GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πιο σκληρή και ανελέητη νεοφιλελεύθερη πολιτική από το 1974...

Tου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Σήμερα είναι μια μέρα χαρμολύπης. Η χαρά μας είναι ότι επανεκλέγεται ένας έντιμος πολιτικός και επιστήθιος φί...

Tου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σήμερα είναι μια μέρα χαρμολύπης.
Η χαρά μας είναι ότι επανεκλέγεται ένας έντιμος πολιτικός και επιστήθιος φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου στην προεδρεία της Δημοκρατίας.
Η λύπη μας είναι ότι εφαρμόζεται η πιο σκληρή και ανελέητη νεοφιλελεύθερη πολιτική από το 1974 και μετά και μάλιστα χωρίς να φαίνεται διέξοδο στην κρίση.
Δεν φανταζότανε κανένας ότι το “πτωχεύσαμεν” του κ. Καραμανλή θα το πλήρωναν οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί, οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι και οι άνεργοι.
Όταν ο ελληνικός λαός στενάζει και οι τραπεζίτες χαίρονται, λυπάμαι αλλά κάτι δεν πάει καλά.
Ο Πρωθυπουργός πρέπει να αφουγκραστεί τη κοινωνία περισσότερο παρά τις φωνές των συνεργατών του.

28 σχόλια

  1. AΤΟς ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΨΕΥΤΗς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟς ΠΩς ΛΕς ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που θα βρει τα λεφτά ρε ΜΕΓΆΛΕ;
    Νομίζετε ο καθένας σας από το πασόκ που κάνετε την φωνή του λαού ότι ο πρωθυπουργός Παπανδρέου ήξερε την πραγματική κατάσταση της οικονομίας προεκλογικά;
    Και τώρα ρε μεγάλε που είναι με ένα ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΆΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΊΧΟ ΚΑΙ ΆΔΕΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΊΑ, τι θέλεις να σου κάνει;
    Δεν πας μια βόλτα στο εξωτερικό για δανεικά να δεις τι γίνετε; ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνω που δεν είχαμε τι να κάνουμε με απεργίες πλακώνουνε και οι βολεμένοι-άρπαγες-γδάρτες και παλουκοκαύτες εφοριακοί, όλοι; ΟΧΙ, ΜΕ ΚΑΙΦΑΛΑΙΑ. Αλλά είναι να μην σου βγει και το όνομα.
    Αλλά αυτοί δεν είναι που τα στύλωσαν και απεργούσανε όταν ο Τσοβόλας πάλι επί Πασόκ και αυτό για να ξεβρομίσει ο τόπος από εκείνους τους άρπαγες-βολεμένους εφοριακούς καθιέρωσε τις αντικειμενικές αξίες ακινήτων και έτσι ο κάθε φουκαράς που είχε ένα σπίτι δεν είχε ανάγκη να τρέχει και να λαδώνει όχι γιατί δεν ήθελε να πληρώσει ένα λογικό φόρο αλλά για να μην του το υπερεκτιμήσουν κατά την κρίση τους πάντα και πληρώσει διπλά και τρίδιπλα.
    Και θα αναφέρω προσωπική μου περίπτωση, εκατό τα εκατό αληθινή, με ότι αξία έχει ο λόγος μου για να θυμηθούμε τι γινόταν στις εφορίες και γιατί οι εφοριακοί είδαν τις αντικειμενικές σαν τον ΔΙΑΒΟΛΟ..
    Παντρεύτηκα το 1979, και η σύζυγος μου έτυχε να έχει από τους γονείς της ως προίκα ένα σπίτι εβδομήντα τετραγωνικά, σε πολύ μικρό διάστημα 2-3 μήνες μου ήρθε από την εφορία Γ, Κεφαλαίου ένα χαρτί που με πληροφορούσε ότι για το σπίτι αυτό έπρεπε να πληρώσουμε στην εφορία ενενήντα πέντε χιλιάδες δραχμές.
    Σημειωτέων ότι οι μισθοί εμένα και της συζύγου μου τον μήνα ήταν περίπου δεκαπέντε χιλιάδες δραχμές μαζί, τι είχαμε στην άκρη; Κάπου τέσσερα χιλιάρικα.
    ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ!
    Κατά σύμπτωση εκείνες τις μέρες είχα εξυπηρετήσει στην δουλειά μου έναν άνθρωπο, που χωρίς να το ξέρω ήταν συνταξιούχος εφοριακός, και ο οποίος επειδή είδε ότι ρισκάρισα λιγάκι την θέση μου και μάλιστα χωρίς όφελος για να γίνει η δουλειά του και να μην ταλαιπωρείτε, προσπάθησε να μου δώσει εκατό δραχμές, το αρνήθηκα, και τότε μου είπε ότι είναι εφοριακός και αν χρειαστώ κάτι να πάω στο σπίτι του να τον βρω.
    Και πράγμα που έκανα μόλις βρέθηκα σε αυτήν την τραγική κατάσταση με το ειδοποιητήριο της εφορίας.
    Πήγα λοιπόν και του το έδειξα, χωρίς περιστροφές μου λέει έλα αύριο το πρωί στην εφορία Γ, Κεφαλαίου και να κρατάς δεκαπέντε κολλαριστά χιλιάρικα, μου τόνισε την λέξη κολλαριστά!
    Έτσι λοιπόν την επομένη το πρωί συναντηθήκαμε έξω από την εφορία, μου λέει δώσε μου τα χρήματα και έλα, ανεβήκαμε πάνω, τώρα πια δεν θυμάμαι ακριβώς που και μπαίνουμε σε ένα γραφείο, μόλις μπήκε αρχίζει τις χαιρετούρες αλλά με το ένα χέρι στην τσέπη, τι έκανε με αυτό το χέρι;
    Έτριβε τα κολλαριστά χιλιάρικα μεταξύ τους έτσι που ο συνομιλητής του να ακούει τον ήχο τους, και στον οποίο ήδη είχε πει ότι είμαι παιδί της αδερφής του και με έχουν αδικήσει, αποτέλεσμα, ο συνομιλητής αντιλήφτηκε αμέσως την αδικία, και προθυμοποιήθηκε για τα περαιτέρω, τότε ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, μου λέει να περάσω έξω .
    Περίμενα έξω και σε λίγο βγαίνει αλλά κούναγε το κεφάλι του, τον ρώτησα και μου λέει πρέπει να πάμε και δίπλα.
    Στο διπλανό γραφείο ξανά ακριβώς τα ίδια!!!!!!!!!
    Αμέσως πάμε στον Διευθυντή για το τελικό οκ.
    Ξανά οι χεραιτούρες και το τρίψιμο, ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ τον βεβαίωσε θετικά στην σχετική ερώτηση αν περάσαμε από τους άλλους δυο, και ο Διευθυντής απεφάνθη ότι το ποσό ήταν τεράστιο.
    Αμέσως άνοιξε ένα τεράστιο βιβλίο μπροστά του και προσπαθούσε να βρει το όνομα μου, αλλά επειδή και αυτός και ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, ήταν πρεσβύωπες , προθυμοποιήθηκα να βοηθήσω κι εγώ, και όντως βρήκα πρώτος το όνομα μου και τους το έδειξα.
    Και τώρα κρατηθείτε, κάτω από το όνομα μου, ένα άλλο όνομα ---------- ----------------- δεν θα το ξεχάσω ποτέ, Πατησίων τόσο, ισόγειο κατάστημα ενενήντα πέντε τετραγωνικά, μεταξύ Πανεπιστημίου και Χαλκοκονδύλη το συμπέρανα από τον μικρό του αριθμό στην οδό, είχε αξιολογηθεί να πληρώσει για την αγορά του ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, 12.000 ΔΡΑΧΜΈΣ φόρο από εφοριακούς, και εγώ για τα εβδομήντα σε γειτονιά τρίτης κατηγορίας στην Αθήνα, 95.000 δραχμές.
    Αποτέλεσμα ξαναβγήκα έξω, και όταν βγήκε και ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, μου ανακοίνωσε περιχαρής, ότι δεκαπέντε που του έδωσα και τις έδωσε, συν άλλες δεκαπέντε χιλιάδες δραχμές, όταν θα μου έρθει ειδοποιητήριο από την εφορία, τόσο θα μου κοστίσει η φορολόγηση της προίκας.
    Έβγαλα τον σκασμό, τον ευχαρίστησα, και βλαστήμησα μέσα μου που γεννήθηκα άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΠ ΤΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΦΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΘΑΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΝΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ....

    Σ'όλα που γράφεις συμφωνώ μαζί σου, αλλά από ένα Πρόεδρο της Δημοκρατίας απαιτώ να είναι άσπιλος και αμόλυντος!!! Ο παρών ανήκει στους δανειστές του Ανδρέα, που φαντάζεστε όλοι τι σημαίνει!!!


    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λες ρε χαχόλε. Πιά νεοφιλελεύθερη πολιτική, ρε; Οι φόροι, οι επιβαρύνσεις της ιδιοκτησίας και τόσα άλλα είναι νεοιφιλελεύθερα; Αυτα μαθαίνετε στις τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ; Κι όλα αυτά για να πληρώνουμε τους κηφίνες που διορίζατε τόσα χρόνια στο δημόσιο και που φοβάσαι μην χάσουν κανένα φράγκο. Αμάν πιά, Πότε θα καταλάβετε πως τα συνολικά μας χάλια οφείλονται στον κρατισμό του Θεού σου του Ανδρέα, του Τσοβόλα δώστα όλα και των άλλων φαύλων. Με τις υγείες σας τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ? ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΑΘΗΚΕ.

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ , Ο ΚΟΤΖΙΑΣ , Ο ΜΙΜΗΣ , ΚΑΙ Η ΛΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ...ΚΟΤΕΣ.

    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝ ΣΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ........... ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΑ ΚΑΡΤΕΛ , ΤΙΣ ΠΑΜΦΑΓΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ , ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ , ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΤΕ, ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ.....

    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ... ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ...ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ.

    ΓΙΑΥΤΟ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΘΑΡΙΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΗ ΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ,ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΕΣ ΟΜΩΣ ΑΡΧΕΣ , ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΑΤΕΡΜΟΝΑΣ.

    ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΟΥ , ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ..... ΚΑΠΑΚΙ.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ......ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ... ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πολιτική που ακολουθείται είναι αυτή:
    http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=13526

    Ότι, περίπου, συζητήθηκε στη Βουλιαγμένη από τη Λέσχη Bilderberg. Επίσης από το ίδιο forum, ένα λεπτομερές και κατατοπιστικό σχεδιάγραμμα για το ποιοι "παίζουν" στις πλάτες μας:
    https://secure.gn.apc.org/members/www.bilderberg.org/phpBB2/viewtopic.php?t=4375


    Αν αμφιβάλλεται τότε δεν έχετε παρά να δείτε αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=plo-1rLZ3Jo Ron Paul-Bilderberg Group


    Καπετάν Μακρής. Υπάρχουν λύσεις, που φυσικά δεν θα ακολουθηθούν, γιατί ήδη... ξέρετε γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι έγινε βρε σεις ΠΑΣΟΚΟΙ ;
    ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ....

    Ανησύχησε ΚΑΙ η ολιγαρχία για την Πατρίδα ;;;
    Tς,τς,τς,..

    Να δω τον Ρισάρ και όλο το παγκοσμιοποιητικό συνονθύλευμα να γράφει Θούρειους για την συσπείρωση όλης της Χώρας κατά των «κερδοσκόπων» τού Εξωτερικού και τί στον κόσμο..
    Μέχρις πριν από 5 μέρες «φταίγαμε όλοι»…

    Τώρα «Ομπρός για την Ελλάδα»…
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΑΣΟΚΙΑ
    και ...ουρλιάχτε στον Πράσινο Ήλιο
    σαν τα ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ "ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ "
    ΧΑΙΒΑΝΙ
    ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΚΡΕΤΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΕ..

    ΒΕΒΑΙΑ
    ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΛΥ
    ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ
    ΡΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι έγινε βρε σεις ΠΑΣΟΚΟΙ ;
    ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ....

    Ανησύχησε ΚΑΙ η ολιγαρχία για την Πατρίδα ;;;
    Tς,τς,τς,..

    Να δω τον Ρισάρ και όλο το παγκοσμιοποιητικό συνονθύλευμα να γράφει Θούρειους για την συσπείρωση όλης της Χώρας κατά των «κερδοσκόπων» τού Εξωτερικού και τί στον κόσμο..
    Μέχρις πριν από 5 μέρες «φταίγαμε όλοι»…

    Τώρα «Ομπρός για την Ελλάδα»…
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΑΣΟΚΙΑ
    και ...ουρλιάχτε στον Πράσινο Ήλιο
    σαν τα ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Ν.Π.(Π,Χ. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ Κ.Λ.Π.)ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ.ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΙΕΣ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΠΑΧΗΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΛΕΙΨΟΥΝ, ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ?ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ Ν.Π. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΥΣΤΑΘΕΙ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΣΤΗΣΑΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προφανώς δεν υπάρχουν Έλληνες ικανοί να συμβουλεύσουν τον Γιώργο πώς να κυβερνά.

    Να και μια προεκλογική δέσμευση του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου που υλοποιείται:

    Ο υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης, αναλαμβάνει τον συντονισμό της Επιτροπής για τον Εκσυγχρονισμό της Λειτουργίας της Κυβέρνησης, η οποία θα επικουρείται από τους ακόλουθους διεθνείς εμπειρογνώμονες:

    - Kevin Featherstone, Καθηγητής Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών στην Έδρα Ελευθέριος Βενιζέλος και Διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE

    - Richard Parker, Λέκτορας Δημόσιας Πολιτικής, Σχόλη Διακυβέρνησης, Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ

    - Roger Wilkins, Γενικός Γραμματέας της Γενικής Εισαγγελίας της Κυβέρνησης της Αυστραλίας, Ειδικός Σύμβουλος του Αυστραλού Πρωθυπουργού, Kevin Rudd.

    - Leif Pagrotsky, Βουλευτής, πρώην Υπουργός Βιομηχανίας & Εμπορίου, Σουηδία.

    - Jeoff Mulgan, τ. Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού, Γραφείου Πρωθυπουργού, Ηνωμένο Βασίλειο.

    Οι προτάσεις που θα επεξεργαστεί η Επιτροπή θα αφορούν:

    1. στη δομική αναμόρφωση των υπηρεσιών του Γραφείου του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης,
    2. στην αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για τη λειτουργία της Κυβέρνησης,
    3. στην αλλαγή της διαδικασίας λήψης αποφάσεων, και παράλληλα την εμπέδωση της διαδικασίας δημόσιας διαβούλευσης,
    4. στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των κυβερνητικών οργάνων,
    5. στην εισαγωγή ενός μεταβατικού μοντέλου στη διαδοχή των Κυβερνήσεων,
    6. στην κατάρτιση κώδικα δεοντολογίας Υπουργικού Συμβουλίου,
    7. στην αλλαγή κανονισμού του Υπουργικού Συμβουλίου,
    8. στην αξιολόγηση και θεσμοθέτηση των διαδικασιών επιλογής στελεχών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης.

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :
    xεσε μέσα πολυχρόνη... ή
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ..ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ
    τωρα
    ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ¨οταν τα τρώγανε τόσα χρόνια οι μπομπολακοκαλαίοι και λοιποί νεόπλουτοι δεν διαμαρτυρήθηκες ρε Παναγιωτακόπουλε. Νόμιζες και εσύ , όπως και εμείς ,αφού γλείφουμε το κόκκαλο, δεν θα μας ζητήσουν να πληρώσουμε το λογαρασμό. Να που ήρθε η ώρα και μάλιστα από τον Παπανδρέου τον νεώτερο. και πολύ ακριβά θάλεγα. Και τι θα δούμε στο βάθος του τουνέλου, το φυλάει για έκπληξη ο Σαμαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στη στελέχωση της Κυβέρνησης:
    -δεν έχει μπει ούτε ένας “ατυχήσασας” πολιτευτής
    -ούτε ένας κουμπάρος
    -ούτε ένας φίλος
    -ούτε ένας γνωστός
    -ούτε ένας ΓΓ, μέλος ΔΣ, κλπ κλπ με απολυτήριο Γυμνασίου

    Άγνωστα πρόσωπα αξιοκρατικά επιλεγμένα, που απλά έτυχε να είναι “φίλοι” …..καταραμένο ριζικό τον δια βάλουμε και τον συκοφαντούμε κιόλας....χιχιχιχαα

    Αλήθεια αυτός ο Πεταλωτή κοιμάται και όρθιος;

    Στη φωτογραφία πίσω από το ΓΑΠ περπατά με κλειστά μάτια.
    Ερε που μπλέξαμε με δαυτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κομματικό παραπονεμένο λυκόσκυλο,
    μήν σουφρώνεις τά φρίδια σου.
    Στήν ανάρτηση σου,δέν διάβασα
    τίποτα γιά τίς αμαρτίες πού ανα-
    γράφονται στό κολλάρο σου.
    Τού ΠΑΣΟΚ...Ντρέπεσαι νά γράψεις?
    Εκτός άν είστε αναμάρτητοι.
    Όσο γιά τόν Πρόεδρο καί τήν εκλογή
    του,τό ΠΑΣΟΚ έπαιξε όσο μπορούσε.
    Τώρα πάς νά μάς μάθεις τήν Α-Β?
    Εννοώ ότι αναφέρεις τόν Α.Παπανδρέου.
    Τήν επικοινωνιακή πολιτική τήν μάθαμε από τόν Λούλη.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στο διάγγελμά του είπε ο πρωθυπουργός «δεν έχουμε περιθώρια ως έθνος, ως λαός, να αντέξουμε παρατεταμένα μπλόκα, απεργίες και στάσεις».
    Ρωτάμε, όμως: έχουμε περιθώρια να πληρώνουμε αυξημένα διόδια χωρίς αντίκρυσμα, στους εργολάβους της διαπλοκής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ, ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ
    ΑΡΧΙΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ, ΨΟΦΑ ΡΕ ΚΩΛΟΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε σεις με τις βαθυστοχαστες αναλυσεις.Περιμενετε τον Γιωργο να σωσει την Ελλαδα απο την κατρακυλα;Η αναμενετε τον 'μεσσια' Αντωνη να παρει τα ηνια καποια στιγμη;Ποιους κοροιδευετε;Αυτοι εφεραν την χωρα σε αυτην την καταντια,γιατι αυτοι κυβερνησαν 36 χρονια,και αυτοι κυβερνουν.Αλλαζουν τα γουρουνια μουρη;Εαν δεν στηθουν ειδικα δικστηρια με δημευσεις περιουσιων και φυλακες,μην ασχολειστε.Αυτοι στηνουν το Γ'Ραιχ της δυναστειας τους.Εχουν φαει τον αγλεορα και δεν κανουν πισω.Ρουφηξανε το αιμα του Ελληνικου λαου,του μαλακα που ασχολειται ακομη μαζι τους,αντι να τους εχει πεταξει στην θαλασσα.Εαν δεν αλλαξουν τουλαχιστον τα προσωπα της εξουσιας,αν οχι το πολιτευμα,μην ελπιζετε σε τιποτε.Απλως να ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ κ. Παναγιωτακόπουλε

    αν πραγματικά πιστεύετε αυτά που λέτε, αν πραγματικά θεωρείτε ότι αυτή η πολιτική είναι η πλέον ανηλέητη από το 1974, αν πραγματικά θεωρείτε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να οδηγήσει σε διέξοδο από την κρίση, τότε μήπως πρέπει να σκεφτείτε την αποχώρησή σας από το ΠΑΣΟΚ.

    Ετσι να διασώσετε και εσείς τις "αριστερές" και "αγωνιστικές" σας περγαμηνές και το ΠΑΣΟΚ να διασωθεί από την παρουσία σας. Σκεφθείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε τον έρμο τον παναγιωτακόπουλο που έχει καταντήσει.

    να γράφει στην καψαμπελιάδα, το press-gr ..

    όλους τους νεκρούς έχει εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ !
    Εάν τον περασμένο Νοέμβρη ο Γιωργάκης πρόσεχε τις κουβέντες του και δεν έλεγε στα κανάλια ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε.
    Εάν δεν επέτρεπε στον άσχετο τζιτζιφιόγκο τον Παπακωνσταντίνου να περνάει όλα τα χρέη στο 2009 και να στέλνει έσοδα στο 2010, δεν θα είχε (τεχνητά) φουσκώσει τόσο το έλλειμμα.
    Για το σημερινό διεθνές μας ρεζίλεμα είναι εξ' ολοκλήρου υπεύθυνος ο Γιωργάκης.
    Ο Αντώνης Σαμαράς έχει απόλυτο δικαιο.
    Το Σεπτέμβριο τα σπρέντς των δεκαετών σκαμπανέβαζαν γύρω στα 130 και σήμερα είναι πάνω από 350. Η ανευθυνότητα του Γιωργάκη μας έχει ήδη κοστίσει πάνω από 2 δισ. ευρώ σε αυξημένους τόκους. Ποιός θα τα πληρώσει όλα αυτά τα λεφτά;
    Εάν το σχέδιο που μας λέγανε είναι να φορολογούν ότι περπατάει, κολυμπάει και πετάει σωθήκαμε, τέτοια σχέδια ξέρει να βγάζει και ένας χοιροβοσκός στο Μουζάκι Καρδίτσης.
    Εάν το σχέδιο είναι να μείνουν οι μισοί Έλληνες άνεργοι επειδή γονατίζουν την ανάπτυξη να μας το πούν να φύγουμε για έξω.
    Εάν το σχέδιο είναι να απαξιώσουν οικονομικά το δημόσιο υπάλληλο για να ταίσουν τους μεγαλοεργολάβους με τα κανάλια τους, να μας το πούν για να κάνουμε τα κουμάντα μας.
    Πού θα πάει αυτή η δουλειά, ο Γιωργάκης νομίζει ότι είναι ακόμη αντιπολίτευση;
    Κάποιος πρέπει να του πεί ότι ένας πρωθυπουργός είναι εκεί για να φέρνει αποτελέσματα, όχι απλά να διαπιστώνει και να βλέπει αφηρημένα οράματα.
    Αφήστε την ατέλειωτη "διαβούλεση" και κάντε κάτι, ρε Γιωργάκη.
    Έλεος πιά με τους μπλαμπλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εμ βέβαια κ. Παναγιωτακόπουλε, δεν θέλατε τον Βενιζέλο ή τον Λοβέρδοι ή τέλος πάντων κάποιον από τά σοβαρά στελέχη. Θέλατε τον κρετίνο που ζει στη κοσμάρα του.

    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ είναι και ψυχολογία κύριοι. Δυστυχώς, την ψυχολογία την καταρρακώσαμε με τις βλακείες που ξεστόμισαν οι ίδιοι πριν και μετά τις εκλογές. Με φαστφουντάδικα και ιδεολογίες του πανεπιστημίου καμία χώρα δεν έχει πάει μπροστά.
    Το πουλάκι πέταξε ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ κάνειπολύ μεγάληυ ζημιά!

    Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ...ί χτενίζεται!!!!
    Αλλά το ταξιδάκι στο New Delhi να μην το χάσουμε!

    Ε ρε σανίδα που χρειάζεται!

    Κύριε Πρόεδρε, χρωστάω σε τράπεζες, θα με δανείσετε και εμένα όπως τον "ατσάλινο", το΄ χω ανάγκη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η προκλητική δήλωση της Μπατζελή
    ΑΙΣΧΟΣ

    Δεν ντρέπεται η κυρία Μπατζελή να κάνει τέτοιες δηλώσεις;
    Ζήτησε απο τους αγρότες να μην βγάζουν την κρίση προς τα έξω.
    Αν είναι δυνατόν να φταίνε απότομα για όλα τα κακά αυτού του τόπου οι αγρότες!!!

    Όταν τρώγατε τις μίζες απο την Siemens εσείς της "Βουλής" γιατί δεν σκεφτόσασταν το ρεζιλίκι που έβγαινε προς τα έξω; Ο Χριστοφοράκος μήπως δικάστηκε στην Γερμανία; ε; ε;
    Ντροπή σας να σας φταίνε οι αγρότες τώρα ενώ εσείς φέρατε την χώρα στην χρεοκοπία.
    Ντροπή σας και πάλι!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ
    ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ..ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?
    ΑΝΤΕ ΡΕ.
    ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ Γ... ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΒΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΞΕΦΤΥΛΑ!!

    ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ

    ΟΤΑΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!

    ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ
    Προσοχη !!

    ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΣΚΙΣΟΥΝ!!

    ΙV. Απώλεια της Ελληνικής Ιθαγένειας που αποκτήθηκε από τέκνα αλλοδαπών με δήλωση ή πολιτογράφηση των γονέων τους
    Άρθρο 19
    1. Τέκνα αλλοδαπών που έγιναν Έλληνες ενώ ήταν ανήλικα, κατόπιν κοινής δήλωσης των γονέων, σύμφωνα με τις διατάξεις των παραγράφων 1 και 2 του άρθρου 1Α, ή κατόπιν της πολιτογράφησης γονέα τους, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 11 του παρόντος Κώδικα, μπορούν να αποβάλουν την Ελληνική ιθαγένεια, υποβάλλοντας σχετική δήλωση και αίτηση στον δήμο δημοτολογικής εγγραφής τους ή, σε περίπτωση που κατοικούν στην αλλοδαπή, στην ελληνική προξενική αρχή του τόπου μόνιμης κατοικίας τους, το αργότερο εντός ενός (1) έτους από την ενηλικίωσή τους. Αντίγραφο της δήλωσης και αίτησης διαβιβάζεται αμελλητί στην οικεία Περιφέρεια και το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

    2. Για την αποβολή της ελληνικής ιθαγένειας εκδίδεται, εντός μηνός από την παραλαβή του σχετικού φακέλου, απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας, με την οποία αυτός αποδέχεται την αίτηση και η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση