GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψήφισε τον Α. Παπαμιμίκο για πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ... Μπορείς!

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Εδώ θα βρεις το βιογραφικό του , που καταδηλώνει την μη εκπαιδευτική αρτιότητα http://papamimikos.blogspot.com/...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Εδώ θα βρεις το βιογραφικό του, που καταδηλώνει την μη εκπαιδευτική αρτιότητα http://papamimikos.blogspot.com/p/blog-page.html και εδώ θα δεις έργα και ημέρες που ήταν ο ίδιος μέτοχος http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2010/01/blog-post_156.html.
Το κακό δεν είναι ότι εκείνος έχει βλέψεις να εκλεγεί ταγός της νεολαίας ενός μεγάλου κόμματος. Το λυπηρό είναι ότι είναι πολλοί εκείνοι που τον στηρίζουν. Το αναμενόμενο είναι ότι νέοι-πιόνια που αθροίζουν μια άβουλη μάζα θα τον ψηφίσει. Το τραγικό είναι που δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη αντιπρόταση.
Γράφω εδώ, με αφορμή μήνυμα που έλαβα από group φίλων τοπικής οργάνωσης της ΝΔ για να τον γνωρίσω. Μπήκα στο blog του και έμαθα. Έμαθα ότι...

στερείται πανεπιστημιακής κατάρτισης, αφού είναι κάτοχος ενός προπτυχιακού τίτλου σε ακριτικό Πανεπιστήμιο και προσπαθεί να πάρει ακόμα έναν, της ίδιας πανεπιστημιακής βαθμίδας. Για μεταπτυχιακό ή διδακτορικό, ούτε λόγος φυσικά. Ηλικίας 31 χρονών, αλλά δεν τον πτοεί ότι μεγαλώνει. Η αρχή του "επικράτηση της ουσίας και της πολιτικής επί της επικοινωνίας και της εικόνας" δύσκολα επιβεβαιώνεται στην Εποχή που τίποτα δεν εννοείται. Σ' ένα κείμενο που η χρήση ή μη χρήση του κόμματος (,) υποδηλώνει πολλά.
Τα καλύτερα όμως σημειώνονται στην παράγραφο που αναφέρει την επαγγελματική δραστηριότητά του. Είναι ο χώρος των ΜΚΥΟ και αμέσως σε πιάνει η γνωστή αναγούλα, που προέρχεται από μια απέχθεια. Πώς μπορεί κανείς, να δηλώνει ως βασική επαγγελματική ασχολία την ενασχόληση με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις; Εκείνος μπορεί, γιατί έχει εμπειρία όπως έμαθα στη piazza.
"Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ήταν στο προηγούμενο Εκτελεστικό Γραφείο, πρόεδρος της Διοικούσας της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης. Παραιτήθηκε όμως μετά το πολιτικό θέμα που δημιουργήθηκε από την αποκάλυψη της «ΟΝΝΕΔ ΑΕ», του δικτύου δηλαδή μη κερδοσκοπικών εταιρειών που είχαν στήσει στη βόρεια Ελλάδα τα γαλάζια στελέχη για να εισπράττουν επιχορηγήσεις για εκδηλώσεις και δράσεις. Μετά την παραίτησή του, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος πέρασε από το ΔΣ της ΕΥΑΘ ΑΕ, όπου καταδικάστηκε για παρασιώπηση εγκλημάτων σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη και έχουν ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης. Μετά τον ανασχηματισμό του Ιανουαρίου του 2009 έγινε υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο υπουργείο Μεταφορών!!!"
"Η πολιτική πήρε αποστάσεις από τους νέους", διαπιστώνει ο υποψήφιος πρόεδρος ΟΝΝΕΔ. Οι νέοι της Νέας Δημοκρατίας θα πάρουν αποστάσεις από τον κ. Παπαμιμίκο;

33 σχόλια

  1. Επιτέλους! Το GAP ας λουστεί όλη την ανεπάρκειά του. Είναι κατόρθωμα δικό του η “περιδύνηση”, κοινώς η αποτυχία να πλήξει το ευρώ, που στο κάτω κάτω της γραφής είναι και δικό μας νόμισμα.

    Απέναντι στην χυδαιότητα ενός αποτυχημένου πρωθυπουργού,

    ο Σαμαράς εκφράζει την πραγματική ελπίδα, νοιώθοντας την αγωνία του Έλληνα αλλά έχοντας πραγματική επιθυμία να βοηθήσει.

    Απέναντι στον παραλογισμό που εκφράζεται από το θίασο της ντροπής του GAP, διαφαίνεται η λογική και η δύναμη της ειλικρινούς βοήθειας προς τον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο οχετός αλήτη παπαριώτη
    δείχνει ποσο λερωμένο σιχαμενο πραγμα είσαι.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
    ΑΛΛΟΥ ΠΟΥΣΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι.
    Είναι στους Υπολογιστές μας, να αντικαταστήσουμε την λέξη..
    Πράσινη με την ΜΑΣΤΑΡΔΗ
    και
    τους Πράσινους, με τους ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΚΑΙ Η ΚΟΜΠΙΝΑ
    ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
    ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ *****

    Βάζουν...μπροστά για Πράσινη Ανάπτυξη
    Πρόγραμμα επενδύσεων στην πράσινη ανάπτυξη συνολικού ύψους
    1,5 δισ. ευρώ,_______________
    με συγχρηματοδότηση από ιδιωτικά, κρατικά και Κοινοτικά κονδύλια ανακοίνωσαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου οι υπουργοί Οικονομίας κα Λ. Κατσέλη, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και...
    ... Κλιματικής Αλλαγής κα Τ. Μπιρμπίλη και ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μ. Σάλλας.

    ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΜΑΙΜΟΥ
    ΣΤΗΝ ΓΕΤ-ΤΕΡΝΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ- ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    ( ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ).

    Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ
    Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΟΙ ΤΟΥ..πήρε μπρός.

    ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ..πασοκ και μη.
    ΦΑΤΕ ...ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ φπα.
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΣΑΣ. ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ
    .....ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει δίκιο ο Γιωργάκης, όλα στη φόρα.
    Να δούμε πχ. τί θα μας πεί για τα 6,5 εκατομμύρια που ομολόγησε ότι πήρε μίζα ο παιδικός του φίλος Γ. Τρεπεκλής για ένα σύστημα που ήταν αέρας κοπανιστός.
    Να δούμε πώς θα δικαιολογήσει ο Γιωργάκης γιατί δεν δίωξε τον Τσουκάτο για συκοφαντία, όταν ο στρατηγός παραδέχθηκε ότι έφερνε χρήμα της Μίζενς στο πασόκ.
    Να δούμε πώς θα δικαιολογήσει ο Γιωργάκης τις κατηγορίες του ότι έπαιρνε μίζες η Ν.Δ. τη στιγμή που ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ.
    Πώς γίνεται άλλος να υπογράφει με τη Ζίμενς και άλλος να παίρνει τις μίζες;
    Μόνο το αρρωστημένο μυαλό ενός ανθρώπου σαν το ΓΑΠ μπορεί να νομίζει ότι είμαστε τόσο ηλίθιοι.
    Ο κόσμος καταλαβαίνει.
    Το κακό για τον εθνικό μας παραμυθά είναι ότι σε λίγο που θα πεινάσουν και θα μείνουν άνεργοι ΚΑΙ οι πασόκοι, η εκδίκηση όλου του λαού, και ιδιαίτερα των πρώην οπαδών του, θα είναι πολύ - πολύ σκληρή, κυρίως γιατί πρόδωσε αναίσχυντα την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.
    Εξεταστική τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PROS 11.25 o karamalis ti itan vre mounopano pou katestrepse tin ELLADA ante gamisou arhidi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψάξτε ως έμπειροι δημοσιογράφοι να δείτε πού υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία, πόσα πάρτυ οργάνωσε στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας με εισπράξεις κάθε φορά δεκάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς ΟΥΤΕ ένα επίσημο παραστατικό της εφορίας και θα διαπιστώσετε ότι έχει μεγάλο θράσος να θέλει να διεκδικήσει και την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ...
    Αλλά έτσι είναι, αφού μέχρι τώρα λειτουργεί και εισπράττει χωρίς να διώκεται..
    Να τον χαίρεται ο φίλος του τέως Υπουργός κ Στυλιανίδης και ο ΠΑΝΤΟΤΕ πιστός φίλος του Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ Κουσκουβέλης ( ο οποίος , όπως μου λένε, τον έχει και στο ΔΣ της δικής του ΜΚΟ για τη Σωτηρία της Δημοκρατίας στα...Βαλκάνια...
    Ψάξτε λίγο, πολλά θα βρείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αξιωτη
    θελει η βαση της Οννεδ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΛΙΚΙΩΝ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΑΤΑΦΥΡ ΤΣΟΓΛΑΝΩΝ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ._________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ΠΑΣΟΚ πάσχει ήδη από το σύνδρομο του Τιτανικού ...

    Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να χρεώσει τα μέτρα στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση...
    της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για την εκλογή νέου γραμματέα της ΚΟ.

    «Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην αρχή δεν γνώριζε - ή έκανε ότι δεν γνώριζε - ποια ήταν η κατάσταση της χώρας. Γι’ αυτό έταζε στους πάντες τα πάντα. Κι όταν υποχρεώθηκε να αναλάβει τις ευθύνες της, άρχισε να μας λέει ότι "η χώρα απώλεσε μέρος της εθνικής της κυριαρχίας".
    Κι έτσι εμφανίζεται πρόθυμη για μέτρα πολύ χειρότερα από εκείνα που μπορούσε να πάρει μόνη της, πριν λίγους μήνες, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα», παρατήρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    «Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση, είναι να χρεώσει στη Νέα Δημοκρατία τα οδυνηρά μέτρα που αναγκάζεται σήμερα να λάβει, γιατί η ίδια αδράνησε επί πέντε μήνες κι άφησε τη χώρα να γίνει έρμαιο στις ορέξεις των κερδοσκόπων», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε:

    Σε τελευταία ανάλυση, κυβερνώ σημαίνει τέσσερα πράγματα: Προβλέπω, Πείθω, Αποφασίζω και Πράττω.
    Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν μπορώ να προβλέψω, δεν μπορώ να πείσω, δεν μπορώ να αποφασίσω και δεν μπορώ να πράξω, σχεδιάζω Εξεταστικές Επιτροπές».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι.
    Είναι στους Υπολογιστές μας, να αντικαταστήσουμε την λέξη..
    Πράσινη με την ΜΑΣΤΑΡΔΗ
    και
    τους Πράσινους, με τους ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ.

    (σαν το σκατο το blooper..που αμολύσανε πάλι απο τον βόθρο της Ιπποκράτους.)
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Έμαθα ότι...

    στερείται πανεπιστημιακής κατάρτισης, αφού είναι κάτοχος ενός προπτυχιακού τίτλου σε ακριτικό Πανεπιστήμιο και προσπαθεί να πάρει ακόμα έναν, της ίδιας πανεπιστημιακής βαθμίδας. Για μεταπτυχιακό ή διδακτορικό, ούτε λόγος φυσικά. "



    Από πότε ή απόκτηση "προπτυχιακού τίτλου" ή ορθότερα πανεπιστημιακού πτυχίου συνάδει με την έλλειψη "πανεπιστημιακής κατάρτισης"?????

    Μονάχα από αυτό μπορώ να συμπεράνω την ιδιοτέλεια της ανάρτησης...

    ένας ακατάρτιστος, απαίδευτος και αμόρφωτος πτυχιούχος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα σας συμβούλευα να ελέγχετε καλύτερα τις πηγές σας στις τόσο ενδιαφέρουσες έρευνες που διεξάγετε. Ή έστω να αφιερώνετε λίγο περισσότερο χρόνο και σκέψη άλλη φορά…
    Από ότι φαίνεται από αυτού του είδους τις έρευνες μπορούμε να αντλήσουμε πολλές και σημαντικές πληροφορίες… Να μάθουμε όσα δεν ξέραμε μέχρι τώρα..
    Μεταξύ άλλων αναφέρεσε:
    «…θα βρεις το βιογραφικό του, που καταδηλώνει την μη εκπαιδευτική αρτιότητα…»
    και... See more
    «…στερείται πανεπιστημιακής κατάρτισης, αφού είναι κάτοχος ενός προπτυχιακού τίτλου σε ακριτικό Πανεπιστήμιο..»

    Από πότε έχουν καταργηθεί οι πανεπιστημιακοί τίτλοι που προέρχονται από ακριτικά πανεπιστήμια της Ελλάδος; Ή μήπως εννοείτε ότι είναι κατώτεροι των πανεπιστημίων των Αθηνών; Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω… Και αν ξέρετε κάτι παραπάνω επί του ζητήματος, θα σας παρακαλούσα να ενημερώσετε και εμάς τους αδαείς αυτής της χώρας…

    Από πότε κάποιος απόφοιτος Ελληνικού Πανεπιστημίου της περιφέρειας στερείται πανεπιστημιακής κατάρτισης;; Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω τον συλλογισμό σας και παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε..
    Επίσης καλό θα ήταν στη τόσο ενδελεχή και ουσιαστική έρευνα σας να λάβετε υπόψη, πως το τμήμα στο οποίο αναφέρεστε ανήκει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και όχι στη Φλώρινα. (προς αποφυγή συνεχόμενου λάθους της έρευνας το αναφέρω κ εγώ..)

    Νοιώθω περήφανη που βρίσκονται άνθρωποι σαν και σας να μας ανοίξουν τα μάτια επιτέλους…

    Να μας αποδείξουν πως το να είσαι απόφοιτος ενός πανεπιστημίου της περιφέρειας, στερείσαι κατάρτισης..

    Με αυτά τα πιστεύω μπορούμε εμείς οι νέοι να πάμε μπροστά αυτή τη χώρα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελάτε μάζι μας να αλλάξουμε την πόλη μας!

    http://www.onnedallagi.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλα καλά, όμως τουλάχιστο θα αλλάξει ο Παπαμιμίκος το βιογραφικό του; Γιατί ζωή ή παρελθόν δε μπορεί να αλλάξει. Και την ξέρουμε όλοι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και ο Βασίλης - Φοίβος να αλλάξει τουλάχιστο το βιογραφικό του. Γιατί και αυτός τη ζωή και το παρελθόν του δε μπορεί να τα αλλάξει. Και αυτά τα ξέρουμε καλά (δυστυχώς και για αυτόν)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την αγωνιώδη προσπάθεια μερικών να κάνουν την τριχιά τρίχα... Ως γνωστόν, το παρελθόν όλων μας μας "στοιχειώνει" είτε το θέλουμε, είτε όχι. Απόψεις του τύπου "το Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Α.Ε. το έκανε από αφέλεια..." ή το ότι κάποιος είναι παράδειγμα προς την κοινωνία να ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τις Μ.Κ.Ο. χωρίς να γνωρίζουμε από ΠΟΥ βγάζει τα προς το ζην, προσωπικά τις θεωρώ το λιγότερο κατευθυνόμενες... Και ειλικρινά το θράσος και μόνο του κυρίου να κατέβει για υποψήφιος ΧΩΡΙΣ να έχει φροντίσει να απολογηθεί δημοσίως για την καταδίκη που εκκρεμεί εις βάρους του- να δώσει έστω την δική του εκδοχή μιας και ζητάει από μια ολόκληρη νεολαία να μοιραστεί το ποινικό του μητρώο- μου φαίνεται πραγματικά τραγικό... Καλό θα είναι λοιπόν να μη βωμολοχούμε απέναντι σε κάποιον που απλά παραθέτει τα γεγονότα, και να συσκεφθούμε με τον εαυτό μας για το κατά πόσον μια τέτοια είδους υποψηφιότητα μας εκφράζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αυτοι θα εξουσιασουν αυριο.Τα πραγματα παντα μπορουν να πανε χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Me tetoia fatsa stul Karamanli kai Stulianidi PERASTIKA!
    Klassikos Neodimokratis,mpoulofatsa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. otan tsitwneste vomoloxeite kai antidrate polu omorfa .ena erwthma mono giati tsitwneste palikaria ;;apli parathesi stoixeiwn ginetai sto arthro..mhpws einai alitheia k sas ponaei;;grapse kialla papagioti bgalta ola sth fora mpas k kseskartarei to topio..aporw pws vazei ypopsifiothta k me ti moutra brizoun kai pane na allaksoyn thn istoria .ta kserame kurioi k eseis ta kserete k kaluetra malista!apla twra vgainoun k ta lene epitelous!theloume kialla...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χατζη-Αξιωτη-Παπανικολάου-καικυρίως Μουρούτη, η πουτσα έρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καταρχην βλαξ δεν ειναι κατοχος πανεπιστημιακου τιτλου ακριτικου πανεπιστημιου εκτος αν η αμορφωσια σου θεωρει την Θεσσαλονικη ακριτικη πολη και το παν.Μακεδονιας ακριτικο.
    2ον...ΜΙααααααααααααααα ζωη θα σας ποναει η Ψωλαρα τησ ΔΑΠ κ της ΟΝΝΕΔ ρε πασοκομουνοπανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ολοι καλα κουμασια ειναι οι μεν με το χρηματιστηριο οι δε με τα ταμια των ασφαλεισμενων τα φαγανε! ( και ποσα ακομα ) και τωρα ζειτανε απο εμας τα φραγκα,αλλα καλλα να παθουμε, γιατι οπως διαβαζω παραπανω υπαρχουν ακομα πολλα κοματοσκιλα που τους συντηρουν (γλυφτες)και χτηπανε παλαμακια! βρε δεν πα να.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΡΙΜΑ! ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΙΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.... ΚΡΙΜΑ! ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΔΙ! ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ! ΤΗΕ ΝΕΧΤ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στά τά νέα φυντάνια πολιτικούς,
    επιστήμονες,τί νά ευχηθούμε?
    Άντε καί καλοί Λαλιώτηδες.
    Τρέξτε ρέ στήν παραγωγή καί στήν
    ανάπτυξη,στόν ιδιωτικό τομέα,γιά νά
    δείτε τί έχουν τά έρμα καί ψοφάνε.
    Τά νομοσχέδια άς περιμένουν 3
    Ολυμπιάδες.Όσο καί τό Πτυχείο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ante re to lamogio exei faei ton ampako kai thelei na ginei kai proedros ths oNNED

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. autos me tous alogoskoufaious kai tous boulgarakhdes den einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ...??? ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ?
    ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. RE KSERETE TI SUSTHMA EXOUN AUTOI? ME PRYTANEIS, ME PANEPISTHMIA, ME OTI MPOREIS NA FANTASTEIS. MATHANE STH MASA APO POLU MIKROI KAI THA KANOUN TA PANTA AN XASOUN KSANA THN EKSOUSIA, EINAI TRELOI GIA AUTHN, APEILOUN SE OLH THN EPARXIA OLO TON KOSMO...NA XARW EGW TO SAMARA ME TO HTHIKO TOU PERI-BLHMA. APO TOUS NEOLAOIOUS THA THN BREIS FILE MOU KAI TA LAMOGIA TOU GRAFEIOU SOU POU TOUS UPOSTHRIZOUN. A RE NTORA AN HSOUN PANW THA TA EIXES KSHLWSEI OLA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμε 5:49 ο Παπαμιμίκος και τα μεγάλα στελέχη που τον πατρονάρουν ΨΗΦΙΣΑΝ Ντόρα στις 29 του Νοέμβρη...
    Ο ίδιος, "καπάτσος" πλέον και με δασκάλους της Σχολής του Νικολό Μακιαβέλι καθηγητές, Πρυτάνεις και πρώην Βουλευτές και golden boys της παληάς ΝΔ το έπαιξε σε διπλό ταμπλώ...
    Οι μισοί με τη Ντόρα (που της έχουμε αδυναμία και τη ν υποστηρίζουμε) και ο ίδιος με την άλλη μισή παρέα του της ΟΝΝΕΔ-ΑΕ Θεσσαλονίκης (τί Θεσσαλονίκης να λέμε σωστά...του ΠΑΜΑΚ) στον Σαμαρά...
    Λαρισαίος είναι το παλληκάρι...Πτυχίο πήρε στη Σαλονίκη αλλά δεν μπόρεσε να αποκτήσει το γνωστό κυμπαριλίκι των Σαλονικιών...
    Πήρε το μάτι μου και την κίνηση

    www.onnedallagi.blogspot. com

    που όπως το κόβω ΜΑΛΛΟΝ του πάνε κόντρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση