GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση στο γερμανικό FOCUS‏...

Από τον Νίκο Κοροπούλη Ρουμανία . Τελικά ο ποιο εξώφυλλο είναι πιο δίκαιο και τίμιο; Ας αποφασίσει ο μέσος Γερμανός πολίτης.

Από τον Νίκο Κοροπούλη
Ρουμανία
.



Τελικάο ποιο εξώφυλλο είναι πιο δίκαιο και τίμιο;
Ας αποφασίσει ο μέσος Γερμανός πολίτης.

26 σχόλια

  1. ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε τις αναλύσεις που διαβάζουν οι ευρωπαίοι ηγέτες από τα think tanks της Ευρώπης.
    Με αυτές τις αναλύσεις θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς, τουλάχιστον εν μέρει, την υφιστάμενη κατάσταση σε επίπεδο ευρωπαϊκών αποφάσεων, αιτημάτων και προοπτικών προς την Ελλάδα. Διαπιστώστε εύκολα ότι το κύριο πρόβλημα για την οικονομική διάσωση της Ελλάδας και κατ' επέκταση για την Ευρωπαϊκή Ενοποίηση είναι η συντριπτική αντίθεση στην προοπτική αυτή από τους λαούς των ισχυρών ευρωπαϊκών χωρών. Το πρόβλημα αναδεικνύεται σε μείζον πολιτικό και κοινωνικό και κατ' επέκταση σε οικονομικό.
    http://typhoon-typhoon.blogspot.com/2010/02/blog-post_2380.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ποσοστό εθνικής κυριαρχίας εννοούσε ο Κολοκοτρώνης με το «Ελευθερία ή Θάνατος»;

    ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕ ΧΑΦΙΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗ. ΖΩΟ ΠΑΓΚΑΚΟ !!!!

    Όταν ο Κολοκοτρώνης έλεγε «Ελευθερία ή Θάνατος» και «Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους» πόσο τοις % εθνικής κυριαρχίας είχε στο μυαλό του άραγε;

    Η έννοια της εθνικής κυριαρχίας δεν είναι ΟΤΕ για να τον μετοχοποιούν και στο τέλος να τον ιδιωτικοποιούν. Αλλά αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για τους ΠΑΣΟΚους πατριώτες «Νέου Τύπου».

    Εξαιρετική ιδέα η αύξηση του ΦΠΑ και επομένως του πληθωρισμού σε περίοδο ύφεσης.

    Δύο μόλις μήνες μετά το θάνατο του Γκαϊντάρ, ένα νέο μπουμπούκι ανθίζει, διαθέτοντας όμοια ποιότητα οικονομικής σκέψης με τον εκλιπόντα, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία να εφαρμοστούν σε μια ακόμα χώρα οι ευεργετικές συνταγές του ΔΝΤ.

    “Λεβεντιές” του τύπου χειριζόμαστε την προσφυγή στο ΔΝΤ ως διαπραγματευτικό χαρτί απέναντι στους Ευρωπαίους, καλό είναι να σταματήσουν άμεσα.

    Γιατί ενίοτε γίνονται δεκτές όπως και οι συχνές απειλές ενός υπουργού για παραίτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νοιώθω καθόλου να με προσβάλει η Εικονα!
    Πρώτον δεν απευθύνεται σε μάς!
    Δεύτερον εγώ βλέπω ακόμα και τ΄ αγάλματα τα ακούνητα τ΄ αμίλητα δεν άντεξαν!
    Εκτός από την μουτζα που πιθανόν να την έβλεπαν για χαιρετούρα μαθημένοι όπώς είναι από τον Χιτλερ, τον μεσαίο δάχτυλο μια χαρά καταλαβαίνουν τί σημαίνει!
    Δικό τους λοιπόν!
    $#12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το 1980 το χρέος της Ελλάδας αντιστοιχούσε στο 22,9% του ΑΕΠ, ενώ πέντε χρόνια αργότερα το 1985 είχε κιόλας διπλασιαστεί και είχε φθάσει το 47,8% του ΑΕΠ. Tο 1990 είχε φθάσει στο 79,6% του ΑΕΠ και η πορεία του ήταν ανοδική, καθώς σταδιακά η χώρα εισέρχονταν σε μια νέα περίοδο. Εκείνης της ανακάλυψης των γκρίζων πτυχών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, που ήταν παντού φορτωμένος με χρέη, τα οποία όμως δεν φαίνονταν.

    Ηταν πάλι τότε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με υπουργό Οικονομικών τον κ. Γ. Παλαιοκρασσά που άρχισε να εντάσσει στο κανονικό χρέος, όλα τα κρυφά χρέη και να εκδίδει τα δάνεια οικονομικής εξυγίανσης. Αποτέλεσμα εκείνης της πολιτικής ανάληψης των κρυφών χρεών ήταν η αύξηση του δημοσίου χρέους, για την οποία δεν ευθύνονταν η τότε κυβέρνηση. Η Ελλάδα είχε αρχίσει να κινείται προς την Ε.Ε. και η ανάληψη των χρεών ήταν μέρος του παιχνιδιού. Η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατηγορήθηκε για τη διόγκωση του χρέους στο διάστημα 1990-1993, που προκλήθηκε εξαιτίας της ανάληψης των κρυφών χρεών τα οποία είχε δημιουργήσει η δεκαετία του 1980.

    Αποτέλεσμα ήταν το δημόσιο χρέος στα μέσα της δεκαετίας του 1990 να έχει αγγίξει το 108,7% και στο τέλος της ίδιας δεκαετίας το 114%.

    Σήμερα είναι γνωστό ότι το χρέος ήταν αποτέλεσμα των πολιτικών που επιλέχθηκαν και εφαρμόστηκαν στην δεκαετία του 1980. Πολιτικές επεκτατικές που κατά πολλούς, ήταν ανάγκη να γίνουν, καθώς αφορούσαν ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, μόνιμο έως τότε θαμώνα της σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού.

    Το σχέδιο εκείνο είχε αρχικά και έναν στόχο. Να δημιουργήσει εγχώρια παραγωγική βάση, ισχυρή και ανταγωνιστική. Τελικά εκείνο δεν κατέστη εφικτό, παρά τον πακτωλό πόρων που διοχετεύθηκαν. Επιτεύχθηκε όμως κάτι άλλο. Η πολιτική ηγεμονία επί σειρά ετών του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία. Η τελευταία άρχισε να συνηθίζει στα «χάδια» του κράτους που σταδιακά έγιναν αυτοσκοπός, με μοναδικό στόχο πλέον την εξαγορά ψήφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Γερμανοί φιλέσπλαχνοι πόσο αποτιμάτε τις ζωές των νεκρών Ελλήνων κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ; θέλετε να καθήσουμε να τις "διαπραγματευθούμε" ρε εγκληματίες της ανθρωπότητας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΕΙΔΗ.


    ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

    Το greek money αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση των επαϊόντων έδωσε "παράταση" στην απορρόφηση του πακέτου των 28 δις που είχε δώσει η κυβέρνηση λαίλαπα της Νουδούλας και της "κουραδομηχανής" Καραμανλή προς τις Τράπεζες.

    Μέχρι σήμερα όπως αποκαλύπτει το greek money οι Τράπεζες έχουν απορροφήσει μετά βίας μόλις τα 8 δις ευρώ. Ενώ άπαντες γνωρίζουν και πολύ περισσότερο η κυβέρνηση των "συνεκτικών" υπογραφέντων στο πόδι νομοσχεδίων ,ότι ο Δερβέναγας Τράπεζα ,έχει κλείσει τις στρόφιγγες της ρευστότητας στην αγορά ,παρόλα αυτά η κυβέρνηση ΓΑΠ δίνει παράταση ενώ εν αγωνίως ψάχνει 25 δις ευρώ για να την αφήσουν "ήσυχοι" οι Ευρωπαίοι εταίροι μας!!

    'Άραγε ,αφού τα λεφτά "υπάρχουν" , ....σας θυμίζουμε τι έλεγε ο νυν Υπ Οικονομίας Παπακωνσταντίνου για το πακέτο των 28 δις εδώ .... αποτυπώνουμε ένα μικρό απόσπασμα των "διαπιστώσεων" ..."Για να στηρίξουμε τις Τράπεζες, βρέθηκαν 28 δις ευρώ. Για το Ταμείο Κατά της Φτώχειας βρέθηκαν 100 εκ. ευρώ και, από αυτά, δεν έχει δοθεί σε κανέναν ούτε ένα ευρώ. Παράλληλα, το νέο προσχέδιο του προϋπολογισμού προβλέπει 7,4 δις ευρώ επιπλέον φόρους για τους πολίτες. Ας κρίνουν λοιπόν οι πολίτες, πρώτον, ποιες είναι οι προτεραιότητες αυτής της κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε δεν πάνε να χαθούνε που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα με greek salad και μπύρα και όλο μεθάνε οι καταπιεσμένοι.
    Που να βρούν το γαλάζιο του ουρανού, τη θάλασσα, τους χαμογελαστούς ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους;
    Η παιδική ηλικία καθορίζει την ενήλικη ζωή. Δεν μπορώ να φανταστώ την Μέργκελ όπως και όλους τους Γερμαναράδες να μεγαλώνουν σ΄ένα σπίτι ζεστό και όλο στοργή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα Καυδιανά Δίκρανα του Γιώργου Παπανδρέου.

    Πατέρα τον ακούς; Πατέρα γιατί μας το έκανες αυτό; ___________________

    Του ΝΤΑΝΤΟΝ

    «Δεν απαιτούμε όμως χρήματα από τη Γερμανία, ακόμη κι αν μερικές φορές έτσι το εμφανίζουν κάποιοι…»

    Γεώργιος Παπανδρέου ο Β΄ , μετά από τον Γ.Π. των «Δεκεμβριανών του 1944»

    Πατέρα τον ακούς ( ; ) , Η ακροτελεύτια ΚΟΡΥΦΑΙΑ πολιτική πράξη της ζωής σου , κατά την διάρκεια του λόγου σου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ , Μάιος 1995 , λίγες μέρες πριν εισέλθεις για τελευταία φορά στο Ωνάσειο , ήταν να δώσεις με βροντερή και ξεκάθαρη φωνή «εντολή» στον τότε Υπουργό Εξωτερικών , και σήμερα Πρόεδρο της Δημοκρατίας , Κ. Παπούλια , να επιδώσει στην γερμανική κυβέρνηση επίσημη – διπλωματική
    «Ρηματική Διακοίνωση» , με την οποία θα της ζητά να προσέλθει σε διαπραγματεύσεις για την διευθέτηση ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο ,
    που συνίστανται στις οφειλόμενες πολεμικές «επανορθώσεις» προς το ελληνικό κράτος για τις καταστροφές των υποδομών του κατά την διάρκεια της κατοχής , στις «αποζημιώσεις « προς τους πολίτες των οποίων οι δυνάμεις κατοχής λήστεψαν και κατέστρεψαν τις περιουσίες τους και στην έντοκη επιστροφή των «Εξαναγκαστικών Δανείων της Τράπεζας της Ελλάδας προς το Ράιχ».
    Δάνεια που προκάλεσαν τον γενικό θανατηφόρο πληθωρισμό στην Ελλάδα και τον εξανεμισμό των περιουσιών και των αποταμιεύσεων όλων των ελλήνων , με αποτέλεσμα ,

    15 χρόνια αργότερα , το 1960 , να παίρνουν το δρόμο , κατά εκατοντάδες χιλιάδες για να δουλέψουν στην ανοικοδόμηση του 4ου Ράιχ , πράγμα που δεν είχε καταφέρει ούτε ο Χίτλερ με την «εξαναγκαστική επιστράτευση και επίταξη» . Δάνεια που δεν αναγνωρίζουν οι «μπαχτατζήδες « Γερμανοί , και για το οποία φώναζαν οι καθηγητές Αγγελόπουλος – Ζολώτας μέχρι τον θάνατο τους. Και φωνάζει ( από το 1987 ) και θα φωνάζει και ο υποφαινόμενος , προφανώς , μέχρι τον θάνατο του.

    Τι να πούμε «πατέρα» για τον κληρονόμο σου ; _________________
    Είναι δυνατόν να βρίσκεται «νοερά- νοητικά» ακόμα στην «πρώτη του πατρίδα» ;

    Υ.Γ. Τα Καυδιανά δίκρανα είναι μια στενωπός στη Σαμνίτιδα, στην Ιταλία, ανάμεσα στις απόκρημνες πλαγιές δυο ορέων της οροσειράς των σαμνιτικών Απεννίνων, κοντά στην πόλη Καύδιον… Εκεί το 321 π.Χ. στον Δεύτερο Σαμνιτικό Πόλεμο ο ρωμαϊκός στρατός ηττήθηκε κατά κράτος από τους Σαμνίτες, των οποίων ο στρατηγός Πόντιος Ερέννιος ανάγκασε τους νικημένους Ρωμαίους να περάσουν κάτω από έναν ταπεινωτικό ζυγό.
    Τον ζυγό αυτό σχημάτισαν 3 δόρατα σε σχήμα δικράνου, τα 2 μπηγμένα κάθετα στο έδαφος και το τρίτο πάνω τους σε σχήμα Π.
    *** ( όπως λέμε ΠΑΣΟΚ !!! ) ******

    Από τότε λοιπόν έμεινε η φράση- περνάω από Καυδιανά δίκρανα
    και σημαίνει ότι έχω αποδεχθεί εξευτελιστικούς όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ESEIS NA VRIZETE OLO TO KOSMO EINAI ENTAXI...... EAN KAPIOS ALLOS SAS VRIZI TOTE....SKYLIAZETE...ANTE MALAKES KOLOELLINES...SAS PIRANE XAMPARI.... APOLITISTE LAE....KRIMA NTREPOME POU EIMAI ELLINAS......KLEFTOKOTADES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Germany owes to Greece big time. You owe us several billions of war reparations that you refuse to pay. You owe us Kalavryta, Distomo and countless lives that you murdered. Lives of noncombatants, mother and children that you burned so as to satisfy your lunacy of the supreme Arian race.
    In our case a few corrupt Greek politicians coned E.U. financially. In your case however, an entire nation, the German people, committed the biggest atrocities to a small country (among others) that did nothing wrong to you.
    So stop whining about the poor german taxpayers and pay your DEBT to Greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τ’άμαθες τα νέα πατέρα;
    Είμαι υπεράνω εγώ!!!!
    Χαρίζω και χρέη,που εσύ ο αχόρταγος διεκδικούσες.
    Ξέχασες πατέρα ότι ο λαός που μου κληροδότησες,είναι περήφανος και γαλαντόμος;Κιμπάρης σου λέω.
    Είναι ένας λαός,που με χαρά θα βάλει πλάτη γιά να ορθοποδήσουμε.
    Θα ξηλωθεί κανονικά.
    Θα γδαρθεί και θα ματώσει πατέρα.

    Και να θυμάσαι πατέρα,πως όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο,υπάρχει κόσμος που με στηρίζει.
    Κόσμος που με πιστεύει.
    Κόσμος που κατακλύζει τα blogs γιά την πάρτη μου.
    Οχι,όχι!
    Μη γελάς πατέρα,αλήθεια σου λέω.
    Δεν ονειρεύομαι.
    Χαίρεται και η πρώην σου η Μαργαρώ,που πρόλαβε νε με δεί ‘πρωτυπουργκός’.
    Ούτε κι αυτή δεν το περίμενε,όπως ούτε και το ‘Ντερμπεντέρ’.

    Να όμως ,που στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας,συνέβη ακόμα κι αυτό πατέρα.
    Αβυσσος η ψυχή των Ελλήνων πατέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον πρωθυπουργό που προεκλογικά έλεγε:
    ότι δεν χρειάζονται άλλα εισπρακτικά μέτρα,
    ότι τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα,
    ότι δεν θα μειωθούν τα όρια συνταξιοδότησης,
    ότι δεν θα αυξήσει τις εισφορές,
    ότι δεν θα βάλει φόρους στα καύσιμα,
    ότι θα βελτιώσει τους όρους της απόσυρσης,
    ότι δεν θα αυξήσει το ΦΠΑ,
    ότι δεν θα παγώσει τους μισθούς,
    ότι θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς,
    ότι έχουμε 31 δισ. ανείσπρακτους φόρους,
    ότι θα φέρει την αξιοκρατία,
    ότι θα χαρίσει τα τραπεζικά δάνεια των φτωχών,
    ότι δεν θα απολύσει συμβασιούχους
    και ότι θα μειώσει την ανεργία
    αυτόν τον πρωθυπουργό
    ΕΓΩ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ, ΨΕΥΤΗ, ΥΠΟΚΡΙΤΗ, ΕΜΠΟΡΟ ΕΛΠΙΔΩΝ, ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗ, ΦΑΦΛΑΤΑ, ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    Ο χειρότερος πολιτικάντης, που είχαμε ποτέ.
    Όποιος διαφωνεί και είναι περήφανος για τον πρωθυπουργό μας, να τον χαίρεται και περαστικά.
    Ο υπόλοιπος λαός όμως δεν ξεχνά γι΄αυτό και θα αντιδράσει μέχρις εσχάτων.
    Θα αντιδράσουμε μέχρι να σταματήσει να ξεζουμίζει τον απλό λαό αυτός ο κύριος και όσοι κρύβονται πίσω του.
    Δεν πάει άλλο!
    Ας έλθει όποιος άλλος νάναι αλλά τούτος εδώ πρέπει να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας βάλει αν υπάρχουν @ρχίδι@ ένα δικό μας περιοδικό πρωτοσέλιδο με την ανάλογη λεζάντα προς τους απόγονους των Ούνων τη φωτογραφία με το άγαλμα του Σάτυρου .

    και Υ.Γ SMALL SIZE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Poloi germanoi einai fillelines eksalou emeis tous mathame na trone me maxairipyrouno klepsane ton agiloto stayro mas kai to kanane symbolo misous as einai kala o Rexagelakis pou tous sixorisame polla ,alla prepei na plhrosoun gia oti kanane ,giati einai klaboustaberen afto einai oi germanoi klaboustaberen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΧΙ
    ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ
    ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ....ΓΙΑ ΜΑΣ.

    Ο πρώτος κανόνας του
    μηχανισμού ελέγχου γράφει :
    πρέπει να ..( ΣΕ ) πείσουμε ότι
    όλα είναι μάταια,
    μην αντιστέκεσαι,
    δεν θα πετύχεις τίποτα.
    ΓΙΑΤΙ
    Δεν θέλουν να γνωρίζεις πόσο ευάλωτοι είναι.
    Πως “αν τους φυσήξεις έπεσαν”.

    ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ.

    Αυτή η κυβέρνηση,
    η γελοιωδέστερη μετά τον Πόλεμο, ας ελπίσουμε μόνο να μην παραχωρήσει ανοιχτά εθνικό έδαφος.
    ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.....
    ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ή ΑΠΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ;
    Αλλού γι' αλλού είναι αυτές τις ημέρες ο Γιωργάκης.
    Αλλιώς τα υπολόγιζε και αλλιώς του ήλθαν τα πράγματα.
    Κράτησε το ΥΠΕΞ για να πηγαίνει συνεχώς τζάμπα ταξιδάκια στο εξωτερικό, διότι ως γνωστό η Ελλάδα είναι χώρα υπανάπτυκτη. Δυστυχώς όμως αναγκάζεται σε συνεχή σούρτα φέρτα και συναντήσεις με διάφορους βαρετούς ανθρώπους, που του μιλάνε συνεχώς για αριθμούς και πολιτικό κόστος.
    Shit.
    Προσπαθεί ο κακομοίρης να συνδυάσει τις σκόρπιες φευγαλέες σκέψεις με τα έμφυτα οράματα από το υπερπέραν αλλά δεν του βγαίνει.
    Κρίμα για το Γιωργάκη, κρίμα και για μας.
    Κοίτα ποιός μας έλαχε να διαχειρισθεί τις τύχες της Ελλάδας στη διάρκεια της μεγαλύτερης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άκουσα καλά στις ειδήσεις ή κάνω λάθος; Το Γκιοργκάκι είπε ότι κατανοεί τους γερμανούς φορολογούμενους; Μήπως ζήτησε και συγνώμη;
    Τι κατανοείς ρε μπούλη; Τα κοπρόσκυλα οι συνάδελφοί σου κατακλέψανε τον τόπο και μας έχουν καταξεφτιλίσει στην Ευρώπη, αλλά όχι και να γλύφουμε τα γουρούνια τους ναζί μετά από μια τέτοια επίθεση. Αυτούς που σφάξανε μανάδες και παιδιά, σβήσανε χωριά από το χάρτη και αρνούνται προκλητικά έστω και να συζητήσουν για τις αποζημιώσεις που μας οφείλουν (πριν από χρόνια είχα ακούσει στις ειδήσεις κάποιον από το γερμανικό υπουργείο εξωτερικών, να λέει ότι για το γερμανικό κράτος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ πολεμικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα).
    Τι σκατά κάνει η κωλοπρεσβεία μας στο βερολίνο. Αν είχε εκδηλωθεί μια τέτοια επίθεση από ευρωπαϊκά πατσαβουροπεριοδικά ενάντια στην Τουρκία, όλοι οι τούρκοι θα είχαν βγει στους δρόμους. Εμείς τι κάνουμε;
    Επίθεση σε blogs και sites των κωλογερμαναράδων. Ανεβάστε φωτογραφίες (υπάρχουν στο internet) από τους σφαγμένους αμάχους σε Καλάβρυτα, Δίστομο, Κομμένο Άρτας. Ας το κάνει ο καθένας από μας όπως μπορεί, γιατί δεν νομίζω να το τολμήσουν οι δικοί μας χέστες και πουλημένοι εκδότες.
    Γιωργάκη μπορεί να είσαι αμερικανάκι αλλά αν το ξέχασες σε ψήφισαν πρωθυπουργό στην Ελλάδα (Greece, you know). Σταμάτα λοιπόν εσύ και η παρεούλα σου να παίζετε την κυβέρνηση και σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.
    Κανείς δεν αρνείται ότι κάποιοι κωλοπολιτικοί μας (και όχι όλος ο ελληνικός λαός που τώρα πληρώνει τη νύφη) έκαναν πουστιές προς την Ευρώπη. Μακάρι να τους γαμήσουν (καλά τώρα ονειρεύομαι), αλλά όχι και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα να μας ξεφτιλίζουν οι αμετανόητοι απόγονοι των SS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 8:23:00 μ.μ.
    αν εσύ είσαι Έλληνας τότε εγώ είμαι ο ιάπων Hino Takataka.
    Άντε πίσω στα τίρανα ρε λιγούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για να μην ξεχνάνε... (και εμείς):
    http://www.youtube.com/watch?v=BSJcXPCxlzI

    Καπετάν Μακρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 23 Φεβ 2010 9:39:00 μ.μ.

    NAI RE KOLOMALAKA ELLINAS EIMAI STIN AMERIKI.... MAKARI NAMOUNA ALVANOS KAI MALLON THA LEO OTI EIMAI ALVANOS....PIO POLITISNENOI.....TO KOLODAKTYLO TO AKSIZIS.....KLEPTOKOTA APATEONA ELLINA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειδηση

    Παντου αλλα και στο Παιδειας επικρατει φαγωμαρα...

    γιαυτο ζεσταινονται ηδη καποιοι νεοι υφυπουργοι και υπουργοι

    που θα σηκωσουν στις πλατες τους τον ηλιο του Πασοκ και θα φερουν ταχυτατα την αλλαγη την σεισαχθεια και την ηθικη ανυψωση της χωρας!!

    Οχι αλλο υποχωρηση στους ευρωπαιους....

    Μεταξυ αυτων που ζεσταινονται για το νεο κυβερνητικο σχημα ειναι και ο δρ Κουτσουκος που ζεσταινοταν εξω απο το Μαξιμου ετοιμος να μπει μεσα!!

    Αλλαγη εδω και τωρα

    Εξω οι νεοκατακτητες ευρωπαιοι
    η Ελλαδα εχει αξια και τιμη

    Πανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι ντοματοπαραγωγοί Σερρών θέλουν επανεξέταση των προστίμων


    ΓΙΑ ΤΙς ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

    "Τα είπαν" στο Υπουργείο Οικονομικών, εκπρόσωποι των ντοματοπαραγωγών του νομού Σερρών, με τον γενικό γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων, Δημήτρη Γεωργακόπουλο, με σκοπό την επανεξέταση των δηλώσεων των ντοματοπαραγωγών κατά το έτος 2003, όπου...



    ...σύμφωνα με τον έλεγχο της εφορίας διαπιστώθηκε ότι έκαναν εικονικές δηλώσεις και κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμα.

    Οι ντοματοπαραγωγοί προχώρησαν σε συμβολικές τριήμερες καταλήψεις των γραφείων της Β’ ΔΟΥ Σερρών αλλά αποχώρησαν ικανοποιημένοι από τη συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών... (απο το τρωκτικό)

    Αφού ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Οι Γερμανοί μας φταίνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 23 Φεβ 2010 8:23:00 μ.μ.

    Αντε γαμισου κωλοαλβανε.Τις μανες και τις αδελφες σας τις γαμισαμε παντως.Περιμενουμε την ωρα που θα γαμισουμε και σας.Δεν πανε να σας δωσουνε και ιθαγενεια και οτι θελουνε.Οταν ελθει η ωρα δεν θα μεινει κολυμπιθροξυλο και Αλβανικη κωλοτρυπιδα.Να τρεμεις την στιγμη μουνοπανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι σκάνε μωρέ οι λουκανικοφάγοι μπυρομεζέδες;

    Αφού θα τους τα επιστρέψουμε πίσω μόλις μας τα δώσουν τα λεφτά.

    Ξεχνάνε τα leopard, τα αρματα μάχης;

    Ελπίζω φέτος πάντως να πάρουμε και βληματα για τα αρματα μάχης γιατι καποιο πουλάκι μου σφύριξε ότι σε κάποια από την παραγγελία των προηγούμενων ετων, πήραμε τα αρματα αλλά όχι τα πυρομαχικά τους.

    Ε ρε γλέντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άντε πλύνε κανά πιάτο ρε λιγδιάρη καράβλαχε, που θα μας κάνεις και κριτική από την άλλη άκρη του ατλαντικού. Εάν ήσασταν μάγκες να καθόσασταν στην Ελλάδα να τα βγάλετε πέρα και όχι να παίρνετε πίπες στα βλαχαδερά τους αμερικάνους και μετά να έρχεστε εδώ το καλοκαίρι να το παίζετε ωραίοι με τις χρυσές καδένες και τη γλίτσα στο μαλλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση