GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γόρδιος δεσμός έγιναν οι αρμοδιότητες...

Έξι μήνες μετά τις εκλογές, δεν έχουν δοθεί ακόμη στους υφυπουργούς, στο υπ. Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας... Από τον Χρήστο Μπουκάτη . ...

Έξι μήνες μετά τις εκλογές, δεν έχουν δοθεί ακόμη στους υφυπουργούς, στο υπ. Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας...

Από τον Χρήστο Μπουκάτη
.
Σε κρυφή πληγή εξελίσσεται για την κυβέρνηση το θέμα των αρμοδιοτήτων που σε ορισμένους τομείς δεν έχουν δοθεί ακόμη στους υφυπουργούς, μολονότι έχουν περάσει έξι μήνες από τις εκλογές. Ιδιαίτερα, το πρόβλημα παίρνει σοβαρές διαστάσεις στο υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Οι δύο υφυπουργοί Μάρκος Μπόλαρης και Σταύρος Αρναουτάκης δεν έχουν ακόμη πάρει αρμοδιότητες...
Τυπικά η καθυστέρηση έχει να κάνει με το ότι το υπουργείο αυτό έχει "αναμορφωθεί" καθώς καλύπτει και νέους τομείς ενώ...

συγχωνεύθηκαν και υπηρεσίες άλλων υπουργείων. Επί της ουσίας φαίνεται να υπάρχουν πάντως κι άλλοι λόγοι.
Ένα σχέδιο που στο μεταξύ είχε ετοιμάσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύμβουλος της υπουργού Λούκας Κατσέλη, κ. Άννα Στρατινάκη, για τις αρμοδιότητες των υφυπουργών δεν έγινε αποδεκτό καθώς τους καθιστούσε επί της ουσίας διακοσμητικούς. Έτσι ο καταμερισμός των αρμοδιοτήτων δεν έχει πάρει ακόμη τελική μορφή, χωρίς η υπουργός να δίνει λύση και το Μέγαρο Μαξίμου να παρακολουθεί αμήχανο το πρόβλημα που τείνει να καταστεί γόρδιος δεσμός. Και παρασκηνιακά η ένταση μεγαλώνει...

15 σχόλια

  1. Με την ανοχή της Αγγλίας όπως και στους δυο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, η Γερμανία με συμμάχους φανερούς τους Ολλανδούς και τους Σκανδιναβούς, και κρυφούς τους Τούρκους, ΞΕΚΙΝΗΣΕ τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι με τα κανόνια και τα τανκς όπως τους προηγούμενους αλλά με το Ευρώ και τα δανεικά της τα οποία απλόχερα τα έδινε από την εποχή που έκοβε όσα Μάρκα ήθελε και ποιος να την ελέγξει!
    Πρώτο θύμα της δυστυχώς θα είναι η Ελλάδα μας, η Ελλάδα της οποίας τον Χρυσό που της κατάκλεψε σαν κατακτητής στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ουδέποτε επέστρεψε και ας λέει η Μέρκελ ότι μέσω της ΕΟΚ μας βοήθησε οικονομικά το ένα χέρι μας έδινε αυτή την βοήθεια και με το άλλο χέρι μας ανάγκαζε να αγοράζουμε τα ΛΈΟΠΑΡΝΤ, και για αυτό το λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να οριστούν τα σύνορα της Ευρώπης της ΕΟΚ, έτσι που να μπορεί να μας απομυζεί με τους εξοπλισμούς, για αυτόν τον λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να έχει η Ευρώπη της ΕΟΚ ένα κοινό κουμπαρά, ένα ταμείο, ένα κοινό έλεγχο των οικονομικών της, για να μπορεί κάποια στιγμή η ίδια η Γερμανία με την οικονομική της ισχύ να κατακτήσει την υπόλοιπη Ευρώπη, δίχως να ρίξει μια τουφεκιά, αυτά θέλουν οι Γερμανοί οι οποίοι όπως και οι Τούρκοι δεν εγκατέλειψαν ποτέ τον μεγαλοϊδεατισμό τους για επέκταση των συνόρων τους, η Γερμανία με το ΧΡΗΜΑ και η Τουρκία με τους Μετανάστες.
    Εις Υγείαν μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9:10,
    Δεν ξέρω από που προέρχονται τα προσωπικά σου αδιέξοδα, αλλά εάν σου είπανε ότι μιά μαλακία την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα, σου κάνανε πλάκα.
    Έτσι όπως πάς θα καταντήσεις κλινική περίπτωση, σαν τον bloopers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή ό ΓΑΠ κι ή παρέα τών ""μάγων υπουργών του"",
    προσπαθούν νά μάς τρελλάνουν εδώ καί πέντε μήνες περίπου,μέ τά περί οικονομίας κι επειδή θεωρώ,ότι δέν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις,master καί διδκτορικά,στά περί οικονομίας,ήθελα νά ρωτήσω τούς επαϊοντες καί σοφούς.
    Όταν ή οικονομία σου πράγματι είναι σέ τραγική κατάσταση,αλλά χειρότερα,όταν αυτήν τήν κατάσταση,εσύ καί μόνον εσύ,όχι μόνον προβάλλεις διεθνώς έμμεσα,καταγγέλοντας τήν προηγούμενην κυβέρνηση,αλλά δηλώνεις (διεθνώς),ότι ή οικονομία μας:
    EINAI ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ
    ΕΙΜΕΘΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟς ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ
    (εδώ μίαν παρατήρηση,Απορώ πώς τήν λέξη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ,πολλά ΜΜΕ/+e,τήν γράφουν μέ ω-μέγα ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!!!)
    ΕΙΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ........ΕΙΝΑΙ!!!
    Ποίοι μεγάλοι οικονομικοί οίκοι καί Ε.Ε.δέν θά προσπαθήσουν νά κερδοσκοπήσουν ή νά μήν σέ βοηθήσουν??
    Οί κερδοσκόποι έχουν όικονομική ανάγκη ή εσύ πού εκτίθεσαι στό διεθνές "κλαρί" καί εκπλιπαρείς διά δάνεια,έχοντας προηγόυμένως,
    δυσφημήσει τήν χώραν σου,
    ανεπανόρθωτα?
    Κι όχι μόνον αυτό.
    Αλλά ξεστομίζεις κι απειλές κατά τών χρηματοπιστωτικών οίκων,ανακοινώνεις πολεμικά τελεσίγραφα κατά πάντων,ακόμη καί κατά τής Ε.Ε.,προσπαθής νά οργανώσης ομάδες κρούσης,μέ τί ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ κ.λ.π κατά αυτών,θεωρώντας ότι ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΕΙΛΕΣ(!!!!) ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΘΕΝ!!!!!!!
    Ή έχεις ανάγκη καί σύμφωνα μέ τίς διεθνείς αξιολογήσεις θά πληρώσεις τό τίμημα (επιτόκιο) σέ συμφέρει ή όχι ή δέν έχεις ανάγκη καί τούς γράφεις στά αρχ@@@@@@@ σου όλους!
    Φαντάζεσθε,νά έχετε μία κόρη,κουτσή,τυφλή,μέ σύνδρομο down κι εσύ,ό πατέρας δηλαδή,νά δημοσιεύης στόν τύπον,αναφέροντας όλα τά προβλήματα/χαρακτηριστικά της,ότι ζητάς ΓΑΜΠΡΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΝ ΟΡΟ, ΝΑ ΕΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΙΚΑ
    (Ο ΓΑΜΠΡΟΣ)!!!!
    Μόνον εάν ήτο κόρη μεγαλοβιομηχάνου-εφοπλιστή-τραπεζίτη,θά εύρισκε κι εύκολα καί πολλούς υποψηφίους (υπάρχουν πολλά παραδείγματα) γαμπρούς.
    Πρός τί λοιπόν οί συνεχείς αναφορές τού ΓΑΠ καί τών μάγων του,περί κερδοσκόπων,Γερμανίας κ.λ.π.??
    Άς βγάλουν επί τέλους τόν σκασμόν,νά καθήσουν νά δουλέψουν,νά κόψουν τίς εμφανίσεις στά ΜΜΕ,νά κόψουν τήν έπαρση,τά ψεύδη καί τίς απειλές,μέ τό πιστόλι πάνω στό τραπέζι (δυτυχώς διά ΄μάς,πού ό ΓΑΠ αντί νά πυροβολήση στόν κρόταφόν του,
    πυροβόλησε τό πόδι του.Κρίμα!!!)
    Ή διεθής κοινότητα κι ιδίως ή Γερμανία-Γαλλία αλλά κι άλλες χώρες,όπως φυσικά κι οί διεθνείς χρηματοπιστωτικοί οίκοι,τόν ΓΑΠ,τήν παρέα του καί εμάς όλους,μάς έχουν γραμμένους στά αρχ@@@@@ τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αμοιβές των δικηγόρων στην Ελλάδα .

    Οι δικηγόροι στην Ελλάδα βγάζουν πολλά μαύρα χρήματα διότι τους καλύπτει το σύστημα .
    Σχεδόν όλοι οι βουλευτές και υψηλά κομματικά στελέχη
    των κομμάτων , της κρατικής μηχανής , των τραπεζών , είναι δικηγόροι και έχουν πολυτελέστατα γραφεία δικηγορικά , με πολύ προσωπικό και διείσδυση στην τηλεόραση , για να περνάνε τι απόψεις τους , και να περνούν τις δουλειές των δημοσίων έργων επιδότησης από την ευρωπαϊκής ένωσης , {παράνομα)
    για να μην φαίνονται τα πραγματικά αφεντικά τους .
    να βγάζουν έξω έμπορους ναρκωτικών , μεγαλοαπατεώνες καταχραστής του δημοσίου χρήματος .
    Ο Πρόεδρος , του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών είναι
    κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ , είναι μάλιστα και υψηλά αμειβόμενος μόνιμος δικηγόρος στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ παίρνοντας πάνω από 7.000 ευρύ τον ΜΗΝΑ , παίρνοντας μάλιστα και μεγάλες δουλειές τις τράπεζας για το γραφείο του.
    Οι δικηγόροι που εργάζονται στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 3.500 ΕΥΡΩ μέχρι 6.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ .
    Επίσης η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,έχει μαζέψει ένα σωρό κομματόσκυλα δικηγόρους , που είναι συνεργαζόμενοι με πολύ υψηλές αμοιβές .
    Οι άλλες τράπεζες δεν δίνουν τόσο σκανδαλώδες παράνομες
    αμοιβές και μισθούς σε δικηγόρους .
    Ας επέμβει κανένας εισαγγελίας στην Εθνική τράπεζα να ελέγξει τις μισθοδοσίες των δικηγόρων της και των συνεργαζόμενων της .
    Όλοι οι άλλοι υπάλληλοι τις τράπεζας παίρνουν από 700 ευρώ μέχρι 1.500 ευρώ ,τον μήνα καθαρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12.ΟΟ

    ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ ΑΠ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ!

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΄Η ΘΑΝΑΤΟΣ!

    ΠΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μην ξεχνάτε αγαπητοί μου την “πρώτη” κίνηση που έκανε ο ΓΑΠ ως πρωθυπουργός:
    ΈΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΙΜΠΙΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΊΣΕΙ ΑΝΆΚΤΟΡΑ!!!!

    όχι μόνο ανεμόμυλους κυνηγάει…όχι μόνο ανεβασμένος πάνω στο καλάμι είναι…αλλά σαν το Forest Gump τρέχει πέρα δώθε νομίζοντας πως κάτι κάνει…
    και φυσικά, όπως ο Forest Gump, συγκινεί τους ομοίους του…
    ...ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΘΙΟΥΣ σαν τον ΚΟΥΤΟΥΤΣΙΚΟ.........βλαμμένο ούστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καψαμπέλη, τα βαρειά αφήνουν κουσούρια, δεν το ήξερες;
    Ο Καραμανλής δεν απέλυσε τους πασόκους συμβασιούχους, όπως έκανε ο Γιωργάκης.
    Ο Καραμανλής τη βενζίνη στην είχε 1 ευρώ και όχι 1,50 μέσα.
    Ο Καραμανλής αύξησε τη σύνταξη τυ ΟΓΑ 300% στα πεντέμισυ χρόνια, ο Γιωργάκης που έλεγε ότι θα την πάει στα 550 ευρώ, κάνει τώρα την πάπια.
    Ο Καραμανλής δεν μείωσε τους μισθούς των Δ.Υ. και δεν αύξησε τους ανέργους κατά 200.000 μέσα σε λίγους μήνες, αντίθετα την πήρε από το 11,2% και την έφτασε στο 7%.
    Ο Καραμανλής δεν έταξε λαγούς με πετραχήλια στο λαό σαν τον ήρωά σου τον κωλοτούμπα, μας είπε ότι δεδομένης της παγκόσμιας κρίσης πρέπει να κάνουμε οικονομία. Ο βλαμμένος ήρωάς σου μας κάνει όμως οικονομία μέχρι θανάτου.
    Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ποιότητας χαρακτήρα ανάμεσα στον Καραμανλή και το Γιωργάκη που δεν έχει νόημα να συνεχίσω με άλλα παραδείγματα.
    Εσύ συνέχισε να ζείς στον ονειροπαρμένο κόσμο της προσωπικής σου μαλακίας.
    Προφανώς αυτό σε βολεύει, γιατί ταιριάζει με την αθεράπευτη ψυχασθένειά σου και τα άρρωστα παιδικά σου χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζήτω ο Καραμανλής λοιπόν, οι συμμορίες των κουμπάρων, τα αγιογδυτών, και των δομημένων, ανασκολοπισμένων ελλήνων. Με τόσους μικρόνοες πώς να μην χρεωκοπήσει η χώρα; Διανοητικού επιπέδου Ρουσόπουλου η δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. THE END...........GIORGO.
    Νομίζω πως οι Έλληνες θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σοβαρά πια την αλλαγή της κυβέρνησης.

    Στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να πάμε πιο χαμηλά.
    Έχουμε χάσει με το GAP την αξιοπιστία σαν λαός και ταυτόχρονα δεχόμαστε άκριτα το μίσος του.
    της κυβέρνησης
    και της προπαγάνδας,
    που κατηγορούν τους έλληνες συνολικά, αλλά και επιμέρους κάθε εργατική και κοινωνική ομάδα,
    σαν απατεώνες, διεφθαρμένους, κλέφτες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

    Η κυβέρνηση αυτή προσβάλει όλους τους Έλληνες και εμείς ακόμη τους ανεχόμαστε ?
    ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.......ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζήτω ο Καραμανλής λοιπόν, οι συμμορίες των κουμπάρων, τα αγιογδυτών, και των δομημένων, ανασκολοπισμένων ελλήνων. Με τόσους μικρόνοες πώς να μην χρεωκοπήσει η χώρα; Διανοητικού επιπέδου Ρουσόπουλου η δεξιά.
    σκεψου ποσο μαζόχα είσαι που σε σκίζουν και σου αρέσει
    σκέψου οτι τα λαμόγια γανειζόντανε με επιτοκιο 5 % και οι αξιόπιστοι με 6,5%
    σκέψου όταν χάσεις την δουλεία σου να πας να φιλήσεις τον ΓΑΠ
    σκέψου την Ελλάδα προ εκλογών με τα λαμόγια και την Ελλαδα σήμερα
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΛΑΣ ΚΑΦΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 800.000 Έλληνες ζούν άμεσα ή έμμεσα από την οικοδομή (μπετατζήδες, κτίστες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, πλακάδες, μεσίτες, σοβατζήδες, έμποροι οικοδομικών υλικών, κουζινάδες, συμβολαιογράφοι, ελαιοχρωματιστές, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, είναι ατέλειωτη η λίστα).
    Όλοι αυτοί οι άνθρωποι (και οι οικογενειές τους) θα πεινάσουν με τα νέα φορολογικά μέτρα.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΑΝΑ;
    Όταν φτάνουμε στο σημείο να βάζουν τεκμήριο στην πρώτη κατοικία, έχουμε το εξής τραγελαφικό.
    Οι ανωτέρω άνεργοι ή υποαπασχολούμενοι επαγγελματίες (μαζί με εκατομμύρια άλλους Έλληνες που δεν έχουν πια εισοδήματα) να καλούνται να πληρώνουν από 5.000-10.000 ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ στην εφορία, μόνο και μόνο επειδή παλιότερα έκαναν το σκατό τους παξιμάδι για να αποκτήσουν ένα σπίτι, ακόμη και εάν είναι με δάνειο.
    Τους ρωτάει κανείς που θα τα βρούνε, τη στιγμή που δεν θα μπορούν ούτε την οικογένεια να θρέψουν;
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΥΧΘΗΤΩ!
    Έμπαινε Γιώργο, γκρέμισε την Ελλάδα, οδήγησέ μας όλους στην αυτοκτονία. Αφού τα παραμύθια σου έπιασαν τόπο, μην αφήνεις τίποτε όρθιο.
    Εμάς μας αξίζει να πεινάσουμε, να γονατίσουμε, να εξαθλιωθούμε μπάς και κάποια στογμή βάλουμε μυαλό και σε στείλουμε από εκεί που ήρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μία απίστευτη γκάφα του υπουργείου Οικονομικών αποκαλύπτει η εφημερίδα Veto της Κυριακής.
    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το υπουργείο παρέλειψε, από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στον Όλι Ρεν, 250.000.000 ευρώ κρατικά έσοδα από καύσιμα.
    Η Ελλάδα παρουσίασε δηλαδή στην Κομισιόν μείωση εσόδων για τον Φεβρουάριο, ενώ υπήρχε αύξηση 4%.
    Αποτέλεσμα της παρουσίασης των λανθασμένων στοιχείων για την πορεία των εσόδων ήταν πρακτικά να μηδενιστεί η διαπραγματευτική ισχύς του υπουργείου Οικονομικών έναντι των απαιτήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    αυτος ο πασοκικος θιασος δεν εχει ιστορικο προηγουμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια. Διαβάστε το προβοκατόρικο άρθρο του σημερινού ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ που υπογράφει ο λεγεωνάριος της Λούκας κ. Ι. Καμπουράκης. Φταίει, γράφει, ο Παμπούκης για την καθυστέρηση στην ανάθεση αμορδιοτήτων. Σε ποιους τα λές αυτά ρε τσόγλανε; Όλοι γνωρίζουν ότι η Λούκα και ο εσμός που την ακολουθεί δεν θέλει να δώσει καμμιά αρμοδιότητα σε κανένα. Ξεχνάς βρε υπομείοντα τι δήλωσε στη Θεσσαλονίκη για τον Υφυπουργό προν μερικές βδομάδες; "Είναι, είπε, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου στη Θεσσαλονίκη". ¨Αξιος ο μισθός σου αγόρι μου αλλά να δω σε λίγο καιρό ποια πόρτα θα κτυπάς για το αντίτιμο της υποτέλειάς σου. Αυτό είναι το επίπεδο της ελληνικής δημοσιογραφίας! Εν τη παλάμη και βοήσωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΛΑΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΣΠ ΣΕΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΔΙΝΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΣΠ ΣΕΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση