GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι νέοι επικεφαλής...

των Οργανισμών που υπάγονται στο ΥΠΕΧΩΔΕ Στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας επιλογής Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, από τα συναρμόδ...

των Οργανισμών που υπάγονται στο ΥΠΕΧΩΔΕ

Στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας επιλογής Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, από τα συναρμόδια υπουργεία ανακοινώθηκε ότι τοποθετούνται ως επικεφαλής στους αντίστοιχους οργανισμούς οι παρακάτω:
Ο.Σ.Κ. Α.Ε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παναγιώτης Κέρχουλας
Ο κ. Κέρχουλας είναι Μηχανολόγος Μηχανικός. Διετέλεσε στέλεχος του ΟΣΕ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ¨ΕΛΞΙΣ ENGINEERING ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε., Πρόεδρος της μελετητικής εταιρίας ¨ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε, μέλος του ΔΣ της Εταιρίας CONTEC Α.Ε. και...

αντιπρόεδρος της εταιρίας I-BOSS Α.Ε. Είναι μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Γραφείων Μελετών.
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Ηρακλής Δρούλιας
Ο κ. Δρούλιας είναι Πολιτικός Μηχανικός. Διετέλεσε Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ., στέλεχος της εταιρείας ΟΜΗΡΟΣ Α.Τ.Ε. και Διευθυντής παρακολούθησης Ολυμπιακών Έργων στον «ΑΘΗΝΑ 2004».
ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος Καπελώνης
Ο κ. Καπελώνης είναι Πολιτικός Μηχανικός. Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος του πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ επί σειρά ετών και μέλος του ΔΣ της ΔΕΠΟΣ.
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Ιωάννης Φωτάκης
Ο κ. Φωτάκης είναι Πολιτικός Μηχανικός. Διετέλεσε Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΕΑΒ, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Οργανισμού Αθήνας, Νομάρχης Ρεθύμνης, Περιφερειακός Διευθυντής Χανίων, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης, εντεταλμένος σύμβουλος της Γενικής Τράπεζας, και συντονιστής εργοταξίων του Ολυμπιακού Χωριού Α.Ε.
ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χαρίλαος Κλουκίνας
Ο κ. Κλουκίνας είναι Δικηγόρος, LLM. Υπηρέτησε επί πολλά χρόνια στο δικαστικό σώμα και αφυπηρέτησε με το βαθμό του Εφέτη. Διετέλεσε Προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Αθηνών.
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Βασίλειος Χανδακάς
Ο κ. Χανδακάς είναι Δρ Πολιτικός Μηχανικός. Διετέλεσε Διευθυντής εκτέλεσης έργων Μουσείων και Γενικός Διευθυντής αναστήλωσης μουσείων και τεχνικών έργων του Υπουργείου Πολιτισμού, εντεταλμένος σύμβουλος του οργανισμού για την ανέγερση του νέου μουσείου της Ακρόπολης και μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.
Ο.Ε.Κ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεωργία Κωτίδου
Η κ. Κωτίδου είναι Πολιτικός Μηχανικός. Διετέλεσε Διευθύντρια έργου και Προϊσταμένη της συντήρησης και λειτουργίας του Ολυμπιακού Χωριού στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, εντεταλμένη σύμβουλος της «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Ε.» και Πρόεδρος του ΤΕΕ/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.
Πρροστίθεται ότι έγινε και σημαντική μείωση των μηνιαίων αποδοχών των επικεφαλής των οργανισμών, θέτοντας ανώτατο όριο τα 5.500 ευρώ μηνιαίως.

5 σχόλια

  1. και ΤΑ ΣΚΑΤΑ. ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ
    είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.
    κατά τα άλλα περιορισμό στις δαπάνες.

    Ειδικότερα, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύεται ότι:

    «Εγκρίνεται δαπάνη ύψους 330.000 ευρώ, η οποία θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Προϋπολογισμού.
    Έχοντας υπόψη τις υπηρεσιακές ανάγκες των Πολιτικών Γραφείων του υπουργείου Υγείας, εγκρίνεται υπερωριακή απασχόληση υπαλλήλων που υπηρετούν στα γραφεία της υπουργού, της υφυπουργού και των γενικών γραμματέων του υπουργείου Υγείας, οι οποίοι δεν καλύπτουν οργανικές θέσεις και θα απασχοληθούν μέχρι εξήντα ώρες ο καθένας το μήνα για υπερωριακή εργασία ως εξής:
    -Είκοσι υπάλληλοι στο Γραφείο της υπουργού Υγείας.
    -Είκοσι υπάλληλοι στο Γραφείο της υφυπουργού Υγείας.
    Από είκοσι υπάλληλοι στα Γραφεία των γενικών γραμματέων του υπουργείου Υγείας (σ.σ. οι γ.γ. είναι τρεις, ήτοι σύνολο υπαλλήλων 60)._______________________________
    Υπεύθυνοι για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της πραγματικής παροχής της υπερωριακής απασχόλησης των ανωτέρων υπαλλήλων ορίζονται οι διευθυντές των πολιτικών γραφείων».

    Εντύπωση, πάντως, προκαλεί η απασχόληση 100(!) μετακλητών υπαλλήλων στα 5 γραφεία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

    Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός τελικά στο γραφείο του Χρυσοχοΐδη

    ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

    Βρέθηκαν υπολήματα εκρηκτικής ύλης στο ύποπτο κουτί έξω από το γραφείο του Μ. Χρυσοχοΐδη.
    Δεν υπήρχε τηλεφώνημα όποτε μιλάμε για τυφλό χτύπημα, ενώ από την έκρηξη που προκλήθηκε για την...
    ...εξουδετέρωση του μηχανισμού υπήρχαν ζημιές σε γύρω μαγαζιά και σπίτια.

    αληταρα ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ
    ΚΑΜΠΟΥΛ ΕΓΙΝΕ Η ΑΘΗΝΑ. ΤΩΡΑ.
    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΩΔΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To επαναλαμβάνω για να γίνει πλήρως κατανοητό:

    Το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τώρα ο Γιωργάκης Παπανδρέου την ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

    "Εκσυγχρονιστής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαγκριώτη.

    ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΔΕΝ ΚΤΙΖΕΤΑΙ.
    Ενας κι ένας.
    Όλοι καλοταϊσμένοι από την εποχή που άρχισαν τα έργα για τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    Να τους χαίρεστε.
    Συνεχίστε να τους θρέφετ μέχρι να φτάσουν το ..διαμέτρημα του ΠΑΓΚΑΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επαναλαμβανόμενες απεργίες
    Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των τελωνειακών.......
    Μόνο όποιος έχει (κολλητό) τελωνειακό ή φίλο, ή τον είχε ΛΑΔΩΣΕΙ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΡΩΝΕ, ΤΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ, ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!!! ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση