GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πετσάλνικος: Μετά το Πάσχα, αλλαγές στη Βουλή...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη Αποκλειστικό - Συμβαίνει τώρα "Μετά το Πάσχα, θα αναθεωρηθεί το νομικό καθεστώς που διέπει τη Βουλή"...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη
Αποκλειστικό - Συμβαίνει τώρα

"Μετά το Πάσχα, θα αναθεωρηθεί το νομικό καθεστώς που διέπει τη Βουλή", δήλωσε πριν λίγο ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου, με θέμα "Παρόν και μέλλον του ελληνικού Κοινοβουλίου - Συνταγματικές και πολιτικές διαστάσεις". Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τον οποίο πήγε να ακούσει και ο Απόστολος Κακλαμάνης.

16 σχόλια

  1. Αν ,λέμε τώρα άν, ο ΓΑΠ είχε την ικανότητα να χειρίζεται τα οικονομικά της χώρας ο πατέρας του ,που λογικά τον ήξερε καλύτερα απο εμάς,δεν θα τον αξιοιποιούσε ανάλογα ?η ο κινέζος μετά ?
    γιατί δεν τον αφήσανε να πλησιάσει σε κάποιο σχετικό υπουργείο ?

    Τώρα ας μας εξηγήσει τουλάχιστον κάποιος από τους φωστήρες των παραθύρων και των πολύωρων συζητήσεων στα κανάλια ,πως ο ΚΏΣΤΑς με χάλια που είχε την οικονομία ,με μηδέν ταξίδια ,με άραγμα στην Ραφήνα ,με κόντρα τα ΜΜΕ και ΤΑ συνδικάτα ,με λαμόγια που κλέβανε,με βατοπαίδι,με κομπίνες ομόλογα,με,με,με…. μπορούσε να ΔΑΝΊΖΕΤΑΙ ΜΕ 4% ΚΑΙ οι σημερινοί σωτήρες δανείζονται με 6.5%,

    Μήπως οι λάθος κινήσεις ανέβασαν τα επιτόκια κατά 2.5% και τώρα όλοι εμείς πληρώνουμε τις συνέπειες αυτής της διαφοράς απο τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ των μαθητευόμενων μάγων της οικονομίας ?
    Μήπως τελικά προσπαθούν να μας πείσουν για κάτι που φταίνε αυτοί και όχι εμείς ?
    Μήπως οι δανειστές τους βλέπουν για πολύ ΚΟΤΣΟΥΣ και λένε να η ευκαιρία να κονομίσουμε?

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΠΕΛΟ 2.5% ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΑΜΠΟΥΡΑΟΙΚΟΝΟΒΕΡΥΚΙΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΡΕΠΕΝΤΕΡΟΚΑΨΗΔΟΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΜΑΚΗΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ?
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ,λέμε τώρα,
    άν ο ΓΑΠ είχε την ικανότητα να χειρίζεται τα οικονομικά της χώρας ο πατέρας του ,
    που λογικά τον ήξερε καλύτερα απο εμάς,δεν θα τον αξιοιποιούσε ανάλογα ? .
    η ο κινέζος μετά ?,
    αλλά ουτε κάν τον αφήσανε να πλησιάσει σε κάποιο σχετικό υπουργείο.

    Τώρα ας μας εξηγήσει τουλάχιστον κάποιος από τους φωστήρες των παραθύρων και των πολύωρων συζητήσεων στα κανάλια ,
    πως ο ΚΏΣΤΑς με χάλια που είχε η οικονομία ,
    με μηδέν ταξίδια ,
    με άραγμα στην Ραφήνα ,
    με κόντρα τα ΜΜΕ και ΤΑ συνδικάτα με λαμόγια που κλέβανε,
    με βατοπαίδι,με κομπίνες ομόλογα,με,με,με….
    μπορούσε να ΔΑΝΊΖΕΤΑΙ ΜΕ 4%

    ΚΑΙ οι σημερινοί σωτήρες δανείζονται με 6.5%,
    Μήπως οι λάθος κινήσεις ανέβασαν τα επιτόκια κατά 2.5% και τώρα όλοι εμείς πληρώνουμε τις συνέπειες αυτής της διαφοράς απο τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ των μαθητευόμενων μάγων της οικονομίας.
    Μήπως τελικά προσπαθούν να μας πείσουν για κάτι που φταίνε αυτοί και όχι εμείς >
    Μήπως οι δανειστές τους βλέπουν για πολύ ΚΟΤΣΟΥΣ και λένε να η ευκαιρία να κονομίσουμε?

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΠΕΛΟ 2.5% ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την ανοχή της Αγγλίας όπως και στους δυο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, η Γερμανία με συμάχους φανερούς τους Ολανδούς και τους Σκανδιναβούς, και κρυφούς τους Τούρκους, ΞΕΚΙΝΗΣΕ τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο,όχι με τα κανόνια και τα τανκς όπως τους προηγούμενους αλλά με το Ευρώ και τα δανεικά της τα οποία απλόχερα τα έδινε από την εποχή που έκοβε όσα Μάρκα ήθελε και ποιος να την ελέγξει!
    Πρώτο θύμα της δυστηχώς θα είναι η Ελλάδα μας, η Ελλάδα της οποίας τον Χρυσό που της κατάκλεψε σαν κατακτητής στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ουδέποτε επέστρεψε και ας λέει η Μέρκελ ότι μέσω της ΕΟΚ μας βοήθησε οικονομικά,με το ένα χέρι μας έδινε αυτή την βοήθεια και με το άλλο χέρι μας ανάγκαζε να αγοράζουμε τα ΛΈΟΠΑΡΝΤ, και για αυτό το λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να οριστούν τα σύνορα της Ευρώπης της ΕΟΚ, έτσι που να μπορεί να μας απομυζεί με τους εξοπλισμούς, για αυτόν τον λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να έχει η Ευρώπη της ΕΟΚ ένα κοινό κουμπαρά, ένα ταμείο, ένα κοινό έλεγχο των οικονομικών της, για να μπορεί κάποια στιγμή η ίδια η Γερμανία με την οικονομική της ισχύ να κατακτήσει την υπόλοιπη Ευρώπη, δίχως να ρίξει μια τουφεκιά, αυτά θέλουν οι Γερμανοί οι οποίοι όπως και οι Τούρκοι δεν εγκατέλειψαν ποτέ τον μεγαλοϊδεατισμό τους για επέκταση των συνόρων τους, η Γερμανία με το ΧΡΗΜΑ και η Τουρκία με τους Μετανάστες.
    Εις Υγείαν μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΒΑΣΤΕ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΣ γιωργάκης.
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ...
    Ή ΑΠΛΑ βαλτός υπηρέτης _________

    Η πλέον αντιπροσωπευτική καταστροφή που προκάλεσαν οι συνεργάτες του ΔΝΤ σε μία χώρα είναι αυτή της Αργεντινής, στην οποία επέβαλλαν μία οικονομική και χρηματοπιστωτική πολιτική που εξυπηρετούσε αποκλειστικά τα συμφέροντα των ξένων τραπεζών (των αμερικανικών εν προκειμένω).

    Το ΔΝΤ εξανάγκασε την κυβέρνηση της χώρας να μειώσει μαζικά τις δαπάνες στην Παιδεία, στην Υγεία και στην κοινωνική περίθαλψη (συντάξεις κλπ), να απελευθερώσει τις εισαγωγές, να ιδιωτικοποιήσει όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις, να μειώσει κάθε είδους παροχές και τόσα πολλά άλλα, που είναι αμφίβολο εάν ποτέ μπορέσει η Αργεντινή να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα (άρθρο μας: Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ: Ιστορικά στοιχεία, παραλληλισμοί, οι αιτίες της κρίσης, η μεγάλη ύφεση, η υπερχρέωση, η στάση πληρωμών, τα καταναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης και τα αποτελέσματα τους 3/1/2010 ).

    Όπως συζητείται ευρύτερα, κάθε φορά που ένας υπουργός κάποιας χώρας πηγαίνει στην Ουάσινγκτον, για να ζητήσει «γονυπετής» την καθυστέρηση της πληρωμής κάποιας δόσης δανείου, οι «γύπες» του ΔΝΤ αποσπούν ακόμη ένα κομμάτι από τις σάρκες της χώρας του – κάποια βιομηχανία δηλαδή από τον ιδιωτικό ή από το δημόσιο τομέα της. Η μέθοδος είναι πάντοτε η ίδια:

    Το ΔΝΤ απαιτεί (και επιβάλλει) την πώληση μίας εταιρείας ενός κερδοφόρου τομέα της χώρας, σε μία πολυεθνική επιχείρηση (κατά προτίμηση αμερικανική) - αφήνοντας τελικά στο κράτος όλες τις ζημιογόνες, γεγονός που φυσικά το οδηγεί στην υποδούλωση και εξαθλίωση των Πολιτών του.

    Ένα δεύτερο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη ασιατική κρίση, όπου μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες έμειναν εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι - από τη Νότια Κορέα μέχρι την Ινδονησία.

    Το ΔΝΤ, όταν ζητήθηκε η βοήθεια του για να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση (η οποία διογκώθηκε μετά την γνωστή ανάμιξη των διεθνών κερδοσκόπων, όπως του G.Soros), επέβαλλε σε όλες τις χώρες αυστηρή δημοσιονομική/συναλλαγματική «πειθαρχία», δραστική μείωση των κοινωνικών δαπανών και περιορισμό των επιχειρηματικών πιστώσεων.

    Φυσικά ή ύφεση ήταν «εκρηκτική», η ανεργία εκτινάχθηκε στα ύψη, τα φάρμακα στα νοσοκομεία εξέλειψαν εντελώς, χιλιάδες άνθρωποι έμειναν στο δρόμο, ενώ η πείνα και ο υποσιτισμός κατέστρεψαν εντελώς μεγάλες κοινωνικές ομάδες.

    Ένας ολόκληρος τομέας της μεσαίας εισοδηματικής τάξης, η οποία είχε αναπτυχθεί κατά τη δεκαετία του 1980, σχεδόν εξαφανίσθηκε. Ως συνήθως, οι τάξεις που υπέφεραν περισσότερο ήταν οι χαμηλότερες εισοδηματικές, οι οποίες στην κυριολεξία έμειναν χωρίς καμία κρατική μέριμνα – πάντοτε με εντολές του ΔΝΤ.
    ......................βοήθειά μας +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TELIKA Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΗΝΕΙΤΑΙ.
    ΣΑΠΙΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΔΕΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΥΣΙΕΣ.
    ΝΑ ΟΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.
    ΜΠΟΧΑ ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ BLOGS ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ .
    ΙΣΙΑ ΙΣΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ .
    ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΜΟΝΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΧΑΛΑΜΕ.
    ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΙ ΣΙΟΥΦΗΔΕΣ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΠΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΜΑΣ.
    ΟΥΣΤ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ ΠΗΓΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥΣΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟΥΣ 100.


    ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΟΧΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. papagiotis,mipos xereis me tin ypo9esi toy patera toy venizeloy (ena kalo akinito sto kentro tis xan9is)ti apegine??
    meta timis,
    janis/jannisbgr apo fatsabook
    janisbgr.blogspot(ypo kaskeyi)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άντε ρε απατεώνα Πετσάλνικε μας δουλεύεις ότι θα αλλάξεις το νομικό καθεστώς.
    Και λοιπόν ? Θα αλλάξει ο μαγαλιός και θα φορέσει τα ρούχα του αλλιώς.
    Τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει σε περικοπές των τεράστιων σπαταλών της Βουλής και στα ανθελληνικά νομοσχέδια που ψηφίζει ούτε να τιμωρηθούν οι κλέφτες.
    Η βουλή θέλει 300 κρεμάλες για να αλλάξει.
    Να χαιρόμαστε την "δημοκρατία" που μας φέρατε μετά το 1974.
    Αρχιλαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Stin Souidia exei arxisei i syzitisi gia ayxisi ton orion ilikias synatxiodotisis sta 68 gia toys genimenoys meta to 80. O logos to prosdokomino ayxisis mesou orou zois.



    San laos exoume ethistei stin kaloperasi i stin arxi:

    me tin ligoteri dinati prospatheia to megisto apotelesma

    Kyrioi teleiosan ta psemata, i ellada tha prepei na mathei na zei sta 'nea' gia mas pagkosmia dedomena otan oles sxedon oi xores to exoyn kanei edo ke kero!

    Emeis asxoloumaste me to kataposo eimaste apogonoi tou Perikli

    ke sizitame ean oi venzinopoles tha exoun tameiakes mixanes!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Petsalnike
    meta to psxa 8a yparxei boylh?

    anohte xypna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο κόμμα μας πραγματοποιούμε αυτό που υποσχόμαστε.

    Μόνο οι ανόητοι θα μπορούσαν να
    πιστέψουν ότι
    δεν αγωνιζόμαστε κατά της διαφθοράς.
    Διότι ένα είναι βέβαιο για μας
    η τιμιότητα και η διαφάνεια είναι προϋπόθεση για να πετύχουμε...

    Αποδεικνύουμε ότι πλανάται όποιος πιστεύει πως
    οι μαφιόζοι θα συνεχίσουν να μετέχουν στην κυβέρνηση όπως παλιά.
    Διασφαλίζουμε, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, ότι
    η κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι ο κύριος σκοπός μας.
    Παρά ταύτα, υπάρχουν ακόμα ανόητοι που πιστεύουν πως
    θα είναι δυνατόν να εξακολουθεί κανείς να κυβερνά
    με παλαιοπολιτικά τερτίπια.

    Όταν αναλάβουμε την εξουσία, θα κάνουμε το παν ώστε
    να τεθεί τέρμα στις προνομιακές καταστάσεις και στην ευνοιοκρατία

    Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση
    να πεθάνουν της πείνας τα παιδιά μας.
    Θα πραγματοποιήσουμε τα σχέδια μας ακόμα και
    να στερέψουν πλήρως οι οικονομικοί πόροι

    θα ασκήσουμε την εξουσία ώσπου
    θα έχετε καταλάβει ότι από δω και πέρα
    είμαστε TO ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ. ΓΑΜΩ
    ΜΟΛΙΣ ΕΔΟΣΑ 3,20
    ΑΝΤΙ 2,80 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.

    Χ 2 = 80 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟ ΚΟΒΩ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ.

    ΕΓΩ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΔΙΝΩ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΠΑαρχίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ?

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΟΙΚΟΚΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ !!!!!!!
    ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ?

    Ή ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΚΑΚΗΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ?

    ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ >>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τους νόμους ή τις διατάξεις να παίρνουν οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ τη σύνταξη από την εργασία τους και την βουλευτική θα την αλλάξουν ????? Θα περιμένουν και αυτοί στα 67 όπως όόόόόλοι οι άλλοι μαλάκες ΄Ελληνες ????? ή μετά την δεύτερη θητεία θα την παίρνουν ???? και αν χρειάζεται αλλαγή του Συντάγματος να την κάνουν. Θα αλλάξουν την διάταξη που λέει ότι όταν κάποιος βουλευτής παραιτηθεί ο αντικαταστάτης του λαμβάνει τις αποδοχές από την αρχή ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ. Για αυτά κύριε Πετσάλνικε να μας πείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση