GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποινική δίωξη στον υπουργό Υγείας...

...αλλά της Βουλγαρίας, για τα εμβόλια της νέας γρίπης! Ποινική δίωξη κατά του υπουργού Υγείας της Βουλγαρίας, Μπόζινταρ Νάνεφ, άσκησε η ει...

...αλλά της Βουλγαρίας, για τα εμβόλια της νέας γρίπης!

Ποινική δίωξη κατά του υπουργού Υγείας της Βουλγαρίας, Μπόζινταρ Νάνεφ, άσκησε η εισαγγελία της Σόφιας. Ο υπουργός κατηγορείται για απιστία, εξαιτίας της παραγγελίας φαρμάκων για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης, η οποία κρίθηκε ασύμφορη. Ο υπουργός υπέβαλε την παραίτησή του, ενώ υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες εναντίον του είναι αβάσιμες.
Σύμφωνα με την αρμόδια εισαγγελέα, ο υπουργός θα μπορούσε να αγοράσει το φάρμακο Tamiflu από το βρετανικό δημόσιο, αλλά προτίμησε να το ...

προμηθευθεί από ιδιωτική εταιρεία, με αποτέλεσμα να ζημιωθεί το κράτος κατά 2,,5 εκατομμυρίων λέβα (περίπου 1,3 εκατ. ευρώ). Η προσφορά της εθνικής υγειονομικής υπηρεσίας της Βρετανίας είχε φτάσει στο υπουργείο Υγείας είκοσι μέρες πριν την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου, ανέφερε η εισαγγελέας, Μαργαρίτα Νέμσκα. Παράλληλα, σημείωσε ότι τα φάρμακα έφτασαν στη Βουλγαρία μετά τη λήξη της πανδημίας της νέας γρίπης.
Ο υπουργός Υγείας θα μείνει ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2.000 λέβα.
Τους τελευταίους μήνες οι δικαστικές αρχές έχουν ασκήσει ποινική δίωξη κατά τριών πρώην υπουργών των κυβερνήσεων Στανίσεφ. Η δίωξη εις βάρος του Νάνεφ είναι η πρώτη που ασκείται κατά υπουργού της παρούσας κυβέρνησης.(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

15 σχόλια

  1. Ποινικη διωξη κατα της μπιρμπιλη ποτε θα γίνει?????????????

    http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_1370.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    Η ΚΑΜΠΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!!
    ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΓΑΝΟΙ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗ ΠΡΟ -ΠΟ.
    Αυτή τη φορά θα δοθεί ψυχί τε και σώματι στη διελεύκανση της υπόθεσης.Τα θύματα βλέπετε είναι αφγανοί, αυριανοί ψηφοφόροι του,όχι κωλοέλληνες….

    Ποιες ΜΚΟ, υποδεχωνται τους ανθρωπους των καδων, και τους δινουν καροτσια, διευθυνσεις και τους φερνουν σε επαφη με αυτους που μπορουν να πουλησουν τα ανακυκλωσημα που μαζευουν ?
    Παντα αναρωτιομουν. Τους βλεπω παντου οπου υπαρχουν καδοι πρεπει να ειναι παρα πολλοι. ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ !

    * ΑΡΑΓΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ
    ΘΑ βάλει διαθεσιμότητα
    τον ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΔΥΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕ, επειδή έβαλαν βόμβες κατά Αφγανών και Πακιστανών ?

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕΤΑ ?
    Η ΑΦΡΟ Η ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ
    ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΒΟΥΓΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
    Χαλαράααααα. . .
    Ο Γιωργάκης σας πρόλαβε.
    ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΔΩ
    Επίσημα στιοιχεία της αστυνομίας:
    Δεκαέξι ληστείες την ημέρα σημειώνονται κατά μέσο όρο στην επικράτεια τις τελευταίες μέρες, με το μεγαλύτερο ποσοστό να καταγράφεται στην Αττική, όπου οι ληστείες φτάνουν μερικές φορές και τις 15 ημερησίως.
    Ο μεγαλύτερος αριθμός ληστειών καταγράφεται στους δρόμους, με θύματα κυρίως γυναίκες, ηλικιωμένα άτομα, μεταφορείς χρημάτων και ανήλικους, ενώ ακολουθούν οι ληστείες σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα κάθε είδους και τράπεζες.
    Μεγάλος είναι επίσης ο αριθμός ληστειών που γίνεται σε σπίτια, ύστερα από εισβολές ένοπλων κακοποιών, συνήθως κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ σε υψηλή θέση στην κατηγορία των θυμάτων ληστειών εξακολουθούν να βρίσκονται οι οδηγοί ταξί, οι υπάλληλοι πρατηρίων υγρών καυσίμων και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ψιλικών.
    Ο κατάλογος των στόχων των ληστρικών συμμοριών συνεχώς διευρύνεται, με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα και άτομα που δεν το περίμεναν ποτέ. Τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκε το φαινόμενο της εισβολής ενόπλων σε ταβέρνες, όπου οι δράστες ληστεύουν ιδιοκτήτες και πελάτες.
    (Ψίτ μαζόχες . . . μην ξεχάσετε να τον ξαναψηφίσετε, άν ζείτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Breaking news.
    Μεγάλη σύγκρουση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης στο κοινοβούλιο του Αφγανιστάν.
    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μάρ-Μπούο-Σαλίμ κατηγόρησε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης πως μετέτρεψε την Καμπούλ σε Αθήνα!
    Η προσβολή κατά της χώρας οδήγησε 40 βουλευτές της κυβέρνησης σε παραίτηση, ενώ πανικόβλητος ο πρωθυπουργός Σαλάμ-Αλέκουμ κήρυξε πρόωρες εκλογές για την Κυριακή 11 Απριλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α Λ Η Τ Ε Σ ΠΑΣΟΚΟΙ.. ΑΛΗΤΕΣ ...

    Εδώ πνιγόμαστε και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.
    Νωρίς νωρίς κι αρχίσαν τα περίεργα.
    * Αμπού Ντάμπι με Νικολάκη και αμέσως μετά
    * η υπόθεση με την πριμοδότηση της ισπανικής πολυεθνικής.
    * Και καπάκι 250.000 ευρώ σε Αμερικάνο για μερικές ώρες σεμινάρια.
    Με τη χώρα υπό πτώχευση.
    Και έπεται συνέχεια.
    Αποδεικνύεται πόσο σέβονται τα χρήματα του ελληνικού λαού και πόσο κούφιες είναι οι κορώνες για λιτότητα και διαφάνεια.
    Δίνουν την εντύπωση ότι ανέβηκαν κι αυτοί για τη μάσα.

    Μας θεωρούν και δικαίως ζώα, μας έχουν γραμμένους και ακολουθούν την πατροπαράδοτη τακτική.
    Του δουλέματος και της αρπαχτής.
    --------------------------------
    Είναι απίστευτο αυτό το powerpoint με το greek government/political support!
    Δεν μπορεί να τα γραφουν τυχαία αυτά τα πραγματα οι Ισπανοί.
    Και γράφουν έχουν extra cost 25% και ο νομος δίνει extra price 25%!
    Πρέπει να λογοδοτησει κάποιος.
    ΤΩΡΑ.
    ΜΑΛΑΚΑ....ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!!
    ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙ. ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. __________________________________

    Πρέπει να λογοδοτησει κάποιος.

    Τους χαριζει λεφτα του Ελληνικού λαού.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΛΟΠΗ !!!!

    Ευτυχώς που υπάρχουν τα blogs γιατί οι δημοσιογραφοι του payroll (π.χ. Πρετεντερης) ξέρουν να βγαζουν ψευτικες δημοσκοπήσεις που δηθεν δειχνουν την ξεφτίλω-Μπιρμπίλω στο top5 δημοτικότητας.
    __________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ TAMIFLU EINAI ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εδώ οι ίδιες αντίγραφες . Κάθε σελίδα που θα άνοιξης είναι ίδια με τις άλλες !!!!!!!!! Τα ίδια άρθρα και τα ίδια άτομα !!! Εσείς οι πιο πάνω είσαστε πραγματικά άρρωστοι η είστε αυτοί που βάζουνε τις βόμβες .Δεν εξηγείτε τέτοιο μίσος και πώρωση !!Αυτό δείχνει ότι είστε απλά κοματοσκυλα και πληρωμένοι βρομιάρηδες , είστε πραγματικά για κλάματα βλαμμένα υπόθετα χαμένα μέσα στο βούρκο και κομματικό μίσος σας .Σας έχουμε γραμμένους στα αρχίδια για αυτό εσείς που μείνατε σε αυτό blog είστε όλοι και όλοι τρεις .Ο καθένας σας γράφει δυο-τρία άρθρα που τα γυροφέρνει με copy-paste σε όλες τις σελίδες !! Μια φορά το καταφέρατε και διώξατε όλο το κόσμο που θα ήθελε να ανταλλάξει απόψεις διότι για βρισιές και μαλακίες πάμε στο γήπεδο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ και ΤΟ κλασμένο....ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ
    ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

    "ΧXL Ο Νομάρχης Πειραιά! "

    "Δεν καταλαβαίνει από οικονομική κρίση ο νομάρχης Πειραιά Γ.Μίχας μιας που λόγο των εορτών απέστειλε χιλιάδες πανάκριβες ευχητήριες κάρτες, φυσικά με έξοδα της Νομαρχίας!

    Προεκλογικό έτος...
    θα μας πείτε και μιας που ο νομάρχης φλερτάρει με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια είπε να στείλει καμιά 20000 χιλιάδες κάρτες να κάνει το κομμάτι του….

    Αλήθεια κ. Νομάρχα μπορείτε να μας πείτε το κόστος της συγκεκριμένης κάρτας;

    Μπορείτε να μας πείτε πόσες κάρτες αποστείλατε και ποιος τις πλήρωσε;

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΡΕΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΩ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
    τι να πείς !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν η Βουλγαρία έχει δικαστική εξουσία ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ αν και νεόκοπη δημοκρατία, ενώ εμείς εδώ στην Ελλάδα με περισσότερα χρόνια δημοκρατίας - ας πούμε - έχουμε τους δικαστές να ασχολούνται με το κάθε δύστυχο βαποράκι ή τον ταλαίπωρο μικροεπαγγελματία που δεν έχει να πληρώσει το ΤΕΒΕ του, αφήνοντας ΑΝΕΠΑΦΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΕΚΔΟΤΕΣ, ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ τότε είναι βέβαιο οτι Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "O Καρχιμάκης ζητάει να του πληρώνουμε και τον καφέ που πίνει στο αεροδρόμιο!!!
    - ΕΛΕΟΣ!"

    "Φαντάζεστε έναν υπουργό να ζητάει από το κράτος να πληρώσει και τον καφέ που πίνει στο αεροδρόμιο, περιμένοντας το αεροπλάνο;
    Φαντάζεστε μια ολόκληρη διοίκηση να ασχολείται για την έκδοση υπουργικής απόφασης, ώστε να εισπράξει ο υπουργός τα λεφτά που πλήρωσε για τον καφέ του; Μη βιαστείτε να πείτε «έλα, ρε, αυτά δε γίνονται». Γιατί γίνονται και παραγίνονται....

    Στρογγυλοκάθεται, δηλαδή, το κυβερνητικό στέλεχος με την παρέα του στην αίθουσα VIΡ, παραγγέλλουν καφέδες, χυμούς, ποτά και φαγητό και ο λογαριασμός πηγαίνει στα… κορόιδα. Στο φορολογούμενο λαουτζίκο. Την παράδοση αυτή συνεχίζουν κανονικότατα και οι «πράσινες» πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων, όπως αποκαλύπτεται από έγγραφα που έχουμε στη διάθεση μας και αφορούν ταξίδια του υφυπουργού Αγροτικης Ανάπτυξης Καρχιμάκη.

    Το διαβιβαστικό αναφέρει: «Σας αποστέλλουμε συνημμένα δικαιολογητικά της δαπάνης που προέκυψε από την παράθεση καφέ, χυμών κΛπ. στον Υφυπουργό ΑΑΤ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου…». Εχουμε, επίσης, στη διάθεση μας δυο υπουργικές αποφάσεις της Κ. Μπατζελή, που εγκρίνουν την καταβολή στον Μ. Καρχιμάκη ποσών 69,92 ευρώ και 29,15 ευρώ, αντίστοιχα για «καφέ, αναψυκτικά και βρώσιμα από την Olympic Catering ΑΕ».

    Κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του υπουργείου, ασχολήθηκαν υπάλληλοι (εισηγητής, προϊστάμενος), γράφτηκαν έγγραφα και εκδόθηκαν υπουργικές αποφάσεις για να εισπράξει ο υφυπουργός τα λεφτά για καφέδες και σάντουιτς (μιλάμε για 100 ευρώ συνολικά, που αφορούν 7 ταξίδια)!

    Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Την καρμιριά του υφυπουργού (είναι και από τη Σητεία, τρομάρα του!), που παίρνει τόσα λεφτά (ως βουλευτής και υφυπουργός), αλλά χρεώνει τους καφέδες του στο κράτος;

    ΥΓ: Πέραν όλων των άλλων, εμείς ρωτάμε. Οταν ταξιδεύουν υπουργοί, υφυπουργοί και υπηρεσιακοί παράγοντες παίρνουν έξοδα μετακίνησης για διαμονή, διατροφή κ.λπ. Δεν θα έπρεπε απ’ αυτά να πληρώνουν και τους καφέδες τους; Γιατί κόβεται έξτρα κονδύλι;"

    EINAI NA MHN ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ..........
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.
    ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.
    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ, ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση