GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε να φάει σε ταβέρνα της Κηφισιάς και τον "έκραξαν" άγρια...

Αναγκάστηκε να φύγει άρον άρον, ο Γ. Αλογοσκούφης. Ούτε στο δρόμο δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί... Από τον Γιώργο Κοντίκη Πολύ δύσκολα θα κυ...

Αναγκάστηκε να φύγει άρον άρον, ο Γ. Αλογοσκούφης. Ούτε στο δρόμο δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί...

Από τον Γιώργο Κοντίκη

Πολύ δύσκολα θα κυκλοφορεί πλέον στο δρόμο ο Γ. Αλογοσκούφης και μόνο εκ του μακρόθεν θα "περιφέρει" την πολιτική δειλία του ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος ...δεν φταίει για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας.
Δυστυχώς για τον πρώην "τσάρο", οι πολίτες έχουν άλλη γνώμη. Προ ημερών πήγε να φάει οικογενειακώς σε ταβέρνα της Κηφισιάς, αλλά από το κράξιμο που δέχτηκε από τους θαμώνες αναγκάστηκε να σηκωθεί να φύγει πολύ γρήγορα...
Και να φαντασθείτε, αυτό έγινε στα βόρεια προάστια. Που να...

εμφανιστεί δηλαδή σε λαϊκές συνοικίες, τι έχει να συμβεί.
Το καλύτερο που έχει να κάνει επομένως είναι να εξαφανιστεί. Πολιτικά άλλωστε οι ημέρες που τον περιμένουν θα είναι πολύ χειρότερες. Θυμηθείτε το!

30 σχόλια

  1. «Βόμβα» ισχύος 10 δισ. ευρώ έφτασε στο Μαξίμου προ δεκαπενθημέρου, μέσω μιας επιστολής-καταγγελίας, η οποία περιγράφει πώς το Δημόσιο απώλεσε έσοδα μαμούθ σε διάστημα 3 ετών περίπου (2006-2008).

    Φόροι, προσαυξήσεις και πρόστιμα εκατομμυρίων σβήνονταν ως διά μαγείας, όταν οι υποθέσεις έπεφταν στα κατάλληλα χέρια. Φόροι, προσαυξήσεις και πρόστιμα εκατομμυρίων σβήνονταν ως διά μαγείας, όταν οι υποθέσεις έπεφταν στα κατάλληλα χέρια. Ενα κύκλωμα καλοστημένο διέγραφε φόρους και πρόστιμα που είχαν καταλογισθεί σε μεγάλες επιχειρήσεις (ακόμα και εισηγμένες στο Χ.Α.) ακυρώνοντας τις αρχικές εκθέσεις ελέγχου με «σικέ πορίσματα επανελέγχων», τα οποία καθοδηγήθηκαν από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην ιεραρχία της Γενικής Διεύθυνσης Επιθεώρησης του υπουργείου Οικονομικών και υλοποιήθηκαν από συγκεκριμένους οικονομικούς επιθεωρητές.

    Εν ολίγοις, στο γραφείο του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, κατά τραγική συγκυρία, έφθασε μια λεπτομερής περιγραφή για το πώς το Δημόσιο έχασε φορολογικά έσοδα ύψους 10 δισ. ευρώ και πώς την έβγαλαν καθαρή VIP επιχειρηματίες, που προφανώς συναλλάχθηκαν με το κύκλωμα των επιθεωρητών, έχοντας και πολιτικές πλάτες. Την ίδια περίοδο τα «απωλεσθέντα» ζητούνται από τους συνήθεις φορολογούμενους.

    Το κόλπο είχε στηθεί επιστημονικά και φορολογούμενοι στους οποίους είχαν επιβληθεί, ύστερα από ελέγχους, φόροι και πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ, απηύθυναν αιτήματα για επανέλεγχο των υποθέσεών τους.

    Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, επανέλεγχοι φορολογικών υποθέσεων διατάσσονται αν οι φορολογούμενοι προσκομίσουν νέα στοιχεία, αν υπάρχοντα στοιχεία δεν ελήφθησαν υπόψη ή αν εκτιμήθηκαν λανθασμένα από τον φορολογικό έλεγχο. Δεν επιτρέπονται επανέλεγχοι αν οι φορολογικές υποθέσεις έχουν τελεσιδικήσει και έχει επέλθει συμβιβασμός ή όταν οι φορολογούμενοι έχουν προσφύγει στα δικαστήρια.

    Σε άλλες ΔΟΥ

    Οι υποθέσεις που καταγγέλλεται ότι υπέστησαν τελικά απόλυτο λίφτινγκ, ξεπέρασαν τα προαπαιτούμενα του νόμου για τους επανελέγχους.

    Οι επανέλεγχοι ανατέθηκαν σε επιθεωρητές του «συστήματος», σε άλλες ΔΟΥ απ' αυτές που ανήκαν οι φορολογούμενοι που αιτούνταν επενεξέταση των προστίμων, προφανώς γιατί οι καθ' ύλην αρμόδιοι οικονομικοί επιθεωρητές αρνούνταν να συμπράξουν σε διαγραφή φόρων.

    Ολα τα πορίσματα επανελέγχου που αναφέρονται στην αποκαλυπτική επιστολή προς τον πρωθυπουργό κατά σύμπτωση υπογράφονται από τους ίδιους επιθεωρητές και χαρακτηρίζονται «καινοφανή διαδικαστικά μορφώματα». Μάλιστα οι υπογράφοντες ανεβαίνουν γρήγορα στην ιεραρχία και τους ανατίθενται πόστα-φιλέτο, δηλαδή μεγάλες εφορίες αλλά και μεγάλου οικονομικού αντικειμένου υποθέσεις.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη καταγγελία κοινοποιήθηκε ήδη στους αρμόδιους υπουργούς (Γ. Παπακωνσταντίνου και Φ. Σαχινίδη), στον ειδικό γραμματέα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Γ. Καπελέρη, ενώ ειδικό χειρισμό και εποπτεία της υπόθεσης έχει αναλάβει και κυβερνητικό στέλεχος, εκτός του οικονομικού επιτελείου. Πηγές αναφέρουν ότι οι επανέλεγχοι της επίμαχης περιόδου θα επανελεγχούν, με ό,τι αυτό σημαίνει για το ενδεχόμενο κατά το οποίο προκύψουν ποινικές, πειθαρχικές ή και πολιτικές ευθύνες.

    Πάντως, η υπόθεση του κυκλώματος των επανελέγχων μεγάλων φορολογικών υποθέσεων είχε σκάσει και στα χέρια του προηγούμενου «ενοίκου» του Μαξίμου, του Κων. Καραμανλή, ο οποίος είχε νίψει τας χείρας του.

    Οι τέσσερις -ενδεικτικά- σκανδαλώδεις υποθέσεις στις οποίες αναφέρεται η καταγγελία προς τον σημερινό πρωθυπουργό που «λευκάνθηκαν», περιλαμβάνονται σε λίστα 20 ύποπτων επανελέγχων, για τους οποίους ο βουλευτής της Ν.Δ. Π. Τατούλης είχε ζητήσει με ερώτησή του, τον Μάρτιο του 2004, πλήρη στοιχεία. Αυτά δεν δόθηκαν ποτέ με την επίκληση του φορολογικού απορρήτου (άρθρο 85 Ν. 2238/94) από τον τότε υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Α. Μπέζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αποτυχημενος αλογοσκουφης αλλα και ο τωρινος θιασος του πασοκ πρεπει να εγκαταλειψουν την χωρα αμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας λέει??? στο Πανεπιστήμιο τις μαλακίες που έκανε στην οικονομία διδάσκει ???? Και γι' αυτό τον πληρώνουμε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχα την εντύπωση ότι ο πρωθυπουργός μας γυρνοβολάει στην Ευρώπη για να βοηθήσει την οικονομία της Ελλάδας.
    Μέχρι στιγμής οι διαπραγματεύσεις του εθνικού μας Αϊνστάϊν ήταν εξαιρετικά επιτυχημένες.
    Κανένας δεν μας έδωσε φράγκο αλλά ο ΓΑΠ κανόνισε να αγοράσουμε φρεγάτες από τη Γαλλία και Eurofighter από τη Γερμανία.
    (το μπερδεμένο μου μυαλό . . . που έλεγε και ο Καζαντζίδης).
    Συγχαρητήρια στους συμπατριώτες μας που του έδωσαν 44%.
    Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιό ξεκάθαρα αποδεικνύεται ότι τους άξιζε το δούλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η θωρακισμένη ελληνική οικονομία βρισκόταν τελικά σε γυάλινα πόδια.

    Ερώτημα 1- Γιατί πολλά νεαρά άτομα (30-35 έτη) ανέλαβαν κύριε Αλογοσκούφη θέσης ευθύνης. π.χ.(α) Μάριος Τσάκας όντας χημικός ανέλαβε την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων.π.χ. (β)Παναγιώτης Δρόσος αν και οικονομολόγος δεν είχε ωστόσο την δέουσα εμπειρία σε ευρωπαικά ζητήματα για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης (γ) Σε τι θέσεις σημαντικής ευθύνης είχαν απασχοληθεί παλαιότερα η πρώην Γενική Γραμματέας του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους κ. Αρμάγου, ο π. ειδικός γραμματέας ΣΔΙΤ κ. Κορρές και ο κ. Κόλλιας και άλλοι ακόμα???

    Ερώτημα 2- Πως το ετήσιο εισόδημα της γυναίκας του κ. Αλογοσκούφη εκτοξεύτηκε τη περίοδο 2004-2008 (ερώτηση βουλευτών του Πασόκ)

    Ερώτημα 3- Υπήρχε αλληλεξάρτηση εργασιών της γυναίκας του με εταιρίες που δραστηριοποιούνταν έμμεσα ή άμεσα με το δημόσιο?

    Ερώτημα 4-Τι έγινε με σειρά ζητημάτων λ.χ. δομημένα ομόλογα. Τις ανίδεες διοικήσεις που παραπλανήθηκαν άραγε τις διόριζαν σχετικοί ή όχι Υπουργοί?

    Ερώτημα 5-Μπορούμε και άλλα να ρωτάμε αλλά ας ελπίσουμε ότι θα εξεταστούν στην εξεταστική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κόσμος την καταλαβαίνει την κοινή λογική που εκφράζει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
    Ναί στη μείωση της σπατάλης στο δημόσιο (αδιαφανείς προμήθειες, ανύπαρκτα εκτός έδρας, άχρηστες προσλήψεις, εικονικές υπερωρίες) αλλά όχι στη συνολική αποκαθήλωση του ρόλου του Δ.Υ.
    Εάν χρειάζονται μετατάξεις, να γίνουν μετατάξεις.
    Εάν κάποιοι Δ.Υ. σκοτώνονται και άλλοι είναι εξαφανισμένοι από την υπηρεσία εδώ και χρόνια, να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη.
    Δεν λύνονται όμως τα προβλήματα με το να πετσοκόβεις τους πάντες, δηλαδή πέλεκυς επί δικαίων και αδίκων.
    Αλλά τούτοι εδώ οι ρεμπεσκέδες είναι τόσο μακάκες που δεν μπορούν ούτε τα αυτονόητα να καταλάβουν.
    Όταν βγαίνει ο Υπουργών Οικονομίας και λέει ότι θα φορολογήσει τις καταθέσεις, που βέβαια μετά ταξιδεύουν στο εξωτερικό σε χρόνο ντέ-τέ και ο ίδιος άνθρωπος πάλι αναρωτιέται γιατί έχουν πρόβλημα ρευστότητας οι τράπεζες, έ τότε ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;
    Πρόκειται για πνευματικά ανάπηρους.
    Και ένας απόφοιτος γυμνασίου μπορεί να καταλάβει αυτά που δεν βλέπουν αυτοί οι γελοίοι.
    Όλους τους ομοίους του μάζεψε γύρω του ο ΓΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΓΑΠ είναι 50% αμερικανός και 50% Έλληνας, άρα εργάζεται συστηματικά για το καλό και των δύο του πατρίδων.
    Απλό δεν είναι;
    Δ.Ν.Τ. και ξερό ψωμί!
    Ας απολυθούν και 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι βρε αδελφέ, δεν χάθηκε και ο κόσμος, του πρότεινε ο Σπέκχαρτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επρεπε να το περιμένει ο Αλογοσκούφης, ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.youtube.com/watch?v=p9JsRYV_FlM http://www.youtube.com/watch?v=tCe80hsx-ig

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 07 Μαρ 2010 2:44:00 μ.μ.

    ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΓΙΑΛΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΗΜΗΤΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ Ο ΔΡΥΣ Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ Ο, Ο, Ο, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΤΩΝ 5000 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟΥ ΟΛΠ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΤΩΝ ΤΡΑΙΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΑΣΟΚΟΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ;

    ΠΡΙΤΣ... ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΜΜΕΔΕΣ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΤΣΑΝΤ.

    ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. περα απο τα αθλια μετρα κατα του λαου,

    ο ενας προσπαθει να δικαιολογησει! γιατι θελουμε τα νησια μας.

    ο αλλος ζηταει συγνωμη για τον γλεζο μεσα απο το twitter!!

    η αλλη προσπαθει με καθε τροπο να περασει νομο για να μην μειωθουν και πολυ οι τιμες στα φαρμακα και χασουν λεφτα οι πολυεθνικες!

    ΑΝΑΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    «Η αποκάλυψη των “New York Times” για τη συμμετοχή της Goldman Sachs (πολυεθνικής εταιρείας εβραϊκών συμφερόντων) στην προσπάθεια της κυβέρνησης Σημίτη να κρύψει το 2001 ελλείμματα και χρέη, λένε ότι «ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό στην Ελλάδα»…

    …Οι λογιστικές αλχημείες, τα μαγειρέματα δηλαδή στα μεγέθη του κρατικού προϋπολογισμού, ήταν ένα από τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε το οικονομικό επιτελείο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Το 2001, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης μέσω ενός ομολόγου που βασιζόταν σε πολύπλοκες συναλλαγματικές εξισώσεις έκρυψε από τα λογιστικά βιβλία του κράτους το 2,5% του ΑΕΠ. Αυτό έγινε γνωστό στα μέσα του 2004, όταν θα ξεκινούσαν οι πληρωμές των δόσεων στον αμερικανικό χρηματοπιστωτικό κολοσσό και έγινε επαναδιαπραγμάτευση των όρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ,ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ,ΕΑΝ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981,ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΞΑΓΑΝΟΤΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΕΜΥΤΙΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @@@@@ 07/02:16 μ.μ.



    Τώρα πού ή βόμβα έχει φθάσει στά χέρια τού ΓΑΠ,θά διαβιβασθή άμεσα στόν εισαγγελέα,πέραν από τήν ανάγκη δημιουργίας καί νέας εξεταστικής???
    Εμείς οί απλοί Έλληνες Πολίτες,θά μάθουμε ποτέ τήν αλήθεια??


    Τόση κοινωνική λέπρα!!!!

    Μάλλον καί τά υπόλοιπα δάκτυλα από τήν παλάμη τού Focus χρειαζόμεθα κι όχι μόνον τό μεσαίο!!!!!!

    ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΓΕΩΡΓΙΕ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΣ ΑΠΌ ΄ΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ/ΛΑΜΟΓΙΑ/ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απορώ,αφού ή βόμβα έχει φθάσει στού Μαξίμου πρίν δεκαπέντε ημέρες,διατί τά ΜΜΕ (ΕΝΤΥΠΑ/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ),τό έχουν αποκρύψει καί τό μαθαίνουμε από τό blog????

    Τέτοια διαπλοκή?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ;;;;

    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοκορόμυαλος7 Μαρ 2010, 7:55:00 μ.μ.

    κ. Αλογοσκούφη, με τα προσόντα που έλεγαν ότι είχατε, περιμέναμε πολλά.
    Επαληθεύηκε η παροιμία όπου ακούς πολλά........κλπ ή κάποια άλλη δύναμη δεν σε άφησε να εφαρμόσεις εκείνα που έπρεπε?
    Διαλέγουμε και παίρνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τώρα που θα διώξουν τους μισούς δημ.υπαλλήλους, ελπίζω να είναι από τους πρώτους που θα φύγουν.

    Ο Αλογοαλήτης....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα μέτρα θα είναι μόνιμα είπε ο Παπακωνσταντίνου.
    Δεν μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο και για την κυβέρνηση. Έτσι Γιώργο;

    Καταγγέλλω όλα τα κανάλια. Δεν φθάνουν τα μέτρα που πανικοβάλλουν τον κόσμο βάζουν και τον Μητσοτάκη να κάνει δηλώσεις.

    Αυτό είναι πιο ανάλγητο απ’ το να σου δείξουν σε επανάληψη τις δηλώσεις Πεταλωτή.

    Ρε συ Γιώργο πενήντα φορές είπες ευχαριστώ στη Μέρκελ και δεν μας έδωσε τίποτα. Αν μας έδινε δηλαδή τι θα της έκανες;
    Ποδόλουτρο με τα χεράκια σου;

    Το βλέπω εγώ το σκηνικό. Στην επόμενη εκπομπή του ο Αυτιάς θα μοιράζει τσίγκινα σώβρακα
    Ο οποίος εξέφρασε την απορία πως είναι δυνατόν να θεωρείτε πολυτέλεια ένα παπούτσι από δέρμα κροκοδείλου

    Με όλα αυτά που συμβαίνουν με το ΠΑΣΟΚ εντός Βουλής βλέπω τον Πετσάλνικο να δηλώνει εθελοντής κυανόκρανος στον ΠΑΠΟΥΤΣΟ ΠΟΛΕΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απάλλαξε μας ρε με τη παρουσία σου , αν έχεις τσίπα . νούμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ρε ηλιθιε που τα βρηκες αυτα και τα γραφεις?για να δημιουργεις μονο εντυπωσεις αρχιψευταρε.ποτε δεν εγινε αυτο που λες και δεν εχει γινει ποτε.ο κοσμος τους μονους που βριζει καθημερινα ειναι οι ΠΑΣΟΚΟΙ.τους αλλους τους εχει ξεχασει.μονο κατι μαλακες σαν και σενα προσπαθουν να τους αποπροσανατολισουν.και τελος μαθε τι εγινε την παρασκευη το βραδυ σε βαρος γυναικας υπουργου που πηγε για φαγητο.μονο που δεν την πηδηξε αυτος που τη συναντησε στις τουαλετες γνωστου εστιατοριου.μονο τη χουφτωσε.και αυτο σου το αποδεικνυω αν θελεις αλλα μετα θα ορκιστεις οτι γραφεις παπαριες και οτι δεν θα ασχοληθεις ποτς με το διαδικτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ !!!
    ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ…
    O EΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ , Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.!!!
    Άλλος ένας αχρειος, ανίκανος και αλαζων από τα πουλέν της αποτυχουσας ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που νομίζει πως το παρελθόν δεν τον αφορα.
    Λες και δεν ήταν κι αυτός ένας από τον εσμό των κενοκρανων που οδήγησαν την χωρα στην κατάρρευση και τον λαο στην εξαθλιωση.
    Τώρα θυμήθηκε ο Αλογοσκουφης να δημοσιευσει τις αντιρησεις του , τόσα χρόνια που ήταν στην κυβέρνηση τι πρότεινε, τι διαμόρφωσε , τι εφάρμοσε.
    Αίσχος και ντροπή σε όσους αμνήμονες υποτιμούν τη μνήμη του λαου ,των μελών και των οπαδών του κόμματος.
    Ο Αλογοσκουφης για καθαρά ιδιοτελείς λογούς συντάχθηκε με τον νεποτισμό ,
    την πλουτοκρατία και την φαυλοκρατία που είχε επιβάλει η νεα ταξι
    στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ τα τελευταία είκοσι χρόνια.
    Ο Αλογοσκουφης είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των GOLDEN BOYS, επιδειξίας του νεοπλουτισμού της κομπορρημοσύνης ,και του φανφαρισμού. Στην πραγματικότητα είναι ένα πλουμιστό C-Throu (ση- θρου) πουκάμισο, χωρίς ευδιάκριτο περιεχόμενο,
    χωρίς πολίτικη ουσία , άλλα κυρίως χωρίς πυξιδα…
    Αλογοσκουφη εσύ και η συντριπτική πλειοψηφία των υπουργων , των υφυπουργων, και των κολλητών της προσωπικής σου επιλογης , αποτύχατε οικτρά, οι δε οπαδοί ψηφοφόροι σας, σας έφτυσαν κατάμουτρα.
    ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΜΗΝ ΠΟΛΥΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ...Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ...
    Ο ΥΠΟΛΟΓΟΣ...

    Η πολίτικη παρουσία αυτού του υπόλογου τσάρου της καταχρεωμένης οικονομίας πρέπει να λάβει τέλος.
    Ο Αλογοσκουφης είναι η ενσάρκωση της πλουτοκρατίας , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας.
    Η κυβερνητική του διαδρομή είναι έξω από την φυσιογνωμία των νοικοκυραίων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και αποτελεί όνειδος για την πολίτικη ζωή της πατρίδας μας.
    Οι μέθοδοι διοίκησης ,οργάνωσης και εκτέλεσης του τσάρου τα τελευταία πέντε χρόνια οδήγησαν την οικονομία της Ελλάδας στο γκρεμό και στην διεθνή απαξίωση.

    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΑΧΡΕΙΕ ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΤΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Πήγε να φάει σε ταβέρνα της Κηφισιάς και τον "έκραξαν" άγρια..."
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΥΤΕΛΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ..
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΝΟΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΑΠΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.
    ΦΤΥΣΙΜΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΛΑΙΚΗ ?.
    ΜΠΑ ? ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟ.
    ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΝΗΜΗ.
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΧΕΣΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ, ΑΧΟΡΤΑΓΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλά, ολόκληρη ταβέρνα δεν βρέθηκε ένα τζατζίκι να του πετάξουν στη μούρη ή έστω μιά φάβα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 1.ΠΡΩΤΟ ΝΟΝΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ ΗΤΑΝ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ.
    2.ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ
    3.ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
    4.ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ - ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ
    5.ΒΑΤΟΠΕΔΙ
    6.ΓΕΡΜΑΝΟΣ - ΚΟΣΜΟΤΕ
    7.10 ΔΙΣ ΣΒΗΣΙΜΟ ΦΟΡΩΝ ΤΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΩΡΑ

    ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ - ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ Μ@Λ@Κ@@Σ ΑΛΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΓΑΠ ΑΛΛΑ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΤΟ Γ@Μ@ΣΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση