GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

75.000 πούλησε το "Veto"...

Εντυπωσιακή άνοδος με την αποκάλυψη για τον Χριστοφοράκο και τις συνομιλίες του Στις 75.000 φύλλα αναμένεται να κυμανθεί αυτή την Κυριακή ,...

Εντυπωσιακή άνοδος με την αποκάλυψη για τον Χριστοφοράκο και τις συνομιλίες του

Στις 75.000 φύλλα αναμένεται να κυμανθεί αυτή την Κυριακή , σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κυκλοφορία της εφημερίδας "Veto" που αποκάλυψε το πλήρες περιεχόμενο του cd με τη συνομιλία του Μιχ. Χριστοφοράκου με τους Γερμανούς συνηγόρους του.
Σε πολλές περιοχές μάλιστα η εφημερίδα είχε εξαντληθεί από νωρίς ενώ η αύξηση της κυκλοφορίας είναι εντυπωσιακή σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή που είχε πουλήσει περί τις 50.000 φύλλα.

8 σχόλια

  1. ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, κ. ΠΡΟΕΔΡΕ
    Πέντε μήνες μετά την εκλογή του ο τελευταίος γόνος των μεγάλων τζακιών που ταλαιπώρησαν επί 60 χρόνια τη χώρα παραπαίει, εγκλωβισμένος ανάμεσα στα προσωπικά του προεκλογικά ψέματα αλλά και το βεβαρημένο παρελθόν του κόμματός του.
    Ο πολιτικός λόγος του Αντώνη Σαμαρά αποτελεί τη μόνη σοβαρή αχτίδα ελπίδας για το μέλλον της χώρας μας.
    Επειδή όμως ο Ελληνικός λαός έχει βαρεθεί τα μεγάλα λόγια θέλει, αυτή τη φορά, περισσότερη τόλμη, λιγότερους συμβιβασμούς και μεγαλύτερη διαφάνεια στην πορεία προς τα εμπρός.
    Πρώτο προαπαιτούμενο είναι η ξεκάθαρη ιδεολογία, που δεν θα μπαίνει στη αναχρονιστική λογική δεξιός, μεσαίος και αριστερός. ‘Ετσι και αλλιώς η χώρα έχει αποφασίσει τη στρατηγική πορεία της μέσα στην Ε.Ε. από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
    Δεύτερο προαπαιτούμενο είναι η πλήρης στελεχιακή ανανέωση, που όχι μόνο θα σβήσει τις όποιες γκρίζες στιγμές του παρελθόντος αλλά και θα φέρει πιό μορφωμένα, άφθαρτα και δυναμικά στελέχη στο προσκήνιο. Τα τελευταία χρόνια δουλεύαμε με τρείς κυλίνδρους.
    Τρίτο και τελευταίο, απαιτείται να γίνει κουλτούρα μας η κομματική πειθαρχία και ο εξοβελισμός των όποιων προσωπικών στρατηγικών που χρησιμοποιήθηκαν από τους αντιπάλους μας σαν δούρειοι ίπποι. Όποιος διαφωνεί με δημοκρατικά ειλημμένες αποφάσεις πάει σπιτάκι του, σούμπιτος.
    ΤΡΙΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, κ. ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    Ήλθε η ώρα να αποδείξετε εάν το ένστικτο του νεοδημοκρατικού λαού, που σας εξέλεξε τόσο πανηγυρικά, ήταν σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ διαφήμηση στον Τριανταφυλλόπουλο ρε παιδιά , κάνετε λίγο κράτει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aπο τις 30 προσαγωγες μόνο οι 8΄ήταν φοιτητές

    Από τις 30 προσαγωγές που έγιναν τα ξημερώματα στη Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου μόνο οι 8 δήλωσαν φοιτητές.
    Τα υπόλοιπα άτομα ήταν...
    αλλοδαποί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ - ΜΜΕ.
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ. ΟΛΟΙ !!!
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.

    Π.Χ. ΠΕΡΥΣΙ
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
    ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΣΤΗΝ ΒΡΟΜΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ
    ΚΑΘΕ ΩΡΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
    ΣΑΝ ΜΟΥΕΖΙΝΗΣ.
    ΚΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΝΑ ΜΑΣ
    ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ" !!!!

    ΤΩΡΑ.
    ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΩΣ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΠΟΥ 5 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
    ΤΙΠΟΤΕ !!!!
    ...ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

    ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΝΙΓΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣ
    ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ 40 ΕΚΤΑΚΤΕΣ
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ "ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ"
    ΤΩΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !
    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ
    ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι και να κάνετε δημοσιογραφίσκοι οι φυλλάδες σας είναι αναξιόπιστες. Ήδη έρχουν αρχίσει να μπαίνουν ταφόπλακες. Αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον είναι τα δώρα. Πάρα πολλές φορές έχω δει να παίρνουν τα δώρα και να πετάνε με την μία την φυλλάδα στον μπλε κάδο αδιάβαστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι νοιάζει τον κόσμο πόσα πούλησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τους λίγους, μεγάλους και πάνοπλους εχθρούς της προηγούμενης εποχής πήγαμε στους εχθρούς που μας "χτυπούν" στην καθημερινότητά μας. Σε πολλούς και μικρούς "εχθρούς", εξίσου επικίνδυνους. Που μπορούν και έρχονται ύπουλα μέσα στα σπίτια μας. Που μπαίνουν στα σαλόνια μας. Που διαβρώνουν συνειδήσεις. Που αλλοιώνουν τρόπους σκέψης. Που αλλάζουν τα πρότυπά μας. Που μας χειραγωγούν και μας παραδίδουν σε "εμπόρους" όλων των ειδών.
    Σήμερα οι εχθροί της Δημοκρατίας χρησιμοποιούν την τεχνολογία. Τα ΜΜΕ και το ίντερνετ είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ' ό,τι φαίνονται. Πίσω από τα "ανώδυνα" και τα "γυαλιστερά", που μας προβάλουν "δωρεάν", κρύβονται συμφέροντα τεράστια. Συμφέροντα, που έχουν άμεσο κέρδος από την ισοπέδωση των εθνικών κρατών. Συμφέροντα, που έχουν άμεσο κέρδος από την αποκτήνωση του ανθρώπου. Από τη μετατροπή του σε ένα απλό καταναλωτικό ζώο χωρίς πατρίδα και πολιτισμό.
    Παναγιώτης Τραϊανού
    ΣΧΟΛΙΟ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΥ)ΠΟΡΤΑ -ΠΟΡΤΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ...Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ.

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ Κ.Λ.Π ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!! ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

    ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNETIKH ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ KAI ΑΠΟ ΛΑΪΚΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ.

    Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Παπανδρέου, εάν δοθούν άδειες για αυτά τα λεγόμενα ληστρικά για τους παίκτες φρουτάκια και δεν συνδεθούν ON LINE με κάποια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών θα είναι ακόμη πιο μεγάλο οικονομικό έγκλημα από αυτό που έγινε όταν τα είχαμε ξανά και μπροστά στην καταστροφή που είχαν προκαλέσει στους παίκτες η κυβέρνηση του Πασόκ τα έκλεισε, διότι τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι το κράτος δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει, ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE με το Υπουργείο κάποιο φρένο θα υπάρχει.
    Και μην σας ξεγελάσουν ότι μια τέτοια σύνδεση θα έχει κόστος, 40 euro το μήνα είναι και τι είναι αυτό μπροστά στα προσδοκώμενα κέρδη!
    Όσο για τα έξοδα εγκατάστασης ελέγχου στο Υπουργείο ένας δυνατός υπολογιστής με έναν άλλο εφεδρικό, και δυο SERVER εφεδρικό και κανονικό, την ανάλογη βάρδια από ανθρώπους και το κατάλληλο λογισμικό.
    Επίσης η σύνδεση να είναι τέτοια που μόλις διακόπτετε η παροχή πληροφοριών από τον χρήστη προς το Υπουργείο να διακόπτετε και η χρήση, αλλά και να δίνετε ALARM ούτως ώστε να υπάρχει άμεσος έλεγχος από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
    Επίσης όποιος έχει πάρει άδεια να εγκαταστήσει φρουτάκια και παρουσιάσει τέτοιες διακοπές στην τρίτη διακοπή να του αφαιρείτε η άδεια τουλάχιστον για τρεις μήνες.
    Έτσι δεν θα τολμούν να αποσυνδέονται και να κάνουν ότι θέλουν.
    ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΦ ΑΠΑΞ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΔΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση