GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Είμαστε σε παραμονές δικτατορίας!...

Για την οικονομία, το πολιτικό σύστημα και τις αντοχές του, μίλησε στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Αλέξη Παπαχελά και...

Για την οικονομία, το πολιτικό σύστημα και τις αντοχές του, μίλησε στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Αλέξη Παπαχελά και τους Νέους Φακέλους, χθες Δευτέρα το βράδυ στον ΣΚΑΪ, ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Τόνισε ότι "χωρίς καμιά αμφιβολία βρισκόμαστε σε μία καμπή, η εποχή αυτή μου θυμίζει τις παραμονές της δικτατορίας, όταν ο πολιτικός κόσμος δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος του και να εμποδίσει την δικτατορία που την βλέπαμε να έρχεται".
Σε ερώτηση του Αλέξη Παπαχελά για το τι...

φοβάται περισσότερο με τη σημερινή κατάσταση, ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε το εξής: "Αυτό που με τρομάζει περισσότερο σήμερα, είναι η κοινωνική αναταραχή. Φοβούμαι. Η Ελλάδα ας προσγειωθεί ανώμαλα, αλλά ας προσγειωθεί. Γι’ αυτό κάνω έκκληση όλοι να σκεφτούν τις ευθύνες τους".
Παρόλα αυτά ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε ότι είναι "περισσότερο αισιόδοξος παρά απαισιόδοξος ότι η Ευρώπη θα βοηθήσει με κάποιο τρόπο ο οποίος ήδη διαγράφεται".
Παράλληλα, εκτίμησε ότι "το πρόβλημα της Ελλάδας δε θα το λύσουμε στο εξωτερικό, θα το λύσουμε στο εσωτερικό παίρνοντας τα μέτρα που χρειάζονται για να προσαρμοστούμε προς τα σημερινά δεδομένα".
"Σήμερα χρειάζεται να κατεβάσουμε το επίπεδο του Ελληνικού λαού, πρέπει όλοι να φτωχύνουμε. Η ανάγκη είναι ο υπέρτατος νόμος. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση", συμπλήρωσε ο πρώην πρωθυπουργός.
Αναφερόμενος στις εκλογές του Οκτωβρίου, είπε ότι "η ΝΔ έκανε λάθος που έκανε εκλογές, έπρεπε πρώτα να πάρει τα επώδυνα μέτρα και αν χρειαζόταν να πέσει ώστε να έχει προετοιμάσει το έδαφος. Αυτό δεν έγινε γιατί δεν υπήρξε αρκετή αποφασιστικότητα. Από την αρχή κυβερνήσαμε διστακτικά".
Σε ερώτηση του Αλέξη Παπαχελά για το αν είχε επισημάνει στο πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή την κρισιμότητα της κατάστασης στην οικονομία πριν από τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: "Όχι απλώς τα έλεγα από τότε, έδινα καθημερινά μάχες γιατί έβλεπα πού πηγαίναμε".
Σχετικά με το δανεισμό, είπε ότι τον εμποδίζουν "τα αντιφατικά μηνύματα της κυβέρνησης. Πώς θέλετε να εμπιστευθεί ο άλλος, ότι είμαστε σοβαρό κράτος, όταν βλέπει αυτά τα πράγματα", αναρωτήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός.
Παράλληλα, τόνισε ότι η διαφορά του Γιώργου Παπανδρέου με τον Κώστα Καραμανλή, είναι πολύ μεγάλη, αλλά επεσήμανε ότι "αν έπαιρναν εγκαίρως τις αποφάσεις δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή τη δύσκολη θέση που βρισκόμαστε σήμερα".
Ακόμα, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε ντροπή του ελληνικού πολιτικού συστήματος το νόμο περί ευθύνης υπουργών και είπε ότι το πρώτιστο πράγμα που πρέπει να κάνει ο ελληνικός πολιτικός κόσμος για να αποκαταστήσει την τιμή του, η οποία πράγματι έχει τρωθεί, είναι να υπάγεται στην δικαιοσύνη όπως ο απλός πολίτης. "Το πρόβλημα αυτό κινδυνεύει να οδηγήσει σε κατάρρευση το ελληνικό πολιτικό σύστημα", εκτίμησε ο κ. Μητσοτάκης.
Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι "αυτή την ώρα πρέπει να ξεχάσουμε τις διαφορές μας" και αναφερόμενος στα πολιτικά κόμματα είπε ότι "αν η Ελλάς πτωχεύσει αύριο, αν υπάρχει βαθιά κοινωνική αναταραχή την οποία όλοι πρέπει να βοηθήσουμε να αποφευχθεί, θα θυμάται κανείς τα κόμματα; Θα αποτελούν θλιβερή ανάμνηση".
Τέλος, για την απόφαση Σιούφα με την οποία νομιμοποιήθηκαν υπάλληλοι στο γραφείο Μητσοτάκη στην Βουλή: "η απόφαση αυτή ήταν λάθος, ούτε ρωτήθηκα, ούτε θα την δεχόμουνα ποτέ, ήταν κακό μήνυμα".

58 σχόλια

  1. αρχισαν τα οργανα! ποετοιμαζουν εδαφος! Φοβουνται για τις περιουσιες τους!
    Για τον Λαό δεν εδιναν ,ούτε και δίνουν ,ούτε και θα δίνουν δεκάρα!
    Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ - ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ (ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ) ΤΑ ΑΡΜΕΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ κ.ο.κ.
    Βοηθειά μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστε κι αποστολε
    Για κοιτα ποιος μιλαει....

    Εισαγγελεας δεν υπαρχει σ'αυτην την κωλοχωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απειλεί με δικτατορία ο αρχιαποστάτης κάτι θα ξέρει...
    Εμ αφού δεν τον κρεμάσαμε το '74 για βασικό υπαίτιο-ηθικό και φυσικό αυτουργό της χούντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μέρες που ζούμε δεν ειναι παραμονές δικτακτορίας αλλά παραμονές της κάθαρσης του πολιτικού συστήματος από μία λαική εξέγερση. Ο Μητσοτάκης όμως που φοβάται ότι θα λογοδοτήσει τις ονομάζει δικτακτορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΕΟΣ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙ ΜΙΑ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΖ ΜΕ 450€ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ 250 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ 16 ΠΑΧΥΛΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΟΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

    ΑΙΣΧΟΣ

    Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ
    ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΙΟΥΦΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΡΕΟΚΩΠΙΣΕΙ ΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΛΗΣ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΜΙΑ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν γαμηθηκες μικρος,θα γαμηθεις μαγαλος,Μητσοτακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ ΤΡΑΓΩΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,


    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡΓΗΡΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο δράκουλας των Χανίων, δεν μας λέει ό,τι για την έλευση της δικτατορίας, έβαλε και αυτός σε σημαντικό βαθμό το βρωμερό χέρι του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αχρηστοι παλιανθρωποι ποτισμενοι με το μισσος που πιο ανεπροκοπου γαμια πολιτικου που γνωρισε η ελλάδα καλα σκατα να φάτε τώρα !!!!!!

    ακομα την λορδα δεν την καταλάβατε!!!!
    θα ψωφήσετε απο την πείνα και θα ξεβρωμήσει ο τοποσ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να δουμε απο που θα παιρνετε λεφτα σε λίγο πατσαβούρια του κερατα Ανδρεα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με την ανοχή της Αγγλίας όπως και στους δυο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, η Γερμανία με συμμάχους φανερούς τους Ολλανδούς και τους Σκανδιναβούς, και κρυφούς τους Τούρκους, ΞΕΚΙΝΗΣΕ τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι με τα κανόνια και τα τανκς όπως τους προηγούμενους αλλά με το Ευρώ και τα δανεικά της τα οποία απλόχερα τα έδινε από την εποχή που έκοβε όσα Μάρκα ήθελε και ποιος να την ελέγξει!
    Πρώτο θύμα της δυστυχώς θα είναι η Ελλάδα μας, η Ελλάδα της οποίας τον Χρυσό που της κατάκλεψε σαν κατακτητής στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ουδέποτε επέστρεψε και ας λέει η Μέρκελ ότι μέσω της ΕΟΚ μας βοήθησε οικονομικά το ένα χέρι μας έδινε αυτή την βοήθεια και με το άλλο χέρι μας ανάγκαζε να αγοράζουμε τα ΛΈΟΠΑΡΝΤ, και για αυτό το λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να οριστούν τα σύνορα της Ευρώπης της ΕΟΚ, έτσι που να μπορεί να μας απομυζεί με τους εξοπλισμούς, για αυτόν τον λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να έχει η Ευρώπη της ΕΟΚ ένα κοινό κουμπαρά, ένα ταμείο, ένα κοινό έλεγχο των οικονομικών της, για να μπορεί κάποια στιγμή η ίδια η Γερμανία με την οικονομική της ισχύ να κατακτήσει την υπόλοιπη Ευρώπη, δίχως να ρίξει μια τουφεκιά, αυτά θέλουν οι Γερμανοί οι οποίοι όπως και οι Τούρκοι δεν εγκατέλειψαν ποτέ τον μεγαλοϊδεατισμό τους για επέκταση των συνόρων τους, η Γερμανία με το ΧΡΗΜΑ και η Τουρκία με τους Μετανάστες.
    Εις Υγείαν μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Μονος που θα μπορουσε μα πάρει βαρυσύμαντη θέση στο μεγαλύτερο θεμα που ταλανίζει αυτες τις μέρες την Ελλάδα θα ηταν ο Ανδρεας Παπανδρεου!!

    η τοποθετηση του για το βιντεο της Τζούλιας θα εβαζε τα πράγματα στην θέση τους!!

    ειμαστε σαν τους γυφτους!!!!

    στα παλατια να μασ βάλουνε εμεις το τσαντίρη με τα σκατά θα διαλέξουμε!!

    τι καθεσε και αφηνεις να σε ρεζιλευουν Μητσοτάκη;

    Ειμαστε αυτοι που αξιζει να ειμαστε,δεν μας διορθωνει τιποτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

    ΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ 1967

    ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΙΖΑ ΜΙΖΕΣ ΖΙΜΕΝΣ

    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1821

    ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΑΪΤΗ ΤΟ 1821;

    Η τραγωδία του αϊτινού λαού μάς συγκλονίζει όλους!
    Ιδιαίτερα, όμως, οι Έλληνες έχουμε ένα χρέος παραπάνω:

    Η μικρή και φτωχή αυτή χώρα είναι η πρώτη που αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση του 1821
    διά του Προέδρου της Μπόγιερ:

    «Το πρώτο κράτος που αναγνώρισε την ελληνική επανάσταση επίσημα ήταν η Αϊτή, ο Boyer έστειλε στις 15.01.1822 έγγραφο στην ελληνική επιτροπή του Παρισιού απαντώντας στην αίτηση των Κοραή, Πίκκολου και Βογορίδη, στο οποίο ανάγγελλε την αναγνώριση της ελληνικής προσωρινής διοίκησης και ευχόταν την νίκη της επανάστασης». (Τάσος Βουρνάς, Ιστορία της Νεώτερης Ελλάδας, Αθήνα, εκδ. Τολίδης, σελ. 94.)
    *
    Μάλιστα, μόλις που τελείωσε τον δικό της απελευθερωτικό πόλεμο εναντίον των Γάλλων αποικιοκρατών, κατεστραμμένη οικονομικά, και έστειλε στο Παρίσι, στον ΑΔΑΜΑΝΤΙΟ ΚΟΡΑΗ,
    25 τόνους καφέ να εκποιηθούν, για να αγορασθούν όπλα
    για τον δικό μας αγώνα.

    Επίσης, έστειλε 100 εθελοντές, μαύρους στρατιώτες,
    να πολεμήσουν στο πλευρό των Ελλήνων, αν και δεν έφτασαν ποτέ, αφού πιθανόν σφαγιάστηκαν από Γάλλους .

    *
    Πόσοι Έλληνες τα γνωρίζουμε αυτά ή τα θυμόμαστε;
    Ας τους θυμηθούμε
    τουλάχιστον τώρα!
    *
    Προξενείο Αϊτής:
    οδός Βασ. Σοφίας 26-28, Μαρούσι
    Τηλ. 210 6123014


    ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ

    ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2500 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΣ-ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 300-500 ΕΥΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 8.58

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΕΡΑΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς 0:8:47

    Βρε ΜΑΛΑΚΑ ΄΄ με την ανοχή της Αγγλίας ΄΄ πρόσεχε την δική μας ανοχή. ΠΑΠΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν καταφέρει η κυβέρνηση και δημεύσει την περιουσία του ΔΡΑΚΟΥΛΑ έχει ξελασπώσει για τα επόμενα εκατό χρόνια . Κοίτα ποιος μιλάει. Γιατί τον βγάζετε ρε παιδιά στα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προφανώς αντιλαμβάνεσαι, ΚΑΘΑΡΜΑ, τα πράγματα με σημαντική καθυστέρηση! Είμαστε σε δικτατορία! Στη δικτατορία του μεγάλου παγκόσμιου κεφαλαίου! Αυτό που σε φοβίζει είναι μη τυχόν και η δικατορία γίνει του προλεταριάτου και χάσεις κανά φράγκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΝΤΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 37 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΑΞΗ!!!!!!!!!!
    ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!
    ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 23 Μαρ 2010 8:22:00 π.μ.

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ,ΛΙΓΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

    ΕΠΙΣΗΣ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ 'Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 10 ΠΟΥ ΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ,ΣΤΑ 9 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ή ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ Ή ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΣΤΕ.ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗ.ΓΙΑΤΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΜΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΚΗΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΒΥΛΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Ή ΟΧΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 23 Μαρ 2010 10:32:00 π.μ.



    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ;

    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!


    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΙΑ ;


    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ;


    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΦΘΑΜΙΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πασοκ

    Δρ Κουτσουκο εσυ μας οδηγεις!

    «Εξυπηρετεί συμφέροντα η Γερμανία»

    Βαρύτατες αιχμές για τη στάση της γερμανικής κυβέρνησης άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σε ομιλία του σε συνέδριο της «Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τρίμπιουν» στην Αθήνα Ο Θ. Πάγκαλος έδωσε μια νέα διάσταση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η οποία απειλεί να διχάσει την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. την προσεχή Πέμπτη. Σε παράλληλη πορεία με τους εταίρους, που τάσσονται τα τελευταία 24ωρα υπέρ της Ελλάδας και επικρίνουν τη Γερμανία που υπονομεύει την επίτευξη μιας συμφωνίας για τον μηχανισμό στήριξης χωρών της ευρωζώνης που έχουν πρόβλημα όπως σήμερα η Ελλάδα, ο κ. Πάγκαλος άφησε βαρύτατες αιχμές για τη στάση της γερμανικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι.. λειτουργεί προς όφελος διαφόρων συμφερόντων.

    Μιλώντας σε συνέδριο της «Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τρίμπιουν» στην Αθήνα, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης τόνισε ότι «αυτό που είναι πραγματικά πίσω από τη γερμανική στάση, είναι ότι υπολογίζεις πως σπεκουλάροντας τα ελληνικά ομόλογα, εις βάρος του εταίρου και φίλου σου, επιτρέποντας στους χρηματοπιστωτικούς θεσμούς της χώρας να συμμετέχουν σε αυτό το άθλιο παιχνίδι, κάποιοι στη Γερμανία κερδίζουν χρήματα».

    Μαζικές εξαγωγές
    Παράλληλα άθροισε στις σκοπιμότητες που κατά την άποψή του υπηρετεί η γερμανική κυβέρνηση με τη στάση της κατά της συμφωνίας, ότι επιδιώκει να αυξήσει τις γερμανικές εξαγωγές. Είπε συγκεκριμένα ότι «από τη Γερμανία έχεις και ένα άλλο μήνυμα. Όσο ο Νότος της Ευρώπης βάλλεται, κλονίζεται και πέφτει το ευρώ, βελτιώνεται η συνθήκη μέσα από την οποία μπορούν να κάνουν μαζικές εξαγωγές προς τον τρίτο κόσμο, τον υπόλοιπο κόσμο».

    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστήριξε ακόμη ότι αν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν καταλήξει την Πέμπτη σε συμφωνία για τον μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας ή όποιας άλλης χώρας της ευρωζώνης αντιμετωπίσει στο μέλλον πρόβλημα, θα αποδειχθεί στην πράξη πλέον και με τον πιο δραματικό τρόπο ότι το ευρώ και η οικονομική και νομισματική ένωση δεν θα έχει νόημα.

    Συγκεκριμένα τόνισε:
    «Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν ληφθεί γρήγορα απόφαση, όχι για να σωθεί η Ελλάδα, αλλά η Ευρώπη, για να υπάρξει αυτό το εργαλείο, αν δεν φοβηθούν οι κερδοσκόποι ότι θα χάσουν λεφτά, τότε το ευρώ δεν θα έχει νόημα».

    «Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο»

    ΑΠΕΦΥΓΕ να σχολιάσει τις δηλώσεις Πάγκαλου η κυβέρνηση. Σε σχετική ερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής απάντησε «δεν σχολιάζω». Στο γενικότερο πολιτικό ζήτημα πάντως, η Αθήνα παρακολουθεί προσεκτικά τις αντιδράσεις που κλιμακώνονται από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αναφορικά με την κάθετα αρνητική στάση των Γερμανών.

    Κυβερνητικές πηγές που ρωτήθηκαν σχετικά, εμφανίζονταν εξαιρετικά επιφυλακτικές για το αν αυτές οι αντιδράσεις μπορεί να αποφέρουν κάποιο αποτέλεσμα και εν προκειμένω να κάμψουν τις γερμανικές αντιρρήσεις στη συγκρότηση του μηχανισμού διάσωσης της Ελλάδας. «Καλόν είναι να περιμένουμε», ανέφεραν και πρόσθεταν ότι «το επόμενο 24ωρο είναι κρίσιμο για το τι θα προκύψει στη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών».

    Όπως εξηγούσαν, η άποψη της ελληνικής κυβέρνησης είναι ότι το «ελληνικό θέμα» θα πρέπει να πάει στη Σύνοδο μόνο εφ΄ όσον εξασφαλιστεί η γερμανική συναίνεση στο σχέδιο, κάτι που θεωρείται προαπαιτούμενο για την άρση των αντιρρήσεων ορισμένων άλλων χωρών όπως η Ολλανδία και η Αυστρία, και φυσικά για την επίτευξη της συμφωνίας.

    «Δανεισμός ακόμα και με υψηλά επιτόκια αν δεν έρθει η στήριξη»


    Δεν θα ερθει καμια στηριξη, δανειστειτε από τώρα με οποιοδηποτε επιτοκια (και θα τους τα ξεχρεωσουμε σαν τους Ισλανδους) έλεγε εχτες στην Μηλιώνη ο ιδεoλογικός καθοδηγητής του Πασοκ δρ Κουτσούκος!

    Η Μερκελ εμπαιζει τους ευρωπαιους, όπως έκανε ο Χιτλερ!

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πασοκ

    Δρ Κουτσουκο εσυ μας οδηγεις!

    «Εξυπηρετεί συμφέροντα η Γερμανία»

    Βαρύτατες αιχμές για τη στάση της γερμανικής κυβέρνησης άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σε ομιλία του σε συνέδριο της «Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τρίμπιουν» στην Αθήνα Ο Θ. Πάγκαλος έδωσε μια νέα διάσταση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η οποία απειλεί να διχάσει την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. την προσεχή Πέμπτη. Σε παράλληλη πορεία με τους εταίρους, που τάσσονται τα τελευταία 24ωρα υπέρ της Ελλάδας και επικρίνουν τη Γερμανία που υπονομεύει την επίτευξη μιας συμφωνίας για τον μηχανισμό στήριξης χωρών της ευρωζώνης που έχουν πρόβλημα όπως σήμερα η Ελλάδα, ο κ. Πάγκαλος άφησε βαρύτατες αιχμές για τη στάση της γερμανικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι.. λειτουργεί προς όφελος διαφόρων συμφερόντων.

    Μιλώντας σε συνέδριο της «Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τρίμπιουν» στην Αθήνα, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης τόνισε ότι «αυτό που είναι πραγματικά πίσω από τη γερμανική στάση, είναι ότι υπολογίζεις πως σπεκουλάροντας τα ελληνικά ομόλογα, εις βάρος του εταίρου και φίλου σου, επιτρέποντας στους χρηματοπιστωτικούς θεσμούς της χώρας να συμμετέχουν σε αυτό το άθλιο παιχνίδι, κάποιοι στη Γερμανία κερδίζουν χρήματα».

    Μαζικές εξαγωγές
    Παράλληλα άθροισε στις σκοπιμότητες που κατά την άποψή του υπηρετεί η γερμανική κυβέρνηση με τη στάση της κατά της συμφωνίας, ότι επιδιώκει να αυξήσει τις γερμανικές εξαγωγές. Είπε συγκεκριμένα ότι «από τη Γερμανία έχεις και ένα άλλο μήνυμα. Όσο ο Νότος της Ευρώπης βάλλεται, κλονίζεται και πέφτει το ευρώ, βελτιώνεται η συνθήκη μέσα από την οποία μπορούν να κάνουν μαζικές εξαγωγές προς τον τρίτο κόσμο, τον υπόλοιπο κόσμο».

    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστήριξε ακόμη ότι αν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν καταλήξει την Πέμπτη σε συμφωνία για τον μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας ή όποιας άλλης χώρας της ευρωζώνης αντιμετωπίσει στο μέλλον πρόβλημα, θα αποδειχθεί στην πράξη πλέον και με τον πιο δραματικό τρόπο ότι το ευρώ και η οικονομική και νομισματική ένωση δεν θα έχει νόημα.

    Συγκεκριμένα τόνισε:
    «Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν ληφθεί γρήγορα απόφαση, όχι για να σωθεί η Ελλάδα, αλλά η Ευρώπη, για να υπάρξει αυτό το εργαλείο, αν δεν φοβηθούν οι κερδοσκόποι ότι θα χάσουν λεφτά, τότε το ευρώ δεν θα έχει νόημα».

    «Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο»

    ΑΠΕΦΥΓΕ να σχολιάσει τις δηλώσεις Πάγκαλου η κυβέρνηση. Σε σχετική ερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής απάντησε «δεν σχολιάζω». Στο γενικότερο πολιτικό ζήτημα πάντως, η Αθήνα παρακολουθεί προσεκτικά τις αντιδράσεις που κλιμακώνονται από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αναφορικά με την κάθετα αρνητική στάση των Γερμανών.

    Κυβερνητικές πηγές που ρωτήθηκαν σχετικά, εμφανίζονταν εξαιρετικά επιφυλακτικές για το αν αυτές οι αντιδράσεις μπορεί να αποφέρουν κάποιο αποτέλεσμα και εν προκειμένω να κάμψουν τις γερμανικές αντιρρήσεις στη συγκρότηση του μηχανισμού διάσωσης της Ελλάδας. «Καλόν είναι να περιμένουμε», ανέφεραν και πρόσθεταν ότι «το επόμενο 24ωρο είναι κρίσιμο για το τι θα προκύψει στη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών».

    Όπως εξηγούσαν, η άποψη της ελληνικής κυβέρνησης είναι ότι το «ελληνικό θέμα» θα πρέπει να πάει στη Σύνοδο μόνο εφ΄ όσον εξασφαλιστεί η γερμανική συναίνεση στο σχέδιο, κάτι που θεωρείται προαπαιτούμενο για την άρση των αντιρρήσεων ορισμένων άλλων χωρών όπως η Ολλανδία και η Αυστρία, και φυσικά για την επίτευξη της συμφωνίας.

    «Δανεισμός ακόμα και με υψηλά επιτόκια αν δεν έρθει η στήριξη»


    Δεν θα ερθει καμια στηριξη, δανειστειτε από τώρα με οποιοδηποτε επιτοκια (και θα τους τα ξεχρεωσουμε σαν τους Ισλανδους) έλεγε εχτες στην Μηλιώνη ο ιδεoλογικός καθοδηγητής του Πασοκ δρ Κουτσούκος!

    Η Μερκελ εμπαιζει τους ευρωπαιους, όπως έκανε ο Χιτλερ!

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι τον φυλάτε αυτόν τον παλιόπουστα; Τι του δίνετε βήμα του μαλάκα και μιλάει; Δε φτάνει που ρήμαξε την Ελλάδα ο σκατορουφιάνος; Σε κανένα νεο παιδί δεν δίνει λόγο ο Παπαχελάς, δίνει στο μαθουσαλα Μητσοτάκη. Να πεί τι; Αλλά τέτοιος καργιόλης είναι και αυτός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 23 Μαρ 2010 10:32:00 π.μ.

    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΜΟΥΣ.

    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΩΝ SS.

    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΘΟΛΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ '85.ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΛΙΩΤΗ

    ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΌΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ

    ΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΙΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ (ΣΟΥ) ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΣΗΜΙΤΗ (ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ) ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ(ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΙ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ)

    ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΝΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για τις πέντε συντάξεις που παίρνει δεν μας είπε τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δράκουλα εσύ δεν έβαλες είσοδο στους αρχαιολογικούς χώρους για τους Έλληνες?
    Τους είχες φτιάξει μόνος σου μάλλον και όχι οι πρόγονοι μας.
    Δεν ήταν εθνική κληρονομιά?
    Δράκουλα εσύ δεν κατήργησες το μισό εισιτήριο στους στρατιώτες και πληρώναμε ολόκληρο για να πάμε ανά την Ελλάδα για να υπηρετήσουμε λες και πηγαίναμε τουρισμό ?
    Δράκουλα εσύ δεν έβαλες στο στρατό να φοράμε ρούχα στρατιωτικά στις εξόδους και είμασταν σαν τον Χατζηχρήστο στις παλιές Ελληνικές ταινίες ?
    Δράκουλα εσύ δεν πούλησες την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΕΣ για ευνόητους λόγους και τώρα τρώμε την βρώμα των βιομηχανιών αλλά τα χρήματα απο τις πωλήσεις τσιμέντου πάνε στην Γαλλία ?
    Δράκουλα εσύ δεν είπες το περίφημο "προκειμένου να διψάσουμε πρώτα θα ξεραθούν τα δέντρα "?
    Ήσουν τόσο άχρηστος να φέρεις λίγο νερό στην Αθήνα και σκεφτόσουν καμμένη γή.
    Δράκουλα εσύ δεν έκανες εισαγωγές λαδιού απο την Ισπανία και το Ελληνικό λάδι απο χίλιες δραχμές κατρακύλησε στις τετρακόσιες ?
    Δράκουλα εσύ δεν πήγες το καθαρό οινόπνευμα εν μία νυκτί απο διακόσιες δραχμές χίλιες διακόσιες ?
    Παλούκωμα καταραμένε ,γιατί παρότι ήμουν στρατιώτης όταν κυβερνούσες και δεν είχα πολή επαφή με την κοινωνία, μπορώ να γράφω ώρες για τα χάλια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ 1978 ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΙ Δ.Υ ΑΠΟ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ 1 ΩΡΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑ .ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ Δ.Υ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Δ.Υ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 1989 ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΚΑΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ 29 ΣΕ 31 ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ 35 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ 1994 ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗ Η ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΟΝΟ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς 10:32:00

    Μεγάλε ο Κυριάκος είσαι ή η Ντόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 23 Μαρ 2010 11:18:00 π.μ.

    ΑΠ,ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .

    ΓΡΑΦΕΙΣ :"ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΜΟΥΣ."


    ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ;
    ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ;
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ "ΑΓΑΠΗΤΟΣ" ΕΙΝΑΙ;

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ;

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

    ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑ .


    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ;

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ "ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ"

    ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝΕ 25 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .



    ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟ ΚΑΝ'ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΜΨΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Προς 10:32:00

    Μεγάλε ο Κυριάκος είσαι ή η Ντόρα."



    ΝΑ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ 23 Μαρ 2010 1:09:00 μ.μ.

    ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,ΘΕΜΟ,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ,ΑΜΑΝ,ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ'' ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΑΠΟΨΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ .

    ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΠΜΕΡΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ιαχή του κόσμου το '65 ήταν: "Μητσοτάκη κάθαρμα" τις έχω σε μπομπίνα γραμμένες. Ένα "αστείο" τότε ήταν να λες σε κάποιον "Μητσοτάκη;" και να σου απαντά "κάθαρμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο ίδιος δεν σκάβει για αρχαία αλλά έχει ρημάξει όλους τους αρχαιοκάπηλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η Αλεξάντρα διατί πήρε των οματιών της και λάκισε; Της βρώμαγε όλο το σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. O ΚΥΡIOΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ CH ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ , ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΗΣΕΙ

    ΜΕ ΧΑΣΚΩ- ΓΕΛΑΚΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ , ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ , Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ , ΜΑΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ,ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΔΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.
    ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο AΜΝΗΜΩΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ .
    ΠΟΙΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , Ο ΠΑΤΡΩΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ...
    ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ... ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΛΕΧΘΕΝΤΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
    ( ΖΗΜΕΝΣ, ΑΓΕΤ, ΟΤΕ ,ΞΥΣΤΟ ,ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, ΟΜΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ,
    ΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ,
    ΤΑ ΚΟΥΖΙΝΙΚΑ, ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΔΗΘΕΝ ο δραγουμανος ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΤΑ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ, ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ, ΚΤΛ ,ΚΤΛ,ΚΤΛ…) ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΝΤΑ ( ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ,ΘΕΜΟ- ΘΕΜΑ, ΠΑΡΟΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΤΛ).
    ΕΠΡΕΠΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠ..Α ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΣΤΩ ΤΥΠΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ (ΤΕΛΟΓΛΟΥ ,ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ, Η ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ , ΕΣΤΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)

    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΕ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝΤΑ ΠΑΠΑΧΕΛΑ
    << ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ= ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ = ΞΕΠΕΣΜΟΣ…>>
    H ΕΛΛΑΔΑ (τα τελευταία είκοσι χρόνια) ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ , ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ KATA ΣΥΡΡΟΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ , ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΗΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ – ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΣ –ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ….
    Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ , ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ-EΦΗΜΕΡΙΔΑΡΧΕΣ -ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
    ( ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ), ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ,ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ..ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ηλίθιοι, πόση ζωή νομίζετε έχει ακόμη ο Μητσοτάκης? Δεν πιστεύω ότι κανένας που σχολίασε να είναι πάνω από 50 χρονών. Εχουμε δηλαδή κάμποσα χρόνια ζωής μπροστά. Εμείς θα περάσουμε δύσκολα.Και όταν λέει δικτατορία , δεν θα είναι δικτατορία του προλεταριάτου βλάκες. Θα είναι του Κόκαλη, του Μπόμπολα, του Βαρδινογιάνη,κλπ. Αυτοί έχουν να΄χάσουν περιουσίες βλάκες και έχουν τα λεφτά να πληρώσουν προστάτες. Κόπανοι , έ κόπανοι.
    Τουλάχιστον ο άνθρωπος τόλμησε να μας προειδοποιήσει και μεις αντι ευχαριστώ τον βρίζουμε.
    Μωραίνει κύριος ους βούλεται απολέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ η ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ η ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΦΑ…

    << Αυτό που με τρομάζει περισσότερο σήμερα, είναι η κοινωνική αναταραχή… Φοβούμαι… Η Ελλάδα ας προσγειωθεί ανώμαλα, αλλά ας προσγειωθεί… Γι’ αυτό κάνω έκκληση όλοι να σκεφτούν τις ευθύνες τους... Σήμερα χρειάζεται να κατεβάσουμε το επίπεδο του Ελληνικού λαού, πρέπει όλοι να φτωχύνουμε…>>
    Αναφερόμενος δε ο αμνημων στα πολιτικά κόμματα είπε ότι
    << αν η Ελλάς πτωχεύσει αύριο, αν υπάρχει βαθιά κοινωνική αναταραχή την οποία όλοι πρέπει να βοηθήσουμε να αποφευχθεί, θα θυμάται κανείς τα κόμματα; Θα αποτελούν θλιβερή ανάμνηση".
    Είμαστε σε παραμονές δικτατορίας!...>>

    ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΣΩΠΑ... ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ…
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ ???

    ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΓΝΕΦΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΦΩΝΑΖΕΙ-ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ
    OI ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ...
    ΚΑΙ Ο ΨΗΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ...

    Τι να πουμε τι…τινα τραγουδησουμε..
    ετσι που μας καταντησανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και δευτερη μακροζωια να του δινανε,τρομαρα μας,παλι τα ιδια εγκληματα θα εκανε, ο αμετανοητος!
    Ενδειαφερον εχουν οιπαρατρεχαμενοι του,συν τεκνοις!
    ΟΧΙ στους εφιαλτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 23 Μαρ 2010 3:19:00 μ.μ.
    Μωραίνει κύριος ους βούλεται απολέσαι.

    Αυτό λέμε κι εμείς πανίβλακα.
    Ο Δράκουλας δεν νοιάζετε για μας αλλά για τα παιδιά του και τα εγγόνια του αλλά που να το πάρεις χαμπάρι.
    Δες τι έκανε για τον λαό την μαύρη τριετία που κυβέρνησε.
    Λες τώρα να τον έπιασε ο πόνος για το λαό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
    ΓΑΠ ή GAP...και τελικά ΜΑΛΑΚΑΣ
    με ...διεθνή αναγνώριση !!

    + Η εικόνα που παρουσιάζει είναι ενός ηττημένου.
    Δεν ευελπιστούμε πια τίποτε. Διέψευσε τα όνειρα όσων των πίστεψαν, πρόδωσε τις ελπίδες όλων των Ελλήνων, κανει κακό πια στη χώρα.
    Μπορεί να φύγει ως ο Χειρότερος Πρωθυπουργός.

    Σίγουρα ο χειρότερος από το Δηλιγιάννη και μετά. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς ήταν εκείνοι οι τύποι, αλλά και πάλι δύσκολα τους φαντάζομαι χειρότερους από τούτον εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. να ψοφήσετε ολοι σας απο την πείνα !!!
    ετσι μονο θα καθαρίσει ο τοπος ανεπρόκοπα τεμπελόσκυλα του κερατά Ανδρεα Πασπανδρεου!!

    ολα εδω πληρώνονται!!

    εφιαλτης εε;
    δρακουλας Ε;
    ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ Ε;
    προδοτης των SS ε;

    αποστατης του 65ε;
    διαβαστε λιγο για το 65 τενεκέδες ξεγανωτοι να μαθετε τι εγινε και μετα ελατε να βρομίσετε με τα λογια σας τον τοπο!!!

    να ψοφήσετε απο την πεινα!!

    κανένας να μην μας δωσει αλλα λεφτα απο τους ευρωπαιους !!!!!

    καλομαθατε κεραταδες του αρχικερατά με αποδείξεις Ανδρεα Παπανδρεου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ντροπή να μιλάει κάποιος που όλη η οικογένεια του κατηγορείται ότι τα έχει φάει. Ακόμα και τα μαργαριτάρια που παντρευτήκαν τα παιδιά και εγγόνια λαμόγια είναι όλα τους και δεν μιλάμε μόνο για τη γυφτιά των λεμονοστίφτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 23 Μαρ 2010 6:33:00 μ.μ.


    ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;;;;


    ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 23 Μαρ 2010 6:33:00 μ.μ.

    Noμίζουν τα μουνόπανα που βρίζουν τον Μητσοτάκη οτι ο Ανδρέας Παπανδρέου τους υπεραγαπούσε, ας καμαρώσουν τον γιό του που τους κυβερνάει τώρα.
    Τον πατέρα του πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 67.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Kωνσταντίνος Mητσοτάκης.
    Μια ζωή σαν πέλαγος- για την «αποστασία (ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ)
    - Πράγματι, ήμουν ο πρωταγωνιστής. Oπως ήμουν και πρωταγωνιστής του «ανένδοτου αγώνα» κατά της «βίας και νοθείας». Δεν μου το συγχώρεσε ποτέ ο Kαραμανλής. H νοθεία δεν ήταν τόσο εκτεταμένη. H βία, όμως, ήταν. Δεν ήταν σχέδιο του Kαραμανλή, ήταν των Aνακτόρων, ο Kαραμανλής, όμως, το άφησε να εξελιχθεί και επωφελήθηκε, αν και δεν το είχε ανάγκη. Σ' εκείνες τις εκλογές ο Kαραμανλής συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη από ποτέ λαϊκή δύναμη. Hταν φυσικό. H Eνωση Kέντρου ήταν ακόμη ασταθές μόρφωμα. Σφυρηλατήθηκε κατά τη διάρκεια του ανένδοτου….
    Aποτύχαμε και τα γεγονότα που επακολούθησαν είναι γνωστά. Eχω καταλήξει σε τεκμηριωμένη άποψη για το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και κάποτε θα τη γράψω. Tο αναμφισβήτητο είναι ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο οποίος αρνήθηκε να υποχωρήσει στο θέμα του υπουργείου Eθνικής Aμύνης, παρεχώρησε κατόπιν... ολόκληρη την κυβέρνηση στον βασιλέα, με τον σχηματισμό της βασιλικής κυβερνήσεως Παρασκευοπούλου.
    Kρίνοντας εκ των υστέρων, ίσως ήταν λάθος ότι μπήκαμε στη φωτιά και θυσιαστήκαμε πολιτικά χωρίς να φέρουμε αποτέλεσμα.
    Kάναμε λάθος τακτική....
    MHTSOTAKOYLA ΕΦΙΑΛΤΗ ...
    ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Για το πόσα πήρανε τσιμουδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ)

    Ο Γ. Παπανδρέου αναγκάστηκε από τον Κωνσταντίνο να παραιτηθεί στις 15 Ιουλίου 1965. Από εκείνη την ημέρα και μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του 1966, ο Κωνσταντίνος προσπάθησε να σχηματίσει κυβερνήσεις με τη συμμετοχή κατά διαστήματα 48 βουλευτών της παράταξης Ένωση Κέντρου (αποστατών) που εγκατέλειψαν τον Γεώργιο Παπανδρέου. Ο όρος "Αποστασία" προήλθε από τον χαρακτηρισμό αποστάτες που αποδόθηκε στους βουλευτές της Ένωσης Κέντρου που, υπό την προτροπή του επίσης βουλευτή της Ένωσης Κέντρου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη[5], πήραν μέρος ή έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στις κυβερνήσεις της περιόδου αυτής.

    ΠΑΠΑΧΕΛΑ !!! ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ..
    ΒΡΕ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ "ΦΤΩΧΎΝΟΥΜΕ ΛΕΕΙ".

    ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;;;;;


    ΕΛΛΗΝΑ , ΠΩΣ ΒΑΣΤΑΣ ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ψηφο εμπιστοσύνης βλαμένε εδωσε η Ε.Ρ.Ε του Π. ΚΑΝΕΛΌΠΟΥΛΟΥ υπο τον φοβο της επρχομενης χουντας η του εμφυλίου που ηταν ορατος αλλά αδιαφορούσε προκλητικα ο παραιτηθέντας Γ. Παπανδρεου!!!!

    ακους να μαθαινεις βλάκα!!!

    Ο Π. Κανελόπουλος βλάκα προτάθηκε απο τον Α. Παπανδρεου το 85 για προεδροσ της Δημοκρατίας αλλά αρνήθηκε ευγενικά!!

    σκατά στα μουτρα σας παραπληροφοριοδότες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ναι γεια σας , ειμαι αυτός που εγραφα τα ιστορικα σχόλια απο το υπόγειο της κουμουντούρου.
    ΠΕΡΝΆΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΥΜΑΤΑ
    ΑΑΑΑΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση