GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αυξήσεις, κατά 40%, στα διόδια...

Από το http://topontiki.gr/ . Η κατάρρευση, κατάρρευση και οι αυξήσεις, αυξήσεις… Για τα διόδια λέμε που δεν καταλαβαίνουν τίποτα όχι από τη...

Από το http://topontiki.gr/
.
Η κατάρρευση, κατάρρευση και οι αυξήσεις, αυξήσεις… Για τα διόδια λέμε που δεν καταλαβαίνουν τίποτα όχι από την οικονομική κρίση, ούτε από τον εκτός λειτουργίας αυτοκινητόδρομο… Έτσι μετά βαΐων και κλάδων ανακοινώθηκε ότι από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου αυξάνεται κατά 40% το αντίτιμο των διοδίων στους σταθμούς Πελασγίας και Μοσχοχωρίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» που έχει αναλάβει την εκμετάλλευση του δρόμου, η χρέωση πηγαίνει από τα 2,5 λεπτά ανά χιλιόμετρο στα 3, σύμφωνα πάντα, βεβαίως- βεβαίως με τους όρους που...

επιβάλλει η σύμβαση παραχώρησης που έχει υπογραφεί.
Αυτό σημαίνει ότι για τις μοτοσυκλέτες το αντίτιμο φτάνει τα 1,60 ευρώ, για τα αυτοκίνητα τα 2,30 και για τα φορτηγά από 5,80 έως 8,20 ευρώ.
Για να μην ξεχνιόμαστε η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», είναι εκείνη που εκτός από την σύμβαση παραχώρησης έχει «υπογράψει» και την κατάρρευση στα Τέμπη που έκοψε την Ελλάδα στα δυο.
Όπως καταγγέλλει η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων κατά των Διοδίων η πρόκληση είναι διπλή «καθώς οι αυξήσεις γίνονται τη στιγμή που ένα μεγάλο μέρος του αυτοκινητόδρομου παραμένει κλειστό, μετά την πτώση βράχων στο ύψος των Τεμπών, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να είναι αναγκασμένοι να κινούνται μέσα από επικίνδυνους επαρχιακούς δρόμους».

3 σχόλια

  1. ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΤΕΡΑ ΔΙΟΔΙΑ
    ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΖΩΑ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑΜΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ...
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ.
    ΣΚΥΨΙΜΟ ΒΑΘΥ.........ΒΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοί είναι οι όροι που επιβάλλει η σύμβαση παραχώρησης που έχει υπογραφεί ?
    Αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσει η εταιρεία "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου" στα δικαστήρια για να απαιτήσει χρήματα από όσους οδηγούς αρνούνται να πληρώσουν διόδια.
    Δύσκολο ερώτημα για την εταιρεία "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου" μιάς και θα αποκαλυφθούν οι ληστρικοί όροι της σύμβασης.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση