GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aνεξαρτητοποιείται...

...ο νομαρχιακός σύμβουλος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Καρδίτσα Π. Νασιώκας Διαχωρίζει τη θέση του απ’ τον κ. Αλεξάκο και την ομάδα της πλε...

...ο νομαρχιακός σύμβουλος και στέλεχος
του ΠΑΣΟΚ στην Καρδίτσα Π. Νασιώκας

Διαχωρίζει τη θέση του απ’ τον κ. Αλεξάκο και την ομάδα της πλειοψηφίας ο νομαρχιακός σύμβουλος και μέλος της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας κ. Πάνος Νασιώκας, για λόγους πολιτικούς που έχουν σχέση με την εγκατάλειψη των αρχών της συλλογικότητας, της αξιοκρατίας, της ανιδιοτελούς προσφοράς, της χρηστής και με διαφάνεια διοίκησης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε επιστολή-δήλωση του προς τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Κατσαρό.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Νασιώκα έχει ως εξής:
«Στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 στρατευτήκαμε στο συνδυασμό “Δύναμη Ανάπτυξης” και όλοι μαζί δώσαμε νικηφόρα τη μάχη για μια προοδευτική αλλαγή στη Νομαρχία Καρδίτσας.
Τρία και πλέον χρόνια μετά, διαπιστώνουμε με λύπη ότι...


οι αξίες που πιστέψαμε και για τις οποίες αγωνιστήκαμε έχουν εντελώς εγκαταλειφθεί. Οι αρχές της συλλογικότητας, της αξιοκρατίας, της ανιδιοτελούς προσφοράς, της χρηστής και με διαφάνεια διοίκησης, αντί να διέπουν κάθε μας ενέργεια αποτελούν «αγαθά εν ανεπαρκεία».
· Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Νομάρχης αρνείται επίμονα και παράνομα τη χορήγηση διάφορων στοιχείων, ακόμη και προς τους Νομαρχιακούς Συμβούλους, ακόμη και όταν αυτά ζητούνται με γραπτή αίτηση!.
· Οι αντινομάρχες “αλλάζονται σαν τα πουκάμισα, μόνο και μόνο για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους κάποιοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και όχι για να βελτιώσουν το παραγόμενο έργο”, όπως θα έλεγε και ο κ. Αλεξάκος (17-2-2006).
· Οι Υπηρεσίες της νομαρχίας αντιμετωπίζονται ως «προσωπικό τσιφλίκι». Πολλές φορές ωθούνται να ενεργούν στα όρια της νομιμότητας, προκειμένου να ικανοποιήσουν ρουσφετολογικού τύπου απαιτήσεις, για λόγους προσωπικής ψηφοθηρίας.
· Όσο και αν ψάξουμε δεν πρόκειται να διακρίνουμε στη σημερινή διοίκηση του νομού το προοδευτικό πολιτικό στίγμα που θα περίμενε κανείς όταν εναγωνίως ζητούσαμε και λάβαμε το χρίσμα απ’ το ΠΑΣΟΚ (πολιτική -και όχι μόνο- στήριξη).
· Πίσω απ’ το φαινομενικά απολίτικο προσωπείο του δήθεν «καλού παιδιού» κρύβεται επιμελώς μια άκρως συντηρητική αντίληψη και πρακτική που αντί της ουσίας θεοποιεί την εικόνα και τις δημόσιες σχέσεις, τις πελατειακές σχέσεις, τη -σχεδόν μέχρι υποτέλειας- προσήλωση προς τους εκάστοτε «ισχυρούς» και αδιαφορία για τους πολλούς και «αδύναμους».
Για όλους τους παραπάνω -καθαρά πολιτικούς- λόγους, θεωρώ υποχρέωση μου απέναντι στους Καρδιτσιώτες πολίτες που μας εξέλεξαν να διαχωρίσω τη θέση μου απ’ τον κ. Αλεξάκο και την ομάδα του, παραμένοντας ανεξάρτητο μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου
.

8 σχόλια

  1. Aνεξαρτητοποιείται...
    ...ο νομαρχιακός σύμβουλος και στέλεχος
    του ΠΑΣΟΚ στην Καρδίτσα Π. Νασιώκας ΠΩΠΟ ΧΕΣΤΙΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε ανεμιστήρας,ούτε photoshop.
    Γιασάν πού λένε οί γείτονες.
    Δέν θέλω γλωσσικές παρεξηγήσεις.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο (ΠΡΑΣΙΝΟΣ) ΠΑΝΟΣ
    ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειδηση

    Παλι ο δρ Κουτσουκος και τα μπλογκ σωνουν την τιμη της Ελλαδας, γιατι μιλησαν πρωτοι και πριν τον Παγκαλο, για τον κλεμενο χρυσο απο τους Ναζι κλπ..!

    Φανης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κο ΑΛΕΞΑΚΟ!
    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ
    Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΥΦΟΣ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση