GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο κ. Αλογοσκούφης προχώρησε στην εξαγορά της Γερμανός από την Cosmote‏"...

Ξεμπροστιάζει τον πρώην υπουργό ο Γ. Μανώλης! Από το http://amoirakagem.blogspot.com/ Αποσπάσματα συνέντευξης του τέως βουλευτή της Ν.Δ. Γι...

Ξεμπροστιάζει τον πρώην υπουργό ο Γ. Μανώλης!

Από το http://amoirakagem.blogspot.com/

Αποσπάσματα συνέντευξης του τέως βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Μανώλη στον Κώστα Παπαχλιμίντζο για το «Veto»:
-Ο κ. Αλογοσκούφης σε συνεντεύξεις του κατηγορεί τη «λαϊκή Δεξιά» που διαφωνούσε με την οικονομική πολιτική του. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι φωτογραφίζει και εσάς...
-"Δεν είναι μυστικό το ότι εγώ διαφωνούσα με τον κ. Αλογοσκούφη. Δεν είναι επίσης μυστικό ότι...

ο κ. Αλογοσκούφης προχώρησε στην εξαγορά της Γερμανός από την Cosmote, στην μεγαλύτερη κρατικοποίηση επιχείρησης στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Και αναρωτιέμαι ακόμα πώς ένας φιλελεύθερος προχώρησε σε μια τέτοια κρατικοποίηση! Ο κ. Αλογοσκούφης καλά θα κάνει να μη βγαίνει συνεχώς και να θυμίζει την πολιτική του, που έκανε κακό στην παράταξη. Αν θεωρεί ότι κάποιοι από εμάς του δημιουργούσαμε εμπόδια στην πολιτική του, έπρεπε ή να παραιτηθεί ή να ζητήσει να παραιτηθούμε εμείς. Δεν τον έχω ακούσει να μιλάει συγκεκριμένα για μένα, αλλά αν το κάνει θα δώσω τις απαντήσεις που πρέπει."

10 σχόλια

  1. Η Αυριανή της εποχής μας, τα φερέφωνα της διαπλοκής.

    Πορτοσάλτε 100.3.
    25 ώρες το 24ωρο,
    8 μέρες την εβδομάδα,
    367 μέρες το χρόνο,
    Αρης και Bambie.

    Με τη σφραγίδα ποιότητας στην ενημέρωση,
    Κατρουλομάνος-Χατζηπορδάρας ΑΕ.


    Φρέσκο, σημερινό:
    "Αρούλης & Bambie - Της μάνας σου.mp3"
    http://www.divshare.com/download/10489101-452


    Σε λίγο έρχεται το φρεσκότερο, το τωρινό.
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η GOLDMAN SACHS ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΟΡΤΑΡΕΙ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΡΤΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ?
    ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΛΟΙΠΟΝ .
    Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ 4.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΕ OFFSHORE ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Η ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΟΡΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΧΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΡΩΡΤΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑΧΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΛΗΛΟΚΑΡΦΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΧΕ.
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΛΟΥΡΙΔΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΦΙΧΤΟΥΜΕ.
    ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ .
    ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ο Πρωθυπουργός της χώρας βγαίνει στα ξένα κανάλια και σαν ........ λέει ότι φταίνε οι προηγούμενοι όπως ο Αλογοσκούφης έβγαινε πριν 5 χρόνια και έλεγε τα ίδια εγώ σιχαίνομαι που είμαι Ελληνας εκπροσωπούμενος από τέτοια γίδια που πριονίζουν το κλαδί που κάθομαστε όλοι.
    Δυστυχώς εγώ τους βγάζω να με εκπροσωπήσουν αυτά επαναλαμβάνω τα γίδια που συκοφαντούν τη χώρα που τους γένησσε.
    Χίλιες φορές λοιπόν να με εκπροσωπούν Αλβανοί που έχουν αξιοπρέπεια η Αφγανοί η Πακιστανοί παρά τα τέκνα αυτών που καταληστεύουν χρόνια τη χώρα μου.
    Τα περισότερα αυτά τέκνα τα οποία οι γονείς τους έχουν φέρει σ΄αυτό το χάλι τη χώρα μπορεί να μη φταίνε αλλά η νοοτροπία τους είναι δυστυχώς χειρότερη των πατεράδων τους.
    Καλύτερα λοιπόν ΑΛΒΑΝΟΙ να μας κάνουν κουμάντο παρά το κάθε λογής λαμόγιο.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΙΚΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΠΕΖΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΩΝ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o gaidouroskoufis eprepe na einai mesa afti i ligda efage polla . ti douleia kanei i gynaika tou mipos einai nomikos ekprosopos tis Mizen leo mipos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΥΡ.ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΓΑΤΟΥΛΑ! ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ...
    ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑΡΘΗ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΗ ΧΑΣΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ...? 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ Ν.Δ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΛΟ ΕΓΙΝΑΝ..ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ..
    Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΑΝ ΤΟ ΤΑΠ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...
    ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον Μανώλη τον είχαμε κατηγορήσει κάποτε για κωλοτούμπα αλλά μου φαίνεται ότι το μέτρησε εκείνο και τώρα είναι σωστό παλληκάρι. Μπράβο του τέτοιους βουλευτές θέλουμε να τα λένε έξω από τα δόντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν πιστεύει ό Σαμαράς,ότι μέ συνεργάτες-τομεάρχες,επιπέδου ΜΑΝΩΛΗ,είναι δυνατόν νά ασκήση αντιπολιτευτική πολιτική,πλανάται πλάνην οικτρά.
    Τό 90% τουλάχιστον τών μεγαλοστελεχών καί νύν βουλευτών τής Ν.Δ.,δέν θά πρέπει νά επανεκλεγούν,στίς όποιες κι όποτε άν γίνουν,εκλογές.
    Είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,
    ΡΑΘΥΜΟΙ,ΗΛΙΘΙΟΙ,ΛΑΜΟΓΙΑ.

    (ΜΑΝΩΛΗΔΕΣ,ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΙ,
    ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΙ,ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΙ,
    ΚΟΝΤΟΙ,ΒΛΆΧΟΙ,ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΔΕΣ,ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΔΕΣ,
    ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥΣ,ΜΕΛΆΔΕΣ,ΤΡΑΓΑΚΗΔΕΣ,
    ΜΠΑΣΙΑΚΟΙ,ΔΟΥΚΕΣ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥΣ.....αλλά τί νά συνεχίζω.
    Βαριέσαι καί αηδιάζεις νά αναφέρεις πανύβλακες/λαμόγια).

    Σαμαρά,δέν θέλω νά γίνω μάντης δεινών,αλλά μέ αυτήν τήν παρέα τών ΜΑΝΩΛΗΔΩΝ & Σια,χμμμμμ!!!
    Δέν τραβάει φίλε μου!!!!

    Ό ΕΘΝΑΡΧΗΣ είναι σίγουρο,ότι μετά τό δάκρυ διά τήν Μακεδονία,θά έχει δακρύσει πολλάκις διά τήν ανικανότητα τού ανηψιού του Κ.Κ.
    Διά τόν άλλον ανηψιό του,τί νά πώ?
    Αυτός απεδείχθη,πέραν από ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ένας παιδιόθεν ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ (ΕΘΝΑΡΧΗΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα μάλιστα! Μιλάνε όλοι μιλάει και ο τεράστιος αυτός πολιτικός ο Μανώλης.Ίσα μωρή σαβούρα. Μακάρι να τον κρατήσει το nerd Σαμαράς έτσι όπως τον εχει τώρα. Βιτρίνα δηλαδή και πρώτο τραπέζι πίστα στο μαγαζί που λέγεται ΝΔ. Για να είναι η ψωλή στις επόμενες εκλογές τεραστίων διαστάσεων μπας κι απαλλαγεί η παράταξη μια και καλή απο την ΠΟΛΑΝ και τη συμμορία του βρωμερού αποστάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση