GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Δεν είχαν αφήσει τίποτε όρθιο στον ΟΚΑΝΑ επί Αβραμόπουλου...

. "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ" διαπιστώνει η έκθεση - φωτιά που αποκαλύπτει ολόκληρη το Press-gr! Σπατάλες για καθαριότητ...

.
"ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ" διαπιστώνει η έκθεση - φωτιά που αποκαλύπτει ολόκληρη το Press-gr! Σπατάλες για καθαριότητα, φύλαξη κλπ, προκλητικές αμοιβές 1.500 ευρώ ανά συνεδρίαση επιτροπών, ακατάλληλα κτίρια, επιλεκτική μεταχείριση θεραπευομένων, απίστευτα χρέη και επιλογή φαρμακείου ...δίπλα στο υπουργείο!

Καταπέλτης είναι η επίσημη έκθεση του υπουργείου Υγείας για την κατάσταση που επικρατούσε την προηγούμενη τριετία στον ΟΚΑΝΑ, όταν υπουργός Υγείας ήταν -και είχε την εποπτεία του Οργανισμού, άρα και την πολιτική ευθύνη- ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ" είναι ο τίτλος της κι αυτό λέει πολλά...
Το πλήρες τρισέλιδο κείμενο των συμπερασμάτων της Έκθεσης αποκαλύπτει σήμερα το Rress-gr (πατήστε πάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν), σημειώνοντας ότι κατατέθηκε από την υφυπουργό Υγείας Φώφη Γεννηματά στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής, πολλά μέλη της οποίας (μεταξύ των οποίων ο πρώην υφυπουργός Υγείας της ΝΔ Θανάσης Γιαννόπουλος και ο Κώστας Κιλτίδης) ζήτησαν από την υφυπουργό «να στείλει αμέσως τους υπευθύνους στον εισαγγελέα»!
Από την Έκθεση προκύπτει ότι...

στον ΟΚΑΝΑ γινόταν, τουλάχιστον την τελευταία τριετία, το μεγάλο φαγοπότι.
Για λόγους καλύτερης ανάγνωσης, "σπάσαμε" σε χωριστά posts τα συμπεράσματα, όπως διατυπώνονται και στην Έκθεση - φωτιά. Κι αυτά είναι:
-Χάος και απλήρωτη εργασία με τους"ενοικιαζόμενους"εργαζόμενους...
-3,3 εκατ. ευρώ το χρόνο για security!
-
800.000 ευρώ το χρόνο για καθαριότητα!
-
Ενώ 6.000 περιμένουν 6,5 χρόνια για θεραπεία, σε 23 "τυχερούς"πηγαίνουν τρεις φορές το μήνα στο σπίτι!
-
12.000.000 ευρώ είναι τα χρέη ενώ μπορούσε να είναι τα μισά! Κι ακόμη, διάλεξαν αυθαίρετα φαρμακείο δίπλα στο υπουργείο...
-Δίνουν 350.000 ευρώ το χρόνο για 24 θεραπευόμενους σε ειδικό ξενοδοχείο ενώ για τους άλλους ...1.000 ευρώ το χρόνο!
-
Δίνουν 300.000 ευρώ το χρόνο για νοίκια που δεν χρειάζονται!
-
Σε ακατάλληλα κτίρια στεγάζονται οι θεραπευτικές μονάδες...
-
Και το πιο γαργαλιστικό: Επί τρία χρόνια, έπαιρναν 1.500 ευρώ ανά συνεδρίαση τα μέλη ορισμένων επιτροπών και ...800 οι γραμματείς τους!

Ιδού και όλο το κείμενο (μπορείτε να πατήσετε και εδώ):






(κάντε κλικ επάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν)


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ
1.Ενοικιαζόμενο προσωπικό.
Στον ΟΚΑΝΑ απασχολούνται εργαζόμενοι τριών κατηγοριών, μόνιμοι (617 άτομα) «ενοικιαζόμενοι» από ιδιωτική εταιρεία (42 άτομα) και με δελτίο παροχής υπηρεσιών 28 άτομα). Οι ετήσιες οροφές μισθοδοσίας ανέρχονται σε 28132.500 για το μόνιμο προσωπικό, 1726800 για τους «ενοικιαζόμενους και 464.100 για εργαζόμενους με δελτίο παροχής υπηρεσιών. Ωστόσο με τις διαφορετικές κατηγορίες προσωπικού υπάρχουν θεραπευτικά προγράμματα που λειτουργούν σε αβέβαιη βάση καθώς στηρίζονται κυρίως σε ενοικιαζόμενο προσωπικό». Συγκεκριμένα:
-Μονάδα Υποκατάστασης Ηράκλειο Κρήτης. Ενώ η μονάδα δεν λειτουργούσε λόγω μη ολοκλήρωσης των έργων από την κατασκευάστρια εταιρεία, εν γνώσει της προηγούμενης διοίκησης του ΟΚΑΝΑ προσελήφθησαν από το Σεπτέμβριο του 2009 πέντε ενοικιαζόμενοι υπάλληλοι οι οποίου πληρώνονταν κανονικά.
-Μονάδα Υποκατάστασης στην Κέρκυρα. Η «ενοικιαζόμενη εργασία όμως πολλές φορές οδήγησε και στην «απλήρωτη» εργασία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κέρκυρα όπου η μονάδα υποκατάστασης στηρίζεται βασικά σε «ενοικιαζόμενο προσωπικό» 7 ατόμων επί συνόλου 9, που λόγω της φύσης της σύμβασης διακόπτουν κάθε 8 μήνες για ένα δίμηνο ώστε να αποτραπούν τυπικές προϋποθέσεις σχέσης εξηρτημένης εργασίας. Μεσολαβεί ένα δίμηνο εθελοντικής εργασίας και μετά ανανεώνεται η σύμβαση για ένα επιπλέον οκτάμηνο που είναι και το τελευταίο γιατί τη συνέχεια το προσωπικό πρέπει να αλλάξει. (Αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν στην Μονάδα της Πρέβεζας, με 4 άτομα «ενοικιαζόμενο προσωπικό» και με 1 με δελτίο παροχής υπηρεσιών επί συνόλου 11 εργαζομένων. Ομοίως στην Μονάδα Βόλου εργάζονται 5 άτομα «ενοικιαζόμενο προσωπικό» και 3 με δελτίο παροχής υπηρεσιών, επί συνόλου 11 εργαζομένων. Παρόμοια προβλήματα παρατηρούνται στις Μονάδες Λάρισας, Ρόδου, Αγρινίου, Λαμίας, Λειβαδιάς).
2. Δαπανηρή φύλαξη
Υπέρογκη δαπάνη για φύλαξη των χώρων του ΟΚΑΝΑ, αλλού με εταιρεία μέσω σύμβασης, αλλού με προσφορές, αλλού με εταιρεία και φυσικά πρόσωπα (μόνιμους υπαλλήλους), με αποτέλεσμα η φύλαξη των χώρων να ανέρχεται συνολικά σε 3.340.000 ευρώ κατ’ έτος.
3. Σπατάλη για καθαριότητα
Δαπάνη για την καθαριότητα των χώρων του ΟΚΑΝΑ με διαφορετικές ρυθμίσεις και συμβάσεις με Εταιρείες Καθαρισμού παρά το γεγονός ότι υπάρχουν μόνιμοι υπάλληλοι, με αποτέλεσμα η καθαριότητα να ξεπερνά το ποσό των 800.000 ευρώ κατ’ έτος.
4. Κατ’ οίκον χορήγηση υποκατάστατων
Ενώ η λίστα αναμονής των ανθρώπων για θεραπεία υποκατάστασης ξεπερνά τις 6.000 με μέσο χρόνο αναμονής στην Αττικής τα 6 χρόνια και 6 μήνες, ο ΟΚΑΝΑ για 23 άτομα που παρακολουθούν θεραπευτικό πρόγραμμα μόνο για το μήνα Φεβρουάριο έκανε 222 δρομολόγια για κατ’ οίκον χορήγηση υποκατάστατων, απασχολώντας προσωπικό εκτός ωραρίου και πληρώνοντας διαταγές κίνησης.
5. Κόστος μεθαδόνης.
Δεν υιοθετήθηκε πρόταση του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ) για εξοικονόμηση πόρων που μειώνει κατά 50% το σημερινό κόστος της μεθαδόνης καθώς και φθηνότερες προτάσεις για άλλα υποκατάστατα που χρησιμοποιεί ο ΟΚΑΝΑ παρά το γεγονός ότι ο οργανισμός έχει ήδη ένα χρέος των προηγούμενων ετών για φαρμακευτικά σκευάσματα απεξάρτησης που ξεπερνά τα 12.000.000 ευρώ. Επίσης για τα λοιπά φάρμακα δεν έγινε ποτέ έρευνα αγοράς με Φορείς ή Προμηθευτές, αντίθετα ο ΟΚΑΝΑ επέλεξε αυθαίρετα φαρμακείο δίπλα στο υπουργείο Υγείας όπου με επιστολή του ιδιοκτήτη σταματά η συνεργασία λόγω χρεών ύψους 130.000 ευρώ.
6. Υπέρογκες δαπάνες για φιλοξενία
Ενώ η χορήγηση υποκατάστατου και οι σχετικές εξετάσεις στοιχίζουν περίπου 1.000 ευρώ το χρόνο για τον κάθε θεραπευόμενο, ο ΟΚΑΝΑ με διακριτικά κριτήρια δαπανά για 24 άτομα αποκλειστικά στο Λεκανοπέδιο το ποσό των 350.000 ευρώ το χρόνο (1.200 ευρώ το μήνα ανά άτομο) για φιλοξενία τους σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο αγνοώντας προτάσεις θεραπευτών για κατάργησης της διακριτικής αυτής μεταχείρισης ή έστω για πολύ μικρότερη δαπάνη.
7. Ανεκμετάλλευτα κτίρια
O ΟΚΑΝΑ έχει 5 ιδιόκτητα κτίρια που χρησιμοποιεί, 4 ιδιόκτητα κτίρια ανεκμετάλλευτα λόγω υψηλού κόστους ανακατασκευής, 3 κτίρια που έχουν παραχωρηθεί και νοικιάζει 12 κτίρια συνολικού ετήσιου κόστους 300.00 ευρώ.
8. Ακατάλληλα κτίρια
-Στην Θεσσαλονίκη η θεραπευτική μονάδα στη οδό Ευζώνων 34 που εξυπηρετεί 205 άτομα λειτουργεί ενώ το κτίριο έχει κριθεί ακατάλληλο, σύμφωνα με πολλά ενημερωτικά σημειώματα της τεχνικής υπηρεσίας προς την Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ.
-Στην Αθήνα η νέα μονάδα στο Νοσοκομείο Σωτηρία όπου μεταφέρθηκε η μονάδα από την οδό Σοφοκλέους και εξυπηρετεί 354 άτομα έχει σοβαρά προβλήματα κτιριολογικά (π.χ. κίνδυνος πυρκαγιάς από τα καλώδια της ΔΕΗ, παροχή νερού γίνεται από πυροσβεστικό κρουνό).
10. Πλουσιοπάροχες αμοιβές επιτροπών.
Σύμφωνα με αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου από 7.11.06 μέχρι και 12.10.09 τα οριζόμενα με απόφαση του ΔΣ μέλη των επιτροπών επιλογής προσωπικού ή προμηθευτών κατόπιν διαγωνισμού, ελάμβαναν αποζημίωση ανά συνεδρίαση για τη συμμετοχή τους στην επιτροπή 1.500 ευρώ/μέλος και 800 Ευρώ το μέλος για την γραμματειακή υποστήριξη. Οι επιτροπές ήταν συνήθως 5μελείς και συμμετείχαν μέλη του ΔΣ, ο γενικός Διευθυντής και εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ.

33 σχόλια

  1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 23 Μαρτίου άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν βάρκα με 25 λαθρομετανάστες, από τη Νιγηρία.
    Θα μου πείτε ότι αυτό δεν είναι είδηση!
    Η είδηση είναι ότι από τους 25 λαθρομετανάστες, οι 20 ήταν γυναίκες και μάλιστα όλες …έγκυες!
    Ήρθαν να γεννήσουν τα μελλοντικά ελληνόπουλα!
    Το άκουσε κανείς σας από τα ΜΜΕ;
    Μούγκα…
    Βλέπετε ηλίθιοι πασόκοι τί συμβαίνει όταν ακόμη και τα πιό σοβαρά θέματα τα παίρνετε με ελαφρότητα;
    Σε λίγα χρόνια θα φυτρώσουν τζαμιά για τους νέους "Έλληνες" σε κάθε γειτονιά.
    Όλοι επίσημα προσκεκλημένοι από το σχετικό νόμο του Γιωργάκη, βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΔ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ


    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαι στην Ελλάδα δεν άφησε τίποτα όρθιο ο σκατόψυχος σιδερένιος και ο Σημίτης αλλά δε σκούζατε τόσο οι Γιομπαζολιάδες, Παπαγιάννηδες, Καψαμπέληδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποτε να τιμωρηθούν
    οι κλέφτες, τα λαμόγια
    ΑΜΕΣΑ, τώρα, Γιώργο μας
    χορτάσμαε τα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο άσπιλος Αβραμόπουλος σπίλωσε με τους δικούς του ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο επί τετραετία διορισμένος Γενικός Διευθυντής του ΟΚΑΝΑ, ο οποίος τρέχει το ''μαγαζί'', παραμένει ανέγγιχτος. Είναι ο ίδιος ο οποίος, ενδιάμεσα, είχε κάνει και επιτυχημένη πορεία (!!!!) σαν Πρόεδρος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας, αλλά παρ' όλα αυτά, αναγκάσθηκε ο Αβραμό να τον αποσύρει στον χρόνο πάνω !!!!. Γιατί άραγε ? Δεν το ψάχνει κανείς λίγο ? (Δεν θέλει και πολύ, είναι γνωστό σε όλους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν χρειαζωμαστε το Γεωργιο Παπανδρεου Mineyko στο πηδαλιο της χωρας.
    Μπορουμε αν θελουμε να τη βουλιάξουμε κι απο μονοι μας.

    Απελαση τωρα.

    Στειλτε τον Αλβανια να ανοιξει βιοτεχνια με Ελληνικες σημαιες.
    Θα κανει τρελες δουλειες.
    Οι Αλβανοι τις αγοραζουν σαν τρελοι, για να τις καινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΧΟΛΟΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΜΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δείτε πως οι αλλοδαποί κατοχυρώνουν πλαστές συντάξεις!!!

    Ακόμη και με έναν χρόνο ασφάλισης κάποιοι αλλοδαποί κατοχυρώνουν δικαίωμα σύνταξης και ΕΚΑΣ!!
    Αναγκαία προϋπόθεση για την καταβολή της σύνταξης είναι οι μετανάστες να δηλώνουν μόνιμο τόπο κατοικίας στην Ελλάδα, καθώς αν επιστρέψουν στη χώρα τους θα πάρουν από το ΙΚΑ μόλις 20 ευρώ (ποσό που αντιστοιχεί στις εισφορές τους)….
    Για τον σκοπό αυτό σημαντικός αριθμός αλλοδαπών δηλώνει ότι διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και παίρνει το σύνολο της σύνταξης, ενώ στην ουσία περνάει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη χώρα του. Μάλιστα οι...

    αλλοδαποί που παίρνουν σύνταξη, μπορούν στη συνέχεια να υποβάλουν τα χαρτιά τους και για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

    Το επίδομα -για όσους πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια- μπορεί να φτάσει μέχρι τα 230 ευρώ τον μήνα.

    Έτσι έχοντας καταβάλλει ελάχιστες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία της Ελλάδας, η κύρια σύνταξη μαζί με το ΕΚΑΣ μπορούν να φτάσουν μέχρι 720 ευρώ!

    Το ΙΚΑ με αφορμή αντιδράσεις και ενστάσεις που εγείρουν τα συνδικαλιστικά όργανα κατά καιρούς επικαλείται ότι προχωρά σε διασταυρώσεις στοιχείων μέσα από το ολοκληρωμένο πληροφορικό του σύστημα, ωστόσο σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι πολλοί αυτοί που ευνοούνται τελικά από το όλο σύστημα όπως λειτουργεί.

    Το φαινόμενο τείνει να εξελιχθεί σε μάστιγα !

    Τα ταμεία είναι μείον, αλλά οι οικονομικοί μετανάστες που έχουν έρθει στη χώρα, μόνο μερικά χρόνια, βγάζουν σύνταξη ίση με τον βασικό μισθό την ώρα που... στη χώρα τους θα έπαιρναν μόλις 100 ευρώ», τονίζουν συνδικαλιστές, που ωστόσο εμφανίζονται επιφυλακτικοί να σηκώσουν περισσότερο τους τόνους προς το παρόν, φοβούμενοι να μη χαρακτηριστούν «ρατσιστές».

    Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή, και είναι σκληρή και άδικη για τους Ελληνες ασφαλισμένους.

    Με βάση τη νομοθεσία και με έναν μόλις χρόνο δουλειάς, όταν πρόκειται για μετανάστες, μπορούν να πάρουν σύνταξη από το ΙΚΑ σε ηλικία 60 ετών οι γυναίκες και στα 65 οι άντρες.

    Πώς λειτουργεί το «σύστημα»

    Στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Αλβανία και τη Γεωργία ο μέσος όρος σύνταξης δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ. Με ένσημα ενός, μέχρι και τριών χρόνων στην Ελλάδα, λαμβάνουν σύνταξη μέχρι και 600 ευρώ.

    Μάλιστα οι περισσότεροι δεν διαμένουν πλέον εδώ, αφού έχουν επιστρέψει στη χώρα τους και λαμβάνουν τραπεζικώς τη σύνταξη.

    Επιλέγουν βέβαια την Ελλάδα που ισχύει το καθεστώς της κατώτατης σύνταξης, δηλαδή περίπου 400 ευρώ, και έτσι μπορεί ένας μετανάστης συγκεντρώνοντας ένσημα 2 και 3 χρόνια να καταθέσει χαρτιά και να συνταξιοδοτηθεί.

    Υπάρχουν περιπτώσεις μεταναστών με 1.000 ένσημα στην Ελλάδα που λαμβάνουν σύνταξη γήρατος μέχρι και 600 ευρώ, αφού αντί για αναλογικό τμήμα της σύνταξης, με βάση τα χρόνια ασφάλισης στη χώρα μας, λαμβάνουν την πλήρη προνοιακή σύνταξη και αυτό δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στα οικονομικά των ταμείων.

    Σε όλες τις χώρες της Ε.Ε οι μετανάστες δικαιούνται για κάθε χρόνο παραμονής και ασφάλισης το 1/44 της κατώτατης εθνικής σύνταξης. Στην Ελλάδα όμως σύμφωνα με το ισχύον σύστημα και για ένα μόνο χρόνο ασφάλισης δικαιούνται όλη την προνοιακή σύνταξη των 486 ευρώ και αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα για το ΙΚΑ.

    Είναι μία ακόμη περίπτωση "αφαίμαξης" των οικονομικών των ασφαλιστικών Ταμείων υπογραμμίζουν οι συνδικαλιστές, αφού ουσιαστικά όσοι ευνοούνται εκμεταλλεύονται κενά της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

    Με βάση τις καταγγελίες πανελλαδικά της εύνοιας αυτής έχουν τύχει περίπου 10.000 μετανάστες που κοστίζουν στο Ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα περί τα 30 με 40 εκατ. ευρώ !!!!

    Με αγανάκτηση

    Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με την κορβέτα «Bafra» θα έλθει ο Ερντογάν;

    Την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου, ανακοίνωσαν οι γείτονες, έπειτα από συνομιλίες που είχε ο
    Χ. Παμπούκης ________________
    ( off soore Υπουργός Αλητείας )

    με τον επικεφαλής της τούρκικης ομάδας για την ευρωπαϊκή ένταξη, Εγκεμέν Μπαγίς. Οι δυο τους συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες ενώ παραβρέθηκε για λίγο και ο Γ. Παπανδρέου.

    Συζητούσαν δηλαδή για την τουρκική… βίζιτα του Ερντογάν στην Αθήνα, την ίδια ώρα που η φρεγάτα έκανε βόλτες στο Αιγαίο, έφτανε μέχρι το Σούνιο και έκανε και αναγνώριση σε ελληνικό εμπορικό πλοίο.
    Συζητούσαν την ίδια στιγμή που δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη της γείτονος παραβίαζαν τον ελληνικό εναέριο χώρο.

    Την ίδια στιγμή που τα ελικόπτερα της FRONTEX που ερευνούν για λαθρομετανάστες στο Αιγαίο, δέχονταν παρενόχληση από τους Τούρκους.

    Επίσης, την ίδια στιγμή που κλείνονταν το ραντεβού οι Χρυσοχοϊδης και Δρούτσας ανέβαλαν την επίσκεψή τους στην Άγκυρα εξαιτίας των τουρκικών προκλήσεων.
    Από τη μια δηλαδή μάγκες που… υψώνουμε το ανάστημα στην Τουρκία κι από την άλλη κλείνουμε επισκέψεις του Ερντογάν.

    Μάλιστα, όπως διαρρέουν από το Μαξίμου, οι δύο πρωθυπουργοί θα συζητήσουν και το ενδεχόμενο να μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες.

    Μα ποιον κοροϊδεύουν τέλος πάντων; Όταν οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο και απειλούν με νέα Ίμια θα έλθουν στην Αθήνα να μιλήσουν για περικοπές στις αμυντικές δαπάνες;

    Και για να έχουμε καλό ερώτημα: Με τι θα έλθει ο Ερντογάν στην Αθήνα; Μήπως με τη κορβέτα «Bafra» που κάνει βόλτες στα ελληνικά χωρικά ύδατα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...για παράδειγμα οι φωτογραφικές δημοπρασίες έργων για φιλους δημοσιων λειτουργών και δημοσιων υπαλλήλων .

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ....ΔΟΥΛΕΙΑ !
    --------------------------------
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ
    ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ)
    ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΟΤΕ ΛΟΤΟ ΞΥΣΤΟ ΚΛΠ
    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ (ΜΟΝΟΠΟΛΕΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ)

    ΛΑΤΣΗΣ
    ΒΑΡΔΙΝΙΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΥΣΗΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ)

    ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΑΦΡΑΓΚΟΙ
    ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΑΦΡΑΓΚΟΙ( ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
    ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΧΤΡΩΣΤΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΟΣΑ ΣΕ Φ.Π.Α. ΕΦΟΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ)

    400 ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΝΑΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ

    ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΝ ΣΥΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΕ ΖΙΒΑΓΚΟ (ΣΑΛΛΑΣ)
    ολοι οι παραπάνω δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εαν δεν έχουν την συμπαράσταση των φίλων τους εκ των έσω!
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΜΠΉΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    Αυτοί είναι φίλοι μας οι ευεργέτες της Ελλάδας ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πασοκ

    Να γινουν αλλαγες προσωπων στον κρατικο μηχανισμο, ελεγαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου εχθες στην Μηλιωνη

    Οι δεξιοι που εινναι στις θεσεις περνουν ηδη λεφτα τα οποια θα χρησιμοποιησουν στις δημοτικες και περιφερειακες εκλογες του 2010 εναντιον του πασοκ αφου θα κατεβουν οι ίδιοι ή θα στηριξουν δικους τους!

    Οι δεξιοι δουλεβουν κρυφα για τη δεξια απο τις θεσεις που τους διατηρει το πασοκ και γελανε με τον Γιωργο που δεν τολμα να τους αλλαξει!

    Επομενως οποιος ολιγωρει να αλλαξει τις διοικησεις των εποπτευομενων φορεων των υπουργειιων ειναι νεροκουβαλητης της δεξιας και προδοτης του Πασοκ.

    Επισης παρατηρειται οτι βαζουν συχνα δεξιους ή κρυπτο-δεξιους στις θεσεις με το αζημιωτο, οπως φαινεται....


    Επισης "κολησε" το νομοσχεδιο για τους δανειοληπτες στο γραφειο του Παμπουκη?
    Παμπουκη.....τρεξε γρηγορα πριν την κοπανησεις πρωτος....

    Τακης Πασοκ

    27 Μαρ 2010 7:14:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν χρειαζωμαστε το Γεωργιο Παπανδρεου Mineyko στο πηδαλιο της χωρας.
    Μπορουμε αν θελουμε να τη βουλιάξουμε κι απο μονοι μας.

    Απελαση τωρα.
    NA ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ _______
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ
    ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    Στειλτε τον Αλβανια να ανοιξει βιοτεχνια με Ελληνικες σημαιες.
    Θα κανει τρελες δουλειες.
    Οι Αλβανοι τις αγοραζουν σαν τρελοι, για να τις καινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΞΥΠΝΑ !!!!
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
    ΤΩΡΑ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΠΟΥΚΗ TΩΝ OFF SOORE
    ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΞΥΠΝΑ ΡΕΜΑΛΙ...
    ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΣΕΙ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
    ΜΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ NIKOS του Πορδυπουργικού ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ....

    ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΤΟ ΔΝΤ-Η ΤΟΥΡΚΙΑ-ΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.......
    ηλίθιε ραγιά...τους ψήφισες ζώο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σκάνδαλο

    Το φαγοπότι ξεκίνησε

    αυτή τη στιγμ'η τρωει και πινει στο καλυτερο εστιατοριο της Βαλαωριτου ο πιο αχρηστος υπουργος Γερουλανος Γλυξμπουργκ!

    Δεν προλαβαν να δανειστούν και τα πρώνε!

    Ουτε βάζουν στις θέσεις των απατεώνων δεξιων στην ΕΡΤ κανεναν πασοκτζη!

    Ο Γερουλανος με τα παρανομα υχθυοτροφεια στην Κεφαλονια και τις καταπατήσεις δασών που κανει

    δηθεν οτι σπουδασε στην αμερικη, και δηθεν μιλαει αμερικανικα και οχι ελληνικα, και τσιμπατε και εσεις με τους καραγκιοζηδες,

    τιποτα και ποτε δεν σπουδασε ουτε αυτους ουτε οι αλλοι...

    τουριστες ηταν και τους διναν πλαστα πτυχια, να fύγει αμέσως!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O Αβραμόπουλος είχε από παλιά αγάπη για το χρήμα (εκτός απή τη δόξα). Την πάτησε όμως στο γάμο του. Νόμιζε ότι η γυναίκα του είχε περιουσία και όταν διαπίστωσε το αντίθετο, έψαξε το χρήμα αλλού. Τι να σου κάνει ο άνθρωπος.. Ένα βλαχαδερό είναι που ψάχνει χρήμα και καταξίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΚΑΤΗ
    _____________________________________
    Φορολογούν και τα …αναπηρικά καροτσάκια

    Στην πρόσφατη ομιλία του στην Βουλή για την Οικονομία ο Αντώνης Σαμαράς είπε μεταξύ άλλων: « Είναι ανήθικο να θεωρείτε την αποζημίωση εισόδημα. Όπως είναι ανήθικο και ακραία αντικοινωνικό να θεωρείτε τα αναπηρικά καροτσάκια…
    «είδη πολυτελείας» και να τα φορολογείτε ανάλογα.
    Λές και είναι πολυτελή αυτοκίνητα…»

    Ακολουθεί παρέμβαση αναπήρων πολιτών.................

    ΑΧ..ΑΝΤΩΝΗ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ.
    Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ.

    ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ !!!!
    ΠΑΣΟΚ =ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ. ΖΩΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ - ΚΑΦΡΟΣ.

    ** Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ
    ..μαλακισμένης ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Αβραμοπουλος ειναι πολιτικαντης του παλιου καιρου.
    Στ αρχιδια του η Χωρα, νοιαζεται μονο για την πολιτικη του εξελιξη.
    Σαν Δημαρχος εκανε 5 πραγματα, στο Τουρισμου εκανε 2-3 και βαρεθηκε, στο Υγειας νοιαζοταν μονο να χτισει το δικτυο του για την διαδοχη.
    Δεν ωφελουν την Ελλαδα τετοιοι πολιτικοι.
    Σαμαρα, σουταρησε τον -δυστυχως δεν μπορεις λογω συμφωνιας-
    Φιλοι μπλογκερς, μην βριζεστε μεταξυ σας.
    Κανεις δεν πειθει με μπινελικια.
    Ο σκοπος των μπλογκς δεν ειναι να κριτικαρουμε τα γραφομενα αλλα τα Δημοσια προσωπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΣΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ( Μ@Λ@Κ@Σ) ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ, ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ, ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ,ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ,ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΩΝ,ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡΩΝ ΣΤΟΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ.,ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ,ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ,ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ,ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ),ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.

    ΕΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ/ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ, ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ, ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ,ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ,ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΩΝ,ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡΩΝ ΣΤΟΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ.,ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ,ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ,ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ,ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ),ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.

    Κε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ(ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΡΑΚΩΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ,ΜΕΘΟΔΙΚΟ,ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ,ΕΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά κάνουν οι υπουργίνες, που έχουν επιφορτισθεί να βελτιώσουν το επίπεδο της Υγείας μας, και απογράφουν αυτά που παρέλαβαν από τους προηγούμενους ‘’κακούς’’.

    Στα πλαίσια όμως των πολιτικών τους, αυτό που αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο είναι η εκμετάλλευση κονδυλίων του ΕΣΠΑ για την επιμόρφωση των νέων Διοικητών και Υποδιοικητών τους καθώς και των Διευθυντών και Υποδιευθυντών του Υπουργείου που προΐστανται σε θέματα όπως, Υγειονομική Μηχανική (!!!!!), Διαχείριση Ολικής Ποιότητας (!!!!), Κοινωνιολογία της Υγείας (!!!!), Επιδημιολογία και άλλε τέτοιες απείρου κάλλους θεματικές ενότητες (απόλυτα συμβατές με αυτά που περνάει η χώρα και χρειάζεται το ΕΣΥ σήμερα), ποσού 2.5000.000 € ?????????

    Αυτό τώρα, αποτελεί κατάθεση ψυχής και ομολογία ότι παρά τις opengov διαδικασίες για την επιλογή των αρίστων, τελικά επιλέξαμε τους άσχετους που χρειάζονται επιμόρφωση, ή μήπως αποτελεί υπακοή στα κελεύσματα των παιδιών του LSE (για όποιον γνωρίζει σχετικά), με όχημα την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας ?

    Αλήθεια δε, έχουν φροντίσει οι υπουργίνες να πληροφορηθούν για τις εκπαιδευτικές και άλλες δραστηριότητες της ΕΣΔΥ ? Γνωρίζουν, ας πούμε, το ερευνητικό της έργο, τις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες, την εμπλοκή της στα έργα και τις ημέρες της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας , τις κοινές δράσεις με το ΚΕΕΛΠΝΟ,κ.α. ?

    Εάν όχι, ας τρέξουν γρήγορα γιατί μάλλον θα αντιμετωπίσουν την σέντρα, γρηγορότερα από ότι περιμένουν, ή και θα ήθελαν.

    (Εάν δεν έχουν πάρει χαμπάρι γιατί μιλάμε, ας διαβάσουν τον τελευταίο ‘’Κόσμο του Επενδυτή ‘’. Εκεί θα μάθουν και θα καταλάβουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ
    Α... ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ,ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ολα όσα γράφεται είναι σκανδαλώδης κακοδιοίκηση .Το μεγάλο σκάνδαλο είναι όμως οι 600 μόνιμοι υπάλληλοι που κοστίζουν 23000000 ευρώ ετησίως δηλαδή 38000 ευρώ ο καθένας ετησίως . Αυτοί που απασχολούνται ,γιατί είναι τόσον πολλοί ,τι ειδικότητες έχουν ? .ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ .Οι μισοί είναι αργόμισθοι υποαπασχολούμενοι .Ποιός τους προσέλαβε και με ποιό τρόπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. afta ekanan kai ekapsan thn ellada......ellate kai sthn hleia ston pyrgo na katalabete.....sto noskomeio pyrgou h omada ths n.d kalyptan thn kakodiaxeirhsh twn peroysikawn poy apotimate se polla ekatomyria eyrv........kai sto kekykamea toy eteroy kommatarxh soreia oikonomikvn kai h8ikvn skandalwn.....as mpei eisaggeleas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ολο και πιο πολλοί Ελληνες αγανακτούν γιατ τα σκάνδαλα, τις ρεμούλες, τις μίζες και την πρόκληση των πολιτικών προσώπων αλλά και των δημοσίων υπαλλήλων. Δεν πρόκειται να βάλουμε πλάτη αν δεν κλείσουν οι τρύπες στο "πιθάρι των Δαναϊδων" που λέγεται οικονομικό παρακράτος που επιβιώνει κάθε πολιτικής κατάστασης, αυτόνομο, ανεξάρτητο,θρασύτατο...Οι συμβάσεις έργων υπερδιπλασιάζονται λες και είμαστε ηλίθιοι και δεν γνωρίζουμε τα πραγματικά κοστολόγιασε αρκετές από αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εάν οι πράξεις των δεν είχαν άμεσο αντίκτυπο στην ίδια την υπόσταση της χώρας, τότε με σιγουριά θα μπορούσα να πω ότι μιλάμε για την καλύτερη κωμωδία που έχει ανέβει στα χρονικά της χώρας.

    Μου αρέσει που κάθισαν 5,5 χρόνια στην αντιπολίτευση και ήρθαν με όρεξη για δουλειά στην εξουσία! Που είσαι Αντρέα για να δεις τα παιδιά της αλλαγής!
    Χαχαχαχαααααααααααααααα!

    Κακομοιρε Ελληνα τι εχουν να δουν τα ματια σου ακομη!
    Μ’αυτους που εμπλεξες καλα ξεμπερδεματα.

    Την αρρώστια που έχουν αυτοί στο ΠΑΣΟΚ, ούτε ψυχολόγος, ούτε ψυχίατρος, ούτε ο Φρόϋντ ο ίδιος δεν μπορεί να τη γιατρέψει.

    Μπορεί όμως να τους μάθει να παίρνουν την σωστή θέση για να υποδεχθούν την τσανάκα με το γιαούρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προεκλογικά ο πανύβλακας μας είπε οτι υπάρχουν τα λεφτά
    μετεκλογικά ξαφνικά τάχασε
    μετά πήρε σβαρνα τους μαχαλάδες και έλεγε οτι είμαστε απατεώνες και χρεωκοπιμένοι και περίμενε οι άλλοι να τον θεωρήσουν σοβαρό που έθαβε το ίδιο του το σπίτι………….
    για 6 μήνες μαλώνανε οι δικοί του για τα μέτρα
    τον Φεβρουάριο χωρίς μέτρα για 5ετες του προσφέραν με 6.2% επιτόκιο , 20δισ και πήραν μόνο τα 6.5 δις
    τώρα μετά τα δυσβάσταχτα μέτρα ,την υποτιθέμενη επιτυχία στην πρόσφατη σύσκεψη της ΕΕ και το όπλο που του δόσανε να τόχει στο τραπέζι έτοιμο αν χρειαστεί γιά 7ετες ή και χειρότερα ακόμη για 10 ετες παίρνει το ίδιο επιτόκιο και χειρότερο.
    340 μονάδες βάσης σήμερα.
    Ουάου!
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΥ
    Ο ΓΑΠ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ
    Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ
    ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΛΟΓΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΣΤΟ 2010 ΦΠΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΗΔΕΝ
    ΦΤΩΧΙΑ
    Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕς ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    Πέστε μου άνθρωποι που καταλαβαίνετε αυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω ,πως οι άλλοι οι νεοδημοκράτες,οι αποτυχημένοι ,τα λαμόγια ,που κάνανε χοντράδες ,που κλέβανε ,που….που…..,που τους μαυρίσαμε……ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝΕ ΟΣΑ ΘΕΛΑΝΕ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΑΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ 4 – 5 % ?
    Ο βλακογιώργος μας δουλεύει ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να γιατί ο Αβραμόπουλος είχε έτοιμο νόμο να ψηφιστεί από την Βουλή που απάλλασε πάσης ευθύνης όσους είχαν παρεκτραπεί οικονομικά στον χώρο της υγείας, ΕΑΝ ΔΕΝ ΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΛΟΓΩ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗς ΓΙΑ ΑΛΛΟΥς ΛΟΓΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΉΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. To the Prime Minister George Papandreos

    Who has paid 28.000 Euro for curtains??? Why don't you publish his name and shame him??? Giorgo, what are you afraid off??? I can tell you that the Minister who paid 28.000 Euro for his curtains is DIMITRY AVRAMOPOULOS (ND)the former minister of health and he refurbish his new office in the Ministry of health at night. Good luck Giorgo, I hope you will be able to clean the mess and change things to the better as you promised us the Greek citizens. Remember you swore the oath of Office, so "Do it"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. To the fucking bustard Dimitry avramopoulo

    Why do I have to pay for your fucking mistakes??? Why do I have for your "Greek steak" you eat, your "Greek salad" and your fucking "Greek wine" you drink??? Tell me one good reason why I have to pay for the money you spent unfairly, tell me one good reason why I have to pay for your fucking wrong decisions and your fucking stupid mind, tell me one good reason why I have to just do that???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση