GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απορρίφθηκε το αίτημα να τεθεί σε αργία ο Ν. Ζαγοριανός!...

Με 9-2 ψήφους ο Άρειος Πάγος απάντησε αρνητικά στο Ερώτημα του υπουργού Δικαιοσύνης για τον πρώην ανακριτή της Siemens... Από τον Στάθη Πα...

Με 9-2 ψήφους ο Άρειος Πάγος απάντησε αρνητικά στο Ερώτημα του υπουργού Δικαιοσύνης για τον πρώην ανακριτή της Siemens...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου απάντησε αρνητικά πριν από λίγο στο Ερώτημα του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη να τεθεί σε αργία ο ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός, λόγω της ποινικής εμπλοκής του στην υπόθεση της Siemens.
Από τα 11 μέλη του Συμβουλίου, τα 9 ψήφισαν ότι δεν πρέπει να τεθεί σε αργία ο κ. Ζαγοριανός και μόνο 2 ότι πρέπει να τεθεί, όσο διαρκεί η έρευνα για τυχόν ευθύνες του.
Αφορμή για το Ερώτημα του κ. Καστανίδη, που υπεβλήθη περίπου προ μηνός, στάθηκε το γεγονός ότι...

είχε ανατεθεί στον κ. Ζαγοριανό η δικογραφία με 45 συλληφθέντες κατά τη διάρκεια επίθεσης κατά αντιρατσιστών διαδηλωτών.
Ο υπουργός στο έγγραφό του επικαλέστηκε το άρθρο 57 του «Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών» (νόμος 1756/1988) κατά το οποίο «ο δικαστικός λειτουργός είναι δυνατό να τεθεί σε προσωρινή αργία, όταν εκκρεμεί εναντίον του ποινική δίωξη για έγκλημα, που μπορεί να επισύρει αποστέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων».

21 σχόλια

  1. ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ .ΒΡΕ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα αν το κανουν και μιλησει ο Ζαγοριανος τοτε χαθηκαν,εξ'αλλου μονο σαρρανταρες και συγγενεις του Καραβελλα εχουν προφυλακιστει σε αυτη την χωρα,ολοι οι υπολοιποι ειναι αθωοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να έρθουν Εύρο δικαστές να ελέγξουν και την δικαιοσύνη διότι και αυτή δεν είναι καθαρή.

    Ο Διακονιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to pio sapio kommati thw elladas einai oi poutanes oi dikastes kai kyriws o a.p.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ypoklish stous 2 koufontina stous 9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τέρας Μπολκεστάιν είναι εδώ!

    Κατατέθηκε χτες στη Βουλή το σχέδιο προσαρμογής της ελληνικής νομοθεσίας στην οδηγία της ΕΕ

    Το τερατούργημα της Οδηγίας Μπολκεστάιν για την απελευθέρωση της παροχής υπηρεσιών, με βάση το οποίο ισοπεδώνονται εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις στο κατώτατο δυνατό σημείο, ενσωματώνεται στο ελληνικό δίκαιο με τη μορφή σχεδίου νόμου που κατέθεσε χτες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

    Η συγκεκριμένη ευρωενωσιακή Οδηγία, που στηρίζεται σε έκθεση η οποία εκπονήθηκε από το 2002, αποτελεί τη νομική φόρμουλα για τη δυνατότητα ελεύθερης εγκατάστασης επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, αλλά και φυσικών προσώπων, από ένα κράτος - μέλος της ΕΕ (κράτος προέλευσης) σε άλλο κράτος - μέλος (κράτος εγκατάστασης). Πίσω όμως από την... αθώα αυτή διατύπωση, από την πρώτη στιγμή υπήρχε ένα εν εξελίξει αντεργατικό πραξικόπημα της ΕΕ και των εθνικών κυβερνήσεων, καθώς ρητή πρόβλεψή της ήταν ότι ο πάροχος των υπηρεσιών θα καλύπτεται από το εργατικό δίκαιο της χώρας προέλευσης, και όχι από αυτό που ισχύει στη χώρα εγκατάστασης.

    Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στο χώρο των υπηρεσιών, θα μπορούν να μεταφέρουν την έδρα τους σε χώρες με ισοπεδωμένα εργατικά δικαιώματα και μισθούς (όπως οι χώρες καπιταλιστικής παλινόρθωσης της Ανατ. Ευρώπης) και να δημιουργούν θυγατρικές επιχειρήσεις σε χώρες με υψηλότερους μισθούς και στοιχειώδες εργατικό δίκαιο και σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, πληρώνοντας μισθούς και εφαρμόζοντας το εργατικό δίκαιο της χώρας προέλευσης. Ετσι, πίσω από τη βιτρίνα της απελευθέρωσης των υπηρεσιών, άμεσος στόχος της οδηγίας αποτέλεσε η προσπάθεια του δυτικοευρωπαϊκού κεφαλαίου να τινάξει στον αέρα τα εργασιακά δικαιώματα, καθώς σε μία χώρα θα δημιουργούνται πλέον πολλαπλές αγορές εργασίας με διαφορετικά επίπεδα μισθών και διαφορετικές συνθήκες Κοινωνικής Ασφάλισης και όρους απασχόλησης. Και είναι ευνόητο ότι όλο το σύστημα πιέζεται προς τα κάτω, με αποτέλεσμα η εξισορρόπηση να επέλθει στα κατώτατα επίπεδα μισθών και στην επιλογή του εργατικού δικαίου με το μικρότερο βαθμό προστασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη
    και του κώλου τα εννιάμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφήστε τους όλους έξω ατιμώρητους και περιμένετε μετά να φτιάξει το κράτος από μόνο του. Στο μεταξύ ζητήστε και τα ρέστα από τους εργαζόμενους.
    Φυλακή να πάνε οι κύριοι, τί αργία και παύση. Δεν είδαμε κανέναν ως τώρα να πληρώνει για όσα έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δικάζουν, όπως πάντα, στο όνομα εκείνου που τα έχωσε.

    Αχρείος Πάγκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ
    1)ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
    2)ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΛΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ<>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ
    1)ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
    2)ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΛΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ<>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ
    1)ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
    2)ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΛΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ<>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάγια Αχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ
    1)ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
    2)ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΛΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ-ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΑΠ

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

    ΝΑΙ ΑΦΕΛΗ, ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΟΡΑΚΚΑΣ ΚΟΡΑΚΚΟΥ ΜΑΤΙ ..ΔΕΝ ΒΓΑΝΕΙ.

    ΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΚΑΣΤΑΝΙΣΗ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΥΠΟΥ...ΜΠΛΕΤΣΑ ΝΑ ΒΕΛΑΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΑΡΕΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ 7-6 ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λίγα χρόνια μετά το "Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν" του Χ.Τρικούπη είχαμε το κίνημα στο Γουδί.Οι αιτίες που προκάλεσαν το στρατιωτικό κίνημα, όπως τα περιέγραψε αργότερα στα απομνημονεύματά του ο αρχηγός του «Στρατιωτικού Συνδέσμου» Ν. Ζορμπάς ήταν:


    «Η Βουλευτοκρατία και η συναλλαγή, η οικονομική δυσπραγία ένεκα της πλημμελούς φορολογίας, επιβαρυνούσης ιδίως τας λαϊκάς τάξεις, η κακή απονομή της δικαιοσύνης και η έλλειψις δημοσίας ασφαλείας, ο ατυχής πόλεμος του 1897, το Κρητικόν ζήτημα και το απαράσκευον του κράτους προς οιανδήποτε πολεμικήν δράσιν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό πού κυρίως μού αρέσει είναι ότι οί περισσότεροι,πού σχολιάζουν τήν άνάρτηση,σχετικά μέ τήν απόρριψη τού αιτήματος από τόν Α.Π.,διά τόν Ζαγοριανό,είναι ότι χρησιμοποιούν ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,διά νά καταρρίψουν τήν ορθότητα τής άπόφασης (9/2).
    Εύγε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ,ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ,ΚΑΘΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ,ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΥΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΑΚΑΚΕΣ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΠΟΛΟΓΗΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση