GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατρός σε επίσχεση εργασίας; Συλλαμβάνεσαι!...

Aπό το http://www.lefkadapress.gr Η στιγμή της σύλληψης των γιατρών Εισαγγελέας διατάσσει την σύλληψη όλων των αναισθησιολόγων του νοσοκομε...

Η στιγμή της σύλληψης των γιατρών

Εισαγγελέας διατάσσει την σύλληψη όλων των αναισθησιολόγων του νοσοκομείου Λευκάδος θέτοντας σε κίνδυνο την λειτουργία του….
Το μεσημέρι 26/3 συνελήφθησαν οι δύο αναισθησιολόγοι του νοσοκομείου Λευκάδας, Μιχάλης Αρετής και Ουρανία Βρεττού, την ώρα που βρισκόταν στην τραπεζαρία του νοσοκομείου και συμμετείχαν σε συνέλευση γιατρών. Oδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα με εντολή του εισαγγελέα μετά από καταγγελίες συγγενών ασθενών για δήθεν έκτακτα ορθοπεδικά περιστατικά τα οποία δεν έχουν χειρουργηθεί. Oι γιατροί του νοσοκομείου Λευκάδος βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από την προηγούμενη εβδομάδα και αντιμετωπίζουν μόνο τα επείγοντα περιστατικά.
Να σημειωθεί δε ότι...

οι γιατροί της ορθοπεδικής κλινικής δεν συμμετέχουν στην επίσχεση εργασίας και παρόλα αυτά νοσηλεύουν ασθενείς για περισσότερο από μία εβδομάδα με κατάγματα ενώ θα έπρεπε να τα διακομίσουν σε άλλα νοσοκομεία για να αντιμετωπισθούν. Ο δε εκτελών χρέη διοικητή, γυναικολόγος, κ. Παπαγεωργίου όταν του ζητήθηκε από τον εισαγγελέα να βρει τους δύο αναισθησιολόγους ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν στο νοσοκομείο ενώ οι δύο γιατροί βρίσκονταν στην τραπεζαρία του νοσοκομείου. Στο πλευρό των γιατρών οι οποίοι κρατήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα περίπου τρεις ώρες ήταν οι συνάδελφοί τους οι οποίοι κατήγγειλαν την κράτησή τους τη στιγμή που μέχρι τώρα στη διάρκεια της επίσχεσης έχουν αντιμετωπιστεί όλα τα έκτακτα περιστατικά.Επιπλέον στο αστυνομικό τμήμα όπως μας είπε ο κύριος Αρετής,δεν τους γνωστοποιήσανε το περιεχόμενο της δικογραφίας και όταν με την εμφάνιση του εισαγγελέα τον ερώτησε ποιο είναι το αδίκημα και ότι θέλουν δικηγόρο αυτός πάλι δεν τους ενημέρωσε για την αιτία της σύλληψής τους,παρά μόνο ότι την υπόθεση θα την αναλάβει πταισματοδίκης και προς το παρόν ήταν ελεύθεροι…Θα υπενθυμίσουμε δε ότι από τις 22/3 και μέχρι τέλος του μήνα,με απόφαση του εκτελών χρέη διοικητού του νοσοκομείου,κ.Παπαγεωργίου,δεν υπάρχει εφημερεύων αναισθησιολόγος και παιδίατρος στο νοσοκομείο,απόφαση με την οποία οι γιατροί είναι αντίθετοι καθότι θεωρούν ότι υπάρχει μέγας κίνδυνος για τους κατοίκους του νομού μας.Για το θέμα αυτό,στις 24/3 το πρωί επισκέφτηκαν τον εισαγγελέα και ζήτησαν την παρέμβασή του προκειμένου να μπουν εφημερίες. Αντ αυτού σήμερα είδαμε την σύλληψή τους…
Τάκης Νικολόπουλος
Πρόεδρος Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ηπείρου
Στο πλευρό των γιατρών βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΙΝΗ όπου ανήκει και η Λευκάδα, Τάκης Νικολόπουλος, όπου μετά το τέλος του περιστατικού δήλωσε στο lefkadapress.gr
“Σήμερα είχαμε ένα απαράδεκτο περιστατικό της προσαγωγής ως κοινών κακοποιών δύο συναδέλφων και για την ακρίβεια όλου του ειδικευμένου προσωπικού του αναισθησιολογικού τμήματος της Λευκάδας με τη διαδικασία του αυτοφώρου μετά από καταγγελίες συγγενών ασθενών ότι καθυστερούσαν τα χειρουργεία των συγγενών τους. Η κατάσταση στα νοσοκομεία και ειδικά στα μικρά νοσοκομεία, όπως είναι της Λευκάδας, τα οποία είναι στην κυριολεξία εγκαταλειμμένα ήταν μαθηματικά βέβαιον ότι θα έφτανε κάποτε σε ακραίες καταστάσεις. Και από την έλλειψη του προσωπικού αλλά και από την συμπεριφορά της ηγεσίας του υπουργείου όσο αφορά το σεβασμό της εργασίας των γιατρών και του υπόλοιπου προσωπικού. Η καταγγελίες και οι προσαγωγές έγιναν σε μια περίοδο κινητοποιήσεων των γιατρών που ζητάνε να πληρωθούν το αυτονόητο. Τις εφημερίες δηλαδή που έχουν κάνει από το Νοέμβριο μέχρι σήμερα. Έπρεπε να είναι διαφορετική η αντιμετώπιση της πολιτείας και θα έπρεπε να έχει προλάβει τέτοια φαινόμενα τα οποία δεν τιμούν ούτε την κοινωνία μας αλλά ούτε και την ηγεσία του υπουργείου. Δυστυχώς φαίνεται ότι πίσω από αυτές τις καταγγελίες υπάρχουν και κάποιοι «συνάδελφοι» οι οποίοι τις υπέθαλψαν. Είχα την ελπίδα ότι αυτό ήταν μια λάθος πληροφορία. Αλλά δυστυχώς συμβαίνει πραγματικά και βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τις σχέσεις των γιατρών μέσα στο νοσοκομείο. Εμείς σαν συνδικαλιστικό όργανο θα καταγγείλουμε αυτή την κατάσταση και παράλληλα εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους δύο συναδέλφους και θα τους προσφέρουμε όποια νομική προστασία χρειάζονται».

19 σχόλια

  1. Αχ βρε Γιώργο!
    Υπουργό Υγείας που βρήκες να κάνεις!
    Σ έναν τόσο δύσκολο τομέα!
    Και μόνο με τους διοικητές απέτυχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καταγματα, χειρουργουντε οσο πιο συντομα
    Πως ηταν μια εβδομαδα, τα περιστατικα??
    Φυσικαοι γιατροι η απεργουν η οταν ειναι στο ΝΟσ/μειο πρεπει νατρεχουν αν τουςκαλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αυγα γινετε ομελετε, χωρις λεφτα δε δουλευει τιποτα
    Αλλα εμαθαν ,σε εκατομμυρια.
    Μεταθεσεις αν θελουν, αλλιωςσπιτι τους οχι εκβιασμο απ τους γιατρους αλλο, μιαζωη.
    Να πανε στα ιδιωτικα να περνουν πολλα αν θελουν ακους μεσα στο Νοσοκομειο και δεν ετρεξαν αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαράδεκτο !!!
    100% υποστήριξη στους συναδέλφους που βλακωδώς συνελήφθησαν.

    hellenic-orthopaedics.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ;
    ΠΟΤΕ ΑΦΟΥ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΤΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΆΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
    Στις 23 Μαρτίου άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν βάρκα με 25 λαθρομετανάστες, από τη Νιγηρία.
    Θα μου πείτε ότι αυτό δεν είναι είδηση!
    Η είδηση είναι ότι από τους 25 λαθρομετανάστες, οι 20 ήταν γυναίκες και μάλιστα όλες …έγκυες!
    Ήρθαν να γεννήσουν τα μελλοντικά ελληνόπουλα!
    Το άκουσε κανείς σας από τα ΜΜΕ;
    Μούγκα…
    Βλέπετε ηλίθιοι πασόκοι τί συμβαίνει όταν ακόμη και τα πιό σοβαρά θέματα τα παίρνετε με ελαφρότητα;
    Σε λίγα χρόνια θα φυτρώσουν τζαμιά για τους νέους "Έλληνες" σε κάθε γειτονιά.
    Όλοι επίσημα προσκεκλημένοι από το σχετικό νόμο του Γιωργάκη, βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφιερωμένο εις τους σπινθηροβόλους λειτουργούς του σώματος παραγωγής Ζαγοριανών:

    "τακατάκα τάκα τάκα,
    μάτια μου δεν είναι πλάκα,
    μάτια μου δεν είναι πλάκα,
    όλοι που σε λεν μαλάκα".

    με τις υγείες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να τον έχετε υπόψιν τον κύριο.

    Οταν -γιατί σίγουρα θα- χρειαστεί γιατρό, αντί ναρκώσεως, κάντε του βουλκανισμό του πούστη.

    Στείλτε τον αδιάβαστο με τη μια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ.ΡΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΛΛΑ 15 ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.ΑΚΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΧΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε πληρωμένο φασιστόμουτρο 27 Μαρ 2010 8:46:00 π.μ.με τρία δικά σου άρθρα γεμίζεις όλες τις σελίδες και όλα τα blogs με copy-paste προσπαθώντας να δημιουργήσεις φασιστικό κλίμα !! Πες και σε μας πόσα και ποίος σε πληρώνει μπας και βγάλουμε κανένα φράγκο !! Για τα άρθρα σου μην τρέφεις αυταπάτες ,καταλάβαμε το κόλπο σου και φυσικά σε έχουμε γραμμένα στα αρχίδια μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ
    ΣΚΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ Η ΜΑΡΙ.

    ΠΗΡΕ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΦΩΦΩ
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΗ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ.

    ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ υπ.ΑΗΔΙΑΣ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. στον ανώνυμο 27/3 10.32

    Εσένα μωρή ξεφωνημένη σ αρέσει η αναισθησία με κλυσμα στο πρωκτούλη σου!!
    και για όσους δεν ξέρουν επείγοντα κατάγματα που χειρουργούνται είναι τα επιπλεγμένα,δηλ τα ανοικτά και όχι τα ισχία των παπούδων!!Και αν ήταν επείγοντα γιατί δεν τα έστειλαν άμεσα σε άλλα νοσοκομεία για χειρουργεία παρά τα είχαν 8 μέρες ανεγχείρητα??Αυτή είναι η χούντα του ΠΑΣΟΚ και τα φασιστόμουτρα των εισαγγελέων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΛΗΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΟ ΕΙΣΑΙ
    Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ.

    Ένας νεκρός σε ένοπλη ληστεία στην Αθήνα.
    Αιματηρή ένοπλη ληστεία με έναν νεκρό και μια γυναίκα τραυματισμένη έγινε στις 3.30 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου στην οδό Παρασκευοπούλου 125 στην Αθήνα.
    Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού και...
    πιθανόν με τσεκούρι, τραυμάτισαν θανάσιμα τον άνδρα,ο οποίος ήταν απόστρατος του Στρατού, 60 ετών και ελαφρά τη γυναίκα του στο κεφάλι, άρπαξαν άγνωστα αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σύμφωνα με την εννομη ταξη που ισχυει στην χωρα μας και σε ολες τις πολιτισμενες χωρες του κοσμου, οταν γινεται μια μηνυση, ακομη και για απλη εξυβριση, ο καταμηνυομενος συλλαμβανεται στα πλαισια του αυτοφωρου και οδηγειται στον εισαγγελεα. Δεν καταλαβαινω γιατι οι γιατροι της Λευκαδας επιθυμουν ιδιαιτερη μεταχειριση και εξαιρεση απο τον κανονα που ισχυει για ολους. Και φυσικα δεν έλαβε ο εισαγγελεας σε βαρος τους το επαχθες μετρο της εκδικασης την ιδια ημερα στο δικαστηριο, αλλα τους αφησε ελευθερους μεχρι να γινει (αν γινει) δικαστηριο, αφού θα προηγηθεί προανάκριση απο πταισματοδίκη. Τοσο απλα και αυτονοητα. Αλλα αμεσως ο αναρτησας βρηκε την ευκολη λυση της κριτικης σε βαρος του εισαγγελεα, λες και αυτος ηξερε τους γιατρους απο χθες και ηθελε να τους αδικησει. Και βεβαια αμεσως βρεθηκαν καμποσοι εξυπνοι εδω μεσα να κανουν λογο για Ζαγοριανούς και μισθολογια δικαστών, άλλα αντι αλλων δηλαδή. Καταλαβαινετε λοιπον, τι δυναμη εχουν τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ και δυστυχώς πλέον και οι αναρτησεις στα μπλογκς. Οτι θελει λεει ο καθενας και οτι θελει καταλαβαινει ο αλλος. Προσεχε, γιατι εσυ που με διαβαζεις τωρα, μπορει να εισαι εσυ αυτος που αυριο θα αδικηθει απο καποιον που θα αναρτησει σχολια ελαφρα τη καρδια, χωρις να φταις σε τιποτα. Σκεψου επισης, εαν ο εισαγγελεας για καποιο λογο αγνοουσε (οχι οτι δικαιουτο να το κανει, αλλα λεμε τωρα) τις μηνυσεις των πολιτων και δεν συλλαμβανε κανενα...Τωρα θα διαβαζαμε μια αναρτηση για αδρανη δικαιοσυνη που δεν υπερασπιζεται τον πολιτη απεναντι στους αναλγητους ιατρους. Ακρη δεν βγαινει. Βαλτε λιγο το μυαλο να δουλεψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στον ανώνυμο της 2.59 που προφανώς είναι δικαστικός αλλά και κακός άνθρωπος...
    Μπορεί ο εισαγγελέας να συλλάβει μέσα από το νοσοκομείο όλους τους ειδικευμένους αναισθησιολόγους και να τους έχει για ώρες στο αστυνομικό τμήμα??Τι γίνεται κύριέ μου και ποια η ευθύνη του συναδέλφου σου εισαγγελέα,ή αν είσαι ο ίδιος,εάν αυτές τις ώρες ένας νοσηλευόμενος κάνει ανακοπή ή χρειστεί μια επείγουσα δια σωλήνωση στο τμήμα επειγόντων??Σκέψου να είχε πάθει το παιδί σου ή μάνα σου κάτι εκείνες τις ώρες!!!Αυτό λέει ο νόμος κύριε εισαγγελέα??Μήπως θα πρέπει ο εισαγγελέας εφετών να παρέμβει και να διρευνήσει το θέμα??Στο απυρόβλητο οι εισαγγελείς?να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτώΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΟΥ 2.59

    ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ!!ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΗΡΞΕ...ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ,ΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ,Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ?Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥΣ..ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ,ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ...ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ!!!ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΨΑΞΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ???ΟΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ....ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανωνυμε φιλε 04:06, επειδη δεν ειμαι δικαστικος αλλα ασχολουμαι πραγματι με τα νομικα, εγω απλα ειπα τι προβλεπεται στις διαδικασιες αυτες. Την πρωτοβουλια σου να με βαφτισεις και κακο ανθρωπο δεν την αντιλαμβανομαι, ουτε αντιληφθηκα τι εξυπηρετησε. Αν διαφωνεις σε κατι απο οσα ειπα, αναλυσε το. Τωρα αν ειναι να μπουμε σε λεπτομερειες του στυλ εαν τους πηραν ολους μαζι στο τμημα τους γιατρους ή σταδιακα, ε να με συγχωρεις αυτα δεν τα ξερω, ουτε με απασχολουν. Ουτε γραφτηκαν τετοια στην αναρτηση. Αυτο ομως που δεν αντεκρουσες ειναι οτι σε αυτες τις περιπτωσεις, οι αρχες ό,τι και να κανουν τον μπελα τους βρισκουν. Εσυ παντως που εισαι καλος ανθρωπος, υποθετω οτι μπορεις να κανεις μια συζητηση και μια αντιπαραθεση αποψεων, χωρις να βαζεις ταμπελες και να κανεις χαρακτηρισμους για καποιον που δεν γνωριζεις. Δεν ξερω αν το υποδεικνυει αυτο η "καλοσυνη", αλλα σιγουρα το υποδεικνυει η ευγενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ανώνυμε..συγνώμη ευγενικά για το κακός..και το εννοώ...
    Ανέλυσα τον κίνδυνο που διέτρεξαν οι ασθενείς του νοσοκομείου κατά τις ώρες σύλληψης..και διαβάζοντας το μήνυμα του 5.38 καταλαβαίνω ότι υπήρξε προσυνεννόηση προκειμένου να γίνει σύλληψη αφού ο αστυνομικός που πήγε για κατάθεση δεν πήγε να τους αναζητήσει στον γραφείο τους ή στον φυσικό τους χώρο που είναι το χειρουργείο..και ο εισαγγελέας περίμενε τον απεσταλμένο του να του πει ότι δεν τους βρήκε για να ζητήσει την σύλληψή τους..Διάβασε αν θες και στο ygeianet.gr το δελτίο τύπου του προέδρου της ΕΙΝΙ να δεις ποιοί πραγματικά προσπαθούν να διασφαλίσουν την ασφάλεια των ανθρώπων και πως αδιαφορεί ο εισαγγελέας στις καταγγελίες των ίδιων των γιατρών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση