GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bailout...

Από το http://www.taseis.net/ Bailout. Στα ελληνικά: επιχείρηση διάσωσης. Όπως αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία, γίνεται σήμερα το bailout τη...

Από το http://www.taseis.net/

Bailout. Στα ελληνικά: επιχείρηση διάσωσης. Όπως αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία, γίνεται σήμερα το bailout της Ελλάδας με κεντρικό πυρήνα τη Γερμανία.. Η διάσωση θα γίνει με τη μορφή παροχής εγγυήσεων για δανεισμό που θα δώσει μετά από πολλές ημέρες απόλυτης ασφυξίας πάλι οξυγόνο.
Για να το πούμε πιο απλά, η Ελλάδα πρακτικά φαλίρισε και αν δεν υπήρχε αυτή η παρέμβαση, τις επόμενες λίγες εβδομάδες θα εμφάνιζε αδυναμία να αποπληρώσει υποχρεώσεις. Με άλλα λόγια, θα γινόταν αυτό το οποίο ονομάζουμε Στάση Πληρωμών, με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες.
Είναι η τρίτη φορά, που ...

συμβαίνει αυτό μεταπολιτευτικά. Πρώτη φορά ήταν το 1985 αμέσως μετά την θριαμβευτική εποχή Αρσένη, όπου με υπουργό τον Σημίτη έγινε σχέδιο σωτηρίας, το οποίο και απέδωσε. Η δεύτερη φορά ήταν επί Τίμου Χριστοδούλου, όπου δόθηκε μόνο η πρώτη δόση του δανείου, διότι η Ελλάδα, δεν τήρησε τους όρους που είχαν τεθεί, παρά το όπλο των υποτιμήσεων το οποίο διέθετε τότε, για να έρθει στη συνέχεια η προσπάθεια ανόρθωσης πάλι από το ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα, τα πράγματα είναι διαφορετικά και είναι εμφανές και από τις δηλώσεις των Γερμανών και των υπόλοιπων ευρωπαίων παραγόντων: «Η Ελλάδα, μας δήλωσε, θα λάβει πρόσθετα μέτρα και αυτό διευκόλυνε τα πράγματα» αυτή ήταν η επίσημη αιτιολόγηση με την επωδό ότι πλέον η παρακολούθηση θα είναι απόλυτη, επί των οικονομικών ενεργειών της Ελληνικής Κυβέρνησης…

19 σχόλια

  1. vcΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΛΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΑΝ ΤΙΜΩΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΧΟΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ''ΦΤΩΧΟΥΣ'' ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ.ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με άλλα λόγια .. είσθε μακάκες..
    Να ΜΗΝ δανεισθούμε με υψηλό επιτόκιο προσπαθεί.. οχι οτι δεν θα μπορούσε να πληρώσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οχι..οχι....
    ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.

    Το παιδί ποιός θα το πάρει όμως ;
    Το Γιωργάκη.
    Φοβάμαι ότι δεν θα το θέλουν ούτε αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Για να το πούμε πιο απλά, η Ελλάδα πρακτικά φαλίρισε και αν δεν υπήρχε αυτή η παρέμβαση, τις επόμενες λίγες εβδομάδες θα εμφάνιζε αδυναμία να αποπληρώσει υποχρεώσεις"
    Πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΥΝΗ!! ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ!! ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ FORUM. ΣΤΟ CLUB ΤΩΝ ΒΛΑΧΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΛΑΙΔΟΥΝ ΣΤΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΑΝΙΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΩΝ ΔΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΥΠΑΘΟΣ ΣΒΕΡΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ. ΚΛΕΦΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια «μικρή επαρχιακή πόλη» 7.500 κατοίκων, που θα μπορούσε ενδεχομένως να εκλέξει και δήμαρχο, συνιστούν τα μέλη της κοινότητας των κρατικοδίαιτων media στην Ελλάδα (δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικό προσωπικό). Για τη συντήρηση της μικρής αυτής ιδιότυπης, «πολιτείας» κράτος και πολίτες συνεισφέρουν με τουλάχιστον 320 εκατ. ευρώ τον χρόνο τόσο με κρατικές επιχορηγήσεις από τον προϋπολογισμό όσο και με το ανταποδοτικό τέλος που καταβάλλουν (300 εκατ. ευρώ) οι καταναλωτές μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ αποκλειστικά υπέρ της ΕΡΤ.

    Κρατικοδίαιτα
    Ως γνωστόν υπό τον έλεγχο του κράτους βρίσκεται η ΕΡΤ ήτοι
    3 πανελλαδικά κανάλια (ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΡΤ3
    3 ψηφιακά (Prisma+, Sport +, Cine + και Info + από τη συχνότητα του Sport +
    5 πανελλαδικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί (ΕΡΑ1, ΕΡΑ2, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, Ράδιο Φιλία, Cosmos)
    19 περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί
    1 περιοδικό (Ραδιοτηλεόραση)

    Ορχήστρα ΕΡΤ
    Επίσης υπό τον έλεγχο του κράτους βρίσκονται υπό τη στενή έννοια το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (απασχολεί 150 περίπου δημοσιογράφους), το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων, η Γ.Γ. Επικοινωνίας (απασχολεί 60 δημοσιογράφους), το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο, το Κανάλι, ο ραδιοφωνικός σταθμός και το site της Βουλής (συνολικά 85 δημοσιογράφοι), το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο και το Αγροτικό Κανάλι (49 δημοσιογράφοι). Ακόμη άγνωστος αριθμός απασχολείται σε γραφεία Τύπου του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου Τομέα.

    Επιχορηγήσεις
    Η αλήθεια είναι ότι η τρέχουσα κυβέρνηση επιχείρησε να μειώσει κατά περίπου 130% την απευθείας κρατική επιχορήγηση στα κρατικά Μέσα. Όμως αυτό δεν είναι παρά μια «σταγόνα» στον ?ωκεανό των καθηκόντων των αρμόδιων υπουργών για τη «θεραπεία» των κρατικών Μέσων από εγγενείς παθήσεις, αδυναμίες και στρεβλώσεις που έχουν προκαλέσει οι παράνομες προσλήψεις, τα ρουσφέτια και η κακοδιαχείριση της ΝΔ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον νέο Προϋπολογισμό το κονδύλι ενίσχυσης για την ΕΡΤ αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ (έναντι 5,5 εκατ. ευρώ το 2009). Το ΑΠΕ, από 15,1 εκατ. ευρώ το 2009, θα ενισχυθεί φέτος με 11 εκατ. ευρώ, το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο από 3,2 εκατ. ευρώ πέρυσι θα λάβει 3 εκατ. ευρώ το 2010 ενώ η Γ.Γ. Επικοινωνίας από 2,7 εκατ. ευρώ θα απορροφήσει μόλις 531.000 ευρώ. Και αυτό μόνο αν δεν καταργηθεί και δεν διοχετευθούν σε άλλες υπηρεσίες οι δημοσιογράφοι που απασχολεί.

    Η ΕΡT
    Υποδοχή ρουσφετιών-αποθήκη προγράμματος
    Τρία είναι τα μείζονα προβλήματα στη λειτουργία της ΕΡΤ: η ανυπαρξία στρατηγικής στον τομέα της τηλεοπτικής παραγωγής και ψυχαγωγίας, το υψηλό κόστος εργασίας και η διαχείριση της τεχνολογικής υποδομής.
    Έτσι, η ΕΡΤ, ακολουθώντας τα τελευταία χρόνια το μοντέλο της εμπορικής τηλεόρασης, σκορπά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε αθλητικά δικαιώματα (Μόνο η ΠΑΕ Ολυμπιακός στοιχίζει 7 εκατ. ευρώ τον χρόνο) και συμφωνίες με ξένα στούντιο, όπως της Disney, ενώ, δεν διαθέτει ούτε μια ελληνική σειρά και ντοκιμαντέρ αλλά και σοβαρό παιδικό πρόγραμμα.
    Το κόστος προγράμματος υπολογίζεται στα 100 και πλέον εκατ. ευρώ ενώ τα έξοδα μισθοδοσίας αφορούν στο 54,21% των δαπανών της ΕΡΤ. Η τακτική μισθοδοσία, αγγίζει τα 154 εκατ. ευρώ και αποτελεί το 41,85% των εξόδων. Σε αυτήν δεν περιλαμβάνεται το κόστος των συμβασιούχων, το οποίο ανέρχεται στα 31,6 εκατ. Η ενημέρωση απορροφά 32 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 13 εκατ. οδεύουν σε συμβάσεις έργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενώ το Κοινοβούλιο το 2004 διέθετε 824 υπαλλήλους σήμερα ο αριθμός τους ξεπερνάει τους 1.600
    Ξέμειναν από καρέκλες στη Βουλή
    Οι υπερεξουσίες των προέδρων στις προσλήψεις και το διακομματικό «βόλεμα» των «ημετέρων»
    ΓΡΗΓ. ΤΖΙΟΒΑΡΑΣ | Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΟΛΕΣ δαπανών που επιχείρησε να κάνει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικος εν όψει της κατάρτισης του προϋπολογισμού του Κοινοβουλίου για το 2010 «σκόνταψαν», μεταξύ άλλων, στο κονδύλι για την προμήθεια επίπλων, το οποίο δεν μπόρεσε να το μειώσει και παρέμεινε αμετάβλητο σε 240.000 ευρώ, όπως ήταν και τον προηγούμενο χρόνο. «Είναι ανελαστική δαπάνη, διότι χρειαζόμαστε καρέκλες...» φέρεται ότι του είπαν οι αρμόδιοι
    υπηρεσιακοί παράγοντες που είχαν γνώση του... «συνωστισμού» που επικρατεί το τελευταίο διάστημα σε αρκετές από τις υπηρεσίες της Βουλής, στις οποίες παρατηρείται... έλλειψη καρεκλών για να καθήσουν οι υπάλληλοι που είναι «χρεωμένοι» σε αυτές.
    Την τελευταία πενταετία ο πληθυσμός των εργαζομένων στο Κοινοβούλιο έχει διπλασιαστεί, ενώ σε σχέση με τις αρχές της δεκαετίας του 1990 το κάθε είδους προσωπικό που συνδέεται μισθολογικά με τη Βουλή είναι υπερτριπλάσιο. «Ευτυχώς που δουλεύουμε με βάρδιες, αλλά και δεν χτυπάμε κάρτα, οπότε κάποιοι μπορεί να έρχονται σπανίως στα γραφεία. Διότι αν κάποια μέρα έρθουμε όλοι μαζί, όχι μόνο θα μείνουμε πολλοί όρθιοι, αλλά θα δημιουργηθεί... μποτιλιάρισμα στο Σύνταγμα και η ουρά των αυτοκινήτων που θα περιμένουν να μπουν στο υπόγειο πάρκινγκ της Βουλής θα φθάνει ως την Ομόνοια...» σχολιάζει συνδικαλιστής που δηλώνει έκπληκτος από την πληθώρα των συναδέλφων του που εμφανίστηκε μετά τις εκλογές. «Δεν είναι μόνον οι παλαιοί που είχαμε χρόνια να τους δούμε,είτε επειδή ήταν αποσπασμένοι ή εμφανίζονταν ως αποσπασμένοι, αλλά και πολλοί νέοι που δεν τους έχουμε ξαναδεί, επειδή όμως δηλώθηκαν ως μετακλητοί σε κόμματα ή γραφεία κοινοβουλευτικών αξιωματούχων προσέρχονται τώρα για να γίνουν μόνιμοι υπάλληλοι» εξηγεί ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΑ ΥΨΗ.
    Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΚΑΒΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΑΝ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΑΝ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ Η ΧΩΡΑ, ΔΙΩΚΕΤΑΙ...........
    Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ......
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΗ Η ΤΟΝ ΘΕΜΟ Η ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΚΛΕΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΙΔΩΡΗΣΤΕ ΒΡΙΣΤΕ ΛΗΣΤΕΨΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑΧΕΤΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΗ (κάποιο κόμμα δηλαδή ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙΙ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΑΛΩΣΤΕ.
    ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΑΧΑ ΜΑΥ.
    ΑΠΟ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ.ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ.
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Bailout σημαίνει
    ΠΑΥΣΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ

    Δηλαδή, θα σταματήσουν για λίγο οι Γερμανοί να μας μαλώνουν σαν άτακτα δουλικά!


    Ποιός ξέρει πότε οι Έλληνες θα τους πάρουν είδηση τους γερμανούς αλήτες και θα τους γαμήσουν καμια μαντόνα!


    Κωλοπαίδια γαμώ το σταυρό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΑΤΗΤΡΗΣΕ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ .ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ,ΕΤΑΙΡΕΙΑΣΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ Η ΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΜΕΡΙ.ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΔΕΙΣ ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΕΡΠΕΤΑ ΑΠΛΗΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΒΙΛΛΕΣ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΑΤΕ ΤΙΣ ΟΠΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΖΗΛΕΥΤΗ .ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΠΕΤΑ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάθε μέρα που περνάει ξεβρακώνεται περισσότερο ο βασιλιάς της μπούρδας.
    Εύγε χαραμοφάη Γιωργάκη, την καβάτζωσες την πρωτιά στο Βιβλίο Γκίνες σαν ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που έχει περάσει από τούτη τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
    Πάνε να σπρώξουνε τον κόσμο να γίνουνε οργανωμένοι βιτζιλάντε με γιαούρτια και αβγά έξω από τα ιδιωτικά κανάλια.
    Είναι όμως τόσο ξεφτίλες και θρασείς, που αντί να ντραπούν μπορεί να αρχίσουνε και ζωντανά λίνκ, που θα δείχνουν τους "ακροδεξιούς" που δρούν ενάντια στη "σωστή" ενημέρωση.
    Ξεφτίλησαν το λειτούργημα του δημοσιογράφου οι αργυρώνητοι μπαγλαμάδες του πράσινου φασισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην Δανεία του Νοτου

    Να έρθει ο ΓAΠ με τους υπουργούς του
    που δεν έχουν ούτε σάλιο,
    να περάσουν ένας ένας να τους φτύσουμε όλοι να μαζέψουν
    όχι σάλιο, αλλά θάλασσες και ποτάμια…....μετά θα έχουν
    (μαζί με τα “λεφτά υπάρχουν”)
    και μπόλικο σάλιο να κάνουν την δουλειά τους οι άνθρωποι….
    Παπατζήδες - ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προπολεμικά είχαμε χρυσό μετάλιο.
    "Δυστυχώς επτωχεύσαμε",επί Χαριλ.
    Τρυκούπη(?).
    Βέβαια στό εμβατήριο "Η Ελλάδα ποτέ
    δέν πεθαίνει..." ,αλλά άν παρερμη-
    νεύσεις τήν συνέχεια πού λέει
    "τραβά,τραβά,τραβά",ανησυχώ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ,,
    14 λεπτά πάνω η αμόλυβδη βενζίνη!

    Από σήμερα ισχύει η αύξηση της τιμής στα καύσιμα, σύμφωνα με νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών. Η αύξηση του Ειδικού Φόρου στα καύσιμα οδηγεί σε επιβάρυνση μέχρι και 14,3 λεπτά του ευρώ στο λίτρο στη βενζίνη (μαζί με το συνυπολογισμό του Φ.Π.Α. επί του Ε.Φ.Κ.) και σε 0,06 ευρώ (με το συνυπολογισμό του Φ.Π.Α.) για το πετρέλαιο κίνησης.

    --- 50 δραχμές πάνω. Όπως επί Μητσοτάκη.

    ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ......?
    ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απευθύνομαι στους αισχρολόγους ανώνυμους "σχολιαστές" : Η οδύνη του Οκτώβρη δεν σας δικαιολογεί. Απλά συνεχίζετε να μας θυμίζετε ποιοί είστε: Χυδαίοι φασίστες και θρασύδειλοι τραμπούκοι. Ούστ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. “Πως λένε στο ΠΑΣΟΚ το «ξέσκισμα από το ΔΝΤ»;
    …Τεχνογνωσία”

    Ανώδυνος τοκετός, ανώδυνος βιασμός, ανώδυνος δανεισμός.
    Ή
    Επωνυμος Πρασινος βιασμος.-

    “Εθνικά υπερήφανη πολιτική” από μια μαριονέτα, ένα puppet, περιμένατε ?
    Μέτρα από το ΔΝΤ και επιτήρησή τους από την ΕΕ. Δηλαδή αν αυτό δεν είναι μειοδοσία τότε τί μπορεί να είναι?

    Η διαστροφή στις έννοιες δεν θα τους σώσει.
    Όταν θα χτυπούν τις κατσαρόλες οι γυναίκες στο Σύνταγμα θα μας πεί ότι κάνουν συναυλία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση