GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ...Χασούρας, η Άντα και οι ...υπογραφές

Τραγελαφικές σκηνές στην ΟΝΝΕΔ για τις υποψηφιότητες! Επεισόδιο 1: Τετάρτη συνεδριάζει η ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες ...

Τραγελαφικές σκηνές στην ΟΝΝΕΔ για τις υποψηφιότητες!

Επεισόδιο 1: Τετάρτη συνεδριάζει η ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες των Χατζή – Αξιώτη – Παπαμιμίκο.
Ο Χατζής έτοιμος έχει μαζί του και τις αιτήσεις των υπογραφών. Βλέπετε όταν το θες πολύ το γλυκό παίρνεις και χαρτοπετσέτα από πριν. Οι Άλλοι δύο έχουν από ένα πινακάκι που λένε οι κάτωθι υπογεγραμμένοι στηρίζουν. Και ναι ξεκινάει το πάρτι. Ο συμπαθητικός Bill Αξιώτης στο πινακάκι του έχει θεματάκια. Βέβαια με το προφίλ σταρ του Σινεμά που διαθέτει, πάει να το ξεπεράσει. Όμως σκάει όνομα που υπάρχει στον πίνακα του Αξιώτη και του Παπαμιμίκου. Ο μεγάλος συνδικαλιστής Χασούρας. Τον οποίο παίρνουν τηλ. και λέει
...

ρε παιδιά εγώ στον Παπαμιμίκο θέλω. Σκάει μετά τα όνομα Αναστασόπουλος. Κόντρα της παρέας των Καναβάρο κ.λ.π στους νέους ασκούμενους δικηγόρους. Ο οποίος Αναστασό πυρ και μανία λέει είστε γελοίοι να παίρνετε την υπογραφή μου χωρίς να συναινώ σαν 18χρονο. Βέβαια στην παρέα πρέπει να υπάρχουν και κυρίες. Εμφάνιση κάνει η Αντα Καμπέρη. Χαριτωμένη κατά τα άλλα στελεχάρα του χαριτωμένου επίσης κατά τα άλλα Κυριάκου Μητσοτάκη. Η δεσποινής Καμπέρη λοιπόν το μαθαίνει, φορτώνει κανονικός και κατ εξακολούθηση και παίρνει το Bill Αξιώτης. Αυτός αρχίζει και παρακαλά σε παρακαλώ δεν έχω άλλη….. υπογραφή εννοεί κ.λ.π Η Αντα λοιπόν το τραβάει το σχοινί, μάλλον και η μοναδική και στέλνει στον Γιάννη Τζούτζα (ΚΕΦΕ) ραβασάκι ότι ποτέ δεν υπέγραψε σε κανένα υποψήφιο. Αποτέλεσμα στο Σίριαλ
Επεισόδιο 2: Ο Γιάννης Τζούτζας τα μαζεύει τα πράγματα σαν τον τραχανά κα τους καλεί χθες Παρασκευή 19 τουτουνού και τους λέει μιας και δεν έχετε βρε παιδιά τις υπογραφές όλες σαν πακέτο δεν τα ξαναφέρνετε να τα ξαναματαδώ. Και βέβαια ο Αξιώτης έχει ήδη αλλάξει τις υπογραφές δηλ (δεν υπάρχει Αντα πια, Χασούρας κ.λ.π).
Ρε σεις λέτε εκεί στην ΟΝΝΕΔ να κάνουν περίεργα πράγματα και να εκθέτουν ανθρώπους επειδή κάποια παιδάκια είναι φιλόδοξα;
Ντροπή κύριε πρόεδρε.
Ντροπή όμως και σε αυτούς που δε διστάζουν πουθενά.
Ντροπή επίσης και σε διαδικασίες που φαίνονται σοβαρές. Αρε Γραμματεία Νέας Γενιάς που σας χρειάζεται!!!!!!!!
ΟΝΝΕΔίτης

8 σχόλια

  1. ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΟΤΑΝ [ΚΑΙ ΑΝ] ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΔ.ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ''ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΄΄΄ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ'' !!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΑΒΕΡΩΦ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ'' ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΕΟΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ?

    ΕΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.AN ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ 20 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΝΠΔΔ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΠΔΔ.(ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ-ΟΥΝΙΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΛΠ. ΝΠΔΔ-ΝΠΙΔ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

    ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

    "ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ" ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΔ 182 ΤΗΝ 22/3/1978
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΡΩΝΕΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΘΈΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ 20% ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΞΆΓΓΕΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΞΑΙΡΕΣΗ" ΔΙΑ ΠΔ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΤΩΝ Ή ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ.
    ===================================================================

    Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολή κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο
    Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!! Με βάση το υπ' αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο....όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει.
    Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
    «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο.!!!


    http://tolimeri.blogspot.com/2010/03/182-2231978.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε πασοκόζωα και συνεργάζομενα
    δείτε με τα γκαβά σας
    τι ωραία ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ
    BRAVO GIORCIO....

    Οι δύο ...μαχαιριές όταν μπούμε στο ΔΝΤ
    Αν μπούμε στα ΔΝΤ πρέπει να σας πούμε πολύ απλά τι θα γίνει για να γνωρίζουμε όλοι μας.
    Κατά πρώτον θα κοπούν οι ίδιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και όχι οι μισθοί τους.
    Θα γίνουν απολύσεις στον δημόσιο τομέα και το άλλο μεγάλο θέμα είναι ότι θα αλλάξει το ασφαλιστικό και οι συντάξεις θα τιναχθούν στον αέρα.
    Τα όρια θα ανέβουν και άλλο.
    Ούτε νεκροί δεν θα παίρνουμε συντάξεις.
    Απλά πράγματα που μπορούν να σας πούνε οι Ούγγροι και οι Αργεντίνοι που τα έχουν περάσει...

    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΜΥΑΛΟΥ ΡΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ
    ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...σίγουρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι γίνεται στη Σχολή ΑΕΝ στις Οινούσσες; Ο υπεύθυνος εστίασης ταϊζει τους σπουδαστές με σκουληκιασμένο κιμά και τους έπιασε όλους γαστρεντερική φουρτούνα!!!!

    Κύριε Υπουργέ, κύριε Διοικητά, κύριοι υπεύθυνοι ΑΚΟΥΤΕ;;;

    Στείλτε τον κύριο "εστιάτορα" στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΜΕΣΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. // ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΗΤΟΣ
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ΄ ΦΥΤΟ...
    ΣΚΕΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΥΡΑΔΙ ΜΕ ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ. //

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΑΜΩ.
    ΜΟΛΙΣ ΕΔΟΣΑ 3,20
    ΑΝΤΙ 2,80 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.

    Χ 2 = 80 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    * ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ *
    ΕΓΩ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΔΙΝΩ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ.
    "Η Ελλάδα είναι πολύ τυχερή που έχει τον Παπαντρέου πρωθυπουργό", είπε η σκατούλα-σε-κοστούμι.
    Ξέρετε ποιά.
    Η ίδια σκατούλα-σε-κοστούμι που πρν από 2 εβδομάδες, πριν μπεί στη διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους δήλωσε στα ξένα κανάλια ότι η Ελλάδα είναι σαν τον Τιτανικό!
    Ναί, ναί, είναι η ίδια σκατούλα-σε-κουστούμι που δεν μπορεί να καταλάβει γιατί το κόστος δανεισμού μας συνεχίζει να αυξάνεται καθημερινά με ιλλιγγιώδεις ρυθμούς, παρόλα τα τρεχαλητά του κωλοτούμπα-ποδηλάτη.
    Ναί ρε σκατούλα-σε-κοστούμι:
    είμαστε πολύ τυχεροί που ακρίβηνε η βενζίνη 50%,
    είμαστε πολύ τυχεροί που ακρίβηναν τα διόδια 30%,
    είμαστε πολύ τυχεροί που αυξήθηκαν τα όρια συνταξιοδότησης (μέχρι θανάτου),
    είμαστε πολύ τυχεροί που χάσαμε την απόσυρση από το σαραβαλάκι,
    είμαστε πολύ τυχεροί που αυξήθηκαν οι εισφορές,
    είμαστε πολύ τυχεροί που αυξάνεται ο ΦΠΑ,
    είμαστε πολύ τυχεροί που μειώθηκαν οι μισθοί,
    είμαστε πολύ τυχεροί που γονάτισαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες,
    είμαστε πολύ τυχεροί που πληρώνουμε τεκμήριο ιδιοκατοίκησης ακόμη και εάν μείνουμε άνεργοι.
    είμαστε πολύ τυχεροί που μας πίνουν το αίμα οι τράπεζες,
    είμαστε πολύ τυχεροί που απολύθηκαν δεκάδες χιλιάδες συμβασιούχοι,
    είμαστε πολύ τυχεροί που οι αγρότες αντί για 550 ευρώ σύνταξη πήραν το παλαμάρι του βαρκάρη,
    είμαστε πολύ τυχεροί που αυξήθηκαν τα τέλη αυτοκινήτων,
    είμαστε πολύ τυχεροί που έφυγαν οι καταθέσεις από τις τράπεζες,
    είμαστε πολύ τυχεροί που έχασαν τη δουλειά τους πάνω από 140.000 Έλληνες,
    Επίσης:
    είμαστε πολύ τυχεροί που τα ξένα περιοδικά μας δείχνουν κωλοδάχτυλα,
    είμαστε πολύ τυχεροί που οι μισοί Ευρωπαίοι μας λυπούνται και οι άλλοι μισοί μας βρίζουν,
    είμαστε πολύ τυχεροί που τα τούρκικα πολεμικά πλοία κάνουν βολτίτσες γύρω γύρω από το Λαύριο (σε λίγο θα κατεβαίνουν οι ναύτες τους να ταίζουν τα περιστέρια στο Σύνταγμα)
    είμαστε πολύ τυχεροί που παραλαμβάνουμε σκάρτα πανάκριβα γερμανικά υποβρύχια (και παραγγέλνουμε και καινούργια)
    και, τέλος πάντων, ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, ΕΜΠΟΡΟΣ ΕΛΠΙΔΩΝ, ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗΣ, ΦΑΦΛΑΤΑΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
    Εντελώς άτυχοι με τον νέο πρωθυπουργό είναι οι λαθρομετανάστες, που παίρνουν μαζικά την Ελληνική ιθαγένεια, παίρνουν ιατρική περίθαλψη (χωρίς ποτέ να έχουν δώσει φράγκο), φέρνουν τα 15 παιδιά τους ο καθένας, κλέβουν, ληστεύουν και σκοτώνουν για ψύλλου πήδημα.
    Εάν το καλοσκεφτείς, πράγματι, είμαστε πολύ τυχεροί.
    Όρσε να μην στα χρωστάω, μακριά από τις εκκλησίες, ρε σκατούλα-σε-κοστούμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διάβασε ρέ παλληκάρι:
    (Tυχαία αναφέρομαι σέ σένα)
    ΌΛΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ.
    Τό 1981 ένας Μαθηματικός Πανεπι-
    στημίου,ο Λαμπρινός πρότεινε υπο-
    χρεωτικές παρουσίες 40%.
    Η ΝΔΦΚ,η ΠΑΣΠ,η ΠΠΣΠ,καί τό φιλο-
    κινεζικό κόμμα-δέν θυμάμαι πώς
    λεγόταν-όπως καί ο Ρήγας Φεραίος,
    ανέμεναν,περίπου 300 νοματαίοι νά
    ψηφίσουν...καθιστοί.
    Καί συκώνεται ο αιρετικός Αναστάσης
    καί πάει καί ψηφίζει...
    Μετά έγινε τής γκρίζλι.
    Τελείωσα 1ος χρονικά καί δέν μέ
    πλήρωναν οί γονείς μου.
    Τό ότι ξεφόρτωνα τσιμέντα καί
    έκανα ιδιαίτερα είναι άλλου παπά
    ευαγγέλλιο.
    Καταλάβατε αστοί φοιτητούληδες?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση