GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι θα κάνουμε διακοπές από εδώ και πέρα...

27 σχόλια

  1. Προεκλογικά ο πανύβλακας μας είπε οτι υπάρχουν τα λεφτά
    μετεκλογικά ξαφνικά τάχασε
    μετά πήρε σβαρνα τους μαχαλάδες και έλεγε οτι είμαστε απατεώνες και χρεωκοπιμένοι και περίμενε οι άλλοι να τον θεωρήσουν σοβαρό που έθαβε το ίδιο του το σπίτι………….
    για 6 μήνες μαλώνανε οι δικοί του για τα μέτρα
    τον Φεβρουάριο χωρίς μέτρα για 5ετες του προσφέραν με 6.2% επιτόκιο , 20δισ και πήραν μόνο τα 6.5 δις
    τώρα μετά τα δυσβάσταχτα μέτρα ,την υποτιθέμενη επιτυχία στην πρόσφατη σύσκεψη της ΕΕ και το όπλο που του δόσανε να τόχει στο τραπέζι έτοιμο αν χρειαστεί γιά 7ετες ή και χειρότερα ακόμη για 10 ετες παίρνει το ίδιο επιτόκιο και χειρότερο.
    340 μονάδες βάσης σήμερα.
    Ουάου!
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΥ
    Ο ΓΑΠ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ
    Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ
    ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΛΟΓΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΣΤΟ 2010 ΦΠΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΗΔΕΝ
    ΦΤΩΧΙΑ
    Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕς ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    Πέστε μου άνθρωποι που καταλαβαίνετε αυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω ,πως οι άλλοι οι νεοδημοκράτες,οι αποτυχημένοι ,τα λαμόγια ,που κάνανε χοντράδες ,που κλέβανε ,που….που…..,που τους μαυρίσαμε……ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝΕ ΟΣΑ ΘΕΛΑΝΕ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΑΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ 4 – 5 % ?
    Ο βλακογιώργος μας δουλεύει ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και πολύ σου είναι!....
    Και μην βοηθήσεις ποτέ να βγεί δεξιά κυβέρνηση, για να μπορείς να πηγαίνεις και πάλι διακοπές, έστω μετά από 3-5 χρόνια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας έχετε πρήξει τα αρχίδια με του κολολαθρομετανάστεσας Χρησιμοποιείτε όλες σας τις μεθόδους για να τους λυπηθούμε και για να συμφωνήσει και κάθε τελευταίος Έλληνας ,ακόμα και βόμβες βάζουν στα σκουπίδια για να σκοτωθεί κανένας μετανάστης για να τους λυπηθούμε όλα είναι σκηνοθετημένα τέλια
    Η λύση που σας προτείνουμε είναι η εξής . Η αρρώστια θεραπεύετε από την ρίζα του .
    Όταν έρχονται οι βάρκες με τους λαθρομετανάστες πρέπει
    Οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών να τις βυθίζουν να τους αφήνουν να πνίγονται , να τους σκοτώνουν και όσοι βγαίνουν στις ακτές να εκτελούνται , διότι αυτοί είναι ο πραγματικός εχθρός .
    Όλες αυτές οι κινήσεις πρέπει να γίνονται πριν έρθει το λιμενικό και τους μαζέψει , διότι τους υποστηρίζει το κράτος και είναι οι αυριανοί έλληνες πολίτες .
    Πρέπει όταν φτάσει το λιμενικό η επιχείρηση να έχει τελειώσει
    Μέσα σε πολύ ελάχιστο χρόνο και οι κάτοικοι να έχουν επιστρέψει σπίτια τους και να φοράνε τις πιτζάμες τους .
    Άντε και καλή επιτυχία , καλό βόλι και καλό Πάσχα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 30 Μαρ 2010 10:16:00 μ.μ.

    ΟΚ, έρχεται.

    Σε ποια γραφεία της Χρυσής Ομελέτας να πάει;;;

    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ και ΤΟ κλασμένο....ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ
    ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

    "ΧXL Ο Νομάρχης Πειραιά! "

    "Δεν καταλαβαίνει από οικονομική κρίση ο νομάρχης Πειραιά Γ.Μίχας μιας που λόγο των εορτών απέστειλε χιλιάδες πανάκριβες ευχητήριες κάρτες, φυσικά με έξοδα της Νομαρχίας!

    Προεκλογικό έτος...
    θα μας πείτε και μιας που ο νομάρχης φλερτάρει με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια είπε να στείλει καμιά 20000 χιλιάδες κάρτες να κάνει το κομμάτι του….

    Αλήθεια κ. Νομάρχα μπορείτε να μας πείτε το κόστος της συγκεκριμένης κάρτας;

    Μπορείτε να μας πείτε πόσες κάρτες αποστείλατε και ποιος τις πλήρωσε;

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΡΕΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΩ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
    τι να πείς !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μπορεί να είναι κάποιος τόσο βόδι όπως ο 30 Μαρ 2010 10:07:00 μ.μ. εκτός φυσικά αν πληρώνεται από τον Αλογομουρη η τον Καραμανλη.
    Όταν κάποιος λέει τέτοια χοντροειδή ψέματα όπως ο Καραμανλής μετά φυσικά και μπορείς να δανεισθείς με χαμηλά επιτόκια !! Το ζήτημα είναι όταν δεν πάει άλλο .Εδώ η Μερκελ 3 φορές του αρνήθηκε να των συναντήσει διότι κατάλαβε ότι είναι απατεώνας , μόνο παχιά λόγια όπως τα σουβλάκια που καταβροχθίζει !! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΤΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Τιτανικός του Γιώργου οδεύει ολοταχώς προς το παγόβουνο του ΔΝΤ

    Σε νέα δίνη βρίσκεται η ελληνική οικονομία καθώς όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς το ΔΝΤ μόνο που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν το γνωρίζει ή δε θέλει να το παραδεχθεί για προφανείς λόγους.

    Μετά την αποτυχία του 7ετούς ομολόγου που συγκέντρωσε μόλις 7 δισ. με επιτόκιο 5,9%, σήμερα ο ΟΔΔΗΧ βγήκε με 20ετές (στην ουσία 12ετές) και με στόχο να βγάλει έως ένα δισ. ευρώ και τελικά μόλις και μετά βίας πήρε 390 εκατ. ευρώ.

    Την ίδια ώρα, η χαλαρή στήριξη των αγορών στην… επιτυχία των Βρυξελλών οδήγησε σε νέα εκτίναξη του spread το οποίο άγγιξε τις 340 μονάδες βάσης δείχνοντας ξεκάθαρα ότι το παγόβουνο είναι ακόμη μπροστά μας και ο Τιτανικός οδεύει ολοταχώς προς τα εκεί.

    Αποτέλεσμα του κακού κλίματος είναι να βουτήξει το χρηματιστήριο κοντά στο 2% προκαλώντας αναταραχή στην κυβέρνηση.

    Ήλθε και ο Στρος Καν του ΔΝΤ για να πει ότι αν η Ελλάδα προσφύγει στο Ταμείο αυτό θα επιβάλλει τους δικούς του όρους, για να… δέσει το γλυκό.

    Μάλιστα, η δήλωση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει όσα γράφαμε το βράδυ της Πέμπτης όταν η κυβέρνηση πανηγύριζε για τη συμφωνία. Γράφαμε τότε ότι ο ρόλος του ΔΝΤ δεν είναι ούτε ήταν ποτέ διακοσμητικός, όσο κι αν θέλει να το εμφανίσει έτσι η ελληνική πλευρά. Επομένως, ο μηχανισμός στήριξης έχει ξεκάθαρα τη σφραγίδα του ΔΝΤ και να πάμε εκεί να πάρουμε δάνειο τότε ο πέλεκυς των σκληρών μέτρων θα πέσει βαρύς. Με τα επιτόκια να μην πέφτουν, παρ’ ότι η κυβέρνηση ελπίζει σε σταδιακή αποκλιμάκωση, είναι αυτονόητο ότι δανειζόμαστε πανάκριβα. Είναι χαρακτηριστικό ότι με επιτόκιο κοντά στο 6% καλούμαστε να πληρώσουμε τόσους 300 εκατ. ευρώ το χρόνο για το επταετές κοινοπρακτικό που έκλεισε χθες. Άρα στη λήξη του, το 2017 πρέπει να βρούμε 7,1 δισ. ευρώ (5 + 2,1 δισ τόκους) να δώσουμε πίσω.

    Πόσο θα αντέξει η Ελλάδα να δανείζεται με τέτοιους όρους είναι το ερώτημα. Αν δεν αντέξει πολύ η αγκαλιά του ΔΝΤ είναι “ζεστή” για την κυβέρνηση, καυτή όμως για τους πολίτες.

    ΝΔ

    Ο χθεσινός δανεισμός της χώρας επιβεβαιώνει τις πρώτες δηλώσεις και εκτιμήσεις του Αντώνη Σαμαρά μετά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος. Ο ίδιος υπενθύμισε πως ο πρόεδρος της ΝΔ είχε μιλήσει για ώρες περισυλλογής, τονίζοντας πως το ανακοινωθέν της Συνόδου δεν μπορεί να οδηγεί σε θριαμβολογία αλλά σε προβληματισμό.

    ΚΚΕ

    Ο περιβόητος μηχανισμός στήριξης ΕΕ – ΔΝΤ που η κυβερνητική προπαγάνδα παρουσίαζε ως μεγάλη επιτυχία και ένδειξη ότι οι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο, αποδεικνύεται ότι είναι μόνο ένας μηχανισμός που στηρίζει τη λήψη νέων, πιο άγριων αντεργατικών – αντιλαϊκών μέτρων, τα οποία είναι προαποφασισμένα και τα χρειάζεται η ελληνική πλουτοκρατία για να διασφαλίσει την κερδοφορία της και την ισχυρή της θέση στην περιοχή.

    ΣΥΡΙΖΑ

    Το φορολογικό νομοσχέδιο αποτελεί άλλο ένα σκληρό πακέτο λεηλασίας λαϊκών εισοδημάτων και περεταίρω οικονομικής ύφεσης. Μετά από κάθε τέτοιου είδους αντικοινωνικά κυβερνητικά πακέτα, αντί να μειώνονται τα spread του δανεισμού του δημοσίου, ξεκινάει μια νέα κούρσα ανόδου τους σε ένα ατέλειωτο φαύλο κύκλο. Ζούμε μια διπλή και παταγώδη χρεωκοπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας έχετε πρήξει τα αρχίδια με του κολολαθρομετανάστεσας Χρησιμοποιείτε όλες σας τις μεθόδους για να τους λυπηθούμε και για να συμφωνήσει και κάθε τελευταίος Έλληνας ,ακόμα και βόμβες βάζουν στα σκουπίδια για να σκοτωθεί κανένας μετανάστης για να τους λυπηθούμε όλα είναι σκηνοθετημένα τέλια
    Η λύση που σας προτείνουμε είναι η εξής . Η αρρώστια θεραπεύετε από την ρίζα του .
    Όταν έρχονται οι βάρκες με τους λαθρομετανάστες πρέπει
    Οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών να τις βυθίζουν να τους αφήνουν να πνίγονται , να τους σκοτώνουν και όσοι βγαίνουν στις ακτές να εκτελούνται , διότι αυτοί είναι ο πραγματικός εχθρός .
    Όλες αυτές οι κινήσεις πρέπει να γίνονται πριν έρθει το λιμενικό και τους μαζέψει , διότι τους υποστηρίζει το κράτος και είναι οι αυριανοί έλληνες πολίτες .
    Πρέπει όταν φτάσει το λιμενικό η επιχείρηση να έχει τελειώσει
    Μέσα σε πολύ ελάχιστο χρόνο και οι κάτοικοι να έχουν επιστρέψει σπίτια τους και να φοράνε τις πιτζάμες τους .
    Άντε και καλή επιτυχία , καλό βόλι και καλό Πάσχα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά το Πάσχα, πρόκειται να κυκλοφορήσει το δεύτερο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

    Οι άνθρωποι της παραγωγής του πρώτου DVD σκληρού ερωτικού περιεχομένου δεν δίστασαν να δηλώσουν ότι διαθέτουν ακόμα αρκετό ανεκμετάλλευτο υλικό από τα γυρίσματα.

    Έτσι, το δεύτερο DVD θα περιέχει σκηνές back stage, αλλά και υλικό με την Τζούλια και τον Ίαν σε καυτές ερωτικές στιγμές που ακόμα δεν έχουμε δει.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γονείς της είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ιδιαίτερα ο πατέρας της, ο οποίος έχει πάρει άδεια από την εργασία του για ένα μήνα και του παρέχεται ιατρική φροντίδα κατ’ οίκον.

    Μετά την κυκλοφορία και του δεύτερου DVD, σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι δικοί της, δεν αναρωτιέται αυτό το κορίτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε μαλάκα ,χαμένο κορμί 30 Μαρ 2010 10:08:00 μ.μ. της Ν.Δ . Μάλλον μόνο εσύ σε αυτή τη χώρα δεν κατάλαβες ποίος φταίει για το αγγούρι στο κώλο σου και ποιους πρέπει να βρίσεις !! Δεν πειράζει όμως διότι πάντοτε πρέπει να υπάρχουνε γραφική τύποι σαν εσένα που έφτασαν την Ν.Δ στο 6% !! Εδώ ο ίδιος ο αρχηγός σου παραδέχεται ότι η Ν.Δ τα έκανε σκατά και εσύ επιμένεις να τα φορτώσεις στο 6μήνο του ΠΑΣΟΚ !!
    Μήπως είσαι ο ίδιος ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΛΑΞΟΤΡΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΕΝΤΟΝΑ...

    ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ DVD ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟ
    ΜΠΕΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΑΜΑΡΕΙ ΜΕΣΑ
    ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟ ΤΟ ΠΑΛΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΓΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά ποιοι είσαστε εσείς 30 Μαρ 2010 10:26:00 μ.μ. με τα άρθρα 3 μέτρων , μήπως επαγγελματίες δημοσιογράφοι ?? Δεν μπορεί κάποιος να κάθεται τόση ώρα και να γράφει την ιστορία της Ελλάδας. Ρε ουστ από δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το Πασόκ ΕΙΝΑΙ η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.
    Το Πασόκ MIΛΑΕΙ NEW SPEAK.

    Η νεοταξική φυσιογνωμία φιλοτεχνήθηκε “απαλά” τη δεκαετία του ‘90 και ονομάστηκε “εκσυγχρονισμός σημίτη”.
    Τώρα απλά ολοκληρώνουν το έργο που άφησαν μέση.
    Με μεγάλη επιτυχία και ΟΛΟΤΑΧΩΣ.
    Δεν είπαν ψέματα οι άνθρωποι.
    Αυτή ακριβώς είναι η ιδεολογία τους.
    Ακραίος νεοφιλελευθερισμός των αγορών -έλευση Goldman Sachs το 2000- πασπαλισμένος με μπόλικο απαλλοτριωτικό “σοσιαλισμό” σοβιετίας [φορολογική επιδρομή στην μικρή ιδιοκτησία, ένα παράδειγμα που έχω πρόχειρο, μετατροπή των πολιτών σε ρουφιάνους του γείτονα με ειδικό κωδικό στη φορολογική δήλωση].

    Το βαθύτερο όραμά τους – πλην του ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ νεοπατριωτικού “οράματος” του δανεισμού με φθηνά επιτόκια και του φορολογικού εκτελεστικου αποσπάσματος σε ότι αναπνέει και κινείται- είναι:

    1. Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση
    2. Το βίαιο ρίξιμο των συνόρων μας δια της πρόσκλησης μεταναστών από όλο το πλανήτη να “ελληνοποιηθούν”
    3. Η δημιουργία μιας χαλαρής βαλκανικής “επικράτειας” διαφόρων πληθυσμών όπως ακριβώς το έχει σχεδιάσει το 4ο ΡΑΪΧ, ίσως και στα πρότυπα των ΗΠΑ, χωρίς την παγκόσμια ισχύ και τους πόρους των ΗΠΑ.
    3. Η άμβλυνση του Ελληνικού γλωσσικού αισθητηρίου
    4. Η ΠΑΤΑΞΗ της Ελληνικής Εθνικής συνείδησης και η ανάδειξη της ΡΕΥΣΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ
    5. Φυσικά για το θρησκευτικό συναίσθημα ούτε λόγος να γίνεται. Αυτό πρέπει να θαφτεί βαθιά στο χώμα
    [με έκπληξη είδα λογοκριμένα βίντεο στο διαδίκτυο για την ενόχληση που είχε εκφραστεί από υψηλά χείλη εναντίον του ήχου καμπανών που χτυπούσαν - τιμής ένεκεν μάλιστα... - κατά την ονομαστική εορτή του Αγ. Γεωργίου σε κάτι χωριά της Αχαίας...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 30 Μαρ 2010 10:24:00 μ.μ.


    ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ.
    ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΛΗ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΤΟ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ( ΚΑΘ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ) ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ , ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ,ΧΡΕΩΘΗΚΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ , Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ.


    ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ?

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΕΙΔΟΣ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.



    ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Α Λ Η Τ Ε Σ ΠΑΣΟΚΟΙ.. ΑΛΗΤΕΣ ...
    Εδώ πνιγόμαστε και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.

    Νωρίς νωρίς κι αρχίσαν τα περίεργα.
    * Αμπού Ντάμπι με Νικολάκη και αμέσως μετά
    * η υπόθεση με την πριμοδότηση της ισπανικής πολυεθνικής.
    * Και καπάκι 250.000 ευρώ σε Αμερικάνο για μερικές ώρες σεμινάρια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Με τη χώρα υπό πτώχευση.
    Και έπεται συνέχεια.
    Αποδεικνύεται πόσο σέβονται τα χρήματα του ελληνικού λαού και πόσο κούφιες είναι οι κορώνες για λιτότητα και διαφάνεια.
    Δίνουν την εντύπωση ότι ανέβηκαν κι αυτοί για τη μάσα.

    Μας θεωρούν και δικαίως ζώα, μας έχουν γραμμένους και ακολουθούν την πατροπαράδοτη τακτική.
    Του δουλέματος και της αρπαχτής.
    --------------------------------
    Είναι απίστευτο αυτό το powerpoint με το greek government/political support!
    Δεν μπορεί να τα γραφουν τυχαία αυτά τα πραγματα οι Ισπανοί.
    Και γράφουν έχουν extra cost 25% και ο νομος δίνει extra price 25%!
    Πρέπει να λογοδοτησει κάποιος.
    ΤΩΡΑ.
    ΜΑΛΑΚΑ....ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!!
    ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙ. ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η χούντα έπεσε το 1974 και μέχρι σήμερα ζούμε την τραγωδία της Κύπρου . Αν καταρρεύσει το σημερινό πολιτικό σύστημα λόγω της οικονομικής κρίσης , ποια τραγωδία θα ζήσουμε ; Τι έχουν να μας πουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ σαν κόμματα εξουσίας , που φέρουν ακέραια την ευθύνη για τη κατάντια μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. BLOOP, BLOOP ακούστηκε από την όχθη του Ειρηνικού Ωκεανού (Seattle, WA)

    Μετά εκείνη κατάπιε, σκουπίστηκε, ρώτησε τα παιδιά της αν κατάλαβαν πως γίνεται η δουλειά και στη συνέχεια τα αμόλησε στο Internet, αφού τα σπούδασε με τον "ιδρώτα" του μουνιού της στο διάσημο Καναδέζικο Πανεπιστήμιο SaSkat-achewan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δηλαδή θα εχουμε και γραφείο??
    ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Breaking news.
    Μεγάλη σύγκρουση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης στο κοινοβούλιο του Αφγανιστάν.
    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μάρ-Μπούο-Σαλίμ κατηγόρησε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης πως μετέτρεψε την Καμπούλ σε Αθήνα!
    Η προσβολή κατά της χώρας οδήγησε 40 βουλευτές της κυβέρνησης σε παραίτηση, ενώ πανικόβλητος ο πρωθυπουργός Σαλάμ-Αλέκουμ κήρυξε πρόωρες εκλογές για την Κυριακή 11 Απριλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εξαφανίστηκαν από προσώπου γης οι «φωστήρες» του οικονομικού επιτελείου, δηλαδή ο Παπακωνσταντίνου και ο Σαχινίδης, με τον πρώτο να δηλώνει χθες το βράδυ στην κρατική τηλεόραση ότι το spread θα πέσει και σήμερα το spread του δεκαετούς εκτοξεύτηκε στις 334 μονάδες βάσης.

    Σαν να μην έφτανε αυτό, οι … φωστήρες βγήκαν για νέο δάνειο, ύψους 1 δις ευρώ , σήμερα αλλά η έκδοση δεν καλύφθηκε!
    Άναψαν τα τηλέφωνα αμέσως σε ΜΜΕ και δημοσιογραφικά κυκλώματα για να παρουσιαστεί μόνο ειδησεογραφικά το πρωτοφανές αυτό φιάσκο.

    Και λέμε φιάσκο γιατί ο ΟΔΗΧΧ έκανε δημοπρασία στο 20ετές ομόλογο και από το 1 δις ευρώ που ζήτησε , πήρε μόλις 390 εκατ. ευρώ με επιτόκιο 5,9% , όσο είχε πάρει δηλαδή χθες το 7ετές των 5 δις ευρώ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ......ΝΑ
    ΤΟΥ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟ..ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟΚΑΝΑΛΑ
    Οι Ευρωπαίοι έχουν πάρει εντελώς στο ψιλό το Γιωργάκη γιατί, δυστυχώς γι' αυτόν, πήραν χαμπάρι το μικρό μυστικό του.
    Το πιστόλι στο τραπέζι ήταν από το Τζάμπο-μπεμπέ.
    Τώρα τί κάνουμε, μεγάλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "O Καρχιμάκης ζητάει να του πληρώνουμε και τον καφέ που πίνει στο αεροδρόμιο!!!
    - ΕΛΕΟΣ!"

    "Φαντάζεστε έναν υπουργό να ζητάει από το κράτος να πληρώσει και τον καφέ που πίνει στο αεροδρόμιο, περιμένοντας το αεροπλάνο;
    Φαντάζεστε μια ολόκληρη διοίκηση να ασχολείται για την έκδοση υπουργικής απόφασης, ώστε να εισπράξει ο υπουργός τα λεφτά που πλήρωσε για τον καφέ του; Μη βιαστείτε να πείτε «έλα, ρε, αυτά δε γίνονται». Γιατί γίνονται και παραγίνονται....

    Στρογγυλοκάθεται, δηλαδή, το κυβερνητικό στέλεχος με την παρέα του στην αίθουσα VIΡ, παραγγέλλουν καφέδες, χυμούς, ποτά και φαγητό και ο λογαριασμός πηγαίνει στα… κορόιδα. Στο φορολογούμενο λαουτζίκο. Την παράδοση αυτή συνεχίζουν κανονικότατα και οι «πράσινες» πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων, όπως αποκαλύπτεται από έγγραφα που έχουμε στη διάθεση μας και αφορούν ταξίδια του υφυπουργού Αγροτικης Ανάπτυξης Καρχιμάκη.

    Το διαβιβαστικό αναφέρει: «Σας αποστέλλουμε συνημμένα δικαιολογητικά της δαπάνης που προέκυψε από την παράθεση καφέ, χυμών κΛπ. στον Υφυπουργό ΑΑΤ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου…». Εχουμε, επίσης, στη διάθεση μας δυο υπουργικές αποφάσεις της Κ. Μπατζελή, που εγκρίνουν την καταβολή στον Μ. Καρχιμάκη ποσών 69,92 ευρώ και 29,15 ευρώ, αντίστοιχα για «καφέ, αναψυκτικά και βρώσιμα από την Olympic Catering ΑΕ».

    Κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του υπουργείου, ασχολήθηκαν υπάλληλοι (εισηγητής, προϊστάμενος), γράφτηκαν έγγραφα και εκδόθηκαν υπουργικές αποφάσεις για να εισπράξει ο υφυπουργός τα λεφτά για καφέδες και σάντουιτς (μιλάμε για 100 ευρώ συνολικά, που αφορούν 7 ταξίδια)!

    Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Την καρμιριά του υφυπουργού (είναι και από τη Σητεία, τρομάρα του!), που παίρνει τόσα λεφτά (ως βουλευτής και υφυπουργός), αλλά χρεώνει τους καφέδες του στο κράτος;

    ΥΓ: Πέραν όλων των άλλων, εμείς ρωτάμε. Οταν ταξιδεύουν υπουργοί, υφυπουργοί και υπηρεσιακοί παράγοντες παίρνουν έξοδα μετακίνησης για διαμονή, διατροφή κ.λπ. Δεν θα έπρεπε απ’ αυτά να πληρώνουν και τους καφέδες τους; Γιατί κόβεται έξτρα κονδύλι;"

    EINAI NA MHN ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ..........
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι δυνατόν να είναι οι πολιτικοί του πασόκ τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα;
    Πιστεύουν ότι η παρουσία αντιπαθητικών, άσχετων, αμόρφωτων, σοσιαληστών όπως ο Γιωργάκης, ο Παπακωνσταντίνου, ο Χρυσοχοίδης, ο Βενιζέλος, ο Ρέππας, ο Πάγκαλος, Καστανόδης, η Μπιρμπίλω, η Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα-μπούκα και το λοιπό κακό συναπάντημα θα πείσουν ποτέ τους πρώην πασόκους να τους επιλέξουν για να μας ξαναεκπροσωπήσουν;
    Όσο πιο πολύ τους βλέπω τόσο πιο πολύ τους σιχαίνομαι.
    Αλαζονεία, έλλειψη οράματος, ανικανότητα, ακραίες κοινωνικές αντιλήψεις.
    Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους.
    Οι πασόκοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν το σάπιο σύστημα που πληρώνει το ενοίκιο τους.
    Μην τους αφήσετε.
    Μην τους αφήσετε ξανά.
    (Όχι μόνο δεν θα τους αφήσουμε, αλλά θα τους πηγαίνουμε γαμιόντας μέχρι να ξεκουμπιστούν, για να ξανάρθει η ευημερία και η ειρήνη στην Ελλάδα.
    6 Μήνες κυβερνάνε και ο λαός έχει πάθει ψυχοπλάκωμα.
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!

    ΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2010.

    ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙΣ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

    ΕΤΣΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ, ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΕΤΣΙ;

    ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ Η ΛΕΞΗ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ.

    Πολύ θα ήθελα να ξέρω πόσο-μα-πόσο μαλάκες αισθάνονται όσοι ψήφισαν πασόκ τον περασμένο Οκτώβρη.

    Φαίνεται ότι αυτός είναι ο λόγος που βλέπω τόσους ανθρώπους να περπατάνε με σκυμένο το κεφάλι τελευταία.

    Κοψοχέρηδες πασόκοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είχα καιρό να διαβάσω τέτοια σχόλια!!
    Είναι τα ίδια που ανάγκασαν το φίλο μου τον exastal να κλείσει σχεδόν το blog του (αν και δεξιός!)...
    Τελικά δεν είμαστε Λαός.
    Ένα "πατσγουερκ" είμαστε...
    Μια ΚΟΥΡΕΛΟΥ!
    Όχι επιτηρηση και ΔΝΤ,...
    αλλά πολύ χειρότερα μας αξίζουν
    (και θα μας έρθουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το σχόλιο αυτό προς τον ιδιοκτήτη του PRESS-GR.
    Φίλε, απορώ αφου έχεις ενεργοποιήσει το "μετριασμό σχολίων" πως αφήνεις να δημοσιευθούν τέτοια σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση