GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν αρκεί να κατεβάσουμε το λογαριασμό...

Oι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα στην οικονομία Από το http://www.taseis.net/ . Αντιδράσεις και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ...

Oι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα στην οικονομία

.
Αντιδράσεις και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ προκαλούν οι αποφάσεις του πρωθυπουργού για την οικονομία.
ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ επικράτησε κάποιο μούδιασμα, κατ' αρχάς διότι ουδείς γνώριζε τα μέτρα που θα ανακοίνωνε ο κ. Παπανδρέου- η γνωστή διχογνωμία μεταξύ αυτών που επιθυμούσαν τα μέτρα κι αυτών που επέμεναν ότι...

δεν είναι απαραίτητα αναδύθηκε στον αφρό- με την κ. Κατσέλη, για παράδειγμα, να υποστηρίζει ότι οι εξαγγελίες θα είναι άδικες εάν δεν συνοδευτούν κι από μέτρα εις βάρος επιχειρήσεων, τραπεζών κ.λπ. και θα έχουν κόστος.
Οι δηλώσεις της υπουργού Οικονομίας, η οποία αγνοούσε απολύτως το περιεχόμενο του προχθεσινού διαγγέλματος του Πρωθυπουργού και πληροφορήθηκε τη λήψη μέτρων όπως και άλλοι υπουργοί...
Η μυστικότητα με την οποία κινήθηκε ο Πρωθυπουργός πριν από την εκφώνηση του διαγγέλματος άφησε έκθετους υπουργούς, όπως για παράδειγμα τον υπουργό Απασχόλησης Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει ότι δεν τίθεται θέμα αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, κάτι που εξήγγειλε λίγο αργότερα ο Πρωθυπουργός. προχθές πάντως ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι στηρίζει απολύτως τις επιλογές του Πρωθυπουργού.
Μέχρι προχθές ο υπουργός Εργασίας διαβεβαίωνε ότι δεν θα θιγούν τα όρια ηλικίας.
Στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και σωστά έχει δημιουργηθεί προβληματισμός όσον αφορά το γιατί λείπει από τα μέτρα η αναπτυξιακή διάσταση και δίνεται η εντύπωση ότι αυτά έχουν μόνο εισπρακτικό χαρακτήρα.
H κυβέρνηση, λοιπόν, οφείλει και μάλιστα αμέσως να παρουσιάσει και την άλλη όψη της οικονομικής της πολιτικής, αυτή η οποία στοχεύει σε ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά και σε τόνωση της επενδυτικής και αναπτυξιακής προοπτικής.
Tο κλειδί είναι η ενεργοποίηση (επιτέλους) των μηχανισμών για την απορρόφηση των κοινοτικών πόρων του EΣΠA.
Tο δεύτερο και εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι η υλοποίηση των εξαγγελιών για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις όπως το εργασιακό, το άνοιγμα των κλειστών αγορών και η κατάργηση των λεγόμενων κλειστών επαγγελμάτων Εδώ στην Ελλάδα κινδυνεύουμε να εγκλωβιστούμε στην αντίληψη ότι αν πάρουμε αυστηρά δημοσιονομικά μέτρα μόνο και χωρίς αναπτυξιακά έργα, θα βγούμε από την κρίση. Είναι το μεγάλο λάθος. Σε ένα μήνα θα χρειαζόμαστε ακόμα πιο αυστηρά μέτρα.
Το βασικό μας πρόβλημα όσον αφορά το εθνικό σχέδιο της περιφερειακής ανάπτυξης, είναι το πολιτικό πρόβλημα και οι πολιτικές ευθύνες που έχουν δημιουργηθεί, από την ανυπαρξία της πολιτικής της Κυβέρνησης που οδήγησε να έχουμε μηδενική απορρόφηση στο ΕΣΠΑ. Αυτό είναι το κεντρικό θέμα.
Τα μέτωπα είναι πολλά και τα προβλήματα δύσκολα.
Ύφεση, ανεργία, νέα φοροεπιδρομή στους αδύνατους, πάγωμα μισθών, σκληρή επιτήρηση της χώρας από την Ε.Ε, το ΔΝΤ, τους δανειστές.
Τα νέα μέτρα αντιμετωπίζουν τα δημοσιονομικά προβλήματα μέσω κυρίως μιας λογιστικής προσέγγισης. Το να κατεβάσουμε τον λογαριασμό, ακόμα και αν η προσπάθεια αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολη εξαιτίας των αγκυλώσεων της ελληνικής πραγματικότητας, δεν αρκεί.
Το κρίσιμο ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση, είναι πώς αντιμετωπίζεται το αγκάθι του δημόσιου ελλείμματος σε ένα πλαίσιο αναπτυξιακής πολιτικής.

14 σχόλια

  1. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΑΝ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΕΧΕΙ "ΣΤΡΑΤΟ" ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,,,

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ -ΓΕΡΟΥΛΑΝ ΑΣ ΕΙΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ!!

    ΜΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    06 Φεβ 2010 6:43:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πατριωτικό και φιλαϊκό ΠΑΣΟΚ πρέπει να βγεί μπροστά και να βάλει φρένο στον ΓΑΠ.
    ΔΕΝ είναι μόνο η φοροεπιδρομή αλλά και το πισώπλατο χτύπημα στην Ελλάδα με το λαθρονομοσχέδιο που θα αναγνωρίσει ισλαμικές μειονότητες.
    ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝ ΕΧΕΕ ΑΡΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ 5 ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΛΩΝΑΝΕ.ΠΑΝΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ .ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΥΠΝΕΤΕ ΜΠΟΥΦΟΙ.ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΤΕ.Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΥΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΡΓΓΑΛΙΖΕ ΤΟΝ ΛΑΟ .ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαζόχες με πράσινη βούλα

    Πόσα θέλουν να για να σταματήσουν να μας τρελαίνουν;
    Από τη μια οι εθνικοί κατασκευαστές και προμηθευτές χτυπάνε την (εκάστοτε) κυβέρνηση όταν δεν παίρνουν τα έργα που τους έχουν τάξει, ή που θεωρούν αυτοί ότι είναι δικά τους, και από την άλλη τους στηρίζουν σε κάθε ευκαιρία.

    Κλασσική περίπτωση ο Μπόμπολας και οι εφημερίδες του.
    Το Πρώτο Θέμα περνά από γενεές δεκατέσσερις τον Γιώργο και την παρέα του, και από την άλλη η Ημερησία η οποία το Σάββατο δημοσίευσε πανελλαδική έρευνα της Metron Analysis στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ 7 στους 10 στηρίζουν τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για την οικονομία ενώ 6 στους 10 θα έκαναν θυσίες για να πάει μπροστά ο τόπος.

    Με λίγα λόγια η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θέλει σύνταξη στα 67, να δουλεύει 40 χρόνια, να τον φορολογούν από το πρώτο πενηνταράκι,
    να πληρώνει για τις λαμογιές των πολιτικών και γενικά να τον ξεζουμίσουν προκειμένου να σωθεί η οικονομία.

    Ή είμαστε σαν τους Γαλάτες που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται,
    ή έχουμε τρελαθεί με αυτά που βλέπουμε και ακούμε,
    ή κάποιοι μας δουλεύουν.

    Γιατί δε ρωτάνε από ποιους πραγματικά πρέπει να πάρουν τα λεφτά για να σωθεί η οικονομία;

    Τι αβάντες είναι αυτές σε κάθε σκληρή αντιλαϊκή πολιτική ενός ψεύτικου σοσιαλισμού που το μόνο που σκέφτεται να πως να εφαρμόσει τα μέτρα των Βρυξελλών;

    Με τέτοιες δημοσκοπήσεις δεν θα αργήσει να έλθει και το plan B, ακόμη πιο σκληρό που θα προβλέπει απολύσεις πάνω από το 2%, ευέλικτες μορφές εργασίας, νέους φόρους και άλλα τέτοια όμορφα.

    Και εμείς θα κοιτάμε σαν τους χάνους και θα απαντάμε στα γκάλοπ ότι καλώς καμωμένα από το Γιώργο.

    Μαζόχες και με την (πράσινη) βούλα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
    Εμπρός στους δρόμους μαζί με τους αδούλουτους και άδουλους συνδικαλιστές μας!
    Εμπρός να τους δείξουμε πόσο ζώα είμαστε τώρα που είμαστε στο σκατόλακο της ΕΟΚ, που ο Παντοδύναμος Θεός της Δεξιάς μας έριξε, όλα τα μπορεί αυτός ο Θεός, αλλά δυστυχώς για εμάς τους Έλληνες ένα δεν μπορεί, να της πει στο αυτί, μακριά από την εξουσία στην Ελλάδα για χίλια χρόνια….. καθώς από την Γιάλτα και μετά αυτή η Ελληνική Δεξιά έχει αναλάβει εργολαβικά να συντηρεί την Αριστερά και να στηρίζετε από αυτήν, και για να το μπορεί πρέπει κατά διαστήματα να παίρνει την εξουσία!
    Εμπρός να σώσουμε τους συνδικαλιστές μας και τα συνδικαλιστικά των κομμάτων μας,
    Αυτοί και αυτά, τον καιρό που όλα στην Πατρίδα μας πήγαιναν κατά διαόλου, είχαν βάλει τα αγνά, δασύτριχα στήθη μπροστά στους αγώνες, στις διαμαρτυρίες, στις πορείες, στην μάσα και στην ξάπλα…….
    Ο Πρόεδρος της ΓΕΣΣΕ δήλωσε ότι ξεγελάστηκε από την κυβέρνηση του Πασόκ, άλλα του είχαν πει και άλλα κάνουν, αλλά όταν ο πλούτος αυτής της χώρας μεταφερόταν σε of shore εταιρίες, όταν ο πλούτος αυτής της χώρας μεταφερόταν στην Ελβετία, όταν ο πλούτος αυτής της χώρας κατασπαταλιόταν με ομόλογα, με βατοπέδια, στα νοσοκομεία,, και σε κάθε είδους αλητεία αυτός κοιμόταν, δεν αφορούσαν τους εργάτες τα τεκταινόμενα, όταν ο πρώην Υπουργός Υγείας Αβραμόπουλος είχε ετοιμάσει σχέδιο νόμου για να μην διώκονται ποινικά όσοι στον χώρο υγείας διέπραξαν κολάσιμα οικονομικά αδικήματα αυτός κοιμόταν, δεν μπορούσε να ασχοληθεί, αλλά μήπως οι άλλοι συνδικαλισταράδες μας ασχολήθηκαν; ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΎΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΡΗΓΙΛΗΣ!
    Τώρα ξύπνησαν όχι για να σώσουν τους εργαζόμενους αλλά για να φανούν αυτοί, γιατί η μόνη περίπτωση που μπορούν να σώσουν εργαζόμενο είναι όταν αυτός έχει διαπράξει αποδεδειγμένα κολάσιμη οικονομική πράξη εις βάρος της υπηρεσίας του, να πέσουν από δίπλα και να τον βγάλουν λάδι, έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι στις περιπτώσεις αυτές δεν έχουν τον πρώτο λόγο, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ !!!!! ΕΞΟΥΣΙΑ!
    Όταν η Δεξιά διαμοίραζε στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα τις περιουσίες μας δεν τους αφορούσαν!.
    Ο πρόεδρος του Σύριζα κάλεσε ανοιχτά τους συνδικαλιστές του Πασόκ σε συνεργασία κατά της κυβέρνησης Πασόκ, αυτός που στην Βουλή μόνο που δεν έκλαιγε για τους Δεξιοαριστερούς στεατζήδες που είχαν αρπάξει τις θέσεις με την κομματική ταυτότητα και το Πασόκ δεν τους ανανέωσε τις συμβάσεις!
    Η Πρόεδρος του ΚΚΕ πιστή στον αντιπασοκισμό της καλεί τους εργαζόμενους στους δρόμους, στις απεργίες, να κτυπήσουν κατακέφαλα τους πλουτοκράτες, την ΕΟΚ, και το ΔΝΤ, που όμως χωρίς τα δανεικά τους δεν μπορούμε να συντηρηθούμε!
    Εμπρός Ανεγκέφαλοι, όλοι αυτοί χρειάζονται την στήριξη σας, να δείξουμε σε όλον τον κόσμο ότι εδώ δεν είμαστε σκυλάκια του καναπέ αλλά αγριόσκυλα, πως δεν καταλαβαίνουμε γρι από νουθεσίες, και πως δεν μπορούν να μας δίνουν δανεικά και αγύριστα, πως αν δεν μας τα δώσουν τα όβολα και όπως τα θέλουμε θα κάνουμε απόβαση στο Αμέρικα και θα τα αρπάξουμε, θα πάμε έστω και με τα πόδια στην Ελβετία και θα σπάσουμε τις τράπεζες της, με τις πλάτες θα τα φέρουμε εδώ!
    Θεέ μου φύλαγε τους δούλους σου Έλληνες και Ελληνίδες ειδικά τώρα όπως είμαστε μην πάθουν παράκρουση, μην σαλέψει το μυαλό τους, και να αφήσουν αυτόν που του φορτώθηκαν οι αμαρτίες μας μήπως και μας ξελασπώσει εν ειρήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ κάνει τη δουλειά του.
    Το θέμα είναι ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    Τα μπουκωμένα διαπλεκόμενα ΜΜΕ με πρώτο το MEGA μας τρίβουν στη μούρη δημοσκοπίσεις σύμφωνα με τις οποίες , μας αρέσει να μας στίβει το ΠΑΣΟΚ και να βγάζει από τη μύγα ξύγκι.

    Αρκεί να μας το κάνει το ΠΑΣΟΚ και εμείς το απολαμβάνουμε. Όχι σαν την κακιά…δεξιά!!!

    Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη του ΠΑΣΟΚ περνάει απαρατήρητη.
    Μέχρι τις 4 Οκτώβρη δεν έβλεπαν καν διεθνή κρίση παρά κακή πολιτική του Καραμανλή.

    Τώρα στίβουν το λαό και ξεχνάνε όλα όσα λέγαν πριν. Και εμείς τους καμαρώνουμε και τους ανεχόμαστε. Σύμφωνα πάντα με τις δημοσκοπίσεις του συστήματος..
    Του συστήματος που μόνο αν ξεριζωθεί εντελώς θα αναπνεύσουμε ως χώρα.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    ΜΙΑ Η ΛΥΣΗ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
    ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΚΑΙ Ο "ΜΑΧΗΤΗΣ"
    ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΡΑΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν σταμάτησε, ούτε στο μακρινό Δελχί, να κατακεραυνώνει τους «διεθνείς κερδοσκόπους» ως υπεύθυνους για τη δημοσιονομική φουρτούνα της Ελλάδας.

    Είναι, αλί, πρωθυπουργός, αλλά κανένας δεν τού «σφύριξε» ότι οι πρωθυπουργοί μιλάνε με στοιχεία και ονόματα και δεν χρησιμοποιούν καταγγελτικό λόγο οργισμένου φοιτητή.

    Πάντως σύμφωνα με φήμες όταν συνάντησε μυστικά κατ’ ιδίαν τον Πρόεδρο της Goldman Sachs, της τράπεζας – αρχικερδοσκόπου, του απευθύνθηκε με το σύνθημα «Φονιάδες των λαών – Αμερικάνοι».

    Και όπως λέγεται σκοπεύει να πάρει αλά μπρατσέτα το Λαλιώτη και τον Τζουμάκα και να κατέβει στους δρόμους φωνάζοντας: «Ένας είναι ο εχθρός – ο Ιμπεριαλισμός».

    Στο μικρόφωνο της διαδήλωσης θα είναι η Μαρία Δαμανάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το τέλος του πράσινου εφιάλτη είναι κοντά.
    Ακόμη και οι πιό φανατικοί πασόκοι γκαρίζουν ότι ο Γιωργάκης κορόϊδεψε το λαό.
    Ακόμη και τα πιό κραγμένα πράσινα κομματόσκυλα έχουν γίνει κοψοχέρηδες.
    Ο Γιωργάκης μας δούλεψε όλους γαλάζιους, πράσινους, κόκκινους, κίτρινους και πορτοκαλί.
    Όλη η κοινωνία βράζει.
    Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι από ότι είχε εξαγγείλει ο Γιωργάκης έκανε τα ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετα.
    Είχε πεί ότι θα κόψει την απόσυρση των σαράβαλων των φτωχών;
    Είχε πεί ότι θα μας ρημάξει στους φόρους;
    Είχε πεί ότι θα δημιουργήσει 250.000 ανέργους σε ένα τετράμηνο;
    Είχε πέι ότι θα αυξήσει τόσο πολύ τους φόρους στη βενζίνη;
    Είχε πεί ότι θα εξαθλιώσει τους δημόσιους υπάλληλους;
    Είχε πεί ότι δεν θα δώσει επίδομα θέρμανσης;
    Είσε πεί ότι θα κόψει το ΕΚΑΣ από 200.000 συνταξιούχους;
    Είχε πεί ότι θα δημιουργήσει 800.000 καινούργιους "μελαμψούς" Έλληνες μέσα σε λίγους μήνες;
    Όταν σκέπτεσαι τί έλεγε ο Γιωργάκης προκλογικά και τί κάνει σήμερα σούρχεται να πάς στη Βουλή και να γιαουρτώσεις ότι πράσινο κινείται.
    ¨Οσο για τους λίγους εναπομείναντες πιστούς του Γιωργάκη πρέπει να είναι βαρειά άρρωστοι.
    Προφανώς δεν σκέπτονται ποτέ μόνοι τους, απλά τρώνε το καναβούρι που τους ταίζουν καθημερινά τα Γιωργοκάναλα και οι μπομπολοφυλλάδες.
    Εάν όμως το πρόβλημά τους είναι άλλο, δηλαδή είναι βαθειά εθισμένοι στο μαζοχισμό, παιδιά στείλτε μας τα e-mail σας να έλθουμε να σας μαστιγώσουμε για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντιδράσεις και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ προκαλούν οι αποφάσεις του πρωθυπουργού για την οικονομία...
    ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ...
    ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ Α@@@@@Α ΘΑ ΕΒΓΑΙΜΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΄81 ΟΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,
    ΟΜΩΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ - ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

    ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ Ν.Δ, ΜΑΘΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΦΑΪ, ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΄90 - ΄93 ΚΑΙ ΄04 -΄09.

    ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΦΡΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΓΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΣΙΜΙΤΗ, ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ;
    ΝΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ FINANCIAL TIMES ΤΗΝ 1 02 2010 ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
    "Spain’s economy" OΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΛΕΕΙ
    "Brussels’ response to Athens’ travails, much like investors’ to Madrid, has been like a game of chicken: to force an adjustment, Greece has to believe it will drown in debt. At
    the same time, it is essential to the eurozone project that the Greek economy stays afloat. To the extent that Greece is a rehearsal for other spendthrifts about to run into
    trouble, Spain – with its pretend plan – is keeping to script"

    "...Μοιαζει σαν ένα παιχνίδι του κοτόπουλου(ηλιθιο): για να πιεσει μια νεα προσαρμογή, η Ελλάδα πρεπει να πιστεύει ότι θα πνιγεί στα χρέη. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό για το
    σχεδιο της ευρωζώνης ότι η ελληνική οικονομία θα παραμένει στη ζωή. Στο βαθμό που η Ελλάδα είναι μια πρόβα για άλλες λιτοτητες στις δαπανες για να μπει σε μπελάδες..."

    ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ EΔΩ (πεμτο αρθρο απο την αρχη του ποστ)

    http://www.thepropertypin.com/viewtopic.php?f=19&p=350378

    ΤΟ ORIGINAL LINK (ΜΟΝΟ ΓΙΑ PREMIUM)
    http://www.ft.com/cms/s/3/6fe1ba68-0f14-11df-8a19-00144feabdc0.html?nclick_check=1

    ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ , Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ,ΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΔΕΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ" ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ 10.000 €,30.000 €, 50.000 €.


    ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ 1 ΔΙΣ , 6 ΔΙΣ Η ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ,ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΛΠ


    ΤΟ ΠΟΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΛΕΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ !!!!!!

    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑΚΟ ,ΡΩΤΗΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ TV;;;


    ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.


    ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΛΥ ΑΓΑΡΜΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.

    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΟΧΗ.

    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ;

    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ;


    Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ;

    ΦΤΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. SHOWWW ! ΑΠΟΔΕΙΞΗ...
    Η κυβέρνηση-bollywood θεωρεί ότι θα προσλάβουμε γραμματέα μόνο για τις αποδείξεις.
    Αντί να ελέγχει το κράτος τους φοροφυγάδες, θα παριστάνουμε εμείς το ΣΔΟΕ.

    Φορολογική επανάσταση…να μην πληρώσει κανένας φόρους.
    Μπας και ξυπνήσουν και καταλάβουν ότι δεν είμαστε χαχόλοι____________

    Χι χι χι….
    Ωραιο μετρο! 4500000 δηλωσεις, το 8% να ελεγχθουν δειγματοληπτικα χ 1 ωρα εργασιας των εφοριακων = 360000 ωρες υπερωριων χ ασ πουμε 15 Ε η ωρα = 5,4 μυρια ευρω στην υγεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση