GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο δύο τον στηρίζουν ανοικτά, οι άλλοι κάτι ξέρουν...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Ζήτησα από πολλούς, βουλευτές και πολιτευτές , να δηλώσουν δημόσια ποιόν στηρίζουν για την Προεδρεία της ΟΝΝΕΔ. ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Ζήτησα από πολλούς, βουλευτές και πολιτευτές, να δηλώσουν δημόσια ποιόν στηρίζουν για την Προεδρεία της ΟΝΝΕΔ. Όλοι ήταν αρνητικοί -όχι απέναντί μου, γιατί σε όσους απευθύνθηκα γνωριζόμαστε ή γνωρίζω τους συνεργάτες τους- αλλά απέναντι στην όλη διαδικασία. Διέκρινα μία απογοήτευση τους για τον τρόπο που πολιτεύονται οι υποψήφιοι πρόεδροι. Ήταν, όμως, εμφανής και ο φόβος σε μερικούς εξ αυτών να μην τους στοιχίσει η όποια δημόσια τοποθέτηση. Μην ξεχνάς ότι οι νέοι στήνουν κομματικές εκδηλώσεις σε πανεπιστήμια και σε bar-clubs. Μην αμελείς ότι στην εποχή του διαδικτύου, η βοήθεια των νέων σε πολιτικούς είναι σημαντική και κρίνεται αναγκαία. Έχουν ενδιαφέρον οι απαντήσεις τους και ο ευγενικός τρόπος μη συμμετοχής τους.
"Ευχαριστώ πολύ, αλλά επέλεξα να μην εμπλακώ στη διαδικασία. Δεν στηρίζω κανέναν, γιατί...

δεν γνωρίζω κανέναν, ακούω διάφορα περίεργα που δεν μου αρέσουν...", ήταν, για παράδειγμα, μια απάντηση. "Δεν έχω εμπλακεί καθόλου και αποφεύγω να εμπλακώ. Άσε, που κυκλοφορούν και καρέκλες στον... αέρα", μία άλλη. Όλες κινούνταν στο ίδιο μήκος απαξίας και αμετοχής. Σ' όλες ήταν έκδηλη η αποφυγή συμμετοχής σε μια παρωδία.
Από τη μια, θεωρώ λανθασμένη πολιτική επιλογή να μην προσπαθούν -όντας οι θεσμικοί διασφαλιστές- να προστατέψουν την αξιοπρέπεια και την ιστορία μιας κομματικής νεολαίας που υπήρξαν μέλη, από την άλλη τους κατανοώ και σέβομαι απόλυτα την επιλογή τους. Από τη μια, σε μια εκλογική διαδικασία είναι πιο έντιμο να δηλώνει κανείς καθαρά την επιλογή στήριξής του και να την δικαιολογεί με πολιτικά κριτήρια, από την άλλη δεν είναι εμφανές και κατάδηλο ότι η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία έχει πολιτική απόχρωση. Περισσότερο μοιάζει με μια χρόνια διαμάχη προσώπων, όπου διασταυρώνονται οι φιλοδοξίες τους και εκείνοι διαπληκτίζονται με κανόνες ιθαγενών, και λάβαρο έναν τίτλο, με όνειρο μία θέση.
Υπάρχει, όμως και ένας, ο κ. Τζιτζικώστας που δεν δίστασε να μου δώσει. Δεν ξέρω αν το έκανε από πραγματική εκτίμηση ή από τον φόβο πολέμου στην περίπτωση που δεν στήριζε τον υποψήφιο που δραστηριοποιείται έντονα στην πόλη του. Δεν ξέρω αν με τον κ. Παπαμιμίκο έχουν συνεργαστεί σε διοργάνωση εκδηλώσεων και σε δημιουργία φυλλαδίων, αλλά η αιτιολόγηση της υποστήριξής του δεν στηρίζεται σε πολιτικοϊδεολογικά κριτήρια. Γνωρίζω, όμως, ότι μόνο δύο πολιτικοί περιχαρέστατοι και δίχως φόβο, αλλά με πάθος υποστηρίζουν φανατικά τον κ. Παπαμιμίκο. Ο κ. Στυλιανίδης και ο κ. Τζιτζικώστας. Τόσο φανατικά, που επικοινωνούν οι ίδιοι με τηλεφωνήματα, προσπαθώντας να επηρεάσουν ωραίες κορασίδες και καθοδηγούμενους, άβουλους νέους... Μοιάζουν να μην ακούν τα κελεύσματα του Προέδρου της ΝΔ για ανάγκη ύπαρξης προσώπων με καθαρά χέρια στο χώρο της Παράταξης. Μοιάζουν να αγνοούν εκείνους που ενοχλούνται στο άκουσμα μιας κομματικής νεολαίας που θα φέρει τα χαρακτηριστικά Α.Ε... Φαίνεται να μην γνωρίζουν ότι οι νέοι πια δεν καθοδηγούνται και δεν πιστεύουν σε φρούδες υποσχέσεις πολιτικάντηδων.
Αδιαμφισβήτητα, κάθε ανθρώπινη πράξη είναι πολιτική πράξη. Σίγουρα, κάθε δημόσια εκφρασμένη πολιτική τοποθέτηση είναι σεβαστή. Αδιαπραγμάτευτα, η σύμπραξη που χρησιμοποιεί απλά την πολιτική ως περικάλυμμα είναι κατακριτέα.
Ακολουθεί, η δήλωση του πολιτευτή εκ Θεσσαλονίκης και πρώην βουλευτή της ΝΔ, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα.
«Η εκλογή του νέου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ μέσα από ανοιχτές διαδικασίες, αποτελεί το πρώτο βήμα στην προσπάθεια που καταβάλουμε να επιστρέψουν οι νέοι άνθρωποι στην ενασχόληση με τα κοινά. Στην προσπάθεια να συμμετέχουν και να συνδιαμορφώνουν πολιτικές και να μην μένουν αμέτοχοι αποδέκτες και παρατηρητές των εξελίξεων. Για να γίνει αυτό, πρέπει να διαμορφώσουμε μία οργάνωση που θα προκαλεί τους νέους να συμμετέχουν, που θα τους εμπνέει και που μέσα από τις δράσεις της, θα προτείνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η γενιά μας.
Η πολιτική πρόταση που έχει καταθέσει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος για τη νέα ΟΝΝΕΔ, μπορεί να πετύχει αυτούς τους στόχους και γιʼ αυτό συντάσσομαι μαζί του σε αυτή την προσπάθεια
».

19 σχόλια

  1. Έλα μουνάκι δεξιέ καινούρια ανάρτηση. Άντε μωρό μου κάνε τα copy/paste σου και βρίσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλάκα ακόμα την παίζεις με την Τζούλια στο από κάτω θέμα???
    Αργείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα αυτά τα μοσχοαναθρεμενα πουσταρια της ΟΝΝΕΔ, με τα καζουαλ σακακια προκαλούν εμετό στο μέσο πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιο πολυ εμετο απο αυτον που προκαλει ο ΠΑΠΑ- ΡΟ- ΦΑΡΙΝΑ- ΓΙΩΤΗΣ
    σιγουρα δεν προκαλουν.
    Το φερεφωνο του αγοραστου στη Λαρισα, που ουτε το ονομα του δε ξερει να γραψει στα χειρογραφα του, το παιζει δημοσιογραφος και εισαγγελικος λειτουργος.
    Παπαγιωτη ΤΡΑΒΑ καμια ΜΑΛΑΚΙΑ με τη Τζουλια.
    Αφου δε σου καθεται καμια παλιο-ΚΑΡΑΦΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΠΑΡΟγιωτη μην πολυ μιλας για την ΟΝΝΕΔ.
    Ηδη απο βδομαδα καποιοι παλιοι σου φιλοι δαπιτες απο το ΠΑΝΤΕΙΟ θα αρχισουν ηδη να ψαχνουν για το πως μπηκες στο μεταπτυχιακο σου στο Διεθνων Ευρωπαϊκων Σπουδών ΠΑΡΑΝΟΜΑ και με μεσον, και που ειχες περασει τα μαθηματα γλυφοντας το Ρουμελιωτη.
    ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. Γελοιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ ποσα σου δινει ο βουλευτης για τον οποιον δουλευεις για να εκβιαζεις- οπως λενε- επωνυμως και ανωνυμως???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. afiste isixo ton antoni mario. einai to trelo agori tis seminas, i opoia den tou dinei fragko giatis malakies pou grafei,
    tou dinoyn omos aftoi pou gleifei, vlepe kapoious politeutades tis neas dimokratias pouton exoun gia na ekviazei. Etsi lene kapoioi filoi tou kaloi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για οσους δεν ξερετε ο Αντωνης Μαριος Παπαγιωτης μπηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο μεταπτυχιακο του ΔΕΣ απο εκει που ηταν φοιτητης σε ενα παρακμιακο τμημα το ΤΟΠΑ, με εναν βαθμο που ισα ισα τελειωσε το τμημα. Ο κανονισμος του ΔΕΣ λεει οτι απαγορευεται να μπαινουν στο μεταπτυχιακο φοιτητες που δεν εχουν τελειωσει συγκεκριμενα τμηματα στα οποια δεν συγκαταλεγεται το ΤΟΠΑ!!! Επισησ ο Αντωνακης ειχε μεινει σε ουκ ολιγα μαθηματα στο μεταπτυχιακο με αποτελεσμα προκειμενου να μη διαγραφει εγλειφε τον Ρουμελιωτη για να τον περασει. Ο ιδιος ο Ρουμελιωτης τα λεει σε πασπιτες και δαπιτες που τον εχουν ρωτησει. Επιπλεον ειναι ανιψιος πολιτευτη της ΝΔ που τον πληρωνει για να περναει τα νταβατζιλικια του μεσα απο τα blogs. Τωρα το παιζει δημοσιογραφος λασπολογοντας δεξια κι αριστερα. Αλλα που θα παει, το γιαουρτωμα θα το φαει οσονουπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για οσους δεν ξερετε ο Αντωνης Μαριος Παπαγιωτης μπηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο μεταπτυχιακο του ΔΕΣ απο εκει που ηταν φοιτητης σε ενα παρακμιακο τμημα το ΤΟΠΑ, με εναν βαθμο που ισα ισα τελειωσε το τμημα. Ο κανονισμος του ΔΕΣ λεει οτι απαγορευεται να μπαινουν στο μεταπτυχιακο φοιτητες που δεν εχουν τελειωσει συγκεκριμενα τμηματα στα οποια δεν συγκαταλεγεται το ΤΟΠΑ!!! Επισησ ο Αντωνακης ειχε μεινει σε ουκ ολιγα μαθηματα στο μεταπτυχιακο με αποτελεσμα προκειμενου να μη διαγραφει εγλειφε τον Ρουμελιωτη για να τον περασει. Ο ιδιος ο Ρουμελιωτης τα λεει σε πασπιτες και δαπιτες που τον εχουν ρωτησει. Επιπλεον ειναι ανιψιος πολιτευτη της ΝΔ που τον πληρωνει για να περναει τα νταβατζιλικια του μεσα απο τα blogs. Τωρα το παιζει δημοσιογραφος λασπολογοντας δεξια κι αριστερα. Αλλα που θα παει, το γιαουρτωμα θα το φαει οσονουπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ. ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΠΗΛΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗ-ΝΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΑ, ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ GROUP ΣΤΟ FACEBOOK

    "ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΑΝΤΩΝΗ-ΜΑΡΙΟ ΠΑΠΑΡΟ ΦΑΡΙΝΑ ΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αντε πασοκόζωα και συνεργάζομενα
    δείτε με τα γκαβά σας
    τι ωραία .... !@#$%^%^&*...
    ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ
    BRAVO GIORCIO....

    Οι δύο ...μαχαιριές όταν μπούμε στο ΔΝΤ
    Αν μπούμε στα ΔΝΤ πρέπει να σας πούμε πολύ απλά τι θα γίνει για να γνωρίζουμε όλοι μας.
    Κατά πρώτον θα κοπούν οι ίδιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και όχι οι μισθοί τους.
    Θα γίνουν απολύσεις στον δημόσιο τομέα και το άλλο μεγάλο θέμα είναι ότι θα αλλάξει το ασφαλιστικό και οι συντάξεις θα τιναχθούν στον αέρα.
    Τα όρια θα ανέβουν και άλλο.
    Ούτε νεκροί δεν θα παίρνουμε συντάξεις.
    Απλά πράγματα που μπορούν να σας πούνε οι Ούγγροι και οι Αργεντίνοι που τα έχουν περάσει...

    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΜΥΑΛΟΥ ΡΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ
    ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...σίγουρα !

    / ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΗΤΟΣ
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ΄ ΦΥΤΟ...
    ΣΚΕΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΥΡΑΔΙ ΜΕ ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άσε μας ρέ εντεταλμένε Παπαγιώτη,
    καλύτερα νά γίνεις συνδρομητής
    στό μηνιαίο τεύχος τών Φρύνων.
    Αυτούς τούς "πολιτικοποιημένους",
    ποτέ δέν θά τούς καταλάβω.
    Όλα γιά τή πάρτη τους καί τήν
    μελλοντική ανέλληξη....
    ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ Η ΟΧΙ?
    Κομματογαγάβ.Ριτρίβερ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μην ασχολειστε ρε με τον Καραφλα.

    ετσι που ναι και με τα χαλια που εχει, αξια του δινετε του καραγκιοζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1. O Roumeliwtis einai apo tous pio gnostous malakes stous Ellines diethnologous

    2. Gia rotiste sto PAMAK na sas poun poios einai o Papamimikos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο ρουμελιωτης σιγουρα ειναι μαλακας
    αφου υπεκειψε στο γλυψιμο του παπαγιωτη και τον περασε τελικα.
    κι εχει μια γλωσσα ο παπαγιωτης
    χαρισματικη στο γλυψιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και μετα από αυτά επιμένει να κυβερνάει ο δικομματισμός; κι ο Αρούρης, πόσο πιάνει; μπορεί να στηείξει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. α γιαυτό δεν το δημοσιεύεις; τα χαιρετίσματα μου στους Αρουραίους (του Καρατζ)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ti apileite re arxidia re mounia tis laspis!ai sto diaolo apileite k dimosiografous giati lene thn alitheia palio lamogia kwlopaida gliftronia!pws na paei mprosta ayth h gamhmenh xwra re pousth pws;;mia zwh lamogia pou theloun na ta trwne..vgalte ta re moynia kala kanei k grafei ai sto diaolo varethika na diavazw na lete malakies eleosssssssss !!!!!!!!!!!A K EIMAI GYNAIKA K DEN KSERW TO PAPAGIWTH OUTE KAN PWS EINAI K DE ME NOIAZEI KIOLAS ALLA MONO KAI MONO POU GRAFEI OPWS GRAFEI ME FTIAXNEI TRELA!!! EGW TOU KATHOMOUNA ANETA!!K THA GOUSTARA K POLU! PALIO ZWAAAAA!!!MALAKES POU FERETE ENA PEOS K NOMIZETE PWS KAPOIOI EISTE!OUST PAPAMIMIKIA PROBATA!OUSTTTTTTT!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση