θα αφανίσει τη χώρα”! Το είπε και πέραν τούτου ουδέν ώστε σήμερα ξανά "βοηθάτε γιατί χανόμαστε".

    Επι Σημιτη εγινε το ελα να δεις με τις λογιστικες αλχημειες.

    Ο Καραμανλης ατολμος δεν πηρε μετρα αλλα και πληρωνε 80 % καθε προυπολογισμου σε τοκους θαλαασσοδανείων πασοκικων κυβερνησεων για βολεμα ψηφοφορων.

    Το πως αυξήθηκε τόσο θεαματικά το Δημόσιο χρέος, αποκαλύπτεται και πάλι από την ανάλυση των επίσημων στοιχείων. Οι κύριοι λόγοι ομως είναι τρεις:

    Πρώτον, από τα ακάλυπτα ελλείμματα όλων των προϋπολογισμών των προηγούμενων ετών (1980-1995), που προήρχοντο και από τις φανερές και κρυφές (χαριστικά επιδόματα κ.α.) μαιμου συνταξεις, μισθολογικές αυξήσεις αλλά και αθρόες προσλήψεις, στον Δημόσιο τομέα, εξαιτίας των οποίων (ελλειμμάτων) το κράτος δανειζόταν τεράστια ποσά, επειδή δεν μπορούσε να καλύψει από υγιείς πόρους όπως π.χ. την αύξηση της παραγωγής, φόρους κα.

    Δεύτερον, από τα χρέη των ΔΕΚΟ (την "περιουσία του λαού", δηλαδή, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΟΣΕ, Δημόσιες συγκοινωνίες κλπ) και

    Τρίτον, από τις δαπάνες για τις αγορές πολεμικού υλικού και μηχανολογικού εξοπλισμού (Νοσοκομείων, ΟΤΕ, ΔΕΗ, κλπ).

    Τεταρτον απο τη μηδενιστικη αριστερη εργατοπατερικη νοοτροπια του υπεραριθμου ακριβοπληρωτου αλλα μετριου αγραμματου τεμπελχανα μη παραγωγικου και ανταποδοτικου δημοσιου υπαλληλου.

    τσιμουδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6 Μαρτίου 2010

    ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ,

    Ξέρουμε ότι αγαπάτε το ευρώ, ξέρουμε ότι αγαπάτε και την Ελλάδα, έχουμε λοιπόν κοινό συμφέρον να τακτοποιηθούν τα οικονομικά της χώρας.

    Όπως ξέρετε, πολλά χρόνια τώρα, κυρία Μέρκελ, η Ελλάδα παίρνει δανεικά και πάντα, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, καταφέρναμε να τα βγάζουμε πέρα.

    Όπως όμως γνωρίζετε πέρυσι ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ένας κύριος που μας είπε ότι έχει πολλά σχέδια, που θα μας κάνουν να περνάμε ακόμη καλύτερα. Εμείς τον πιστέψαμε αλλά αποδείχθηκε ότι τα σχέδια ήταν αόρατα και, το κυριότερο, είναι και ψιλο-χαζούλης.

    Όλη μέρα τρέχει γύρω-γύρω, ιδρώνει, ξεϊδρώνει, ξανατρέχει, σταματάει, πίνει μια πορτοκαλάδα, ξανματατρέχει, ξαναματασταματάει και στο τέλος πέφτει για ύπνο ξεθεωμένος χωρίς να έχει καταφέρει τίποτε.

    Τα μεγαλύτερα προβλήματα δημιουργούνται όταν μιλάει, κυρία Μέρκελ. Όποτε ανοίγει τον στόμα του ανεβαίνουν τα επιτόκια που δανειζόμαστε. Για να καταλάβετε το πρόβλημα. τα πανωτόκια που θα πληρώσει η Ελλάδα, εξαιτίας μίας συνέντευξής του το Νοέμβριο (που είπε ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση) θα μας κοστίσουν περίπου 3 δισ ευρώ, δηλαδή περίπου όσο και το σύνολο των άμεσων φόρων που θα πληρώσουν όλοι οι Έλληνες μέσα στο 2010.

    Δηλαδή, εμείς κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι για να πληρώνουμε τις δηλώσεις του κυρίου αυτού.

    Δεν σας ζητάμε λεφτά, κυρία Άνγκελα Μέρκελ.

    Ούτε κάν πολιτική στήριξη δεν χρειαζόμαστε από τη Γερμανία για να λύσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα.

    Κυρία Μέρκελ, το αίτημά μας είναι απλό.

    Εάν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλετε να βοηθήσετε την Ελλάδα, κρατήστε το Γιωργάκη εκεί στη Γερμανία.

    Μάλιστα, εάν μας κάνετε τη χάρη να σας στείλουμε και το βοηθό του, τον Παπακωνσταντίνου, θα σας είμαστε διπλά ευγνώμονες, διότι η σωτηρία μας θα εξασφαλιστεί 100%.

    Για να αντισταθίσουμε το σοβαρό πρόβλημα που σας δημιουργούμε, σας υποσχόμαστε ότι δεν θα ξαναγοράσουμε Toyota, Peugeot, Citroen ή FIAT, μόνο VW και AUDI, μα την Παναγία.

    Και κάθε μέρα στα Lidl θα ψωνίζουμε, δεν ξαναπατάμε σε Βασιλόπουλους και Μαρινόπουλους και Σκλαβενίτες.

    Κρατήστε τους εκεί μέχρι να τακτοποιήσουμε τα οικονομικά μας, γιατί από τότε που ανέλαβαν, κάθε μέρα είναι πιό μαύρη από την προηγούμενη.

    Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και προσβλέπουμε στην περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας με τη μεγάλη σας χώρα.

    Με εκτίμηση,


    Ένας απελπισμένος Έλληνας πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Του Δεξιού Είρωνα"


    ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΈΝΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΠΟΛΩΣΗΣ.

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΔΕΤΕ ΚΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απλό και κατανοητό.
    ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ.

    H Τζούλια στηρίζει την ΠΑΣΠ

    Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν λέει όχι σε καλές προτάσεις.
    Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την φοιτητική παράταξη του κυβερνώντος κόμματος. Δεν χαλάει χατίρια, έτσι πρόσφατα βρέθηκε στον χορό της ΠΑΣΠ για να λαμπρύνει με την παρουσία της την εκδήλωση.

    Η Τζούλια στήριξε την φοιτητική παράταξη και ...προκάλεσε ρίγος στο ανδρικό κοινό. Πού να είχε βγει και το DVD τι θα είχε γίνει!

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ..ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πω πω αντιδραση οι bloopers οταν πει κανεις κατι για Εβραιους και για το αφεντικο τους το Σορος.
    Δεν κρατιουνται τα πουλημενα τομαρια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @07 Μαρ 2010 6:37:00 μ.μ.

    Ασε μας ρε δεξιο κομματοσκυλο.Και ο χοντροπουστης εγκληματα εκανε.Μονο videogames ηξερε να παιζει.Ασε μας με την αδεφαρα τον Κωστακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η μαμα σου τοτε...γιατι δεν ειναι πασοκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση