GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πήγαν στο Μέγαρο Μαξίμου...

Του Μενέλαου Μηλιώνη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Δύο νέες και πολύ ωραίες αστυνομικίνες, η Διώνη και η Ράνια , που ενώ προεκλογικά ήταν στο γραφείο του Κυριάκ...

Του Μενέλαου Μηλιώνη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Δύο νέες και πολύ ωραίες αστυνομικίνες, η Διώνη και η Ράνια, που ενώ προεκλογικά ήταν στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, πήραν άμεσα μεταγραφή στο Μέγαρο Μαξίμου. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι υπεύθυνοι ανθρωπίνου δυναμικού του πρωθυπουργικού μεγάρου, διότι μιλούμε για πραγματικά πολύ όμορφες παρουσίες με ξεχωριστές ικανότητες στη διαχείριση... όπλων.
Παράλληλα, τέτοια παραδείγματα καταδεικνύουν την αγαστή συνεργασία των...

κομμάτων σε θέματα ασφαλείας. Καταδηλώνουν, δε, την διάθεση επιλογής προσώπων δίχως την πρότερη ειθισμένη παλιοσυνήθεια της ανάκρισης για πολιτικά πιστεύω και της απόρριψης των αντιφρονούντων. Μπράβο!

13 σχόλια

  1. Πρώτα θα κάνουμε Ανάσταση και μετά θα έλθει η… Σταύρωση

    Αλλάζει τα θρησκευτικά και τον προαιώνιο κανόνα η κυβέρνηση η οποία φέρνει την Τετάρτη στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο, αλλά θα το ψηφίσει μετά το Πάσχα, έτσι για να μην μας πέσει βαρύ το πασχαλινό τραπέζι.

    Με μικρές αλλαγές και με διατήρηση ορισμένων αδικιών ετοιμάστηκε το νομοσχέδιο το οποίο έχει μια πρωτοτυπία. Για να μη χαθεί ούτε ευρώ, οι νέες φορολογικές κλίμακες, δηλαδή η μηνιαία παρακράτηση φόρου, θα έχει αναδρομική ισχύ από τον πρώτο μήνα του έτους. Κι όποιος έχει να πληρώνει περισσότερα θα το πράξει με την εκκαθάριση της δήλωσης. Όποιος έκανε το λάθος να αμείβεται από 28.000 ευρώ και πάνω την πάτησε αφού θα πληρώνει περισσότερο φόρο κάθε χρόνο.

    Άτυχοι είναι και όσοι κακομοίρηδες (διότι για τέτοιους πρόκειται όταν αγοράζουν σπίτι με δανεικά) πήραν στεγαστικό από την 1η Ιανουαρίου 2009. Η απαλλαγή των τόκων του δανείου από 40% πάει στο 20% και όσοι ήλπιζαν ότι θα παίρνουν πίσω ένα μέρος από αυτά που δίνουν κάθε μήνα στην τράπεζα, γελάστηκαν.

    Όσο για την αποζημίωση απόλυσης, φαίνεται ότι στην κυβέρνηση φοβήθηκαν ότι θα τους πάρουν με τις πέτρες οι χιλιάδες υποψήφιου… απολυμένοι. Έτσι ανεβάζουν το αφορολόγητο ποσό από 30 σε 50 χιλιάδες ευρώ ενώ το 40% πάει σε αποζημιώσεις πάνω από 200.000 ευρώ. Τώρα ποιος είναι αυτός που παίρνει αποζημίωση τόσα χρήματα να τον βρούμε και να τον κάνουμε παράδειγμα προς μίμηση. Εμείς μόνο κάτι μεροκαματιάρηδες εργάτες ξέρουμε που φεύγουν με 10-20 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση και δεν μπορούν να βρουν δουλειά.

    Κατά τα άλλα, το φορολογικό νομοσχέδιο δεν έχει άλλες αλλαγές, θα ψηφιστούν οι σκληρές περικοπές και οι υπερβολικοί φόροι που έβαλε η κυβέρνηση επί δικαίων και αδίκων.

    Τώρα, αν θα βγούμε στους δρόμους όταν θα καταλάβουμε ότι εκτός από τα χρήματα από την τσέπη ο Γ. Παπανδρέου μας πήρε και το… παντελόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kια βέβαια συνεργάζονται καλά τα κόμματα εξουσίας, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.
    ΟΣΟ ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PRESS.
    ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΘΩΟΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΕ.
    ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΠΙΘΑΝΕ ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ.
    ΣΟΥΠΕΡ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ, ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ...ΞΕΣΤΑΥΡI ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ
    ΥΠΟΘΕΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ;

    24 Μαρτίου 2010: Τουρκική κορβέτα κάνει νηοψία σε ελληνικό πλοίο μέσα στα εθνικά ύδατα !!!

    Χθες τα μεσάνυκτα (23:50) η τουρκική η τουρκική κορβέτα «Bafra» αφού είχε περιόδευσε επί 24 ώρες στα νησιά του Αιγαίου (Φολέγανδρο, Σαντορίνη, κλπ) πέρασε από το στενό ανάμεσα στην Κέα και την Κύθνο συνοδευόμενη από την τορπιλάκατο «Κρυσταλλίδης».

    Στις 02:10 η ελληνική τορπιλάκατος προειδοποίησε το τουρκικό πλοίο για παραβίαση της αβλαβούς διέλευσης ενώ βρισκόταν στο στενό Καφηρέα εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.

    Πέντε λεπτά αργότερα η «Bafra» εξέπεμψε μήνυμα στο παραπλέον εμπορικό πλοίο «Αρχάγγελος» ζητώντας στοιχεία δρομολογίου (λιμένα κατάπλου, απόπλου, όνομα).

    Δηλαδή, την παραμονή της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, τουρκικό πολεμικό σκάφος έκανε νηοψία σε ελληνικό εμπορικό πλοίο μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα

    Στις 02:30 η τουρκική κορβέτα εξήλθε των ελληνικών χωρικών υδάτων και ακολούθησε πορεία σε διεθνή ύδατα νοτιοδυτικά της Χίου, υπό παρακολούθηση πάντα από την ελληνική τορπιλάκατο.

    Σιγά να μην πει κανείς «Βυθίσατε το Bafra».

    Εδώ του είχαν στείλει και τορπιλάκατο να το προσέχει μην πάθει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα ήθελα σήμερα να είμαι στη θέση του μέσου πασόκου.
    Πριν από καμιά δεκαπενταριά χρόνια κάποιος μελαμψός μου πούλησε μια κάμερα στο ένα δέκατο της αξίας που έκανε στα μαγαζιά (μετά από πολύ παζάρι). Το κουτί είχε μέσα χαρτί εγγύησης, φορτιστή μπαταριών και όλα τα συναφή.
    Όταν πήγα σπίτι και την έβαλα να παίξει συνειδητοποίησα ότι ήταν μόνο το κέλυφος, δηλαδή ένα άδειο όμορφο κουτί, κάτι σαν παιδικό παιγνίδι.
    Ένιωσα τόσο-μα-τόσο μακάκας που ακόμη δεν μπορώ να το ξεχάσω μετά από τόσα χρόνια.
    Αυτό συμβαίνει και σήμερα με τους (πρώην) πασόκουςαλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα.
    Μαζική παράκρουση.
    Πήγαν οι κακόμοιροι να γλυτώσουν το πάγωμα των αποδοχών που έλεγε ο Κ.Κ. και βρέθηκαν στο βόθρο με τις πράσινες ακαθαρσίες από τον οποίο δεν μπορούν να ξεφύγουν με τίποτε. Τρώνε στη μάπα μείωση αποδοχών, σημαντικότατη αύξηση του κόστους διαβίωσης, δεκάδες χιλιάδες χάνουν ακόμη και τη δουλειά τους, συνταξιοδότηση στα 67 και όλα αυτά γιατί;
    Γιατί πίστεψαν.
    Ήθελε πολύ μυαλό, βρε παιδιά, για να καταλάβεις ότι ο τύπος είναι αρχηγός γραβατωμένης συμμορίας και μας δουλεύει;
    Και όμως αυτοί τον πίστεψαν.
    Τώρα δεν μπορούν να κάνουν τίποτε.
    Ας πρόσεχαν, όμως το κακό είναι ότι πήραν στο λαιμό τους και όσους είχαν καταλάβει τί εστί Παπαντρέου και φώναζαν.
    Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.
    Τώρα, όλοι μαζί τα κεφάλια μέσα τώρα και καλή δύναμη συντρόφια, θα πληρώσουμε όλοι πχ. τα ταξιδάκια του Νίκου Παπαντρέου με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο κόστους 86000 ευρώ τη στιγμή που με το αεροπλάνο της γραμμής το κόστος θα ήταν 2000 ευρώ.
    Σκάμε και πληρώνουμε.
    Έτσι και αλλιώς ότι και να πούμε τώρα, "μηδέν εις το πηλίκιον".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ,ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚ

    Επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα ο Δρ Κουτσουκος...αν δεν δανειστουμε εως 25 Μαρτη τοτε ζητω που καηκαμε....στην φωτια της γερμανικης Ευρωπης!!

    Μονοι μας θα σωθουμε..
    Κανεις Ευρωπαιος δεν θα βοηθησει απλα μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩς ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ και κερδιζουν χρονο σε βαρος μας!!

    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΖΙΩΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ....

    ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥς "ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ"

    ΑΜΕΣΟΣ ΑΝΑΣΧΜΑΤΙΣΜΟΣ...ΕΞΩ ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥΔΕΣ...ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    Προσεχτε γιατι μπορει να υπαρξει νεο Γουδι! Φυγετε με το καλο....το παρτι τελειωσε...

    ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

    Ειναι αυτοι που γκρεμισαν τη δεξια αλλα μετα οι τσιμπουκο-φλωροι τους αφησαν "απεξω"! Νομιζαν οι ανικανοι τσιμπουκο-φλωροι οτι θα μπορεσουν να κυβερνησουν...Ολα εδω πληρωνονται....


    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΕ... ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κλονίζει το ευρώ η σκληρή στάση του Βερολίνου.

    Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., το Βερολίνο εξακολουθεί να στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε ένα ευρωπαϊκό σχέδιο στήριξης της Ελλάδας.

    Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας, Ράινερ Μπρίντερλε ΦΛΩΡΟ, «ενδεχόμενη βοήθεια προς την Ελλάδα θα έστελνε το λάθος μήνυμα». Την ίδια ώρα το ευρώ σημείωνε νέα πτώση στις διεθνείς αγορές.

    «Η εμπλοκή του ΔΝΤ θα είναι καταστροφική για το ευρώ» προειδοποιεί το Βερολίνο ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

    ΑΠΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΑΡΚΟ-ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!
    Ο ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Να επιστρεψει ο Πρωθυπουργος στην Ελλαδα, δεν εχει να κανει κατι στις Βρυξελες...απλα θα τον εμπαιζουν....
    οπως τον εμπαιζουν οι παμπουκηδες και ολοι οι αλλοι

    Ζητω η Ελληνικη Επανασταση 1821 2010

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να τους χαιρόμαστε.
    Δεν αντέχω άλλες επιτυχίες.
    Επιτυχίες παντού.
    Στην οικονομία,
    στο ασφαλιστικό,
    στα Εθνικά θέματα…
    Και το κυριότερο.
    Ότι είπε ο ΓΑΠ στην προεκλογική περίοδο το τήρησε κατά …γράμμα.
    Η προσωποποίηση της συνέπειας.

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ.
    Τι;
    Δεν βγήκε στο τουρκολίμανο;
    Πάλι καλά.
    Ανέπνευσε ο ΓΑΠ.
    Λίγο το έχεις να κατεβαίνεις στο λιμάνι για να τους προαπαντήσεις;
    ---------------------------------
    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ
    Ο ΚΟΥΤΟΥΤΣΙΚΟΣ !
    ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΖΩΟ ΜΟΥ ;
    ΛΑΜΠΡΑ ;
    ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ;

    ΕΕΕΕ...ΦΑΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ. ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΑΛΥΨΗ...
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ-EΦΗΜΕΡΙΔΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ , ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΟΙΚΑΝΩΝ...…
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ... (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ).
    ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΑΣ.
    Η ΑΔΗΦΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ,Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ,ΚΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΑ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΧΑΝΟ ΚΟΥΛΗ ΣΟΥ , ΤΟΝ ΑΔΗΦΑΓΟ ΓΑΜΠΡΟ ΣΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΑΤΕ…
    ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ,
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ,
    Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ,
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ.

    (το γηρας ουκ ερχεται μονον, πολλακις επιφερει μαλάκιση εγκεφαλου και απώλεια αισθησης χωροχρονου!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΟΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ,Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΡΙΩΝ ΟΙΚΩΝ…
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΣΜΟΣ. ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΔΩΡΑΚΙΑ, ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΕΚΤΙΣΕ ΒΙΛΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ,ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΤΛ ΚΤΛ . ΚΤΛ….
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΣ. ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ , ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ (έλλειψη παιδιών του) ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΝΟΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΜΟΙΡΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ..ΚΤΛ…
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ – ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ- ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΣ . ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΑ ΚΟΡΗ ΝΤΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ν,Δ, ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΥΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ
    (Μειμαρακη, Βουλγαρακη ,Πετραλια, Σκυλακακη, Χατζηδάκη , Κακλαμάνη , Πευκιανακη, Μανιάτη , Μπεχρακη, κτλ,κτλ,κτλ ,ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΝΟΜΑΡΧΕΣ ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΤΛ)
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ , ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ , Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .
    Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ , ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση