GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί έφαγε ξύλο ο Παναγόπουλος...

Aπό το http://papaioannou.wordpress.com/ Γιατί έφαγε ξύλο ο Παναγόπουλος; Μα είναι ένα απλό τυχαίο γεγονός! Αυτόν βρήκαν πρόχειρο. Αυτόν βρή...

Aπό το http://papaioannou.wordpress.com/

Γιατί έφαγε ξύλο ο Παναγόπουλος; Μα είναι ένα απλό τυχαίο γεγονός!
Αυτόν βρήκαν πρόχειρο. Αυτόν βρήκαν πρώτο.
Όταν συναίνεση φτιάχνεται σε βάρος του εργαζομένου τότε νόμος γίνεται το δίκιο του εργάτη σε μια δικαιοσύνη που αποδίδεται πια επιτόπου. Και ο τόπος του εγκλήματος είναι η Βουλή.
Η Βουλή που αδυνατεί να αναλάβει τις Ιστορικές ευθύνες της.
Αύριο θα πετύχουν κάποιον άλλον και αλίμονο του. Αθώοι δεν υπάρχουν αυτή την ώρα.
Και όσοι δεν καταλάβουν το βάθος της εικόνας όσοι δεν κατανοούν ότι από εδώ κάτω σε αυτή την ταπεινή γωνιά του φράχτη, αγκαλιά με την κοινωνία μάθαμε να ψυχανεμιζόμαστε τα μελλούμενα και να κοιτάμε στο μέλλον με τόλμη,όσοι δεν καταλαβουν κακό του κεφαλιού τους.
Δεν υπάρχει αίτημα υπάρχει μόνο οργή που βγήκε ήδη απο τον Δεκέμβρη.
Προφανώς και τα ΜΜΕ θα φάνε ξύλο αν...

συνεχίσουν να παίρνουν την θέση υπέρ κάποιου σε αυτό τον χαμό. Σε αυτό που έρχεται η θέση των ΜΜΕ είναι θέση αναμεταδότη.
Δεν μιλάμε για πιτσιρίκια πλέον αλλά για μπαμπάδες και βλέπω καπνό και μυρίζει ήδη κάτι καμένο.
Καταστροφή, Εξέγερση σίγουρα είναι πρόοδος.

32 σχόλια

  1. Σοβαρά δεν γνωρίζεις γιατί έφαγε ξύλο αυτό το υποκείμενο? Δεν γνωρίζεις ότι πουλά εργατοπατερισμό για να πλουτίζει ο ίδιος και το σινάφι του σε βάρος χιλιάδων ανέργων και χαμηλόμισθων? Δεν γνωρίζεις ότι ο κρατικοδίαιτος συνδικαλιστής είναι η κατάντια του εργατικού κινήματος τον 21 αιώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ στο video βλέπω οτι αυτός και οι δικοί του ορμάνε και χτυπάνε τον διαδηλωτή και μετά όπως τον δείχνουνε σε φωτογραφίες φαίνεται οτι τις έφαγε.
    Τώρα πώς αυτό δεν το βλέπουν οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ είναι η αμερόλιπτη παραγωγή ειδήσεων που διοχετεύουν στον κόσμο.
    Οταν ο κόσμος βλέπει ότι επειδή μιά κυβέρνηση δεν έκανε επί 6 μηνο ΤΙΠΟΤΑ για να ανατρέψει την άσχημη οικονομική κτάσταση των δημοσιονομικών της χώρας,που οι πολιτικοί διαμόρφωσαν και υπο την πίεση της ανικανότητας αυτής,κάνει το εύκολο να γονατίσει τους μισθωτούς που δεν φταίνε σε τίποτα ,συζητάμε σήμερα γιατί τις έφαγε ο παναγόπουλος ή γιατί τις έφαγε μόνο ο παναγόπουλος.
    Η εποχή της ατιμωρησίας πέρασε οι οπαδοί καταλαβαίνοντας οτι οι προστάτες τους πολιτικοί δεν έχουν πλέον τα περιθώρια να τους βολεύουν ,θα στραφούν τώρα εναντίον τους γιατί αυτή η σχέση ήταν σχέση συμφέροντος και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μέτρο (του ξυλοδαρμού) είναι προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά άργησε να ληφθεί και δεν είναι αρκετό. Ένα λαμόγιο λιγότερο δεν είναι και πολύ σημαντικό. Φαίνεται ότι εκτός από τις "αγορές" είναι νευρικός και ο κόσμος της εργασίας. Μόνο που δεν έχει πίσω του τα καθεστωτικά ΜΜΕ να τον προβάλλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Βούγιας τι εχει να πεί τώρα για τούς συντρόφους του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τό κακό με τον Παναγόπουλο ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. fsosialistisblogspot.com6 Μαρ 2010, 9:44:00 π.μ.

    Γιατί έφαγε ξύλο ο Παναγόπουλος.

    Μέχρι σήμερα ο Παναγόπουλος , οι προκάτοχοί του και οι ηγεσίες της ΓΣΣΕ ξεπουλούσαν τα κεκτημένα των εργαζόμενων,τα δικαιώματά τους και το δικαίωμα της εργασίας τους στα Αφεντικά τους με τελικό στόχο την βουλευτική Ασυλία που τους την χορηγούσε κυρίως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

    Σύντροφοι η 3η Σεπτέμβρη δεν λέει αυτά.

    Ξεχάσαμε το σύνθημα "Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ".

    Απαξιώθηκε το κόμμα και ο καθένας αποφασίζει ότι θέλει.

    Ποιοί είναι οι εκπρόσωποι των εργατών,των αγροτών, των μικρομεσαίων στην ΒΟΥΛΗ????????????

    Τα λαμόγια που ντύθηκαν με τον μανδύα του Συνδικαλιστή, του Βουλευτή, του Υπουργού, του Νομάρχη, του Δημάρχου κλπ. ήρθε η ώρα να φύγουν γιατί ήδη ξεπέρασαν τα εσκαμμένα (γιατί δυστυχώς θα έχουμε πολλά τέτοια φαινόμενα τα οποία είναι καταδικαστέα) και η δικαιοσύνη να κάνει το αυτονόητο.ΦΥΛΑΚΗ.

    Σύντροφοι!

    Ξεπουλήσαμε αντί πινακίου φακής ελέω ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ τα πάντα δίνοντας την ευκαιρία στον κάθε τυχάρπαστο να βγαίνει στα ΜΜΕ και να υπερασπίζεται σαν αριστερός τιμητής τον κρατικό χαρακτήρα των ΔΕΚΟ, να υπερασπίζεται το "λαικό εισόδημα" με ύφος χιλίων Πρωθυπουργών.

    Ετσι καταντήσαμε.

    Και κάτι τελευταίο.
    Γιατί κανείς τους δεν μιλάει τί κάνουν με το ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ?????????

    ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γινεται να κανουμε κατι και να μην γυρισει ο μαλακας μας πισω?

    ας μεινει εξω εκει που παει στην αμερικη οπου και γεννηθηκε και μεγαλωσε αλλωστε.

    μια χαρα γουσταρει εκει.

    ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΑΚΟΣ ΛΑΚΩΝ6 Μαρ 2010, 9:57:00 π.μ.

    ΑΣΧΕΤΟ.ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ.

    ΡΩΤΑΩ :


    EINAI ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS , ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΝΟΤΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΦΥΛΑΚΗ ???

    ΡΩΤΑΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ....ΠΟΥΣΟΥΝ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ....

    ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ !!!!

    ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΗ ΡΗΞΗ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ο ΜΑΡΚΟΣ .....Ο ΜΙΜΙΚΟΣ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΑΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ?

    ΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

    ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΣΟΝΟΥΠΩ.

    ..............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρχισαν και πεφτουν οι σφαλιαρες επρεπε να το περιμενουν.Ο κοσμακης τους ειχε στειλει το μυνημα αυτοι οπως παντα αργησαν να το παρουν.Ελπιζω να ξυπνισουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παράνομο το THEMALL!!!
    Να πληρώσει ο Λάτσης 5-6 δίς ευρώ πρόστιμο για την κλοπή δημόσιας περιουσάς και τις παραβάσεις της νομοθεσίας τώρα!!! Να απομακρυνθεί ο Ταμβακάκης από την Εθνική Τράπεζα. κολητός του Λάτση και πρόεδρος της εταιρείας LAMDA DEVELOPMENT που διαχειριζεται το THE MALL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ
    ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ
    ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ελλάδα βράζει και τα πρωινάδικα, μεσημεριανά και λοιπά γελοία προγράμματα συμπληρώνουν την καθημερινότητά μας με ανοησίες. Τον περασμένο δεκέμβρη τα ΜΜΕ καλούσαν τους πάντες να σηκωθούν από τον καναπέ και να βγούν στους δρόμους. Σήμερα γιατί τέτοια σιωπή; Μήπως γιατί οι ιδιοκτήτες επιχειρηματίες των μέσων, ανακουφισμένοι παρακολουθούν τη μετακύληση ευθυνών στην πλάτη εργαζομένων και όχι στην δική τους; Ποιοί θα κάνουν κλήση εξέγερσης εργαζομένων; Οι δημοσιογράφοι με τους παχυλούς μισθούς; Οι μισθωμένοι κονδηλοφόροι των ΜΜΕ; Οι διαπλεκόμενοι; Η ελλάδα πεθαίνει και οι έλληνες βλέπουν φθηνή τσόντα περιπτέρου. Να δείτε πως θα αρπάξουν ένα τυχαίο περιστατικό που καλώς ή κακώς θα γίνει και θα απροσανατολίσουν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το σχέδιο των 100 πρώτων ημερών της διακυβέρνησης του για την ανάταξη της οικονομίας και του κράτους παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, κατά την ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς της χώρας, στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέλυσε ένα άμεσο σχέδιο 100 πρώτων ημερών για την στήριξη της αγοράς και την ενίσχυση των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων με στόχο να κρατηθεί ζωντανή η αγορά και δοθεί ζωή στην πραγματική οικονομία, προκειμένου να δημιουργηθεί η βάση για το επόμενο απαιτούμενο βήμα, αυτό της πράσινης ανάπτυξης με ριζική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο παράγουμε πλούτο.

    Οι 3 βασικοί άξονες του σχεδίου εξόδου από την οικονομική κρίση:

    1) Στήριξη του εισοδήματος για λόγους κοινωνικής συνοχής και ενίσχυσης της ζήτησης στην οικονομία, με αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό, ένα έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης, μέτρα προστασίας των δανειοληπτών και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, καταπολέμηση της ακρίβειας, πάγωμα των τιμολογίων των ΔΕΚΟ για ένα χρόνο, ριζική φορολογική μεταρρύθμιση που προωθεί την αναδιανομή.

    2) Αναθέρμανση της αγοράς και ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας, με την αύξηση των Δημοσίων Επενδύσεων, μέτρα για ένεση ρευστότητας στην αγορά και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

    3) Προστασία και ενίσχυση της απασχόλησης, με την επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη νέων ανέργων, αύξηση του επιδόματος ανεργίας, μέτρα για την προστασία των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, προγράμματα κοινωνικής εργασίας.

    ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΨΕΥΤΡΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι ξύλο έφαγε ρε.
    Ο άνθρωπος όρμησε σαν λιοντάρι πάνω στον επιτιθέμενο.
    Εχει συνηθίσει άλλωστε να ορμά πάντα πρώτος και στους κοινωνικούς αγώνες.
    Τώρα αν του σκίσουν και το πουκάμισο τι να κάνουμε , αυτά έχει το επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ.ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ασχήμιες δημιουργήθηκαν χθες το μεσημέρι στο τέλος της πορείας που πραγματοποιούσε το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Χανίων, όταν ομάδα 30-40 ατόμων, σύμφωνα με πληροφορίες, που βρισκόταν στο...

    τέλος της πορείας και όταν η αρχή της έφθανε λίγο πιο κάτω από το Δημαρχείο Χανίων και κατευθυνόταν προς την Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, εκτόξευσαν αυγά και γιαούρτια πέταξαν δυναμιτάκια και κροτίδες στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, επί της οδού Κυδωνίας.
    Μάλιστα ορισμένοι απ' αυτούς εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή ανέβηκαν και τη σκάλα προς τα γραφεία, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνο μία καθαρίστρια, και πέταξαν αυγά, αναστάτωσαν το χώρο και αναποδογύρισαν καρέκλες. Τέλος έγραψαν υβριστικά συνθήματα στην κεντρική πόρτα του κτιρίου. Λίγο αργότερα έφθασε στο χώρο αστυνομική δύναμη και τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι σοσιαλιστικό. Ούτε φιλολαϊκό.

    Ένα μόνο είναι: αδίστακτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα σκατα στα μουτρα θα του πηγαιναν καλλιτερα φανταστιτε να δουμε κανενα υπουργο προθυπουργο μπροστα μας χωρις τους μπραβους του αντε να τον παρεις απο τα χερια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ 160 ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..............

    Κανείς δεν αντέδρασε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ.

    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΑ
    ειναι ΒΟΔΙΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ.

    - 160 βουλευτες ΠΑΣΟΚ, ουτε ΕΝΑΣ πραγματικος Ελληνας να αντιδρασει !

    Τοση πεινα επεσε που για τον βουλευτικο μισθο τους ξεπουλανε ενα ολοκληρo εθνος !!

    Ειτε ολοι ειναι εβραιοι με αλλαγμενα ονοματα οπως o Χρυσοχοιδης ειτε ειναι απλα ΚΟΤΕΣ.

    Eλληνες ξεσηκωθειτε πριν να ειναι αργα !
    Η πατριδα χανεται και αυτοι γελανε με το ποσο μαλακες ειστε και ποσο ευκολα σας γαμανε ανα πασα στιγμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά οτι τα αυγά και το νερό εκτοξεύονταν απο μπροστά και απο δεξιά του Προέδρου μας. Στη συνέχεια φαίνεται οτι ο Πρόεδρός μας προκάλεσε έναν εργαζόμενο που βρισκόταν αριστερά του, και μάλιστα του επιτέθηκε απρόκλητα, χειροδικόντας εις βάρος του. Ο εργαζόμενος αυτός φαίνεται στη συνέχεια οτι αμυνόμενος χτύπησε τον Πρόεδρό μας, προκειμένου να προστατευθεί. Καταδικάζουμε την επίθεση του Προέδρου μας κατά του εργαζόμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
    ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ
    ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΥΚΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΕΟΥ
    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΩΝ ΑΡΧΗΣΕ
    ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
    ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ
    ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΥΚΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΕΟΥ
    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΩΝ ΑΡΧΗΣΕ
    ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. o Παναγόπουλος πρέπει να νιώθει ευγνώμων που στη φωτό τον πάνε μόνο δύο!

    Ήταν τυχερός γιατί έπρεπε να "τον πηγαίνουν τέσσερις"!

    ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΄Εφαγε το ξύλο πριν γίνει βουλευτής. Για να θυμάται όταν γίνει. Θα θυμάται όμως ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και τι έγινε που το έφαγε λέμε τώρα το ξύλο του ο εργατοπατέρας; Θα την πληρώσει τώρα κάποιος εργαζόμενος και αυτός ο προνομιούχος συνδικαλιστής από τη θέση του υποψήφιου βουλευτή θα απομυζά τον μειωμένο συρρικνωμένο μισθό του εργαζόμενου εξ ονόματος της προνομιούχας θέσης του προέδρου των εργαζομένων βρε ούυστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οταν γυρισει ο Τζεφρυ απο το Αμερικα, ας τον υποδεχτουμε με ΚΑΤΣΙΚΟΚΟΥΡΑΔΑ....
    Κανουν και καλο στο δερματακι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κρεμάλα θέλουν τα πασοκια για τα ελλείμματα μια ζωή έτρωγαν και έκαναν περιούσιες εγώ και ο λαός που δεν ψήφισε ποτέ πασοκ δεν φταίει σε τίποτα γιατί να πληρώσουμε και μείς εμείς μια ζωή χαμένοι ήμασταν άλλοι ήταν στη κλίκα που τα έτρωγαν και μια ζωή μας κυνηγούσαν γιατί δεν σκύβαμε το κεφάλι αυτοί που τα έτρωγαν συμφωνούν με τα μετρά και τώρα μας ζητάν να πληρώσουμε και μείς να πάνε γαμηθούν κρεμάλα θέλουν με λαϊκό δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΑΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ.ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΓΚΑΛΟΣ.Η ΠΑΣΚΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όλη η Ελλαδα χάρηκε... αλήθεια σας το λέω... δεν πειράζει... ο Παπασπύρος τώρα... πουλημένος κι αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση